Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Mε μωρό 3400 ήδη-εντάξει, δεν ξέρω πόση απόκλιση μπορεί να έχει αυτό το μηχάνημα-σιγά μη φτάσεις 40 εβδομάδων.Επίσης ο σφραγισμένος τράχηλος στο δεύτερο και κάθε επόμενο παιδί από σφραγισμένος γίνεται γαρύφαλλο χωρίς να το πάρεις χαμπάρι (καλά, λέμε τώρα, στο γαρύφαλλο πονάειιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue::tongue:)....Χαχα, σε μανταλώσανε κιόλας να το σιγουρέψουνε ότι δε θα μπεις με τίποτα αχαχαχαχαχα!!!:P:p:p:p

Marouska μου μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!! Δεν εχω κάνει ποτέ σύσπαση και ούτε έχει μαλακώσει ποτέ ο τράχηλός μου, να φανταστείς ούτε καν χέρι μου έχουν βάλει..(χαχαχαχα παρθένα,,χαχααχ), αυτό που λες γαρύφαλλο δεν το ξέρω...! Οπότε είναι σαν να είμαι σε πρώτο τοκετό...και το πρώτο μου δεν ερχόταν με τίποτα, μπήκα προγραμματισμένη καισαρική στις 40 +2, με πρόβλεψη 4,5 κιλά... οπότε,,,, μια από τα ίδια με βλέπω...

Θέλω να ελπίζω ότι έστω ο οργανισμός μου να θυμηθεί ότι υπήρξα έστω έγκυος άλλη μία φορά και να κάνει το θαυματάκι του!!! Να έρθει από μόνο του φυσικά και γρήγορα,,,εννοώ να μην πάω παράταση...δε θα αντέξω...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη μας μερα εστω κι αργα.Τι κανετε?Εμενα τριτη και παρασκευη ειναι χαλαρες μερες γιατι δεν εχω μαγειρεμα.Μαγειρευει η πεθερα.Τα πρωινα δε μπορω να σηκωθω πριν τις δεκα κι ας μην κοιμαμαι,χουζουρευω.Βεβαια το βραδυ κοιμαμαι παρα πολυ αργα,χθες πηγε 2.30.Κι εγω παντως για να μην πελαγωσω το πρωι τα αφηνω ολα κομπλε το βραδυ.Οταν κοιμουβται βαζω πλυντηρια,τακτοποιω,σφουγγαριζω και μετα χαλαρωνω.Ευαγγελια μου ακουγεται θεωρητικα δυσκολο το εξωτερικο αλλα σιγουρα θα τα καταφερετε.Μαγδα οταν βγαινουν ηαφνικα τετοιες ζημιες στο σπιτι και μαζευεις απ το πουθενα ειβαι το χειροτερο μου,τα νευρα τσαταλια.Μαρουσκακι μερεντα με βιταμ?Ποπο μου θυμισες μανουλα κι εμας μικρα.Πλεον την υρωω σκετη.Η μαμα μου ηταν γενικα αυτο το στυλ,πορτοκαλαδα φρεσκια με ενα κουταλακι ζαχαρη,γαλα με ζαχαρη και νεσκουικ κι αλλα τετοια.Παντα απορουσα σ αυτη την οικογενεια μ αυτες τις διατροφικες συνηθειες πως βγηκαμε τεσσερα φυσιολογικα παιδια κι οχι παχυσαρκα.Ακομη και στο μπριαμ τα παιρναγε πρωτα ολα απ το τηγανι.Ευαγγελια 7.5 κιλα ε?Σουπερ τελεια,εγω πρεπει να μαι γυρω στα δωδεκα με δεκατρια κι εχω κι ολον τον ενατο.Σημερα σιδερωσα δυο πλυντηρια με τα προικια της μπεμπας και τωρα εχω αλλα δυο και τελος.Απο εβδομαδα φτιαχνω και βαλιτσουλα να μαι κομπλε.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου.

Απο που να ξεκινησω? Ξεκινησαν τα γεννητουρια μας ειδα! Γερο να ειναι το μωρακι :) !

Με το καλο οι επομενες κ μεις προς το τελος ελπιζω χεχε...

Εμεις οταν πηγαμε την τελευταια φορα στον γιατρο το μωρακι μου απο 1600 πηγε 2135 (πινακακι πλιζ :) )! Σοκ επαθα κοριτσια χαρηκα μεν! απλα φοβαμαι παραπολυ μην ειναι απο τον διαβητη! κ επισης αν φαω κατι γλυκο πχ παγωτακι με τρελη λαχταρα αμεσως εχω ζαλαδα για λιγο , το εχει καμια ? χμμ κ κατι δεν μου αρεσε αυτην την φορα στις μετρησεις μωρου ...αντι για 33 βδομαδα ...εκεινο ηταν 30 βδομαδα...δλδ 3 βδομαδες πισω...αλλα θα δω τι γινεται στην επομενη μετρηση κ θα ρωτησω τον γιατρο.

Τωρα το μεγα θεμα ... αυτην την εποχη απο τους κολικους που με πιανουν δεν βγαινω εξω κ ισως καλυτερα! γιατι ο αντρας μου επεσε πολυ ψυχολογικα για την δουλεια κ θα ειχαμε θεματα αν ζηταγα κ εγω βολτες ....... καθομαστε σαν τα γατακια αυτες τις μερες στο σπιτι δουλεια δεν εχει κ δεν μιλαει πολυ μονο τβ κ νετ.. του εκανα κρεπουλες χθες καπως ανεβηκε !

Εγω ειμαι πιο χαλια απο αυτον φοβαμαι! Πως θα πληρωσουμε το ενα το αλλο!αλλα ποτε δεν το δειχνω! το παιζω ηρεμη! αυτος ομως οπως ειπε η φιλη μας η meldan κλεινεται στον εαυτο του! το συνηθισα ομως... :/

November μου! κ εγω εχω κλειδωθει ετσι!!!!!!! κριση πανικου!!!!!! αλλα εγω δεν ειχα μωρακια μεσα! ουφφφφ

μαρουσακι πως ειναι το ποδι σου?

Τα καινουρια μας λουτρινα παιχνιδακια εγω τα επλυνα παντως κοριτσια ..γενικα οτι θα μπει κοντα στο μωρακι το πλενω.

Κοριτσια οικονομικη κουνουπιερα σαν αυτην απο τ Λητω με τον φιογκο που μπορω να βρω? για δωστε μου καμια ιδεα..εσεις τι βαλατε ... μου εμεινε αυτο κ το παιχνιδακι με την μελωδια ...

α κατι ακομη ....παντα ειχα πονακια περιοδου! αλλα τωρα κοριτσια συναιχειαααααα λες κ αδιαθετω οπου ναναι! λετε να ειναι κατι αυτο? παει κ ερχεται ολη τη μερα

Ξερετε τι θα μου μεινει εντονα απο την εγκυμοσυνη μου? οι περαστικες γυναικες κοπελες γιαγιαδες αγνωστες που μου χαμογελανε! κ λενε ευχες!!! ανοιγει η ψυχουλα μου!Κ εγω εχω αυτο το στυλ απλα ντρεπομαι ! θα το κανω ομωςςςςςς οπου μπορω! μακαρι ο κοσμος μας να ηταν παντα ετσι !

αυτα προς το παρον....απο μενα <3 Φιλακια

mI14p3.png

vEpEp3.png

Εμ θα σε κοπανησω αγαπη μου γιατι μου τους υποστηριζεις παλι.εγω δεν ξεχναω καθολου τι ητανε αυτο που ερωτευτηκα στον αντρα μου,αυτος με κανει να θελω να το ξεχασω:mad::mad: και γιατι να μην κατανοουν οι αντρες τις ορμονες μας και να πρεπει να καταλαβω εγω αυτους.ας θυμηθει τι ητανε αυτο που ερωτευτηκε σε μενα και ας κανει πισω καθε φορα που το απαιτει η περισταση..! Αλλα δεν παιζει ομως,...ολες εδω μεσα λετε να κανω πισω,να ριξω νερο στο κρασι μου,ακομα και οτι οι αντρες περνανε την δικη τους εγκυμοσυνη:confused:!!! Ε οχι ρε κοριτσια ελεος! Τον αλλο μηνα θα μου πειτε οτι περνανε τον δικο τους θηλασμο,τα δικα τους λοχεια και πολεμανε να χασουνε τα κιλα που πηρανε στην εγκυμοσυνη.Δεν ειναι ολα για ολους πως να το κανουμε.Εμεις τραβαμε το ζορι της εγκυμοσυνης,οι αντρες δεν εχουν καταλαβει τιποτα μπροστα σε αυτο που περναμε τοσους μηνες. Και δεν λυπαμαι κανεναν,γιατι οταν μαλωνα με τον αντρα μου δεν σεβοτανε την ιεροτητα της καταστασης μου,με αντιμετωπιζε σαν να μην ημουνα γκαστρωμενη.Ε! τωρα τι του λες.....????

Ε τώρα σου λέω να τον κοπανήσεις! Έξω από το χορό ο καθένας ό,τι θέλει μπορεί να λέει. Εσύ ξέρεις καλύτερα! Απλά εγώ δεν βάζω ταμπέλες άντρας- γυναίκα.Αν κάποιος είναι αναίσθητος είναι άσχετα με το φύλο.Και εννοειται ότι και οι δυο πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις.Οι σχέσεις είναι δουναι και λαβειν...Αμα δεν δουναι... δεν λαβειν...θελει δουλεια και από τις δύο μεριες!!!Δεν είμαι τόσο καλή όσο νομίζεις...ίσα ίσα...όπως λέω ο μπαμπάς μου με είχε πριγκίπισσα και ο άντρας μου θέλω να με έχει βασίλισσα και εγώ αντιστοίχως:tongue:

8NkSp3.png

Ρε κορίτσια να σας πω κατι? Θα με πείτε τρελή και μάλλον έχω αρχίσει να τρελαίνομαι. Διαβαζα το βιβλίο μου το πρωί με μουσικούλα και σε καποια φαση συνειδητοποιώ οτι το μωρό κουνιέται ασυνήθιστα! Χωρίς πλάκα, μου φάνηκε οτι χόρευε. Καμία σχεση με τη συνηθισμένη της κίνηση, που με τεντώνει και με πονάει. Ηταν πολύ απαλή, σε ένα μόνο σημείο, πάνω κάτω όσο κρατούσε η μουσική. Τραβηξα βιντεάκια για να εχω να τα δειχνω μη λενε οτι ηταν της φαντασίας μου! Χορεύουν καλέ τα εμβρυα με τη μουσική ή έχω αρχίσει να τα χάνω τελείως? Να ρωτήσω το γιατρο σημερα ή θα με πάρει με τις πέτρες??

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Τι να κανουμε habibi μου ολες οι οικογενειες πλεον περνουν δυσκολα με τα οικονομικα κι ολη την ανασφαλεια που επικρατει.Εγω κοβω απο οπου μπορω.Ας πουμε θα παινα κατι καινουριο για να βγαλω τη μπεμπα απ τι μαιευτηριο αλλα τωρα βρηκα τοσα μικροσκοπικα ρουχα που τα κοριτσια εχουν βαλει κυριολεκτικα μια φορα που θεωρω κοροιδια να δωσω κι αλλα λεφτα.Θα παρω μια καινουρια κορδελιτσα και μ αυτα τα λεφτα θα ψωνισω τα καλλυντικα της απ το φαρμακειο.Ελεγα να παρω δυο τρεις φορμες καπρι αλλα θα τα δανειστω απ την αδελφη μου.Τωτα θελω να βαψω τα μαλλια,να παρω δυο σουτιεν και να παω φατμακειο για τη μπεμπα και χρειαζομαι σιγουρα εκατο ευρω.Τι σας τα λεω,τα ξερετε κι εσεις,απλως τωρα εχουμε μπει στη λογικη της οικονομιας ενω πριν σα ζευγαρι ημασταν αρκετα σπαταλοι.Δε ρωτησες καθολου το γιατρο τι σημαινει αυτη η αποκλιση στις εβδομαδες?Εμενα οταν ειμαι εξω με τα κοριτσια βλεπω οτι με κοιτανε σαν να μετρανε ποσα ειναι δικα μου και καμαρωνω παρα πολυ,οι περισσοτεροι μετα με ρωτανε αν τωρα ε ω γιο.Φαντασου πως θα κοιτανε τη μαρουσκα μας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου.

Απο που να ξεκινησω? Ξεκινησαν τα γεννητουρια μας ειδα! Γερο να ειναι το μωρακι :) !

Με το καλο οι επομενες κ μεις προς το τελος ελπιζω χεχε...

Εμεις οταν πηγαμε την τελευταια φορα στον γιατρο το μωρακι μου απο 1600 πηγε 2135 (πινακακι πλιζ :) )! Σοκ επαθα κοριτσια χαρηκα μεν! απλα φοβαμαι παραπολυ μην ειναι απο τον διαβητη! κ επισης αν φαω κατι γλυκο πχ παγωτακι με τρελη λαχταρα αμεσως εχω ζαλαδα για λιγο , το εχει καμια ? χμμ κ κατι δεν μου αρεσε αυτην την φορα στις μετρησεις μωρου ...αντι για 33 βδομαδα ...εκεινο ηταν 30 βδομαδα...δλδ 3 βδομαδες πισω...αλλα θα δω τι γινεται στην επομενη μετρηση κ θα ρωτησω τον γιατρο.

Τωρα το μεγα θεμα ... αυτην την εποχη απο τους κολικους που με πιανουν δεν βγαινω εξω κ ισως καλυτερα! γιατι ο αντρας μου επεσε πολυ ψυχολογικα για την δουλεια κ θα ειχαμε θεματα αν ζηταγα κ εγω βολτες ....... καθομαστε σαν τα γατακια αυτες τις μερες στο σπιτι δουλεια δεν εχει κ δεν μιλαει πολυ μονο τβ κ νετ.. του εκανα κρεπουλες χθες καπως ανεβηκε !

Εγω ειμαι πιο χαλια απο αυτον φοβαμαι! Πως θα πληρωσουμε το ενα το αλλο!αλλα ποτε δεν το δειχνω! το παιζω ηρεμη! αυτος ομως οπως ειπε η φιλη μας η meldan κλεινεται στον εαυτο του! το συνηθισα ομως... :/

November μου! κ εγω εχω κλειδωθει ετσι!!!!!!! κριση πανικου!!!!!! αλλα εγω δεν ειχα μωρακια μεσα! ουφφφφ

μαρουσακι πως ειναι το ποδι σου?

Τα καινουρια μας λουτρινα παιχνιδακια εγω τα επλυνα παντως κοριτσια ..γενικα οτι θα μπει κοντα στο μωρακι το πλενω.

Κοριτσια οικονομικη κουνουπιερα σαν αυτην απο τ Λητω με τον φιογκο που μπορω να βρω? για δωστε μου καμια ιδεα..εσεις τι βαλατε ... μου εμεινε αυτο κ το παιχνιδακι με την μελωδια ...

α κατι ακομη ....παντα ειχα πονακια περιοδου! αλλα τωρα κοριτσια συναιχειαααααα λες κ αδιαθετω οπου ναναι! λετε να ειναι κατι αυτο? παει κ ερχεται ολη τη μερα

Ξερετε τι θα μου μεινει εντονα απο την εγκυμοσυνη μου? οι περαστικες γυναικες κοπελες γιαγιαδες αγνωστες που μου χαμογελανε! κ λενε ευχες!!! ανοιγει η ψυχουλα μου!Κ εγω εχω αυτο το στυλ απλα ντρεπομαι ! θα το κανω ομωςςςςςς οπου μπορω! μακαρι ο κοσμος μας να ηταν παντα ετσι !

Μπράβο habibi μου μεγάλωσε πολύ τέλεια..Γιατί να έχει να κάνει με το ζάχαρο τώρα τα μωράκια παίρνουν πολύ βάρος λογικό είναι..Εγώ θε έπρεπε να είχα τρελαθεί τότε που η μπέμπα μου είναι θρεφταρακι..Όσο για τους πόνους εγώ που έχω πονακια εδώ και καιρό Σαν μαχαιριές μου είπε που με είδε χθες ότι είναι επειδή πιέζει και είναι σαν να μου κάνει στρετσινκ το μωρό...Ά κουνουπιέρα και εγώ αυτήν από.το Λητώ πήρα αλλά τώρα έχουν βαλει και εκπτώσεις οπότε μπορεί να βρεις και πιο οικονομική...

ewKwp3.png

Ρε κορίτσια να σας πω κατι? Θα με πείτε τρελή και μάλλον έχω αρχίσει να τρελαίνομαι. Διαβαζα το βιβλίο μου το πρωί με μουσικούλα και σε καποια φαση συνειδητοποιώ οτι το μωρό κουνιέται ασυνήθιστα! Χωρίς πλάκα, μου φάνηκε οτι χόρευε. Καμία σχεση με τη συνηθισμένη της κίνηση, που με τεντώνει και με πονάει. Ηταν πολύ απαλή, σε ένα μόνο σημείο, πάνω κάτω όσο κρατούσε η μουσική. Τραβηξα βιντεάκια για να εχω να τα δειχνω μη λενε οτι ηταν της φαντασίας μου! Χορεύουν καλέ τα εμβρυα με τη μουσική ή έχω αρχίσει να τα χάνω τελείως? Να ρωτήσω το γιατρο σημερα ή θα με πάρει με τις πέτρες??

Δεν θα σε πάρει.με τις πέτρες ισχύει κοριτσάκι μου..Λοιπόν άκου ο άντρας μου είναι μουσικός κλασική μουσική Μέγαρο και τέτοια και όταν μελετάει στο σπίτι ή μπέμπα χορεύει και εμένα στην αρχή μου φάνηκε περίεργο αλλά ισχύει ..Αφού λένε ότι στα μωρά είναι καλό να βάλεις αυτά τα ακουστικά στην κοιλίτσα για να ακούσουν μουσικουλα εμένα ο άντρας μου όλο τέτοια της βάζει και της αρέσει πολύ..

ewKwp3.png

Τι να κανουμε habibi μου ολες οι οικογενειες πλεον περνουν δυσκολα με τα οικονομικα κι ολη την ανασφαλεια που επικρατει.Εγω κοβω απο οπου μπορω.Ας πουμε θα παινα κατι καινουριο για να βγαλω τη μπεμπα απ τι μαιευτηριο αλλα τωρα βρηκα τοσα μικροσκοπικα ρουχα που τα κοριτσια εχουν βαλει κυριολεκτικα μια φορα που θεωρω κοροιδια να δωσω κι αλλα λεφτα.Θα παρω μια καινουρια κορδελιτσα και μ αυτα τα λεφτα θα ψωνισω τα καλλυντικα της απ το φαρμακειο.Ελεγα να παρω δυο τρεις φορμες καπρι αλλα θα τα δανειστω απ την αδελφη μου.Τωτα θελω να βαψω τα μαλλια,να παρω δυο σουτιεν και να παω φατμακειο για τη μπεμπα και χρειαζομαι σιγουρα εκατο ευρω.Τι σας τα λεω,τα ξερετε κι εσεις,απλως τωρα εχουμε μπει στη λογικη της οικονομιας ενω πριν σα ζευγαρι ημασταν αρκετα σπαταλοι.Δε ρωτησες καθολου το γιατρο τι σημαινει αυτη η αποκλιση στις εβδομαδες?Εμενα οταν ειμαι εξω με τα κοριτσια βλεπω οτι με κοιτανε σαν να μετρανε ποσα ειναι δικα μου και καμαρωνω παρα πολυ,οι περισσοτεροι μετα με ρωτανε αν τωρα ε ω γιο.Φαντασου πως θα κοιτανε τη μαρουσκα μας.

Αχ κορίτσια μια απόντα ίδια όλοι μας τι να κάνουμε δεν πειράζει Καλά να είμαστε και εμείς Και.Όλα θα γίνουν..Και εμείς με τον άντρα μου εκεί που βγαίναμε φαΐ ένα φαγητό κάθε εβδομάδα τώρα δεν βγαίνουμε πιο σπάνια.γαιτι έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε...εδώ για ένα pedicure θέλω να πάω να κάνω και το σκέφτομαι που σιγά τι είναι..Αλλά λέω άσε μωρέ..

ewKwp3.png

Δεν θα σε πάρει.με τις πέτρες ισχύει κοριτσάκι μου..Λοιπόν άκου ο άντρας μου είναι μουσικός κλασική μουσική Μέγαρο και τέτοια και όταν μελετάει στο σπίτι ή μπέμπα χορεύει και εμένα στην αρχή μου φάνηκε περίεργο αλλά ισχύει ..Αφού λένε ότι στα μωρά είναι καλό να βάλεις αυτά τα ακουστικά στην κοιλίτσα για να ακούσουν μουσικουλα εμένα ο άντρας μου όλο τέτοια της βάζει και της αρέσει πολύ..

Εεελα!! Δεν το ήξερα!! Ήξερα οτι ακούνε, δεν ήξερα ότι χορεύουν κιόλας!

Θα τρελαθώ η μάνα

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ ας πούμε ότι σήμερα κοιμήθηκα λίγο καλύτερα, ένα ολόκληρο 5ωρο. Χτες πήγαμε στο γιατρό να δούμε το μπέμπη, τον βρήκε επιφυλακτικά 3400, με σφραγισμένο τράχηλο,..δεν το βλέπω να γεννιέται κάτω από 4 κιλά και πριν τις 40 εβδομάδες,,, έχω βαρύνει, η κοιλιά μεγάλωσε επικίνδυνα και με βλέπω άλλες 3-4 εβδομάδες καρατούμπανο!!! Στο δρόμο με κοιτάνε περίεργα...σου λέει πόσα μωρά να είναι εκεί μέσα... εεε καταλαβαίνω δεν είμαι κ η πρώτη έγκυος που κυκλοφορεί, δεν έχω αυταπάτες! αλλα΄ένα περίεργο βλέμμα το ρίχνουν... για να μην πω πώς κοιτούν με μαγιώ...τέλωσπάντων,,,

με αυτά κ με κείνα καλέσαμε φιλικό ζευγάρι σπίτι κ η ατμόσφαιρα χαλάρωσε λίγο... μαγειρέψαμε ξεχαστήκαμε,,, λέμε τώρα γιατί η επικαιρότητα είναι πολύ σκληρή!!! Κ όταν έφυγαν έσπασε η σωλήνα του νεροχύτη και ήμασταν δύο ώρες να μαζέυουμε νερά και να καθαρίζουμε.... ωραία....καταίδρωμαααααα, ωραίο φινάλε

Νοβεμπερ!!!! τι σε βρήκε κ σεενα κορίτσι μου!!! Θυμήθηκα ο δικός μου ο περίεργος με είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι μια φορά που είχα βγει με τις φίλες μου κ είχε βάλει κ το μάνταλο... κ δεν άκουγε που χτυπούσα κ έπαιρνα τηλ.... κ μουρθε να καλέσω την αστυνομία 2 η ώρα....ΕΛΕΟΣ,,,παρεπιπτόντως κ ο μπαμπάς μου μου το είχε κάνει αυτό... για κρέμασμα!!!! ΟΛΟΙ χαχαχαχαχα

ΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΑ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ???ΟΕΟ????ΠΩΠΩΩΩΩ

Μεγαλούτσικος και εσένα ο δικός σου; Φτου φτου! Αλήθεια τι μαγιό φοράς; Εγώ ήθελα να πάρω ολόσωμο γιατί ντρέπομαι. Αλλά επέμενε ο άντρας μου σε μπικίνι για να μην πιέζεται η κοιλιά. Και τώρα πάμε μόνο πρωινά στην θάλασσα που είναι οι παππούδες. Αχ κορίτσια τι αμηχανία και αυτή με το σώμα μου... Νιώθω τόσα κόμπλεξ και δεν μπορώ να το αποδεχτώ με τίποτα. Ξέρω ότι αντικειμενικά η κοιλιά είναι ελάχιστη και εγώ έχω πάρει 8 κιλά (δηλαδή πολύ λίγα). Και όμως ντρέπομαι τόσο πολύ... :oops::oops::oops:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Δροσούλα εδώ, λίγο ψύχρα αυτές τις μέρες μας κάνει. Μια χαρά με βολευει για έγκυο! Σήμερα έχω πάλι γιατρό, να δούμε τι κάνει η μπέμπα μας που είναι και ανυπόμονη. Σαν το ψάρι χτυπιέται όλη την ώρα.

Μπήκα στον 9ο!! Πω πω κι εγώ αναρωτιέμαι πότε έφτασα ώς εδώ, μέχρι προχθές δεν ήταν που έψαχνα να βρω κοιλιά και το μωρό χωρούσε ολόκληρο σε μια εικόνα υπερήχου;

Ζυγίστηκα κιόλας και μπαίνω στο μήνα μου με +7.5 κιλά, και λέω να χτυπήσω κάτι ανθυγιεινό για πρωινό. Πετάγομαι μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάρω κάτι σοκολατοειδές.

Γιάμι γιάμι!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μερέντα με βιτάμ εγώ δεν μπορώ να φαω! Λιγώνομαι από την πρώτη μπουκια!

Δεν μπορεις να βρεις καμια παντεντα με σακουλα γυρω γυρω απο το ποδι, να τη δέσεις και να την τυλιξεις με κολλητική ταινια ωστε και να μη βραχει και να κανεις μπάνιο σαν ανθρωπος?

Την μαργαρίνη ή το βούτυρο εννοείτε; Εγώ μέχρι πρόσφατα δεν ήθελα κανένα από τα δύο. Μέχρι που δοκιμάσαμε από το σούπερ μάρκετ ένα βούτυρο τύπου Κέρκυρας το οποίο είναι πεντανόστιμο! Εγώ το βράδυ το αλείφω σε φρυγανιές και το τρώω σκέτο! Όσο για μερέντα, συστήνω μία του Παυλίδη που είναι νηστίσιμη! Θεϊκή!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να σου ζήσει! Και εμένα καμιά φορά είναι πίσω στις εβδομάδες. Αλλά εμάς μας το ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα είναι μικροκαμωμένη. Ρώτα τον γιατρό σου την επόμενη φορά που θα πας τι μπορεί να σημαίνει

Κοριτσια οικονομικη κουνουπιερα σαν αυτην απο τ Λητω με τον φιογκο που μπορω να βρω? για δωστε μου καμια ιδεα..εσεις τι βαλατε ... Εγώ όλα τα πράγματα της μικρής (συμπεριλαμβανομένης της κουνουπιέρας) τα πήρα από ένα μαγαζί που έγραψα παλιότερα ότι έχει με διαφορά τις πιο οικονομικές τιμές. Αν θέλεις να σου στείλω με μήνυμα την ιστοσελίδα του. Στέλνει παραγγελίες και σε άλλες πόλειςμου εμεινε αυτο κ το παιχνιδακι με την μελωδια ...

Εμένα συνήθως παππούδες και γιαγιάδες μου χαμογελούν και μου εύχονται. Πράγματι είναι κάτι πολύ όμορφο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσακια μου!

καλε ποσο πολυ εχουν μεγαλωσει τα ζουζουνια σας!!!θα τα τρωτε συνεχεια οταν βγουν!

meldan...οχι δεν εχω θεμα με το ζαχαρο πια...ηταν στο οριο αλλα προσεξα και βγηκε και η καμπυλη καλη και μετα σταθεροποιηθηκε γι αυτο εχω τσακισει τα παγωτα τα οποια πρεπει να κοψω γιατι με βλεπω οσα κιλα δεν πηρα να τα πααρω μαζι!παντως προς το παρον ειμαι +9 (ουφ) αλλα εχω αρχισει και πρηζομαι πολυ τωρα.

βροχουλα.....χαχαχα...sorry που γελαω αλλα το εχω κανει και γω στον αντρα μου 2 φορες κατα λαθος βεβεαια...την μια ειχα παει για μπανιο και βγηκα μετα απο 15 λεπτα και την αλλη ειχα παει για υπνο μεχρι που ακουσα σφυρια στον τοιχο που βαραγε...χαχαχα:tongue: Ελπιζω ολα να φτιαξουνε στο σπιτακι σας και να ηρεμησετε γιατι εχετε και μεγαλη οικογενεια ;)

Εμενα τα πονακια εχουν υποχωρησει και συσπασεις τις κλασικες.....σημερα θα ξαναρχισω γυμναστηριο...1 ωρα περπατημα γρηγορο γιατι εξω δεν την παλευω καθολου με τετοια ζεστη να περπαταω!

Χτες εφτιαξα παλι 2 φαγητα για την καταψυξη και κοτοπουλακι βραστο σε σαλατα για σημερα που φαγαμε...:rolleyes: Το βραδυ θα κανω μπιφτεκακια με βραστα λαχανικα για να φαει η μικρη και να παρουμε και εμεις στο γραφειο.

Μαριανθη και Μαχη....στην μεγαλη μου κρη εβαζα να ακουει cd για εμβρυα με κλασικη μουσικη....αυτη ακουει ζουζουνια και Παολα...χαχαχαχα

3 μερουλες μου εμειναν ακομη στο γραφειο!!! :D:D:D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...