Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

χιχιχιχχιχι νομιζω η ωρα η μπαινω τα λεει ολα!!!:P:tongue: ο μικρος καθε 2 ωρες ειναι ξυπνιος!

ο μεσαιος μου δεν πολυ εδωσε σημασια το ειδε ειπε ααααα Νινι και εξαφανιστηκε....:rolleyes::rolleyes:

ο μεγαλος δεν τον πολυ ειδε γιατι ηταν αρρωστος πριν 2 μερες και δεν τον αφησα να πολυ πλησιασει

Εχω την μαμα μου σπιτι για βοηθεια για 10 μερουλες γιατι και με την καισαρικη ποναω ακομα οποτε οι δυσκολιες θα φανουν στην πορεια! οσο κουραση και να εχω δεν με νοιαζει χαλαλι τους ολα!!! ξανανιωσα η Μανα!!!:D:D

Καλώς ήρθες στο σπιτάκι σου λοιπόν! Αχ αυτές είναι μοναδικές στιγμές! Ο ορισμός της απόλυτης ευτυχίας! Εύχομαι πάντα να νιώθεις τόσο όμορφα ακόμα και όταν ίσως νιώσεις πως έρχεται η καταστροφή του κόσμου! :rolleyes:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέραααα

τι ζέστη είναι τούτη??? Θα αντέξουμε??? χτες τα είδα όλα! Είπαμε να βγούμε να τσιμπήσουμε κ γύρισα με άπειρα ρεψίματα (συγνώμη κιόλας, προσπαθούσα να χωνέψω) και που να βολευτώ από τη ζέστη, τι μπαλκόνι, τι βουλή, τι κινητό, τι άλλο να κάνω???λίγο ακόμα κ θα έκανα κ λίγο σεξ, αλλά με αυτή τη ζέστη,,,,μου έφυγε αμέσως η όρεξη....τελικά τα κατάφερα να κοιμηθώ 4ωρο... φτάνει...

Να δώσω κ γω καμιά ιδέα για κατάψυξη... όντως τα μπιφτεκάκια έτοιμα πλασμένα είναι καλή ιδέα, μαγειρεμένο κρέας ή κοτόπουλο ώστε να ετοιμάσεις μόνο γαρνιτούρα όπως ρύζι, πατάτα,μακαρόνι... εγώ βέβαια έβαζα κ κανα φασολάκι μαγειρεμένο,αλλά μάλλον λάθος...το έκοψα... παστίτσιο ή μουσακάς εννοείται μπαίνει, τον ξαναζεσταίνεις. Επίσης έχω καταψύξει και μαγειρεμένο ψάρι ή και ωμό βέβαια. Γενικά τη δουλέυω την κατάψυξη κι εγώ, πολύ με έχει βολέψει. Και δεν έχουμε ξεράσει καμία φορά!! Ναι έχω κ γω μεριδούλες κομμένο μαιδανό,άνιθο, πιπεριές, καροτάκια, οπως κ πίτες. Ή επίσης και μερικώς μαγερεμένα κολοκυθάκια, όχι ωμά. Αυτά....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Το ειχαμε ξανασυζητησει το θεμα αυτο αγαπουλα, πριν κανα διμηνο,που τοχεις το μυαλο σου?? εμ! βεβαια στο σεξ.......γιαυτο ξεχνας τα υπολοιπα!!!!!:cool::cool::cool:

Ειχανε ακουστει πολλες αποψεις, εγω ειχα πει οτι δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλο μεχρι 3-4 μηνων περιπου,οσο βαρος και να εχει!!! Ειδικα στο κοριτσι, συνεχεια νερακι.....

Χεχε ναι το θυμαμαι που το λέγατε, όχι μωρομάντηλα, αλλά πάλι είχα απορία με τι το πλένετε και αν το βαζετε το μωρο κατω απο τη βρύση και στα τσίσα του.

c8i6p2.png

Eυαγγελία μου, στο μαιευτήριο πιστεύω κ στη Γερμανία δείχνουν πώς να το σκουπίσεις κ αλλάξεις το μωρό. Όταν ανοίγεις την πάνα, με το μέρος της πάνας που ανοίγεις σκουπίζεις το μωράκι. έτσι παίρνεις τα πολλά,,, μετά όσο μπορέσεις περισσότερο πλένεις το μωρό σου κάτω από βρύση, τοπικά στο σημείο με το χέρι σου κ σκουπίζεις με πετσετούλα. Εγώ ειδικά στην αρχή δεν του έβαζα τίποτα αρωματικό. Εξάλλου το βράδυ θα κάνει κ το μπανάκι του... Πώπω πώς αποθύμισα τη διαδικασία... ειδικά όταν το χαίρεται κ το μωρό...

Τώρα, μέχρι όσο αντέξεις να το κρατάς έτσι κάτω από βρύση το κάνεις... το δικό μου έγινε πολύ γρήγορα 6-7 κιλά και κουλάθηκα... για τις βόλτες που δεν μπορεί να πλύνεις το μωρό, ψάξε όσο μπορείς πιο αγνά μωρομάντηλα...

Θα μας δείξουν Μαγδα μου, αλλά πολύ φοβάμαι πως θα μου δείξουν την κλασσική διαδικασία με τα μωρομάντηλα και δεν θέλω να την καθαρίζω έτσι. Καλά τωρα μου φαίνεται δύσκολο αλλα είναι μεχρι να το κανω μια δυο φορές και να βρω τους ρυθμούς μου

c8i6p2.png

Τα νεα μου σημερα....η πιεση μου επεσε 4 μοναδες κι εζησα το πρωι την πρωτη κριση πανικου στη ζωη μου σε σχεση με κυηση και γεννα....ημουν μονη στο σπιτι,δεν ηξερα που να σταθω.....το μωρο εχει τρελαθει απο χθες να με χτυπα οπου βρει....ο αντρας μου με καταλυπαται και μου λεει αντε ποτε θα γεννησεις δε μπορω να σε βλεπω αλλο με αυτην την κοιλια-να τυραννιεσαι εννοουσε-το ποδι συνεχιζει να πονα και ξερω οτι εχω σιγουρα αλλες δυο βδομαδες μπροστα μου....ατιμη ζεστη....με αποτελειωσες!!!:?

Αμαν βρε Μαρουσκάκι, λίγο η ζέστη, λίγο το πόδι, λίγο οι δουλειες με φούντες που εχεις, πάει κλάταρες κι εσυ. Δεν πειράζει συμβαίνει σε όλους, και τόσα που κάνεις ηρωιδα είσαι μπράβο! Τοσους μήνες σε διαβάζω, συνέχεια στο πόδι, δουλειες ξημερώματα, μετά γραφείο. Εσύ παιδί μου σχεδόν δεν κοιμάσαι για να τα προλάβεις όλα. Ούτε τα μισά δεν θα μπορούσα να κάνω εγώ. Αλλά να που είσαι ανθρωπος κι εσύ, και έχεις τα όρια σου. Και νομίζω στα όρια σου εφτασες απο την ανησυχία σου για το πόδι. Μην ανησυχείς καθόλου, με επιφανειακα ραμματα δεν πειράζεται το νεύρο. Θα επανέλθει, είναι που δεν το κινείς πολύ λογω των ραμμάτων και χάνει λίγο την κινητικότητα του. Με το που βγάλεις τα ράμματα και δεν πονάει οταν το κουνας, θα επανέλθει αμέσως στην προηγούμενη κατασταση. Μίλα και με ένα γιατρό αν θες για να σου φύγει η ανησυχία. Αλλά αμα ηταν τοσο εύκολο να πειραχτεί νεύρο φαντασου τι θα παθαιναμε με το κάταγμα οστών, που κάνουμε ένα σωρό ράμματα σε δερμα και μυες ταυτόχρονα, βάζουμε βίδες, σιδερα, γύψο! Βγαλτο απο το μυαλό σου και ηρέμησε!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

crochet μου τι καλά που γυρίσατε σπίτι και ενωθηκατε πάλι όλη η οικογένεια! Να σου ζήσει ο μπέμπης, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και την οικογένειά σου.

Και στα δικά μας κορίτσια!!!

c8i6p2.png

Μπορεί να φταίει που δεν είχα κοιμηθεί καλά,όταν λείπουν τα παιδιά για κάποιον περίεργο λόγο κοιμάμαι χάλια, είχε και πάρα πολλή ζέστη, όλ' αυτά....Χθες που ήταν τα παιδιά εδώ κι έγινα κομμάτια, μια χαρά κοιμήθηκα, ευτυχώς όταν είναι εδώ δεν προλαβαίνω να σκέφτομαι πολλά, ούτε γέννες ούτε τίποτα!Αν δεν είχα και την έννοια του ποδιού (φοβάμαι πως κάτι δεν πάει καλά, κάποιο νεύρο, δεν ξέρω, και το μεγάλο δάχτυλο δεν κινείται όπως τα υπόλοιπα...)θα ήμουν μια χαρά!Πάντως είμαι καλύτερα ευτυχώς...Τώρα έχω τα μυρμήγκια να σκάω, ελληνικός τίποτα, κανέλα τίποτα, τα νεύρα μου!!!:mad::x:x:x:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!!μια καινουργια μερα ξεκιναει......:tongue:

Αυτο που περιγραφεις το νιωθω και εγω με τα παιδια...παρολο που κουραζομαι και ειδικα τωρα στην κατασταση μου,δεν μπορω να μην τα εχω κοντα μου. Και παρολο που αποζητω στιγμες χαλαρωσης,οταν απουσιαζουν απο το σπιτι κατι μου λειπει,δεν μπορω πολυ ωρα

χωρις την παρουσια τους.Εξαρτηση...:rolleyes::rolleyes:

Ελληνικος τιποτα,κανελα τιποτα,μονο η ριγανη μας εμεινε ε??Το ειχε πει και η πεθερα καποιας κοπελας!!!!ποιας μου διαφευγει τωρα.......!!!!αλλα για να το λεει η πεθερουλα κατι παραπανω θα ξερει....:P

Οσο για το ποδι μακαρι να γιανει ρε παιδι μου,τι να πω! Τωρα που κοντευεις να γεννησεις και θελεις να εισαι ενεργητικη τωρα σου ελαχε και αυτο!!! Το ρημαδι...μακαρι τη Δευτερα να εχεις καλα νεα απο τον doc.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Η μαία μου είπε να πάρω καλτσάκια γιατί τις πρώτες μέρες τα μωρά ψιλοκρυώνουν ακόμη και αν έχει 40 βαθμούς έξω. Όσο για τα υπόλοιπα της μητέρας, μάλλον έχει να κάνει με το τι παρέχει το κάθε μαιευτήριο. Σε εμάς ας πούμε σερβιέτες δεν δίνουν. Ούτε πετσέτες

Τις πρωτες μερες της γεννησης δεν εχει ρυθμιστει ο θερμοστατης του σωματος του βρεφους γιαυτο και βαζουμε καλτσες,σκουφακι και κανα σεντονακι-πικε κουβερτουλα το βραδυ(για το κατακαλοκαιρο λεω που γενναμε εμεις).τον χειμωνα εννοουνται αυτα βεβαια.....

Μου αρεσει που στην αρχη λεγαμε οτι ειμαστε τυχερες γιατι δεν θα φαμε ολο το καλοκαιρι με τις ζεστες και την κοιλια στο στομα.Για μενα ο Ιουλιος ειναι ο πιο ζεστος μηνας! Εδω μετα τις 15 Αυγουστου δροσιζει,για να μην πω οτι αρχιζουν και τα πρωτα μελτεμια. Την φαγαμε ολη την καψα κοριτσιαααααααααα!!!!!!Πεθαινωωωωωωωωω........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Η πίεση πως σου έπεσε; Έτσι ξαφνικά; Στις κρίσεις πανικού πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία (τι σου λέω τώρα... :rolleyes:). Να έχεις κατά νου ότι ποτέ και κανείς δεν έπαθε τίποτα. Οπότε βαθιές εισπνοές και προσπαθείς να ηρεμήσεις. Θετικές σκέψεις και δροσερά αφεψήματα. Υπομονή, λίγο έμεινε :)

Μα βρε αγαπη αυτο ειναι το προβλημα: οτι νιωθεις οτι θα παθεις κατι.μπορει πρακτικα να μην ισχυει αυτο,αλλα εσυ ετσι νιωθεις εκεινη τη στιγμη.αστο αλλο να το ζεις αλλο στη θεωρια...και το χειροτερο ειναι που κουβαλας και μια ψυχη μεσα σου.πιο πολυ ανησυχεις για το παιδι σου παρα για το τομαρι σου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια ξαπλωσα στον καναπε δεν παει αλλο!μεγαλη δυσφορια εχω,ζαλιζομαι κιολας απο την ζεστη.εβαλα τo air condition και τα ποδια ψηλα γιατι μαλλον μου επεσε η πιεση....θα κατσω λιγο να ξαποστασω γιατι εχουμε φτασει οι περισσοτερες στα ορια μας.

Ειδικα οταν εχεις και παιδια (την κουραση τους) και σε συνδιασμο με προχωρημενη εγκυμοσυνη και ζεστη,ειναι πολυ επικινδυνο ....

Ηθελα να ξυριστω απο κατω σημερα,να κανω λιγο τα ποδια μου γιατι αυριο εχω γιατρο παλι και τα αφηνω για μετα,δεν την παλευω τωρα με τιποτα:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Μαρούσκα, ρίξε σόδα...μπορει να την τρώνε και να σκάνε!!!! Δεν έχεις αδερφή ή καμιά αδερφική φίλη να σε βοηθήσει λιγάκι?Κουράγιο κορίτσι!

Κροκετ καλή ανάρρωση! Η καισαρική σε δυσκολεύει στις κινήσεις?

Κατά τ' άλλα νιώθω πολύ τεμπέλα με αυτά που διαβάζω...τελικά η πρώτη εγκυμοσύνη είναι αυτή που απολαμβάνεις...μετά τρεχάτε ποδαράκια μου!

8NkSp3.png

Μα βρε αγαπη αυτο ειναι το προβλημα: οτι νιωθεις οτι θα παθεις κατι.μπορει πρακτικα να μην ισχυει αυτο,αλλα εσυ ετσι νιωθεις εκεινη τη στιγμη.αστο αλλο να το ζεις αλλο στη θεωρια...και το χειροτερο ειναι που κουβαλας και μια ψυχη μεσα σου.πιο πολυ ανησυχεις για το παιδι σου παρα για το τομαρι σου...

Αυτο ειναι ντε οπως το λες.Κι εγω τωρα που ειμαι ηρεμη λεω δεν τρεχει τιποτα ολα καλα. Χθες μονη μου με τον πανικο ανα δυο λεπτα ετρεχα τουαλετα ειπα θα γεννησω σημερα μονη μου το μωρο ειχε αποτρελαθει κι εγω απλως περιμενα να σπασουν τα νερα!!!!Τρελα λεμε....τι να ηρεμησεις....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια ξαπλωσα στον καναπε δεν παει αλλο!μεγαλη δυσφορια εχω,ζαλιζομαι κιολας απο την ζεστη.εβαλα τo air condition και τα ποδια ψηλα γιατι μαλλον μου επεσε η πιεση....θα κατσω λιγο να ξαποστασω γιατι εχουμε φτασει οι περισσοτερες στα ορια μας.

Ειδικα οταν εχεις και παιδια (την κουραση τους) και σε συνδιασμο με προχωρημενη εγκυμοσυνη και ζεστη,ειναι πολυ επικινδυνο ....

Ηθελα να ξυριστω απο κατω σημερα,να κανω λιγο τα ποδια μου γιατι αυριο εχω γιατρο παλι και τα αφηνω για μετα,δεν την παλευω τωρα με τιποτα:(

Αλλο ενα θυμα του καυσωνα και της εγκυμοσυνης!!!!!Πως θα το καταφερεις ρε το απο κατω;;;εγω θα παω αυριο αισθητικο...δεν ξερω πως αλλα θα παω δεν παει αλλο...αστο για τη νυχτα που δροσιζει λιγο...κι εγω τα ποδια χθες βραδυ τα εκανα...καλα το ενα με τη σακουλα και γαμ... τις αποτριχωσεις το εκανα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!!

Μαρούσκα, ρίξε σόδα...μπορει να την τρώνε και να σκάνε!!!! Δεν έχεις αδερφή ή καμιά αδερφική φίλη να σε βοηθήσει λιγάκι?Κουράγιο κορίτσι!

Κροκετ καλή ανάρρωση! Η καισαρική σε δυσκολεύει στις κινήσεις?

Κατά τ' άλλα νιώθω πολύ τεμπέλα με αυτά που διαβάζω...τελικά η πρώτη εγκυμοσύνη είναι αυτή που απολαμβάνεις...μετά τρεχάτε ποδαράκια μου!

Η αδερφη μου ειναι 500 χλμ μακρια κι οι πιο κοντινες μου φιλες δουλευουν...αυτες τις μερες ερχεται η μαμα μου....ε δε γινοταν αλλο...τα μυρμηγκια καπουτ...ηρθε ψεκασε ο μπαμπας μου....δε γινοταν αλλιως....σα μπαχαραδικο το ειχα κανει το σπιτι...χοντρο αλατι εδω καφες εκει κανελα παραπερα....εννοειται καμια εγκυμοσυνη δεν χαιρεσαι οσο την πρωτη...καμια τοσο ανεμελη-αν εχεις καλη εγκυμοσυνη φυσικα...-

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αμαν βρε Μαρουσκάκι, λίγο η ζέστη, λίγο το πόδι, λίγο οι δουλειες με φούντες που εχεις, πάει κλάταρες κι εσυ. Δεν πειράζει συμβαίνει σε όλους, και τόσα που κάνεις ηρωιδα είσαι μπράβο! Τοσους μήνες σε διαβάζω, συνέχεια στο πόδι, δουλειες ξημερώματα, μετά γραφείο. Εσύ παιδί μου σχεδόν δεν κοιμάσαι για να τα προλάβεις όλα. Ούτε τα μισά δεν θα μπορούσα να κάνω εγώ. Αλλά να που είσαι ανθρωπος κι εσύ, και έχεις τα όρια σου. Και νομίζω στα όρια σου εφτασες απο την ανησυχία σου για το πόδι. Μην ανησυχείς καθόλου, με επιφανειακα ραμματα δεν πειράζεται το νεύρο. Θα επανέλθει, είναι που δεν το κινείς πολύ λογω των ραμμάτων και χάνει λίγο την κινητικότητα του. Με το που βγάλεις τα ράμματα και δεν πονάει οταν το κουνας, θα επανέλθει αμέσως στην προηγούμενη κατασταση. Μίλα και με ένα γιατρό αν θες για να σου φύγει η ανησυχία. Αλλά αμα ηταν τοσο εύκολο να πειραχτεί νεύρο φαντασου τι θα παθαιναμε με το κάταγμα οστών, που κάνουμε ένα σωρό ράμματα σε δερμα και μυες ταυτόχρονα, βάζουμε βίδες, σιδερα, γύψο! Βγαλτο απο το μυαλό σου και ηρέμησε!

Λες βρε κοριτσι να ειναι αυτο;;;μακαρι Παναγια μου....κι ο μπαμπας μου αυτο λεει επειδη δεν το παταω ατονησε....ευχαριστω γιατρε μου!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...