-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:
Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω
Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε
-
Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!
-
Θέματα
-
- 8.184 απαντήσεις
- 962.772 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.895 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 130.012 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.170.454 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.629 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.182 απαντήσεις
- 962.758 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 225 εμφανίσεις
-
- 1.813 απαντήσεις
- 232.254 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 5.045 εμφανίσεις
-
- 1.461 απαντήσεις
- 56.505 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 2.191 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 102.606 εμφανίσεις
-
- 28.275 απαντήσεις
- 3.529.819 εμφανίσεις
-
Εύρεση γιατρου
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 7 απαντήσεις
- 295 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 690 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα