Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμενα κοριτσια τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλοι ανθρωποι.Ενω μενουμε κοντα,ερχονται μονο αν τους πουμε κι οταν πηγαινουμε εμεις τρελαινονται με τις μικρες.Η πεθερα μου ηταν ανεκαθεν ο αντρας του σπιτιου,σε ολα εκανε κουμαντο εκεινη.Ειναι ομως μεγαλη και με προβληματα υγειας και δε μπορει να βοηθησεθ καθολου.Τουλαχιστον ομως δεν ανακατευεται ποτε.Εμεις ημασταν παντρεμενοι εξι χρονια πριν αποφασ για παιδι.Ε αυτο δε μπορουσε να το καταλαβει νε τιποτα,φοβοταν μηπως ο γιοκας της εμενε ακληρος..αλλα και παλι ηταν διακριτικη.Παραπονο δεν εχω.Εσυ ευαγγελια ακουγεσαι πεθεροπληκτη χι χι.Ειναθ ατιμο ειδος οι πεθερουλες,μερικες φορες σκεφτομαι πως θα μαι κι εγω,θα κρατιεμαι αν βλεπω κατι στραβο η θα χωνω τη μυτουλα μου?Αλλα εχουμε καιρο ε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο συζυγος ειναι στη μεση και προσπαθει να μαζευει τα ασυμαζευτα.δηλαδη προσπαθει να διατηρει μια ηρεμια και να μη ριχνει λαδι στη φωτια.εμενα ομως με εκνευριζει που δεν με υποστηριζει απολυτα,γιατι δεν λειτουργει με γνωμονα το δικαιο,αλλα συμφωνα με το συναισθημα.Εγω με τον συζυγο αν εξαιρεσεις καποια χαζα θεματα που αφορουν τα παιδια,δεν εχουμε μαλωσει.Το μονο αγκαθι που μας κανει και διαπληκτιζομαστε ειναι η μανα του.και αυτο γιατι ειναι κοντα μας και ανακατευεται στα ποδια μας.Σοφη η παροιμια λοιπον" μακρια και αγαπημενοι".αλλα που ειναι?

Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες με τους γονείς. Πολύ δύσκολο να τις κρατάς, το καταλαβαίνω και από τον εαυτό μου, που έχω αδυναμία στους γονείς μου και προσπαθώ να βάζω και όρια ταυτόχρονα. Για τους άντρες είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατι η ελληνιδα μάνα κακομαθαίνει πολύ τα αγόρια της.

c8i6p2.png

Εμενα κοριτσια τα πεθερικα μου ειναι πολυ καλοι ανθρωποι.Ενω μενουμε κοντα,ερχονται μονο αν τους πουμε κι οταν πηγαινουμε εμεις τρελαινονται με τις μικρες.Η πεθερα μου ηταν ανεκαθεν ο αντρας του σπιτιου,σε ολα εκανε κουμαντο εκεινη.Ειναι ομως μεγαλη και με προβληματα υγειας και δε μπορει να βοηθησεθ καθολου.Τουλαχιστον ομως δεν ανακατευεται ποτε.Εμεις ημασταν παντρεμενοι εξι χρονια πριν αποφασ για παιδι.Ε αυτο δε μπορουσε να το καταλαβει νε τιποτα,φοβοταν μηπως ο γιοκας της εμενε ακληρος..αλλα και παλι ηταν διακριτικη.Παραπονο δεν εχω.Εσυ ευαγγελια ακουγεσαι πεθεροπληκτη χι χι.Ειναθ ατιμο ειδος οι πεθερουλες,μερικες φορες σκεφτομαι πως θα μαι κι εγω,θα κρατιεμαι αν βλεπω κατι στραβο η θα χωνω τη μυτουλα μου?Αλλα εχουμε καιρο ε?

Είσαι από τις τυχερές! Aς μη βοηθάει, και μόνο που δεν ανακατεύεται είναι μεγάλη βοήθεια!

Eγώ είμαι από τις επίσης τυχερές, η πεθερά μου μενει στον Καναδά! Oπότε είμαστε το απόλυτο παράδειγμα του από μακριά και αγαπημενες! Eίχα όμως μια σχεση 6 χρόνων πριν τον άντρα μου, κι εκεί είχα πρόβλημα με τον πεθερό. Μη σου τύχει. ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ

c8i6p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΎΔΙΑ!Πολύ ευχάριστα τα νεάκια από τα δυο ταλαιπωρημένα κοριτσάκια μας!Μπράβο βροχούλα μου, το σποράκι μεγαλώνει και γίνεται εμβρυάκι δυνατό!Λίγο προσοχή (πόση ακόμη θα μου πεις...)και τα χαπάκια σου κι όλα καλά θα πάνε!Το πολύ θετικό είναι που ηρέμησε το στομάχι σου, άλλωστε κοντεύεις να κλείσεις την 11η εβδομάδα...Μπορεί όντως να υποχωρούν τα συμπτώματα!Λιτσάκι, κι εσύ μαζί με τη βροχούλα στην υπομονή και προσοχή, εσύ είσαι και πιο τυχερή γιατί δεν έχεις τα ζουζούνια να τριγυρνούν και να σε έχουν ανάγκη!Πιάσατε τις πεθερές....Εγώ την έχω μια ώρα δρόμο οπότε είμαστε μακριά κι αγαπημένες γιατί όταν μέναμε κοντά....απαπα....Αχ κι εγώ τέτοια θα γίνω λέτε??Με τρεις προς τέσσερις νύφες....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μπράβο κορίτσια, ελπίζω όλα να πάνε καλά σε όλες μας! καλά τη λένε την ξεκούραση οι γιατροί, αλλά γίνεται????πόσο διαφορετική είναι η πρώτη εγκυμοσύνη που είσαι μόνος και πόσο αλλιώτική η δεύτερη ή η τρίτη??? εγώ σκεφτόμουν χτες το απόγευμα με τα χάλια που είχα αν δεν είχα το παλικάρι μου θα την έπεφτα κάθε μέρα, στον καναπέ θα ήμουν με την κουβερτούλα μου... αλλά αυτός μου δίνει τη δύναμη να κάνω υπομονή... ευτυχώς η μανούλα μου έχει αναλάβει φαγητά, πλυσίματα, σίδερα, κοινώς έχει ξεσκιστεί η καημένη... η καλή μου η πεθερούλα είναι στο μέρος της 3 ώρες μακριά, ωραιότατα...τη βλέπουμε κάθε 2-3 βδομάδες μας βοηθάνε όπως μπορούν δεν έχω παράπονο...αλλά δε θα μπορούσα να την έχω και κάθε μέρα!!! ααααα!!!

Εμείς έχουμε τη Δευτέρα γιατρό να το δούμε και να ακούσουμε πάλι με μεγαλύτερη ακρίβεια αυτή τη φορά!!! πφφφφ πολύ μακριά αυτή η Δευτέρα ρε παιδιάααααα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

μπράβο κορίτσια, ελπίζω όλα να πάνε καλά σε όλες μας! καλά τη λένε την ξεκούραση οι γιατροί, αλλά γίνεται????πόσο διαφορετική είναι η πρώτη εγκυμοσύνη που είσαι μόνος και πόσο αλλιώτική η δεύτερη ή η τρίτη??? εγώ σκεφτόμουν χτες το απόγευμα με τα χάλια που είχα αν δεν είχα το παλικάρι μου θα την έπεφτα κάθε μέρα, στον καναπέ θα ήμουν με την κουβερτούλα μου... αλλά αυτός μου δίνει τη δύναμη να κάνω υπομονή... ευτυχώς η μανούλα μου έχει αναλάβει φαγητά, πλυσίματα, σίδερα, κοινώς έχει ξεσκιστεί η καημένη... η καλή μου η πεθερούλα είναι στο μέρος της 3 ώρες μακριά, ωραιότατα...τη βλέπουμε κάθε 2-3 βδομάδες μας βοηθάνε όπως μπορούν δεν έχω παράπονο...αλλά δε θα μπορούσα να την έχω και κάθε μέρα!!! ααααα!!!

Εμείς έχουμε τη Δευτέρα γιατρό να το δούμε και να ακούσουμε πάλι με μεγαλύτερη ακρίβεια αυτή τη φορά!!! πφφφφ πολύ μακριά αυτή η Δευτέρα ρε παιδιάααααα

Tι κάθε μέρα καλέ?Εγώ κάθε μέρα ούτε τη μαμά μου δε θα άντεχα να έχω στα πόδια μου.Είμαι προς της βροχούλας το στυλ, ανεξάρτητη κι έτσι....Δε θέλω ούτε να σκέφτομαι να φτάσω να γεννήσω με το καλό και να είναι κάθε μέρα σπίτι η μαμά...Δεν έχω μάθει έτσι, θέλω μόνη μου, υποφέρω και καταπιέζομαι αλλιώς...Σάικο, το ξέρω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Tι κάθε μέρα καλέ?Εγώ κάθε μέρα ούτε τη μαμά μου δε θα άντεχα να έχω στα πόδια μου.Είμαι προς της βροχούλας το στυλ, ανεξάρτητη κι έτσι....Δε θέλω ούτε να σκέφτομαι να φτάσω να γεννήσω με το καλό και να είναι κάθε μέρα σπίτι η μαμά...Δεν έχω μάθει έτσι, θέλω μόνη μου, υποφέρω και καταπιέζομαι αλλιώς...Σάικο, το ξέρω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έχεις δίκιο και η μαμα δεν είναι για πολλα πολλά!!! μετά ξεφεύγει η κατάσταση!!! ευτυχώς όταν με βοηθάει το κάνει από το σπίτι της, δλδ μαγειρεύει σπίτι της, πλένει και σιδερώνει σπίτι της...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Έχεις δίκιο και η μαμα δεν είναι για πολλα πολλά!!! μετά ξεφεύγει η κατάσταση!!! ευτυχώς όταν με βοηθάει το κάνει από το σπίτι της, δλδ μαγειρεύει σπίτι της, πλένει και σιδερώνει σπίτι της...

Χαχα, μόνο που δεν σου καθαρίζει και με τηλεπάθεια το σπίτι η μαμά ε?Χαχα, εύγε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κοριτια! Σημερα λιποθυμησα μες το λεωφορείο. . Κατατρομαξα..

Αμάν κοπέλα μου.Μέτρησες την πίεσή σου?Από σίδηρο είχες καλή μέτρηση?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτια! Σημερα λιποθυμησα μες το λεωφορείο. . Κατατρομαξα..

Τι επαθες κοριτσι μου?ορθοστατικη υποταση εχεις η' σε επιασε κλειστοφοβια?συμβαινει και αυτο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα μανούλες και εγκυούλες

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση μέσα από τα μυνήματα σας

χτες πήρα τις εξετάσεις του προγεννήτικού

λίγο χαμηλά ο αιματοκρίτης στο 33,8 κατά τα άλλα καλά

επίσης τσιμπημένο ζάχαρο νηστείας 95 αλλά το παρακολουθω καθημερινά...

ο σύζυγος συνεχίζει να απείλει ότι θα μας αφήσει μόνους μας

ξέσπασε για όλα τα προβλήματα μας στο μωρό που έρχεται....

είχα πονάκια περιόδου και έχουν υποχωρήσει

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί το σποράκι

την άλλη εβδομάδα θα πάω για υπέρηχο

παιρνω και μαγνήσιο βέβαια μπορεί να βοήθησε κι αυτό

επίσης είμαι σε αναζήτηση γιατρού στο Έλενα γιατι ο προήγουμενος συνταξιοδοτήθηκε....

κι εγώ προτιμώ να είμαι μόνη μου και να ταλαιπωριέμαι παρά να με βοηθάνε οι γονείς οι πεθερικά

ARCA σε πολλές έγκυες πέφτει η πίεση ή το ζάχαρο....

να κυκλοφορείς με ένα σνακ στη τσάντα σου και δεν θα το ξαναπάθεις

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Αντε βρε κοριτσια,χαθηκατε ολη μερα και οι δυο κι ελεγα τι να γινε.Ολα καλα λοιπον,δυσκολα αλλα καλα.Σημασια εχει οτι ειναι καλα τα μωρακια αλλα σημασια εχεθ να κανετε κι αυτα που σας ειπαν.Νοvember τωρα εχεις παρει αδεια?Ποσες μερες σκεφτεσαθ η ειναι βλεποντας καθ κανοντας?Εσυ litsa δουλευεις?Εσυ βρε november ζεις πολυ δυσκολη κατασταση,αλλες στη θεση σου ξεκρεμαστες σ ενα ξενο μερος χωρις βοηθεια δε θα θελαν καν ν ακουσουν για τριτο,εισαι πολυ δυνατη,μπραβο.Δυσκολο πραγμα να μη μπορεις να κανεις την παραμικρη κινηση χωρις τα παιδια,αλλες εχουν δυο γιαγιαδες απικο και παλι παραπονιουνται.Εμεις ειχαμε μια ομορφη μερα αλλα παντα τετοια ωρα νιωθω οτι θα μεινω απι μπαταρια.Η δαναη κοιματαθ,η μελινα ειναι στο κρεβατι της αλλα δεν...Αυτο το παιδι απο μωρο ειχε μια φοβερη αντισταση στον υπνο,τι σχολειο,τι ρυθμικη αυτη ντουρασελ.Καλη νυχτα να εχουμε

Ο γιατρος χθες μου εγραψε 15 μερες αποχη απο την εργασια και μετα παιρνω την αδεια του 2015 και μεσα Μαρτιου βγαινω σε αδεια κυησεως.Δηλαδη δουλεια πλεον τελος!Απτη μια μεσα στο σπιτι ψιλοβαριεμαι,απτην αλλην δοξα τον Θεο λεω που υπαρχει μεριμνα υπερ των εγκυων γυναικων στο επαγγελμα μου.

Εγω meldan μου ηθελα και αλλο παιδακι επειδη ηταν επιλογη μου και ουδεποτε κοιταξα αν θα εχω βοηθεια για να μπορω να μεγαλωσω τα παιδια μου.Οπως πολλες κοπελες τα μεγαλωνουν μονες τους επειδη ειναι μακρια απο τους οικειους τους, λογω δουλειας,(και πιστεψε με ειναι πολλες αυτες) ετσι το βιωνω και εγω.Απτην στιγμη που κανω οικογενεια ειναι χρεος μου να "θυσιαστω" εγω για αυτην,οχι οι γιαγιαδες-παππουδες.Αυτοι κανανε την δικη τους οικογενεια και ας μην ανακατευονται στους αλλους.Οποιαδηποτε βοηθεια του στυλ,θελω να παω στον γιατρο κρατα μου τα παιδια για μια ωρα,η' να παω για ενα ποτακι μια φορα στο τοσο με το συζυγο,ευχαριστως θα την δεχτω.Αλλα απο εκει και περα ο καθενας στο σπιτι του για να μην παραγνωριζομαστε.Βεβαιως υπαρχουν και κοπελες που καθε μερα εχουν μανα η' πεθερα σπιτι, αντι για οικιακη βοηθο-baby sitter.Τυχερες και ξεκουραστες ειναι.Πρεπει να στο προσφερει αυτο η μανα σου ανιδιοτελως ομως για να μην υπαρχουν συγκρουσεις.Οχι εγω δεν ειμαι τυχερη εδω,κουραζομαι πολυ και δεν εχω βοηθεια απο κανεναν και καμαρωνω που ειμαι δυνατη και αξια να τα φερω βολτα.Μακαρι να με εχει ο Θεος καλα να συνεχισω τον αγωνα μου.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημέρα μανούλες και εγκυούλες

ευχαριστώ για τη συμπαράσταση μέσα από τα μυνήματα σας

χτες πήρα τις εξετάσεις του προγεννήτικού

λίγο χαμηλά ο αιματοκρίτης στο 33,8 κατά τα άλλα καλά

Κι εγώ νομίζω 35,3 έχω με όριο κατώτατο το 37...

επίσης τσιμπημένο ζάχαρο νηστείας 95 αλλά το παρακολουθω καθημερινά...

ο σύζυγος συνεχίζει να απείλει ότι θα μας αφήσει μόνους μας

ξέσπασε για όλα τα προβλήματα μας στο μωρό που έρχεται....

Λυπάμαι που αντιδρά έτσι...Πιο πολύ γιατί στενοχωρεί εσένα και το σποράκι σου...Κι εμένα χθες έτσι ήταν...Δε μιλιόταν, νεύρα, τα έβαζε μαζί μου...Εγώ συνεχίζω να κάνω αυτό που είχα γράψει και παλιότερα και τα κορίτσια με κορόιδευαν, δεν απαντώ, δε θα βγάλει πουθενά...Με γλυκό τρόπο, όσο μπορείς...Έχει ακόμη 7 μήνες για να το αποδεχτεί και να καταλάβει ότι όχι, δε φταίει το αγέννητο για ό,τι μπορεί να προκύπτει στο σπίτι...

είχα πονάκια περιόδου και έχουν υποχωρήσει

ελπίζω να είναι ακόμα εκεί το σποράκι

την άλλη εβδομάδα θα πάω για υπέρηχο

παιρνω και μαγνήσιο βέβαια μπορεί να βοήθησε κι αυτό

Το μαγνήσιο αποτρέπει τις συσπάσεις τις μήτρας, γι' αυτό φαντάζομαι είδες διαφορά.Κι εγώ παίρνω τρία την ημέρα.

επίσης είμαι σε αναζήτηση γιατρού στο Έλενα γιατι ο προήγουμενος συνταξιοδοτήθηκε....

κι εγώ προτιμώ να είμαι μόνη μου και να ταλαιπωριέμαι παρά να με βοηθάνε οι γονείς οι πεθερικά

ARCA σε πολλές έγκυες πέφτει η πίεση ή το ζάχαρο....

να κυκλοφορείς με ένα σνακ στη τσάντα σου και δεν θα το ξαναπάθεις

Μπράβο, σωτήρια λύση...Έστω και μια καραμελίτσα, κάτι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...