Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ο γιατρος χθες μου εγραψε 15 μερες αποχη απο την εργασια και μετα παιρνω την αδεια του 2015 και μεσα Μαρτιου βγαινω σε αδεια κυησεως.Δηλαδη δουλεια πλεον τελος!Απτη μια μεσα στο σπιτι ψιλοβαριεμαι,απτην αλλην δοξα τον Θεο λεω που υπαρχει μεριμνα υπερ των εγκυων γυναικων στο επαγγελμα μου.

Άντε κοπέλα μου τουλάχιστον να μην έχεις κι αυτό το νταλκά, της δουλειάς...

Εγω meldan μου ηθελα και αλλο παιδακι επειδη ηταν επιλογη μου και ουδεποτε κοιταξα αν θα εχω βοηθεια για να μπορω να μεγαλωσω τα παιδια μου.Οπως πολλες κοπελες τα μεγαλωνουν μονες τους επειδη ειναι μακρια απο τους οικειους τους, λογω δουλειας,(και πιστεψε με ειναι πολλες αυτες) ετσι το βιωνω και εγω.Απτην στιγμη που κανω οικογενεια ειναι χρεος μου να "θυσιαστω" εγω για αυτην,οχι οι γιαγιαδες-παππουδες.Αυτοι κανανε την δικη τους οικογενεια και ας μην ανακατευονται στους αλλους.Οποιαδηποτε βοηθεια του στυλ,θελω να παω στον γιατρο κρατα μου τα παιδια για μια ωρα,η' να παω για ενα ποτακι μια φορα στο τοσο με το συζυγο,ευχαριστως θα την δεχτω.Αλλα απο εκει και περα ο καθενας στο σπιτι του για να μην παραγνωριζομαστε.Βεβαιως υπαρχουν και κοπελες που καθε μερα εχουν μανα η' πεθερα σπιτι, αντι για οικιακη βοηθο-baby sitter.Τυχερες και ξεκουραστες ειναι.Πρεπει να στο προσφερει αυτο η μανα σου ανιδιοτελως ομως για να μην υπαρχουν συγκρουσεις.Οχι εγω δεν ειμαι τυχερη εδω,κουραζομαι πολυ και δεν εχω βοηθεια απο κανεναν και καμαρωνω που ειμαι δυνατη και αξια να τα φερω βολτα.Μακαρι να με εχει ο Θεος καλα να συνεχισω τον αγωνα μου.

Αυτό που λέει κορίτσια, αυτό το αίσθημα του να ξέρεις ότι μεγαλώνεις τα βλαστάρια εσύ, εσύ ...σε κάνει να ψηλώνεις 10 πατώματα και φυσικά -σε περιπτώσεις όπως η βροχούλα που δεν έχει κανέναν- σου δίνει κουράγιο να συνεχίζεις...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια.Sorry για την αναμονη αλλα καθε μερα ειναι ατελειωτη πλεον.Και αρχιζω.....Χθες το βραδυ εκανα μαυρο υπνο.Εφιαλτες-κακο,πηγαινα συχνα τουαλετα και στο σκουπισμα εβλεπα συνεχεια καφε.Σταματημο δεν ειχανε:evil:Αυτο που με στεναχωρουσε παρα πολυ ητανε πως ειχανε σταματησει οι ναυτιες που ειχα καθε βραδυ και ημουνα οπως πριν ενα μηνα.Τελοσπαντων ξυπναω κακην κακως το πρωι και περνω τηλ τον doc.Μου ειπε να παω να με δει.Μεχρι εκεινη την ωρα ημουνα χ α λ ι α!:(:(

Λοιπον ειδαμε το νινι,ευτυχως ειναι καλα,μεγαλωσε το μαναρακι μου,3,5 εκατοστα και πολυ ομορφουλικο χιχιχιχι!Καποιο αγγειο πρεπει να εσπασε εκει κοντα στον πλακουντα γιαυτο και τα καφε υγρα.Θελει προσοχη ομως και αρκετη ξεκουραση(νατα μας παλι).Μου εδωσε και ουτροτζεσταν 6 την ημερα!!! και απο βδομαδα 3 την ημερα! Δεν το γλιτωσαμε λοιπον το χαπακωμα.Μου ειπε βεβαια οτι αυτα τα καφε μπορει να κρατησουν και 2 βδομαδες.Μου εκανε και καλλιεργια κολπικου υγρου,μπλιαχ:twisted::twisted:

Αφού δεν είναι κάτι ανησυχητικό και είναι καλά το μωράκι, όλα καλά! Όσο για τα χάπια, δυστυχώς αναγκαίο κακό...!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μπραβο november rain, χαίρομαι που το νινάκι ηταν καλα, μας τρομαξες χθες.

Μεγάλο θέμα άνοιξες με τις πεθερές. Ο άντρας σου τι στάση κρατάει σε σχέση με εσένα και τη μαμά του;

Για πείτε και τα υπόλοιπα κορίτσια, εσείς με τις πεθερές σας πως τα πάτε;

Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά μου. Βέβαια, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει τις παραξενιές της. Αλλά επίσης όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει και τα κουμπιά της. Από την αρχή σε θέματα ασήμαντα για μένα (σημαντικά για εκείνη), της φερόμουν όπως ακριβώς ήθελε. Το εκτίμησε και από τότε είναι χαλί να την πατήσω. Ειδικά τώρα με το μωρό που αποκτήσαμε μετά από πολύ κόπο (καλά μην με δείρετε! Δεν το αποκτήσαμε ακόμα, αλλά κατά το ήμισυ το έχουμε! χαχα), έχει γίνει ακόμη πιο φιλική, ευγενική και εξυπηρετική. Πολλοί μου λένε ότι παίζει ρόλο το ότι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά εγώ διαφωνώ. Δεν θα άλλαζα κάτι αν μέναμε στην ίδια πόλη. Οπότε το ένα κομμάτι είναι πως θα το χειριστεί η νύφη. Το άλλο κομμάτι είναι η στάση του γιου. Ο άντρας μου από την αρχή είχε βάλει όρια και σε εμένα και στην μητέρα του. Δηλαδή και στο τι μπορώ να λέω και να κάνω εγώ προς αυτήν αλλά και το ανάποδο. Έτσι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάρει το μέρος κανενός και να γίνουν παρεξηγήσεις. Πιστεύω ότι αν λειτουργούμε με αυτό το γνώμονα δεν θα έχουμε πρόβλημα με πεθερές. Μου φαίνεται ανόητο να συζητάμε ακόμη για τέτοια θέματα εν έτη 2015...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτια! Σημερα λιποθυμησα μες το λεωφορείο. . Κατατρομαξα..

Ωχ! Τι έγινε βρε κορίτσι μου; Πως το έπαθες; Όλα καλά τώρα; Ψυχραιμία! Ο φόβος είναι ο χειρότερες σύμμαχος σε αυτές τις περιπτώσεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημέρα μανούλες και εγκυούλες

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση μέσα από τα μυνήματα σας

χτες πήρα τις εξετάσεις του προγεννήτικού

λίγο χαμηλά ο αιματοκρίτης στο 33,8 κατά τα άλλα καλά

επίσης τσιμπημένο ζάχαρο νηστείας 95 αλλά το παρακολουθω καθημερινά...

ο σύζυγος συνεχίζει να απείλει ότι θα μας αφήσει μόνους μας

ξέσπασε για όλα τα προβλήματα μας στο μωρό που έρχεται....

είχα πονάκια περιόδου και έχουν υποχωρήσει

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί το σποράκι

την άλλη εβδομάδα θα πάω για υπέρηχο

παιρνω και μαγνήσιο βέβαια μπορεί να βοήθησε κι αυτό

επίσης είμαι σε αναζήτηση γιατρού στο Έλενα γιατι ο προήγουμενος συνταξιοδοτήθηκε....

κι εγώ προτιμώ να είμαι μόνη μου και να ταλαιπωριέμαι παρά να με βοηθάνε οι γονείς οι πεθερικά

ARCA σε πολλές έγκυες πέφτει η πίεση ή το ζάχαρο....

να κυκλοφορείς με ένα σνακ στη τσάντα σου και δεν θα το ξαναπάθεις

Όταν λες ότι ο σύζυγος απειλεί να σας αφήσει, κυριολεκτείς; Θυμάμαι που μας έλεγες ότι δεν ήθελε άλλο παιδάκι, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν σε αυτό το σημείο....

Εύχομαι πάντως να πάνε όλα καλά και με τον υπέρηχο και να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Και προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ψύχραιμη και αισιόδοξη...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Arca κι εγω πιστευω οτι σου πεσε η πιεση.Προσεξε τι λιγο. Μηπως ησουν πολυ κουρασμενη,μηπως δεν ειχες φαει καλα?Μαρουσκακι εχει γενεθλια τι σαντοιτσακι σου,οπως βλεπω στο τικερακι σογ?Να τα εκατοστησει ο γιοκας σου και σεις να στε καλα να τον καμαρωνετε.Συμφωνω μαζι σας για βοηθεια απο μαμαδες και πεθερες.Ουτε οταν γεννησα δεν ηθελα βοηθεια του ειδους ειμαι μεσα στο σπιτι σου και βοηθαω στα παντα.Ηθελα να τα κανω ολα μονη μου κι ακομη και στο πρωτο που ημουν απειρη ειχα εμπιστοσυνη στον εαυτο μου και στις δυναμεις μου.Απο κει και περα βεβαια θα θελα πολυ να χω λιγη παραπανω βοηθεια απο αυτη που εχω.Εχω χασει τη μανουλα μου εδω κι εφτα χρονια και παντα σκεφτομαι ποσο διαφορετικα θα ταν τα πραγματα αν την ειχα.Τελοσπαντων,πολυ πονεμενη ιστορια,δεν ακουμπιεται.Τουλαχιστον ο μπαμπας μου κανει ο τι μπορει για να βοηθησει.Του αρεσει κιολας,ξεχνιεται.Δεν το συζητω οτι τι να τα μεγαλωνεις εσυ εχει απιστευτη αξια αλλα και το να μπορεις καποιες στιγμες να ξεφευγεις και να ξελαμπικαρεις ειναι σημαντικο.Μαγδα σε νιωθω,κι εγω οταν ξεμενω απο ενεργεια, αναπολω την πρωτη εγκυμοσυνη που ξαπλωνα οπου εβρισκα,εκλεινα τα ματια κι ονειρευομουν τη "μπεμπα"που ερχοταν.Τωρα μολις καυσω στον καναπε ακουω"μαμα παιζουμε ιπποποταμακια" κι αν πω δε μπορω "καλα τοτε παιζουμε ψαρακια"?

ανου

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Chrimai τι διαφορετικο να σου πω απο αυτα που ηδη ειπωθηκαν για να σε βοηθησω?Σκεφτομαι τα πραγματα κι απ την πλευρα του.Ειναι πολυ ταλαιπωρημενος και πονεμενος σωματικα καθ ψυχολογικα.Απ οσα μας ειπες εχει κρατησει αριστη σταση απεναντι στην οικογενεια σας και το προβλημα που αντιμετωπιζετε.Δε μοιρολατρει,εχει παρει την κατασταση στα χερια του και συμμετεχει ενεργα σε ολα.Αυτι μου δειχνει εναν ανθρωπο υπευθυνο που αγαπαεθ πολυ την οικογενεια υου και αντιμετωπιζει τις καταστασεις.Καθε ανθρωπος ομως εχεθ τα ορια του.Νιωθει οτι η νεα κατασταση τον ξεπερνα,νομιζεθ οτι δε θα αντεξει αλλη πιεση.Δε δικαιολογω ουτε την προτροπη του να το ριξετε ουτε τις απειλες του γιατθ και συ εισαθ στην ιδια κατασταση και μονο αυτα δε χρειαζεσαθ.Πιστευω οτι θελει χρονο για να το εμπεδωσει.Πιστευω οτι συντομα θα το δει αλλιως.Εσυ πως αντιδρας σε ολο αυτο?Τσακωνεστε,κανεις ο τι αδιαφορεις,δειχνεις κατανοηση,Ελπιζω πραγματικα ν αλλαξουν γρηγορα τα πραγματα γιατι κι εσυ ποσο ν αντεξεις?Φιλια,μακαρι να μπορουσα νε να σε βοηθησουμε καπως αλλα ξερω οτι δε γινεται.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Chrimai αυτό που θέλω να σου πω είναι πως οι άνδρες γενικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο από εμάς...πόσο μάλλον σε αυτό το θέμα..Για εμάς από την πρώτη στιγμή που αντικρύζουμε τον θετικό σταυρό στο τεστ εγκυμοσύνης όλα αλλάζουν...είναι το σποράκι μας που αμέσως μετά την αυχενική είναι το μωράκι μας που λαχταράμε στην αγκαλιά μας..Για τους άνδρες όλοι αυτοί οι 9 μήνες είναι μια γλυκιά ιδέα...δεν μπορούν να μας καταλάβουν απόλυτα..όσο και αν το θέλουν.Οπότε δωσε χρόνο στον αντρούλη σου , γιατι και αυτός ανυπομονεί να δει το μωράκι σας οτι και να λεέι.. , ξέρω θα μου πεις και σενα ποιός θα σε καταλάβει? δυστυχώς έτσι είναι ..με τους άντρες σε αυτά τα θέματα δεν βγάζεις άκρη!!

Βλέπω κάθε φορά που μπαίνω έχετε ανοίξει φλέγοντα θέματα...Σήμερα έχουμε τις πεθερές!!!

Εγώ με τη δικιά μου δεν πρόλαβα να έχω και πολλά πολλά γιατί με τον άντρα μου συζούσαμε χωρίς να έχουμε κάνει τις γνωριμίες.Κάναμε όλα τα πρέποντα..2 μήνες πριν μείνω έγκυος.Οπότε όταν ήμουν 7 μηνών έγινε κάτι ,μάλλον είπε κάτι για μένα που εννοούσε ότι κάνω ότι θέλω τον γιο της και άφηνε να νοηθεί ότι αυτοί κάνουν οικονομίες και εγώ ξοδεύω τα λεφτά!και όλα αυτά γιατί δεν της άρεσε η κλινική που θα γεννούσα...Από τότε ράγισε το γυαλί.....Ο άντρας μου ναι μεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει ..αν ξοδευω και τι ξοδεύω και στο κάτω κάτω τι την ενδιαφέρει ..αυτή μηπως πλήρωσε την κλινική?(εδώ για το μωρό για πρώτο της εγγονί!! τα δώρα της ήταν μια κουβερτούλα και 4 φανελάκια)...έλα όμως που δεν είπε αυτά που έπρεπε να πει...anyway....έκοψα διακριτικά....

Γεννήθηκε η μικρή...και η χαριστική βολή ήταν ότι δεν βάλαμε το όνομά της.....Το έπαιζε άνετη ότι και καλά δεν την πειράζει ...αλλά το μωρό έφτασε 10 μηνών για να το πει με το όνομά του...Τώρα με την 2η εγκυμοσύνη μου έχει τετοια αδιαφορία.....που από τη μια με βολεύει για να μην με ζαλίζουν και στις ερωτήσεις...

Καλά εννοείται ότι πότε δεν σκέφτηκε να φέρει ένα πιάτο φαγητό...ούτε τις πρώτες μέρες μετά την κλινική που πονούσα από την τομή και δεν μπορούσα το μωρό καλά καλά να θηλάσω.

Μερικές φορές στεναχωριέμαι γιατί δεν ήθελα να είναι έτσι οι σχέσεις μας.Επειδή και η μητερά μου με την γιαγιά μου έχουν χάλια σχέση, τα απολύτως τυπικά...δεν ήθελα....thats life....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Arca κι εγω πιστευω οτι σου πεσε η πιεση.Προσεξε τι λιγο. Μηπως ησουν πολυ κουρασμενη,μηπως δεν ειχες φαει καλα?Μαρουσκακι εχει γενεθλια τι σαντοιτσακι σου,οπως βλεπω στο τικερακι σογ?Να τα εκατοστησει ο γιοκας σου και σεις να στε καλα να τον καμαρωνετε.Συμφωνω μαζι σας για βοηθεια απο μαμαδες και πεθερες.Ουτε οταν γεννησα δεν ηθελα βοηθεια του ειδους ειμαι μεσα στο σπιτι σου και βοηθαω στα παντα.Ηθελα να τα κανω ολα μονη μου κι ακομη και στο πρωτο που ημουν απειρη ειχα εμπιστοσυνη στον εαυτο μου και στις δυναμεις μου.Απο κει και περα βεβαια θα θελα πολυ να χω λιγη παραπανω βοηθεια απο αυτη που εχω.Εχω χασει τη μανουλα μου εδω κι εφτα χρονια και παντα σκεφτομαι ποσο διαφορετικα θα ταν τα πραγματα αν την ειχα.Τελοσπαντων,πολυ πονεμενη ιστορια,δεν ακουμπιεται.Τουλαχιστον ο μπαμπας μου κανει ο τι μπορει για να βοηθησει.Του αρεσει κιολας,ξεχνιεται.Δεν το συζητω οτι τι να τα μεγαλωνεις εσυ εχει απιστευτη αξια αλλα και το να μπορεις καποιες στιγμες να ξεφευγεις και να ξελαμπικαρεις ειναι σημαντικο.Μαγδα σε νιωθω,κι εγω οταν ξεμενω απο ενεργεια, αναπολω την πρωτη εγκυμοσυνη που ξαπλωνα οπου εβρισκα,εκλεινα τα ματια κι ονειρευομουν τη "μπεμπα"που ερχοταν.Τωρα μολις καυσω στον καναπε ακουω"μαμα παιζουμε ιπποποταμακια" κι αν πω δε μπορω "καλα τοτε παιζουμε ψαρακια"?

ανου

ευχαριστω κοριτσακι μου ναι σημερα το σαντουιτσακι κλεινει τα 7....3640 γρ διαρκεια τοκετου 5 λεπτα....τι υπεροχη γεννα... Οσο για τα ιπποποταμακια και τα ψαρακια δεν ξερω πως παιζονται αλλα απο το να παιζω τερματοφυλακας χιλιες φορες:mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με την πεθερά μου. Βέβαια, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει τις παραξενιές της. Αλλά επίσης όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει και τα κουμπιά της. Από την αρχή σε θέματα ασήμαντα για μένα (σημαντικά για εκείνη), της φερόμουν όπως ακριβώς ήθελε. Το εκτίμησε και από τότε είναι χαλί να την πατήσω. Ειδικά τώρα με το μωρό που αποκτήσαμε μετά από πολύ κόπο (καλά μην με δείρετε! Δεν το αποκτήσαμε ακόμα, αλλά κατά το ήμισυ το έχουμε! χαχα), έχει γίνει ακόμη πιο φιλική, ευγενική και εξυπηρετική. Πολλοί μου λένε ότι παίζει ρόλο το ότι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, αλλά εγώ διαφωνώ. Δεν θα άλλαζα κάτι αν μέναμε στην ίδια πόλη. Οπότε το ένα κομμάτι είναι πως θα το χειριστεί η νύφη. Το άλλο κομμάτι είναι η στάση του γιου. Ο άντρας μου από την αρχή είχε βάλει όρια και σε εμένα και στην μητέρα του. Δηλαδή και στο τι μπορώ να λέω και να κάνω εγώ προς αυτήν αλλά και το ανάποδο. Έτσι ποτέ δεν χρειάστηκε να πάρει το μέρος κανενός και να γίνουν παρεξηγήσεις. Πιστεύω ότι αν λειτουργούμε με αυτό το γνώμονα δεν θα έχουμε πρόβλημα με πεθερές. Μου φαίνεται ανόητο να συζητάμε ακόμη για τέτοια θέματα εν έτη 2015...

Μπράβο σου, πάρα πολύ καλα το χειρίζεσαι. Και μπράβο και στον άντρα σου που κρατάει τις ισορροπίες, νομίζω αυτό ειναι το πιο σημαντικό.

Πάντως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι συνεννοήσιμοι, όπως οι πεθερά σου, ούτε μπορείς να βρεις τα κουμπιά όλων. Ακόμα και εν έτει 2015 υπάρχουν άνθρωποι αγενέστατοι και χωρίς τρόπους. Σε αυτούς τι όρια να βάλεις; Τι ισορροπίες να κρατήσεις. It takes two to tango. Δεν μπορείς μόνη σου να κρατήσεις μια καλή σχέση, πρεπει να θέλει και ο άλλος. Ούτε μπορείς να αλλαξεις το χαρακτήρα ενός μεγάλου πια ανθρώπου, και να του μάθεις τρόπους. Να κρατήσεις μια απόσταση μόνο μπορείς, αλλά και αυτό εξαρτάται και από το σύζυγο. Εσύ είσαι από τις τυχερές, αλλά όπως βλέπεις το θέμα τσούζει πολυ κόσμο!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακι μου ναι σημερα το σαντουιτσακι κλεινει τα 7....3640 γρ διαρκεια τοκετου 5 λεπτα....τι υπεροχη γεννα... Οσο για τα ιπποποταμακια και τα ψαρακια δεν ξερω πως παιζονται αλλα απο το να παιζω τερματοφυλακας χιλιες φορες:mrgreen::mrgreen:

Να σου ζήσει το παιδάκι σου, καλότυχο!

c8i6p2.png

καλησπερα και απο μενα!δυστυχως και μενα επεστρεψαν τα καφε ροζ υγρα και ειμαι οσο μπορω ξαπλωμενη....εχω τη μικρη και καθολου βοηθεια οποτε ο Θεος βοηθος!!!παιρνω και εγω ουτροτζεσταν και εχω πονους στη μεση.....ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας....

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλησπερα και απο μενα!δυστυχως και μενα επεστρεψαν τα καφε ροζ υγρα και ειμαι οσο μπορω ξαπλωμενη....εχω τη μικρη και καθολου βοηθεια οποτε ο Θεος βοηθος!!!παιρνω και εγω ουτροτζεσταν και εχω πονους στη μεση.....ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες μας....

άντε πάλι:evil::evil::evil:Καλέ, τι γίνεται αυτές τις μέρες με τα καφέροζ???Επιδημία έχει πέσει??Θα μπορέσει να έρθει πάλι η μαμά για βοήθεια?Κουράγιο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κουραγιο και πιστη για να πανε ολα καλα.Ο γιατρος μου ειπε οτι πολλες γυναικες εχουν το πρωτο τριμηνο καφε- ροζ υγρα,με λιγη τυχη,λιγα ουτροτζεσταν και ξεκουραση ολα πανε καλα.Εντωμεταξυ απο χθες που παιρνω τα χαπια με ξαναπιασε το στομαχι μου.Ελεος:twisted::twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

άντε πάλι:evil::evil::evil:Καλέ, τι γίνεται αυτές τις μέρες με τα καφέροζ???Επιδημία έχει πέσει??Θα μπορέσει να έρθει πάλι η μαμά για βοήθεια?Κουράγιο....

Οχι δεν ειναι επιδημια, απλα μας γλωσσοτρωνε οι πεθερουλες μας χιχιχιχιχιχι:mad::mad:

Λοιπον να χαιρεσαι το παληκαρακι σου και να το καμαρωσεις γαμπρο καλε,με μια νυφη.....οπως την θες εσυ!:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...