Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Νιώθετε ποτέ ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ?Ξεκινάω να παίρνω ηλεκτρική, μόνο αυτό θα κάνω λέω, πονάω, μετά βλέπω σημάδια στο ξύλο, σφουγγαρίζω, μετά βλέπω μυρμήγκια παντού στο μπαλκόνι, ψεκάζω, μετά βλέπω παιχνίδια σκόρπια, μαζεύω, άλλα δε θα κάνω λέω, πονάω, πάω στην κουζίνα να κάνω καφέ, λέω ας βάλω κι ένα τραπεζομάντηλο στο τραπεζάκι του μπαλκονιού, ας ποτίσω και τα λουλούδια ζέστη έχει, ας ας ας....Το κάνετε κι εσείς αυτό?Μετά είπα παλουκώσου, μπες στην ομάδα να δεις τι γράψανε τα κορίτσια πιες και καφέ και ξεκουράσου όσο λείπουν τα παιδιά κολυμβητήριο!!! Ε μα!:mad::mad::mad::mad: Άσχετο, καμιά λύση για εξολόθρευση μυρμηγκιών χωρίς ψέκασμα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δουλειες?? Μεχρι να παω στον αλλο κοσμο, οι δουλειες δεν θα τελειωνουνε........

Λοιπον για τα μυρμηγκια εμεις καιγαμε ελληνικο καφε πανω στην εστια-στην φωλια- στην τρυπουλα απο οπου βγαινουνε.ριχνεις εκει τον καφε που ειναι η πηγη των μυρμηγκιων και τον καις με φωτια.η μυρωδια που βγαινει τα διωχνει μακρια.το ιδιο και τα κουνουπια!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2600 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2035 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1733 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Αν έχουμε κι άλλη αλλαγή που ξέχασα να περάσω παρακαλώ ενημερώστε με!Ανθή,π.χ. εσένα καμιά πιο φρέσκια μέτρηση?

Ναι κοριτςι μου το είχα αναφέρει. Είμαστε 1850.... Την περασμένη εβδομάδα :tongue:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κορίτσια καλησπέρα. Αχχχχ δεν την παλεύω σημερα με τη ζέστη. Κάθε στιγμή νιώθω ότι θα λιποθυμήσω. Δεν ξερω μπορει να εχει πέσει κι αλλο ο αιματοκρίτης μου. Θα πάω άμεσα να κανω πάλι τη γενική αίματος βα δω που είμαι. Πονάει μέση.... Η μικρή με πιέζει πολυ και εχω και κάψιμο στα πόδια. Πήγα να βρω παπούτσια σημερα και δεν ξερω ποσά πολλα δοκίμασα. Δεν μου κάνουν απο το πρήξιμο. Και αυτά που κυκλοφορούν δεν ειναι με διχάλα. Βρήκα τελικα στο migato. Πω πωωωω πως θα περάσει ο καιρός;;;;; Δεν ειναι πολύς αλλά η υπομονή μου εξαντλείται..... Pfffff :-(:sad:

s-event.png

Αδικο....να παίξει ποια θα γίνει όπως πρώτα?εχω πάρει 12 και άλλα 10 όταν προσπαθούσα να μεινω εγκυος!ήμουν 60 κ τώρα 82! φαλαινα......υψος 1.65 έχει σημασια...γιατί άλλο να είσαι 1.75 :rolleyes:

Ημουνα 58, εχω παρει 30, ειμαι 88...... Αλλα δυο με βλεπω να τα βαζω για να γινει η στρογγυλοποιηση,δηλ.90 (υψος 1.70) !!!ειπες κατι??οχι γιατι διεκδικω το βραβειο μου με πολυ σοβαροτητα!!!!! Ελα και σας εφαγα...!!:mad::mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δεν μπορώ πραγματικά γελάω δεν υπάρχεις θα ήθελα με όλες να έπινα καφεδάκι και να σας έβλεπα από κοντά αλλά φίλε με σένα έχω τρελαθεί όπως τα λες δεν υπάρχεις μου φτιάχνεις την διάθεση....respect βροχούλα ο Θεός να σε έχει Καλά

Νασαι καλα μαναρι,αντε να γελασουμε και λιγακι γιατι χθες ειχαμε ριξει μαυρες μπλερεζες ολες....και που ξερεις μπορει καποτε και να συναντηθουμε!!

Το φανταζεσαι να κανουμε κουμπαριες με τα παιδια μας?? Και να μπαινουμε στο forum να γραφουμε συμπεθερα vs συμπεθερας,η' νυφη vs πεθερα?? Θα σε τσουρομαδησω μαρη......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Τι συμπτωση καλε!!! Και εμενα η γλυκουλα μου η πεθερουλα μου μαγειρευει τις ιδιες μερες,Τριτη και Παρασκευη.....Σκ@τα στο φουρνο με πατατες!!!!!!!!!!!;)

Χαχαχαχα εχεις πολυ πλάκα. Εμένα κάτι καλύτερο... Σκ@τα με φράουλες!!!!! :shock:

s-event.png

Κορίτσια καλησπέρα. Αχχχχ δεν την παλεύω σημερα με τη ζέστη. Κάθε στιγμή νιώθω ότι θα λιποθυμήσω. Δεν ξερω μπορει να εχει πέσει κι αλλο ο αιματοκρίτης μου. Θα πάω άμεσα να κανω πάλι τη γενική αίματος βα δω που είμαι. Πονάει μέση.... Η μικρή με πιέζει πολυ και εχω και κάψιμο στα πόδια. Πήγα να βρω παπούτσια σημερα και δεν ξερω ποσά πολλα δοκίμασα. Δεν μου κάνουν απο το πρήξιμο. Και αυτά που κυκλοφορούν δεν ειναι με διχάλα. Βρήκα τελικα στο migato. Πω πωωωω πως θα περάσει ο καιρός;;;;; Δεν ειναι πολύς αλλά η υπομονή μου εξαντλείται..... Pfffff :-(:sad:

Φοραω σαγιοναρα mitsuko και παω παντου ακομπλεξαριστη,δε μασαω καθολου λεμε.....

Τι να κανουμε,για να βρουμε παπουτσι στα μετρα μας πλεον δυσκολο...εμεις βαρκα θελουμε,οχι πεδιλο!βαλε mitsuko και θα με θυμηθεις!:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ημουνα 58, εχω παρει 30, ειμαι 88...... Αλλα δυο με βλεπω να τα βαζω για να γινει η στρογγυλοποιηση,δηλ.90 (υψος 1.70) !!!ειπες κατι??οχι γιατι διεκδικω το βραβειο μου με πολυ σοβαροτητα!!!!! Ελα και σας εφαγα...!!:mad::mad:

Άντε ρε συ έχεις φτάσει τόσο Ε Καλά τουλάχιστον είσαι ψιλό κορίτσι εγώ ξεκίνησα 50κιλακια και τώρα είμαι 65+με ύψος 1.61..Αλλά να σου πω κάτι το φαγητό που έριξα το ευχαριστήθηκα δεν στερήθηκα τίποτα έτρωγα χωρίς αύριο και δεν με απασχολούν καθόλου τα κιλά όπως ήρθαν θα φύγουν..

ewKwp3.png

Κορίτσια..... Μιας και ειδα για μυρμήγκια κλπ που λέγατε... Άσχετο εγω εχω γάτα στο σπίτι και ο άντρας μου ενώ του αρέσει και παίζει μαζί της και τη φροντίζει τωρα που εγω δεν μπορώ , τρώει κάτι φρίκες ώρες ώρες με την τρίχα . Πάτησε με μαύρη Καλτσά Στο πάτωμα και είχε τρίχα .. Κανα δυο μη φανταστείτε. Εχω παρει αυτο το σκουπάκι που μαζεύει χνουδια και τρίχες αλλά όσο να ναι κάτι θα ξεφύγει. Η γάτα κοιμάται στο μπαλκόνι μόνιμα απλά τη βάζουμε μέσα τη μέρα.. Εχει καμία σας ιδεα τι αλλο να κανω;;;;; Ε μαααα τωρα να τσακωνόμαστε για τη γάτα;;; Όλα τα χε η μαργιωρη ο φερετζές της έλειπε!!!!!:|

s-event.png

Διαφημίσεις

Νασαι καλα μαναρι,αντε να γελασουμε και λιγακι γιατι χθες ειχαμε ριξει μαυρες μπλερεζες ολες....και που ξερεις μπορει καποτε και να συναντηθουμε!!

Το φανταζεσαι να κανουμε κουμπαριες με τα παιδια μας?? Και να μπαινουμε στο forum να γραφουμε συμπεθερα vs συμπεθερας,η' νυφη vs πεθερα?? Θα σε τσουρομαδησω μαρη......

Και καλά θα κάνεις και να με τσουρωμαδησεις αν είμαι έτσι και χειρότερα να μου κάνεις...χαχαχα..Έτσι είναι ο κόσμος είναι πολύ μικρός ποτέ δεν ξέρεις...

ewKwp3.png

Παντως εγω εχω πολλα πετρωματα στην κοιλια τελευταια.και τωρα που σας γραφω η κοιλια ολο πετρωνει-χαλαρωνει.το μαγνησιο το τελειωσα,το φυλλικο και αυτο τελος,μονο σιδηρο θα πινω πλεον...γιουπι!!!!!!!!απο καουρες,αστα βραστα! Λιγους ξηρους καρπους ζηλεψα και αντι να τους φαω, με φαγανε :mad::mad::mad:το κερατο μου:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια..... Μιας και ειδα για μυρμήγκια κλπ που λέγατε... Άσχετο εγω εχω γάτα στο σπίτι και ο άντρας μου ενώ του αρέσει και παίζει μαζί της και τη φροντίζει τωρα που εγω δεν μπορώ , τρώει κάτι φρίκες ώρες ώρες με την τρίχα . Πάτησε με μαύρη Καλτσά Στο πάτωμα και είχε τρίχα .. Κανα δυο μη φανταστείτε. Εχω παρει αυτο το σκουπάκι που μαζεύει χνουδια και τρίχες αλλά όσο να ναι κάτι θα ξεφύγει. Η γάτα κοιμάται στο μπαλκόνι μόνιμα απλά τη βάζουμε μέσα τη μέρα.. Εχει καμία σας ιδεα τι αλλο να κανω;;;;; Ε μαααα τωρα να τσακωνόμαστε για τη γάτα;;; Όλα τα χε η μαργιωρη ο φερετζές της έλειπε!!!!!:|

Να διωξεις τον αντρα απο το σπιτι,γιατι για την γατα δεν σε βλεπω να το κανεις!!:D:D:)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Απο κιλα καλα τα πηγα εφτασα 92 πηρα μονο 10 (δλδ ημουν 82) και ζυγιστηκα πριν 2 μερες και ειμαι 85 καιρος για Διαιτα λοιπον θελω να φτασω 70 κιλα!

Αυριο εμεις επιτελους περνουμε το μπεμπη σπιτι μας!!!!!

πεταω απο την χαρα μου θα ειμαι επιτελους σπιτι και με τα 4 αγορακια μου!!!:D:D:D:D:D

79o6p3.png

Γεια σαε κοριτσια.Πριν λιγο ηθελα να γραψω οτι αν ξανακουσω σημερα τη λεξη "μαμα"θα τα κανω ρημαδιο απο τα νευρα μου κι αμεσως ακουω τη δαναη απο την κουνια της να φωναζει "μαμα".Ε καποιες φορες τι τις πιανει ρε παιδι μου?Τους εφτιαξα γαλα σε δυο ιδια μπιμπερο,ιση ποσοτητα,με ιδιο χρωμα καλαμακι και παλι διαλεγαν και μαλωναν ποια θα παρει ποιο.Αυριο το πρωι αφηνω τη μεγαλη σχολειο και παω κι εγω για βαψιμο μαλλιου.Αχ ανθη κι εγω το ιδιο νιωθω,οτι θα λιποθυμησω απ τη ζεστη η την κουραση.Μου χει δωσει και σιδηρο το οποιο το παιρνω αραια και που,εξετασεις εχω να κανω καιρο,μαλλον εχει πεσει ο αιματοκριτης,κανω βλακειες.Μαρουσκα με τις δουλειες μια ιδια κατασταση.Σημερα ελεγα να το παω χαλαρα,μετα λεω αφου δε θα ναγειρεψω δεν σιδερωνω να μην ερθει παλι η γυναικα?Μετα σκουπισμα,σφουγγαρισμα,μετα το μεγαλο μπανιο να μην το χω αυριο,λιγο νερο στο μπαλκονι και ποτισμα συν μπανια,ντυσιματα,ταισματα,κοιμισματα των παιδιων.Ολες τα ιδια κανουμε τελικα.Αυριοτο απογ η μελινα θα παει με τη νονα της σε μια θεατρικη παρασταση κι εχω σκεφτει να δωσω τηη δαναη στο μπαμπα μου και να χαλαρωσω.Πρεπει και θελω να το κανω,κοριτσια γενναμε και θα μαστε πτωματα.Για τα μυρμηγκια εχω ακουσει οτι τα απωθει η ριγανη,για τη γατα δε ξερω τι να πω,ειμαι φιλοζωη αλλα συγκεκριμενα με τις γατες βγαζω καντηλες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...