Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Στη δαναη μας ρωτησε ο γιατρος αν θελουμε να κρατησουμε κι απ το αιμα κι απ τον πλακουντα αλλα ηταν πολλα τα λεφτα και κρατησαμε μονο απ το ενα,νομιζω του πλακουντα αλλα δεν εο

ιμαι σιγουρη.Κοστισαν 450 ευρω.Οταν γεννησα την πρωτη φορα το ιασω ειχε προσφορα τα βλαστοκυτταρα και δεν πληρωσαμε τιποτα.Σημερα θα ρωτησω το γιατρο τι γινεται.Θα τα κρατησω παλι βεβαια αλλα μου φαινεται οτι εχει ξεφουσκωσει το θεμα με τα βλαστοκυτταρα και τις δυνατοτητες τους.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαχη μου κι εγω εχω μια μεγαλη ελια στα εξωτερικα χειλη στο πιπι.Παντα την προσεχω στο ξυρισμα και στο λειζερ.Και στους δυο τοκετους μου συζηταγε ο γιατρος να μου την αφαιρεσει αλλα θα τον επαιρνε καμια ωρα και θα αργουσα να ξαναπαρω το βεογεννητο και να το θηλασω για πρωτη φορα και δεν ηθελα.Τωρα θα το ξανασυζητησουμε γιατι θελω να ξεμπερδευω και μ αυτην.

Εμενα μου εχουν πει αν ειναι σε σημεια που ζοριζονται -πχ πατουσα- η σε σημεια που τραυματιζονται-πχ κεφαλι η πιπι- τις αφαιρεις....αντε βγαλτην να τελειωνεις....ενταξει κι αμα δε θηλασει για τρεις ωρες δε χαθηκε ο κοσμος....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκα τελικα την augmentinστην βγαζει συμβατη με εγκυμοσυνη και θηλασμο?Εγω αλλο δεν καταλαβα,αφου ειναι μο ο για εξι μερες τι σχεση εχει ο θηλασμος?Νοβεμπερ κι εγω πιστευω οτι το σπιτι θα γινει τελειως κ..ος τις τρεις μερες που θα λειψω αλλα το ξερω το εργο.Τη μερα που θα βγαινω απ το μαιευτηριο θα παει η γυναικα και θα το φερει στα ισα του.Ας κρατησει τουλαχιστον τα παιδια σε μια καλη κατασταση απο μπανια,φαγητα και ταξη κι ολα τ αλλα θα τα ξαναφτιαξουμε.

Οτι ειναι οκ για θηλασμο ειναι οκ και για την κυηση καταλαβες τωρα γιατι το εψαχνα;ναι τη βγαζει συμβατη....εμενα παλι το σπιτι θα ειναι τζιτζι...η μαμα μου εχει τρελα με την καθαριοτητα οποτε θα τα βρω κομπλε

...μετα θα τα βρω μπαστουνια....σημερα ανεβασμενες σας διαβαζω....κι εγω ετσι ξυπνησα κ ξαναπεσα αφου κι ο τριτος υαλοτουβλας δεν ηρθε και τωρα θα ερθει να δει και τεταρτος το σπιτι... Θα χτυπησω το κεφαλι στον τοιχο....τοση κριση τοση φτωχεια τι σκτ ολοι υαλοτουβλα αλλαζουν;;;;;;;συγνωμη για το πρηξιμο ρε κοριτσια θα σκασω δεν αντεχω αλλο μαστορα...κατι πεταξε ο ανηρ για ερ κοντισιον και του λεω ας μπω να γεννησω και τοτε γκρεμισε το κιολας το σπιτι μητε με νοιαζει...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλη ξεκουραση νινακι και κριμαι.για βλαστο δεν το εψαξα ποτε ουτε προκειται να αρχισω τωρα....δεν ξερω αν οντως εχει νοημα, οπως εγραψα δεν το εψαξα ποτε....νινακι τα προεορτια θα ειναι πονοι περιοδου, πονοι ομως οχι ανωδυνες συσπασεις....ευχομαι να χαρεις τη μικρη σου και μετα να αριβαρει η μπεμπα!σημερα κανονιζει ημνια η φραουλιτσες η λαθος θυμαμαι;;;;εγω αφου δεν ηρθε ο μπιπ νουμερο τρια πηγα και για ξεπουπουλιασμα αν και μεχρι να γεννησω μπορει να ξαναχρειαστει αλλα τωρα παει ο, τι κανουν στο νοσοκομειο τωρα τελος....Βροχουλα αυτο που ειδες να βγαινει ηταν ποσοτητα;γτ κι εμενα βλεπω κατι τετοια ενιοτε αλλα πολυ μικρη ποσοτητα....μηπως δεν ειναι αυτο το πωμα του τραχηλου δηλαδη....ξαναχες κατι αυτες τις ωρες;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Οτι ειναι οκ για θηλασμο ειναι οκ και για την κυηση καταλαβες τωρα γιατι το εψαχνα;ναι τη βγαζει συμβατη....εμενα παλι το σπιτι θα ειναι τζιτζι...η μαμα μου εχει τρελα με την καθαριοτητα οποτε θα τα βρω κομπλε

...μετα θα τα βρω μπαστουνια....σημερα ανεβασμενες σας διαβαζω....κι εγω ετσι ξυπνησα κ ξαναπεσα αφου κι ο τριτος υαλοτουβλας δεν ηρθε και τωρα θα ερθει να δει και τεταρτος το σπιτι... Θα χτυπησω το κεφαλι στον τοιχο....τοση κριση τοση φτωχεια τι σκτ ολοι υαλοτουβλα αλλαζουν;;;;;;;συγνωμη για το πρηξιμο ρε κοριτσια θα σκασω δεν αντεχω αλλο μαστορα...κατι πεταξε ο ανηρ για ερ κοντισιον και του λεω ας μπω να γεννησω και τοτε γκρεμισε το κιολας το σπιτι μητε με νοιαζει...

Μου φαίνεται μαρουσκακι ο κόσμος κρίση κρίση αλλά δεν γουστάρει και πολύ να δουλέψει..Μετά γκρινιάζουμε δεν έχουμε δουλειές ..Άσε μας μωρέ που μας τα πρήζεις,δεν ξέρεις ότι όταν ανοίγεις δουλειές με μαστοριά δεν τελειώνεις ποτέ..Ναι σήμερα η ομάδα είναι ανεβασμένη βλέπω...Δεν ξέρω βρε κορίτσια τι να κάνω με τα βλαστοκύτταρα προβληματίζομαι εδώ και πολύ καιρό Έχει παραγίνει και αυτό καθαρό εμπόριο και αυτο

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Μου φαίνεται μαρουσκακι ο κόσμος κρίση κρίση αλλά δεν γουστάρει και πολύ να δουλέψει..Μετά γκρινιάζουμε δεν έχουμε δουλειές ..Άσε μας μωρέ που μας τα πρήζεις,δεν ξέρεις ότι όταν ανοίγεις δουλειές με μαστοριά δεν τελειώνεις ποτέ..Ναι σήμερα η ομάδα είναι ανεβασμένη βλέπω...Δεν ξέρω βρε κορίτσια τι να κάνω με τα βλαστοκύτταρα προβληματίζομαι εδώ και πολύ καιρό Έχει παραγίνει και αυτό καθαρό εμπόριο και αυτο

Κορίτσια μου εγώ τα βλαστοκύτταρα τα κάνω δωρεά στο δημόσιο νοσοκομείο σε ειδικό κιτ...καμία δεν το κάνει?

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κοριτσια η δαναη λεει τα παπουτσια "π..τσα".Εχει ανπιξει το συρταρι,τα χει βγαλει ολα εξω και φωναζει "βαλεις π..τσα"?Εχω ριξει τετοιο γελιο που εχω παρει την καμερα και την γραφω.Κι οσι με βλεπει να γελαω,τοσο το λεει η σκατουλα.

ψυχουλακι μου....κλαιω .....τρελενομαι για το στοματακι τους!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια μου εγώ τα βλαστοκύτταρα τα κάνω δωρεά στο δημόσιο νοσοκομείο σε ειδικό κιτ...καμία δεν το κάνει?

Πώς γίνεται αυτό και που πρέπει να πάρω τηλ για να μάθω πληροφορίες;

ewKwp3.png

Στη δαναη μας ρωτησε ο γιατρος αν θελουμε να κρατησουμε κι απ το αιμα κι απ τον πλακουντα αλλα ηταν πολλα τα λεφτα και κρατησαμε μονο απ το ενα,νομιζω του πλακουντα αλλα δεν εο

ιμαι σιγουρη.Κοστισαν 450 ευρω.Οταν γεννησα την πρωτη φορα το ιασω ειχε προσφορα τα βλαστοκυτταρα και δεν πληρωσαμε τιποτα.Σημερα θα ρωτησω το γιατρο τι γινεται.Θα τα κρατησω παλι βεβαια αλλα μου φαινεται οτι εχει ξεφουσκωσει το θεμα με τα βλαστοκυτταρα και τις δυνατοτητες τους.

συμφωνω...πριν μια τετραετια γινοταν χαμος με τα βλαστοκυτταρα....τωρα ουτε καν το αναφερουν....δεν ξερω τι παιζει αλλα αυτη την φορα δεν θα παρω!Ειναι στα 850 ευρω ολο το κιτ (δηλαδη πλακουντιο αιμα + ομφαλιος λωρος) Εγω στην μεγαλη ειχα παρει τοτε μονο το πλακουντιο αιμα (το οποιο τωρα κοστιζει 300 ευρω) το ιδιο απ οτι μου ειπαν αναλογα παντα με την ασθενια (δηλαδη αν υπαρχει συμβατοτητα) μπορει να χρησιμποποιηθει και για το αδελφακι!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εστειλε η πεθερα λεμονατο χοιρινο με πατατες τηγανιτες και χωριατικη κι εσκασα.Μη βαρας μαρη βροχη,αφου τα στελνει τι να κανω,να μην τα φαω?Καλα για τις εγγονες το κανει πιο πολυ,δε νομιζω να πολυκαιγεται για την παρτη μου αλλα το καλο το αναγνωριζω.Νινακι μου κι εγω μεγαλη επιθυμια για παγωτο αλα να σου πω κι οταν δεν καιγομαι απο επιθυμια παλι το τρωω γιατι ειναι μετρημενες οι μερες που μπορω να τα φαω χωρις τυψεις.Μιλαγα με μια κοπελα στο θεατρο προχθες και με ρωταγε νε τι διαιτα καταφερα να παρω "μονο "12 κιλα καθως εκεινη ειχε παρει και τις δυξ φορες απο 30 κιλα.Αν τη βλεπατε τωρα,σωμα μοντελου,οπως δηλ θα γινει και το μοντελο το δικο μας,η νοβεμπερ μας.Αποτριχωθηκες μαρουσκακι μου?Αντε τωρα εκτος απο τοκετο εισαι ετοιμη και για εβαν εορταστικο γυρο σεξ!!!!Καλε πηρα κι εγω καθρεφτη να δω τι γινεται εκει κατω κι επαθα σοκ...τα εξωτερικα και τα εσωτερικα χειλη ειναι ανοιχτα.Και ημουν ορθια,οχι καθιστη στη λεκανη που πιεζονται.Κι εσας ετσι ειναι η μονο το δικο μου λεει "ανοιξαμε και σας περιμενουμε"?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαρουσκα κι εγω τρελαινομαι για καθαριοτητα και ταξη στο σπιτι.Ελπιζω μεγαλωνοντας τα κοριτσια να συμμεριζονται την υτελα μου.Φαντασου να χουν παρει κι οι τρεις απ τον πατερα τους.Τρελαινομαι με κατι αστραφτερα,σχεδον αποστειρωμενα σπιτια που βλεπουμε στην τηλεοραση.Αν ειχα πολλα λεφτα μια πολυτελεια που θα επετρεπα σιγουρα στον εαυτο μου θα ταν μια κοπελα για καθαριοτητα σε καθημερινη βαση.Ονειρα...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα κι εγω τρελαινομαι για καθαριοτητα και ταξη στο σπιτι.Ελπιζω μεγαλωνοντας τα κοριτσια να συμμεριζονται την υτελα μου.Φαντασου να χουν παρει κι οι τρεις απ τον πατερα τους.Τρελαινομαι με κατι αστραφτερα,σχεδον αποστειρωμενα σπιτια που βλεπουμε στην τηλεοραση.Αν ειχα πολλα λεφτα μια πολυτελεια που θα επετρεπα σιγουρα στον εαυτο μου θα ταν μια κοπελα για καθαριοτητα σε καθημερινη βαση.Ονειρα...

Εγώ θα σου έλεγα να μην πάρουν και από εσένα να είναι κάπου στην μέση κατάσταση γιατί και αυτό είναι τρέλα επειδή το έχω και εγώ το έχω πάρει από την μαμά μου που είναι υποχονδρια.Θα σου πω μόνο ότι κάθε Κυριακή κάνει γενική στο σπίτι καμία γυναίκα δεν της κάνει το σπίτι της είναι.λες και είναι αποστειρωμένο..η ευχαρίστηση της είναι να κάθεται σπίτι και.να κάνει δουλειές..Μην ξαπλωνετε στο.σαλόνι μου χάλαγε στο.σαλόνι τρέλα λέμε και δυστυχώς έχω γίνει και εγώ αυτό που πάντα.κατηγορούσα στην.μαμά μου..ελπίζω τώρα με την μπέμπα να αλλάξω Γιατί αλλιώς θα τρελαθώ ..φαντάσου ότι οι τσακωμοί με τον άντρα μου είναι για το σπίτι ότι εγώ κάνω σαν παλαβή και δεν το παλεύει αυτό..κάπου να υπάρχει και ένα μέτρο ρε παιδί μου στην τελική αυτά εδώ θα μείνουν...

ewKwp3.png

Κοιτα μαχη μου κι εγω με τον καιρο εμαθα να υποχωρω.Αν ζουσα μονη μου δε θα υπηρχε ιχνος σκονης η ψιχουλου στο πατωμα επειδη ομως εχω παιδακια δεν κανω καθολου σαν τρελη.Ειμαι πολυ χαλαρη,θα φανε και στο σαλονι,θα παιξουν και πλαστελινες κι ολη μερα τις αφηνω να κανουν τον δικο τους χαμο αλλα τωρα που η μελινα μεγαλωνει της θετω τον κανονα,πρωτα μαζευουμε ενα παιχνιδι καξ μετα βγαζουμε αλλκ,δεν φευγουμε για βολτα αν τα παντα,παπουτσια,τσαντακια,κοκαλακια δεν ειναξ στη θεση τουςκαι τωρα που καταλαβαινει αρκετα της λεω οτι ειναι υπευθυνη για τα πραγματα της,αν π.χ οι χαντρες που φτιαχνει κολιρ ειναι στο πατωμα της λεω οτι θα της ρουφηξω με τη σκουπα,πραγμα που εχω κανεξ.Μ εχει καβαλησει ο αντρας μου στο θεμα αυτο επειδη ξερει την τρελα μου,αν αφησω και τα παιδια ανεξελεγκτα,καηκα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

άνοιξα θέμα στο φόρουμ

και σας το κάνω copy paste να μου πείτε τη γνώμη σας

εσείς πιστεύετε ότι θα βρώ άνθρωπο ικανό να το κάνει?

και με πόσα χρήματα?

"το χειμώνα θα χρειαστώ μια γυναίκα να μου κρατά τα παιδιά για 8 ώρες

τις πρώτες 4 ώρες θα είναι μόνη της με το μωρό 3 μηνών και τις επόμενες 4 θα έρχονται τα 2 μεγάλα από τον παιδικό

όπου θα πρέπει να κατεβαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας για να τα παραλάβει με τις τσάντες τους και να ανέβουν με το ασανσέρ...

και το μωρό που θα το αφήνει ?...πάνω μόνο του ή θα το κρατάει κι αυτό αγκαλία?

όμως είναι ακόμα πιο περίπλοκο το θέμα

ο μεγάλος θα είναι 5 και έχει νεανικό διαβήτη αρά θα πρέπει να την εκπαιδεύσω να κάνει μέτρηση ζαχάρου και ένεση ινσουλίνης

η μεσαία θα είναι 2,5

και το μωρό θα είναι 3 μηνών!!!

είναι εφικτό ένας άνθρωπός να μπορεί να κρατήσει 2 παιδιά και ένα βρέφος ...και να τα ταίσει?

και πόσα χρήματα θα πρέπει να δώσω?

μήπως αυτό που έχω στο μυαλό μου μόνο εγώ που είμαι η μαμά μπορώ να το κάνω???

αλλά δουλεύω!!!

υπάρχει παππούς και γιαγιά αλλά δεν αντέχουν άλλο"

όπως γράφω έχω τους γονείς μου που βοηθάνε μέχρι τώρα αλλά

είναι 80 και 70 χρονών...έχουν όλη τη καλή διάθεση αλλά τα έχουν φτύσει....

όλο το χειμώνα τόσα χρόνια ερχόνται....και είναι 1 ώρα δρόμος για να έρθουν σπίτι μου και αλλή 1 για να γυρίσουν...αλλάζοντας 3 συγκοινωνίες

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...