Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημέρα!

τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα ...αποφάσισα τελικά να σταματήσω μπας και προλάβουν να χορτάσουν διακοπές τα παιδάκια μου

πήγα και χτες για υπέρηχο 2450γρ ο μικρός... γύρισε τελικά με το κεφάλι κάτω...δεν ξέρω όμως αν θα παραμείνει γιατί είναι σκέτος σβούρας....

όλο στο δεξί πλευρό πάει και σφηνώνεται

έκανα και τις τελευταίες αιματολογικές σήμερα....και αύριο παίρνω

το αυτοκίνητο και έφυγα...πάω να βρώ τον σύζυγό με τα παιδιά στο εξοχικό

θα ξανακατέβω σε 10 μέρες στις 28/07 που θα έχω μπεί στο μήνα μου για υπέρηχο, εξέταση κολπικού υγρού και για να πάρω το χαρτί με τις οδηγίες τοκετού από την ενδοκρινολόγο (λόγω διαβήτη κύησης)....

μετά μένει η επίσκεψη στον καρδιολόγο....ο οποίος λείπει σε άδεια και θα με δεί στις 10/08

από αύριο θα σας διαβάζω αλλά δεν ξέρω πότε θα ξαναγράψω γιατί εκεί που θα είμαι δε θα ναι εύκολο...

με το καλό να έρθουν τα μωράκια...και να είναι γερά....

το επίδομα του ΙΚΑ μπήκε και σε μένα τελικά...ούφ είχα κι αυτό το άγχος μήπως και δε μπουν τα λεφτά....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κάτι που δεν έχει συζητηθεί καθόλου εδώ μέσα και μου κάνει εντύπωση...

βλαστοκύτταρα!

στα 2 προηγούμενα τα έκανα δωρεά στη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων χωρίς καμία χρέωση

και τώρα αυτό θα κάνω αλλά δεν έχω πάει ακόμα να δώσω το ιστορικό και να πάρω το "κιτ" για τη συλλογή...

θα στείλω το σύζυγο ο οποιός από βδομάδα θα γυρίσει γιατί δουλευεί

εσείς δε θα κάνετε τίποτα?

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

βροχουλα μου γεννας και συ σε λιγες μερες!αυτο το ασπρο καλε τι ηταν? γιατι εγω εχω διαβασει οτι αυτο ειναι και καλα σαν καπακι που κλεινει και αν φυγει σπανε τα νερα μετα απο λιγες ωρες/μερες....δεν ρωτας τον γιατρο σου καλε?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κάτι που δεν έχει συζητηθεί καθόλου εδώ μέσα και μου κάνει εντύπωση...

βλαστοκύτταρα!

στα 2 προηγούμενα τα έκανα δωρεά στη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων χωρίς καμία χρέωση

και τώρα αυτό θα κάνω αλλά δεν έχω πάει ακόμα να δώσω το ιστορικό και να πάρω το "κιτ" για τη συλλογή...

θα στείλω το σύζυγο ο οποιός από βδομάδα θα γυρίσει γιατί δουλευεί

εσείς δε θα κάνετε τίποτα?

στην πρωτη ειχα παρει...μου ειπαν ομως οτι αν το παρεις μια φορα μετα ειναι συμβατο για ολους οσουν ειναι πρωτης συγγενειας ..οποτε θα ειναι και για την δευτερη και δεν θα παρω..αν θυμαμαι καλα το ειχα πληρωσει 300-400 Ευρω και ειναι φυλαγμενο στο νοσοκομειο οπου γεννησα οπου εχω και τον αριθμο μας στο κιτ.

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλημέρα!

τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα ...αποφάσισα τελικά να σταματήσω μπας και προλάβουν να χορτάσουν διακοπές τα παιδάκια μου

πήγα και χτες για υπέρηχο 2450γρ ο μικρός... γύρισε τελικά με το κεφάλι κάτω...δεν ξέρω όμως αν θα παραμείνει γιατί είναι σκέτος σβούρας....

όλο στο δεξί πλευρό πάει και σφηνώνεται

έκανα και τις τελευταίες αιματολογικές σήμερα....και αύριο παίρνω

το αυτοκίνητο και έφυγα...πάω να βρώ τον σύζυγό με τα παιδιά στο εξοχικό

θα ξανακατέβω σε 10 μέρες στις 28/07 που θα έχω μπεί στο μήνα μου για υπέρηχο, εξέταση κολπικού υγρού και για να πάρω το χαρτί με τις οδηγίες τοκετού από την ενδοκρινολόγο (λόγω διαβήτη κύησης)....

μετά μένει η επίσκεψη στον καρδιολόγο....ο οποίος λείπει σε άδεια και θα με δεί στις 10/08

από αύριο θα σας διαβάζω αλλά δεν ξέρω πότε θα ξαναγράψω γιατί εκεί που θα είμαι δε θα ναι εύκολο...

με το καλό να έρθουν τα μωράκια...και να είναι γερά....

το επίδομα του ΙΚΑ μπήκε και σε μένα τελικά...ούφ είχα κι αυτό το άγχος μήπως και δε μπουν τα λεφτά....

και μενα σημερα τελευταια μερα δουλειας!Θελω να κατσω λιγες μερες αποκλειστικα με την μεγαλη πριν ερθει η μπεμπα....μακαρι να γεννησω μετα το τελος της αλλης εβδομαδας να ξεκουραστω λιγουλακι!Καλη ξεκουραση και σε σενα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια τι με εχει πιασει καθε βραδυ????Ενω ολη την ημερα τρωω ελαφρια και νορμαλ το βραδυ με πιανει με τρελη μανια και θελω πατατακια με αλατι και παγωτο!Ελεος δηλαδη....:confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα απι μια μαμα σημερα ντουρασελ.Δε ξερω τι αλλαξε σημερα αλλα νιωθω πουλι πεταμενο.Ποσο καιρο εχω να νι σω καπως ξεκουραστο το σωμα μου δε ξερω.Σημερα εχω και γιατρο.Κριμαι και νινακι καλη ξεκουραση στι λιγο διαστημα που απιμενει μεχρι να γεννησουμε.Εγω βλαστοκυτταρα εχω κρατησει και στις δυο στο ιασω,το ιδιο θα κανω και τωρα.Σημερα θελω βα ρωτησω και το γιατρο για τα οικονομικα.Οταν γεννησα τη δαναη η μελινα ηταν δυο χρονων και δεν καταλαβε πολυ την απουσια μου.Υωρα που της εξηγησα οτι θα λειψω τρεις μερες την πηρε το παραπονο,δεν εκλαιγε αλλα ετρεμε το σαγονακι της και η φωνουλα της.Νοβεμπερ μου εσυ ολα ετοιμα εκτος απ τα επιπλακια?Μετα ποια εχει σειρα?.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη κατσε λιγο,αραξε.Ειναι ωραιο ποτε ποτε να καθεσαι και στ αυγα σου οπως λενε τα κοριτσια.Ασχολησου με τον εαυτο σου,μετα θα σου λειψει.Ουτε εγω μπορω να μενω ησυχη για πολυ αλλα τωρα με την κοιλια και τη ζεστη θα θελα να μπορουσα.Ξεκουραση λοιπον και χαλαρωση.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκα τελικα την augmentinστην βγαζει συμβατη με εγκυμοσυνη και θηλασμο?Εγω αλλο δεν καταλαβα,αφου ειναι μο ο για εξι μερες τι σχεση εχει ο θηλασμος?Νοβεμπερ κι εγω πιστευω οτι το σπιτι θα γινει τελειως κ..ος τις τρεις μερες που θα λειψω αλλα το ξερω το εργο.Τη μερα που θα βγαινω απ το μαιευτηριο θα παει η γυναικα και θα το φερει στα ισα του.Ας κρατησει τουλαχιστον τα παιδια σε μια καλη κατασταση απο μπανια,φαγητα και ταξη κι ολα τ αλλα θα τα ξαναφτιαξουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαχη μου κι εγω εχω μια μεγαλη ελια στα εξωτερικα χειλη στο πιπι.Παντα την προσεχω στο ξυρισμα και στο λειζερ.Και στους δυο τοκετους μου συζηταγε ο γιατρος να μου την αφαιρεσει αλλα θα τον επαιρνε καμια ωρα και θα αργουσα να ξαναπαρω το βεογεννητο και να το θηλασω για πρωτη φορα και δεν ηθελα.Τωρα θα το ξανασυζητησουμε γιατι θελω να ξεμπερδευω και μ αυτην.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια η δαναη λεει τα παπουτσια "π..τσα".Εχει ανπιξει το συρταρι,τα χει βγαλει ολα εξω και φωναζει "βαλεις π..τσα"?Εχω ριξει τετοιο γελιο που εχω παρει την καμερα και την γραφω.Κι οσι με βλεπει να γελαω,τοσο το λεει η σκατουλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου κι εγω εχω μια μεγαλη ελια στα εξωτερικα χειλη στο πιπι.Παντα την προσεχω στο ξυρισμα και στο λειζερ.Και στους δυο τοκετους μου συζηταγε ο γιατρος να μου την αφαιρεσει αλλα θα τον επαιρνε καμια ωρα και θα αργουσα να ξαναπαρω το βεογεννητο και να το θηλασω για πρωτη φορα και δεν ηθελα.Τωρα θα το ξανασυζητησουμε γιατι θελω να ξεμπερδευω και μ αυτην.

Ακριβώς στο ίδιο σημείο την έχω και είναι μεγαλουτσικη και εμένα αλλά φοβάμαι να την βγάλω γιατί έχω και άλλη μια μεγάλη πάλι στο δεξί μπράτσο την έχω από τότε που γεννηθηκα αλλά επειδή έχω πάει σε πολλούς γιατρούς μου έχουν πει ότι όταν τις ελιές τις ελέγχεις και δεν είναι ύπουλες καλό είναι να μην τις πειραζουμε και μάλιστα ο δερματολογος ο ένας είναι και φίλος του άντρα μου..γιαυτο και δεν έχω αφαιρέσει και την άλλη κάτω ασχέτως αν τις προάλλες καθώς ξυριζομουν την μάτωσα

ewKwp3.png

Κοριτσια η δαναη λεει τα παπουτσια "π..τσα".Εχει ανπιξει το συρταρι,τα χει βγαλει ολα εξω και φωναζει "βαλεις π..τσα"?Εχω ριξει τετοιο γελιο που εχω παρει την καμερα και την γραφω.Κι οσι με βλεπει να γελαω,τοσο το λεει η σκατουλα.

Χαχαχα αγάπη μου μωρέ πολύ ωραιο Όνομα εχει

ewKwp3.png

Καλημερα απι μια μαμα σημερα ντουρασελ.Δε ξερω τι αλλαξε σημερα αλλα νιωθω πουλι πεταμενο.Ποσο καιρο εχω να νι σω καπως ξεκουραστο το σωμα μου δε ξερω.Σημερα εχω και γιατρο.Κριμαι και νινακι καλη ξεκουραση στι λιγο διαστημα που απιμενει μεχρι να γεννησουμε.Εγω βλαστοκυτταρα εχω κρατησει και στις δυο στο ιασω,το ιδιο θα κανω και τωρα.Σημερα θελω βα ρωτησω και το γιατρο για τα οικονομικα.Οταν γεννησα τη δαναη η μελινα ηταν δυο χρονων και δεν καταλαβε πολυ την απουσια μου.Υωρα που της εξηγησα οτι θα λειψω τρεις μερες την πηρε το παραπονο,δεν εκλαιγε αλλα ετρεμε το σαγονακι της και η φωνουλα της.Νοβεμπερ μου εσυ ολα ετοιμα εκτος απ τα επιπλακια?Μετα ποια εχει σειρα?.

Και εγώ σήμερα και κάθε μέρα ξυπνάω από τις 8 και όλη την ώρα κάνω δουλειες ήρθε η κουμπάρα πήγαμε για προσκλητήρια επειδή βαφτίζει τον γιο της μετά πήγαμε λαϊκή ,jumbo πήρα κάτι τελευται πραγματάκια πήρα μια βαλιτσουλα για το μαιευτήριο ήρθα σπίτι μάζεψα τα ρούχα που είχαν στεγνώσει έφτιαξα βαλίτσα για να είναι έτοιμη..Έβαλα πλυντήρια κτλ μωρέ μπράβο μας τι να πω..να σε ρωτήσω.πες μου πόσο σου κόστισε στο Ιασώ για τα βλαστοκύτταρα εγώ που γενναω στο μητέρα δεν ρώτησα αλλά μια φίλη μου έδωσε 900ε και πάνε λέει στην Θεσσαλονίκη και τα κρατάνε μέχρι το παιδί να πάει 20 χρονών και μετά αν θέλει η πληρώνει και τα κρατάνε η τα παίρνει κάτι τέτοιο...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...