Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αντε ρε κοριτσι θα ερθει κι η μανουλα μια βοηθεια επιτελους και για σενα!!!μια χαρα και το δωματιο, μακαρι να μην εχει πολλες γεννες να εισαι μονη σου με τη μπεμπουλα σας!!!σε λιγες μερες θα την εχεις αγκαλια κι ολη η ταλαιπωρια θα λαβει τελος!!!!στο νοσοκομειο εχεις δυνατοτητα ιντερνετ;

Απο το κινητο μου η' του συζυγου,λες να παρεχει και το νοσοκομειο internet??:confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια το προαισθημα που ειχα και αλλαξα το ραντεβου βγηκε αληθινο.Ο γιατρος μου πε οτι αν συνεχιζα κανο ικα την καθημερινοτητα μου δε θα προλαβαινα το ραντεβου τηε τεταρτης,θα χα γεννησει νωριτερα.Ο τραχηλος απο 25 χιλ πηγε 17 πραγμα που σημαινει αυστηρη ξαπλα για να παρω οσες μερες μπορεσω.Το ιδανικο θα ταν δυο εβδομαδες για να μαι 37η αλλα δε μου δινει πολλες πιθανοτητες.Επιτρεπεται μονο τουαλετα κι ενα ντουζακι.Η μπεμπα ειναι υγιης και 2400.Ειχα μαζι μου και τη μελινα και την αδελφη μου.Η μελινα αρχισε να κλαιει οταν καταλαβε οτι τερμα οι βολτες με τη μαμα.Αχ κοριτσια μπορει νσ μαι υπερβολικη γιατι υπαρχουν τοσο σοβαρα προβληματα σ αλλες εγκυμοσυνες αλλα ξερετε ποσο μου στοιχισε που χανω χρονο απ τις κορουλες μου τωρα?Ηταν οι τελευταιες μερες να τα κανω λιγα ακομη μπανακια και βολτιτσες.Αρα νοβεμπερ μου εγω νιωθω απολυτα αυτο που λες για τα παιδακια σου.Απογοητευτηκε η μικρουλα μου αλλα μετα προσπαθουσε να το καλυψει λεγοντας αυτα που της ελεγα εγω,οτι ειναι τυχερη που σε λιγες μερες θα χει κι αλλη αδελφουλα,οτι μολις γεννηθει το μωρο θα με βοηθαει και τετοια.Τα λεγε στο μπαμπα της αυτολεξει.Απο αυριο λοιπον θα σας γραφω ξαπλωμενη στον καναπε.Αναλαμβανουν baby sittingο αντρας μου,η ανηψια μου κι ο μπαμπας μου.Και οι αδελφες μου οποτε δε δουλευουν.Να πεσουν στοιχηματα παρακαλω:θα προλαβω να γινω μανουλα αυγουστου η παω κι εγω για ιουλιο?Φιλια πολλα.Κριμαι μου θα σου γραψω αυριο την αποψη μου για το θεμα σου.

Aχ βρε κορίτσι παραξεθάρρεψες κι εσύ με τις δουλειές...Ξάπλα τώρα και κάθε μέρα είναι κέρδος!Τι πάθατε όλες και αδειάσατε τον Αύγουστο απαπαπα!Σε καταλαβαίνω....τελευταίες μέρες είπες να χαρείς τα παιδάκια σου κι εσύ εγκλωβισμένη σε έναν καναπέ... Πότε θα σε ξαναδεί τώρα?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Απο το κινητο μου η' του συζυγου,λες να παρεχει και το νοσοκομειο internet??:confused::confused:

Άρα θα μπεις να μας ενημερώσεις από το κινητό, κοίτα, έχουν wifi τα νοσοκομεία, κάποια έστω αλλά τώρα τρέχα γύρευε να βρεις τον κωδικό πρόσβασης!!:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μια από τα ίδια!Σήμερα με εξέτασε ο γιατρός και μου είπε ότι το μωράκι είναι ψηλά...θα με δει την άλλη τρίτη που θα είμαι 38 εβδομάδων και αν συνεχίζει να είναι ψηλά θα κάνουμε καισαρική την ίδια μέρα!θα περπατάω κάθε μέρα μήπως καταφερω κάτι κ γλιτωσω την καισαρική!

Να πω εγώ τι στοίχημα βάζω?Ότι τη βδομάδα 27-31 Ιουλίου θα γίνει χαμός από γέννες έτσι όπως το πάμε εδώ μέσα!:P:p Να περπατάς κοριτσάκι μου όσο αντέχεις,αλλά κι αν δε βοηθήσει αυτό τη μικρή...κοντός ψαλμός αλληλούια, ως τέλη Ιουλίου θα την έχεις αγκαλιά! :-D:-D:-D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. 15/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Κάποιας ξεχνάω τα κιλά, ποιανής??:confused:

Καλημέρες, σήμερα θα βγω ελπίζω χαχα!Θα πάω σούπερ-μάρκετ για προμήθειες στην κουζίνα (τα μαγειρεμένα για αργότερα που λέγαμε....)σιγά μην τους τα χαρίσω και πάμε από βδομάδα με 23% !!!!

Αντωνίτσα, καλό μου, τώρα βλέπω ότι κι από βάρος καλή είναι η μπεμπούλα, είδες κι η Κρόκετ μας...Κάνε εσύ ό,τι μπορείς από πλευράς σου κι όλα θα πάνε καλά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χαιρετώ όλα τα κορίτσια!! Νομίζω σπάμε κάθε ρεκόρ απο κουβεντολόι και σελίδες!!

Πήγαμε και εμέις σήμερα και είδαμε το αγοράκι μας!!! 2470 γρ....Μου ανακόινωσε οτι λόγω διαβήτη κύησης ναι μεν τα πάω υπέροχα απλά με διατροφή αλλα θα κάνουμε πρόκληση στις 38 εβδομάδες έτσι ώστε να μην το διακινδυνεύουμε..Αρα 15 Αυγουστου θα βρίσκομαι στο μαιευτήριο!! ούτε μήνας δηλαδή!! Αχ έχω αρχίσει και βλέπω όνειρα, οτι κλαιει και δεν ξέρω τι να κάνω,ότι προσπαθώ να θηλάσω αλλα δεν ξερω πως..Αγχος..

Το δωματιάκη και τα ρουχαλάκια είναι έτοιμα,είναι τόσο όμορφα και μυρωδάτα που δεν τα χορταίνω!! Τα κοιτάω τα ξανακοιτάω τα βάζω μια απο εδω μια απο εκεί!!Αχ θαύμα ζούμε μεγάλο!!

Παρακαλώ αλλάξτε το πινακάκι..2470 γρ :D:D:D:D

Να τον χαιρεσαι! Ολόκληρο παλικάρι!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Οποια κοπελα γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο(για ιδιωτικο δεν γνωριζω την διαδικασια) δεν χρειαζεται να πας εσυ(ο αντρας σου δηλαδη) τα βλαστοκυτταρα στο Παπανικολαου Θεσσαλονικη,οι αιμοδοσιες των νοσοκομειων αναλαμβανουν την μεταφορα των κουτιων προς την Θεσσαλονικη.Το κουτι μπορεις να το παρεις απο την αιμοδοσια του νοσοκομειου που θα γεννησεις,εκει συμπληρωνεις και τα στοιχεια σου.εγω οταν γεννησα τα παιδια μου πηγε πιο νωρις στην αιμοδοσια του νοσοκομειου ο ανηρ συμπληρωσε τα στοιχεια μου και οτι αλλο ηθελε στο εντυπο,του δωσανε το κουτι και το εφερε στην προισταμενη του χειρουργειου να το δωσει στον μαιευτηρα την ωρα του τοκετου.οι νοσοκομες-μαιες το ανοιγουν, βγαζουν τις γκουμουτσες βελονες και παιρνουν αιμα απο τον λωρο δυο δειγματα και αιμα απο την μανα(αυτο δεν ξερω γιατι) και μετα υπογραφουν ολοι ,γιατρος αναισθησιολογος,νοσοκομα και το δινουν στον αντρα σου να το παει στην αιμοδοσια για να φυγει μεσα σε 24 ωρες με ασθενοφορο συνηθως μαζι με αλλα κουτια που εχουν γεννησει και αλλες γυναικες,γιατι δεν στελνουν ενα ενα τα κουτια,περιμενουν να μαζευτουν καποια μεσα σε 24 ωρες το πολυ,γιατι πρεπει να ελεγχθουν και να καταψυχθουν αμεσα τα δειγματα.Αυτα τα ολιγα...ελπιζω να εγινα κατανοητη ετσι οπως τα εγραψα!

Πλήρως κατανοητή! Εμείς που είμαστε στην επαρχία πρέπει μόνοι μας και με δικά μας έξοδα να προμηθευτούμε το κουτάκι και να τα ξαναστείλουν πισω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια το προαισθημα που ειχα και αλλαξα το ραντεβου βγηκε αληθινο.Ο γιατρος μου πε οτι αν συνεχιζα κανο ικα την καθημερινοτητα μου δε θα προλαβαινα το ραντεβου τηε τεταρτης,θα χα γεννησει νωριτερα.Ο τραχηλος απο 25 χιλ πηγε 17 πραγμα που σημαινει αυστηρη ξαπλα για να παρω οσες μερες μπορεσω.Το ιδανικο θα ταν δυο εβδομαδες για να μαι 37η αλλα δε μου δινει πολλες πιθανοτητες.Επιτρεπεται μονο τουαλετα κι ενα ντουζακι.Η μπεμπα ειναι υγιης και 2400.Ειχα μαζι μου και τη μελινα και την αδελφη μου.Η μελινα αρχισε να κλαιει οταν καταλαβε οτι τερμα οι βολτες με τη μαμα.Αχ κοριτσια μπορει νσ μαι υπερβολικη γιατι υπαρχουν τοσο σοβαρα προβληματα σ αλλες εγκυμοσυνες αλλα ξερετε ποσο μου στοιχισε που χανω χρονο απ τις κορουλες μου τωρα?Ηταν οι τελευταιες μερες να τα κανω λιγα ακομη μπανακια και βολτιτσες.Αρα νοβεμπερ μου εγω νιωθω απολυτα αυτο που λες για τα παιδακια σου.Απογοητευτηκε η μικρουλα μου αλλα μετα προσπαθουσε να το καλυψει λεγοντας αυτα που της ελεγα εγω,οτι ειναι τυχερη που σε λιγες μερες θα χει κι αλλη αδελφουλα,οτι μολις γεννηθει το μωρο θα με βοηθαει και τετοια.Τα λεγε στο μπαμπα της αυτολεξει.Απο αυριο λοιπον θα σας γραφω ξαπλωμενη στον καναπε.Αναλαμβανουν baby sittingο αντρας μου,η ανηψια μου κι ο μπαμπας μου.Και οι αδελφες μου οποτε δε δουλευουν.Να πεσουν στοιχηματα παρακαλω:θα προλαβω να γινω μανουλα αυγουστου η παω κι εγω για ιουλιο?Φιλια πολλα.Κριμαι μου θα σου γραψω αυριο την αποψη μου για το θεμα σου.

Στο θέμα της ακινησίας σε καταλαβαίνω απόλυτα! Όσο για το στοίχημα, εγώ προαισθανομαι για Ιούλιο... Όλες προς τα εκεί οδευεται οπότε...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-madata80 αγοράκι!-2470 gr- προγραμματισμένη ?.τ. 15/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-2350 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2400 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Ok Mαριανθάκι!

Δε σας ζαλίζω άλλο με τα δυσάρεστα από μαστόρια που συνεχίζονται, ας πω μόνο ένα ευχάριστο...Ο ανήρ θα πάρει τα τρία θάλασσα στα πεθερικά μου οπότε σήμερα θα είμαι μόνη το απόγευμα-βράδυ, αύριο μεσημέρι θα έρθουν μετά το φαγητό, ελπίζω να ξεκουραστώ.Κάτι κουρτίνες θα σιδερώσω μόνο και όλη μέρα καναπέ, ακούς Μαριάνθη και Αντωνία?ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕ!

Ο καλός μου τώρα καθαρίζει όλα τα τζάμια του μεσαίου ορόφου με το ειδικό βουρτσάκι για να συμμαζευτούμε επιτέλους κι ας πάνε να μπιπ αυτοί που δεν έρχονται, το μωρό θα μπει σε σπίτι, όχι σε τσαντήρι όταν έρθει, ε μα!!!:lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια Ολο το βραδυ με εφαγαν οι σκεψεις.Στο τελος κατεληξα οτι ενταξει θα ξεκουραστω κι ο τι θελει ας γινει.Ας γεννησω και σημερα,το πρωτο θα ναι η το τελευταιο που θα γρννηθει 2400?Εμενα αλλο με καιει και δε μπορω να ησυχασω,εχουμε καταιγιστικες εξελιξεις στη δουλεια.Ο συβεταιρις θελει να πουλησει αμεσα το μεριδιο του κι εχουν γινει κωλος.Μαλλον χωριζει και με τη γυναικα του,τι να σαε λεω.Ο αβτρας μου δε μιλιεται,τι παιζει τρελα μπροστα σ ολους,χθες ημασταν με σουβκακια και μπιρες και φιλους στη βεραντα και μολιε ξαπλωσαμε αρχισε τα ουφ και τα αχ βαχ.Εγω εχω εδω απο το πρωι την ανηψια μου που ειναι 14 και με βοηθαει και με τις δουλειες και με τα παιδια,ειναι φοβερο κοριτσακι.Μας φτιαχνεξ και μακαροναδα με σαλτσα.Μαρουσκακι καλη ξεκουραση.Αυτος ο καναπες ολο ακουει οτι θα κατσουμε και ποτε δε μας βλεπει.Παλι κουρτινες ακουω...Βρε αυτοι οι μαστορες πια,δε μπορω να καταλαβω,ολοι λενε οτι ψαχνουν δουλειες με το τουφεκι κι αυτοιπερα βρεχει,στον κοσμο τους.Μη συγχυζεσαι,γραψτους.Ο μπεμπης θα απολαυσει σπιτακι και χωρις υαλοτουβλα.Το ποδι πως παει με την αντιβιωση?Η μαμα σου εφυγε?Εγω εχω νευριασρι ει που δεν εκανα τα ψωνια για υο μαιευτηριο και τωρα πρεπει να στειλω καποιον να μου παρει σουτιεν και σαγιοναρες.Νοβεμπερ τους κοιλιακους φετες δεν τους ειχα φανταστι αλλα το 1.70 με 56 κιλα που φτανεις στα κανονικα σου, ε μου θυμιζουν μοντελο.Εκει στη θαλασσα σημερα δειξε την κορμαρα σου μην πας να πεσεις πανω σε καμια ξερα παλι...τρελαραα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε εγω εδω αγκαλια με τον μπεμπη μου και σας γραφω,??Meldan κρατα γερα! λιγος καιρος εμεινε! τουλάχιστον να πιασεις την 36η εβδομαδα! ειναι πολυ σημαντικο! ξεκουραση κουκλα μου!

Marouskaki μην ανησυχεις για την αντιβιωση αν δεν εκανε δεν θα στην εδινε! εγω σε ολη την εγκυμοσυνη επερνα καθημερινα 3 χαπια και το νινι ειναι μια χαρα ( αν ειναι συμβατα με εγκυμοσυνη δεν υπαρχει θεμα εμενα ηταν ενημερος απο την αρχη ο γυναικολογος και μου ειχε πει κανενα προβλημα)απλα καλο θα ηταν να συνβουλευτεις και τον γυναικολογο πριν την ξεκινησεις!

crimai και μενα το θεμα της ινσουλινης με προβληματιζει,ειναι μεγαλη ευθυνη και επειδη παλια φυλουσα παιδια πρεπει να βρεις κοπελα πολυ υπευθυνη και εμπιστοσυνης!

το μικρακι μου μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλο! μαμ κακα και νανι!Ρε κοριτσια τελικα οι πεθερες οσο καλες και να ειναι την κουβεντουλα τους θα την πουν,ακουστε τι μου ειπε χθες που ηρθε να δει το μωρο "πω πω η κοιλια σου σα να εχεις ακομα 1 μεσα ειναι"......

Μωρη καρακαξα μου ηρθε να της πω πριν 9 μερες γεννησα!!!!!

αρκεστηκα βεβαια στο πριν 9 μερες γεννησα τι περιμενετε.....ελεος ποια η ειναι χαζες η το παιζουν

δεν ξερω τσαντιστηκα παρα πολυ συχωραμε θεε μου και εγω 3 γιους.

79o6p3.png

Γεια σας κοριτσια Ολο το βραδυ με εφαγαν οι σκεψεις.Στο τελος κατεληξα οτι ενταξει θα ξεκουραστω κι ο τι θελει ας γινει.Ας γεννησω και σημερα,το πρωτο θα ναι η το τελευταιο που θα γρννηθει 2400?Εμενα αλλο με καιει και δε μπορω να ησυχασω,εχουμε καταιγιστικες εξελιξεις στη δουλεια.Ο συβεταιρις θελει να πουλησει αμεσα το μεριδιο του κι εχουν γινει κωλος.Μαλλον χωριζει και με τη γυναικα του,τι να σαε λεω.Ο αβτρας μου δε μιλιεται,τι παιζει τρελα μπροστα σ ολους,χθες ημασταν με σουβκακια και μπιρες και φιλους στη βεραντα και μολιε ξαπλωσαμε αρχισε τα ουφ και τα αχ βαχ.Εγω εχω εδω απο το πρωι την ανηψια μου που ειναι 14 και με βοηθαει και με τις δουλειες και με τα παιδια,ειναι φοβερο κοριτσακι.Μας φτιαχνεξ και μακαροναδα με σαλτσα.Μαρουσκακι καλη ξεκουραση.Αυτος ο καναπες ολο ακουει οτι θα κατσουμε και ποτε δε μας βλεπει.Παλι κουρτινες ακουω...Βρε αυτοι οι μαστορες πια,δε μπορω να καταλαβω,ολοι λενε οτι ψαχνουν δουλειες με το τουφεκι κι αυτοιπερα βρεχει,στον κοσμο τους.Μη συγχυζεσαι,γραψτους.Ο μπεμπης θα απολαυσει σπιτακι και χωρις υαλοτουβλα.Το ποδι πως παει με την αντιβιωση?Η μαμα σου εφυγε?Εγω εχω νευριασρι ει που δεν εκανα τα ψωνια για υο μαιευτηριο και τωρα πρεπει να στειλω καποιον να μου παρει σουτιεν και σαγιοναρες.Νοβεμπερ τους κοιλιακους φετες δεν τους ειχα φανταστι αλλα το 1.70 με 56 κιλα που φτανεις στα κανονικα σου, ε μου θυμιζουν μοντελο.Εκει στη θαλασσα σημερα δειξε την κορμαρα σου μην πας να πεσεις πανω σε καμια ξερα παλι...τρελαραα.

Άστα δυστυχώς αυτά έχουν οι δουλειές με συναιτερους..λογικό είναι να φυσάει ξεφυσαει ο άντρας σου για τέτοια είστε τώρα υπομονή υπομονή τι άλλο να κάνετε..Εσύ ξεκουράσου όσο μπορείς το ξέρω είναι δύσκολο εσείς που έχετε παιδάκια και άλλα αλλά όσο μπορείτε...Γιατί ποτέ ένα μωρό θεωριετε τελειομηνο;Και.Από πότε δεν μπαίνει θερμό.;εμένα ο γιατρός μου λέει ότι τελειομηνο είναι μετά.Τις 37εβδομαδες..Έλα.με.λίγη.Προσοχη θα φτάσεις τις δύο βδομαδουλες..Τι Καλά το.κοριτσάκι.που.σε.βοηθάει.αν και.μικρό.Μπράβο.του...

ewKwp3.png

Κοριτσι μου μην προβληματιζεσαι 2240 εκανα τον δικο μου και στις τελευταιες μετρησεις ηταν 2150! το σημαντικο ειναι να φτασουν 36 εβδομαδων! θα στην κρατησουν λιγο στην μοναδα και πιθανοτατα οταν βγεις θα την παρεις σπιτι! ολα καλα θα πανε η φυση ξερεε\ι καλυτερα!

ενεσεις κορτιζονης εχεις κανει?

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...