Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλε εγω εχω παρει 30 κιλα,δεν ειμαι 56 πια!!! 86 κιλα εσυ κυκλοφορεις ανετα?? Δεν εχω συνηθισει καθολου ετσι το σωμα μου,ειναι σαν να ειναι ξενο σωμα!! Φυγε σου λεω απο πανω μου ξουτ,ξουτ.....

Ναι μαρή, το ξέρω ότι δεν ξεκίνησες 26 κιλά, αλλά 56!Αλλά έβαλες κιλά γιατί είσαι έγκυος, αυτό λέω, μια ψυχούλα κουβαλάς, πρέπει να είσαι περήφανη, ας βάλεις και 40 κιλά!;):tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Ξουτ κακά κιλάκια από τη βροχούλα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lonestar οσο για την αμοιβη των γιατρων στα δημοσια νοσοκομεια,τι νομιζεις ντρεπονται η' εχουν τσιπα? Οταν κανονιζω τις λεπτομερειες της ημερας της γεννας,στο τελος λενε εγω περνω τοσα και ο αναισθησιολογος τοσα.μια φορα παλια δεν ειχα πει στον γιατρο,γιατρε τι σας χρωσταω? και οταν πηγα να βγω εξω μου ειπε: και την επομενη φορα να με πληρωσεις:confused::confused:γιατρος του ΕΣΥ.....του κανεις καταγγελια μετα η' δεν κανεις??Μετα εμαθα εκανε τετραπλο by- pass....απο τις πολλες καταρες που ειχε φαει μαλλον.....δεν εξηγειτε αλλιως!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ξαπλωσα λιγο με τις μικρες και με πηρε ο υπνος.Κοιμηθηκα μια ωριτσα.Οντως πρωτη μερα ξεκουρασης.Τωρα το απογ οι μικρες θα πανε βολτα με τον παππου και θα περασει να τις παρει ο αντρας μου κατα τις δεκα σχολωντας οποτε θα χω μοναξιες.Ευτυχωε εχω βιβλιο και παγωτο.Κοριτσια κι εγω σκεφτομουν τη χρυσα και πιστευω οτι θα χει γεννησει.Τοσο καιρο νοσηλευοταν,ξερω γω?Τις τελευταιες μερες σκεφτομαι και τη love και τη μαγδα.Αυτα ταδυο κοριτσια δε θα επιχειρουσαν φυσιολ τοκ μετα απο καισαρικη?Μακαρι να τους εχουν παει ολα καλα.Ετοιμαζω τα κοριτσια για βολτα κι επανερχομαι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια παω για το τελευταιο μου μπανακι μαλλον!!!!!!!!!!! Γιατι δεν ξερω για αυριο αν θα παμε........τα λεμε το βραδακι λοιπον:wink:

Άντε καλό μπανακια κάνε και καμία βουτιτσα για μένα ..Και με προσοχή Ε;

ewKwp3.png

Ξαπλωσα λιγο με τις μικρες και με πηρε ο υπνος.Κοιμηθηκα μια ωριτσα.Οντως πρωτη μερα ξεκουρασης.Τωρα το απογ οι μικρες θα πανε βολτα με τον παππου και θα περασει να τις παρει ο αντρας μου κατα τις δεκα σχολωντας οποτε θα χω μοναξιες.Ευτυχωε εχω βιβλιο και παγωτο.Κοριτσια κι εγω σκεφτομουν τη χρυσα και πιστευω οτι θα χει γεννησει.Τοσο καιρο νοσηλευοταν,ξερω γω?Τις τελευταιες μερες σκεφτομαι και τη love και τη μαγδα.Αυτα ταδυο κοριτσια δε θα επιχειρουσαν φυσιολ τοκ μετα απο καισαρικη?Μακαρι να τους εχουν παει ολα καλα.Ετοιμαζω τα κοριτσια για βολτα κι επανερχομαι.

Ναι, η λαβ κι η Μάγδα, αλλά δε θυμάμαι να κανόνισαν κάτι για τόσο νωρίς.Η λαβ είναι με ΠΗΤ μια μέρα πριν από μένα, δηλαδή 9/8 κι η Μάγδα 4/8.... Κι εγώ πιστεύω η Χρύσα γέννησε, μακάρι να πήγανε όλα καλά και να μπει να μας πει όταν μπορέσει!Άντε κοριτσάκι μου, σήμερα θα θυμηθούμε τα παλιά τα χρόνια που βγαίνανε οι γονείς και μέναμε μόνες σπίτι!Εγώ ήδη έφαγα παγωτό, δρακουλίνια (πού τα θυμήθηκα!), είδα ταινία κι είναι μόνο 7.30 χαχα!:lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια παω για το τελευταιο μου μπανακι μαλλον!!!!!!!!!!! Γιατι δεν ξερω για αυριο αν θα παμε........τα λεμε το βραδακι λοιπον:wink:

Καλό πλατσούρισμα και μακριά από τα βράχια!!!:tongue:

:tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πολυλογουδες μου αραξα οποτε ελπιζω να μην εχετε βγεη.Καταρχην να πω την αποψη μου για το θεμα που ανοιξε η κριμαι κι ειναι σοβαρο.Οι πρωτες τεσσερις ωρες ειναι μια φυσξολογικη δουλεια αλλα με μεγαλη ευθυνη καθως μιλαμε για νεογεννητο.Οι δε υπολοιπες τεσσερις ειναι πολυ απαιτητικη και δυσκολη δουλεια λαμβανοντας υποψη και το θεμα υγειας και τις συνεπειες που θα μπορουσε να εχει ενας κακος χειρισμος.Να μου πεις τι καινουριο λεω?Διαφωνω με υα κοριτσια ως προς το ποσο.Η κολλητη μου δινει για φυλαξη του γιου της που ναι δυομιση χρονων 450 ευρω για οχτω ωρες δευτερα εως πεμπτη γιατι παρασκευες εχει ρεπο.Βρε κοριτσια ποια θα αναλαβει τρια παιδια με τις ιδιαιτεροτητες που ειπαμε για ενα βασικο μισθο?Μιλαμε για πολυ υπευθυνη θεση,δεν ειναι παιξε γελασε.Και με 5 ευρω την ωρα να το υπολογισεις νομιζω οτι βγαινι γυρω στα 800 ευρω.Δε ξερω τι μισθους παιρνετε κι αν αξιζει τον κοπο αλλα ομιζω οτι το 500αρ ειναι ουτοπικο.Αυτα για το οικονομικο.Τωρα αν θα βρεις ανθρωπο αξιο εμπιστοσυνης πιστευω οτι με πολθ ψαξιμο μεσω γνωστων θα βρεις.Κανεις δε θα σαν κι εσενα αλλα...Θυμαμαι οτι ησουν πολυ ευχαριστημενη απ τον παιδικο σας.Γιατι δεν σκεφτεσαξ να βαλεις και το μωρο?Μαλλον σχολατε αργα και το προβλημα ειναι οι τεσσερις ωρες απ το σχολασμα των παιδιων μεχρι το σχολασμα το δικο σας?Οπως και να χει καλα ξεμπερδεματα και καλες αποφασεις.Εισαι στο εξοχικο?Καλη ξεκουραση.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαρουσκα κι εγω τσακιζω ενα νιρβανα σοκολατα και περιμενω τον αντρα μου το βραδυ να παραγγειλουμε πιτσα και σιζαρς.Η μονη απολαυση που μας εμεινε ειναι το φαγητο.χι χι.Απο τη μια απολαμβανω την ησυχια και την ξεκουραση αλλα απ την αλλη δεν ειμαι εγω για τετοια.Αντε για μια δυο μερες.Μετα θα αφηνιασω,με ξερω.Ειμαι ανθρωπος του εξω,ειδικα το καλοκαιρι που το λατρευω.Βλεπω αν γενναω νωρις,τελη αυγουστου να πηγαξνουμε στη θαλασσα μαζι με το μωρο,κι ας μη βουταω,μο ο να τη βλεπω και να τη μυριζω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου σου λεω με καθε καλη προθεση οτι ολοι οι λογοι για τους οποιους ανεφερε την καισαρικη ο γιατρος μου φαινονται ακυροι.Ο πλακουντας κι ο τραχηλος ειναι σ αυτην την κατασταση επειδη ειναι νωρις.Το οτι εισαι στενη δε λεει κατι.Εγω επι χρονια πονουσα στο σεξ και δε μπορουσα ουτε ταμπον να βαλ αλλα γεννησα πανευκολα μωρα 3.300.Το οτι η μπεμπα θα ναι μεγαλη...ποσο μεγαλη δηλαδη?Και τεσσερα κιλα να ναξ μια χαρα γεννιεται.Δε θυμαμαι κατα ποσο θες να γεννησεις φυσιολογικα,αν δε σε νοιαζει παω πασο αλλα αν σε νοιαζει διεκδικησε το σοβατα γιατι μου φαινεται διακοπες θελει να παει.Μη σε αγχωσω,γιατρος δεν ειμαι απλως λεω τη γνωμη μου βασει οσων μας εγραψες.Νομιζω οτι οι γιατροι εχουν χασει τη μπαλα...και τη χανουμε κι εμεις μαζι.Μετα υπαρχουν κοπελες σαν τη loveπου αναρωτιουνται γιατι δεν αντισταθηκαν στην μα..ια του γιαυρου τους.Οσο για την πεθερα,τι αλλο να πω?Η ψωροπερηφανια τη μαρανε η απλως ηθελε να σου σπασει τα νευρα.Χαζες γυναικες,με τι ασχολουνται?Ακομη και μεσα στα ευχαριστα θελουν να κανουν το κομματι τους.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Παντως κοριτσια να πω για τις πεθερες οτι ειμασυε κι εμεις λιγο προκατειλημμενες.Την ατακα που πε η πεθερα στην κροκετ εμενα η μαμα μου θα μπορουσε να μου την πει και δε θα παρεξηγιομουν.Η αδελφη μου μου λεγρ οτι τη μερα που γεννησα ημουν σαν εξι μηνω ν εγκυος και γελουσαμε,αφου ημουν,κι εκεινη ηταν κι ολες.Αρα το θεμα δεν ειναξ η ατακα αυτη καθεαυτη αλλα απο ποιον και με τι τροπο λεγεται.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Lonestar συμφωνω με οσα εγραψες.Ειμαι κι εγω υπερ του θηλασμου και πολυ περηφανη που θηλαδα και τις δυο τοσο πολυ γιατι καθ στη δικη μου περιπτωση ολοι ελεγαν το μακρυ τους καξ το κοντο τους και το μονο στο οποιο βασιστηκα ηταν η ενημερωση και το ψαξιμο που χα κανει απο πρι .Αλλιως εχουμε πει οι παγιδες ειναι πολλες κι αν δεν εισαι σωστα ενημερωμενη χανεις το παιχνιδι ευκολα.Απο την αλλη δεν ειμαι τοσο φανατικη με το θηλαδμο οσο καποιες που μπαινουν σε ομαδες και ξεκατινιαζονται..Θεωρω π.χ την κουμπαρα μου που για τους χ ψ λογους δεν τα καταφερε μια τελεια μαμα,πολυ δεμενη με το αγορακι της.Θελω κι εγω και για το τριτκ μου μωρακι το καλυτερο δυνατο και θα το διεκδικησω.Επειδη τοσα χρονια δε διεκδικουσαμε,ειμαστε τοσο πισω.Να ζητας να θηλασεις αμεσως το μωρου η να το χεις διπλα σου στο μαιευτηριο και να σε θεωρουν υπερβολικη?Ε οχι,ας αντισταθουμε πια μπας και αλλαξει τιποτα σ αυτον τον τοπο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια που εισαι καλεεεεε?Εδωσε ο γιατρος το πρασινο φως για σεξ κι εξαφανιστηκες?Τωρα οποια δε μπαινει για μια δυο μετες το μυαλο μας θα πηγαινει και σε γεννητουρια.Πολλα φιλια σου στελνω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...