Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γαμ...το παλι καφε- κοκκινο εβγαλα στο εσωρουχο.εχουν κοπει τα ποδια μου...καληνυχτα

Πω ρε συ... Δεν έχω ιδέα από αυτά σαν πρωτοεγκυμονούσα, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι καλό σημάδι! Ξέρω κι εγώ... Επικοινώνησε άμεσα με τον γιατρό σου! Κάποια babysiter δεν θα μπορούσατε να πάρετε; Για κάποιες ώρες τουλάχιστον...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Επιτέλους τα κατάφερα!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ έφτυσα αίμα μέχρι να το καταφέρω! Έπειτα προσπάθησα να βάλω και δεύτερο αλλά πλήρης αποτυχία! Πιστεύω μέχρι να γεννήσω θα το έχω καταφέρει!:D

Βέβαια είναι πίσω στις μέρες μιας και είμαι 9+1 αλλά τουλάχιστον φαίνεται!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσακια.Sorry για την αναμονη αλλα καθε μερα ειναι ατελειωτη πλεον.Και αρχιζω.....Χθες το βραδυ εκανα μαυρο υπνο.Εφιαλτες-κακο,πηγαινα συχνα τουαλετα και στο σκουπισμα εβλεπα συνεχεια καφε.Σταματημο δεν ειχανε:evil:Αυτο που με στεναχωρουσε παρα πολυ ητανε πως ειχανε σταματησει οι ναυτιες που ειχα καθε βραδυ και ημουνα οπως πριν ενα μηνα.Τελοσπαντων ξυπναω κακην κακως το πρωι και περνω τηλ τον doc.Μου ειπε να παω να με δει.Μεχρι εκεινη την ωρα ημουνα χ α λ ι α!:(:(

Λοιπον ειδαμε το νινι,ευτυχως ειναι καλα,μεγαλωσε το μαναρακι μου,3,5 εκατοστα και πολυ ομορφουλικο χιχιχιχι!Καποιο αγγειο πρεπει να εσπασε εκει κοντα στον πλακουντα γιαυτο και τα καφε υγρα.Θελει προσοχη ομως και αρκετη ξεκουραση(νατα μας παλι).Μου εδωσε και ουτροτζεσταν 6 την ημερα!!! και απο βδομαδα 3 την ημερα! Δεν το γλιτωσαμε λοιπον το χαπακωμα.Μου ειπε βεβαια οτι αυτα τα καφε μπορει να κρατησουν και 2 βδομαδες.Μου εκανε και καλλιεργια κολπικου υγρου,μπλιαχ:twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αμάν βρε κορίτσι....Τα παιδιά και σήμερα σπίτι θα είναι?Ο σύζυγος δε μπορεί να πάρει καμιά άδεια?Σήμερα πώς είσαι???:roll::roll::roll::roll:

Ο συζυγος ειναι σε μια κ@λοθεση που δυσκολα ο διευθυντης του,του δινει ρεπο,εκτος και αν εχει προγραμματισει αδεια.Αν ειναι αρρωστος το σκεφτεται να ζητησει απαλλαγη απτην εργασια του,πρεπει να εχουν φτασει τα πραγματα στα ακρα.Οποτε ολο το βαρος πεφτει σε μενα που τα πραγματα στη δουλεια μου ειναι πιο ελαστικα.Σημερα πηγα την μικρη μονο στον παιδικο,τον γιοκα μου τον κρατησα σπιτι.Το ιδιο θα γινει και αυριο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια.Sorry για την αναμονη αλλα καθε μερα ειναι ατελειωτη πλεον.Και αρχιζω.....Χθες το βραδυ εκανα μαυρο υπνο.Εφιαλτες-κακο,πηγαινα συχνα τουαλετα και στο σκουπισμα εβλεπα συνεχεια καφε.Σταματημο δεν ειχανε:evil:Αυτο που με στεναχωρουσε παρα πολυ ητανε πως ειχανε σταματησει οι ναυτιες που ειχα καθε βραδυ και ημουνα οπως πριν ενα μηνα.Τελοσπαντων ξυπναω κακην κακως το πρωι και περνω τηλ τον doc.Μου ειπε να παω να με δει.Μεχρι εκεινη την ωρα ημουνα χ α λ ι α!:(:(

Λοιπον ειδαμε το νινι,ευτυχως ειναι καλα,μεγαλωσε το μαναρακι μου,3,5 εκατοστα και πολυ ομορφουλικο χιχιχιχι!Καποιο αγγειο πρεπει να εσπασε εκει κοντα στον πλακουντα γιαυτο και τα καφε υγρα.Θελει προσοχη ομως και αρκετη ξεκουραση(νατα μας παλι).Μου εδωσε και ουτροτζεσταν 6 την ημερα!!! και απο βδομαδα 3 την ημερα! Δεν το γλιτωσαμε λοιπον το χαπακωμα.Μου ειπε βεβαια οτι αυτα τα καφε μπορει να κρατησουν και 2 βδομαδες.Μου εκανε και καλλιεργια κολπικου υγρου,μπλιαχ:twisted::twisted:

Καλησπερα σε καταλαβαινω απολυτα εγω ειμαι ετσι εδω και καιρο. Πηγα σημερα μια απο τα ιδια με σενα. Ξεκουραση μεχρι τον τριτο μηνα και utrogestan. Το μωρο μου ειπε μια χαρα.Δε μπορω ουτε και εγω να καταλαβω δε μπορουσα να φαω τιποτα εδω και 2 ημερες δεν εχω προβλημα ουτε ναυτιες τιποτα

UstLp3.png

Kαλημερα κοριτσια.November και litsaballet ειχατε κανενα νεο.Επικοινωνησατε με τους γιατρους?November πως κυλησε η νυχτα σου?Εξακολουθησαν τα καφε?Εσυ litsa πηγες στο γιατρι τελικα?Βρε november δεν υπαρχει ενας ανθρωπος που να χεις θαρρος,μια φιλη, μια κουμπαρα να σε βοηθησει λιγο τωρα που ειναι και τα παιδια αρρωστα? Κι εμενα θα μου χαν κοπει τα ποδια δεν το συζητω.Εμεις καλα ειμαστε.Χθες κοιμηθηκα υπεροχα αγκαλιτσα στο διπλο κρεβατι με το μεγαλο μου ζουζουνι.Διαβασαμε παραμυθσκια και κοιμηθηκαμε,ουτε τηλεοραση,ουτε τιποτσ.Το μπαμπα τον στειλαμε στο δωματιο της μελινας.Μου ειχε λειψει τοσο πολυ που το πρωι δεν την ξυπνησα για το σχολειο.Ξυπνησαμε μες στην τρελη χαρα αλλα μετα μας κοπηκε αποτομα γιατι ο αντρας μου ειχε χασει ενα χαρτι της δουλειας και καναμε το σπιτι,μεχρθ και το υπογειο,ανω κατω για να το βρουμε και τελικα δεν...Αυτη η ανοργανωσια του με βγαζει εκτος εαυτου.Βαγγελιω η Μαγδα ,δε θυμαμαι ποια κοπελα το ανεφερε,εμενα συμβαινει το αντιθετο με τη μελινα.Στο σπιτι τρωει τα παντα ολα αλλα στο σχολριο ο τι της βαζω για δεκατιανο μου γυρναεθ πισω το μισο.Μεσημεριανο κανονικο τρωει σπιτι ,παει μονο 9-12, αλλα υποθετω οτι ειτε δεν εχει προλαβει να πεινασει ειτε χαζευει.

Ανθρωπος????Α καλο! Το αλλο με τον τοτο το ξερεις?Μeldan μου ειμαι σε μια πολη εδω και λιγα χρονια ,εχω ερθει με μεταθεση απο Αθηνα μαζι με τον συζυγο. Εγω προσωπικα δεσμους αιματος δεν εχω, ειμαι ξεκρεμαστη σε εναν ξενο τοπο.Ο συζυγος εχει την μανα του εδω αλλα αυτην την περιοδο δεν εχω παρτιδες μαζι της γιατι κατι εκανε και με πειραξε παρα πολυ,οποτε εκοψα τα κολιτιλικια.Ουτε τα παιδια δεν ερχεται να δει να φανταστεις,τοσο εγωιστρια,μονο και μονο για να μην ριξει τη μυτη της χαμηλα.Αλλα και εγω δεν υποχωρω πλεον,γιατι ειναι αδιορθωτη και με εχει κουρασει η επαρση της.Φιλες,συναδελφοι,γνωστες υπαρχουν αλλα δεν εχω την οικειοτητα να τους ζητησω να ερθουν να κρατησουν τα παιδια για να κατσω εγω στον καναπε.Οι σχεσεις μας ειναι κανας καφες,κανα ποτακι, απλα πραγματα,οχι πιο πολυπλοκα.Εγω ημουνα παντα πολυ ανεξαρτητη και δυναμικη σαν ανθρωπος,δεν χρειστηκα ποτε δεκανικια,γιαυτο και το παλευω μεχρι τελευταια στιγμη.Βεβαια το πληρωνω ακριβα ολο αυτο,γιατι ρισκαρω πολλα αλλα εχω μεγαλη πιστη και στο τελος δικαιωνομαι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα σε καταλαβαινω απολυτα εγω ειμαι ετσι εδω και καιρο. Πηγα σημερα μια απο τα ιδια με σενα. Ξεκουραση μεχρι τον τριτο μηνα και utrogestan. Το μωρο μου ειπε μια χαρα.Δε μπορω ουτε και εγω να καταλαβω δε μπορουσα να φαω τιποτα εδω και 2 ημερες δεν εχω προβλημα ουτε ναυτιες τιποτα

Σημασια εχει που ειναι καλα τα μωρακια μας.Εσυ βρε κοριτσι τι εκανες και ειχες αποκολληση?κουραζοσουνα η' ητανε τυχαιο γεγονος?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σημασια εχει που ειναι καλα τα μωρακια μας.Εσυ βρε κοριτσι τι εκανες και ειχες αποκολληση?κουραζοσουνα η' ητανε τυχαιο γεγονος?

Εμαθα οτι ειμαι εγκυος σε διακοπες μολις γυρισα πηγα στο γιατρο εφοσον ειχα κανει τεστ και ηταν θετικο και απλα μου το ειπε.την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα ειχε εξαφανιστει η αποκολληση και μαλιστα αντι για 3 utrogestan μου ειπε 2 αλλα παλι με ξεκουραση. Μετα απο 2 μερες ειδα παλι αιμα περιμενα 5 μερες και δεν αντεξα τον πηρα και πηγα σημερα να με δει.

UstLp3.png

Κοριτσακια μου να μην το ματιασω παντως αλλα εχω ευχαριστα νεα:DΜειωθηκαν κατα 80% οι ενοχλησεις στο στομαχι μου.Μπορω να κατσω επιτελους σαν ανθρωπος ξαπλωμενη χωρις να διπλωνομαι στα 2.Εγινα σαν μαγκουρα,πονανε τα κοκκαλα μου απτο σφιξιμο ενα μηνα τωρα.Τι ωραια Θεε μου λες αυτο να ητανε? Να τελειωνουνε εδω οι ναυτιες? Γιουπι!!!!!Δεν το πιστευω ακομα!Καλα εγω ειχα τρομερο προβλημα,οχι αστεια.Να κλαιω απτους πονους:evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ανθρωπος????Α καλο! Το αλλο με τον τοτο το ξερεις?Μeldan μου ειμαι σε μια πολη εδω και λιγα χρονια ,εχω ερθει με μεταθεση απο Αθηνα μαζι με τον συζυγο. Εγω προσωπικα δεσμους αιματος δεν εχω, ειμαι ξεκρεμαστη σε εναν ξενο τοπο.Ο συζυγος εχει την μανα του εδω αλλα αυτην την περιοδο δεν εχω παρτιδες μαζι της γιατι κατι εκανε και με πειραξε παρα πολυ,οποτε εκοψα τα κολιτιλικια.Ουτε τα παιδια δεν ερχεται να δει να φανταστεις,τοσο εγωιστρια,μονο και μονο για να μην ριξει τη μυτη της χαμηλα.Αλλα και εγω δεν υποχωρω πλεον,γιατι ειναι αδιορθωτη και με εχει κουρασει η επαρση της.Φιλες,συναδελφοι,γνωστες υπαρχουν αλλα δεν εχω την οικειοτητα να τους ζητησω να ερθουν να κρατησουν τα παιδια για να κατσω εγω στον καναπε.Οι σχεσεις μας ειναι κανας καφες,κανα ποτακι, απλα πραγματα,οχι πιο πολυπλοκα.Εγω ημουνα παντα πολυ ανεξαρτητη και δυναμικη σαν ανθρωπος,δεν χρειστηκα ποτε δεκανικια,γιαυτο και το παλευω μεχρι τελευταια στιγμη.Βεβαια το πληρωνω ακριβα ολο αυτο,γιατι ρισκαρω πολλα αλλα εχω μεγαλη πιστη και στο τελος δικαιωνομαι....

Μπραβο november rain, χαίρομαι που το νινάκι ηταν καλα, μας τρομαξες χθες.

Μεγάλο θέμα άνοιξες με τις πεθερές. Ο άντρας σου τι στάση κρατάει σε σχέση με εσένα και τη μαμά του;

Για πείτε και τα υπόλοιπα κορίτσια, εσείς με τις πεθερές σας πως τα πάτε;

c8i6p2.png

Εσύ κορίτσι μου ταλαιπωρήθηκες πολύ. Δεν πειράζει, αφου ειναι καλά το μωρό. Ευχομαι τα τελευταία να ηταν, όλα καλά απο εδώ και πέρα!

c8i6p2.png

Εμαθα οτι ειμαι εγκυος σε διακοπες μολις γυρισα πηγα στο γιατρο εφοσον ειχα κανει τεστ και ηταν θετικο και απλα μου το ειπε.την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα ειχε εξαφανιστει η αποκολληση και μαλιστα αντι για 3 utrogestan μου ειπε 2 αλλα παλι με ξεκουραση. Μετα απο 2 μερες ειδα παλι αιμα περιμενα 5 μερες και δεν αντεξα τον πηρα και πηγα σημερα να με δει.

Μεχρι το τελος του τριτου μηνα πρεπει να ειμαστε προσεχτικες αρκετα,εγω βεβαια με 2 παιδια τι μπορω να κανω?Οτι περναει απτο χερι μου θα κανω.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπραβο november rain, χαίρομαι που το νινάκι ηταν καλα, μας τρομαξες χθες.

Μεγάλο θέμα άνοιξες με τις πεθερές. Ο άντρας σου τι στάση κρατάει σε σχέση με εσένα και τη μαμά του;

Για πείτε και τα υπόλοιπα κορίτσια, εσείς με τις πεθερές σας πως τα πάτε;

Ο συζυγος ειναι στη μεση και προσπαθει να μαζευει τα ασυμαζευτα.δηλαδη προσπαθει να διατηρει μια ηρεμια και να μη ριχνει λαδι στη φωτια.εμενα ομως με εκνευριζει που δεν με υποστηριζει απολυτα,γιατι δεν λειτουργει με γνωμονα το δικαιο,αλλα συμφωνα με το συναισθημα.Εγω με τον συζυγο αν εξαιρεσεις καποια χαζα θεματα που αφορουν τα παιδια,δεν εχουμε μαλωσει.Το μονο αγκαθι που μας κανει και διαπληκτιζομαστε ειναι η μανα του.και αυτο γιατι ειναι κοντα μας και ανακατευεται στα ποδια μας.Σοφη η παροιμια λοιπον" μακρια και αγαπημενοι".αλλα που ειναι?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντε βρε κοριτσια,χαθηκατε ολη μερα και οι δυο κι ελεγα τι να γινε.Ολα καλα λοιπον,δυσκολα αλλα καλα.Σημασια εχει οτι ειναι καλα τα μωρακια αλλα σημασια εχεθ να κανετε κι αυτα που σας ειπαν.Νοvember τωρα εχεις παρει αδεια?Ποσες μερες σκεφτεσαθ η ειναι βλεποντας καθ κανοντας?Εσυ litsa δουλευεις?Εσυ βρε november ζεις πολυ δυσκολη κατασταση,αλλες στη θεση σου ξεκρεμαστες σ ενα ξενο μερος χωρις βοηθεια δε θα θελαν καν ν ακουσουν για τριτο,εισαι πολυ δυνατη,μπραβο.Δυσκολο πραγμα να μη μπορεις να κανεις την παραμικρη κινηση χωρις τα παιδια,αλλες εχουν δυο γιαγιαδες απικο και παλι παραπονιουνται.Εμεις ειχαμε μια ομορφη μερα αλλα παντα τετοια ωρα νιωθω οτι θα μεινω απι μπαταρια.Η δαναη κοιματαθ,η μελινα ειναι στο κρεβατι της αλλα δεν...Αυτο το παιδι απο μωρο ειχε μια φοβερη αντισταση στον υπνο,τι σχολειο,τι ρυθμικη αυτη ντουρασελ.Καλη νυχτα να εχουμε

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...