Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σήμερα περπάτησα όσο άντεχα!και πήγα κ για μπάνιο και κολύμπησα όσο μπορούσα!και εκεί που καθόμουν στην καρέκλα με κλωτσούσε το μωρό ψηλα και λέω δεν ξαπλώνω κάτω!Δεν ξέρω πως μου ήρθε...με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα ή καλύτερα με σήκωσαν!!!

Μη ξανακούσω για κιλά και βλακείες!Σημασία έχει να κάνουμε υγιή μωρά!Εγώ το χω ξαναπεί βέβαια αλλά θα το ξαναπω.Ημουν 57 κιλά με κορμί λαμπάδα χωρίς κυτταρίτιδα κ γυμναστηριο 4 φορές την εβδομάδα.Πέρσυ το καλοκαίρι με γυμναστική πάλι έφτασα τα 70 επειδή έπαιρνα ορμόνες για να μείνω έγκυος.Όλοι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος και εγώ απαντουσα ότι είμαι απλά χοντρή και μάτωνε η ψυχή μου που δεν τα κατάφερνα.Φέτος το καλοκαίρι είμαι 82 κιλά έγκυος και θα κρυφτώ?Όχι βέβαια...προχωράω σα ντολμάς γελάω που έχω φουσκώσει έτσι κ σκασίλα μου!Αν του χρόνου συνεχίσω να είμαι έτσι τότε ναι μπορεί κ να αισθάνομαι άσχημα!

Λέτε να καταφέρω να κατέβει το μωρό?Να αρχίσω και καθίσματα????

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα περπάτησα όσο άντεχα!και πήγα κ για μπάνιο και κολύμπησα όσο μπορούσα!και εκεί που καθόμουν στην καρέκλα με κλωτσούσε το μωρό ψηλα και λέω δεν ξαπλώνω κάτω!Δεν ξέρω πως μου ήρθε...με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα ή καλύτερα με σήκωσαν!!!

Μη ξανακούσω για κιλά και βλακείες!Σημασία έχει να κάνουμε υγιή μωρά!Εγώ το χω ξαναπεί βέβαια αλλά θα το ξαναπω.Ημουν 57 κιλά με κορμί λαμπάδα χωρίς κυτταρίτιδα κ γυμναστηριο 4 φορές την εβδομάδα.Πέρσυ το καλοκαίρι με γυμναστική πάλι έφτασα τα 70 επειδή έπαιρνα ορμόνες για να μείνω έγκυος.Όλοι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος και εγώ απαντουσα ότι είμαι απλά χοντρή και μάτωνε η ψυχή μου που δεν τα κατάφερνα.Φέτος το καλοκαίρι είμαι 82 κιλά έγκυος και θα κρυφτώ?Όχι βέβαια...προχωράω σα ντολμάς γελάω που έχω φουσκώσει έτσι κ σκασίλα μου!Αν του χρόνου συνεχίσω να είμαι έτσι τότε ναι μπορεί κ να αισθάνομαι άσχημα!

Kαι καθίσματα και σεχ ό,τι μπορείς κάνε κοριτσάκι μου.Για τα κιλά κι εγώ αυτό πιστεύω!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ά και εγώ εκεί θα γεννήσω..σε τρίκλινο ήσουν;ποιον γιατρό έχεις;να σε ρωτήσω και κάτι άλλο σε έχω ζαλίσει αγάπη μου κάθε φορά που πήγαινες στον γιατρό σου μέχρι να γεννήσεις σου έπαιρνε λεφτά;Ενώ λένε ότι όταν μπεις στον 9ο δεν σου παίρνει το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες εμένα νια χαρά μου τα παιρνει

Εγω πληρωσα τρικλινο αλλα με εβαλαν σε μονοκλινο λογο το οτι το μωρο ηταν κατω στην μοναδα! Μου επερνε κανονικα μεχρι και την τελευταια επισκεψη εγω δεν προλαβα να μπω στον ενατο :tongue:;)

Τον Χανδακα εχω

79o6p3.png

το τελευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι τα κιλα μου!!! κοιταω τα αγορακια μου και λιωνω!!! τα κιλα θα τα χασω σιγα σιγα......σιγα μην σκασω κιολας!

79o6p3.png

Μαχη μου σου λεω με καθε καλη προθεση οτι ολοι οι λογοι για τους οποιους ανεφερε την καισαρικη ο γιατρος μου φαινονται ακυροι.Ο πλακουντας κι ο τραχηλος ειναι σ αυτην την κατασταση επειδη ειναι νωρις.Το οτι εισαι στενη δε λεει κατι.Εγω επι χρονια πονουσα στο σεξ και δε μπορουσα ουτε ταμπον να βαλ αλλα γεννησα πανευκολα μωρα 3.300.Το οτι η μπεμπα θα ναι μεγαλη...ποσο μεγαλη δηλαδη?Και τεσσερα κιλα να ναξ μια χαρα γεννιεται.Δε θυμαμαι κατα ποσο θες να γεννησεις φυσιολογικα,αν δε σε νοιαζει παω πασο αλλα αν σε νοιαζει διεκδικησε το σοβατα γιατι μου φαινεται διακοπες θελει να παει.Μη σε αγχωσω,γιατρος δεν ειμαι απλως λεω τη γνωμη μου βασει οσων μας εγραψες.Νομιζω οτι οι γιατροι εχουν χασει τη μπαλα...και τη χανουμε κι εμεις μαζι.Μετα υπαρχουν κοπελες σαν τη loveπου αναρωτιουνται γιατι δεν αντισταθηκαν στην μα..ια του γιαυρου τους.Οσο για την πεθερα,τι αλλο να πω?Η ψωροπερηφανια τη μαρανε η απλως ηθελε να σου σπασει τα νευρα.Χαζες γυναικες,με τι ασχολουνται?Ακομη και μεσα στα ευχαριστα θελουν να κανουν το κομματι τους.

Το ξέρω αγάπη μου αυτό σκέφτηκαμε και εμείς ότι μάλλον θέλει να πάει διακοπουλες αλλά εγώ του είπα ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά Εκτός αν υπάρχει θέμα και δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί η μπέμπα μου...Τώρα τι να σου πω ο Θεός και η ψυχή του..μου είπε θα το δούμε μέχρι τελευταία στιγμή..αυτοί προκειμένου να πάρουν τα λεφτά τους και να πάνε και τις διακοπουλες τους σου βρίσκουν χίλια δυο πράγματα..Εγώ το μόνο που δεν θέλω είναι να ζοριστει για τον οποιοδήποτε λόγο το μωρό μου και από εκεί και πέρα αν είναι σωστός να κάνει το σωστό εγώ γιατρός δεν είμαι οπότε αναγκαστικά θα κάνω αυτό που θα μου πει...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Μάχη84 να σε ρωτήσω κι εγώ στο Μητέρα γέννησα τον Γενάρη βέβαια αλλά ήθελα να σε ρωτήσω και όποια άλλη κοπέλα γέννησε εκεί έχετε ακούσει καλά λόγια για τον Ιωάννη Κατσάκο;; Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

το τελευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι τα κιλα μου!!! κοιταω τα αγορακια μου και λιωνω!!! τα κιλα θα τα χασω σιγα σιγα......σιγα μην σκασω κιολας!

Εννοείται χεστηκες για τα κιλά Και εμένα καθόλου δεν με νοιάζει το μόνο που με νοιάζει και ευχαριστώ τον Θεό είναι που θα έχω σε λίγο καιρό το παιδί μου...

ewKwp3.png

Κροκετ μου οτι σε σκεφτομουν...Ηθελα να ρωτησω αν θηλαζεις α

και βλεπω οτι ολα βαινουν καλως.Πες μας τιποτα για τον μεγαλο,καμια ατακα του,τρελαινομαι ν ακουω τι σκεφτονται.Αντιθετα οι πεθερες δε θελω να ξερω τι σκεφτονται οταν πετανε τις δικες τους φαρμακερες ατακες.Προσπαθει να ριξει την ψυχολογια μιας τριτομανουλας και μαλιστα λεχωνας.Οντως κι εγω δε νομιζω οτι ενδιαφερονται για μας ως ατομα αλλα μονο για τα παιδια τους και τα εγγονια που τους κανουμε.Ισως να ναι και φυσικο,ξερω γω τι να πω πια.Εσεις που εχετε γιους θα ανακαλυψετε σε καποια χρονια τον τροπο σκεψης τους.Δε λεω για μενα γιατι συνηθως η σχεση πεθερας και γαμπρου ειναι πιο ομαλη.

Καλα ο μεγαλος με εχει τρελανει στις ερωτησεις!

ατακα "μαμα αφου εβγαλες το μωρο η κοιλια σου γιατι παραμενει χοντρη"? :D:D

Συνεχεια με ρωταει πως εκανα το μωρο και γιατι (στον μεσαιο δεν με ρωτουσε ηταν πολυ μικρος)

ρωταει πως γεννηθηκε και απο που και ειχε απορια γιατι το μωρο ηταν μονο στο νοσοκομειο ενω εγω ειχα βγει!

ο μικρος δεν δινει σημασια! παει πανω απο το λικνο και συνεχεια λεει "ααααα νινι" η αμα κλαιει λεει "ακου νινι" και αμα τον ρωτησω πιανου ειναι το νινι λεει "ικο μου":lol::lol:

79o6p3.png

Μάχη84 να σε ρωτήσω κι εγώ στο Μητέρα γέννησα τον Γενάρη βέβαια αλλά ήθελα να σε ρωτήσω και όποια άλλη κοπέλα γέννησε εκεί έχετε ακούσει καλά λόγια για τον Ιωάννη Κατσάκο;; Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δεν ξέρω ποιον είχες γιατρό αλλά τον κυριο Ματσάκι τυγχάνει να τον ξέρω γιατί έχουμε άτομο που δουλεύει μέσα στο μητέρα.Στο λογιστήριο και είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς.Και μου έχει πει κοπέλα που τον είχε ότι ενώ αυτή.γεννούσε σε άλλο νοσοκομείο και όχι στο μητέρα πήγε και την ξεγεννησε εκεί που ήταν η κοπέλα..Και όχι σε ιδιωτικό σε δημόσιο

ewKwp3.png

Και εμένα μου φάνηκε περίεργο για τις 38εβδομαδες και εγώ που θα κάνω μάλλον καισαρική λόγο μυωπίας και επειδή και η μπέμπα μου είναι μεγάλη μου είπε ότι θα πάρω όλο το μήνα Όχι νωρίτερα αλλά μια αυτό για την καισαρική θα το δούμε τότε γιατί ο τράχηλος είναι τελείως κλειστός..Αλλά ξέρω και εγώ ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του...Ναι και εγώ αυτό βλέπω για τον θηλασμό.Επίσης ξέρω κοπέλα που έκοψε τον θηλασμό γιατί ήθελε να καπνίσει

Κοριτσια συνηθως καισαρικη 38 εβδομαδων το παιρνουν δεν τα αφηνουν ποιο πολυ! οσο για το θηλασμο εμενα η μαια στο μαθημα που καναμε μας ειπε οτι 1-2 την μερα επιτρεπονται! (εγω δεν καπνιζω) αλλα μας ειπε οτι απο το να μην θηλασει καθολου 1 μανουλα για να καπνισει καλυτερα να θηλασει και να κανει 1-2 τσιγαρα

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδιτσες μου,επανηλθα!!!καναμε το μπανακι μας,εγω οχι πολλα πραγματα εφοσον πλεον ουτε στην αμμο μπορω να περπατησω ευκολα,σαν σαπιοκαραβο κουνιεμαι, τα παιδια χαρηκαν πολυ και τωρα κανουν νανι,οποτε ωρα για λιγη χαλαρωση.

Θα συμφωνησω με την Meldan οσον αφορα την τοποθετηση της για την chrimai.Και εγω αυτο θα ελεγα οτι τρια παιδια,τοσες ωρες και τοσο βαθμο δυσκολιας το καθενα ξεχωριστα μονο 700-800 κατοσταρικα περνουνε.το εχω δει και εγω αυτο σε κοπελες,αλλα τους περισσευαν και το εκαναν,διαφορετικα γιατι να δουλευεις???να τα δινεις στην ξενη γυναικα?επαιρναν τα διπλασια μισθο και τους εμενε τουλαχιστον ο μισος μισθος,μονον ετσι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μάχη84 εννοείς Κατσάκος και όχι Ματσάκις μάλλον έκανες κάποιο τυπογραφικό αν εννοείς τον Κατσάκο είμαι πολύ χαρούμενη που μου τα λες έτσι τον Ιωάννη όμως λες ή τον πατέρα του εγώ έχω πάει στον Ιωάννη και επειδή δεν είχα μου χρέωσε ένα σωρό εξετάσεις με πολύ λίγα χρήματα είναι και νέος και δείχνει αρκετά επεξηγηματικός και συνεννοήσιμος (ελπίζω να λέμε τον ίδιο αχ τι χαρά μου έδωσες :) ) Καλή λευτεριά να έχεις κοπέλα μου εσύ αν επιτρέπεις και αν θες να πεις με ποιον γιατρό συνεργάζεσαι αν δεν θες να πεις δημοσία it's ok σ'ευχαριστώ όπως και να'χει για την ενημέρωση και καλή λευτεριά σε όλες τις αυγουστομαμάδες του '15 φαντάζομαι οι πρωτομανούλες όλο αγωνία θα είστε μου θυμίζετε εμένα τις τελευταίες εβδομάδες μοναδικές στιγμές και ευλογημένες :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Mην ξεχνάς ότι η Μαριάνθη κι εγώ μένουμε επαρχία οπότε τα 500 ευρώ για εδώ είναι πολλλλλά!Αλλά σίγουρα έχεις δίκιο, είναι και τρία μαζί....Στον παιδικό τους όμως θα παίρνουνε τόσο μικράκι?Εδώ στους ιδιωτικούς δεν παίρνουν κάτω από 12-18 μηνών νομίζω....

Στην πολη μου στους ιδιωτικους βρεφονηπιακους περνουν απο 40 ημερων και μετα....!!αρα καθε περιοχη εχει το δικο της καθεστως..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χαχα, οκ τότε, 01/08 ωραιότατο μου ακούγεται!Τότε κι εγώ θέλω 28/07 γιατί 29/07 έχω γενέθλια αλλά 28 είναι Τρίτη κι όλα τα εννάω Τρίτη χαχα!Θα είμαι 38 και 1 τότε...Χαχα, ε ρε τι λέμε άμα δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε!!!:P:p:p

Εμενα παλι με δελεαζε η ημερομηνια 27/7 γιατι ειναι ταιριαχτη με τα εφταρια της,αλλα και το 23 το θελω γιατι 23 γεννηθηκε και η πρωτη κορουλα μου,δηλ.και τα δυο μου κοριτσια θα ειναι στις 23 και ημερα Πεμπτη παρακαλω!! Οποτε ολα καλα χαχα;);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Του χρονου αγαπη μπες στη διαδικασια να κανεις ενα αδερφακι στην μπουμπουκα σου και ασε τις διαιτες για τα επομενα δυο χρονια;)

Γιατι θες αληθεια να κατεβει το μωρο σου απο τωρα?Εχεις ακομα,νωρις δεν ειναι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...