Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Αυτό είναι Μαρουσκάκι, μην το σκεφτεσαι παραπάνω και τρομάζεις. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ περασα μια παρόμοια κρίση μια μερα. Βλεπω μια μερα μια ελιά πάνω στο στήθος που θυμομουν αμυδρα οτι μαλλον προυπηρχε, αλλα την παρατήρησα καλυτερα και ειδα οτι ειχε μεγαλωσει λιγάκι και αλλαξε και χρώμα, σε μερικα σημεια εγινε σκουρο καφε και σε αλλα ανοιχτο καφε. Τα πιο καραμπαμ σημάδια για μελάνωμα. Αμαν λεω εχω καρκίνο του δερματος! Μου καρφωθηκε η ιδεα! Περασα ενα απογευμα με μαυρες σκεψεις. Την αλλη μερα πρωι πρωι εκλεισα ραντεβου με δερματολογο που μου ειπε να μην ανησυχω, οι ελιες στην εγκυμοσυνη λογω των αυξητικων ορμονών εχουν την ταση καμια φορα να μεγαλωνουν η να αλλαζουν και χρώμα.

Ξερω και άλλες εγκυούλες που τρομαζουν πολυ με το παραμικρο και το τοσο το κάνουν ΤΟΣΟ χωρίς λόγο. Τι να πω, οι ορμονες ίσως? Εγω φρικάρω αυτή την περιοδο πολύ ευκολα με θεματα υγείας.

Γι'αυτο σου λεω μην αγχωνεσαι, να το σκεφτεσαι ψυχραιμα. Κοπηκες με γυαλι, εκανες μερικά ραμματα, εσυ και εκατομμυρια αλλοι καθε μερα το παθαινουν αυτο, θα κλεισει η πληγη, θα βγαλεις τα ραμματα, θα το ξεχασεις, τελος!

Αντε να συζητάμε τα πιο ευχαριστα τώρα, ας αφησουμε στεναχωριες και φόβους και χαμηλες πιεσεις. Και τις πεθερες επισης! Οτιδηποτε μας συγχιζει το απομακρυνουμε!

Για άλλη μια φορά έχεις δίκιο χιχιχι!Λοιπόν ακολούθησα το παράδειγμα της Αντωνίας και πήγα με τον άντρα μου και με τα παιδιά κολυμβητήριο, περιττό να πω πόσο χάρηκε ο μικρός με την αλλαγή αυτή και μετά πήγα και πήρα και την ευχούλα του πνευματικού μου για τη γέννα οπότε τώρα είμαι πλέον ήσυχη και περιμένω την ευλογημένη ώρα που θα αρχίσω να μετράω τακτικές συσπάσεις ανά 30'...15'....10' κλπ:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

βροχουλα....νομιζω σε βοηθησαν τα κοριτσια με τα φαγητα...εγω το μονο που δεν βαζω καταψυξη γιατι μετα ειναι νιανια ειναι οι πατατες....ολα τα αλλα τα μαγειρευω κανονικοτατα τα χωριζω σε μεριδουλες και τα βαζω σε μπολ...οταν θελω κατι να φαω το βγαζω απο το πρωι να ξεπαγωσει το ζεσταινω και ειναι φρεσκοτατο!

Πατάτες γίνονται αηδία στην κατάψυξη, αηδία, έχεις δίκιο!

Μαρουσκακι μου ειναι φυσικο ολο αυτο που ζεις....εχεις τοσα παιδια , ενα ποδι χτυπημενο μια κοιλια τουρλα και πολυ κουραση!!!Κανε υπομονη κοριτσι μου...φαγαμε τον γαιδαρο...καταλαβαινω πως ολες μας περιμενουμε πως και πως να ελευθερωθουμε!

crochet μου ξαναενιωσες???πειναει πολυ ο ζουζουνος σου ε??βιαζεται να μεγαλωσει!Καλο Σαραντισμο να εχετε!

meldan και γω στην μεγαλη μου κουνουπιερα απο το ταβανι της πηρα που κρεμεται,,,ειναι οντως παραμυθενια σε σχεση με την αλλη που ειναι της κουνιας!Παντως με το καινουριο δωματιο η μεγαλη ως εκ θαυματος εφυγε απο το κρεβατι μας απο την πρωτη μερα μετα απο 2 χρονια περιπου που κοιμοταν μαζι...ειναι 3 βδομαδες τωρα που κοιμαται ακομη και τα μεσημερια του ΣΚ εκει...ειμαι πριγκιπισσα λεει και παω στο πριγκιπικο κερεβατι μου!Μακαρι να κρατησει αυτο και μετα :rolleyes:Οσο για το χρονο που θες να περνας με τις μικρες...και γω ετσι νιωθω...γυρναω ομως απο την δουλεια τοσο πτωμα που μεχρι να κανουμε μπανιο να μαζεψω λιγο και να μαγειρεψω το σωμα μου δεν με αφηνει να κουνηθω περισσοτερο και φευγει με τον μπαμπα της για καμια ωριτσα βολτα.Γι αυτο ειπα τελος αυριο απο την δουλεια και απο τον παιδικο...μπας και προλαβω καμια βδομαδα να ειμαι συνεχεια μαζι της πριν ερθει η μπουμπου...

Τι ευτυχής συγκυρία που διάλεξε τώρα για να αφήσει το κρεβάτι σας η Νεφελίτσα!!!Καλά, όχι ότι δεν υπάρχει φόβος πισωγυρίσματος με το μωρό, αλλά έκανε την αρχή!!! Από μεθαύριο δουλειά τέλος, άντε να προλάβεις να τη χαρείς και λίγο μωρέ....Ακούς μπέμπα?Κάνε λίγο κράτει ακόμα για το χατήρι της μεγάλης αδερφούλας! :-D:-D:-D

καλε τι παθατε ολες σημερα με την πιεση??? σας πειραξε η ζεστη μαλλον....και γω το βραδυ κοιμαμαι γυμνη με το aircondition στους 18 στο turbo και δεν καταλαβαινω τιποτααααααα....ο αντρας μου τρεμει και κοιμαται με παπλωματακι και με φωναζει τρελληηηηηηη:-D:tongue:

Χτες εκανα nst ....για αλλη μια φορα την πιασαμε στον υπνο την μπουμπου...ενω σε ολη την διαδρομη χτυπιοταν και εφαγα και οταν πηγα και donuts...η κυρια τιποτα....παλι μου εφεραν μελι και χυμο να ξυπνησει...τελικα μετα απο 45 λεπτα που αρχισε λιγο να κουνιεται εφυγα....εκανα και 2 συσπασεις κατοσταρες και με ρωτησε η μαια αν τις καταλαβα...ναι τις καταλαβα απλα δεν με πονεσαν :tongue:

Σας αφήνω πάω για μπάνιο, 38 βαθμούς είχε έξω, πεθαίνωωωω!:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να πώς μεγάλωσε η μπουμπουκα σου..σίγουρα θα τα πιάσει τα 3κιλακια και μπορεί και παραπάνω..Και εμένα μετά από την 37η εβδομάδα μου είπε ότι είναι τελειομηνη..Όταν λες είναι πολύ χαμηλά τι εννοείς με το κεφάλι κάτω η έχει εμπεδωθεί;

Με το κεφάλι κάτω είναι εδώ και πολύ καιρό. Μάλλον έχει εμπεδωθεί...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

To ιδιο μου ειχε πει κι εμενα ο γιατρος την προηγουμενη εβδομαδα. Ξεκουραση θελει, οχι πολυ περπατημα, οχι βαρη, οχι δουλειες. Να κρατηθει ακομα μια δεκαρια μερουλες. Παντως εγω οντως ξεκουραστηκα μια βδομαδα, αραζα καθε μερα πολυθρονα και απο δουλειες ελαχιστες εως καθόλου, και οταν ξαναπηγαμε γιατρο μου ειπε οτι ανεβηκε λιγο πιο ψηλα και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος να γεννήσω νωρίτερα. Ξεκουράσου κι εσύ κορίτσι τώρα! Μεχρι να ξαναπας γιατρό κάτσε στα αυγά σου!!

c8i6p2.png

Τοτε κατσε στ αυγουλακια σου και ξεκουρασου.Σαν αυγουλακι θα βγει η κυρια μη φοβασαι:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Τι ωρα εγραφα;;;Ε λοιπον εχω κι αλλο νεο.εκανα μπανιο και μου φανηκε να βγαζει υγρο το ποδι...πηγαμε νοσοκομειο, οντως βγαζει, ευτυχως διαφανες, μου το εβγαλαν με συριγγα και μου ειπαν αντιβιωση για εξι μερες σε συνεννοηση με γυναικολογικη....φυσικα τα ραμματα δε θα βγουν δευτερα παμε για παρασκευη....ειπατε κατι;;;;;μα κανει ογκμεντιν στο μηνα μας;;;;μου ερχεται να γελαωωωωωωω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι μου περαστικα σου τι να πω... να ρωτησω εξεταση κολπικη απο πια εβδομαδα και μετα ξεκινανε να μας κανουν?

Και εγω χαλια παντως σημερα ειχα πονους χαμηλα σαν τραβηγματα και με τετοια ζεστη με επιαναν τα νευρα μου

.

UstLp3.png

Τι ωρα εγραφα;;;Ε λοιπον εχω κι αλλο νεο.εκανα μπανιο και μου φανηκε να βγαζει υγρο το ποδι...πηγαμε νοσοκομειο, οντως βγαζει, ευτυχως διαφανες, μου το εβγαλαν με συριγγα και μου ειπαν αντιβιωση για εξι μερες σε συνεννοηση με γυναικολογικη....φυσικα τα ραμματα δε θα βγουν δευτερα παμε για παρασκευη....ειπατε κατι;;;;;μα κανει ογκμεντιν στο μηνα μας;;;;μου ερχεται να γελαωωωωωωω....

Βρε μαρουσκακι μου τι να πω πια δεν ξέρω τι είναι πάλι και τούτο Εσύ σε λίγο θα γεννήσεις και θα έχεις και το πόδι μαζί..προφανώς αυτοί για να στο δώσανε θα κάνει ξέρω και εγώ τι να σου πω..Ε ναι τώρα έχει καταντήσει αστείο πως να μην γελάς...

ewKwp3.png

Μαρουσκακι μου περαστικα σου τι να πω... να ρωτησω εξεταση κολπικη απο πια εβδομαδα και μετα ξεκινανε να μας κανουν?

Και εγω χαλια παντως σημερα ειχα πονους χαμηλα σαν τραβηγματα και με τετοια ζεστη με επιαναν τα νευρα μου

.

Εμενα μου εκανε και τη δευτερα 36η ακριβως αλλα συνηθως 37-38 ξεκινανε...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε μαρουσκακι μου τι να πω πια δεν ξέρω τι είναι πάλι και τούτο Εσύ σε λίγο θα γεννήσεις και θα έχεις και το πόδι μαζί..προφανώς αυτοί για να στο δώσανε θα κάνει ξέρω και εγώ τι να σου πω..Ε ναι τώρα έχει καταντήσει αστείο πως να μην γελάς...

Λεω στη γιατρο ωραια η ογκμεντιν φερνει κ διαρροια

..μπας κ γλιτωσω το κλυσμα τι να πω!!!!! Το εψαξε η αδερφη μου και ειναι συμβατο με κυηση.αυριο θα βαλω το λινκ εχει βαθμο επικινδυνοτητας για καθε δραστικη ουσια στη διαρκεια του θηλασμου...πολυ χρησιμο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σας.Το μεσημερι ειχα γραψει ενα τεραστιο κατεβατο αλλα ετσι οπως ερχονται και οι δυο πανω μου ολη την ωρα κατι θα πατησουν και θα μιυ το σβησουν.Κανω που κανω μια ωρα γιατι γραφω απο κινητο...Η μερα μου σημερα τα χε ολα απο δουλειες,μπανια,σεντονια,πλυντηρια,σκουπισμα,σιδερο.Οσο και να παραπονιομαστε για κουραση αν δεν εχεις καποιον να στα κανει,πρεπει να τα κανεις μονη σου.Πρωτη φορα καταλαβαινω την ευχη "καλη λευτερια"καθως νιωθω οτι το σωμα μου οντως πρεπει να ελευθερωθει,τις αλλες φορες οταν μου το λεγαν απορουσα.Εντωμεταξυ η εγκυμοσυνη μου ειναι ιδια με τις αλλες αλλα ειπαμε...τα παιδακια μας φροντιζουν να μας ξεζουμιζουν.Κροκετ μου ωραια η αισθηση να χεις τον μπουμπουκο ε?Ενιωσες ολοκληρωση?Μαρουσκα και habibi μου δεν εχω ζησει ποτε κριση πανικου αλλα μια φιλη μου μου το περιεγραφε σαν να παθαινεις εμφραγμα,σαν να μην εχεις οξυγονο και φαντασου τωρανα σαι κι εγκυος.Δε ξερω τι παθατε καλε,ματιαστηκε η παρεα μας?Μαρουσκα τωρα ειδα και τα νεα του ποδιου,τι να πω βρε κοριτσι?Ηρθε η μαμα σου,ειδες καμια διαφορα στη βοηθεια η στον κοσμο της?Χαρηκαν τα μικρακια σου που τα καμαρωνες ε?Ενεις κουνιες ημασταν ολο το απογευμα.Το μεσηνερι απ την κουραση ενιωθα πολλες συσπασεις και πηρα το γιατρο να με δει αυριο αντο για την ερχομενη τεταρτη.Μαριανθη,νινακι κι Εγω ευαγγελια μπραβο στις μπεμπες,ολα καλα.Εγω νευριαζα οταν το μψρο ησυχαζε στο nst ενω πριν τρελαινοταν στην κλοτσια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Λεω στη γιατρο ωραια η ογκμεντιν φερνει κ διαρροια

..μπας κ γλιτωσω το κλυσμα τι να πω!!!!! Το εψαξε η αδερφη μου και ειναι συμβατο με κυηση.αυριο θα βαλω το λινκ εχει βαθμο επικινδυνοτητας για καθε δραστικη ουσια στη διαρκεια του θηλασμου...πολυ χρησιμο...

Ε Ναι βρε έτσι θα στο δινανε;Αυτό για τον θηλασμό δεν το κατάλαβα ;

ewKwp3.png

Marouska κοριτσι μου και καποια αλλη εδω μεσα δεν ελεγε οτι θα παρει augmentin πριν κανα τριμηνο-τετραμηνο? ναι και εγω νομιζω ειναι συμβατη με την εγκυμοσυνη,εσυ μιλας για τον θηλασμο τωρα ε? αν κανει να περνεις αντιβιωση?παντως το ευχελαιο να το κανεις....

Αντωνια μου ειδες που δεν γλιτωνουμε απο τις δουλειες?αν δεν τα κανεις την μια μερα,την δευτερη,θα τα κανεις αναγκαστικα την τριτη.για οσες κοπελες δεν εχουνε βοηθεια μιλαω,ειτε απο γονεις ειτε απο συζυγο.εγω σημερα δεν εκανα τιποτα, το πρωι λογω δυσφοριας ξαπλωσα και ξεκουραστηκα και τωρα το απογευμα πηγαμε οικογενειακως για ενα παγωτο στο κεντρο της πολης.μολις γυρισαμε σπιτι πηγα τουαλετα και βγηκε ενα μεγαλο κομματι διαφανες στο σκουπισμα:confused::confused:τι διαολο λεω, τι ειναι παλι αυτο?κοριτσια περα απο την πλακα νιωθω το σωμα μου να με εγκαταλειπει,οι αντοχες μου τελειωνουν,ετσι νιωθω.ποναω χαμηλα πολυ,σαν να εχει κατεβει η μπεμπουλα πολυ και να πλησιαζει η ωρα να βγει.το σωμα μου διαμαρτυρεται καθε στιγμη παντως.οχι τιποτα αλλο μη με βρει καμια ρηξη μητρας φοβαμαι και δεν προλαβω να πω κιμινο....απο υγραααααα.........αηδια!!!!! Καθε μερα και χειροτερα,σιχαμα και με αυτη τη ζεστη μυριζουν κιολας,σαν γριες με λερωμενα βρακια ειμαστε :mad::x:x:xΑισχος!!! Πως κατανταμε ετσι ρε π@%στη μου.Ανυπομονω να γεννησωωωωω!!!! Ποιες λεγατε εδω μεσα οτι θελετε να μεινει το μωρο μεσα στην κοιλιτσα και δεν βιαζεστε να βγει??οτι ειναι απολαυση??

Απολαυση ειναι και μοναδικο ειναι,απο καποια στιγμη ομως και μετα ειναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ......Αυριο εχω ενα σκασμο δουλειες παλι!σουπερ μαρκετ,κρεοπωλειο,μπαλκονια,ξυρισμα και γιατρο.δεν με βλεπω να κανω κατι....μαλλον τα μπαλκονια......και τη βαλιτσα δεν την εχω τελειωσει ακομα, να δουμε ποτε!!Το Σκ θα στησουμε και την κουνια και την αλλαξιερα στην κρεβατοκαμαρα μου,αφου την Πεμπτη.........γενναωωωωωωωω!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Marouska κοριτσι μου και καποια αλλη εδω μεσα δεν ελεγε οτι θα παρει augmentin πριν κανα τριμηνο-τετραμηνο? ναι και εγω νομιζω ειναι συμβατη με την εγκυμοσυνη,εσυ μιλας για τον θηλασμο τωρα ε? αν κανει να περνεις αντιβιωση?παντως το ευχελαιο να το κανεις....

Αντωνια μου ειδες που δεν γλιτωνουμε απο τις δουλειες?αν δεν τα κανεις την μια μερα,την δευτερη,θα τα κανεις αναγκαστικα την τριτη.για οσες κοπελες δεν εχουνε βοηθεια μιλαω,ειτε απο γονεις ειτε απο συζυγο.εγω σημερα δεν εκανα τιποτα, το πρωι λογω δυσφοριας ξαπλωσα και ξεκουραστηκα και τωρα το απογευμα πηγαμε οικογενειακως για ενα παγωτο στο κεντρο της πολης.μολις γυρισαμε σπιτι πηγα τουαλετα και βγηκε ενα μεγαλο κομματι διαφανες στο σκουπισμα:confused::confused:τι διαολο λεω, τι ειναι παλι αυτο?κοριτσια περα απο την πλακα νιωθω το σωμα μου να με εγκαταλειπει,οι αντοχες μου τελειωνουν,ετσι νιωθω.ποναω χαμηλα πολυ,σαν να εχει κατεβει η μπεμπουλα πολυ και να πλησιαζει η ωρα να βγει.το σωμα μου διαμαρτυρεται καθε στιγμη παντως.οχι τιποτα αλλο μη με βρει καμια ρηξη μητρας φοβαμαι και δεν προλαβω να πω κιμινο....απο υγραααααα.........αηδια!!!!! Καθε μερα και χειροτερα,σιχαμα και με αυτη τη ζεστη μυριζουν κιολας,σαν γριες με λερωμενα βρακια ειμαστε :mad::x:x:xΑισχος!!! Πως κατανταμε ετσι ρε π@%στη μου.Ανυπομονω να γεννησωωωωω!!!! Ποιες λεγατε εδω μεσα οτι θελετε να μεινει το μωρο μεσα στην κοιλιτσα και δεν βιαζεστε να βγει??οτι ειναι απολαυση??

Απολαυση ειναι και μοναδικο ειναι,απο καποια στιγμη ομως και μετα ειναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ......Αυριο εχω ενα σκασμο δουλειες παλι!σουπερ μαρκετ,κρεοπωλειο,μπαλκονια,ξυρισμα και γιατρο.δεν με βλεπω να κανω κατι....μαλλον τα μπαλκονια......και τη βαλιτσα δεν την εχω τελειωσει ακομα, να δουμε ποτε!!Το Σκ θα στησουμε και την κουνια και την αλλαξιερα στην κρεβατοκαμαρα μου,αφου την Πεμπτη.........γενναωωωωωωωω!!!!!

Όχι όσο πλησιάζει ο καιρός και περνάνε οι μέρες θέλω και εγώ να γεννήσω δεν μπορώ για πολύ ακόμα κουράζομαι..αυτές οι δουλειες δεν τελειώνουν ποτέ και εγώ από την ώρα που σηκώνομαι όλο και κάτι κάνω και κάθε μέρα κάποια καινούρια δουλειά..τι να πείτε και εσείς που έχετε και παιδάκια..τι ήταν αυτό το κομμάτι τώρα;..μωρή μουρλή τόσο εύκολα παθαίνεις ρήξη μήτρας;να σου πω επειδή ξεχνάω τώρα στην εγκυμοσύνη Γιατί γέννας την Πέμπτη;

ewKwp3.png

Όχι όσο πλησιάζει ο καιρός και περνάνε οι μέρες θέλω και εγώ να γεννήσω δεν μπορώ για πολύ ακόμα κουράζομαι..αυτές οι δουλειες δεν τελειώνουν ποτέ και εγώ από την ώρα που σηκώνομαι όλο και κάτι κάνω και κάθε μέρα κάποια καινούρια δουλειά..τι να πείτε και εσείς που έχετε και παιδάκια..τι ήταν αυτό το κομμάτι τώρα;..μωρή μουρλή τόσο εύκολα παθαίνεις ρήξη μήτρας;να σου πω επειδή ξεχνάω τώρα στην εγκυμοσύνη Γιατί γέννας την Πέμπτη;

Προγραμματισμενη κτ αγαπη!! Δεν θα με αφησει πανω απο τις 38 βδομαδες , γιατι γινεται επικινδυνο μετα.εχω ηδη κανει δυο κτ , στη δευτερη ειχα πολυ αιμορραγια λογω κιρσων μητρας:(:confused::confused: και δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι για τριτη φορα μια χειρουργημενη μητρα.γιαυτο ειπα για τη ρηξη μητρας.σαμπως ξερει κανεις τι γινεται μεσα μας??αν αρχισουν πονοι σε εμενα θα χεστω πανω μου,για εσας θα ειναι κατι φυσιολογικο βεβαια:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...