Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλα αυτο με το πρωινο ξυπνημα για το σχολειο,λες και συννενοημενα ειναι ολα...Εγω να δουμε αυριο πως θα τα ξυπνησω το πρωι στις 7.30 για τον παιδικο που κοιμηθηκαν 12 τη νυχτα....το πλανταμι θα μου βγαλουν παλι:mrgreen:

Λοιπον η βραδυα κυλησε ωραια,εγω αλλαζα συνεχεια καρεκλες,ο κ#@λος μου πουθενα δεν βολευοτανε,τα παιδια ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ,ειδικα ο γιος:twisted: εγω δεν μπορεσα να φαω τιποτα!μονο cola ηπια και παρολαυτα με ενοχλει το στομαχι μου..και που να ετρωγα δηλαδη,για νοσοκομειο θα ημουνα.Αχ τι ωραια που ητανε,με παρεουλα και φαγητο, μακαρι να ειμασταν ετσι καθε μερα:-D :-D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ οδηγούσα μέχρι πριν το πόδι, αλλά να σου πω τον τελευταίο καιρό ένιωθα πολύ αγχωμένη στο τιμόνι....Δεν μπορείς να πηγαίνεις κάπου κοντά με τα πόδια να ξεσκάς κοριτσάκι?Όσο για το σεξ, σίγουρα δε βολεύει όπως πρώτα αλλά όλο και κάτι μπορείς να κάνεις....Εμείς το κόψαμε το σπορ εδώ και λίγο καιρό μα οι συσπάσεις μια το πόδι μια όλα...:mrgreen:Μη μιλάς για βαρεμάρα, τώρα πήρα να δω πού είναι ο λόχος, το σήκωσε ο μεγάλος, ο μπαμπάς μας κοιμάται, ακόμη δεν ξεκίνησαν, σιδέρωσα, μαγείρεψα για αύριο χοιρινούλι με πατάτες στη γάστρα,είδα ό,τι βλακεία υπάρχει στην τηλεόραση ε βαρέθηκα!!Μάλλον πάω να φτιάξω και κεφτεδάκια για κατάψυξη, μέχρι τις 7 δεν θα είναι εδώ με τίποτα, πλήξηηηηηηηηηη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Τώρα μόλις με πήρε ο άντρας μου, θα ξεκινήσουν αργά για να μη μας κοιμηθεί απογευματιάτικα ο μικρός κι έχουμε τραγούδια τη νύχτα, πολύ ησυχία ρε παιδιά, τι πράμα είναι αυτό!!Χαχα, μου χρειαζόταν όμως!

Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης δε θελω να οδηγαω με εχει πιασει φοβος αλλα εδω κοντα με τα ποδια δεν εχει καπου να παω και ειμαι μονη ολη μερα γιατι ολοι δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ 7 μερες την εβδομαδα..οποτε απο βαρεμαρα αλλο τιποτα.

UstLp3.png

Εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης δε θελω να οδηγαω με εχει πιασει φοβος αλλα εδω κοντα με τα ποδια δεν εχει καπου να παω και ειμαι μονη ολη μερα γιατι ολοι δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ 7 μερες την εβδομαδα..οποτε απο βαρεμαρα αλλο τιποτα.

Που μενεις βρε μαναρι και δεν εχει που να πας?Καμια παρεα πια,ουτε φιλες ουτε γειτοννισσες?να μη στεναχωριεσαι,σε λιγο καιρο θα βρεις με τι να περασεις τον χρονο σου ...και δεν θα προλαβαινεις!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι βρε μαναρι μου που μενεις και δεν υπαρχει ψυχη κι ολοι λειπουν ολη μερα;;;;Ελλαδα εισαι σιγουρα;;;;:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλα αυτο με το πρωινο ξυπνημα για το σχολειο,λες και συννενοημενα ειναι ολα...Εγω να δουμε αυριο πως θα τα ξυπνησω το πρωι στις 7.30 για τον παιδικο που κοιμηθηκαν 12 τη νυχτα....το πλανταμι θα μου βγαλουν παλι:mrgreen:

Λοιπον η βραδυα κυλησε ωραια,εγω αλλαζα συνεχεια καρεκλες,ο κ#@λος μου πουθενα δεν βολευοτανε,τα παιδια ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ,ειδικα ο γιος:twisted: εγω δεν μπορεσα να φαω τιποτα!μονο cola ηπια και παρολαυτα με ενοχλει το στομαχι μου..και που να ετρωγα δηλαδη,για νοσοκομειο θα ημουνα.Αχ τι ωραια που ητανε,με παρεουλα και φαγητο, μακαρι να ειμασταν ετσι καθε μερα:-D :-D

Μαρη δε σε πιστευω οτι δεν εφαγες τιποτα απ ολα τα καλουδια που ειχατε!!!! Τωρα παλευεις να τα ξυπνησεις ε;Κι εμενα ακομα νανι ολοι....Στις 8 θα πεσει κλαμα που θα παλευω να σηκωθει ο μικρος....Καλως να δεχτεις και τη μανουλα σου σημερα.Σημερα ειπες πας και για τις προεγχειρητικες εξετασεις η αυριο;Καλα αποτελεσματα κι εκει, και μετα ποιος σε πιανει!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις κοιλουμπες και μανουλες!!!!Αντε...παει κι η 37η εκλεισε, παμε 38η:P Εχετε κανεναν Ηλια, Ηλιανα;;;

Καλημέρα marouskaki πρωινό! Σήμερα άργησα να δώσω το παρών! Χτες είχε μια καταπληκτική δροσιά στο σπίτι και με πλάκωσε το "πάπλωμα"! Πλησιάζει ο καιρός της αποκάλυψης! :tongue: Εμένα ο άντρας μου γιορτάζει σήμερα! Αλλά χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kαλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Μολις εφτιαξα ένα φρουτοσμούδι για πρωινό και αράζω πάλι σήμερα. Την καταλαβαίνω την litsa, η βαρεμάρα δεν παλευεται. Εχετε κι εσεις οι πολύτεκνες τρεξίματα με τα παιδιά, αλλά και αυτο το απολυτο τιποτα δεν αντεχεται. Εχω και μια δυο φίλες και παμε για κανα καφε μεσα στην εβδομάδα ευτυχώς, αν δεν ήταν και αυτό! Ξερω βεβαια πόσο θα μας λειψει ο ελευθερος χρόνος μετα!

Εγώ πάντως οδηγάω κανονικά κορίτσια μου. Αλλα μια που το αναφέρατε θα ρωτήσω το γιατρο την Τεταρτη να είμαι σιγουρη.

Σήμερα έχουμε ραντεβού με οφθαλμιατρο, γιατί κι εγώ είχα μυωπία την οποια διορθωσα με λειζερ, και αυριο ραντεβου με την αναισθησιολογικη ομαδα της κλινικής στην οποια θα γεννήσω, να με ενημερώσουν για τα είδη αναισθησίας και την επισκληρίδιο και να τους ενημερώσω κι εγώ ότι προτιμώ να τα αποφύγω όλα. Ελπίζω να τα καταφέρω, ονειρεύομαι μια απόλυτα φυσική γέννα χωρίς παρεμβάσεις.

c8i6p2.png

Καλημέρα marouskaki πρωινό! Σήμερα άργησα να δώσω το παρών! Χτες είχε μια καταπληκτική δροσιά στο σπίτι και με πλάκωσε το "πάπλωμα"! Πλησιάζει ο καιρός της αποκάλυψης! :tongue: Εμένα ο άντρας μου γιορτάζει σήμερα! Αλλά χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες!

Καλημέρα κορίτσια Καλημέρα Μαριάνθη μου καλή εβδομάδα να έχουμε ..να τον χαίρεσαι κορίτσι μου γέρος και δυνατός να είναι ο αντρουλης σου και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν...

ewKwp3.png

Να τον χαιρεσαι κοριτσι μου!!!!!!

Βροχουλα 3 μερες εμειναν η μου φαινεται????

αντε να παρετε σειρα σιγα σιγα γιατι εχω αρχισει και νιωθω μοναξιες :o:o

Καλημερα κιολας!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

... μαρουσκα και november ροδο μενω αλλα οχι κεντρο επισης εχουμε εστιατοριο και δουλευουν ολοι εκει γιατι οι δουλειες μας ειναι εποχιακες οποτε και που θα γεννησω παλι μονη μου θα ειμαι ουτε βοηθεια θα εχω αλλα θα εχω το νινακι μου να ασχολουμε. Να σας πω καθε μερα ξυπναω με μουδιασμενο και πρησμενο χερι εχει καμια κατι αντιστοιχο?

UstLp3.png

Καλημερα κοριτσια

... μαρουσκα και november ροδο μενω αλλα οχι κεντρο επισης εχουμε εστιατοριο και δουλευουν ολοι εκει γιατι οι δουλειες μας ειναι εποχιακες οποτε και που θα γεννησω παλι μονη μου θα ειμαι ουτε βοηθεια θα εχω αλλα θα εχω το νινακι μου να ασχολουμε. Να σας πω καθε μερα ξυπναω με μουδιασμενο και πρησμενο χερι εχει καμια κατι αντιστοιχο?

Ναι εγω,απο την αρχη της εγκυμοσυνης το ειχα ειναι ελλειψη Μαγνησιου

79o6p3.png

Να τον χαίρεσαι Marianthaki

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

litsaballet αυτό που λές κανα 2 φορές μου έχει συμβεί αλλά ναι πιθανότατα έλειψη μαγνησίυ. Εγώ πιασμένη ξυπνάω. Και με πονάνε ακόμα οι αρθρώσεις των δαχτύλων μου σε χέρια και πόδια.

Τι να κάνουμε βρε κορίτσια... αυτά εχει η εγκυμοσύνη... να πω την αλήθεια δεν περίμενα οτι έχει τοοοοοοσα πολλά συμπτώματα αλλά όπως είπα.... χαλάλι τους μωρε... Άλλωστε θα περάσουν όλα αυτά.

Και εγώ κορίτσια μόνη μου είμαι... η κολλήτή έχει φύγει Αμερικ΄εδω και 3 χρόνια, η άλλη μου φίλη μετακόμισε πρόσφατα σε κοντινό νομό της Αττικής, η άλλη εκει ... η άλλη... παραπέρα... αφήστε με την κρίση απομακρυνθήκαμε όλοι. Εγω μετακόμισα απο την περιοχή που ήταν το πατρικό μου οπόοοοτε..... μόνη και έρημη καθημερινά. Έχει κάτι φίλες ο άντρας μου εδω πέρα αλλά τι να τις κάνεις που είναι παντρεμένες με παιδιά και ποτέ δεν έχουν χρόνο. Τελικά αμα κάνεις παιδί είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να αφιερώσεις χρόνο σε μια βόλτα για ένα καφέ κλπ κλπ; Γιατί έχω την εντύπωση οτι μερικοί το παρακάνουν.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημερα κοριτσια.Μαριανθη να χαιρεσαι τον αντρα σου,συντομα να τον καμαρωσεις μπαμπα.Εμενα του χρονου τετοια μερα ισως γιορταζει η μπεμπα μου γιατι πολυ καιρο μελεταμε το "ηλιαννα".Η μελινα ετσι τη φωναζει και τωρα.Μαρουσκα γυρισε η φαμιλια?Νομιζω οτι προλαβες και να ξεκουραστεις και να κανεις τις δουλιτσες σου οποτε καλοδεχουμενη η επιστροφγ

η στην τρελα ε?Εμενα τα κοριτσια κοιμουνται το μεσημερι περιπου 4 με 5.30 και το βραδυ κατα τις 11.30.Αυτο ειναι το καλοκαιρινο προγραμμα.Η μελινα πολυ θα θελε να μην κοιμαται αλλα ειμαι αμειλικτη στο θεμα αυτο.Περυσι που το δοκιμασα επαιξαν τα νευρα μου.Απο σεπτεμβρη αν μενω κι εγω ξυπνια λογω μπεμπας μπορει να μην την κοιμιζω κι αυτην για να κοιμαται νωρις το βραδυ.Ανθη μου η καθε οικογενεια ειναι διαφορετικη,αναλογα με το ποσα παιδια εχουν,αν δουλευουν και οι δυο κτλ.Εμεις συγκεκριμενα παντα ξεκλεβαμε χρονο για μια βολτα αλλα αλλοι το κανουν πιο δυσκολα.Παντως κι εγω τον πρωτο χρονο που χα δυο παιδακια μεχρι να ετοιμαστουμε ολοι και να φτασουμε,φταναμε κουρασμενοι.Κοριτσια εγω οδηγησα μεχρι προχθες που πηγαμε στο γιατρο.Τις αλλες δυο φορες οδηγουσα μεχρι τελευταια μερα αλλα στη δαβαη 39 η εβδομαδα καποιος με τρακαρε απο πισω και φοβηθηκα πολυ γιατι φορουσα ζωνη,η ζωνη εσφιξε και μετα δε μπορουσα να περπατησω απ τον πονο.Υπαρχουν και τα απροοπτα οποτε ειναι στην κριση του καθενος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...