Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα!

βροχουλα....νομιζω σε βοηθησαν τα κοριτσια με τα φαγητα...εγω το μονο που δεν βαζω καταψυξη γιατι μετα ειναι νιανια ειναι οι πατατες....ολα τα αλλα τα μαγειρευω κανονικοτατα τα χωριζω σε μεριδουλες και τα βαζω σε μπολ...οταν θελω κατι να φαω το βγαζω απο το πρωι να ξεπαγωσει το ζεσταινω και ειναι φρεσκοτατο!

Μαρουσκακι μου ειναι φυσικο ολο αυτο που ζεις....εχεις τοσα παιδια , ενα ποδι χτυπημενο μια κοιλια τουρλα και πολυ κουραση!!!Κανε υπομονη κοριτσι μου...φαγαμε τον γαιδαρο...καταλαβαινω πως ολες μας περιμενουμε πως και πως να ελευθερωθουμε!

crochet μου ξαναενιωσες???πειναει πολυ ο ζουζουνος σου ε??βιαζεται να μεγαλωσει!Καλο Σαραντισμο να εχετε!

meldan και γω στην μεγαλη μου κουνουπιερα απο το ταβανι της πηρα που κρεμεται,,,ειναι οντως παραμυθενια σε σχεση με την αλλη που ειναι της κουνιας!Παντως με το καινουριο δωματιο η μεγαλη ως εκ θαυματος εφυγε απο το κρεβατι μας απο την πρωτη μερα μετα απο 2 χρονια περιπου που κοιμοταν μαζι...ειναι 3 βδομαδες τωρα που κοιμαται ακομη και τα μεσημερια του ΣΚ εκει...ειμαι πριγκιπισσα λεει και παω στο πριγκιπικο κερεβατι μου!Μακαρι να κρατησει αυτο και μετα :rolleyes:Οσο για το χρονο που θες να περνας με τις μικρες...και γω ετσι νιωθω...γυρναω ομως απο την δουλεια τοσο πτωμα που μεχρι να κανουμε μπανιο να μαζεψω λιγο και να μαγειρεψω το σωμα μου δεν με αφηνει να κουνηθω περισσοτερο και φευγει με τον μπαμπα της για καμια ωριτσα βολτα.Γι αυτο ειπα τελος αυριο απο την δουλεια και απο τον παιδικο...μπας και προλαβω καμια βδομαδα να ειμαι συνεχεια μαζι της πριν ερθει η μπουμπου...

καλε τι παθατε ολες σημερα με την πιεση??? σας πειραξε η ζεστη μαλλον....και γω το βραδυ κοιμαμαι γυμνη με το aircondition στους 18 στο turbo και δεν καταλαβαινω τιποτααααααα....ο αντρας μου τρεμει και κοιμαται με παπλωματακι και με φωναζει τρελληηηηηηη:-D:tongue:

Χτες εκανα nst ....για αλλη μια φορα την πιασαμε στον υπνο την μπουμπου...ενω σε ολη την διαδρομη χτυπιοταν και εφαγα και οταν πηγα και donuts...η κυρια τιποτα....παλι μου εφεραν μελι και χυμο να ξυπνησει...τελικα μετα απο 45 λεπτα που αρχισε λιγο να κουνιεται εφυγα....εκανα και 2 συσπασεις κατοσταρες και με ρωτησε η μαια αν τις καταλαβα...ναι τις καταλαβα απλα δεν με πονεσαν :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρουσκακι μου καλύτερα πρέπει να είσαι σήμερα Ε;έλα.πέρασε και αυτό.Και εγώ είχα μυρμήγκια και ενώ ψεκαζα πάλι εκεί και είχα φαγωθεί γιατί δεν φεύγουν και μου λέει ο άντρας μου θα πάρουν αυτό που θέλουν και θα φύγουν Και έτσι και έγινε πάνε..Από το πρωί όλο δουλειες πότισμα μπαλκόνι σκούπισμα σφουγγαρισμα έφτιαξα πρωινό στον άντρα μου γιατί είναι αρρωστουλης και έβαλα το φαγητό να γίνεται φασολάκια σήμερα ...

ewKwp3.png

σημερα το μενου εχει γεμιστα....απο την καταψυξη γιατι βαριομουν το μαγειρεμα :tongue:

Ρε κοριτσια οσες γεννησατε τα προηγούμενα παιδακια σας με φ.τ και σας επιασαν πόνοι ή σας εσπασαν τα νερα ειχατε κανενα συμπτωμα απο πριν ή μια και εξω έγινε??

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Αλλο ενα θυμα του καυσωνα και της εγκυμοσυνης!!!!!Πως θα το καταφερεις ρε το απο κατω;;;εγω θα παω αυριο αισθητικο...δεν ξερω πως αλλα θα παω δεν παει αλλο...αστο για τη νυχτα που δροσιζει λιγο...κι εγω τα ποδια χθες βραδυ τα εκανα...καλα το ενα με τη σακουλα και γαμ... τις αποτριχωσεις το εκανα!!!

Καθρεφτη καθρεφτακι μου!!! πες μου πως θα φυγει το δασος του Σεινγκ Σου???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λες βρε κοριτσι να ειναι αυτο;;;μακαρι Παναγια μου....κι ο μπαμπας μου αυτο λεει επειδη δεν το παταω ατονησε....ευχαριστω γιατρε μου!!!!!

Αυτό είναι Μαρουσκάκι, μην το σκεφτεσαι παραπάνω και τρομάζεις. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ περασα μια παρόμοια κρίση μια μερα. Βλεπω μια μερα μια ελιά πάνω στο στήθος που θυμομουν αμυδρα οτι μαλλον προυπηρχε, αλλα την παρατήρησα καλυτερα και ειδα οτι ειχε μεγαλωσει λιγάκι και αλλαξε και χρώμα, σε μερικα σημεια εγινε σκουρο καφε και σε αλλα ανοιχτο καφε. Τα πιο καραμπαμ σημάδια για μελάνωμα. Αμαν λεω εχω καρκίνο του δερματος! Μου καρφωθηκε η ιδεα! Περασα ενα απογευμα με μαυρες σκεψεις. Την αλλη μερα πρωι πρωι εκλεισα ραντεβου με δερματολογο που μου ειπε να μην ανησυχω, οι ελιες στην εγκυμοσυνη λογω των αυξητικων ορμονών εχουν την ταση καμια φορα να μεγαλωνουν η να αλλαζουν και χρώμα.

Ξερω και άλλες εγκυούλες που τρομαζουν πολυ με το παραμικρο και το τοσο το κάνουν ΤΟΣΟ χωρίς λόγο. Τι να πω, οι ορμονες ίσως? Εγω φρικάρω αυτή την περιοδο πολύ ευκολα με θεματα υγείας.

Γι'αυτο σου λεω μην αγχωνεσαι, να το σκεφτεσαι ψυχραιμα. Κοπηκες με γυαλι, εκανες μερικά ραμματα, εσυ και εκατομμυρια αλλοι καθε μερα το παθαινουν αυτο, θα κλεισει η πληγη, θα βγαλεις τα ραμματα, θα το ξεχασεις, τελος!

Αντε να συζητάμε τα πιο ευχαριστα τώρα, ας αφησουμε στεναχωριες και φόβους και χαμηλες πιεσεις. Και τις πεθερες επισης! Οτιδηποτε μας συγχιζει το απομακρυνουμε!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι Μαρουσκάκι, μην το σκεφτεσαι παραπάνω και τρομάζεις. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ περασα μια παρόμοια κρίση μια μερα. Βλεπω μια μερα μια ελιά πάνω στο στήθος που θυμομουν αμυδρα οτι μαλλον προυπηρχε, αλλα την παρατήρησα καλυτερα και ειδα οτι ειχε μεγαλωσει λιγάκι και αλλαξε και χρώμα, σε μερικα σημεια εγινε σκουρο καφε και σε αλλα ανοιχτο καφε. Τα πιο καραμπαμ σημάδια για μελάνωμα. Αμαν λεω εχω καρκίνο του δερματος! Μου καρφωθηκε η ιδεα! Περασα ενα απογευμα με μαυρες σκεψεις. Την αλλη μερα πρωι πρωι εκλεισα ραντεβου με δερματολογο που μου ειπε να μην ανησυχω, οι ελιες στην εγκυμοσυνη λογω των αυξητικων ορμονών εχουν την ταση καμια φορα να μεγαλωνουν η να αλλαζουν και χρώμα.

Ξερω και άλλες εγκυούλες που τρομαζουν πολυ με το παραμικρο και το τοσο το κάνουν ΤΟΣΟ χωρίς λόγο. Τι να πω, οι ορμονες ίσως? Εγω φρικάρω αυτή την περιοδο πολύ ευκολα με θεματα υγείας.

Γι'αυτο σου λεω μην αγχωνεσαι, να το σκεφτεσαι ψυχραιμα. Κοπηκες με γυαλι, εκανες μερικά ραμματα, εσυ και εκατομμυρια αλλοι καθε μερα το παθαινουν αυτο, θα κλεισει η πληγη, θα βγαλεις τα ραμματα, θα το ξεχασεις, τελος!

Αντε να συζητάμε τα πιο ευχαριστα τώρα, ας αφησουμε στεναχωριες και φόβους και χαμηλες πιεσεις. Και τις πεθερες επισης! Οτιδηποτε μας συγχιζει το απομακρυνουμε!

Καλά Ευαγγελία μου και εσύ το παρακανες με αυτές τις σκέψεις σου..Παναγία μου..Και εγώ έχω μια ελιά από μωρό κάτω στο πράμα μας εξωτερικά και τώρα με την εγκυμοσύνη μου έχει γινει πιο μεγάλη αλλά μου είχε πει ο γιατρός ότι όπως θα βγάλεις και μκρες ελιτσες έτσι και αυτή θα μεγαλώσει και έτσι και έγινε..Και μετά την εγκυμοσύνη επανέρχεται πάλι η αυτές οι μικρουλες που έχω βγάλει θα πέσουν από μόνες τους

ewKwp3.png

Μα βρε αγαπη αυτο ειναι το προβλημα: οτι νιωθεις οτι θα παθεις κατι.μπορει πρακτικα να μην ισχυει αυτο,αλλα εσυ ετσι νιωθεις εκεινη τη στιγμη.αστο αλλο να το ζεις αλλο στη θεωρια...και το χειροτερο ειναι που κουβαλας και μια ψυχη μεσα σου.πιο πολυ ανησυχεις για το παιδι σου παρα για το τομαρι σου...

Επειδή το έχω ζήσει (και για πολλούς μήνες μάλιστα) για αυτό σας προτεινω τι να κάνετε. Πλέον θεωρώ τον εαυτό μου εξπερ στις κρίσεις πανικού!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σήμερα είχαμε το καθιερωμένο μας ραντεβού με την Μπέμπα. Ο γιατρός δεν είναι σίγουρος πλέον για τα κιλά της. Μια μέτρηση σε ένα όργανο έδινε άλλη τιμη από την μέτρηση σε κάποιο δεύτερο όργανο. Οπότε συμφώνησαμε σε ένα μέσο όρο γύρω στα 2350kg. Είδε ότι είναι πολύ χαμηλά (διέκρινα στο βλέμμα του το ενδεχόμενο να γεννηθεί γρήγορα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουρια) και ενώ στην αρχή είπε να με εξετάσει από κάτω, μετά άλλαξε γνώμη (για να μην αναστατωθω...). Κατά τα αλλα, είναι υγιεστατη και παραμένει στα χαμηλά όρια του φυσιολογικού. Μου είπε ότι μετά την 37η εβδομάδα θα θεωρείται τελειομηνη και ότι πλέον θα με βλέπει κάθε εβδομαδα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλά Ευαγγελία μου και εσύ το παρακανες με αυτές τις σκέψεις σου..Παναγία μου..Και εγώ έχω μια ελιά από μωρό κάτω στο πράμα μας εξωτερικά και τώρα με την εγκυμοσύνη μου έχει γινει πιο μεγάλη αλλά μου είχε πει ο γιατρός ότι όπως θα βγάλεις και μκρες ελιτσες έτσι και αυτή θα μεγαλώσει και έτσι και έγινε..Και μετά την εγκυμοσύνη επανέρχεται πάλι η αυτές οι μικρουλες που έχω βγάλει θα πέσουν από μόνες τους

Εχεις δίκιο το παράκανα! Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου λόγω επαγγέλματος το μυαλό μου πάει πρώτα στο κακό σε κάτι τετοια.

Mετά με κορόιδευε ο άντρας μου. :-D

c8i6p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σήμερα είχαμε το καθιερωμένο μας ραντεβού με την Μπέμπα. Ο γιατρός δεν είναι σίγουρος πλέον για τα κιλά της. Μια μέτρηση σε ένα όργανο έδινε άλλη τιμη από την μέτρηση σε κάποιο δεύτερο όργανο. Οπότε συμφώνησαμε σε ένα μέσο όρο γύρω στα 2350kg. Είδε ότι είναι πολύ χαμηλά (διέκρινα στο βλέμμα του το ενδεχόμενο να γεννηθεί γρήγορα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουρια) και ενώ στην αρχή είπε να με εξετάσει από κάτω, μετά άλλαξε γνώμη (για να μην αναστατωθω...). Κατά τα αλλα, είναι υγιεστατη και παραμένει στα χαμηλά όρια του φυσιολογικού. Μου είπε ότι μετά την 37η εβδομάδα θα θεωρείται τελειομηνη και ότι πλέον θα με βλέπει κάθε εβδομαδα

Μεγαλώνει η μπουμπου σου! Καμιά δεκαριά μερούλες ακομα να κρατηθεί και μετά ας έρθει όποτε θέλει. Το τρικιλο θα το πιάσεις Μαριάνθη μου, ας είναι και λίγο μικροκαμωμένη, θα γεννηθεί και πιο εύκολα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εχεις δίκιο το παράκανα! Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου λόγω επαγγέλματος το μυαλό μου πάει πρώτα στο κακό σε κάτι τετοια.

Mετά με κορόιδευε ο άντρας μου. :-D

Καλά μην νομίζεις τα λέω σε σένα για να τα ακούω και εγώ.Και εγώ χάλια είμαι όσον αφορά θέματα υγείας..Την μια ψάχνομαι από εδώ την άλλη από εκεί μήπως βρω και τίποτα σαν την τρελή..Ε από τότε που έμεινα έγκυος μου έφυγαν Ομάν αυτά τα τρελά ..Και εμένα με κορόιδευε μάλιστα έψαχνα το στήθος και του έλεγα έλα ψάξε να μου πεις τον είχα τρελάνει σου λέω αλλά τώρα οκ οπότε σε καταλαβαίνω ααγαπη μου...

ewKwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Να πώς μεγάλωσε η μπουμπουκα σου..σίγουρα θα τα πιάσει τα 3κιλακια και μπορεί και παραπάνω..Και εμένα μετά από την 37η εβδομάδα μου είπε ότι είναι τελειομηνη..Όταν λες είναι πολύ χαμηλά τι εννοείς με το κεφάλι κάτω η έχει εμπεδωθεί;

ewKwp3.png

σημερα το μενου εχει γεμιστα....απο την καταψυξη γιατι βαριομουν το μαγειρεμα :tongue:

Ρε κοριτσια οσες γεννησατε τα προηγούμενα παιδακια σας με φ.τ και σας επιασαν πόνοι ή σας εσπασαν τα νερα ειχατε κανενα συμπτωμα απο πριν ή μια και εξω έγινε??

Θα σου πω για τον τρίτο που τα έχω πιο πρόσφατα...είχα συσπάσεις μέρες νωρίτερα, οι οποίες πολλές φορές γίνονταν και τακτικές (κανονικά, πόνοι περίοδου έτσι, όχι ανώδυνες!)αλλά σταματούσαν μετά από κάποια ώρα.Τη μέρα που γέννησα είχα πόνους από το βράδυ, πήγα 6 το πρωί νοσοκομείο με τακτικούς αλλά όχι κι αμάν και γέννησα στις 3 παρά το μεσημέρι μετά από περπάτημα χιλιομέτρων στους διαδρόμους του νοσοκομείου....Στο δεύτερο δε θυμάμαι να είχα κάτι τις προηγούμενες μέρες, άρχισαν τακτικές συσπάσεις και ξεκίνησα...Σε κανένα παιδί δεν μου έσπασαν τα νερά, αυτό γινόταν μετά την εισαγωγή μου....Πάντα με συσπάσεις πάω...Και πάντα 2-3 το βράδυ ξεκινάω και λέω σήμερα γεννάω, πάντα όμως και πάντα Τρίτη!:tongue::tongue::tongue:

Γιατί, νιώθεις κάτι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μην πιάνετε τις ελιές φοβερό θέμα λέμε!Μπορεί να έχω και εκατοντάδες στο σώμα μου, ΠΑΝΤΟΥ όμως!!Έχω ήδη αφαιρέσει 7-8 γιατί ήταν σε επίφοβα σημεία και μια στην προηγούμενη εγκυμοσύνη η οποία όντως είχε γινει τεράστια....Πάντως τώρα δε σκάω γι΄αυτές, είναι λόγω εγκυμοσύνης οι αλλαγές τους (αλλιώς κι εγώ έχω φόβο μεγάλο για το μελάνωμα)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Μακάρι να είναι χαμηλά να γεννήσεις κι εύκολα κοριτσάκι μου!Όσο για το βάρος ε δε γίνεται να γεννηθούν κι όλα τα μωρά του κόσμου 3300 τελοσπάντων τι να κάνουμε, έχει πο αδύνατα έχει και 4,5 κιλά!!Γερή να είναι και μια χαρά βάρος θα βάλει μετά, την φάγαμε την τσούπρα αδύνατη κι αδύνατη!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...