Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Η πεθερά μου μου είπε ότι τα μυρμήγκια εξαφανίζονται αν βρεις από που βγαίνουν κ βάλεις σε κείνο το σημείο κανέλα...εγώ δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δε βρήκα από που έρχονται τα άτιμα...

Ε! Αμα στο ειπε η πεθερα τοτε ειναι νομος και κανονας.....Ακους μαρουσκα? Κανελα.

Οχι ριγανες καφεδες και μ@λακιες.....!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τρελάρααααα!!!! αχχαχαχα γελάω μόνη μου!!!! εγώ με τα 20 είμαι ψηλά στη λίστα!!! λες να παρω κανένα ακόμα???? Δε με πειράζει, το πρόβλημα είναι μη σκάσει μύτη καμιά ραγάδα στην παράταση κ τρελαθώ!!!!

Ωχ μαναρι αυτο ειναι και το δικο μου αγχος τις τελευταιες μερες.Δεν βαζω που δεν βαζω κρεμα,γιατι βαριεμαι-ξεχναω, αν σκασει και καμια ραγαδα,χ@σε ψηλα και αγναντευε......

Σημερα εχω πονακια περιοδου λιγακι.....ειδομεν!

Απο φαγητο γαυρο με αγγουροντοματα απο τον μπαξε.......Ριχτε ιδεες για αυριο :confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λοιπον παω να φτιαξω την βαλιτσα.δεν ξαναφρεσκαρουμε ρε κοριτσια τα βασικα?? Οχι τα προεραιτικα.αυτα ειναι στην κριση της καθεμιας,θυμιστε μου τα απαραιτητα γιατι εχω κολλησει και που ειναι η λιστα με το κατεβατο που ειχατε γραψει πριν κανα μηνα?? Εδω χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα,γλωσσα δεν βαζουμε μεσα...μεχρι να γεννησουμε ολες θα εχουμε φτασει τις 1000 σελιδες!!!! Γλωσσουδες....χιχιχι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσαρες.Τι κανετε?Βαφω μαλλι κι ανανεωνομαι.Φαγητο εχω απο χθες,μακαρονια με κοκκινιστο και ειμαι αποφασισμενη-σημερα ξεκουραση.Λιγο με της μπεμπας θα ασχοληθω και μη σαε πω να τ αφησω κι αυτα γι αυριο.Νοβεμπερ κι εγω φοβαμαι για ραγαδες καθως εχω εγκαταλειψει κρεμες κι σμυγδαλελαια και τα παντα.Και δε μπορεις να τις κανεις τιποτα τις ατιμες.Στη βαλιτσα βαλε νυχτικα η πυτζαμες,σουτιεν,σαγιοναρες,ειδη μπανιου,σερβιετες,εσωρουχα,ρουχαλακι μωρου και δε θυμαμαι αν γεννας σε δημοσιο θες τα παντα για το μωρο.Δε μου ρχεται κατι αλλο απο τα πολυ βασικα.Α,κσι κανα σεντονακι-πανακι γι αυτους που θα το παιρνουν αγκαλια.Οι υπολοιπες τι τρωτε σημετα,να παιρνω καμια ιδεα γι αυριο.Μαγδα μου 1.85 ψηλο τον λες τον ανθρωπο,οχι κανονικο και τα μωρα σας τεραστια,ζωη να χουν.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσαρες.Τι κανετε?Βαφω μαλλι κι ανανεωνομαι.Φαγητο εχω απο χθες,μακαρονια με κοκκινιστο και ειμαι αποφασισμενη-σημερα ξεκουραση.Λιγο με της μπεμπας θα ασχοληθω και μη σαε πω να τ αφησω κι αυτα γι αυριο.Νοβεμπερ κι εγω φοβαμαι για ραγαδες καθως εχω εγκαταλειψει κρεμες κι σμυγδαλελαια και τα παντα.Και δε μπορεις να τις κανεις τιποτα τις ατιμες.Στη βαλιτσα βαλε νυχτικα η πυτζαμες,σουτιεν,σαγιοναρες,ειδη μπανιου,σερβιετες,εσωρουχα,ρουχαλακι μωρου και δε θυμαμαι αν γεννας σε δημοσιο θες τα παντα για το μωρο.Δε μου ρχεται κατι αλλο απο τα πολυ βασικα.Α,κσι κανα σεντονακι-πανακι γι αυτους που θα το παιρνουν αγκαλια.Οι υπολοιπες τι τρωτε σημετα,να παιρνω καμια ιδεα γι αυριο.Μαγδα μου 1.85 ψηλο τον λες τον ανθρωπο,οχι κανονικο και τα μωρα σας τεραστια,ζωη να χουν.

Kαλημερα Κοριτσια, Καλημέρα meldan! Καλη ξεκούραση σήμερα, νομίζω σου χρειαζεται!

Φασολάκια με πατατούλες θα φτιαξω εγω σήμερα.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον παω να φτιαξω την βαλιτσα.δεν ξαναφρεσκαρουμε ρε κοριτσια τα βασικα?? Οχι τα προεραιτικα.αυτα ειναι στην κριση της καθεμιας,θυμιστε μου τα απαραιτητα γιατι εχω κολλησει και που ειναι η λιστα με το κατεβατο που ειχατε γραψει πριν κανα μηνα?? Εδω χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα,γλωσσα δεν βαζουμε μεσα...μεχρι να γεννησουμε ολες θα εχουμε φτασει τις 1000 σελιδες!!!! Γλωσσουδες....χιχιχι

Α ναι για ριξτε μια επανάληψη να δω κι εγω αν ξέχασα τίποτα!

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια. Εγω στο παιχνίδι με τα κιλά δεν θα ήθελα να συμμετάσχω... :-D Είμαι στα +6 ακόμα. Και να σας θυμίσω πάλι οτι είμαι 1.77 υψος.. ξεκίνησα με 83 κιλά , έχασα 3, τα ξαναπήρα φυσικά και τώρα η ζυγαριά λεει 86.. :| ..Και τελικα αναρωτιέμαι ... αμα γεννήσω κάτω απο 83 θα είμαι; Δλδ θα πω οτι μου εκανε και διαιτα η εγκυμοσύνη... :mrgreen: χαχαχα .

Ζεεεεεεστη και σήμερα..... ουφ... ο άντρας ζήτησε κάτι πρόχειρο να φάμε... (πάλι καλά γιατι στην κουζίνα λυποθυμώ διαφορετικα εχω αγγαλιά τον ανεμισ΄τηρα και κάπως το παλεύω) οπότε λέω να κάνω καμια μακαρονάδα με σαλτσούλα.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καλημέρα κορίτσια. Εγω στο παιχνίδι με τα κιλά δεν θα ήθελα να συμμετάσχω... :-D Είμαι στα +6 ακόμα. Και να σας θυμίσω πάλι οτι είμαι 1.77 υψος.. ξεκίνησα με 83 κιλά , έχασα 3, τα ξαναπήρα φυσικά και τώρα η ζυγαριά λεει 86.. :| ..Και τελικα αναρωτιέμαι ... αμα γεννήσω κάτω απο 83 θα είμαι; Δλδ θα πω οτι μου εκανε και διαιτα η εγκυμοσύνη... :mrgreen: χαχαχα .

Ζεεεεεεστη και σήμερα..... ουφ... ο άντρας ζήτησε κάτι πρόχειρο να φάμε... (πάλι καλά γιατι στην κουζίνα λυποθυμώ διαφορετικα εχω αγγαλιά τον ανεμισ΄τηρα και κάπως το παλεύω) οπότε λέω να κάνω καμια μακαρονάδα με σαλτσούλα.

Πώς γίνεται να είσαι έγκυος και να χάνεις βρε άνθη μου μόνο 6 τέλεια..τι κάνεις διατροφή;Ναι πολύ ζεστή εμένα που ο άντρας μου είναι άρρωστος και δεν μπορούμε να ανάψουμε aircondition...Εγώ σήμερα έχω κοτόπουλο με ρυζακι...Αύριο θα κάνω φασολάκια...

ewKwp3.png

Πώς γίνεται να είσαι έγκυος και να χάνεις βρε άνθη μου μόνο 6 τέλεια..τι κάνεις διατροφή;Ναι πολύ ζεστή εμένα που ο άντρας μου είναι άρρωστος και δεν μπορούμε να ανάψουμε aircondition...Εγώ σήμερα έχω κοτόπουλο με ρυζακι...Αύριο θα κάνω φασολάκια...

Αυτά τα 3 κιλά τα έχασα στην αρχη απο τους πολλούς εμετούς που είχα... Έλα ντε όμωςςςς πως γίνεται γενικα να μην πήρα πολλά.... Θα μου πείς τρελή είμαι και το ζητάω; ΜΕ διατροφή .... εκτός του οτι το πρωτο 4μηνο η όρεξη μου για φαγητο ηταν περιορισμενη... το στομάχι στένεψε και τρώω πολύ λιγότερο απλά... τώρα δεν με τη ζέστη... πάλι τα ίδια. Το βράδυ επίσης αποφευγω να φάω κανονικό φαγητό γιατί φουσκώνω απίστευτα και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Πάντως δεν περιόρισα λιπαρα κλπ κλπ... Οτι θελήσω θα το φάω.

Περαστικά στον άντρα σου... καλέ πως την άρπαξε καλοκαιριάτικα;;; ... :?

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Τι να κανουμε habibi μου ολες οι οικογενειες πλεον περνουν δυσκολα με τα οικονομικα κι ολη την ανασφαλεια που επικρατει.Εγω κοβω απο οπου μπορω.Ας πουμε θα παινα κατι καινουριο για να βγαλω τη μπεμπα απ τι μαιευτηριο αλλα τωρα βρηκα τοσα μικροσκοπικα ρουχα που τα κοριτσια εχουν βαλει κυριολεκτικα μια φορα που θεωρω κοροιδια να δωσω κι αλλα λεφτα.Θα παρω μια καινουρια κορδελιτσα και μ αυτα τα λεφτα θα ψωνισω τα καλλυντικα της απ το φαρμακειο.Ελεγα να παρω δυο τρεις φορμες καπρι αλλα θα τα δανειστω απ την αδελφη μου.Τωτα θελω να βαψω τα μαλλια,να παρω δυο σουτιεν και να παω φατμακειο για τη μπεμπα και χρειαζομαι σιγουρα εκατο ευρω.Τι σας τα λεω,τα ξερετε κι εσεις,απλως τωρα εχουμε μπει στη λογικη της οικονομιας ενω πριν σα ζευγαρι ημασταν αρκετα σπαταλοι.Δε ρωτησες καθολου το γιατρο τι σημαινει αυτη η αποκλιση στις εβδομαδες?Εμενα οταν ειμαι εξω με τα κοριτσια βλεπω οτι με κοιτανε σαν να μετρανε ποσα ειναι δικα μου και καμαρωνω παρα πολυ,οι περισσοτεροι μετα με ρωτανε αν τωρα ε ω γιο.Φαντασου πως θα κοιτανε τη μαρουσκα μας.

Ναι καλη μου Meldan...κ μεις πρωτομανουλες χρειαζομαστε τοσα πολλα!!!κ μενα φιλη μου μου εφερε μικροσκοπικα ρουχαλακια απο τον γιοκα της ναναι καλα η κοπελα, αγορασε κ μαμα μου δωρακια μια χαρα.Με τα μαλλια μου ταλαιπωρηθηκα παραπολυ που τα εβαψα μονη μου! :? εχω ξανθο βαμμενο μαλλι κ δεν επιανε 3 μερες παιδευτηκα για να γινει ιδιο χρωμα παντου... γλιτωσα το κομμωτηριο οκ.Τι πιο ομορφο απο το να βλεπεις μια οικογενεια με πολλα παιδακια ! κ οταν ειναι μονο κοριτσουδια κ μονο αγορακια εχει πολυ πλακα ! :tongue:;):rolleyes:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο habibi μου μεγάλωσε πολύ τέλεια..Γιατί να έχει να κάνει με το ζάχαρο τώρα τα μωράκια παίρνουν πολύ βάρος λογικό είναι..Εγώ θε έπρεπε να είχα τρελαθεί τότε που η μπέμπα μου είναι θρεφταρακι..Όσο για τους πόνους εγώ που έχω πονακια εδώ και καιρό Σαν μαχαιριές μου είπε που με είδε χθες ότι είναι επειδή πιέζει και είναι σαν να μου κάνει στρετσινκ το μωρό...Ά κουνουπιέρα και εγώ αυτήν από.το Λητώ πήρα αλλά τώρα έχουν βαλει και εκπτώσεις οπότε μπορεί να βρεις και πιο οικονομική...

Επειδη εχω διαβητη κυησης Μαχη μου, οχι οτι ειναι πολλα τα γραμμαρια του αλιμονο.Α ναι? θα παω να δω κ εγω τοτε απο κει... με 50 την ειχα δει στο νετ ομορφη μου φανηκε με τον φιογκο :rolleyes::tongue:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Koρίτσια μου διαβάζω για το άλλαγμα των μωρών. Και λεει να μην χρησιμοποιούμε μαντηλάκια οταν αλλαζουμε πανα, οτι ειναι μεσα στα χημικά. Πλυσιμο με νεράκι λεει θελει. Δηλαδη θα το πλενω το μωρό καθε φορα που αλλάζω πανα ειτε για τσισα ειτε για κακα? Και καλα οσο ειναι μικρουλι, αμα βαρύνει το ιδιο παλι? Δώστε μου τα φώτα σας!!

c8i6p2.png

Εμένα συνήθως παππούδες και γιαγιάδες μου χαμογελούν και μου εύχονται. Πράγματι είναι κάτι πολύ όμορφο!

Θα ρωτησω κ εγω Marianthi μου για τις μετρησεις....αλλο αμα ηταν ολα πισω κ ειναι μικρο το μωρακι ...εδω ομως μονο το ενα εχει μεινει 3 εβδομαδες πισω στις μετρησεις κ στα υπολοιπα προχωραει τελεια....τι στο καλο, ο γιατρος ειπε ολα καλα ειναι..αλλααααααα γτ ετσι θα δουμε...

mI14p3.png

vEpEp3.png

καλημερα!!!

Crochet μου καλη επιστροφη??Σου εφυγαν τοσα κιλακια??τελεια!!!Με το καλο ολη η οικογενεια τωρα!

Μαρουσκακι αν θυμαμαι καλα πινεις μια κουταλια λαδι? για να ειναι πιο ευκολος ο τοκετος??Δεν θυμαμαι :confused:

Βροχουλα με κανεις να γελαω....χαχαχαχα....να σαι καλα!

Meldan καλη ξεκουραση σημερα!!!!Το εχουμε αναγκη!

Και γω δεν την παλευω αλλο στην δουλεια....κουραζομαι πλεον πολυ στην καρεκλα....με νυχια και με δοντια ερχομαι :rolleyes: 2 μερες ακομη!

Χτες εφτιαξα μπιφτεκακια για να τσιμπησουμε το βραδυ και να φαμε και σημερα!Για αυριο λω να κανω καμια αγκιναρουλα...μου ελειψε :tongue:

Σημερα το απογευμα θα παω και για το nst στο Ρεα....

Κατα τ αλλα ...συσπασουλες χωρις πονο..και πολλλαααααααααααα υγρα....επισης ρε κοριτσια παω τουαλετα και ειναι νερουλα...ελπιζω μην κρυωσα με τοσο παγωτο...μα με εχει πιασει μια μανια με τα γλυκα τις τελευταιες μερες και θελω καθε βραδυ γλυκο ή πατατακια...τι εχω παθει??:confused:

Οσο για το μαξιλαρι θηλασμου....και γω το ειχα ευχαριστηθει πολυ με την μεγαλη μου....μετα το εδωσα και στην κουνιαδα μου και παλι τωρα το εχω ετοιμο!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Σου ετοιμάζω και πινακάκι όβερ!

Marouskaki μου ..δεν ειπε τπτ για την διαφορα στις μετρησεις....

παντα ηταν ολα καλα...μονο αυτην την φορα γυρισα στο σπιτι κ κολλησα στα νουμερα! οπα λεω...3 εβδομαδες κιολας! Μου ηρθε να τον παρω τηλ....αλλα λεω κατσε αν ηταν κατι θα ελεγε δεν μπορει...

Τα πάει στο κολυμβητηριο ? Τι τελειααα! κ εγω απο τωρα ειπα οτι θα το δωσω για κολυμβηση!Βιαζομαι το ξερω χεχε

Για την κουνουπιερα με εβαλες σε σκεψεις!

Για τα πονακια δεν του ειπα! Επειδη τα ειχα απο την αρχη κ νομιζα ειναι οκ..μετα το ραντεβου μας ομως ξεκινισαν πολυ συχνοι πονοι κ ανα μιση ωρα πρωι βραδυ τωρα ηρεμησα λιγο , δλδ τα πονακια περιοδου ειναι συμπτωμα τοκετου?

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...