Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα marouskaki πρωινό! Σήμερα άργησα να δώσω το παρών! Χτες είχε μια καταπληκτική δροσιά στο σπίτι και με πλάκωσε το "πάπλωμα"! Πλησιάζει ο καιρός της αποκάλυψης! :tongue: Εμένα ο άντρας μου γιορτάζει σήμερα! Αλλά χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες!

Να τον χαιρεσαι κοριτσακι μου....μπαμπακα να τον καμαρωσεις!!!!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσα και ανθη σας καταλαβαινω αν δεν εχετε παρεα.Δυσκολο πραγμα.Και εσενα ευαγγελια βεβαια.Εγω θελω πολυ κοσμο γυρω μου αλλιως παθαινω κατι.Λιγες ειναι οι μερες που αναζητω ησυχια και μοναξια.Ευτυχως εχω τις αδελφες μου και δυο τρεις κολλητες που βρισκομαστε συχνα.Απο σεπτεμβρη βεβαια ο καθεναε θσ χει το προγραμμα του καθως δυο παιδακια ετοιμαζονται για πρωτη δημοτικου και οι μαμαδες δουλευουν οποτε κατα βασει ο καθενας σπιτι του.Εγω κοριτσια δεν ειμαι καθκλου καλα με τον αντρα μου και η ψθ

υχολογια μου λιγες μερες πριν γεννησω ειναι στα πατωματα.Εκανα πολλες προσπαθειες να τον προσεγγισω αλλα οχι μονο δεν καταφερα κατι αλλα ακουσα και βαρια λογια που προσπαθω να ξεχασω.Αφου χθες εφτασα στο σημειο να τον ρωτησω αν πραγματικα θελει αυτο το παιδι πια η αν το χει μετανιωσει.Ευτυχως μου πε οτι το θελει πολυ αλλα αν συνεχισουμε ετσι μεχρι τη γεννα δε ξερω ειλικρινα αν τον θελω μεσα στον τοκετο.Αυτα τα ολιγα.Δε θα ξανααναφερω το θεμα εδωμσα γιατι εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να επικεντρωθω στη δικη μου κατασταση την οποια θεωρω ιερη και πανω απ ολους κι ολα.Θα προσπαθησω να σκεφτομαι μονο τη νεα ψυχουλα,δεν ειναι καιρος να ασχοληθω με οικονομικα κι επιχειρησεις αν και ξερω οτι απο κει τρωμε.Εχει ο θεος,βλεπουμε.Σορυ για το ψυχοπλακωμα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Λιτσα και ανθη σας καταλαβαινω αν δεν εχετε παρεα.Δυσκολο πραγμα.Και εσενα ευαγγελια βεβαια.Εγω θελω πολυ κοσμο γυρω μου αλλιως παθαινω κατι.Λιγες ειναι οι μερες που αναζητω ησυχια και μοναξια.Ευτυχως εχω τις αδελφες μου και δυο τρεις κολλητες που βρισκομαστε συχνα.Απο σεπτεμβρη βεβαια ο καθεναε θσ χει το προγραμμα του καθως δυο παιδακια ετοιμαζονται για πρωτη δημοτικου και οι μαμαδες δουλευουν οποτε κατα βασει ο καθενας σπιτι του.Εγω κοριτσια δεν ειμαι καθκλου καλα με τον αντρα μου και η ψθ

υχολογια μου λιγες μερες πριν γεννησω ειναι στα πατωματα.Εκανα πολλες προσπαθειες να τον προσεγγισω αλλα οχι μονο δεν καταφερα κατι αλλα ακουσα και βαρια λογια που προσπαθω να ξεχασω.Αφου χθες εφτασα στο σημειο να τον ρωτησω αν πραγματικα θελει αυτο το παιδι πια η αν το χει μετανιωσει.Ευτυχως μου πε οτι το θελει πολυ αλλα αν συνεχισουμε ετσι μεχρι τη γεννα δε ξερω ειλικρινα αν τον θελω μεσα στον τοκετο.Αυτα τα ολιγα.Δε θα ξανααναφερω το θεμα εδωμσα γιατι εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να επικεντρωθω στη δικη μου κατασταση την οποια θεωρω ιερη και πανω απ ολους κι ολα.Θα προσπαθησω να σκεφτομαι μονο τη νεα ψυχουλα,δεν ειναι καιρος να ασχοληθω με οικονομικα κι επιχειρησεις αν και ξερω οτι απο κει τρωμε.Εχει ο θεος,βλεπουμε.Σορυ για το ψυχοπλακωμα.

Κοριτσάκι μου εδώ μέσα δεν είμαστε μόνο γιαχα γιούχα.Στην ζωή υπάρχουν και αυτά δεν μπορούμε να τα ξεχάσουμε..οπότε δεν ψυχοπλακωνεις κανέναν ίσα ίσα εγώ μέσα από τον άντρα σου βλέπω ότι έχει πολλά κοινά και με τον δικό μου..απλά περνάτε μια δύσκολη φάση στην πιο ωραία περίοδο της ζωής σας..θέλει πολύ υπομονή τώρα περάσαμε και εμείς μια πολύ δύσκολη φάση με την δουλειά του άντρα μου Που έχουν έρθει άνω κάτω τα οικονομικά μας και δεν μιλθοταν για δύο μήνες ..Δεν μπόρεσα να κάνω κάτι προσπαθούσα να είμαι δίπλα του αλλά το έχανα και εγώ ώρες ωρές και τα έκανα χειρότερα μετά.τίποτα ψυχραιμία κάνε όσο μπορείς και θα καταλάβει από μόνος τους..Μην στεναχωριέσαι εδώ είμαστε να τα λέμε όλα που αλλού θα βρεις καλύτερα..:P:p:p

ewKwp3.png

Μαχη μου σ ευχαριστω.Νιωθω οτι αν συνεχισουμε ετσι,η επιλοχειος καταθλιψη με περιμενει στη γωνια και δε μου φταιει σε τιποτα ουτε το μωρο,ουτε τα μεγαλα παιδακια μου ουτε κι ο εαυτος μου.Γιατι ενω ξεκινησαμε με τις καλυτερες προυποθεσεις να το βιωσουμε ετσι?Ενταξει ειπαμε υπαρχει αντικειμενικο προβλημα αλλα μην τα ισοπεδωσουμε και ολα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου σ ευχαριστω.Νιωθω οτι αν συνεχισουμε ετσι,η επιλοχειος καταθλιψη με περιμενει στη γωνια και δε μου φταιει σε τιποτα ουτε το μωρο,ουτε τα μεγαλα παιδακια μου ουτε κι ο εαυτος μου.Γιατι ενω ξεκινησαμε με τις καλυτερες προυποθεσεις να το βιωσουμε ετσι?Ενταξει ειπαμε υπαρχει αντικειμενικο προβλημα αλλα μην τα ισοπεδωσουμε και ολα.

Ακου τωρα τι θα σου πω κι εγω και μη με κοροιδεψεις....τιποτα δεν ειναι τυχαιο....ολα ειναι πειρασμικα....ο διαβολος δεν αγαπα τα ευτυχισμενα ζευγαρια ουτε τα πολλα παιδια....και παντα βρισκει κατι να δημιουργει προβληματα....βρισκει σε καθε σπιτι τον πιο αδυναμο κρικο και βαραει....ουτε ο αντρας σου αλλαξε ουτε εσυ ουτε κανεις σας....καμια επιλοχειος δε θα σε βρει...δε θα την αφησεις εσυ....γιατι εχεις χτισει μια δυνατη σχεση τοσα χρονια που ερχεται ενα τριτο παιδι να την ολοκληρωσει....ειναι οι στεναχωριες πριν τη μεγαλη στιγμη....τωρα μπορεις να με κοροιδεψεις....ελευθερα!!!κι εννοειται θα μας τα λες μονο για τις πεθερες θα λεμε και τα μωρα μας;;;α σας ειπα;χθες στη θαλασσα δεν εβαλε η πεθερα με την κουνιαδα καλα ανιηλιακο στα παιδια κι ειναι καμμενα δυο στα τρια μου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαριάνθη να τον χαίρεσαι τον άντρα σου!

Μελ, αυτές είναι δύσκολες καταστάσεις κ ειδικά τώρα που περιμένεις το μωράκι...τα λόγια δυστυχώς πληγώνουν.

Δεν τον ξέρω τον άντρα σου ούτε κ εσένα οπότε αυτό που θα πω μπορεί να είναι κ βλακεία.Πολλοί άνθρωποι όταν περνάνε δύσκολα κλείνονται στον εαυτό τους και αποξενώνονται κ από τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.Είναι πολύ λάθος συμπεριφορά αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να δώσεις χρόνο.Δεν μπορεις να βοηθήσεις κάποιον που δεν θέλει.Μακάρι όλα να λυθουν με το λιγοτερο ψυχολογικό κόστος για σενα.

8NkSp3.png

Ακου τωρα τι θα σου πω κι εγω και μη με κοροιδεψεις....τιποτα δεν ειναι τυχαιο....ολα ειναι πειρασμικα....ο διαβολος δεν αγαπα τα ευτυχισμενα ζευγαρια ουτε τα πολλα παιδια....και παντα βρισκει κατι να δημιουργει προβληματα....βρισκει σε καθε σπιτι τον πιο αδυναμο κρικο και βαραει....ουτε ο αντρας σου αλλαξε ουτε εσυ ουτε κανεις σας....καμια επιλοχειος δε θα σε βρει...δε θα την αφησεις εσυ....γιατι εχεις χτισει μια δυνατη σχεση τοσα χρονια που ερχεται ενα τριτο παιδι να την ολοκληρωσει....ειναι οι στεναχωριες πριν τη μεγαλη στιγμη....τωρα μπορεις να με κοροιδεψεις....ελευθερα!!!κι εννοειται θα μας τα λες μονο για τις πεθερες θα λεμε και τα μωρα μας;;;α σας ειπα;χθες στη θαλασσα δεν εβαλε η πεθερα με την κουνιαδα καλα ανιηλιακο στα παιδια κι ειναι καμμενα δυο στα τρια μου....

Συμφωνώ με την μαρουσκα..τίποτα δεν θα σε βρει είχες και τώρα θα έχεις ακόμα πιο όμορφη οικογένεια όλα θα πάνε καλά και μην αγχώνεσαι όλα θα φτιάξουν μην σε παίρνει από κάτω αλλά είναι τα προβλήματα που δεν διορθώνονται..αμάν κατακαηκαν τα.Παιδιά Καλά δύο γυναίκες τι έκαναν και αυτές μωρέ μαρουσκακι μου;

ewKwp3.png

Λοιπόν εμένα ο άντρας μου καιγεται με το παραμικρό!Μια είναι η λύση...του βάζω το παιδικό αντιλιακό και τον κάνω σαν μπακαλιάρο πριν το τηγάνι...βγαίνει από τη θάλασσα και είναι σα φάντασμα!μετά του δίνω και ένα αντηλιακό σπρέυ και ψεκάζεται!!!Όταν ξαναδώσεις τα παιδια για μπάνιο θα λες " να μου τα κάνετε μπακαλιαρακια"! Είναι αστείο το θέαμα αλλά αποτελεσματικό!!!!

8NkSp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας! Και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα από κάθε άποψη!

Άντε ελατε το απόγευμα να σας κερασω λίγη τούρτα!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας! Και σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα από κάθε άποψη!

Άντε ελατε το απόγευμα να σας κερασω λίγη τούρτα!:tongue:

Ωραία θα ήταν αν ήσουν λίγο πιο κοντά Γιατί όχι δεν πειράζει.θα.φας Εσύ για μας..Και πάλι να τον χαίρεσαι....

ewKwp3.png

Λοιπόν εμένα ο άντρας μου καιγεται με το παραμικρό!Μια είναι η λύση...του βάζω το παιδικό αντιλιακό και τον κάνω σαν μπακαλιάρο πριν το τηγάνι...βγαίνει από τη θάλασσα και είναι σα φάντασμα!μετά του δίνω και ένα αντηλιακό σπρέυ και ψεκάζεται!!!Όταν ξαναδώσεις τα παιδια για μπάνιο θα λες " να μου τα κάνετε μπακαλιαρακια"! Είναι αστείο το θέαμα αλλά αποτελεσματικό!!!!

Tι λες που θα πω τέτοιο πράγμα, είναι ικανές να παρεξηγηθούν ακόμη κι αν τους πεις ότι κάηκαν τα παιδιά!!:confused::confused::confused:...Αλλά για το δικό ΤΟΥΣ παιδί τα λένε.Το έχουμε κρατήσει πόσα σκ με τον άντρα μου (μιλάμε για θεότρελο παιδάκι, όχι αστεία συν τρία εμείς)κι ένα από τα σκ όταν το πήραν πίσω γύρισε και είπε ο πεθερός μου ότι το κρυώσαμε γιατί ήπιε κρύο νερό, ε άσε με τώρα!:confused::confused::confused::confused: Εγώ άμα το έλεγα αυτό, η πεθερά μου δε θα ερχόταν ούτε στη γέννα λέμε (καλά όχι ότι τώρα θα έρθει σίγουρα, κι όχι ότι με καίει κιόλας....αλλά για να καταλάβεις το λέω)....και το έχει κάνει, στο τρίτο παίδί γτ ήταν παρεξηγημένη η κόρη οπότε απαγόρεψε στη μάνα της να έρθει, γμσ τα λέμε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...