Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκακι μου μην παίρνεις και πολύ αέρα με τις δουλειές σιγά σιγά και όχι πολλά πολλά μέχρι να γινει Καλά και το ποδαράκι..Πηγές για ψώνια σούπερ και εγώ είπα στον άντρα μου να πάει να πάρει Γιατί από Δευτέρα αλλάζει και ο ΦΠΑ..Έχω κάνει 3φορες τα μπαλκόνια και με αυτόν τον αέρα μου τα έκανε χάλια πάλι βαρέθηκα..πονάει η μέση μου σήμερα από το πολύ καθισιο ...Σήμερα κοτοπουλακι με ρυζακι έτσι κάτι γρήγορο..

Όχι δεν κάνω άλλα, ευτυχώς το πόδι με ειδοποιεί πότε να πω τέλος....Πήγαμε σούπερ, γέμισα τα ντουλάπια σάλτσες, αλεύρι για κέηκ,χυμούς κι όλα τα βασικά για ένα σπίτι, κάποια στιγμή θα ετοιμάσω κεφτεδάκια για κατάψυξη, απλώς τώρα θέλω να χαρώ τη μοναξιά μου!:tongue::tongue::tongue:Γρήγορο ε?Πιο γρήγορο από τις χυλοπίτες με τυρί που έκανα εγώ χαχα??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι άκου τι μου είπε παιδί μου είναι για κλωτσιές το άλλο δεν σας το είπα..Έχω παρά πολλά ρούχα για την μπέμπα επειδή η κοπέλα που δουλεύουμε μαζί έχει πολύ καλή οικονομική άνεση και για την κόρη της έπαιρνε συνέχεια μάρκες και είναι ολοκαίνουρια οπότε μου έδωσε τόσα ρούχα που δεν φαντάζεστε.Και μου λέει τι να πάρω για την μπέμπα και της λέω μην πάρετε ρούχα Γιατί έχουμε παρά πολλά για την μπέμπα και ήταν λες και το έκανε επίτηδες; πήγε και πήρε ρούχα και της λέω Καλά επιρηδες το κάνατε Αφού σας είπα ότι είναι ολοκαίνουρια και ότι δεν χρειάζεται.Και τι μου λέει η δικιά μου εγγονή θα βάλει καινούρια ...σιγά κουκλίτσα μου

Ε αυτές είναι οι μακακίες, τσάμπα λεφτά ενώ θα μπορούσε να πάρει κάτι άλλο στο μωρό, καρότσι, το κρεβατάκι, ή έστω αν τα έχετε κι αυτά να σας τα δώσει τελοσπάντων να τα κάνετε ό,τι νομίσετε εσείς οι γονείς!Τι να πεις....Γιατί συγνώμη, το άλλο το κοριτσάκι τα μωρουδιακά τα έβαλε πάνω από μήνα?Ολοκαίνουρια είναι!Καλέ εμένα μου έδωσε η αδερφή μου ρουχαλάκι που της είχα δώσει από τον Γρηγόρη μου δηλαδή το έβαλαν σύνολο 3 δικά μου και 2 δικά της 5 μωρά (το πρώτο πρώτο φορμάκι μας) κι ο μικρός θα είναι ο 6ος, ε άμα το δεις σαν να το πήρα χθες είναι!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ε αυτές είναι οι μακακίες, τσάμπα λεφτά ενώ θα μπορούσε να πάρει κάτι άλλο στο μωρό, καρότσι, το κρεβατάκι, ή έστω αν τα έχετε κι αυτά να σας τα δώσει τελοσπάντων να τα κάνετε ό,τι νομίσετε εσείς οι γονείς!Τι να πεις....Γιατί συγνώμη, το άλλο το κοριτσάκι τα μωρουδιακά τα έβαλε πάνω από μήνα?Ολοκαίνουρια είναι!Καλέ εμένα μου έδωσε η αδερφή μου ρουχαλάκι που της είχα δώσει από τον Γρηγόρη μου δηλαδή το έβαλαν σύνολο 3 δικά μου και 2 δικά της 5 μωρά (το πρώτο πρώτο φορμάκι μας) κι ο μικρός θα είναι ο 6ος, ε άμα το δεις σαν να το πήρα χθες είναι!!!

Παιδάκι μου σου λέω ολοακινουρια αφού τα πλεναμε με την μαμά μου και μου λέει παιδάκι μου αυτά είναι μου λέει του κουτιού..δηλ Πόσο ψωροπερηφανη είσαι ρε πουστη μου δηλ δεν έχεις βρακί στον κωλο και μου το παιζεις και ιστορία.θες να βοηθήσεις όπως λες δώσε αυτά τα λεφτά αν είναι να συμπληρώσω με τον άντρα μου να πάρω το καρότσι δηλ στο είπαμε κιολας όταν μας ρώτησες τι θέλουμε που να μην στο λέγαμε..γι'αυτό λοιπόν βγαίνουν τα παράπονα Γιατί είναι σαν να σε κοροϊδεύει η άλλη άντε να την δεις θετικά Εσύ όταν σου κάνει τέτοιες μαλακιες..Τέλος πάντων πολύ ασχολήθηκα απλά μου ήρθε και το ανέφερα..

ewKwp3.png

Παιδάκι μου σου λέω ολοακινουρια αφού τα πλεναμε με την μαμά μου και μου λέει παιδάκι μου αυτά είναι μου λέει του κουτιού..δηλ Πόσο ψωροπερηφανη είσαι ρε πουστη μου δηλ δεν έχεις βρακί στον κωλο και μου το παιζεις και ιστορία.θες να βοηθήσεις όπως λες δώσε αυτά τα λεφτά αν είναι να συμπληρώσω με τον άντρα μου να πάρω το καρότσι δηλ στο είπαμε κιολας όταν μας ρώτησες τι θέλουμε που να μην στο λέγαμε..γι'αυτό λοιπόν βγαίνουν τα παράπονα Γιατί είναι σαν να σε κοροϊδεύει η άλλη άντε να την δεις θετικά Εσύ όταν σου κάνει τέτοιες μαλακιες..Τέλος πάντων πολύ ασχολήθηκα απλά μου ήρθε και το ανέφερα..

Πόσες φορές έχουμε νιώσει οι περισσότερες αυτό το αίσθημα το ''λες και μιλάω στον τοίχο'', έλα, ξέχνα την, είπαμε να σκεφτόμαστε τα ευχάριστα μόνο....:cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια

μαρουσκακι και μεις ειμαστε 3 κιλακια!

φραουλιτσες 38 εβδομαδες λιγες δεν ειναι?τι πειραζει που δεν εχει κατεβει??? γιατι δε σε παει (αν δεν κατεβει)με καισσαρικη κοντα στις 40 βδομαδες?αφου ειναι το πρωτο σου,τι φοβαται ακριβως και θελει καισσαρικη τοσο νωρις?

και μενα δεν εχει κατεβει και ο τραχηλος ειναι μακρυς και σκληρος μου πε,αλλα κουβεντα για καισσαρικη,μου πε να περπαταω και σεξ για να γεννησω φετος(εκανε και χουμορ)αλλα μου πε θα παρουμε ολο το μηνα και μετα βλεπουμε.....

νοβεμπερ ειναι ξεφτιλα να πληρωνεις στο δημοσιο νοσοκομειο, πες μου πως στα ζητανε κι απο πριν και σου λενε και τιμες???οτι να ναι...

διαβασα οτι οταν γεννανε το 80%των γυναικων στην Ελλαδα θελει να θηλασει και τελικα στους 6 μηνες θηλαζει μονο το 0,9%..

οσες γνωστες μου γεννησαν φετος δεν εχουν θηλασει..στις μανουλες ιουλιου που διαβασα χτες για να παρω ιδεα για τους τοκετους σχεδον ολες που γεννησαν δεν τα πανε καλα με το θηλασμο.. και καθομαι και στεναχωριεμαι.. και μετα λεω τι σε νοιαζει εσενα τι κανει η καθεμια,δες τι θα κανεις εσυ..αλλα ωρες ωρες αναβουν τα λαμπακια μου με αυτα που μου λενε οσες γνωστες μου δεν θηλασαν,και ενω ξερουν ποσο πολυ θελω να θηλασω μου λενε ενα σωρο μπουρδες που δεν ισχυουν και μπορεις να το διαπιστωσεις με μια απλη αναζητηση στο ιντερνετ με τη λεξη θηλασμος....

δηλαδη επειδη εσυ βρε κοριτσι μου για οποιον λογο δικο σου σεβαστο δεν θηλασες,αυτο ειναι το σωστο και δεν πρεπει να θηλασει καμια αλλη?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Κροκετ μου οτι σε σκεφτομουν...Ηθελα να ρωτησω αν θηλαζεις α

και βλεπω οτι ολα βαινουν καλως.Πες μας τιποτα για τον μεγαλο,καμια ατακα του,τρελαινομαι ν ακουω τι σκεφτονται.Αντιθετα οι πεθερες δε θελω να ξερω τι σκεφτονται οταν πετανε τις δικες τους φαρμακερες ατακες.Προσπαθει να ριξει την ψυχολογια μιας τριτομανουλας και μαλιστα λεχωνας.Οντως κι εγω δε νομιζω οτι ενδιαφερονται για μας ως ατομα αλλα μονο για τα παιδια τους και τα εγγονια που τους κανουμε.Ισως να ναι και φυσικο,ξερω γω τι να πω πια.Εσεις που εχετε γιους θα ανακαλυψετε σε καποια χρονια τον τροπο σκεψης τους.Δε λεω για μενα γιατι συνηθως η σχεση πεθερας και γαμπρου ειναι πιο ομαλη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

μαχη ενα φορμακι ή αλλο ρουχαλακι ποσο να κοστιζει?το ακριβοτερο 30-40 ευρω?αν σου δωσει λεφτα θα καταδεχοταν να σου δωσει τοσα λιγα αν ειναι τοσο κομπλεξικη?γιατι αν δεν ηταν κομπλεξικη και απλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να σας δωσει παραπανω,θα σας εδινε οσα μπορουσε να τα κανετε οτι θελετε..οποτε τι ασχολησαι??θα μπορουσες για να της την σπασεις και να βγει και κατι καλο να πας να τα γυρισεις ολα και να παρεις για μεγαλυτερη ηλικια,ή να παρεις αλλα ειδη προικα κτλ...

KPOzp2.png deXnp3.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. 15/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -3000 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-2350 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια

φραουλιτσες 38 εβδομαδες λιγες δεν ειναι?τι πειραζει που δεν εχει κατεβει??? γιατι δε σε παει (αν δεν κατεβει)με καισσαρικη κοντα στις 40 βδομαδες?αφου ειναι το πρωτο σου,τι φοβαται ακριβως και θελει καισσαρικη τοσο νωρις?

και μενα δεν εχει κατεβει και ο τραχηλος ειναι μακρυς και σκληρος μου πε,αλλα κουβεντα για καισσαρικη,μου πε να περπαταω και σεξ για να γεννησω φετος(εκανε και χουμορ)αλλα μου πε θα παρουμε ολο το μηνα και μετα βλεπουμε.....

νοβεμπερ ειναι ξεφτιλα να πληρωνεις στο δημοσιο νοσοκομειο, πες μου πως στα ζητανε κι απο πριν και σου λενε και τιμες???οτι να ναι...

Πες τώρα κι εσύ...Είναι γιατί σε παρακολουθεί συγκεκριμένος γιατρός ντε!Και θα είναι αυτός στη γέννα.Έτσι είχα κάνει κι εώ στον πρώτο, αλλά δε θυμάμαι να μου ζήτησε ταρίφα, ό,τι είχαμε ευχαρίστηση.Στα επόμενα παιδιά κι επειδή δεν είχα κάποιον στάνταρ γιατρό αλλά με έβλεπε όποιος ήταν τη μέρα που πήγαινα δεν έδωσα τίποτα παρά πλήρωσα που έμενα μέσα 4-5 μέρες.Θυμάμαι ειδικά στον τρίτο, επειδή ανέβασε ίκτερο κ έμεινα 6 μέρες με το μωρό για να τον βάλουν και στη λάμπα είχαν γράψει μαστίτιδα για να μην πληρώσω παραπάνω.....Νομίζω ότι αυτό σημαίνει δημόσιο νοσοκομείο....Καταλαβαίνω ότι δουλεύουν πάρα πολύ και πληρώνονται πολύ λίγο, αλλά ας το άφηναν και free ρε παιδί μου, άμα θες δώσε, όχι θέλω τόσα και τέλος....

διαβασα οτι οταν γεννανε το 80%των γυναικων στην Ελλαδα θελει να θηλασει και τελικα στους 6 μηνες θηλαζει μονο το 0,9%..Ακριβώς αυτό το τεράστιο ποσοστό στο εξάμηνο!

οσες γνωστες μου γεννησαν φετος δεν εχουν θηλασει..στις μανουλες ιουλιου που διαβασα χτες για να παρω ιδεα για τους τοκετους σχεδον ολες που γεννησαν δεν τα πανε καλα με το θηλασμο.. και καθομαι και στεναχωριεμαι.. και μετα λεω τι σε νοιαζει εσενα τι κανει η καθεμια,δες τι θα κανεις εσυ..αλλα ωρες ωρες αναβουν τα λαμπακια μου με αυτα που μου λενε οσες γνωστες μου δεν θηλασαν,και ενω ξερουν ποσο πολυ θελω να θηλασω μου λενε ενα σωρο μπουρδες που δεν ισχυουν και μπορεις να το διαπιστωσεις με μια απλη αναζητηση στο ιντερνετ με τη λεξη θηλασμος....

δηλαδη επειδη εσυ βρε κοριτσι μου για οποιον λογο δικο σου σεβαστο δεν θηλασες,αυτο ειναι το σωστο και δεν πρεπει να θηλασει καμια αλλη?

Δε θέλω να μιλήσω γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ αφού είμαι από τις πολύ υπέρ του θηλασμού.Θα σου πω απλώς κάνε εσύ ό,τι νομίζεις σωστό για το μωρό σου και κλείσε τ' αυτάκια σου στους γύρω σου που στην πρώτη δυσκολία θα σου πούνε ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ δώσε συμπλήρωμα....Δεν ισχύει, δεν ισχύει, δεν ισχύει, σκίζω το πτυχίο και το μεταπτυχιακό μου, αλλά δεν ισχύει!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια

διαβασα οτι οταν γεννανε το 80%των γυναικων στην Ελλαδα θελει να θηλασει και τελικα στους 6 μηνες θηλαζει μονο το 0,9%..

Και εμένα μου φάνηκε περίεργο για τις 38εβδομαδες και εγώ που θα κάνω μάλλον καισαρική λόγο μυωπίας και επειδή και η μπέμπα μου είναι μεγάλη μου είπε ότι θα πάρω όλο το μήνα Όχι νωρίτερα αλλά μια αυτό για την καισαρική θα το δούμε τότε γιατί ο τράχηλος είναι τελείως κλειστός..Αλλά ξέρω και εγώ ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του...Ναι και εγώ αυτό βλέπω για τον θηλασμό.Επίσης ξέρω κοπέλα που έκοψε τον θηλασμό γιατί ήθελε να καπνίσει

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

Έχω διαβήτη κύησης και δεν θέλουν (γυναικολόγος και ενδοκρινολόγος) να πάρω όλο το μήνα.Ενώ δεν έχω πίεση φοβούνται ότι μπορεί να εμφανίσω ξαφνικά μετά τις 38.Αν το παιδί έχει κατέβει και είναι ανοιχτός ο τράχηλος θα πάμε με πρόκληση για φτ. Αν όμως δεν έχει κατέβει ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορεί να πάει σε τοκετό που μπορεί να κρατήσει πάρα πολλες ώρες 18-24 γιατί είναι επικίνδυνο.Εγώ τώρα περπατάω όσο πιο πολύ μπορώ...το σεξ δεν το είχαμε κόψει οπότε ελπίζω να καταφερω κάτι μέχρι την άλλη Τρίτη.Επίσης ημερολογιακά βάση τελευταίας περιόδου είμαι 37 κ 4μ...αλλά υπερηχογραφικά είμαι 36 κ 4μ.Κάνω ότι μπορώ πάντως και να πω ότι πονάω από κάτω και δεν μπορώ να σηκώσω το πόδι μου να βάλω τη βερμουδα.Το χει καμια αυτό?

Μελ κάνε υπομονη...λίγο έμεινε! Αμα έχεις μικρά παιδάκια είναι πολύ δυσκολο αλλά τώρα πρέπει να προστατεύσεις το μωράκι....δε μπορείς να κάνεις αλλιώς!

8NkSp3.png

γεια σας κοριτσια

Καλησπέρα κορίτσι είμαι μαμά Ιανουαρίου του '15 και ακόμα θηλάζω αποκλειστικά από την 1η ώρα να μην φοβάσαι και να μην ακούς κανέναν ο θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε παιδιού και όχι επιλογή της μητέρας άλλο αν δεν μπορεί να επιτευχθεί για τους χ,ψ λόγους και άλλο να τον αφορίζουν μερικοί θα σου πω το εξής εγώ δεν έδωσα ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό μόνο στήθος και τώρα πλέον στους 6 μήνες την ξεκίνησα το νεράκι με εκπαιδευτικό ποτηράκι και το δέχτηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με τις στέρεες το παλεύουμε λιγάκι να της συνηθίσει αλλά που θα πάει θα τις συνηθίσει εσύ να κοιτάς ό,τι είναι καλύτερο για το μωράκι σου και οι πρώτες μέρες μετά την γέννα δεν είναι εύκολες η ψυχολογία είναι εύθραυστη και μας φταίνε τα πάντα αλλά το μωράκι μας δικαιούται ό,τι καλύτερο μπορούμε να του προσφέρουμε το γαλατάκι μας καλή λευτεριά στις Αυγουστιάτικες μανούλες (σας διαβάζω ανελλιπώς :tongue: )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Και εμένα μου φάνηκε περίεργο για τις 38εβδομαδες και εγώ που θα κάνω μάλλον καισαρική λόγο μυωπίας και επειδή και η μπέμπα μου είναι μεγάλη μου είπε ότι θα πάρω όλο το μήνα Όχι νωρίτερα αλλά μια αυτό για την καισαρική θα το δούμε τότε γιατί ο τράχηλος είναι τελείως κλειστός..Αλλά ξέρω και εγώ ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του...Ναι και εγώ αυτό βλέπω για τον θηλασμό.Επίσης ξέρω κοπέλα που έκοψε τον θηλασμό γιατί ήθελε να καπνίσει

Μάχη πήγες σε οφθαλμίατρο να κάνεις βυθοσκόπηση και σου είπε ότι πρέπει να κάνεις καισαρική?Εγώ έχω 9 βαθμούς έχω βάλει μόνιμους φακούς και πήρα το οκ από την οφθαλμίατρο. Και άλλη φίλη με 11 βαθμούς γέννησε με φτ.Εκτος αν έχεις πάθει αποκόλληση παλιότερα!

8NkSp3.png

Μάχη είσαι σίγουρη πως η μυωπία σου θα είναι πρόβλημα εγώ γέννησα φυσιολογικά φορώντας τους φακούς μου κι έχω 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα και δεν είχα κάνει βυθοσκόπηση που λένε :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...