Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τουρλού στην γάστρα! Θα βάλεις πατάτες, κολοκυθάκια, πιπεριές (πράσινες και κόκκινες), καρότα, κρεμμύδια, μελιτζάνες, μανιτάρια και λουκάνικα! Το έκανα πριν μια εβδομάδα από μόνη μου και ξετρελαθήκαμε! Αύριο αυτό σκοπεύω να ξανακάνω!

και μενα τωρα που μου εφεραν μελιτζανες αυτο εκανα....αλλο πραγμα...εγω εβαλα και μανιταρια ...ΤΕΛΕΙΟ!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Λοιπον παω να φτιαξω την βαλιτσα.δεν ξαναφρεσκαρουμε ρε κοριτσια τα βασικα?? Οχι τα προεραιτικα.αυτα ειναι στην κριση της καθεμιας,θυμιστε μου τα απαραιτητα γιατι εχω κολλησει και που ειναι η λιστα με το κατεβατο που ειχατε γραψει πριν κανα μηνα?? Εδω χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα,γλωσσα δεν βαζουμε μεσα...μεχρι να γεννησουμε ολες θα εχουμε φτασει τις 1000 σελιδες!!!! Γλωσσουδες....χιχιχι

Για την μητέρα:

• 1 νυχτικό για την ώρα του τοκετού
  • 3-4 ζευγάρια πυτζάμες ή νυχτικιές
  • 1 ρόμπα
  • παντόφλες-σαγιονάρες
  • κάλτσες
  • 6-8 εσώρουχα
  • 2 σουτιέν θηλασμού
  • 1 πακέτο σερβιέτες μεγάλες
  • 1 πακε΄το σερβιέτες κανονικές
  • 1 πακέτο επιθέματα στήθους
  • πετσέτες μπάνιου, προσώπου, χεριών
  • νεσεσέρ με προσωπικά αντικείμενα

Για το μωρό (σε δημόσιο νοσοκομείο):

• 6 φανελάκια κοντομάνικα
  • 6 φορμάκια
  • καλτσάκια
  • 6 υφασμάτινες πάνες
  • 2-3 υφασμάτινες σαλιάρες
  • 1 πακέτο βρεφικές πάνες
  • 1 μπουρνούζι
  • 3 πετσετάκια
  • βρεφικό σαμπουάν

Για το μωρό (σε ιδιωτικό μαιευτήριο):

• 1 φανελάκι
  • 1 φορμάκι
  • καλτσάκια
  • 1 υφασμάτινη σαλιάρα
  • 1 υφασμάτινη πάνα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Λοιπον εξηγηστε μου οι νοικοκυρες του cafe πως αποθηκευεται φαγητο για μετα τον τοκετο στην καταψυξη.Βημα-βημα,για τι φαγητα μιλαμε, βαζετε μεσα και μπαχαρικα?αυγα?γαλα μεσα στο φαγητο? αυτα δεν αλλοιωνονται?δωστε ιδεες για 2-3- 4 φαγητα γιατι θα πεσει πεινα μετα....!!!!!!! Αν περιμενω απο τον αντρα μου να μαγειρεψει, ουουουουου κλαφτα Χαραλαμπε!!! Θα με πεθανει στο σουβλακι....οση δυσκοιλιοτητα δεν επαθα στην εγκυμοσυνη θα την παθω μετα :mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εξηγηστε μου οι νοικοκυρες του cafe πως αποθηκευεται φαγητο για μετα τον τοκετο στην καταψυξη.Βημα-βημα,για τι φαγητα μιλαμε, βαζετε μεσα και μπαχαρικα?αυγα?γαλα μεσα στο φαγητο? αυτα δεν αλλοιωνονται?δωστε ιδεες για 2-3- 4 φαγητα γιατι θα πεσει πεινα μετα....!!!!!!! Αν περιμενω απο τον αντρα μου να μαγειρεψει, ουουουουου κλαφτα Χαραλαμπε!!! Θα με πεθανει στο σουβλακι....οση δυσκοιλιοτητα δεν επαθα στην εγκυμοσυνη θα την παθω μετα :mrgreen::mrgreen:

Εγώ δεν ξέρω πώς το αποθηκεύουν γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα..Η.μαμά μένει κοντά οπότε αυτή θα έρχεται λογικά αν και του άντρα μου δεν του αρέσει όπως μαγειρεύει..βέβαια έχει δίκιο τα κάνει λίγο νεροβραστα ..Αλλά στην.ανάγκη

ewKwp3.png

:(:( :( εδω κατω απο 4 ? βρακι δεν βρισκεις.....:twisted::twisted: εχουμε κ@λους πολυτελειας....:mrgreen:

Καλά μην νομίζεις και εγώ από 2ε το ένα τα πήρα μην νομίζεις πήρα 4 καινούρια και.κανονικά γιατί αυτά τα βρακιά δεν πρόκειται να τα ξαναβάλω έχω και άλλα.4 οπότε Καλά ειναι

ewKwp3.png

Για την μητέρα:

• 1 νυχτικό για την ώρα του τοκετού
  • 3-4 ζευγάρια πυτζάμες ή νυχτικιές
  • 1 ρόμπα
  • παντόφλες-σαγιονάρες
  • κάλτσες
  • 6-8 εσώρουχα
  • 2 σουτιέν θηλασμού
  • 1 πακέτο σερβιέτες μεγάλες
  • 1 πακε΄το σερβιέτες κανονικές
  • 1 πακέτο επιθέματα στήθους
  • πετσέτες μπάνιου, προσώπου, χεριών
  • νεσεσέρ με προσωπικά αντικείμενα

Για το μωρό (σε δημόσιο νοσοκομείο):

• 6 φανελάκια κοντομάνικα
  • 6 φορμάκια
  • καλτσάκια
  • 6 υφασμάτινες πάνες
  • 2-3 υφασμάτινες σαλιάρες
  • 1 πακέτο βρεφικές πάνες
  • 1 μπουρνούζι
  • 3 πετσετάκια
  • βρεφικό σαμπουάν

Για το μωρό (σε ιδιωτικό μαιευτήριο):

• 1 φανελάκι
  • 1 φορμάκι
  • καλτσάκια
  • 1 υφασμάτινη σαλιάρα
  • 1 υφασμάτινη πάνα

Έχω μια απορία τις κάλτσες καλοκαιριατικα τι να τις κάνουμε για το.μωρό μιλάω πάντα..εμένα η λίστα που.μου έδωσαν από το.μητέρα όπου και γενναω είναι.διαφορετική λίγο.δηλ για το μωρό το μόνο τα ρουχαλάκια του που θα το βγάλω και ένα σεντονακι.να.του βάλω από πάνω αν χρειαστεί..Για την μαμά ας πούμε όσες ρόμπες και νυχτικακια ας πούμε θέλει παντόφλες και τέτοια σεσουάρ πετσέτες ,σουτιέν όλα τα άλλα στα δίνουν εκεί σερβιέτες ,για το στήθος επιθέματα κρέμες για το στήθος κτλ..

ewKwp3.png

Τι συμπτωση καλε!!! Και εμενα η γλυκουλα μου η πεθερουλα μου μαγειρευει τις ιδιες μερες,Τριτη και Παρασκευη.....Σκ@τα στο φουρνο με πατατες!!!!!!!!!!!;)

χαχαχαχαχα!!!!!

βρε νοβεμπερ θα γεννησω πριν την ωρα μου:P

KPOzp2.png deXnp3.png

Στο τοπ για καταψυξη ειναι τα με κιμα

...δηλαδη, πλαθεις κεφτεδακια η μπιφτεκακια η γιουβαρλακια τα βαζεις καταψυξη σε μεριδες, βγαζεις, τα μαγειρευεις.Ετοιμαζεις κιμα για μακαρονια κανα κιλο, χωριζεις σε μεριδες, κι οταν το θες απλως αποψυχεις κανεις κι ενα μακαρονι κι οκ.τα μπιφτεκοειδη κλπ απλως πλασμενα τα βαζω, ωμα δηλαδη.φασολια, ρεβυθια μαγειρεμενα.παιρνετε κανα τονο πιπεριες τωρα που ειναι η εποχη τους, τις αδειαζετε και καταψυξη σε μεριδες.φτιαχνεις μονο γεμιση, τις γεμιζεις οπως ειναι κατεψυγμενες και τρως γεμιστα ολο το χρονο.αυτα μου ερχονται.και γενικα...μαγειρευετε ποσοτητες οχι για μια μερα...εγω παντα μαγειρευα απο βραδις που ηταν ο αντρας μου σπιτι γιατι μπορει να ξημερωσει καμια δυσκολη μερα με το μωρο και να μην προλαβεις ουτε το φαι....ντουλαπι παντα γεματο με ζυμαρικα, ρυζια, σαλτσα ντοματα., οσπρια, αλευρι.στο ψυγειο γαλα αυγα βιταμ για κανα κεηκ για τα αλλα παιδια για το σχολειο η για επισκεπτες απροειδοποιητους....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Τα νεα μου σημερα....η πιεση μου επεσε 4 μοναδες κι εζησα το πρωι την πρωτη κριση πανικου στη ζωη μου σε σχεση με κυηση και γεννα....ημουν μονη στο σπιτι,δεν ηξερα που να σταθω.....το μωρο εχει τρελαθει απο χθες να με χτυπα οπου βρει....ο αντρας μου με καταλυπαται και μου λεει αντε ποτε θα γεννησεις δε μπορω να σε βλεπω αλλο με αυτην την κοιλια-να τυραννιεσαι εννοουσε-το ποδι συνεχιζει να πονα και ξερω οτι εχω σιγουρα αλλες δυο βδομαδες μπροστα μου....ατιμη ζεστη....με αποτελειωσες!!!:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τα νεα μου σημερα....η πιεση μου επεσε 4 μοναδες κι εζησα το πρωι την πρωτη κριση πανικου στη ζωη μου σε σχεση με κυηση και γεννα....ημουν μονη στο σπιτι,δεν ηξερα που να σταθω.....το μωρο εχει τρελαθει απο χθες να με χτυπα οπου βρει....ο αντρας μου με καταλυπαται και μου λεει αντε ποτε θα γεννησεις δε μπορω να σε βλεπω αλλο με αυτην την κοιλια-να τυραννιεσαι εννοουσε-το ποδι συνεχιζει να πονα και ξερω οτι εχω σιγουρα αλλες δυο βδομαδες μπροστα μου....ατιμη ζεστη....με αποτελειωσες!!!:?

Αχ βρε μαρουσκακι μου πόσο σου πήγε δηλ η πίεση;τι να κάνει και αυτός ο καημένος που σε βλέπει έτσι με όλα αυτά που έχεις τραβηξει αλλά έχει δυνατή γυναίκα.οι άντρες σου να σε έχουν στα όπα όπα γιατί παλεύεις γι'αυτούς...τι εννοείς σε κλωτσάει όλη την ώρα Ε τι να κάνει και αυτό;

ewKwp3.png

Αχ βρε μαρουσκακι μου πόσο σου πήγε δηλ η πίεση;τι να κάνει και αυτός ο καημένος που σε βλέπει έτσι με όλα αυτά που έχεις τραβηξει αλλά έχει δυνατή γυναίκα.οι άντρες σου να σε έχουν στα όπα όπα γιατί παλεύεις γι'αυτούς...τι εννοείς σε κλωτσάει όλη την ώρα Ε τι να κάνει και αυτό;

Απο 13 πηγε 9....Ναι ξερω τι φταιει το μωρακι, ο,τι ειναι φυσικο κανει το δολιο....πεσανε πολλα μαζι....φοβαμαι για το ποδι....το μεγαλο δαχτυλο κουνιεται ελαχιστα....μια βδομαδα περασε...ποτε θα περπατησω κανονικα;;;τα παιδια δεν καταλαβαινουν Χριστο....τιποτα.....απελπισια.....δε μου συμβαινει συχνα να νιωθω ετσι....σημερα ειμαι παρα πολυ ασχημα....οι ορμονες...το ποδι....ολα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Απο 13 πηγε 9....Ναι ξερω τι φταιει το μωρακι, ο,τι ειναι φυσικο κανει το δολιο....πεσανε πολλα μαζι....φοβαμαι για το ποδι....το μεγαλο δαχτυλο κουνιεται ελαχιστα....μια βδομαδα περασε...ποτε θα περπατησω κανονικα;;;τα παιδια δεν καταλαβαινουν Χριστο....τιποτα.....απελπισια.....δε μου συμβαινει συχνα να νιωθω ετσι....σημερα ειμαι παρα πολυ ασχημα....οι ορμονες...το ποδι....ολα....

Έλα αγάπη μου κάνε λίγο υπομονή πόσο βέβαια να κάνεις μια το ένα μια το άλλο σου την βαράει εδώ την βαράει σε μας που ούτε πόδι έχουμε χτυπημένο ούτε παιδιά ούτε τίποτα..

ewKwp3.png

Κριση πανικου?? Και εγω εχω παθει και ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα:(.Σε καταλαβαιω πως νιωθεις,σου εχουν πεσει ολα μαζεμενα πανω σου και σου βγαινει ψυχοσωματικα ολη αυτη η πιεση. Και εσεις τελευταια στιγμη ρε παιδι μου με το σπιτι!!! Αυτα ειναι δουλειες με φουντες,ητανε τωρα για εγκυο γυναικα με τρια παιδια και νταλα ζεστη????το αφησατε τελευταια στιγμη και εσεις.........μηπως ο αντρας σου νιωθει τωρα τυψεις που σε βλεπει ετσι??

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...