Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μανουλα σεπτεμβριου εδω και παλι!!!κοντευετε ολες και ανυπομονω κι εγω!ηθελα να σε ρωτησω μαχη κατι παλι και οποια αλλη κοπελα γνωριζει κατι γιατι ειμαι ετοιμη να σκασω!πηγα σμρ να καταθεσω τα χαρτια μου για το επιδομα κυοφοριας και μου ειπε η κοπελα οτι να περιμενω απο σεπτεμβρη κι αν για να μπει το επιδομα και εφριξα γιατι τα υπολογιζα τα χρηματα για την γεννα!εσεις λοιπον πληρωθηκατε συντομα οπως η μαχη τις 56 μερες απο το ικα;;ή μου ειπαν ετσι επειδη πεφτει νεκρος μηνας αυγουστος ή ασχετο;;

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!

μαρουσκακι περαστικα..

νοβεμπερ μηπως εφυγε το τραχηλικο βυσμα?

κριμαι εμενα το θεμα ενεση για το διαβητη με προβληματιζει θα πρεπει να ειναι πολυ ατομο εμπιστοσυνης νομιζω..

για τα βλαστοκυτταρα:εγω θα τα δωσω στην δημοσια τραπεζα δωρεαν.οταν πας να παρεις το κιτ σου κανουν πληρη ενημερωση σαν σεμιναριο.η γνωμη για τις ιδιωτικες τραπεζες μετα απο πολυ ψαξιμο:η προπαγανδα τους στηριζεται στην δημιουργια τυψεων προς τους γονεις που θελουν το καλυτερο για τα παιδια τους και δεν θα υπολογισουν τα χρηματα...αλλα δεν εχουν κανενα νοημα γιατι τα νοσηματα που θεραπευει το ομφαλοπλακουντιακο ειναι κατ κυριο λογο αιματολογικοι καρκινοι που εχουν γενετικο υποβαθρο και αρα η βλαβη ειναι και στα αρχεγονα κυτταρα που περιεχει το ομφαλοπλακουντιακο.αρα για το συγκεκριμενο παιδι δεν κανει,αυτο θα χρειαστει μεταμοσχευση απο ομφαλοπλακουντιακο ή μυελο αλλου υγιους ατομου που θα το ψαξεις στην δημοσια δεξαμενη δοτων..ετσι δινοντας τα βλαστοκυτταρα του υγιους παιδιου σου στην δημοσια μπορει να βοηθησεις καποιον αλλο ανθρωπο,αντι να τα χεις φυλαγμενα υπο αμφιβολες συνθηκες χωρις καν να ξερεις αν το δειγμα ειναι καλο ή επαρκες σε ποσοτητα..αυτα πιστευω εγω..ο καθενας κανει βεβεαια οτι θελει αλλα καλο ηταν να το ψαξετε λιγο παραπανω

αυτο ειναι το σαιτ της δημοσιας

http://hcbb.bioacademy.gr/

ο μπεμπης μου ειναι 3 κιλα!

μου κανε κολπικη αρχες 38ης δεν ηταν και κατι το φοβερο..

εγω δεν του βαζω του μπεμπη μουσικη(κλασσικη για να γινει και καλα εξυπνος) και εχω λιγες τυψεις..ακουει μονο κρητικα στο αμαξι(ο μπαμπας μας δεν μπορει με την καμια να ακουσει αλλη μουσικη) και στους τοσους γαμους που εχουμε παει,οποτε βγαινοντας θα μου ζητησει κρητικο γλεντι ο μικρος..

KPOzp2.png deXnp3.png

Βρε μαρουσκα να σε ρωτησω.Το τσαμπι τι γινεται?Εξαφανιστηκε?Η αποτριχωση δεν το επιδεινωσε,αν υπαρχει ακομη?

Αμα σου πω ειμαι ακομη μουδιασμενη απο το κερι....δε μπορω να δω....οσο για σεξ....τις αλλες φορες η αποτριχωση συνδυαζονταν με επικο σεξ αυτη τη φορα με αυτη τη διαθεση που εχω με το μουδιασμα και τον πονο στο ποδι ....:confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοιτα μαχη μου κι εγω με τον καιρο εμαθα να υποχωρω.Αν ζουσα μονη μου δε θα υπηρχε ιχνος σκονης η ψιχουλου στο πατωμα επειδη ομως εχω παιδακια δεν κανω καθολου σαν τρελη.Ειμαι πολυ χαλαρη,θα φανε και στο σαλονι,θα παιξουν και πλαστελινες κι ολη μερα τις αφηνω να κανουν τον δικο τους χαμο αλλα τωρα που η μελινα μεγαλωνει της θετω τον κανονα,πρωτα μαζευουμε ενα παιχνιδι καξ μετα βγαζουμε αλλκ,δεν φευγουμε για βολτα αν τα παντα,παπουτσια,τσαντακια,κοκαλακια δεν ειναξ στη θεση τουςκαι τωρα που καταλαβαινει αρκετα της λεω οτι ειναι υπευθυνη για τα πραγματα της,αν π.χ οι χαντρες που φτιαχνει κολιρ ειναι στο πατωμα της λεω οτι θα της ρουφηξω με τη σκουπα,πραγμα που εχω κανεξ.Μ εχει καβαλησει ο αντρας μου στο θεμα αυτο επειδη ξερει την τρελα μου,αν αφησω και τα παιδια ανεξελεγκτα,καηκα.

Πολυ καλα κανεις κ τη μαθαινεις απο τωρα.οχι υπερβολες αλλα οχι και να μας καβαλησουν κ να τα κανουμε ολα εμεις...

Απο μικρα μαθαινουν...εγω το εχασα το παιχνιδι με το μεγαλο, οι αλλοι κατι κανουν ενιοτε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορτσουδια μου καλησπερα!!!να μην σχολιασω καλυτερα την σημερινη ζεστη!!!εξω αυτην την ωρα πρεπει να εχει 36-37:confused::confused: μονο με air condition ζουμε πλεον....λοιπον νεα απο τον γιατρο: πηγα νοσοκομειο το πρωι,εκανα nst, oλα καλα και ισχυει η κτ την Πεμπτη 23 Ιουλιου!! Την Τριτη το πρωι θα παω να κανω προεγχειρητικο ελεγχο,αιμα,ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου(διοτι προκαλουμε εμεις την γεννα,δεν ερχεται φυσιολογικα απο μονη της, παραφυσην διαδικασιες ειναι αυτες):-( και η' την Τεταρτη βραδυ θα μπω για εισαγωγη η' Πεμπτη πρωι πρωι .Αντε τελικη ευθεια κοριτσια μου,πλησιαζει η ωρα που θα συναντησω το μωρο μου!!!!!!Απο Δευτερα περιμενω και την μαμα μου να ερθει αεροπορικως,να την δουνε και λιγο τα παιδια να την συνηθισουνε,γιατι μια φορα τον χρονο τη βλεπουνε,δεν υπαρχει καθολου οικειοτητα σαν γιαγια- εγγονια δυστυχως!! Για να δουμε λοιπον πως θα κυλησουνε αυτες οι μερουλες.......Σε λιγο θα παμε για μπανιο,δεν θελω να χασω στιγμη απο τα παιδακια μου αυτες τις 6 μερες μεχρι την γεννα...Πωπω πως κανω ετσι??λες και θα μου τα παρουνε και δεν θα τα ξαναδω! Το νιωθετε και οι υπολοιπες μανουλες αυτο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

μαρουσκακι περαστικα..

κριμαι εμενα το θεμα ενεση για το διαβητη με προβληματιζει θα πρεπει να ειναι πολυ ατομο εμπιστοσυνης νομιζω..

για τα βλαστοκυτταρα:εγω θα τα δωσω στην δημοσια τραπεζα δωρεαν.οταν πας να παρεις το κιτ σου κανουν πληρη ενημερωση σαν σεμιναριο.η γνωμη για τις ιδιωτικες τραπεζες μετα απο πολυ ψαξιμο:η προπαγανδα τους στηριζεται στην δημιουργια τυψεων προς τους γονεις που θελουν το καλυτερο για τα παιδια τους και δεν θα υπολογισουν τα χρηματα...αλλα δεν εχουν κανενα νοημα γιατι τα νοσηματα που θεραπευει το ομφαλοπλακουντιακο ειναι κατ κυριο λογο αιματολογικοι καρκινοι που εχουν γενετικο υποβαθρο και αρα η βλαβη ειναι και στα αρχεγονα κυτταρα που περιεχει το ομφαλοπλακουντιακο.αρα για το συγκεκριμενο παιδι δεν κανει,αυτο θα χρειαστει μεταμοσχευση απο ομφαλοπλακουντιακο ή μυελο αλλου υγιους ατομου που θα το ψαξεις στην δημοσια δεξαμενη δοτων..ετσι δινοντας τα βλαστοκυτταρα του υγιους παιδιου σου στην δημοσια μπορει να βοηθησεις καποιον αλλο ανθρωπο,αντι να τα χεις φυλαγμενα υπο αμφιβολες συνθηκες χωρις καν να ξερεις αν το δειγμα ειναι καλο ή επαρκες σε ποσοτητα..αυτα πιστευω εγω..ο καθενας κανει βεβεαια οτι θελει αλλα καλο ηταν να το ψαξετε λιγο παραπανω

εγω δεν του βαζω του μπεμπη μουσικη(κλασσικη για να γινει και καλα εξυπνος) και εχω λιγες τυψεις..ακουει μονο κρητικα στο αμαξι(ο μπαμπας μας δεν μπορει με την καμια να ακουσει αλλη μουσικη) και στους τοσους γαμους που εχουμε παει,οποτε βγαινοντας θα μου ζητησει κρητικο γλεντι ο μικρος..

Με καλυψες απολυτα οσον αφορα τα βλαστοκυτταρα,αυτο εκανα και εγω στα παιδια μου,αυτο θα ξανακανω και τωρα.Δημοσια τραπεζα!!Αντε με το καλο και το αγορακι σου :P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ έφτασε ο καιρός τυχερουλα! Η στιγμή της λύτρωσης! Μην μας ξεχάσεις όμως! Οπότε μπορείς να μπαίνει να μας λες νέα! :D

Εννοειτε βρε αγαπη.......;)το ιδιο ισχυει και για εσας,οταν ερθει η ωρα με το καλο!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

βροχουλα μου γεννας και συ σε λιγες μερες!αυτο το ασπρο καλε τι ηταν? γιατι εγω εχω διαβασει οτι αυτο ειναι και καλα σαν καπακι που κλεινει και αν φυγει σπανε τα νερα μετα απο λιγες ωρες/μερες....δεν ρωτας τον γιατρο σου καλε?[/QUOT

Μπα δεν νομιζω να ειναι αυτο κοριτσι,αν ητανε θα ειχα γεννησει απο χθες....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα κοριτσια μανουλα σεπτεμβριου εδω και παλι!!!κοντευετε ολες και ανυπομονω κι εγω!ηθελα να σε ρωτησω μαχη κατι παλι και οποια αλλη κοπελα γνωριζει κατι γιατι ειμαι ετοιμη να σκασω!πηγα σμρ να καταθεσω τα χαρτια μου για το επιδομα κυοφοριας και μου ειπε η κοπελα οτι να περιμενω απο σεπτεμβρη κι αν για να μπει το επιδομα και εφριξα γιατι τα υπολογιζα τα χρηματα για την γεννα!εσεις λοιπον πληρωθηκατε συντομα οπως η μαχη τις 56 μερες απο το ικα;;ή μου ειπαν ετσι επειδη πεφτει νεκρος μηνας αυγουστος ή ασχετο;;

Γεια σου κορίτσι μου ελπίζω να εισαι Καλά και εσύ και το μπεμπακι σου.κάτσε περίμενε σήμερα που πήγες ξεκίνησαν οι 56μερες;αν ξεκίνησαν σήμερα δηλ οι πληρωμές του ΙΚΑ γινονται κάθε αρχές του κάθε μήνα η στα μέσα του μήνα...Δεν γίνεται να γεννήσεις χωρίς να έχεις πληρωθεί είναι υποχρεωμένοι να στα βάλουν..Και μια άλλη κοπελα πληρώθηκε τώρα αυτές τις μέρες εννοώ μας το έγραψε αλλά δεν θυμάμαι ποια...Δεν ξέρω τι σου είπε η κοπέλα αλλά επειδή έχω και το. Θείο μου στο ΙΚΑ τα επιδόματα μπαίνουν κανόνικοτατα όλα τα επιδόματα ειδικά μητρότητας...

ewKwp3.png

Καλημερα απι μια μαμα σημερα ντουρασελ.Δε ξερω τι αλλαξε σημερα αλλα νιωθω πουλι πεταμενο.Ποσο καιρο εχω να νι σω καπως ξεκουραστο το σωμα μου δε ξερω.Σημερα εχω και γιατρο.Κριμαι και νινακι καλη ξεκουραση στι λιγο διαστημα που απιμενει μεχρι να γεννησουμε.Εγω βλαστοκυτταρα εχω κρατησει και στις δυο στο ιασω,το ιδιο θα κανω και τωρα.Σημερα θελω βα ρωτησω και το γιατρο για τα οικονομικα.Οταν γεννησα τη δαναη η μελινα ηταν δυο χρονων και δεν καταλαβε πολυ την απουσια μου.Υωρα που της εξηγησα οτι θα λειψω τρεις μερες την πηρε το παραπονο,δεν εκλαιγε αλλα ετρεμε το σαγονακι της και η φωνουλα της.Νοβεμπερ μου εσυ ολα ετοιμα εκτος απ τα επιπλακια?Μετα ποια εχει σειρα?.

Αγαπη εγω ειμαι ετοιμη,την κουνια θα στησουμε αυριο και την αλλαξιερα,εγω την βαλιτσα δεν εχω συμπληρωσει ακομα.τα εβαλα ολα σε μια μικρη βαλιτσα αλλα δεν με χωρανε και θα τα βαλω σε μεγαλυτερη που θα μου ανεβασει ο ανηρ απο το υπογειο αυριο,μαζι με την κουνια.Α! Σας ειπα και ενα ευχαριστο??ο doc ειπε θα με βαλει η' σε μονοκλινο δωματιο η' σε δικλινο...με το αζημιωτο βεβαια παντα:rolleyes:φακελακι black, πιο black δεν γινεται.Τις αλλες φορες και φακελακι εδινα και σε τετρακλινο με βαζανε,οποτε τωρα θα ειμαι αρχοντας:wink:;-) εσυ κοριτσι απο ετοιμασιες πως εισαι?? ετοιμη ??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια η δαναη λεει τα παπουτσια "π..τσα".Εχει ανπιξει το συρταρι,τα χει βγαλει ολα εξω και φωναζει "βαλεις π..τσα"?Εχω ριξει τετοιο γελιο που εχω παρει την καμερα και την γραφω.Κι οσι με βλεπει να γελαω,τοσο το λεει η σκατουλα.

Απλα τελειο:P:p:p εμενα η δικια μου πριν εναμιση χρονο ελεγε το ψωμι: μ@@νι !!.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας κοριτσια!

μαρουσκακι περαστικα..

Σ'ευχαριστώ πολυ για το site θα τους πάρω και τηλ για να μου δώσουν πληροφορίες..με το.Καλό ο γιόκας.σου..Από τι κατάλαβα ο μπαμπας είναι κρητικός έλα στα.κρητικά γλέντια. Θα το τρέχετε το παιδί ..Ωραία είναι τα.κρητικά...

ewKwp3.png

καλημέρα!

τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα ...αποφάσισα τελικά να σταματήσω μπας και προλάβουν να χορτάσουν διακοπές τα παιδάκια μου

πήγα και χτες για υπέρηχο 2450γρ ο μικρός... γύρισε τελικά με το κεφάλι κάτω...δεν ξέρω όμως αν θα παραμείνει γιατί είναι σκέτος σβούρας....

όλο στο δεξί πλευρό πάει και σφηνώνεται

έκανα και τις τελευταίες αιματολογικές σήμερα....και αύριο παίρνω

το αυτοκίνητο και έφυγα...πάω να βρώ τον σύζυγό με τα παιδιά στο εξοχικό

θα ξανακατέβω σε 10 μέρες στις 28/07 που θα έχω μπεί στο μήνα μου για υπέρηχο, εξέταση κολπικού υγρού και για να πάρω το χαρτί με τις οδηγίες τοκετού από την ενδοκρινολόγο (λόγω διαβήτη κύησης)....

μετά μένει η επίσκεψη στον καρδιολόγο....ο οποίος λείπει σε άδεια και θα με δεί στις 10/08

από αύριο θα σας διαβάζω αλλά δεν ξέρω πότε θα ξαναγράψω γιατί εκεί που θα είμαι δε θα ναι εύκολο...

με το καλό να έρθουν τα μωράκια...και να είναι γερά....

το επίδομα του ΙΚΑ μπήκε και σε μένα τελικά...ούφ είχα κι αυτό το άγχος μήπως και δε μπουν τα λεφτά....

Μεγάλωσε και ο δικός σου! Άντε καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κάτι που δεν έχει συζητηθεί καθόλου εδώ μέσα και μου κάνει εντύπωση...

βλαστοκύτταρα!

στα 2 προηγούμενα τα έκανα δωρεά στη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων χωρίς καμία χρέωση

και τώρα αυτό θα κάνω αλλά δεν έχω πάει ακόμα να δώσω το ιστορικό και να πάρω το "κιτ" για τη συλλογή...

θα στείλω το σύζυγο ο οποιός από βδομάδα θα γυρίσει γιατί δουλευεί

εσείς δε θα κάνετε τίποτα?

Δίκιο έχεις! Καθόλου δεν το συζητήσαμε! Και εμείς θα τα δώσουμε σε δημόσια τράπεζα. Στην Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Πήγαν οι δικοί μου και πήραν το κουτάκι με τις οδηγίες και το ιστορικό και θα μου το φέρουν το Σαββατοκύριακο που θα ρθουν. Είναι μια σημαντική πράξη πιστεύω

Τα στοιχεία είναι:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ

Εξοχή, Εντός Νοσοκομείου Γεώργιος Παπανικολάου - Κτίριο Στοργή, Εξοχή, 57010, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2313307419

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αγαπη εγω ειμαι ετοιμη,την κουνια θα στησουμε αυριο και την αλλαξιερα,εγω την βαλιτσα δεν εχω συμπληρωσει ακομα.τα εβαλα ολα σε μια μικρη βαλιτσα αλλα δεν με χωρανε και θα τα βαλω σε μεγαλυτερη που θα μου ανεβασει ο ανηρ απο το υπογειο αυριο,μαζι με την κουνια.Α! Σας ειπα και ενα ευχαριστο??ο doc ειπε θα με βαλει η' σε μονοκλινο δωματιο η' σε δικλινο...με το αζημιωτο βεβαια παντα:rolleyes:φακελακι black, πιο black δεν γινεται.Τις αλλες φορες και φακελακι εδινα και σε τετρακλινο με βαζανε,οποτε τωρα θα ειμαι αρχοντας:wink:;-) εσυ κοριτσι απο ετοιμασιες πως εισαι?? ετοιμη ??

Ά ρε βροχούλα μια χαρά σε βρίσκω θα έχεις και τις ανέσεις σου..Μια χαρά Την ηρεμία σου θα έχεις και αν θέλει και κανένας θα μπορεί να κοιμηθεί μαζί σου..Πόσο black φακελάκι θα είναι ;Γιατί εμένα έχει ταρίφα ο γιατρός συγκεκριμένη και μου είπε ότι θα με βάλει σε δίκλινο και του λέω ότι εγώ δεν σου δίνω ούτε Ε παραπάνω και ότι και καλά το κάνει έτσι Όχι με παραπάνω λεφτά..Άντε φτιάξε και την βαλιτσουλα.σου τώρα και.Εγώ.Την ετοίμασα έτσι.να υπάρχει ..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...