Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσι είμαι μαμά Ιανουαρίου του '15 και ακόμα θηλάζω αποκλειστικά από την 1η ώρα να μην φοβάσαι και να μην ακούς κανέναν ο θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε παιδιού και όχι επιλογή της μητέρας άλλο αν δεν μπορεί να επιτευχθεί για τους χ,ψ λόγους και άλλο να τον αφορίζουν μερικοί θα σου πω το εξής εγώ δεν έδωσα ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό μόνο στήθος και τώρα πλέον στους 6 μήνες την ξεκίνησα το νεράκι με εκπαιδευτικό ποτηράκι και το δέχτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με τις στέρεες το παλεύουμε λιγάκι να της συνηθίσει αλλά που θα πάει θα τις συνηθίσει εσύ να κοιτάς ό,τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου και οι πρώτες μέρες μετά την γέννα δεν είναι εύκολες η ψυχολογία είναι εύθραυστη και μας φταίνε τα πάντα αλλά το μωράκι μας δικαιούται ό,τι καλύτερο μπορούμε να του προσφέρουμε το γαλατάκι μας καλή λευτεριά στις Αυγουστιάτικες μανούλες (σας διαβάζω ανελλιπώς :tongue: )

Μπράβο το κορίτσι μου!Δικιά μου είσαι εσύ χαχα!:lol::lol::lol::lol:Αμ το άλλο?Κρέμα από τον 4ο μήνα τι σου λέει???Άκου κει....λες κι άμα δε φάει 4 μηνών ρυζάλευρο χάθηκε ο κόσμος, κόλλησε η ζυγαριά και τι θα κάνουμε απαπα!:mad::-x:-x:-x

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε παιδιά η Χρύσα τι λέτε να κάνει?Λέτε να γέννησε??Έχει καιρό να μπει....:rolleyes:

Και εγώ την σκεφτόμουν Μαρούσκα... Ηταν στο νοσοκομειο έτσι δεν είναι?ή κάνω λάθος?ελπίζω να είναι καλά αυτή κ το μωράκι της! κ να μάθουμε σύντομα τα ευχάριστα

8NkSp3.png

Πλήρως κατανοητή! Εμείς που είμαστε στην επαρχία πρέπει μόνοι μας και με δικά μας έξοδα να προμηθευτούμε το κουτάκι και να τα ξαναστείλουν πισω

Οχι ρε αγαπη,αυτο σου λεω: απο την αιμοδοσια του νοσοκομειου που θα γεννησεις το παιρνεις το κιτ.ολα τα κιτ ιδια ειναι.και για τη δημοσια τραπεζα και για τις ιδιωτικες.δεν χρειαζεται να πας Θεσσαλονικη να το παρεις.σε ιδιωτικο γεννας? Στα ιδιωτικα δεν ξερω τι ισχυει με τα βλαστοκυτταρα για την δημοσια τραπεζα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια Ολο το βραδυ με εφαγαν οι σκεψεις.Στο τελος κατεληξα οτι ενταξει θα ξεκουραστω κι ο τι θελει ας γινει.Ας γεννησω και σημερα,το πρωτο θα ναι η το τελευταιο που θα γρννηθει 2400?Εμενα αλλο με καιει και δε μπορω να ησυχασω,εχουμε καταιγιστικες εξελιξεις στη δουλεια.Ο συβεταιρις θελει να πουλησει αμεσα το μεριδιο του κι εχουν γινει κωλος.Μαλλον χωριζει και με τη γυναικα του,τι να σαε λεω.Ο αβτρας μου δε μιλιεται,τι παιζει τρελα μπροστα σ ολους,χθες ημασταν με σουβκακια και μπιρες και φιλους στη βεραντα και μολιε ξαπλωσαμε αρχισε τα ουφ και τα αχ βαχ.Εγω εχω εδω απο το πρωι την ανηψια μου που ειναι 14 και με βοηθαει και με τις δουλειες και με τα παιδια,ειναι φοβερο κοριτσακι.Μας φτιαχνεξ και μακαροναδα με σαλτσα.Μαρουσκακι καλη ξεκουραση.Αυτος ο καναπες ολο ακουει οτι θα κατσουμε και ποτε δε μας βλεπει.Παλι κουρτινες ακουω...Βρε αυτοι οι μαστορες πια,δε μπορω να καταλαβω,ολοι λενε οτι ψαχνουν δουλειες με το τουφεκι κι αυτοιπερα βρεχει,στον κοσμο τους.Μη συγχυζεσαι,γραψτους.Ο μπεμπης θα απολαυσει σπιτακι και χωρις υαλοτουβλα.Το ποδι πως παει με την αντιβιωση?Η μαμα σου εφυγε?Εγω εχω νευριασρι ει που δεν εκανα τα ψωνια για υο μαιευτηριο και τωρα πρεπει να στειλω καποιον να μου παρει σουτιεν και σαγιοναρες.Νοβεμπερ τους κοιλιακους φετες δεν τους ειχα φανταστι αλλα το 1.70 με 56 κιλα που φτανεις στα κανονικα σου, ε μου θυμιζουν μοντελο.Εκει στη θαλασσα σημερα δειξε την κορμαρα σου μην πας να πεσεις πανω σε καμια ξερα παλι...τρελαραα.

[/QUOTΑντωνιτσα μου τι εξελιξεις ασχημες ειναι αυτες?φανταζομαι και η διαθεση μεσα στο σπιτι θα ειναι καπως,οταν δεν πανε καλα τα οικονομικα-επαγγελματικα- προσωπικα ειμαστε ολοι σαν την Μεγαλη Παρασκευη.Μακαρι να βρεθει γρηγορα συνεταιρος του αντρα σου γιατι σε λιγο γεννας και τα εξοδα τρεχουν.δεν θελω να σε αγχωσω,αλλα μας αγχωνουν οι πολιτικες εξελιξεις και δεν ξερουμε αν θα εχουμε αυριο να ταισουμε τα παιδια μας.εμεις ενα σπιτι νοικιαζουμε στην Αθηνα και αν φυγει ο ενοικιαστης αυτη τη στιγμη θα παθω αμοκ απο το αγχος μου πως θα τα βγαλουμε περα:confused:

Οσο για το μπανακι σε λιγο θα παμε γιατι τωρα δεν παλευετε η ζεστη εξω :- . οχι μαναρι μου ξερα και παλι ξερα...δεν το αλλαζω με τιποτα,εξαλλου τα κητη πανω στις ξερες προσαραζουν:cool::cool:χεχεχε

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε εγω εδω αγκαλια με τον μπεμπη μου και σας γραφω,??Meldan κρατα γερα! λιγος καιρος εμεινε! τουλάχιστον να πιασεις την 36η εβδομαδα! ειναι πολυ σημαντικο! ξεκουραση κουκλα μου!

Marouskaki μην ανησυχεις για την αντιβιωση αν δεν εκανε δεν θα στην εδινε! εγω σε ολη την εγκυμοσυνη επερνα καθημερινα 3 χαπια και το νινι ειναι μια χαρα ( αν ειναι συμβατα με εγκυμοσυνη δεν υπαρχει θεμα εμενα ηταν ενημερος απο την αρχη ο γυναικολογος και μου ειχε πει κανενα προβλημα)απλα καλο θα ηταν να συνβουλευτεις και τον γυναικολογο πριν την ξεκινησεις!

crimai και μενα το θεμα της ινσουλινης με προβληματιζει,ειναι μεγαλη ευθυνη και επειδη παλια φυλουσα παιδια πρεπει να βρεις κοπελα πολυ υπευθυνη και εμπιστοσυνης!

το μικρακι μου μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο! μαμ κακα και νανι!Ρε κοριτσια τελικα οι πεθερες οσο καλες και να ειναι την κουβεντουλα τους θα την πουν,ακουστε τι μου ειπε χθες που ηρθε να δει το μωρο "πω πω η κοιλια σου σα να εχεις ακομα 1 μεσα ειναι"......

Μωρη καρακαξα μου ηρθε να της πω πριν 9 μερες γεννησα!!!!!

αρκεστηκα βεβαια στο πριν 9 μερες γεννησα τι περιμενετε.....ελεος ποια η ειναι χαζες η το παιζουν

δεν ξερω τσαντιστηκα παρα πολυ συχωραμε θεε μου και εγω 3 γιους.

Αν ησουνα η κορη της θα τολμουσε να το πει αυτο?? Και φαντασου εσεις εχετε και καλες σχεσεις και πριν λιγο καιρο μας ελεγες οτι ειναι καλη η πεθερα σου....σκεψου εμενα που δεν εχω καλες σχεσεις,τι σκεψεις κανει για μενα:eek::-o

Τι τελεια να εχεις αγκαλια το μωρουλινι σου!!! Να μυριζει ολο το σπιτι την μωρουδιλα του......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Μάχη πήγες σε οφθαλμίατρο να κάνεις βυθοσκόπηση και σου είπε ότι πρέπει να κάνεις καισαρική?Εγώ έχω 9 βαθμούς έχω βάλει μόνιμους φακούς και πήρα το οκ από την οφθαλμίατρο. Και άλλη φίλη με 11 βαθμούς γέννησε με φτ.Εκτος αν έχεις πάθει αποκόλληση παλιότερα!

αν παιζει σαχαρο τοτε οκ καταλαβαινω..

εμενα μου πε πανω απο 7 αν εχω να παω σε οφθαλμιατρο

KPOzp2.png deXnp3.png

Μάχη πήγες σε οφθαλμίατρο να κάνεις βυθοσκόπηση και σου είπε ότι πρέπει να κάνεις καισαρική?Εγώ έχω 9 βαθμούς έχω βάλει μόνιμους φακούς και πήρα το οκ από την οφθαλμίατρο. Και άλλη φίλη με 11 βαθμούς γέννησε με φτ.Εκτος αν έχεις πάθει αποκόλληση παλιότερα!

Έχω κάνει βυθοσκοπηση και είναι μια χαρά τα ματάκια μου απλά ο συνδυασμός ότι είμαι πολύ στενή ο πλακουντας δεν έχει ωριμάσει καθόλου ο τράχηλος κλειστός και επειδή μάλλον από τα λεγόμενα του γιατρού θα πάρω όλον τον μήνα μέχρι και 10αυγουστου η μπέμπα θα βγει αρκετά μεγάλη και θα το δούμε εκείνη την στιγμή με τι τρόπο θα γεννήσω αλλά μου το πέταξε και το θέμα της καισαρικης..

ewKwp3.png

Καλησπέρα κορίτσι είμαι μαμά Ιανουαρίου του '15 και ακόμα θηλάζω αποκλειστικά από την 1η ώρα να μην φοβάσαι και να μην ακούς κανέναν ο θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε παιδιού και όχι επιλογή της μητέρας άλλο αν δεν μπορεί να επιτευχθεί για τους χ,ψ λόγους και άλλο να τον αφορίζουν μερικοί θα σου πω το εξής εγώ δεν έδωσα ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό μόνο στήθος και τώρα πλέον στους 6 μήνες την ξεκίνησα το νεράκι με εκπαιδευτικό ποτηράκι και το δέχτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με τις στέρεες το παλεύουμε λιγάκι να της συνηθίσει αλλά που θα πάει θα τις συνηθίσει εσύ να κοιτάς ό,τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου και οι πρώτες μέρες μετά την γέννα δεν είναι εύκολες η ψυχολογία είναι εύθραυστη και μας φταίνε τα πάντα αλλά το μωράκι μας δικαιούται ό,τι καλύτερο μπορούμε να του προσφέρουμε το γαλατάκι μας καλή λευτεριά στις Αυγουστιάτικες μανούλες (σας διαβάζω ανελλιπώς :tongue: )

Να σου ζήσει το μωράκι σου γέρο και τυχερό να είναι..Και εγώ αυτό θέλω να μην της δώσω ούτε μπιμπερό ούτε πιπίλα..να θηλασω όσο περισσότερο γίνεται..μακάρι να τα καταφέρω...

ewKwp3.png

Άστα πόσα θα δώσω γιατρος και μαιευτήριο 3000-3200.Ναι σε ιδιωτικό θα γεννήσω..Αυτά παρόλο που έχουμε κρίση αντί να πέφτουν οι τιμές αυτά ανεβαίνουν...

:confused::confused:πω πω λεφτα???!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι ρε βροχούλα, με αυτές τις αναλογίες μοντέλο είσαι, τι είσαι?Είστε χαζές που ντρέπεστε για το σώμα σας, τι λέτε καλέ, άλλες παρακαλάνε να το δούνε να φουσκώνει λόγω μωρών κι εσείς μου πάτε στα όρη, στ' άγρια βουνά μην τυχόν και σας σχολιάσουν!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλε εγω εχω παρει 30 κιλα,δεν ειμαι 56 πια!!! 86 κιλα εσυ κυκλοφορεις ανετα?? Δεν εχω συνηθισει καθολου ετσι το σωμα μου,ειναι σαν να ειναι ξενο σωμα!! Φυγε σου λεω απο πανω μου ξουτ,ξουτ.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

και γω αυτο λεω και ολοι με κραζουν γιατι λεει μου εχει γινει εμμονη.

''και τι θα παθει το παιδι αν δεν θηλασει και σενα δε σε θηλασαν και πηγες πανεπιστημιο''

''και τι θα παθεις αν δεν θηλασεις?''μα αυτο ειναι το θεμα:θα γινω χαλια ΕΓΩ γιατι θα το χω στερησει ΕΓΩ στο παιδι μου.

σε οποιον πω εγω θελω το μωρο μολις βγει να το βαλουν πανω μου να θηλασει και να το χω και στην ανανηψη και οτι φοβαμαι μη δε γινει ετσι, μου απαντανε:ε και τι εγινε?

ή οτι δε θελω να του δωσουν ξενο καθολου οι μαιες?απαντηση απο την παιδιατρο στην οποια τελικα δεν θα παω:και τι θα παθει αν πιει και λιγο ξενο?

ή οταν λεω οτι θελω rooming in:και θα χεις το μωρο με τους επισκεπτες? και λεω αν οι επισκεπτες με αγαπανε δεν θα παρεξηγησουν αν τους πω οτι θηλαζω συνεχεια και θα καθησουν λιγο και θα φυγουν.απαντηση:και το θεωρεις σωστο αυτο?οι ανθρωποι εκαναν τοσο κοπο να ρθουν να σε δουν στην κλινικη...εκει με αποτελειωνουν και σταματαω καθε συζητηση σαμπως το ζητουμενο στη γεννα ειναι το κοινωνικο event.ας μην ερθει κανεις να με δει

KPOzp2.png deXnp3.png

Θηλαζει ανα 2-3 ωριτσες τρωω τα παντα με μετρο και παρακολουθω αν τον πειραζει κατι!

αααα δεν ειναι μονο η δικη μου εεε??? ακου παχυνες....:mad::-xεννοειται οτι δεν τους νοιαζει για μας!

Αν ειναι μονο η δικια σου?? Εσενα αγαπουλα κανει αθλητισμο μπροστα στη δικια μου, εμενα παει για πρωταθλητισμο!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχαχα, ακόμη γελάω...''Θεέ μου συγχώρα με κι έχω τρεις γιους'', τέλειο!!:lol::lol::lol: Καλά, η πεθερά φοβερή, πες της κι εσύ, α δε σας το είχαμε πει, είμαι πάλι έγκυος, πολύ καρπερός ο γιος, πάμε για τον 4ο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγκεφαλικο η συμπεθερα!!!!!!! Μωρε κατι τετοια θελουνε να ακουνε ομως.....!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμένα ποτέ δεν τόλμησε να σχολιάσει βάρος ούτε πριν ούτε μετά τις γέννες, ίσως επειδή η ίδια είναι παχιά κι η κόρη της παχύτερη...;););)

Εμενα που η δικια μου ειναι 110 κιλα απο 30 χρονων κοπελα,γιατι εχει το τουπε και μιλαει??? Γιατι αν ηταν η ζηλεια ψωρα, θα ειχε γεμισει ολη η χωρα....;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι άκου τι μου είπε παιδί μου είναι για κλωτσιές το άλλο δεν σας το είπα..Έχω παρά πολλά ρούχα για την μπέμπα επειδή η κοπέλα που δουλεύουμε μαζί έχει πολύ καλή οικονομική άνεση και για την κόρη της έπαιρνε συνέχεια μάρκες και είναι ολοκαίνουρια οπότε μου έδωσε τόσα ρούχα που δεν φαντάζεστε.Και μου λέει τι να πάρω για την μπέμπα και της λέω μην πάρετε ρούχα Γιατί έχουμε παρά πολλά για την μπέμπα και ήταν λες και το έκανε επίτηδες; πήγε και πήρε ρούχα και της λέω Καλά επιρηδες το κάνατε Αφού σας είπα ότι είναι ολοκαίνουρια και ότι δεν χρειάζεται.Και τι μου λέει η δικιά μου εγγονή θα βάλει καινούρια ...σιγά κουκλίτσα μου

Πες μου οτι θα ακουσει το ονομα της η πεθερουλα σου!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...