Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Απο 13 πηγε 9....Ναι ξερω τι φταιει το μωρακι, ο,τι ειναι φυσικο κανει το δολιο....πεσανε πολλα μαζι....φοβαμαι για το ποδι....το μεγαλο δαχτυλο κουνιεται ελαχιστα....μια βδομαδα περασε...ποτε θα περπατησω κανονικα;;;τα παιδια δεν καταλαβαινουν Χριστο....τιποτα.....απελπισια.....δε μου συμβαινει συχνα να νιωθω ετσι....σημερα ειμαι παρα πολυ ασχημα....οι ορμονες...το ποδι....ολα....

Καποια κοπελα οχι απο εδω μεσα, ειχε πει κατι παρα πολυ ορθο: ποτε μην κανεις το βραδυ σκεψεις που αφορουν σοβαρα θεματα.αστες για την επομενη το πρωι!ετσι οπως το περιγραφεις ειναι,λιγο η ζεστη,λιγο η κουραση,λιγο οι ορμονες,κλπ κλπ ασε να περασει αυτη η βραδυα.......αυριο θα ειναι μια καινουργια μερα,ισως να δεις τα πραγματα πιο αισιοδοξα....;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koρίτσια μου διαβάζω για το άλλαγμα των μωρών. Και λεει να μην χρησιμοποιούμε μαντηλάκια οταν αλλαζουμε πανα, οτι ειναι μεσα στα χημικά. Πλυσιμο με νεράκι λεει θελει. Δηλαδη θα το πλενω το μωρό καθε φορα που αλλάζω πανα ειτε για τσισα ειτε για κακα? Και καλα οσο ειναι μικρουλι, αμα βαρύνει το ιδιο παλι? Δώστε μου τα φώτα σας!!

Καλε μην ανχωνεσαι στο νοσοκομειο λογικα θα στα πουν ολα!!!!

Με καθε αλλαγμα θελει πλυσιμο με νερακι η κατω απο την βρυση η με λεκανιτσα και βαμβακι

εγω μωρομαντηλα χρησιμοποιω οταν ειμαστε εξω απο το σπιτι και μετα απο 6 μηνων σε καθε αλλαγμα εκτος απο το βραδυνο που παντα τα πλενουμε και βεβαια 1 φορα την μερα μπανιο!

79o6p3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Μαρουσκακι οντως τοσο καιρο εδω πρωτη φορα σε ακουω ετσι.Ηρεμησε,αστα για δυο μερες ολα στην τυχη τους,τι αλλο να κανεις με τρια παιδια και το ποδι σ αυτην την κατασταση?Ηρεμησε,παρε αποφαση να πανε ολα λιγο πισω,μην παθεις και τιποτα.Ευαγγελια κι εγω προσπαθουσα να τα πλενω συνεχεια με νερακι γιατι τα κοριτσακια ειναι και πιο ευαισθητα.Χρησιμοποιυσα βεβαια και μωρομαντηλα οταν ημουν εξω και οταν χειμωνιασε και δεν ηθελα να παγωνω συνεχεια το μωρο κατω απ τη βρυση.Ζεστο νερακι εννοω αλλα κατα τον νοεμβρη να το γδυνεις απ τα βελουτε ζεστα φορμακια του και να υο πλενω τοσρς φορες τη μερα τα λυπομουν.Εγω σημερα οντως δεν εκανα πολλα πολλα.Καλα ξεκουραση πραγματικη δεν το λες αλλα μπροστα σε κατι αλλες μερες,καλα ηταν.Τωρα ξαπλωσα και βλεπω βουλη...Το απογευμα ακολουθησα κι εγω τελικα στο θεατρο γιατι σκεφτομουν ποσο καιρο εχω να ακολουθω τα μεγαλα μου στα προγραμματα τους?Το κανω τωρα γιατι μετα θα μου λειψει και σε μενα και σ αυτα.Απο κουνουπιερες εμενα μου αρεσουν αυτες που κρεμονται απο το ταβανι,οχι οι αλλες που πανε σετ με τις παντες.Ειναι πιο ονειρικες.Μια τετοια εχω,φτηνη ηταν απο το λητω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κροκετ μας γραφεις απ το σπιτι σας?Πρωτο βραδυ ολοι μαζι η κανω λαθος?Πες μας βρε αντιδρασεις των μεγαλων προς το μωρο.Πες μας και εσενα πως σου φαινεται η νεα κατασταση.Παραξενη αισθηση?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Απο 13 πηγε 9....Ναι ξερω τι φταιει το μωρακι, ο,τι ειναι φυσικο κανει το δολιο....πεσανε πολλα μαζι....φοβαμαι για το ποδι....το μεγαλο δαχτυλο κουνιεται ελαχιστα....μια βδομαδα περασε...ποτε θα περπατησω κανονικα;;;τα παιδια δεν καταλαβαινουν Χριστο....τιποτα.....απελπισια.....δε μου συμβαινει συχνα να νιωθω ετσι....σημερα ειμαι παρα πολυ ασχημα....οι ορμονες...το ποδι....ολα....

Marousaki moy! mazi pame ksafniastika pou se diavasa kiolas na ta les.k egw epa8a krisi epese i piesi 9 me 5 paliiiiiiiiiiii k pnigomoun moudiaza...krisi panikou pali...ti portokalades ti sokolates mou dinan tous agxosa....k eixame k drosia sto spiti ! ti na pw! tromokrati8ika! to moro ano kato ekane tin koilitsa mou , tora xalarosa mpika apo to kin. Gia pio logo ginete avto :-( perastika mas ! Aurio kenouria mera filakia

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Κροκετ μας γραφεις απ το σπιτι σας?Πρωτο βραδυ ολοι μαζι η κανω λαθος?Πες μας βρε αντιδρασεις των μεγαλων προς το μωρο.Πες μας και εσενα πως σου φαινεται η νεα κατασταση.Παραξενη αισθηση?

χιχιχιχχιχι νομιζω η ωρα η μπαινω τα λεει ολα!!!:P:tongue: ο μικρος καθε 2 ωρες ειναι ξυπνιος!

ο μεσαιος μου δεν πολυ εδωσε σημασια το ειδε ειπε ααααα Νινι και εξαφανιστηκε....:rolleyes::rolleyes:

ο μεγαλος δεν τον πολυ ειδε γιατι ηταν αρρωστος πριν 2 μερες και δεν τον αφησα να πολυ πλησιασει

Εχω την μαμα μου σπιτι για βοηθεια για 10 μερουλες γιατι και με την καισαρικη ποναω ακομα οποτε οι δυσκολιες θα φανουν στην πορεια! οσο κουραση και να εχω δεν με νοιαζει χαλαλι τους ολα!!! ξανανιωσα η Μανα!!!:D:D

79o6p3.png

Κριση πανικου?? Και εγω εχω παθει και ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα:(.Σε καταλαβαιω πως νιωθεις,σου εχουν πεσει ολα μαζεμενα πανω σου και σου βγαινει ψυχοσωματικα ολη αυτη η πιεση. Και εσεις τελευταια στιγμη ρε παιδι μου με το σπιτι!!! Αυτα ειναι δουλειες με φουντες,ητανε τωρα για εγκυο γυναικα με τρια παιδια και νταλα ζεστη????το αφησατε τελευταια στιγμη και εσεις.........μηπως ο αντρας σου νιωθει τωρα τυψεις που σε βλεπει ετσι??

Δεν το αφήσαμε εμείς τελευταία στιγμή, αν θυμάσαι, πού να θυμάσαι, λέμε τώρα, περιμέναμε τα μαστόρια από το Μάιο, Μάιο, κι ήρθαν γύρω στις 20 Ιουνίου, εμείς φταίμε???Πότε να βάφαμε δηλαδή?Με τις βροχές?Ή όσο πήγαινα εγώ στη δουλειά???:confused::confused::confused:Αν δεν γινόταν τώρα πότε θα γινόταν?Με το μωρό σπίτι??Μες στα χρώματα και τις μυρωδιές??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marousaki moy! mazi pame ksafniastika pou se diavasa kiolas na ta les.k egw epa8a krisi epese i piesi 9 me 5 paliiiiiiiiiiii k pnigomoun moudiaza...krisi panikou pali...ti portokalades ti sokolates mou dinan tous agxosa....k eixame k drosia sto spiti ! ti na pw! tromokrati8ika! to moro ano kato ekane tin koilitsa mou , tora xalarosa mpika apo to kin. Gia pio logo ginete avto :-( perastika mas ! Aurio kenouria mera filakia

Πώς είσαι τώρα κοριτσάκι μου?Πολύ άσχημη αίσθηση, πραγματικά....Και το μωρό νιώθει την αναστάτωσή σου και τρελαίνεται κι αυτό!:rolleyes: Για ποιο λόγο, άντε ντε....Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα....Πολλά φιλιά!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χιχιχιχχιχι νομιζω η ωρα η μπαινω τα λεει ολα!!!:P:tongue: ο μικρος καθε 2 ωρες ειναι ξυπνιος!

ο μεσαιος μου δεν πολυ εδωσε σημασια το ειδε ειπε ααααα Νινι και εξαφανιστηκε....:rolleyes::rolleyes:

ο μεγαλος δεν τον πολυ ειδε γιατι ηταν αρρωστος πριν 2 μερες και δεν τον αφησα να πολυ πλησιασει

Εχω την μαμα μου σπιτι για βοηθεια για 10 μερουλες γιατι και με την καισαρικη ποναω ακομα οποτε οι δυσκολιες θα φανουν στην πορεια! οσο κουραση και να εχω δεν με νοιαζει χαλαλι τους ολα!!! ξανανιωσα η Μανα!!!:D:D

Τι ωραία που είστε όλοι σπίτι μαζί....Κάθε δύο ώρες το μπομπιρίνι?Χαχα, αδύνατος αδύνατος αλλά με τις μάσες που κάνει χαμπάρι δε θα πάρετε πώς έβαλε κιλάκια!:tongue: Αυτό το υπέροχο συναίσθημα (το ''ξανάνωσα'' που γράφεις)των πρώτων ημερών...δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καποια κοπελα οχι απο εδω μεσα, ειχε πει κατι παρα πολυ ορθο: ποτε μην κανεις το βραδυ σκεψεις που αφορουν σοβαρα θεματα.αστες για την επομενη το πρωι!ετσι οπως το περιγραφεις ειναι,λιγο η ζεστη,λιγο η κουραση,λιγο οι ορμονες,κλπ κλπ ασε να περασει αυτη η βραδυα.......αυριο θα ειναι μια καινουργια μερα,ισως να δεις τα πραγματα πιο αισιοδοξα....;)

Μπορεί να φταίει που δεν είχα κοιμηθεί καλά,όταν λείπουν τα παιδιά για κάποιον περίεργο λόγο κοιμάμαι χάλια, είχε και πάρα πολλή ζέστη, όλ' αυτά....Χθες που ήταν τα παιδιά εδώ κι έγινα κομμάτια, μια χαρά κοιμήθηκα, ευτυχώς όταν είναι εδώ δεν προλαβαίνω να σκέφτομαι πολλά, ούτε γέννες ούτε τίποτα!Αν δεν είχα και την έννοια του ποδιού (φοβάμαι πως κάτι δεν πάει καλά, κάποιο νεύρο, δεν ξέρω, και το μεγάλο δάχτυλο δεν κινείται όπως τα υπόλοιπα...)θα ήμουν μια χαρά!Πάντως είμαι καλύτερα ευτυχώς...Τώρα έχω τα μυρμήγκια να σκάω, ελληνικός τίποτα, κανέλα τίποτα, τα νεύρα μου!!!:mad::x:x:x:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Μαρουσκακι οντως τοσο καιρο εδω πρωτη φορα σε ακουω ετσι.Ηρεμησε,αστα για δυο μερες ολα στην τυχη τους,τι αλλο να κανεις με τρια παιδια και το ποδι σ αυτην την κατασταση?Ηρεμησε,παρε αποφαση να πανε ολα λιγο πισω,μην παθεις και τιποτα. Υπόσχομαι να μην ξαναπέσω στα πατώματα, υπόσχομαι:P:p:p:p!Ευαγγελια κι εγω προσπαθουσα να τα πλενω συνεχεια με νερακι γιατι τα κοριτσακια ειναι και πιο ευαισθητα.Χρησιμοποιυσα βεβαια και μωρομαντηλα οταν ημουν εξω και οταν χειμωνιασε και δεν ηθελα να παγωνω συνεχεια το μωρο κατω απ τη βρυση.Ζεστο νερακι εννοω αλλα κατα τον νοεμβρη να το γδυνεις απ τα βελουτε ζεστα φορμακια του και να υο πλενω τοσρς φορες τη μερα τα λυπομουν.Εγω σημερα οντως δεν εκανα πολλα πολλα.Καλα ξεκουραση πραγματικη δεν το λες αλλα μπροστα σε κατι αλλες μερες,καλα ηταν.Τωρα ξαπλωσα και βλεπω βουλη...Το απογευμα ακολουθησα κι εγω τελικα στο θεατρο γιατι σκεφτομουν ποσο καιρο εχω να ακολουθω τα μεγαλα μου στα προγραμματα τους?Το κανω τωρα γιατι μετα θα μου λειψει και σε μενα και σ αυτα.Απο κουνουπιερες εμενα μου αρεσουν αυτες που κρεμονται απο το ταβανι,οχι οι αλλες που πανε σετ με τις παντες.Ειναι πιο ονειρικες.Μια τετοια εχω,φτηνη ηταν απο το λητω.

Το ζόρι με τα πλυσίματα είναι μέχρι να πέσει ο αφαλός, μετά είνα πιο εύκολο-είναι και καλοκαιρινά τα μωρά μας, μια χαρά θα δροσίζονται στη βρυσούλα από κάτω-...

Καλά έκανες και πήγες με τα κορίτσια, πόσες τέτοιες ευκαιρίες ακόμη οι τρεις σας??;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-3400 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2035 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-1850 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1733 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Οκ Μαγδάκι, μπήκε κι ο γίγας!!:tongue::tongue::tongue:Καλά, με 1,85 άντρα πολύ μου άρεσε που τον είπες κανονικό, ναι, κανονικός για Σουηδός, μας δουλεύεις μαρή???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Έχω μια απορία τις κάλτσες καλοκαιριατικα τι να τις κάνουμε για το.μωρό μιλάω πάντα..εμένα η λίστα που.μου έδωσαν από το.μητέρα όπου και γενναω είναι.διαφορετική λίγο.δηλ για το μωρό το μόνο τα ρουχαλάκια του που θα το βγάλω και ένα σεντονακι.να.του βάλω από πάνω αν χρειαστεί..Για την μαμά ας πούμε όσες ρόμπες και νυχτικακια ας πούμε θέλει παντόφλες και τέτοια σεσουάρ πετσέτες ,σουτιέν όλα τα άλλα στα δίνουν εκεί σερβιέτες ,για το στήθος επιθέματα κρέμες για το στήθος κτλ..

Η μαία μου είπε να πάρω καλτσάκια γιατί τις πρώτες μέρες τα μωρά ψιλοκρυώνουν ακόμη και αν έχει 40 βαθμούς έξω. Όσο για τα υπόλοιπα της μητέρας, μάλλον έχει να κάνει με το τι παρέχει το κάθε μαιευτήριο. Σε εμάς ας πούμε σερβιέτες δεν δίνουν. Ούτε πετσέτες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τα νεα μου σημερα....η πιεση μου επεσε 4 μοναδες κι εζησα το πρωι την πρωτη κριση πανικου στη ζωη μου σε σχεση με κυηση και γεννα....ημουν μονη στο σπιτι,δεν ηξερα που να σταθω.....το μωρο εχει τρελαθει απο χθες να με χτυπα οπου βρει....ο αντρας μου με καταλυπαται και μου λεει αντε ποτε θα γεννησεις δε μπορω να σε βλεπω αλλο με αυτην την κοιλια-να τυραννιεσαι εννοουσε-το ποδι συνεχιζει να πονα και ξερω οτι εχω σιγουρα αλλες δυο βδομαδες μπροστα μου....ατιμη ζεστη....με αποτελειωσες!!!:?

Η πίεση πως σου έπεσε; Έτσι ξαφνικά; Στις κρίσεις πανικού πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία (τι σου λέω τώρα... :rolleyes:). Να έχεις κατά νου ότι ποτέ και κανείς δεν έπαθε τίποτα. Οπότε βαθιές εισπνοές και προσπαθείς να ηρεμήσεις. Θετικές σκέψεις και δροσερά αφεψήματα. Υπομονή, λίγο έμεινε :)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Όπως είπα και στην marouskaki πάνω από όλα ψυχραιμία! Δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα γιατί η αδρεναλίνη είναι στα ύψη και ο οργανισμός σου βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης. Σα να έχεις απέναντί σου ένα λιοντάρι που θέλει να σε φάει και σε πρέπει να κινητοποιηθείς. Θετικές σκέψεις και αναπνοές! :)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...