Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου μόλις γυρίσαμε από το γιατρό. Η μπουμπού μας 2900γρ, και ανέβηκε λίγο πιο ψηλά, δεν πιέζει πλεον τον τράχηλο. Ο γιατρός είπε επιστροφή σιγά σιγά στις δραστηριότητες μου χωρίς φόβο, τουτέστιν το σεξ είναι πάλι στο μενού! Σας έπρηξα αλλά μου έλειψε!!!:mrgreen:

Η μανούλα μου έρχεται σε 20 μέρες και φέρνει ένα σωρό πράγματα για το μωρό, όλη την προίκα του σχεδόν. Εμεις τελικά μονο τα επιπλα αγοράσαμε και μερικά ψιλολόγια. Μας έμεινε καρότσι και θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε και ένα καλό μαξιλάρι θηλασμού. Tι μέγεθος, σχήμα κλπ.

Ειμαι πολύ χαρούμενη, όλα πάνε καλά, δοξα τω Θεώ.

Με το καλό σε ολες μας, μια μια με τα μπουμπουκάκια μας!

Να την χαίρεσαι! Άντε και καλό ξεφάντωμα τώρα! :rolleyes:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα οποιοδήποτε μαξιλάρι για τον θηλασμό. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ειδικό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νιώθετε ποτέ ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ?Ξεκινάω να παίρνω ηλεκτρική, μόνο αυτό θα κάνω λέω, πονάω, μετά βλέπω σημάδια στο ξύλο, σφουγγαρίζω, μετά βλέπω μυρμήγκια παντού στο μπαλκόνι, ψεκάζω, μετά βλέπω παιχνίδια σκόρπια, μαζεύω, άλλα δε θα κάνω λέω, πονάω, πάω στην κουζίνα να κάνω καφέ, λέω ας βάλω κι ένα τραπεζομάντηλο στο τραπεζάκι του μπαλκονιού, ας ποτίσω και τα λουλούδια ζέστη έχει, ας ας ας....Το κάνετε κι εσείς αυτό?Μετά είπα παλουκώσου, μπες στην ομάδα να δεις τι γράψανε τα κορίτσια πιες και καφέ και ξεκουράσου όσο λείπουν τα παιδιά κολυμβητήριο!!! Ε μα!:mad::mad::mad::mad: Άσχετο, καμιά λύση για εξολόθρευση μυρμηγκιών χωρίς ψέκασμα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ ξέρω για την κανέλα και το πιπέρι. Πάντως αν ψάξεις στο ίντερνετ έχει πάρα πολλούς τρόπους

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να την χαίρεσαι! Άντε και καλό ξεφάντωμα τώρα! :rolleyes:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα οποιοδήποτε μαξιλάρι για τον θηλασμό. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ειδικό

Οποιοδήποτε μαξιλάρι ναι, αλλά κορίτσια αυτό είναι ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ-ΘΗΛΑΣΜΟΥ που σας έλεγα ότι έχει κάνει τις άπειρες χρήσεις...Κοιμάμαι μόνο με αυτό ανάμεσα στα πόδια, το είχα για να βάζω ψηλά το πόδι τις πρώτες μέρες μετά το χτύπημα, το είχα στο νοσοκομείο όταν γέννησα τον Ανδρέα (το πήρα στον όγδοο έγκυος στον τρίτο), τόσο για να κοιμάμαι όσο και για το θηλασμό, το έβαζε ο άντρας μου πίσω στο κεφάλι για να ξαπλώνει στον καναπέ, έβαζα τον Ανδρέα μωρό να κάθεται-ξαπλώνει εκεί....Νομίζω καταλάβατε, το είχα ξαναγράψει!Είναι αυτό:

http://www.apotheka.gr/products/telasmos_1/theraline_big_v_maxilari_telasmou

Εγώ το είχα πάρει από Βέροια 80 ευρώ το 2010...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσάκια μου μόλις γυρίσαμε από το γιατρό. Η μπουμπού μας 2900γρ, και ανέβηκε λίγο πιο ψηλά, δεν πιέζει πλεον τον τράχηλο. Ο γιατρός είπε επιστροφή σιγά σιγά στις δραστηριότητες μου χωρίς φόβο, τουτέστιν το σεξ είναι πάλι στο μενού! Σας έπρηξα αλλά μου έλειψε!!!:mrgreen:

Η μανούλα μου έρχεται σε 20 μέρες και φέρνει ένα σωρό πράγματα για το μωρό, όλη την προίκα του σχεδόν. Εμεις τελικά μονο τα επιπλα αγοράσαμε και μερικά ψιλολόγια. Μας έμεινε καρότσι και θέλω αν μπορείτε να μου προτείνετε και ένα καλό μαξιλάρι θηλασμού. Tι μέγεθος, σχήμα κλπ.

Ειμαι πολύ χαρούμενη, όλα πάνε καλά, δοξα τω Θεώ.

Με το καλό σε ολες μας, μια μια με τα μπουμπουκάκια μας!

καλέ τι ανάποδο μωρό, τώρα που θέλουμε να κατέβει αυτή ανέβηκε?Χαχα, άντε για σένα το κάνει...Σας έφεξε πάλι πιτσούνια μου:tongue::tongue::tongue::tongue:Πάω για πίνακα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2900 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2035 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1733 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Δε νομίζω να πήρε καμία λιγότερα κιλά από σένα, εύγε!Σε βλέπω μετά τη γέννα να σου έχει μείνει μόνο το πρήξιμο τυχερούλα!Για φτιάξε μας, τι έφαγες?Εγώ πάλι το γύρισα στα υγιεινά γιατί και κοιλούμπα και πόδι και δυσκοιλιότητα δεν θα την παλέψω με τίποτα!:roll::roll::roll::roll:

Φιλεναδες εισαστε να κανουμε διαγωνισμο ποια πηρε τα λιγοτερα κιλα και ποια τα περισσοτερα??οποια βγει νικητρια στην καθε κατηγορια κερδιζει......τι? ???αυτη που πηρε τα λιγοτερα μια τουρτα δωρο!!! αυτη που πηρε τα περισσοτερα μια σκατ@@λα ........χιχιχιχιχιχι για ποια χτυπαει η καμπανα???:rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Με το πόδι συνεχίζω στο ίδιο στυλ...2 ώρες όρθια για δουλειές και μετά ξεκούραση γιατί πονάει ή πρήζεται.Τα ράμματα την άλλη Δευτέρα, ευτυχώς θα πήγαινα για νστ ούτως ή άλλως...Η βλακεία είναι που τυραννιέμαι στο μπάνιο με το ένα πόδι έξω να μη βραχεί!:roll:

Αντε το τελευταιο να ναι κοριτσι μου,περαστικα σου και το επομενο που θα σε βρει να ειναι ο μπεμπαρος στην αγκαλια σου:tongue:

Τι ταλαιπωρια και η δικη σου μεσα στο κατακαλοκαιρο κιολας:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Φιλεναδες εισαστε να κανουμε διαγωνισμο ποια πηρε τα λιγοτερα κιλα και ποια τα περισσοτερα??οποια βγει νικητρια στην καθε κατηγορια κερδιζει......τι? ???αυτη που πηρε τα λιγοτερα μια τουρτα δωρο!!! αυτη που πηρε τα περισσοτερα μια σκατ@@λα ........χιχιχιχιχιχι για ποια χτυπαει η καμπανα???:rolleyes::rolleyes:

Αδικο....να παίξει ποια θα γίνει όπως πρώτα?εχω πάρει 12 και άλλα 10 όταν προσπαθούσα να μεινω εγκυος!ήμουν 60 κ τώρα 82! φαλαινα......υψος 1.65 έχει σημασια...γιατί άλλο να είσαι 1.75 :rolleyes:

8NkSp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου.

Απο που να ξεκινησω? Ξεκινησαν τα γεννητουρια μας ειδα! Γερο να ειναι το μωρακι :) !

Με το καλο οι επομενες κ μεις προς το τελος ελπιζω χεχε...

Εμεις οταν πηγαμε την τελευταια φορα στον γιατρο το μωρακι μου απο 1600 πηγε 2135 (πινακακι πλιζ :) )! Σοκ επαθα κοριτσια χαρηκα μεν! απλα φοβαμαι παραπολυ μην ειναι απο τον διαβητη! κ επισης αν φαω κατι γλυκο πχ παγωτακι με τρελη λαχταρα αμεσως εχω ζαλαδα για λιγο , το εχει καμια ? χμμ κ κατι δεν μου αρεσε αυτην την φορα στις μετρησεις μωρου ...αντι για 33 βδομαδα ...εκεινο ηταν 30 βδομαδα...δλδ 3 βδομαδες πισω...αλλα θα δω τι γινεται στην επομενη μετρηση κ θα ρωτησω τον γιατρο.

Τωρα το μεγα θεμα ... αυτην την εποχη απο τους κολικους που με πιανουν δεν βγαινω εξω κ ισως καλυτερα! γιατι ο αντρας μου επεσε πολυ ψυχολογικα για την δουλεια κ θα ειχαμε θεματα αν ζηταγα κ εγω βολτες ....... καθομαστε σαν τα γατακια αυτες τις μερες στο σπιτι δουλεια δεν εχει κ δεν μιλαει πολυ μονο τβ κ νετ.. του εκανα κρεπουλες χθες καπως ανεβηκε !

Εγω ειμαι πιο χαλια απο αυτον φοβαμαι! Πως θα πληρωσουμε το ενα το αλλο!αλλα ποτε δεν το δειχνω! το παιζω ηρεμη! αυτος ομως οπως ειπε η φιλη μας η meldan κλεινεται στον εαυτο του! το συνηθισα ομως... :/

November μου! κ εγω εχω κλειδωθει ετσι!!!!!!! κριση πανικου!!!!!! αλλα εγω δεν ειχα μωρακια μεσα! ουφφφφ

μαρουσακι πως ειναι το ποδι σου?

Τα καινουρια μας λουτρινα παιχνιδακια εγω τα επλυνα παντως κοριτσια ..γενικα οτι θα μπει κοντα στο μωρακι το πλενω.

Κοριτσια οικονομικη κουνουπιερα σαν αυτην απο τ Λητω με τον φιογκο που μπορω να βρω? για δωστε μου καμια ιδεα..εσεις τι βαλατε ... μου εμεινε αυτο κ το παιχνιδακι με την μελωδια ...

α κατι ακομη ....παντα ειχα πονακια περιοδου! αλλα τωρα κοριτσια συναιχειαααααα λες κ αδιαθετω οπου ναναι! λετε να ειναι κατι αυτο? παει κ ερχεται ολη τη μερα

Ξερετε τι θα μου μεινει εντονα απο την εγκυμοσυνη μου? οι περαστικες γυναικες κοπελες γιαγιαδες αγνωστες που μου χαμογελανε! κ λενε ευχες!!! ανοιγει η ψυχουλα μου!Κ εγω εχω αυτο το στυλ απλα ντρεπομαι ! θα το κανω ομωςςςςςς οπου μπορω! μακαρι ο κοσμος μας να ηταν παντα ετσι !

αυτα προς το παρον....απο μενα <3 Φιλακια

Κοριτσακι μου οι μετρησεις των μπεμπακιων ειναι στο περιπου,τιποτα δεν ειναι απολυτο και σιγουρο.εγω το εχω ξαναπει,πριν γεννησω τον γιο μου κανω υπερηχο 20' νωριτερα και μου τον βγαζει 2400 περιπου και ητανε τελικα 3500κιλα.Αν ο γιατρος σου δεν σου λεει κατι ανησυχητικο τοτε ολα ταλλα ειναι στο περιπου.Τελοσπαντων ευχομαι ολα κατευχην!

Οσο για την κουνουπιερα που ψαχνεις,ζητα απο καμια κοπελα εδω στο forum που πουλανε τα παντα ολα καθε μερα.ολο και καποια θα βρεθει να σου πουλησει οικονομικα.δεν βλεπεις τι γινεται εδω μεσα καθε μερα????το Μεγαλο Παζαρι εχει γινει,στο τελος θα πουλανε και τα βρακια τους(οντως εχω δει να πουλανε κιλοτες εγκυμοσυνης):confused::confused::confused:Παντως η' απο δω μεσα θα βρεις η' απο skroutz??? Εχεις κοιταξει εκει?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλη μας μερα εστω κι αργα.Τι κανετε?Εμενα τριτη και παρασκευη ειναι χαλαρες μερες γιατι δεν εχω μαγειρεμα.Μαγειρευει η πεθερα.Τα πρωινα δε μπορω να σηκωθω πριν τις δεκα κι ας μην κοιμαμαι,χουζουρευω.Βεβαια το βραδυ κοιμαμαι παρα πολυ αργα,χθες πηγε 2.30.Κι εγω παντως για να μην πελαγωσω το πρωι τα αφηνω ολα κομπλε το βραδυ.Οταν κοιμουβται βαζω πλυντηρια,τακτοποιω,σφουγγαριζω και μετα χαλαρωνω.Ευαγγελια μου ακουγεται θεωρητικα δυσκολο το εξωτερικο αλλα σιγουρα θα τα καταφερετε.Μαγδα οταν βγαινουν ηαφνικα τετοιες ζημιες στο σπιτι και μαζευεις απ το πουθενα ειβαι το χειροτερο μου,τα νευρα τσαταλια.Μαρουσκακι μερεντα με βιταμ?Ποπο μου θυμισες μανουλα κι εμας μικρα.Πλεον την υρωω σκετη.Η μαμα μου ηταν γενικα αυτο το στυλ,πορτοκαλαδα φρεσκια με ενα κουταλακι ζαχαρη,γαλα με ζαχαρη και νεσκουικ κι αλλα τετοια.Παντα απορουσα σ αυτη την οικογενεια μ αυτες τις διατροφικες συνηθειες πως βγηκαμε τεσσερα φυσιολογικα παιδια κι οχι παχυσαρκα.Ακομη και στο μπριαμ τα παιρναγε πρωτα ολα απ το τηγανι.Ευαγγελια 7.5 κιλα ε?Σουπερ τελεια,εγω πρεπει να μαι γυρω στα δωδεκα με δεκατρια κι εχω κι ολον τον ενατο.Σημερα σιδερωσα δυο πλυντηρια με τα προικια της μπεμπας και τωρα εχω αλλα δυο και τελος.Απο εβδομαδα φτιαχνω και βαλιτσουλα να μαι κομπλε.Φιλια

Τι συμπτωση καλε!!! Και εμενα η γλυκουλα μου η πεθερουλα μου μαγειρευει τις ιδιες μερες,Τριτη και Παρασκευη.....Σκ@τα στο φουρνο με πατατες!!!!!!!!!!!;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μια απόντα ίδια όλοι μας τι να κάνουμε δεν πειράζει Καλά να είμαστε και εμείς Και.Όλα θα γίνουν..Και εμείς με τον άντρα μου εκεί που βγαίναμε φαΐ ένα φαγητό κάθε εβδομάδα τώρα δεν βγαίνουμε πιο σπάνια.γαιτι έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε...εδώ για ένα pedicure θέλω να πάω να κάνω και το σκέφτομαι που σιγά τι είναι..Αλλά λέω άσε μωρέ..

Εγω που εδωσα 50? εχθες για βαψιμο μαλλι και ανταυγειες?? Τα εκλαιγα μιση μερα..:-( Σε 2-3 μηνες παλι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μεγαλούτσικος και εσένα ο δικός σου; Φτου φτου! Αλήθεια τι μαγιό φοράς; Εγώ ήθελα να πάρω ολόσωμο γιατί ντρέπομαι. Αλλά επέμενε ο άντρας μου σε μπικίνι για να μην πιέζεται η κοιλιά. Και τώρα πάμε μόνο πρωινά στην θάλασσα που είναι οι παππούδες. Αχ κορίτσια τι αμηχανία και αυτή με το σώμα μου... Νιώθω τόσα κόμπλεξ και δεν μπορώ να το αποδεχτώ με τίποτα. Ξέρω ότι αντικειμενικά η κοιλιά είναι ελάχιστη και εγώ έχω πάρει 8 κιλά (δηλαδή πολύ λίγα). Και όμως ντρέπομαι τόσο πολύ... :oops::oops::oops:

Ελα να παμε μαζι για μπανιο να ανεβει η αυτοπεποιθηση σου με αυτο που θα δεις:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι συμπτωση καλε!!! Και εμενα η γλυκουλα μου η πεθερουλα μου μαγειρευει τις ιδιες μερες,Τριτη και Παρασκευη.....Σκ@τα στο φουρνο με πατατες!!!!!!!!!!!;)

Δεν μπορώ πραγματικά γελάω δεν υπάρχεις θα ήθελα με όλες να έπινα καφεδάκι και να σας έβλεπα από κοντά αλλά φίλε με σένα έχω τρελαθεί όπως τα λες δεν υπάρχεις μου φτιάχνεις την διάθεση....respect βροχούλα ο Θεός να σε έχει Καλά

ewKwp3.png

Κοριτσακι μου οι μετρησεις των μπεμπακιων ειναι στο περιπου,τιποτα δεν ειναι απολυτο και σιγουρο.εγω το εχω ξαναπει,πριν γεννησω τον γιο μου κανω υπερηχο 20' νωριτερα και μου τον βγαζει 2400 περιπου και ητανε τελικα 3500κιλα.Αν ο γιατρος σου δεν σου λεει κατι ανησυχητικο τοτε ολα ταλλα ειναι στο περιπου.Τελοσπαντων ευχομαι ολα κατευχην!

Οσο για την κουνουπιερα που ψαχνεις,ζητα απο καμια κοπελα εδω στο forum που πουλανε τα παντα ολα καθε μερα.ολο και καποια θα βρεθει να σου πουλησει οικονομικα.δεν βλεπεις τι γινεται εδω μεσα καθε μερα????το Μεγαλο Παζαρι εχει γινει,στο τελος θα πουλανε και τα βρακια τους(οντως εχω δει να πουλανε κιλοτες εγκυμοσυνης):confused::confused::confused:Παντως η' απο δω μεσα θα βρεις η' απο skroutz??? Εχεις κοιταξει εκει?

Όντως πουλάνε πράγματα εδώ μέσα;Ά δεν το ήξερα και μιλούσε εγκυμοσύνης. Ά ρε τι σου κάνει η κρίση...

ewKwp3.png

Μαριάνθη μου, δοκίμασα τα μαγιώ μου τα μπικίνι κ μου κάνει μόνο το κάτω,παρόλο που πήρα 20 κιλά! Για πάνω δανείστηκα από φίλες και βγαίνουν δε βγαίνουν...χαχααχχααχ αλλά πόσα άλλα μπάνια θα κάνω??? Ντρέπομαι και γω πολύ, τα βλέμματα με ενοχλούν ακόμα κ με ρούχα, φαντάσου με μαγιώ!!! Αλλα τι να κάνουμε??? μακάρι να ήμουν έγκυος άλλη εποχή! Γιαυτό πήγα διακοπες τώρα που δεν έχει κόσμο, βέβαια για πολλούς λόγους δεν είχε... στην παραλία πολύ λίγα βλέμματα, ειδικά μεσοβδόμαδα! Η κοιλίτσα σου εσένα με τόσα λίγα κιλά φαντάζομαι θα είναι πολύ γλυκούτσικη κ ζηλευτή!!! Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!!!!!

Εγώ ετρεχα (λέμε τώρα) να βάλω στα κουβαδάκια νερό από τη θάλασσα για το γιο μου, δεν είχα επιλογή να του πω ότι ντρέπομαι.... χααχαχαχχα

Εγω την Κυριακη που πηγαμε για μπανιο, φοραγα μια φαρδια μπλουζα και μια παντελονα τυπου βρακας,με αυτα μπηκα μεχρι τα γονατα μεσα στο νερο για να τους γεμιζω τα κουβαδακια και τις τρυπες που ειχαμε ανοιξει στην αμμο με νερο,ειχα γινει λουτσα στον ιδρωτα και στην αηδια να κολλανε πανω τα ρουχα μου μισα στεγνα μισα βρεγμενα.Μετα περνω την πετσετουλα μου και πηγαινω παραπερα 10 μετρα που δεν ειχε κοσμο για να βγαλω την κορμαρα να βουτηξω στο νερο....κανω 5 βηματα και πεφτω πανω σε κατι βραχια,πως δεν γκρεμοτσακιστηκα:o:oΛεω και εγω γιαυτο δεν εχει κοσμο σε αυτο το κομματι,ποιος τρελος θα βουτηξει πανω στην ξερα??? Μονο εγω:-)

Τελικα βουτηξα,κακην κακως ισα για να δροσιστω,βαλσαμο ητανε....αν ειχα τα κιλα σας και brazilian θα φοραγα καλε ;););)(ενταξει που λεει ο λογος);)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...