Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Mην ξεχνάς ότι η Μαριάνθη κι εγώ μένουμε επαρχία οπότε τα 500 ευρώ για εδώ είναι πολλλλλά!Αλλά σίγουρα έχεις δίκιο, είναι και τρία μαζί....Στον παιδικό τους όμως θα παίρνουνε τόσο μικράκι?Εδώ στους ιδιωτικούς δεν παίρνουν κάτω από 12-18 μηνών νομίζω....

Συμφωνώ με την marouskaki ότι το χρήμα έχει άλλη αξία στην επαρχία. Αλλά να προσθέσω επίσης ότι δεν πρέπει να την συγκρίνουμε με μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Γιατί η κοπέλα θα είναι σε σπίτι που σημαίνει ότι αν θέλει μπορεί και να φάει (δωρεάν) ή να δει τηλεόραση με τα παιδιά κ.τ.λ. Θέλω να πω ότι το κλίμα είναι πολύ πιο χαλαρό από μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Έχει και παράπλευρα πλεονεκτήματα. Επιπλέον, οι καιροί είναι δύσκολοι... Δεν ξέρω αλλά 800 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Άντε το πολύ 600-650...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον κατεληξα στην ηνερομηνια που θελω και πρεπει να γεννησω.1η αυγουστου!!!!!Θα μαι 37 και 2 για να ναι το μωρο τελειομηνο,ειναι αυγουστος για να εχω σερι γεννων ιουλιο,αυγουστο και σεπτεμβρη και ειναι και σαββατο για να χω σερι γεννων παρασκευη,σαββατο,κυριακη...Ακους μπεμπα?Ακουω να λες!!

Άρα, μένει μόνο να συμφωνήσει και η μικρή... :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσιααα... είστε καλά όλες βλέπω και χαίρομαι. Και εγώ μια χαρούλα. Χθες είχα το γάμο του αδερφού μου... πολύ κούραση - πολύ ξενύχτι (χόρεψα αλλά με φόβο) η μπέμπα χοροπήδαγε σε κάποια φάση .... απο τα νταβαντούρια. Αφήστε που μου ρήμαξαν την κοιλια.... πολύ χαίδεμα ρε παιδί μου. Εκνευριστικό είναι τελικά. :mad: Σήμερα όλη μέρα κοιμάμαι... πρίν απο λίγο σηκώθηκα. Είχα να ξενυχτήσω απο πολύ πριν μείνω έγκυος οπότε...... δεν ήταν και οτι καλύτερο. Κατα τά άλλα όλα καλα...

Πάλι πιάσατε το θέμα με τις πεθερές. όλα καλα βρε μην αγχώνεστε... μην ακούτε κανέναν και τίποτα... να γεννήσουμε καλά... και μην ασχολούμαστε με μικροπρέπειες... χεχε εγω ετσι το θεωρώ πλέον. :D

Να τον χαίρεσαι τον αδερφούλη σου! Αυτό με την κοιλιά και εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ! Ευτυχώς, δεν έχω συναντήσει πολλούς αδιάκριτους

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλα ο μεγαλος με εχει τρελανει στις ερωτησεις!

ατακα "μαμα αφου εβγαλες το μωρο η κοιλια σου γιατι παραμενει χοντρη"? :D:D

Συνεχεια με ρωταει πως εκανα το μωρο και γιατι (στον μεσαιο δεν με ρωτουσε ηταν πολυ μικρος)

ρωταει πως γεννηθηκε και απο που και ειχε απορια γιατι το μωρο ηταν μονο στο νοσοκομειο ενω εγω ειχα βγει!

ο μικρος δεν δινει σημασια! παει πανω απο το λικνο και συνεχεια λεει "ααααα νινι" η αμα κλαιει λεει "ακου νινι" και αμα τον ρωτησω πιανου ειναι το νινι λεει "ικο μου":lol::lol:

Πω πω στα δύο άκρα οι γιοι σου! Και οι αντιδράσεις και των δύο κορυφαίες! Να τα χαίρεσαι και τα 3!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα πρωινό Μαριανθάκι!Πώς είσαι?Εγώ εδώ, αφού δε μπορώ να πάω εκκλησία άρχισα τις δουλειές, απλώματα, πλυντήριο πιάτων, σε λίγο σίδερο...Από τώρα κάνει ζέστη, γρμφ!!! :roll::roll::roll:

Καλησπέρα marouskaki μου! Το πρωί μπήκα για λίγο στα κλεφτά αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνυματάκια σας! Μιλάμε και πολύ πανάθεμά μας! Είχα τους γονείς μου και την γιαγιά μου από χτες στο σπίτι και δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ! Πάντως ρε κορίτσια σαν την μάνα δεν έχει! Η γλυκιά μου ήρθε να με δει και παράλληλα μου έπλυνε, μου σιδέρωσε και μου ξανακρέμασε κουρτίνες, μου σιδέρωσε τα μωρουδιακά, άκουσε τους καημούς μου, μου πήρε μια τούρτα και πήγαμε θάλασσα όπως όταν ήμουν πιτσιρίκα. Εντάξει, όταν ήρθε η στιγμή να φύγουν δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα! Είναι που θα γίνω μάνα, τρομάρα μου! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα τι βρηκα τωρα!!!!οχι απλα μεγαλωσε η λιστα αλλα εσπασε καθε ρεκορ

:roll:

Tι πήγες και ξέθαψες βρε άτιμη χαχα?Τι ρεκόρ, χαμόςε λέμε, πάνω από 30 μανούλες κι αν βάλουμε πόσα παιδιά -μαζί με τα υπάρχοντα- εκεί να δεις ρεκόρ!Σίγουρα είναι το καφέ με τις περισσότερες τρίτεκνες-πολύτεκνες to be!!:mrgreen: Eίχα πάθει πλάκα στην αρχή, κι άλλη για το τρίτο έλεγα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα marouskaki μου! Το πρωί μπήκα για λίγο στα κλεφτά αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνυματάκια σας! Μιλάμε και πολύ πανάθεμά μας! Είχα τους γονείς μου και την γιαγιά μου από χτες στο σπίτι και δεν μπορούσα να μπω στο ίντερνετ! Πάντως ρε κορίτσια σαν την μάνα δεν έχει! Η γλυκιά μου ήρθε να με δει και παράλληλα μου έπλυνε, μου σιδέρωσε και μου ξανακρέμασε κουρτίνες, μου σιδέρωσε τα μωρουδιακά, άκουσε τους καημούς μου, μου πήρε μια τούρτα και πήγαμε θάλασσα όπως όταν ήμουν πιτσιρίκα. Εντάξει, όταν ήρθε η στιγμή να φύγουν δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα! Είναι που θα γίνω μάνα, τρομάρα μου! :tongue:

Εγώ τώρα γιατί να μη μπορώ να σε νιώσω??:mrgreen:Θα πω μόνο ότι είσαι τυχερούλα με αυτή τη γλυκιά μανούλα που σε περιποιείται, εντάξει, είναι κι οι ορμόνες, συγκινήθηκες, λογικό....Μένει μακριά η μαμά σου?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αγαπες αγαπουλες!!! πως πανε τα κεφια??σημερα χαλαρη μερα για μενα προς το παρον,δεν εχουμε βγει εξω ακομα λογω ζεστης, το απογευμα πιο αργα θα ερθουν 4-5 ζευγαρια με τα παιδια τους και θα ψησουμε στο μπαρμπεκιου στην αυλη, ετσι γιατι η φτωχεια θελει καλοπεραση και για να γιορτασουμε και την γεννα που θα κανουμε μεθαυριο.....να μου πεις ακομα δεν γεννησαμε γιατι τοση βιασυνη!! εχουμε θετικη ενεργεια,ολα καλα θα πανε !! μετα δεν θα μπορεσουμε να κανουμε γλεντακι λογω νεογεννητου,οποτε θα κανουμε ενα προκαταβολικα και ο Θεος βοηθος,να πανε ολα καλα για ολες μας:D

Απο φαγητο εφτιαξα φασολακια λαδερο για το μεσημερι,γιατι το βραδυ θα φαμε πανσετες και γενικα κρεατιλα...μην στουμπωσουμε κιολας! αλλα γενικα μαρεσει να μαγειρευω φαγητα εποχης,τωρα που ειναι φρεσκα απο τον μπαξε,αυριο αν ερθει η μανα μου θα την βαλω να φτιαξει κολοκυθια γεμιστα και ντολμαδακια..Εμεις evangelia μου δεν ειμαστε χορτοφαγοι,ειδικα ο δικος μου αν δεν εχει κρεας 2-3 φορες την βδομαδα δεν χορταινει με τιποτα,εγω δεν εχω προβλημα και να μη φαω συχνα αλλα οχι χορτοφαγος δεν θα μπορουσα να γινω ποτε.Να περάσετε υπέροχα, θα το ευχαριστηθείτε σίγουρα το σημερινό, το ίδιο και τα παιδιά.Να σου πω, θα καλέσετε και τα πεθερικά στο μπάρμπεκιου πάρτυ???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α! στησαμε την κουνια κοριτσια στην κρεβατοκαμαρα μας και την αλλαξιερα...Αν σας πω τι εκαναν τα αλλα δυο!!!Το αναμενομενο: ανεβηκαν μεσα στην κουνια και κανανε τα μωρα. και αγκου- αγκου και μπα-μπα και ντα-ντα και αλλες πολλες χαζομαρες!καθονται εκει μεσα καμια ωριτσα χθες και σημερα,οποτε δεν θα την στρωσω απο τωρα,οταν γυρισω με την μπεμπουλα με το καλο,γιατι αυτα το εχουνε περασει για σπιτακι εκει μεσα...παλι καλα που δεν εχουνε ανεβει και στην αλλαξιερα!:rolleyes:ωραια η ηρεμια κοριτσια ε? χρειαζεται και αυτη καμια φορα,να γεμισουνε οι μπαταριες μας κιολας, και εγω θα ηθελα μια μερα να κατσω μονη μου,οχι παραπανω βεβαια γιατι μετα με πιανει το στερητικο συνδρομο της οικογενειας μου αλλα μια μερουλα θα ητανε καλο και για τα νευρα μου που σημερα απο το πρωι ειχα πολλα(δεν ξερω γιατι ετσι ξυπνησα, με χαλαει και η σωματικη κουραση βεβαια)

Παω να ξυπνησω τα παιδια,τα λεμε.....

Εδώ μπήκαν τα δικά μου τα γαιδούρια στο κρεβατάκι, τα δικά σου που είναι και μικράκια δε θα έμπαιναν, χαχα!Καλά εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση, κοιμούνται ακόμη για μεσημέρι τα παιδιά σου?Αααααα, τσάμπα γκρινιάζεις φιλενάδα, άρχοντας είσαι και στις 9-10 ξανακοιμούνται??:roll:Τα παιδιά μου κόβουν το μεσημεριανό ύπνο από τα 2 χρόνια, με κόπο από μας κοιμούνται 9-10 (έως και 11 τώρα το καλοκαίρι, ΚΑΙ τα τρία) και ξυπνάνε 7-8 κάθε μέρα θαρρείς και θα πάνε να σπάσουν καπνά!!!Κι όταν έχουν σχολείο ξυπνάνε με το ζόρι:evil::evil::evil::evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσια.Και για μενα δευτερη μερα ξεκουρασης,οχι απολυτης οπως της μαρουσκας που λειπουν ολοι,αλλα σε ενα καλο επιπεδο.Ξαπλα τελειως δεν ειμαι,αυτι ειναι αδυνατον αλλα ριμαι οσο το δυνατο λιγοτερο ορθια.Το πρωι ηρθαν οι αδελφες μου,η μια εφτιαξε παστιτσιο να χουμε σημερα κι αυριο κι η αλλη σιδερωσε.Χαλαρα ολα βεβαια με τα καφεδσ

ακια μας.Τωρα περιμενω την κολλητη μου με τον μικρο της για παρεουλα.Μαρουσκα ωραια η ησυχια αλλα οντως για λιγο,ειδικα αν εχεις συνηθισει σε φασαρια,σου κακοφαινεται.Μπραβο νοβεμπερ μου ωραια φαση το ψησιμο μ αρεσουν αυτα τα απλα παρειστικα.Ευαγγελια μοθ ετσι να περνατε παντα με τον αντρουλησου.Τι ωραια η αναμονη του πρωτου παιδιου?Ποσα ονειρα,ποσες προσδοκιες?Βεβαια και μετα υπαρχουν αλλες στιγμες ευτυχιας σαν κι αυτες που λεει η κροκετ.Τρελαινομαξ οταν σκεφτομαι τα ματακια τους οταν ερθει πρωτη φορα το μωρο στο σπιτι.Εχω τραβηξει καμερα την ιδια στιγμη με τη μελινα και τη δαναη νεογεννητη και το βλεπω συνεχεια.Μαντατα αντε καλη ξεκουραση και σ εσενα.Εχεις κι εναν ολοκληρο χρονο μπροστα σου ν απολαυσεις σπιτακι και μωρακι αν και πιστεψε με σε κανα μηνα τα πλακακια και τα πομολα δε θα σου φαινονται το ιδιο απολαυστικα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τώρα γιατί να μη μπορώ να σε νιώσω??:mrgreen:Θα πω μόνο ότι είσαι τυχερούλα με αυτή τη γλυκιά μανούλα που σε περιποιείται, εντάξει, είναι κι οι ορμόνες, συγκινήθηκες, λογικό....Μένει μακριά η μαμά σου?

Ναι μένει σε άλλη πόλη και την βλέπω αραιά και που. Οπότε κάθε φορά που βρισκόμαστε το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο συναισθηματικά

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ανθη να ζησουν τα παιδια ευτυχισμενα.Μαριανθη μου εγω σε νιωθμε τη μανουλα.Κι εμενα ειμαι σιγουρη οτι θα με περιποιοταν πολυ,δε θα χα κανεναν αλλον αναγκη.Τι να σας λεω για το πως αισθανομαι την απουσια της παλι τωρα που η γεννα κοντευει και φεν ειναι καλα κι ο αντρας μου να με στηριξει?

Τρελα.Παντως εμενα δεν με πειραξε ποτε να μου χαιδευουν την κοιλιτσα αλλα καταλαβαινω και σας που σας πειραζει.Κροκετ μου ειδες το ιδιο πραγμα ειπαν γιος και πεθερα αλλα απ το αθωο παιδακι ειναι αστειο ενω απ την πεθερα ειναι χοντροκομμενο σχολιο λογω κακης προθεσης.Νοβεμπερ πεθανα με υα παιδακια σου και την κουνια,τι εχουμε να δουμε ακομη με τις πιπιλες,τα μπιμπερο...Εμενα κανει η μελινα συνεχεια οτι θηλαζει.Σκεφτομαι αυτο που λενε για τα παιδια τα μεσαια.Η δαναη τωρα ζηλευει τη μελινα με την εννοια οτι θελει να κανει ο,τι κι η μεγαλη,μευα θα ζηλευεξ και τη μικρη επειδη ακριβως θα ναι μικρη,κι αυτη θα λεει εγω δεν ειμαι ουτε μεγαλη ουτε μικρη αρα τι ειμαι?Σας αφηνω ηρθε η φιλεναδα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ανθη να ζησουν τα παιδια ευτυχισμενα.Μαριανθη μου εγω σε νιωθμε τη μανουλα.Κι εμενα ειμαι σιγουρη οτι θα με περιποιοταν πολυ,δε θα χα κανεναν αλλον αναγκη.Τι να σας λεω για το πως αισθανομαι την απουσια της παλι τωρα που η γεννα κοντευει και φεν ειναι καλα κι ο αντρας μου να με στηριξει?

Τρελα.Παντως εμενα δεν με πειραξε ποτε να μου χαιδευουν την κοιλιτσα αλλα καταλαβαινω και σας που σας πειραζει.Κροκετ μου ειδες το ιδιο πραγμα ειπαν γιος και πεθερα αλλα απ το αθωο παιδακι ειναι αστειο ενω απ την πεθερα ειναι χοντροκομμενο σχολιο λογω κακης προθεσης.Νοβεμπερ πεθανα με υα παιδακια σου και την κουνια,τι εχουμε να δουμε ακομη με τις πιπιλες,τα μπιμπερο...Εμενα κανει η μελινα συνεχεια οτι θηλαζει.Σκεφτομαι αυτο που λενε για τα παιδια τα μεσαια.Η δαναη τωρα ζηλευει τη μελινα με την εννοια οτι θελει να κανει ο,τι κι η μεγαλη,μευα θα ζηλευεξ και τη μικρη επειδη ακριβως θα ναι μικρη,κι αυτη θα λεει εγω δεν ειμαι ουτε μεγαλη ουτε μικρη αρα τι ειμαι?Σας αφηνω ηρθε η φιλεναδα

Μεγαλο θεμα το μεσαιο παιδι....φαινομενο σαντουιτς

...ακριβως γιατι δεν ξερει πια τι ειναι....ζηλεια προς το πρωτο παιδι γτ ειναι το πρωτο, το μεγαλο, ζηλεια για το μικρο που πεφτουν ολοι πανω του ενω πριν το μικρο ηταν εκεινο....θελει πολυ προσοχη να κρατηθουν οι ισορροπιες, ειναι τοσο ευκολο να χαθουν....δεν ξερω αν τα μικρης ηλικιας μεσαια το περνανε πιο ελαφρια γτ ολες εχετε μικρα τα μεσαια σας...εμεις με το Φανη- εχει τρια χρονια ακριβως με το μικρο-ειχαμε θεμα παντως, ειχαμε και τις ωτιτιδες του μικρου που αναγκαστικα επαιρνε μεγαλυτερη μεριδα προσοχης που του εμεινε οποτε τωρα ζηλευουν και οι δυο το μικρο....ελπιζω η μεγαλη διαφορα με τον τεταρτο να εχει ως αποτελεσμα να μη ζηλευουν ιδιαιτερα....καλα να περασεις με την παρεουλα σου...αυτα θα τα ξαναπουμε οταν ερθει η ωρα....φιλακια πολλα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανουλες Αυγουστου σας ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με το επιδομα κυοφοριας,μακαρι να μπουν και τα δικα μου συντομα!με το καλο να γεννηθουν και τα μωρακια μας να ειναι γερα κι εμεις μαζι για να τα μεγαλωσουμε!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Εδώ μπήκαν τα δικά μου τα γαιδούρια στο κρεβατάκι, τα δικά σου που είναι και μικράκια δε θα έμπαιναν, χαχα!Καλά εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση, κοιμούνται ακόμη για μεσημέρι τα παιδιά σου?Αααααα, τσάμπα γκρινιάζεις φιλενάδα, άρχοντας είσαι και στις 9-10 ξανακοιμούνται??:roll:Τα παιδιά μου κόβουν το μεσημεριανό ύπνο από τα 2 χρόνια, με κόπο από μας κοιμούνται 9-10 (έως και 11 τώρα το καλοκαίρι, ΚΑΙ τα τρία) και ξυπνάνε 7-8 κάθε μέρα θαρρείς και θα πάνε να σπάσουν καπνά!!!Κι όταν έχουν σχολείο ξυπνάνε με το ζόρι:evil::evil::evil::evil::evil:

Οχι αγαπη δεν ειναι ακριβως ετσι..το χειμωνα κοιμονταν γυρω στις 9 χωρις μεσημεριανο υπνο,τωρα που εχει μεγαλωσει και η μερα ο γιος μου δεν κοιμαται τα μεσημερια,δυσκολα, αν και τον βαζω στο κρεββατι αυτος παιζει τελικα και το βραδυ κοιμαται 10.30 περιπου.Η κορη μου κοιμαται για μεσημερι 1.30 ωρα περιπου και το βραδυ και αυτη στις 10.30-11.00.

Αλλαξαμε ωραρια δεν εχουμε το χειμερινο.....σιγα μην με αφηνει ο γιος μου να κοιμηθω για μεσημερι,ολο κατι θυμαται εκεινη την ωρα η' αμα δεν με ενοχλησει θα ακουσω τα παιχνιδια του που παιζει και θα ανοιξω το ματι.κοιμαμαι πολυ ελαφρια,με το παραμικρο ξυπναω:twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...