Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μεγαλούτσικος και εσένα ο δικός σου; Φτου φτου! Αλήθεια τι μαγιό φοράς; Εγώ ήθελα να πάρω ολόσωμο γιατί ντρέπομαι. Αλλά επέμενε ο άντρας μου σε μπικίνι για να μην πιέζεται η κοιλιά. Και τώρα πάμε μόνο πρωινά στην θάλασσα που είναι οι παππούδες. Αχ κορίτσια τι αμηχανία και αυτή με το σώμα μου... Νιώθω τόσα κόμπλεξ και δεν μπορώ να το αποδεχτώ με τίποτα. Ξέρω ότι αντικειμενικά η κοιλιά είναι ελάχιστη και εγώ έχω πάρει 8 κιλά (δηλαδή πολύ λίγα). Και όμως ντρέπομαι τόσο πολύ... :oops::oops::oops:

Μαριάνθη μου, δοκίμασα τα μαγιώ μου τα μπικίνι κ μου κάνει μόνο το κάτω,παρόλο που πήρα 20 κιλά! Για πάνω δανείστηκα από φίλες και βγαίνουν δε βγαίνουν...χαχααχχααχ αλλά πόσα άλλα μπάνια θα κάνω??? Ντρέπομαι και γω πολύ, τα βλέμματα με ενοχλούν ακόμα κ με ρούχα, φαντάσου με μαγιώ!!! Αλλα τι να κάνουμε??? μακάρι να ήμουν έγκυος άλλη εποχή! Γιαυτό πήγα διακοπες τώρα που δεν έχει κόσμο, βέβαια για πολλούς λόγους δεν είχε... στην παραλία πολύ λίγα βλέμματα, ειδικά μεσοβδόμαδα! Η κοιλίτσα σου εσένα με τόσα λίγα κιλά φαντάζομαι θα είναι πολύ γλυκούτσικη κ ζηλευτή!!! Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!!!!!

Εγώ ετρεχα (λέμε τώρα) να βάλω στα κουβαδάκια νερό από τη θάλασσα για το γιο μου, δεν είχα επιλογή να του πω ότι ντρέπομαι.... χααχαχαχχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια μου!

καλε ποσο πολυ εχουν μεγαλωσει τα ζουζουνια σας!!!θα τα τρωτε συνεχεια οταν βγουν!

meldan...οχι δεν εχω θεμα με το ζαχαρο πια...ηταν στο οριο αλλα προσεξα και βγηκε και η καμπυλη καλη και μετα σταθεροποιηθηκε γι αυτο εχω τσακισει τα παγωτα τα οποια πρεπει να κοψω γιατι με βλεπω οσα κιλα δεν πηρα να τα πααρω μαζι!παντως προς το παρον ειμαι +9 (ουφ) αλλα εχω αρχισει και πρηζομαι πολυ τωρα.

βροχουλα.....χαχαχα...sorry που γελαω αλλα το εχω κανει και γω στον αντρα μου 2 φορες κατα λαθος βεβεαια...την μια ειχα παει για μπανιο και βγηκα μετα απο 15 λεπτα και την αλλη ειχα παει για υπνο μεχρι που ακουσα σφυρια στον τοιχο που βαραγε...χαχαχα:tongue: Ελπιζω ολα να φτιαξουνε στο σπιτακι σας και να ηρεμησετε γιατι εχετε και μεγαλη οικογενεια ;)

Εμενα τα πονακια εχουν υποχωρησει και συσπασεις τις κλασικες.....σημερα θα ξαναρχισω γυμναστηριο...1 ωρα περπατημα γρηγορο γιατι εξω δεν την παλευω καθολου με τετοια ζεστη να περπαταω!

Χτες εφτιαξα παλι 2 φαγητα για την καταψυξη και κοτοπουλακι βραστο σε σαλατα για σημερα που φαγαμε...:rolleyes: Το βραδυ θα κανω μπιφτεκακια με βραστα λαχανικα για να φαει η μικρη και να παρουμε και εμεις στο γραφειο.

Μαριανθη και Μαχη....στην μεγαλη μου κρη εβαζα να ακουει cd για εμβρυα με κλασικη μουσικη....αυτη ακουει ζουζουνια και Παολα...χαχαχαχα

3 μερουλες μου εμειναν ακομη στο γραφειο!!! :D:D:D

Άντε τελειώνεις και εσύ από την δουλειά ..σε λίγο θα γεναγες εκεί..μπράβο πάντως με την γυμναστικουλα σου Καλά κάνεις..Μια χαρά είσαι με τα κιλακια σου +9 δεν ειναι τίποτα ..

ewKwp3.png

Μερέντα με βιτάμ εγώ δεν μπορώ να φαω! Λιγώνομαι από την πρώτη μπουκια!Ε ποτέ, χαχα, έτσι έτρωγε η αδερφή μου κι ο μεγάλος μου ο γιος τη μερέντα, εμένα αυτό με ξεπερνάει!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν μπορεις να βρεις καμια παντεντα με σακουλα γυρω γυρω απο το ποδι, να τη δέσεις και να την τυλιξεις με κολλητική ταινια ωστε και να μη βραχει και να κανεις μπάνιο σαν ανθρωπος?

Mε σακούλα κάνω, αλλά για σιγουριά το έχω έξω από το μπάνιο και καθιστή...μπάνιο είναι αυτό τώρα? :roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marouska μου μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!! Δεν εχω κάνει ποτέ σύσπαση και ούτε έχει μαλακώσει ποτέ ο τράχηλός μου, να φανταστείς ούτε καν χέρι μου έχουν βάλει..(χαχαχαχα παρθένα,,χαχααχ), αυτό που λες γαρύφαλλο δεν το ξέρω...! Οπότε είναι σαν να είμαι σε πρώτο τοκετό...και το πρώτο μου δεν ερχόταν με τίποτα, μπήκα προγραμματισμένη καισαρική στις 40 +2, με πρόβλεψη 4,5 κιλά... οπότε,,,, μια από τα ίδια με βλέπω...

Θέλω να ελπίζω ότι έστω ο οργανισμός μου να θυμηθεί ότι υπήρξα έστω έγκυος άλλη μία φορά και να κάνει το θαυματάκι του!!! Να έρθει από μόνο του φυσικά και γρήγορα,,,εννοώ να μην πάω παράταση...δε θα αντέξω...

Κ.τ. γιατί?Επειδή ήταν μεγάλος ο γιος?Ηταν όντως 4,5?Εσύ ανεπτυγμένη, ο ανήρ?Αν θυμάμαι καλά τώρα πας για φ.τ. έτσι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσαρες μου.

Απο που να ξεκινησω? Ξεκινησαν τα γεννητουρια μας ειδα! Γερο να ειναι το μωρακι :) !

Με το καλο οι επομενες κ μεις προς το τελος ελπιζω χεχε...

Εμεις οταν πηγαμε την τελευταια φορα στον γιατρο το μωρακι μου απο 1600 πηγε 2135 (πινακακι πλιζ :) )! Σοκ επαθα κοριτσια χαρηκα μεν! απλα φοβαμαι παραπολυ μην ειναι απο τον διαβητη! κ επισης αν φαω κατι γλυκο πχ παγωτακι με τρελη λαχταρα αμεσως εχω ζαλαδα για λιγο , το εχει καμια ? χμμ κ κατι δεν μου αρεσε αυτην την φορα στις μετρησεις μωρου ...αντι για 33 βδομαδα ...εκεινο ηταν 30 βδομαδα...δλδ 3 βδομαδες πισω...αλλα θα δω τι γινεται στην επομενη μετρηση κ θα ρωτησω τον γιατρο. Ο γιατρός τι σου είπε?Πάντα είχε τόση απόκλιση ο μικρός?

Τωρα το μεγα θεμα ... αυτην την εποχη απο τους κολικους που με πιανουν δεν βγαινω εξω κ ισως καλυτερα! γιατι ο αντρας μου επεσε πολυ ψυχολογικα για την δουλεια κ θα ειχαμε θεματα αν ζηταγα κ εγω βολτες ....... καθομαστε σαν τα γατακια αυτες τις μερες στο σπιτι δουλεια δεν εχει κ δεν μιλαει πολυ μονο τβ κ νετ.. του εκανα κρεπουλες χθες καπως ανεβηκε !Σαν τα γατάκια...πολύ μου άρεσε αυτό!Κι εμείς δε βγαίνουμε, είμαστε σπτόγατοι, αλλά εώ είμαι κλεισμένη από τς αρχές Ιουνίου τώρα και δεν προβλέπεται να βγω πριν γεννήσω ούτε 40 μέρες μετά.Κάτι πέταξα του άντρα μου για αύριο να πάμε κάπου με τα παιδιά, εγώ κούτσαβλη, αλλά να χαρούν κι αυτά να ξεσκάσουμε κι εμείς και ήταν κάθετος στο όχι.Δεν επέμεινα, 3 φορές τη βδομάδα τα πάει μόνος του στο κολυμβητήριο 20 χλμ από δω, τι να επιμείνω?? Εγω ειμαι πιο χαλια απο αυτον φοβαμαι! Πως θα πληρωσουμε το ενα το αλλο!αλλα ποτε δεν το δειχνω! το παιζω ηρεμη! αυτος ομως οπως ειπε η φιλη μας η meldan κλεινεται στον εαυτο του! το συνηθισα ομως... :/

November μου! κ εγω εχω κλειδωθει ετσι!!!!!!! κριση πανικου!!!!!! αλλα εγω δεν ειχα μωρακια μεσα! ουφφφφ

μαρουσακι πως ειναι το ποδι σου?

Τα καινουρια μας λουτρινα παιχνιδακια εγω τα επλυνα παντως κοριτσια ..γενικα οτι θα μπει κοντα στο μωρακι το πλενω. Τα λούτρινα κι εμείς τα πλένουμε βρε!

Κοριτσια οικονομικη κουνουπιερα σαν αυτην απο τ Λητω με τον φιογκο που μπορω να βρω? για δωστε μου καμια ιδεα..εσεις τι βαλατε ... μου εμεινε αυτο κ το παιχνιδακι με την μελωδια ... Κουνουπιέρα δε βάζω, είχα στο μεγάλο κι είχα κλείσει μια φορά κουνούπι μέσα και τον κατέφαγε!

α κατι ακομη ....παντα ειχα πονακια περιοδου! αλλα τωρα κοριτσια συναιχειαααααα λες κ αδιαθετω οπου ναναι! λετε να ειναι κατι αυτο? παει κ ερχεται ολη τη μερα Αυτό το είπες στο γιατρό πάλι??Πονάκια περιόδου είναι οι συσπάσεις που έχουμε στον ένατο, όταν λες συνέχεια??Κι αυτό είναι απαραίτητο να του το πεις!

Ξερετε τι θα μου μεινει εντονα απο την εγκυμοσυνη μου? οι περαστικες γυναικες κοπελες γιαγιαδες αγνωστες που μου χαμογελανε! κ λενε ευχες!!! ανοιγει η ψυχουλα μου!Κ εγω εχω αυτο το στυλ απλα ντρεπομαι ! θα το κανω ομωςςςςςς οπου μπορω! μακαρι ο κοσμος μας να ηταν παντα ετσι !

Κι εγώ το κάνω αυτό και το απολαμβάνω τώρα που μου το κάνουν....

αυτα προς το παρον....απο μενα <3 Φιλακια

Σου ετοιμάζω και πινακάκι όβερ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!

καλε ποσο πολυ εχουν μεγαλωσει τα ζουζουνια σας!!!θα τα τρωτε συνεχεια οταν βγουν!

meldan...οχι δεν εχω θεμα με το ζαχαρο πια...ηταν στο οριο αλλα προσεξα και βγηκε και η καμπυλη καλη και μετα σταθεροποιηθηκε γι αυτο εχω τσακισει τα παγωτα τα οποια πρεπει να κοψω γιατι με βλεπω οσα κιλα δεν πηρα να τα πααρω μαζι!παντως προς το παρον ειμαι +9 (ουφ) αλλα εχω αρχισει και πρηζομαι πολυ τωρα.

βροχουλα.....χαχαχα...sorry που γελαω αλλα το εχω κανει και γω στον αντρα μου 2 φορες κατα λαθος βεβεαια...την μια ειχα παει για μπανιο και βγηκα μετα απο 15 λεπτα και την αλλη ειχα παει για υπνο μεχρι που ακουσα σφυρια στον τοιχο που βαραγε...χαχαχα:tongue: Ελπιζω ολα να φτιαξουνε στο σπιτακι σας και να ηρεμησετε γιατι εχετε και μεγαλη οικογενεια ;)

Εμενα τα πονακια εχουν υποχωρησει και συσπασεις τις κλασικες.....σημερα θα ξαναρχισω γυμναστηριο...1 ωρα περπατημα γρηγορο γιατι εξω δεν την παλευω καθολου με τετοια ζεστη να περπαταω!

Χτες εφτιαξα παλι 2 φαγητα για την καταψυξη και κοτοπουλακι βραστο σε σαλατα για σημερα που φαγαμε...:rolleyes: Το βραδυ θα κανω μπιφτεκακια με βραστα λαχανικα για να φαει η μικρη και να παρουμε και εμεις στο γραφειο.

Μαριανθη και Μαχη....στην μεγαλη μου κρη εβαζα να ακουει cd για εμβρυα με κλασικη μουσικη....αυτη ακουει ζουζουνια και Παολα...χαχαχαχα

Άντε με το καλό να απολαύσεις την αδειούλα σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ρε κορίτσια να σας πω κατι? Θα με πείτε τρελή και μάλλον έχω αρχίσει να τρελαίνομαι. Διαβαζα το βιβλίο μου το πρωί με μουσικούλα και σε καποια φαση συνειδητοποιώ οτι το μωρό κουνιέται ασυνήθιστα! Χωρίς πλάκα, μου φάνηκε οτι χόρευε. Καμία σχεση με τη συνηθισμένη της κίνηση, που με τεντώνει και με πονάει. Ηταν πολύ απαλή, σε ένα μόνο σημείο, πάνω κάτω όσο κρατούσε η μουσική. Τραβηξα βιντεάκια για να εχω να τα δειχνω μη λενε οτι ηταν της φαντασίας μου! Χορεύουν καλέ τα εμβρυα με τη μουσική ή έχω αρχίσει να τα χάνω τελείως? Να ρωτήσω το γιατρο σημερα ή θα με πάρει με τις πέτρες??

Καλέ εδώ σου λέει οι αγελάδες κάνουν περισσότερο γάλα με τη μουσική και τα φυτά αναπτύσσονται καλύτερα με τη μουσική, γιατί να μη χορεύει η μπέμπα με τη μουσική????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι να κανουμε habibi μου ολες οι οικογενειες πλεον περνουν δυσκολα με τα οικονομικα κι ολη την ανασφαλεια που επικρατει.Εγω κοβω απο οπου μπορω.Ας πουμε θα παινα κατι καινουριο για να βγαλω τη μπεμπα απ τι μαιευτηριο αλλα τωρα βρηκα τοσα μικροσκοπικα ρουχα που τα κοριτσια εχουν βαλει κυριολεκτικα μια φορα που θεωρω κοροιδια να δωσω κι αλλα λεφτα.Θα παρω μια καινουρια κορδελιτσα και μ αυτα τα λεφτα θα ψωνισω τα καλλυντικα της απ το φαρμακειο.Ελεγα να παρω δυο τρεις φορμες καπρι αλλα θα τα δανειστω απ την αδελφη μου.Τωτα θελω να βαψω τα μαλλια,να παρω δυο σουτιεν και να παω φατμακειο για τη μπεμπα και χρειαζομαι σιγουρα εκατο ευρω.Τι σας τα λεω,τα ξερετε κι εσεις,απλως τωρα εχουμε μπει στη λογικη της οικονομιας ενω πριν σα ζευγαρι ημασταν αρκετα σπαταλοι.Δε ρωτησες καθολου το γιατρο τι σημαινει αυτη η αποκλιση στις εβδομαδες?Εμενα οταν ειμαι εξω με τα κοριτσια βλεπω οτι με κοιτανε σαν να μετρανε ποσα ειναι δικα μου και καμαρωνω παρα πολυ,οι περισσοτεροι μετα με ρωτανε αν τωρα ε ω γιο.Φαντασου πως θα κοιτανε τη μαρουσκα μας.

Άλλοι με κοιτούν με οίκτο κι άλλοι με θαυμασμό, εγώ πάντως όταν θα βγαίνω με τους 5 άντρες μου βόλτα θα νιώθω πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΗ:wink::wink::wink::wink:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Την μαργαρίνη ή το βούτυρο εννοείτε; Εγώ μέχρι πρόσφατα δεν ήθελα κανένα από τα δύο. Μέχρι που δοκιμάσαμε από το σούπερ μάρκετ ένα βούτυρο τύπου Κέρκυρας το οποίο είναι πεντανόστιμο! Εγώ το βράδυ το αλείφω σε φρυγανιές και το τρώω σκέτο! Όσο για μερέντα, συστήνω μία του Παυλίδη που είναι νηστίσιμη! Θεϊκή!!!

μαργαρίνη ή βιτάμ=φυτικό, βούτυρο= γαλακτοκομικό κορίτσι. Το δεύτερο εννοείται πιο βαρύ ...Πες μου ΤΩΡΑ πού βρίσκω νηστήσιμη μερέντα!!!Την έχουν τα ΑΒ πχ, ο Μασούτης?Του Παυλίδη ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσακια μου!

Άντε και μετά επιτέλους ξεκούραση, έστω για λίγες μέρες πριν τη γέννα ντε!!Αντέχεις και γυμναστήριο μπράβο ρε συ!Εμένα μου λείπει το περπάτημα αλλά τι να κάνω....Να σου πω, μαζί δεν λέγαμε για τις κουταλιές το ελαιόλαδο?Καλά θυμάμαι?Εγώ το ξεκίνησα χιχι, για να δούμε θα βοηθήσει και σε αυτή τη γέννα???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-3242 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2700 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2600 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2035 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -2135 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-2080 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1733 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Αν έχουμε κι άλλη αλλαγή που ξέχασα να περάσω παρακαλώ ενημερώστε με!Ανθή,π.χ. εσένα καμιά πιο φρέσκια μέτρηση?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Λοιπόν κοιλουμπίνια, χθες πήγα στο γιατρό και μου είπε να πάω την Παρασκευη για nst στο μαιευτήριο και θα με εξετάσει κιολας για να δει τον τράχηλο.θα μου πει αν θα κάνουμε κτ ή φτ...και θα κλείσουμε ημερομηνία!δηλ την άλλη εβδομάδα μπορεί να είμαι μαμά!!!!θα τρελαθω!

8NkSp3.png

μαργαρίνη ή βιτάμ=φυτικό, βούτυρο= γαλακτοκομικό κορίτσι. Το δεύτερο εννοείται πιο βαρύ ...Πες μου ΤΩΡΑ πού βρίσκω νηστήσιμη μερέντα!!!Την έχουν τα ΑΒ πχ, ο Μασούτης?Του Παυλίδη ε?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παντού! Εμείς από τον μασούτη την παίρνουμε. Αλλά γιατί να μην την έχουν και τα άλλα σούπερ μάρκετ; Το κακό είναι ότι βγαίνει μόνο σε μικρή συσκευασία...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Λοιπόν κοιλουμπίνια, χθες πήγα στο γιατρό και μου είπε να πάω την Παρασκευη για nst στο μαιευτήριο και θα με εξετάσει κιολας για να δει τον τράχηλο.θα μου πει αν θα κάνουμε κτ ή φτ...και θα κλείσουμε ημερομηνία!δηλ την άλλη εβδομάδα μπορεί να είμαι μαμά!!!!θα τρελαθω!

Οοο σούπερ! :D:D:D Να μπεις να μας πεις πότε κλείσατε ημερομηνία!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...