Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Του χρονου αγαπη μπες στη διαδικασια να κανεις ενα αδερφακι στην μπουμπουκα σου και ασε τις διαιτες για τα επομενα δυο χρονια;)

Γιατι θες αληθεια να κατεβει το μωρο σου απο τωρα?Εχεις ακομα,νωρις δεν ειναι?

Βροχούλα αν δεν τα καταφέρω μέχρι την άλλη Τρίτη να κατέβει θα πάω για κτ..εχω διαβήτη και δεν θελουν οι γιατροι να πάω πέρα από τις 38...μακάρι να της κάνω αδερφάκι αλλά μη μείνω και φαλαινίτσα :tongue::tongue:

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάχη84 εννοείς Κατσάκος και όχι Ματσάκις μάλλον έκανες κάποιο τυπογραφικό αν εννοείς τον Κατσάκο είμαι πολύ χαρούμενη που μου τα λες έτσι τον Ιωάννη όμως λες ή τον πατέρα του εγώ έχω πάει στον Ιωάννη και επειδή δεν είχα μου χρέωσε ένα σωρό εξετάσεις με πολύ λίγα χρήματα είναι και νέος και δείχνει αρκετά επεξηγηματικός και συνεννοήσιμος (ελπίζω να λέμε τον ίδιο αχ τι χαρά μου έδωσες :) ) Καλή λευτεριά να έχεις κοπέλα μου εσύ αν επιτρέπεις και αν θες να πεις με ποιον γιατρό συνεργάζεσαι αν δεν θες να πεις δημοσία it's ok σ'ευχαριστώ όπως και να'χει για την ενημέρωση και καλή λευτεριά σε όλες τις αυγουστομαμάδες του '15 φαντάζομαι οι πρωτομανούλες όλο αγωνία θα είστε μου θυμίζετε εμένα τις τελευταίες εβδομάδες μοναδικές στιγμές και ευλογημένες :rolleyes:

Σε ευχαριστουμε φιλη μας,να χαιρεσαι το παιδακι σου.φανταζομαι τωρα που ξεπεταχτηκε πηγαινετε καλοκαιρινες βολτουλες?πολυ μου αρεσουν αυτες οι χαλαρες καλοκαιρινες βολτες με το καροτσι και τα αγγελουδια μας να κοιμουνται:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βροχούλα αν δεν τα καταφέρω μέχρι την άλλη Τρίτη να κατέβει θα πάω για κτ..εχω διαβήτη και δεν θελουν οι γιατροι να πάω πέρα από τις 38...μακάρι να της κάνω αδερφάκι αλλά μη μείνω και φαλαινίτσα :tongue::tongue:

Ε τοτε ακομα καθεσαι??? Σεξξξξξξξξξξξξξξ καλε κανε σεξξξξξξξξξξξξξ μπας και δεις ασπρη μερα(ο αντρας σου παντως θα δει σιγουρα:tongue:).Αχ εγω βρε κοριτσια παλι δεν εχω ορεξη για σεξακι,τι σκατουλες επαθα??ξενερωτη ντιπ για ντιπ...:(:( Απορω ο δικος μου που ακομα δεν εχει πεταξει καυλ@σπυρα :-):smile:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ε τοτε ακομα καθεσαι??? Σεξξξξξξξξξξξξξξ καλε κανε σεξξξξξξξξξξξξξ μπας και δεις ασπρη μερα(ο αντρας σου παντως θα δει σιγουρα:tongue:).Αχ εγω βρε κοριτσια παλι δεν εχω ορεξη για σεξακι,τι σκατουλες επαθα??ξενερωτη ντιπ για ντιπ...:(:( Απορω ο δικος μου που ακομα δεν εχει πεταξει καυλ@σπυρα :-):smile:

δεν το εχουμε κοψει:oops::oops::oops: εχω αποφασισει να το παλέψω με όλα τα μεσα

8NkSp3.png

Μάχη84 εννοείς Κατσάκος και όχι Ματσάκις μάλλον έκανες κάποιο τυπογραφικό αν εννοείς τον Κατσάκο είμαι πολύ χαρούμενη που μου τα λες έτσι τον Ιωάννη όμως λες ή τον πατέρα του εγώ έχω πάει στον Ιωάννη και επειδή δεν είχα μου χρέωσε ένα σωρό εξετάσεις με πολύ λίγα χρήματα είναι και νέος και δείχνει αρκετά επεξηγηματικός και συνεννοήσιμος (ελπίζω να λέμε τον ίδιο αχ τι χαρά μου έδωσες :) ) Καλή λευτεριά να έχεις κοπέλα μου εσύ αν επιτρέπεις και αν θες να πεις με ποιον γιατρό συνεργάζεσαι αν δεν θες να πεις δημοσία it's ok σ'ευχαριστώ όπως και να'χει για την ενημέρωση και καλή λευτεριά σε όλες τις αυγουστομαμάδες του '15 φαντάζομαι οι πρωτομανούλες όλο αγωνία θα είστε μου θυμίζετε εμένα τις τελευταίες εβδομάδες μοναδικές στιγμές και ευλογημένες :rolleyes:

Αγάπη μου το κινητο μου γράφει ότι να Ναι για τον ίδιο λέμε τον Ιωάννη..σιγά καλό είναι να μας λέει και κάποιος άλλος αν ξέρει κριτικές..Ναι το ξέρω ότι και στο οικονομικό κομματι είναι πολύ καλός ..εμένα ο γιατρός μου είναι ο κατσογιαννης Θεόδωρος εξίσου καλός με τον Ιωάννη αλλά λίγο ακριβός τον έχω παρά πολλά χρόνια μου κάνει τα πάντα στο ιατρείο του.Όπως Αυχενική Β επιπέδου nst Doppler χωρίς να τα κάνω στο μαιευτήριο Γιατί έχει όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας..Είναι μέτοχος στο μητέρα και στο Ιασώ Επίσκεψη πληρώνω 50ε..Είναι πολύ καλός και δίπλα σου συνέχεια..ότι άλλο θες και μπορώ να σε βοηθήσω πες μου κοριτσάκι μου...Ναι σαν πρωτομανουλα και εγώ όσο περνάει ο καιρός έχω τρομερή αγωνία να αντικρίσω την μπεμπουλα μου...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βροχούλα εγώ τι να πω που έχω σχεδόν 9 μήνες να κάνω sex στο τέλος θα ξεχάσω.Και πως γίνεται..Καλά αν είναι να κάνω sex για να κατέβει η μπέμπα εμένα θα μείνει εκεί μέσα δεν πρόκειται να βγει..μα και αυτός ο άντρας μου κάθε φορά που του λέω να κάνουμε με λέει.ανώμαλη και έτσι μια δυο τρεις μου έφυγε και.εμένα η επιθυμία ...

ewKwp3.png

Εμενα παλι με δελεαζε η ημερομηνια 27/7 γιατι ειναι ταιριαχτη με τα εφταρια της,αλλα και το 23 το θελω γιατι 23 γεννηθηκε και η πρωτη κορουλα μου,δηλ.και τα δυο μου κοριτσια θα ειναι στις 23 και ημερα Πεμπτη παρακαλω!! Οποτε ολα καλα χαχα;);)

Αχ καλε ναι εσενα θα εχουν ακριβως 3,5 χρονια διαφορα καλα λες!!!!!καλεεεεε φτασαμε τα 8000 μηνυματα;;;;απαπα γλωσσοκοπανεςςςςςςς.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Στην πολη μου στους ιδιωτικους βρεφονηπιακους περνουν απο 40 ημερων και μετα....!!αρα καθε περιοχη εχει το δικο της καθεστως..

Εδω ειμαστε 30000 ψυχες ολες κι ολες και δουλευει πολυ το συστημα κοιταγμα απο γιαγια....στο οποιο θα καταληξουμε κι εμεις πρωτα ο Θεος οταν χρειαστει να παω στη δουλεια...οι τρεις παιδικοι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κι ο αντρας μου δεν ειναι διατεθειμενος να ξαναπερασει ο, τι περασε στον τριτο που τον εσερνε μαζι του σε αλλη πολη επι 1,5 χρονο...βεβαια δεν ξερω κι η γιαγια μας ποσο διατςθειμμενη ειναι να τον κρατησει....:| και δε θελω καθολου παιδι μεγαλωμενο σε παππουδες αλλα τι να κανω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια συνηθως καισαρικη 38 εβδομαδων το παιρνουν δεν τα αφηνουν ποιο πολυ! οσο για το θηλασμο εμενα η μαια στο μαθημα που καναμε μας ειπε οτι 1-2 την μερα επιτρεπονται! (εγω δεν καπνιζω) αλλα μας ειπε οτι απο το να μην θηλασει καθολου 1 μανουλα για να καπνισει καλυτερα να θηλασει και να κανει 1-2 τσιγαρα

Αυτο ακριβως λεει κι ο Παπαβεντσης για θηλασμο σε σχεση με καπνισμα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλα ο μεγαλος με εχει τρελανει στις ερωτησεις!

ατακα "μαμα αφου εβγαλες το μωρο η κοιλια σου γιατι παραμενει χοντρη"? :D:D

Συνεχεια με ρωταει πως εκανα το μωρο και γιατι (στον μεσαιο δεν με ρωτουσε ηταν πολυ μικρος)

ρωταει πως γεννηθηκε και απο που και ειχε απορια γιατι το μωρο ηταν μονο στο νοσοκομειο ενω εγω ειχα βγει!

ο μικρος δεν δινει σημασια! παει πανω απο το λικνο και συνεχεια λεει "ααααα νινι" η αμα κλαιει λεει "ακου νινι" και αμα τον ρωτησω πιανου ειναι το νινι λεει "ικο μου":lol::lol:

Χαχα το μεγαλο αγορι παει για γυναικολογος;;;;;το μεσαιο παλι επιθυμει διακαως να γινει πατερας χαχαχα....καλα να ειναι τα μαναρακια σου και τα τρια....ειιιιι, και μην τον λες μικρο τωρα ειναι ο μεσαιος χιχι!!!!!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Οχι ρε αγαπη,αυτο σου λεω: απο την αιμοδοσια του νοσοκομειου που θα γεννησεις το παιρνεις το κιτ.ολα τα κιτ ιδια ειναι.και για τη δημοσια τραπεζα και για τις ιδιωτικες.δεν χρειαζεται να πας Θεσσαλονικη να το παρεις.σε ιδιωτικο γεννας? Στα ιδιωτικα δεν ξερω τι ισχυει με τα βλαστοκυτταρα για την δημοσια τραπεζα.

Σε ιδιωτικό θα γεννησω. Για αυτό λέω ότι πρέπει να το προμηθευτούμε από μόνοι μας. Το νοσοκομείο μας εδω είναι για τα ανάθεμα....

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα πρωινό Μαριανθάκι!Πώς είσαι?Εγώ εδώ, αφού δε μπορώ να πάω εκκλησία άρχισα τις δουλειές, απλώματα, πλυντήριο πιάτων, σε λίγο σίδερο...Από τώρα κάνει ζέστη, γρμφ!!! :roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα στην όμορφη κοριτσοπαρεα..Σήμερα ξύπνησα αργά τώρα σηκώθηκα βλέπω μαρουσκακι ξεκίνησες δουλιτσες πάω και εγώ πάλι με αυτά τα μπαλκόνια που όλο φυσάει και μου τα έχει κάνει άντε να μην πω...κορίτσια έχουμε φτάσει τις 201.σελίδες μωρέ μπράβο μας.Τι μαγειρεύετε σήμερα πείτε καμία ιδέα...

ewKwp3.png

Καλημέρα στην όμορφη κοριτσοπαρεα..Σήμερα ξύπνησα αργά τώρα σηκώθηκα βλέπω μαρουσκακι ξεκίνησες δουλιτσες πάω και εγώ πάλι με αυτά τα μπαλκόνια που όλο φυσάει και μου τα έχει κάνει άντε να μην πω...κορίτσια έχουμε φτάσει τις 201.σελίδες μωρέ μπράβο μας.Τι μαγειρεύετε σήμερα πείτε καμία ιδέα...

Καλημέρα!!! Είναι πολύ όμορφα να είσαι σπίτι και όχι στη δουλειά!! :P:p Κάνεις πράγματα που δεν μπορούσες πριν.Κάνω τώρα τα πλακάκια της κουζίνας ενα ενα και τα πόμολα με την ησυχία μου!!! Σαν το σπιτάκι δεν έχει!! Πολύ ζέστη σήμερα :-(:-( Μαγείρεμα??Εκανα μπριζολίτσες του αντρούλη μου με μαυρο ρύζι και εγω μελιτζάνες στο φούρνο με κιμά κρεμμυδάκια και σάλτσα..απο τα αγαπημένα μου!!!!

LMb5p2.png

Καλημέρα!!! Είναι πολύ όμορφα να είσαι σπίτι και όχι στη δουλειά!! :P:p Κάνεις πράγματα που δεν μπορούσες πριν.Κάνω τώρα τα πλακάκια της κουζίνας ενα ενα και τα πόμολα με την ησυχία μου!!! Σαν το σπιτάκι δεν έχει!! Πολύ ζέστη σήμερα :-(:-( Μαγείρεμα??Εκανα μπριζολίτσες του αντρούλη μου με μαυρο ρύζι και εγω μελιτζάνες στο φούρνο με κιμά κρεμμυδάκια και σάλτσα..απο τα αγαπημένα μου!!!!

Χαχα αυτα ειναι...αμα σταματας τη δουλεια κι ειδαι σπιτι μεχρι κ το να καθαριζεις πλακακια ευχαριστιεσαι!!!μαρη δυο φαγητα εκανες;;;;στειλε παραυτα ενα πιατο με μελιτζανες....εγω εννοειται δε μαγειρεψα αφου ειμαι μονη μου μετα το μεσημερι γυρνα ο λοχος....σιδερωσα ρουχα, κουρτινες 4, εγινα μουσκεμα και μετα το ντουζακι την πεφτω για πρωινο υπνο χαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...