Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Koρίτσια μου διαβάζω για το άλλαγμα των μωρών. Και λεει να μην χρησιμοποιούμε μαντηλάκια οταν αλλαζουμε πανα, οτι ειναι μεσα στα χημικά. Πλυσιμο με νεράκι λεει θελει. Δηλαδη θα το πλενω το μωρό καθε φορα που αλλάζω πανα ειτε για τσισα ειτε για κακα? Και καλα οσο ειναι μικρουλι, αμα βαρύνει το ιδιο παλι? Δώστε μου τα φώτα σας!!

καλο ειναι να μην τα χρησιμοποιειες πολυ....εγω τα χρησιμοποιουσα μονο οταν ημουν εκτος σπιτιου ή εκανε πολλα κακα...επαιρνα τα πολλα και μετα την επλενα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα.

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Εσάς τα μωρά σας σάς πονάνε όταν κουνιούνται; Εμένα η δική μου πολύ. Και χτες μάλιστα την είχε πιάσει μια υπερένταση. Δεν ήξερα τι να κάνω για να την ηρεμήσω. Μέχρι και στον χορό το έριξα για να ζαλιστεί και να κοιμηθεί, αλλά ακάθεκτη αυτή. Είναι φυσιολογικό; Αλλά κυρίως τα χτυπήματα, είναι φυσιολογικό να μας πονάνε; Πριν 3 εβδομάδες ξέρω ότι ήταν 1932 κιλά. Πόσο πολύ μπορεί να πάχυνε μέχρι τώρα και να δυνάμωσε;!

μεγαλωνουν πολυ...φαντασου οτι και εμενα σε 10 ,ερες πηρε μισο κιλο....παντως ρε κοριτσι εγω την δικη σου για την βδομαδα που λες δεν την κοβω μικρη...κανονικη ειναι...απλα δεν ειναι θρεφταρι....ουτε εμενα ειναι...και η μεγαλη μου 39+3 βγηκε 2570....ξερεις για ποτε φουσκωσε???;)

παντως οι κινησεις τους τωρα ειναι πιο βαριες γιατι μεγαλωσαν....εμενα δεν με ποναει...με ανατριχιαζει απλα ιδικα οταν καθομαι στην καρεκλα και κουναει το κεφαλι της κατω γιατι την ενοχλει μαλλον η σταση μου!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλο ειναι να μην τα χρησιμοποιειες πολυ....εγω τα χρησιμοποιουσα μονο οταν ημουν εκτος σπιτιου ή εκανε πολλα κακα...επαιρνα τα πολλα και μετα την επλενα

Τα πολλά με τι τα έπαιρνες; Με χαρτί υγείας; Και μετά στο πλυσιμο σκέτο νεράκι ή και αφρόλουτρο;

Και στα τσίσα κορίτσι την έπλενες ή σκέτο σκούπισμα;

c8i6p2.png

Επειδη εχω διαβητη κυησης Μαχη μου, οχι οτι ειναι πολλα τα γραμμαρια του αλιμονο.Α ναι? θα παω να δω κ εγω τοτε απο κει... με 50 την ειχα δει στο νετ ομορφη μου φανηκε με τον φιογκο :rolleyes::tongue:

Είναι habibi μου εγώ την πήρα σετ κουνουπιέρα πάπλωμα πάντα όλη την προίκα δηλ.αλλά.Δεν νομίζω ότι είχε τόσο πιο φθηνή ήταν και τώρα θα την βρεις ακόμα πιο φθηνή..

ewKwp3.png

Τα πολλά με τι τα έπαιρνες; Με χαρτί υγείας; Και μετά στο πλυσιμο σκέτο νεράκι ή και αφρόλουτρο;

Ευαγγελία τα κακάκια στο νεογέννητο είναι πολύ λίγα!κατευθείαν πλύσιμο...στα κακακια βάλε λίγο αφρόλουτρο να μοσχομυρίσει τώρα στα τσισάκια κ σκετο νερό.Στην ανηψια μου έτσι κάναμε κ δεν έχει συγκαεί ποτε.Στα κακακια πάντα πλύσιμο.Εκτος αν τύχει κ είσαι έξω.

Είμαι πρωτομανούλα αλλά εχω κάνει εξασκηση σε πολλά μωρά!!!

για να δεις πόσο άχρηστα είναι τα μωρομάντηλα χρησιμοποίήσετα στον εαυτό σου....

προτιμώ στην ανάγκη φυσιολογικό ορό....όπως είπε και η νινακι με αυτά παίρνεις τα πολλά για να μην λερώνεσαι!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Άλλοι με κοιτούν με οίκτο κι άλλοι με θαυμασμό, εγώ πάντως όταν θα βγαίνω με τους 5 άντρες μου βόλτα θα νιώθω πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΗ:wink::wink::wink::wink:

Οικτο???????????? Ζηλεια θα ελεγα!!!!!!!!!!!! φτου φτουυυυυυυυυυυυυυυυ

σκανε απο τη ζηλεια!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Κοριτσακι μου οι μετρησεις των μπεμπακιων ειναι στο περιπου,τιποτα δεν ειναι απολυτο και σιγουρο.εγω το εχω ξαναπει,πριν γεννησω τον γιο μου κανω υπερηχο 20' νωριτερα και μου τον βγαζει 2400 περιπου και ητανε τελικα 3500κιλα.Αν ο γιατρος σου δεν σου λεει κατι ανησυχητικο τοτε ολα ταλλα ειναι στο περιπου.Τελοσπαντων ευχομαι ολα κατευχην!

Οσο για την κουνουπιερα που ψαχνεις,ζητα απο καμια κοπελα εδω στο forum που πουλανε τα παντα ολα καθε μερα.ολο και καποια θα βρεθει να σου πουλησει οικονομικα.δεν βλεπεις τι γινεται εδω μεσα καθε μερα????το Μεγαλο Παζαρι εχει γινει,στο τελος θα πουλανε και τα βρακια τους(οντως εχω δει να πουλανε κιλοτες εγκυμοσυνης):confused::confused::confused:Παντως η' απο δω μεσα θα βρεις η' απο skroutz??? Εχεις κοιταξει εκει?

Ναι καλη μου..απλα αλλο τα κιλακια κ αλλο μια συγκεκριμενη μετρηση να απεχει τοσο πολυ.Θα δουμε σε μια εβδομαδα την αναπτυξη του μωρου :rolleyes:

Αληθεια πουλανε κ εδω? ωχ ωχ... κιλοτες? :oops:

ειχα μπει στο skroutz ναι...αλλα απο εμφανιση μου αρεσε εκεινη η τσιμπημενη απο τα Λητω κ ετσι το αφησα το θεμα...

mI14p3.png

vEpEp3.png

τα κακα τα επαιρνα με μαντιλακι και μετα την επλενα με αφρολουτρο...στα τσισα σκετο νερακι

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

εγω πηρα κατι σουπερ βαμβακερα βρακακια...6 κομματια 2 ευρω το ενα..εχουν και λιγη σαντελιτσα στο τελειωμα....να εχουμε και λιγο στυλ και τα πηρα χρωματιστα...χαχαχα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Eυαγγελία μου, στο μαιευτήριο πιστεύω κ στη Γερμανία δείχνουν πώς να το σκουπίσεις κ αλλάξεις το μωρό. Όταν ανοίγεις την πάνα, με το μέρος της πάνας που ανοίγεις σκουπίζεις το μωράκι. έτσι παίρνεις τα πολλά,,, μετά όσο μπορέσεις περισσότερο πλένεις το μωρό σου κάτω από βρύση, τοπικά στο σημείο με το χέρι σου κ σκουπίζεις με πετσετούλα. Εγώ ειδικά στην αρχή δεν του έβαζα τίποτα αρωματικό. Εξάλλου το βράδυ θα κάνει κ το μπανάκι του... Πώπω πώς αποθύμισα τη διαδικασία... ειδικά όταν το χαίρεται κ το μωρό...

Τώρα, μέχρι όσο αντέξεις να το κρατάς έτσι κάτω από βρύση το κάνεις... το δικό μου έγινε πολύ γρήγορα 6-7 κιλά και κουλάθηκα... για τις βόλτες που δεν μπορεί να πλύνεις το μωρό, ψάξε όσο μπορείς πιο αγνά μωρομάντηλα...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια μου διαβάζω για το άλλαγμα των μωρών. Και λεει να μην χρησιμοποιούμε μαντηλάκια οταν αλλαζουμε πανα, οτι ειναι μεσα στα χημικά. Πλυσιμο με νεράκι λεει θελει. Δηλαδη θα το πλενω το μωρό καθε φορα που αλλάζω πανα ειτε για τσισα ειτε για κακα? Και καλα οσο ειναι μικρουλι, αμα βαρύνει το ιδιο παλι? Δώστε μου τα φώτα σας!!

Το ειχαμε ξανασυζητησει το θεμα αυτο αγαπουλα, πριν κανα διμηνο,που τοχεις το μυαλο σου?? εμ! βεβαια στο σεξ.......γιαυτο ξεχνας τα υπολοιπα!!!!!:cool::cool::cool:

Ειχανε ακουστει πολλες αποψεις, εγω ειχα πει οτι δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλο μεχρι 3-4 μηνων περιπου,οσο βαρος και να εχει!!! Ειδικα στο κοριτσι, συνεχεια νερακι.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σωστο και αυτο!!!καλε...!!!!!!!!!!!!! Evangelia Παλι το σεξ σκεφτεσαι??????????????

Το μυαλο σου εδω....:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εγω πηρα κατι σουπερ βαμβακερα βρακακια...6 κομματια 2 ευρω το ενα..εχουν και λιγη σαντελιτσα στο τελειωμα....να εχουμε και λιγο στυλ και τα πηρα χρωματιστα...χαχαχα

Απο internet? Απο που?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωχ μαναρι αυτο ειναι και το δικο μου αγχος τις τελευταιες μερες.Δεν βαζω που δεν βαζω κρεμα,γιατι βαριεμαι-ξεχναω, αν σκασει και καμια ραγαδα,χ@σε ψηλα και αγναντευε......

Σημερα εχω πονακια περιοδου λιγακι.....ειδομεν!

Απο φαγητο γαυρο με αγγουροντοματα απο τον μπαξε.......Ριχτε ιδεες για αυριο :confused:

Τουρλού στην γάστρα! Θα βάλεις πατάτες, κολοκυθάκια, πιπεριές (πράσινες και κόκκινες), καρότα, κρεμμύδια, μελιτζάνες, μανιτάρια και λουκάνικα! Το έκανα πριν μια εβδομάδα από μόνη μου και ξετρελαθήκαμε! Αύριο αυτό σκοπεύω να ξανακάνω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...