Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Α!! το αλλο με τον τοτο σας το ειπα???? Η κορη μου μολις κατουρησε στο κρεββατι.:D

Ο δικος μου βλεπει λαπτοπ και τον φωναξα να την παει για τσισα.......ευτυχως που ακομα δεν κοιμαμαι δηλαδη,γιατι αυτος θα το αφηνε το παιδι μουσκεμα δεν ξερω μεχρι ποτε....τωρα αλλαζει σεντονια:roll: το παθημα αυτου του ανθρωπου δεν του γινεται μαθημα.Οταν παω να γεννησω θα καει το σπιτι,ειμαι σιγουρη.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!! το αλλο με τον τοτο σας το ειπα???? Η κορη μου μολις κατουρησε στο κρεββατι.:D

Ο δικος μου βλεπει λαπτοπ και τον φωναξα να την παει για τσισα.......ευτυχως που ακομα δεν κοιμαμαι δηλαδη,γιατι αυτος θα το αφηνε το παιδι μουσκεμα δεν ξερω μεχρι ποτε....τωρα αλλαζει σεντονια:roll: το παθημα αυτου του ανθρωπου δεν του γινεται μαθημα.Οταν παω να γεννησω θα καει το σπιτι,ειμαι σιγουρη.

Έλα να μωρέ τον αδικεις τον άνθρωπο Αφού αλλάζει σεντόνια...άσε αν δεν είναι η γυναίκα στο σπίτι φίδι που τους έφαγε Ά ρε τι τραβάμε ...

ewKwp3.png

Νοβεμπερ μου σε νιωθω πληρως.Κι εγω πρωτη φορα νιωθω το σωμα μου τοσο καταπονημενο.Το σερνω απι δω κι απο κει.Δε μπορουσα να κατσω ορθια,τωρα δε μπορω ουτε καθιστη,πιεζονται ολα.Μονο ξαπλωμενη ειμαι καπως καλα.Ειχα συνειδητοπ οτι γενναε 23 ιουλιου αλλα δεν ειχα σκεφτεθ οτι ειναι την ερχομενη πεμπτη.Περιεργο που ξερεις απο τωρα τα γρνεθλια της κορης σου.Δε ξερω τι θα μου λει αυριο αλλα κι εγω δεν το κοβω να φτανω αυγουστο.Εγω ελεγα οτι δε θελω να γεννησω γιατι μετα τις γεννες ελεγα "τελικα καλυτερα οταν το χα στην κοιλια".Με υρελαινει η δεσμευση του πρωτου καιρου που θες να πας σουπερ μαρκετ,κομμωτηριο η σε μια δραστηριοτητα των παιδιων και δε μπορεις.Χιλιες φορες να χα βοηθεια τυπου στο κραταω για να κανεις κατι που επειγει παρα βοηθεια τυπου σου μαγειρευω.Οχι οτι κι αυτο δεν ειναι σημαντικο βεβαια,καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αμαν μωρε πια κι αυτος ο αντρας σου...Τον υποστηριξαμε μια,τον υποστηριξαμε δυο,ε ελεος πιαδεν καταλαβαινει οντως.Παλι καλα που αλλαζει σεντονια και δε συνεχιζει το παιχνιδι του.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

To ιδιο μου ειχε πει κι εμενα ο γιατρος την προηγουμενη εβδομαδα. Ξεκουραση θελει, οχι πολυ περπατημα, οχι βαρη, οχι δουλειες. Να κρατηθει ακομα μια δεκαρια μερουλες. Παντως εγω οντως ξεκουραστηκα μια βδομαδα, αραζα καθε μερα πολυθρονα και απο δουλειες ελαχιστες εως καθόλου, και οταν ξαναπηγαμε γιατρο μου ειπε οτι ανεβηκε λιγο πιο ψηλα και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος να γεννήσω νωρίτερα. Ξεκουράσου κι εσύ κορίτσι τώρα! Μεχρι να ξαναπας γιατρό κάτσε στα αυγά σου!!

Αχ τώρα με σκοτώνεις! Ζητά μου ότι θες εκτός από το να κάτσω στα αυγά μου! Δεν έχω χειρότερο! :cry:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Τι ωρα εγραφα;;;Ε λοιπον εχω κι αλλο νεο.εκανα μπανιο και μου φανηκε να βγαζει υγρο το ποδι...πηγαμε νοσοκομειο, οντως βγαζει, ευτυχως διαφανες, μου το εβγαλαν με συριγγα και μου ειπαν αντιβιωση για εξι μερες σε συνεννοηση με γυναικολογικη....φυσικα τα ραμματα δε θα βγουν δευτερα παμε για παρασκευη....ειπατε κατι;;;;;μα κανει ογκμεντιν στο μηνα μας;;;;μου ερχεται να γελαωωωωωωω....

Κάποιος πρέπει να σε μουτζωσε δεν εξηγείται αλλιώς... :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Προγραμματισμενη κτ αγαπη!! Δεν θα με αφησει πανω απο τις 38 βδομαδες , γιατι γινεται επικινδυνο μετα.εχω ηδη κανει δυο κτ , στη δευτερη ειχα πολυ αιμορραγια λογω κιρσων μητρας:(:confused::confused: και δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι για τριτη φορα μια χειρουργημενη μητρα.γιαυτο ειπα για τη ρηξη μητρας.σαμπως ξερει κανεις τι γινεται μεσα μας??αν αρχισουν πονοι σε εμενα θα χεστω πανω μου,για εσας θα ειναι κατι φυσιολογικο βεβαια:P

Αχ έφτασε ο καιρός τυχερουλα! Η στιγμή της λύτρωσης! Μην μας ξεχάσεις όμως! Οπότε μπορείς να μπαίνει να μας λες νέα! :D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Marouska κοριτσι μου και καποια αλλη εδω μεσα δεν ελεγε οτι θα παρει augmentin πριν κανα τριμηνο-τετραμηνο? ναι και εγω νομιζω ειναι συμβατη με την εγκυμοσυνη,εσυ μιλας για τον θηλασμο τωρα ε? αν κανει να περνεις αντιβιωση?παντως το ευχελαιο να το κανεις....

Αντωνια μου ειδες που δεν γλιτωνουμε απο τις δουλειες?αν δεν τα κανεις την μια μερα,την δευτερη,θα τα κανεις αναγκαστικα την τριτη.για οσες κοπελες δεν εχουνε βοηθεια μιλαω,ειτε απο γονεις ειτε απο συζυγο.εγω σημερα δεν εκανα τιποτα, το πρωι λογω δυσφοριας ξαπλωσα και ξεκουραστηκα και τωρα το απογευμα πηγαμε οικογενειακως για ενα παγωτο στο κεντρο της πολης.μολις γυρισαμε σπιτι πηγα τουαλετα και βγηκε ενα μεγαλο κομματι διαφανες στο σκουπισμα:confused::confused:τι διαολο λεω, τι ειναι παλι αυτο?κοριτσια περα απο την πλακα νιωθω το σωμα μου να με εγκαταλειπει,οι αντοχες μου τελειωνουν,ετσι νιωθω.ποναω χαμηλα πολυ,σαν να εχει κατεβει η μπεμπουλα πολυ και να πλησιαζει η ωρα να βγει.το σωμα μου διαμαρτυρεται καθε στιγμη παντως.οχι τιποτα αλλο μη με βρει καμια ρηξη μητρας φοβαμαι και δεν προλαβω να πω κιμινο....απο υγραααααα.........αηδια!!!!! Καθε μερα και χειροτερα,σιχαμα και με αυτη τη ζεστη μυριζουν κιολας,σαν γριες με λερωμενα βρακια ειμαστε :mad::x:x:xΑισχος!!! Πως κατανταμε ετσι ρε π@%στη μου.Ανυπομονω να γεννησωωωωω!!!! Ποιες λεγατε εδω μεσα οτι θελετε να μεινει το μωρο μεσα στην κοιλιτσα και δεν βιαζεστε να βγει??οτι ειναι απολαυση??

Απολαυση ειναι και μοναδικο ειναι,απο καποια στιγμη ομως και μετα ειναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ......Αυριο εχω ενα σκασμο δουλειες παλι!σουπερ μαρκετ,κρεοπωλειο,μπαλκονια,ξυρισμα και γιατρο.δεν με βλεπω να κανω κατι....μαλλον τα μπαλκονια......και τη βαλιτσα δεν την εχω τελειωσει ακομα, να δουμε ποτε!!Το Σκ θα στησουμε και την κουνια και την αλλαξιερα στην κρεβατοκαμαρα μου,αφου την Πεμπτη.........γενναωωωωωωωω!!!!!

Aπ' όλα όσα έγραψες θα κρατήσω μόνο το τελευταίο ρήμα....γεννάς σε 6 μέρες αγάπη μου, αυτό να σκέφτεσαι και τίποτε άλλο, μετά θα τα ξεχάσεις όλα, και την κούραση και την τυράννια των τελευταίων μηνών και όλα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

http://geraki.gr/gerakina/farmaka.pdf Λοιπόν, αυτή είναι η λίστα με δραστικές ουσίες των περισσότερων φαρμάκων και δίπλα το κατά πόσο είναι συμβατά με θηλασμό (ΚΑΙ εγκυμοσύνη).Είναι από το βιβλίο της Πατσούρου, όσες το έχετε είναι στις τελευταίες σελίδες....Π.χ. πονάει το κεφάλι και θες παναντόλ (δραστική ουσία=παρακεταμόλη), πας στην παρακεταμόλη και βλέπεις ότι μπορείς να πάρεις...;) Αντωνίτσα μου, κατάλαβες τώρα?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ τώρα με σκοτώνεις! Ζητά μου ότι θες εκτός από το να κάτσω στα αυγά μου! Δεν έχω χειρότερο! :cry:

Μαναράκι, σημασία δεν έχει τι θες εσύ αλλά τι χρειάζεται η μπέμπα....;) Άλλωστε τώρα είσαι στα τέλη, σκέψου άλλα κορίτσια που βγάζουν όλη την κύηση ξάπλα....Δες το σαν ευκαιρία που μετά δε θα έχεις για πολύυυυυυ καιρό!Καλημέρες!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Χαχα, έλα, δε θα καεί-ελπίζω, χαχα-θα έχει την πεθερούλα σου για βοήθεια ο ανήρ-ωχ, άστο, θα καεί το σπίτι, καλά λες!!!!:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:-

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι μου περαστικα σου τι να πω... να ρωτησω εξεταση κολπικη απο πια εβδομαδα και μετα ξεκινανε να μας κανουν?

Και εγω χαλια παντως σημερα ειχα πονους χαμηλα σαν τραβηγματα και με τετοια ζεστη με επιαναν τα νευρα μου

.

τι εννοεις εξεταση κολπικη? να σου παρουν υγρο για μυκηττες κτλ? αυτο μου το εκαναν με το που μπηκα στο μηνα μου .... αν εννοεις απ την αλλη (δηλαδη το χερι του γιατρου) ο δικος μου γιατρος το κανει με το που πατησεις 38 βδομαδες οχι πριν...δηλαδη την τεταρτη που θα παω θα φαω την χερουκλα του!!! :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Με το κεφάλι κάτω είναι εδώ και πολύ καιρό. Μάλλον έχει εμπεδωθεί...

καλο ειναι να ξεκουραστεις να παρει βαρος η μικρουλα σου!κατα τ αλλα η μεγαλη μου ειχε εμπεδωθει και μενα απο τις αρχες του μηνα μου αλλα τελικα δεν βγηκε απο μονη της και μπηκα με προκληση αφου πηρα σχεδον ολο τον μηνα...οποτε πιστευω οτι θα βγει αποτε εκεινη το θελει :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Θα σου πω για τον τρίτο που τα έχω πιο πρόσφατα...είχα συσπάσεις μέρες νωρίτερα, οι οποίες πολλές φορές γίνονταν και τακτικές (κανονικά, πόνοι περίοδου έτσι, όχι ανώδυνες!)αλλά σταματούσαν μετά από κάποια ώρα.Τη μέρα που γέννησα είχα πόνους από το βράδυ, πήγα 6 το πρωί νοσοκομείο με τακτικούς αλλά όχι κι αμάν και γέννησα στις 3 παρά το μεσημέρι μετά από περπάτημα χιλιομέτρων στους διαδρόμους του νοσοκομείου....Στο δεύτερο δε θυμάμαι να είχα κάτι τις προηγούμενες μέρες, άρχισαν τακτικές συσπάσεις και ξεκίνησα...Σε κανένα παιδί δεν μου έσπασαν τα νερά, αυτό γινόταν μετά την εισαγωγή μου....Πάντα με συσπάσεις πάω...Και πάντα 2-3 το βράδυ ξεκινάω και λέω σήμερα γεννάω, πάντα όμως και πάντα Τρίτη!:tongue::tongue::tongue:

Γιατί, νιώθεις κάτι?

κανω πολλες συσπασεις την ημερα...γυρω στις 20 αλλα χωρις πονο...απλα καποιες μου φερνουν μικρη δυσφορια ...απο χτες νιωθω κατι σαν μπουκωμα απο κατω...σαν να ειναι χαμηλα χαμηλα ...και τελος παω τουαλετα 2 φορες την ημερα διάρροια...διαβασα οτι αυτο δειχνει πως ερχεται σιγα σιγα τοκετος...αλλα δεν εχω κατι αλλο και λεω εγω τωρα...ενω πριν μπω στον μηνα μου ειχα πονακια ...υγρα ...συσπασεις...κτλ...τωρα ολα εχουν ελλατωθει....μπας και το μετανιωσε η μουμπουκα και θα με κανει να φτασω τις 40 βδομαδες?? :confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Τι ωρα εγραφα;;;Ε λοιπον εχω κι αλλο νεο.εκανα μπανιο και μου φανηκε να βγαζει υγρο το ποδι...πηγαμε νοσοκομειο, οντως βγαζει, ευτυχως διαφανες, μου το εβγαλαν με συριγγα και μου ειπαν αντιβιωση για εξι μερες σε συνεννοηση με γυναικολογικη....φυσικα τα ραμματα δε θα βγουν δευτερα παμε για παρασκευη....ειπατε κατι;;;;;μα κανει ογκμεντιν στο μηνα μας;;;;μου ερχεται να γελαωωωωωωω....

τι να πω ρε κοριτσι?? σε εχουν ματιασει !!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...