Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα marouskaki! Ναι, από τις 6 στο πόδι! Με αυτή την ζέστη (ή τουλάχιστον με τις εξάψεις που νιώθω εγώ) που να κοιμηθώ περισσότερο... Αλλά μου βγαίνει σε καλό! Μέχρι τις 8 έχω μαζέψει το χθεσινό πλυντήριο, έχω βάλει νέο, έχω μαγειρέψει και έχω συμμαζέψει το σπίτι. Στο ενδιάμεσο έχω ανοίξει όλα τα παντζούρια και κάνει ένα ωραίο ρεύμα στο σπίτι. Οπότε μόλις τελειώσω, κάθομαι στην δροσιά και απολαμβάνω το πρωινό μου! Άντε έλα από εδώ να σε κεράσω κέικ που έφτιαξα να πιούμε παρέα τον καφέ! :D

Kατάλαβες τώρα γιατί κι εγώ ξυπνάω από τις 6 ε??Τα κάνεις όλα χωρίς ενοχλήσεις και μετά ξυπνάνε παιδιά, μωρά, ό,τι ΘΑ έχει η καθεμιά και έχεις αυτά μόνο!Καλημέρα!Κέηκ ε?Μιαμμμμμμ.....Εγώ έφαγα μαζί με τα παιδιά ψωμί με μαρμελάδα, πήγανε ο μπαμπάς μου με τα μεγάλα τον μικρό σχολείο (πού να πάει μόνος του...), η μαμά μου ήρθε και καθαρίζει εδώ το χαμό μετά το βάψιμο (η γυναίκα ήρθε δυο μέρες, καθάρισε κουφώματα, οπότε αυτή τη βδομάδα θα μπούνε και οι κουρτίνες να μαζευόμαστε) κι εγώ θα μαζέψω κουζίνα και θα κάτσω γιατί το ποδαράκι άρχισε τη διαμαρτυρία....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα marouskaki! Ναι, από τις 6 στο πόδι! Με αυτή την ζέστη (ή τουλάχιστον με τις εξάψεις που νιώθω εγώ) που να κοιμηθώ περισσότερο... Αλλά μου βγαίνει σε καλό! Μέχρι τις 8 έχω μαζέψει το χθεσινό πλυντήριο, έχω βάλει νέο, έχω μαγειρέψει και έχω συμμαζέψει το σπίτι. Στο ενδιάμεσο έχω ανοίξει όλα τα παντζούρια και κάνει ένα ωραίο ρεύμα στο σπίτι. Οπότε μόλις τελειώσω, κάθομαι στην δροσιά και απολαμβάνω το πρωινό μου! Άντε έλα από εδώ να σε κεράσω κέικ που έφτιαξα να πιούμε παρέα τον καφέ! :D

Καλημέρα Μαριάνθη μου πρωινή πρωινή αχ κεικ τι ωραία..Εμένα όσα παιχνίδια μου έδωσαν αυτά τα αρκουδακια και κάτι υφασματινα τα έβαλα στο πλυντήριο τα υπόλοιπα τα έβαλα σε μια λεκάνη με λινό ξύδι και σαπουνακι και καυτό νερό..Αυτά ίσα ίσα να καθαριστούν γιατί τα είχαν στην αποθήκη τους καιρό...

ewKwp3.png

Φτου φτου φτου σας, μπαμπάτσικη η μπεμπάρα σας, χαχα.Σε βλέπω για 38η κι εσένα ...Ο γιατρός σου είπε καμιά πρόβλεψη?Όχι ότι πέφτουν πάντα μέσα βέβαια...

Καλημέρα. Μαρουσκακι μου τι πρόβλεψη του λέω ποτέ θα γεννησουμε μου λέει έχουμε πολύ ακόμη τι πολύ του λέω πόσο θα πάει η μπέμπα Καλά μουβλεει αυτά που λένε οι υπέρηχοι έχουν αποκλισεις δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο τόσο..Αφού δεν έχω δείγματα ότι γεννά η σύντομα.μάλλον θα το πάρω όλο λογικά Γιατί αυτός μου λέει ξέχνα τον Ιούλιο Αύγουστο..Καλά στο τέλος κοίτα να δεις που θα γίνει θρεφταρακι και ια μου την πάρει με καισαρική αν είναι μεγάλη και δεν βγαίνει..

ewKwp3.png

Ευαγγελια μου οταν με το καλο γεννησεις θα χετε καθολου βοηθεια η θα στε μονο οι δυο σας για το μωρο?Εννοω επειδη εισαιεξωτερικο και λες οτι οταν λειπει ο αντρας σου δεν εχεις κανεναν?Πως το χεις σκεφτει?Εσυ μας ελεγες καποια στιγμη παλια για ενα ζευγαρι ηλικιωμενους γειτονες που θελουν να βοηθησουν η σε μπερδευω με αλλη κοπελα?

Δεν έχω κανέναν εδώ meldan μου, οχι δεν ημουν εγώ που έλεγα για το ζευγάρι ηλικιωμένων. Λίγο πριν τη γέννα και για τις πρώτες μέρες, για όσο την χρειαστώ, θα είναι εδώ η μαμά μου και λίγο θα έρθουν ο μπαμπάς μου και η αδερφη μου να δουν και το μωρό. Μετά θα φύγουν όλοι και θα μείνω εγώ και ο άντρας μου, και δεν αγχώνομαι, θα τα καταφέρουμε. Ενα μωρό είναι, εσείς που θα έχετε τρία και τέσσερα πιο δύσκολα είστε. Θα πάρει και ο άντρας μου κάποια στιγμή άδεια πατρότητας που δικαιούται και μέχρι τότε θα ζητήσει από την εταιρία του μια η δυο μέρες την εβδομάδα να δουλευει από το σπίτι. Ελπίζω να μη ζοριστώ πολύ, γενικά είμαι αισιόδοξη και ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος, οπότε με καθησυχάζει.

Εχεις δίκιο, δεν έχω κανέναν να φωνάξω για ένα νερό βρε παιδί μου αν χρειαστώ κάτι, αλλά σιγά σιγά χτίζουμε έναν κυκλο εδώ και αρχίζω κι εγώ να κοινωνικοποιούμαι λίγο, οπότε ελπίζω να αποκτήσω κάποια στιγμή έναν μικρό κύκλο υποστήριξης. Στη χειρότερη αν τα δω πολύ σκούρα λέω στη μαμά μου και ξανάρχεται, 2 ώρες πτήση είναι.

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ ας πούμε ότι σήμερα κοιμήθηκα λίγο καλύτερα, ένα ολόκληρο 5ωρο. Χτες πήγαμε στο γιατρό να δούμε το μπέμπη, τον βρήκε επιφυλακτικά 3400, με σφραγισμένο τράχηλο,..δεν το βλέπω να γεννιέται κάτω από 4 κιλά και πριν τις 40 εβδομάδες,,, έχω βαρύνει, η κοιλιά μεγάλωσε επικίνδυνα και με βλέπω άλλες 3-4 εβδομάδες καρατούμπανο!!! Στο δρόμο με κοιτάνε περίεργα...σου λέει πόσα μωρά να είναι εκεί μέσα... εεε καταλαβαίνω δεν είμαι κ η πρώτη έγκυος που κυκλοφορεί, δεν έχω αυταπάτες! αλλα΄ένα περίεργο βλέμμα το ρίχνουν... για να μην πω πώς κοιτούν με μαγιώ...τέλωσπάντων,,,

με αυτά κ με κείνα καλέσαμε φιλικό ζευγάρι σπίτι κ η ατμόσφαιρα χαλάρωσε λίγο... μαγειρέψαμε ξεχαστήκαμε,,, λέμε τώρα γιατί η επικαιρότητα είναι πολύ σκληρή!!! Κ όταν έφυγαν έσπασε η σωλήνα του νεροχύτη και ήμασταν δύο ώρες να μαζέυουμε νερά και να καθαρίζουμε.... ωραία....καταίδρωμαααααα, ωραίο φινάλε

Νοβεμπερ!!!! τι σε βρήκε κ σεενα κορίτσι μου!!! Θυμήθηκα ο δικός μου ο περίεργος με είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι μια φορά που είχα βγει με τις φίλες μου κ είχε βάλει κ το μάνταλο... κ δεν άκουγε που χτυπούσα κ έπαιρνα τηλ.... κ μουρθε να καλέσω την αστυνομία 2 η ώρα....ΕΛΕΟΣ,,,παρεπιπτόντως κ ο μπαμπάς μου μου το είχε κάνει αυτό... για κρέμασμα!!!! ΟΛΟΙ χαχαχαχαχα

ΠΟΤΕ ΕΦΤΑΣΑ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ???ΟΕΟ????ΠΩΠΩΩΩΩ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Μαρουσκακι μου τι πρόβλεψη του λέω ποτέ θα γεννησουμε μου λέει έχουμε πολύ ακόμη τι πολύ του λέω πόσο θα πάει η μπέμπα Καλά μουβλεει αυτά που λένε οι υπέρηχοι έχουν αποκλισεις δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο τόσο..Αφού δεν έχω δείγματα ότι γεννά η σύντομα.μάλλον θα το πάρω όλο λογικά Γιατί αυτός μου λέει ξέχνα τον Ιούλιο Αύγουστο..Καλά στο τέλος κοίτα να δεις που θα γίνει θρεφταρακι και ια μου την πάρει με καισαρική αν είναι μεγάλη και δεν βγαίνει..

Πω πω τι γυναικάρα θα βγάλεις! Nα μη φοβάσαι καθόλου, προχθές γέννησε η πρώτη μου ξαδέρφη έναν παίδαρο 4kg και 53εκ με φυσιολογικό. Δεν είναι όλα τα μωράκια ίδια, κάποια γεννιούνται λίγο πιο μικρά και κάποια λίγο πιο μεγάλα, αλλά η φύση έχει προνοήσει. Δεν νομίζω να χρειαστείς καισαρική! Nα τη χαίρεσαι τη μπουμπούκα, θα φχαριστηθείς να ρουφάς μπουτάκια

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Δροσούλα εδώ, λίγο ψύχρα αυτές τις μέρες μας κάνει. Μια χαρά με βολευει για έγκυο! Σήμερα έχω πάλι γιατρό, να δούμε τι κάνει η μπέμπα μας που είναι και ανυπόμονη. Σαν το ψάρι χτυπιέται όλη την ώρα.

Μπήκα στον 9ο!! Πω πω κι εγώ αναρωτιέμαι πότε έφτασα ώς εδώ, μέχρι προχθές δεν ήταν που έψαχνα να βρω κοιλιά και το μωρό χωρούσε ολόκληρο σε μια εικόνα υπερήχου;

Ζυγίστηκα κιόλας και μπαίνω στο μήνα μου με +7.5 κιλά, και λέω να χτυπήσω κάτι ανθυγιεινό για πρωινό. Πετάγομαι μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάρω κάτι σοκολατοειδές.

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Δροσούλα εδώ, λίγο ψύχρα αυτές τις μέρες μας κάνει. Μια χαρά με βολευει για έγκυο! Σήμερα έχω πάλι γιατρό, να δούμε τι κάνει η μπέμπα μας που είναι και ανυπόμονη. Σαν το ψάρι χτυπιέται όλη την ώρα.

Μπήκα στον 9ο!! Πω πω κι εγώ αναρωτιέμαι πότε έφτασα ώς εδώ, μέχρι προχθές δεν ήταν που έψαχνα να βρω κοιλιά και το μωρό χωρούσε ολόκληρο σε μια εικόνα υπερήχου;

Ζυγίστηκα κιόλας και μπαίνω στο μήνα μου με +7.5 κιλά, και λέω να χτυπήσω κάτι ανθυγιεινό για πρωινό. Πετάγομαι μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάρω κάτι σοκολατοειδές.

Ευαγγελία μου είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός τελικά άντε να πας να μας πεις νέα σου και από την μπεμπουλα σου..Και εμένα όλη την ώρα κοπανιεται αλλά ο γιατρός μου είπε μια χαρά είναι υπερκινητικη..Δεν σημαίνει κάτι κακό αυτό..μπράβο βρε κορίτσι μόνο 7,5 πολύ καλά εγώ έχω φτάσει τα 15..εδώ στην Αθήνα ζεστή αλλά εντάξει παλεύεται..Μην ξεχαστείς να μπεις να μας πεις φιλακια;););)

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ ας πούμε ότι σήμερα κοιμήθηκα λίγο καλύτερα, ένα ολόκληρο 5ωρο. Χτες πήγαμε στο γιατρό να δούμε το μπέμπη, τον βρήκε επιφυλακτικά 3400, με σφραγισμένο τράχηλο,..δεν το βλέπω να γεννιέται κάτω από 4 κιλά και πριν τις 40 εβδομάδες,,, έχω βαρύνει, η κοιλιά μεγάλωσε επικίνδυνα και με βλέπω άλλες 3-4 εβδομάδες καρατούμπανο!!! Στο δρόμο με κοιτάνε περίεργα...σου λέει πόσα μωρά να είναι εκεί μέσα... εεε καταλαβαίνω δεν είμαι κ η πρώτη έγκυος που κυκλοφορεί, δεν έχω αυταπάτες! αλλα΄ένα περίεργο βλέμμα το ρίχνουν... για να μην πω πώς κοιτούν με μαγιώ...τέλωσπάντων,,,

με αυτά κ με κείνα καλέσαμε φιλικό ζευγάρι σπίτι κ η ατμόσφαιρα χαλάρωσε λίγο... μαγειρέψαμε ξεχαστήκαμε,,, λέμε τώρα γιατί η επικαιρότητα είναι πολύ σκληρή!!! Κ όταν έφυγαν έσπασε η σωλήνα του νεροχύτη και ήμασταν δύο ώρες να μαζέυουμε νερά και να καθαρίζουμε.... ωραία....καταίδρωμαααααα, ωραίο φινάλε

Νοβεμπερ!!!! τι σε βρήκε κ σεενα κορίτσι μου!!! Θυμήθηκα ο δικός μου ο περίεργος με είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι μια φορά που είχα βγει με τις φίλες μου κ είχε βάλει κ το μάνταλο... κ δεν άκουγε που χτυπούσα κ έπαιρνα τηλ.... κ μουρθε να καλέσω την αστυνομία 2 η ώρα....ΕΛΕΟΣ,,,παρεπιπτόντως κ ο μπαμπάς μου μου το είχε κάνει αυτό... για κρέμασμα!!!! ΟΛΟΙ χαχαχαχαχα

Αχ θρεφταρακι και ο δικός σου και η δικιά μου πολύ τόσο που νόμιζα ότι εγώ τρώω πολύ και έχει γίνει τόσο και η μπεμπουλα μου αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση ότι είναι να παρειντο παιδί το παίρνει..Και να φανταστείς δεν έχω τόσο μεγάλη κοιλιά κανονική ..περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνουμε σε λίγο καιρό που θα έχουμε.τα μωρακια μας αγκαλίτσα εκεί θα το καταλάβουμε πιστεύω..με το καλό ο μπομπιρακος σου άντε και κάνε υπομονή με τον ύπνο λίγο έμεινε.Μετά δεν θα κοιμόμαστε καθόλου...

ewKwp3.png

Mε μωρό 3400 ήδη-εντάξει, δεν ξέρω πόση απόκλιση μπορεί να έχει αυτό το μηχάνημα-σιγά μη φτάσεις 40 εβδομάδων.Επίσης ο σφραγισμένος τράχηλος στο δεύτερο και κάθε επόμενο παιδί από σφραγισμένος γίνεται γαρύφαλλο χωρίς να το πάρεις χαμπάρι (καλά, λέμε τώρα, στο γαρύφαλλο πονάειιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::tongue::tongue:)....Χαχα, σε μανταλώσανε κιόλας να το σιγουρέψουνε ότι δε θα μπεις με τίποτα αχαχαχαχαχα!!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Δε νομίζω να πήρε καμία λιγότερα κιλά από σένα, εύγε!Σε βλέπω μετά τη γέννα να σου έχει μείνει μόνο το πρήξιμο τυχερούλα!Για φτιάξε μας, τι έφαγες?Εγώ πάλι το γύρισα στα υγιεινά γιατί και κοιλούμπα και πόδι και δυσκοιλιότητα δεν θα την παλέψω με τίποτα!:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Δε νομίζω να πήρε καμία λιγότερα κιλά από σένα, εύγε!Σε βλέπω μετά τη γέννα να σου έχει μείνει μόνο το πρήξιμο τυχερούλα!Για φτιάξε μας, τι έφαγες?Εγώ πάλι το γύρισα στα υγιεινά γιατί και κοιλούμπα και πόδι και δυσκοιλιότητα δεν θα την παλέψω με τίποτα!:roll::roll::roll::roll:

Πήγα και πήρα ζεστά φρατζολάκια απο το φούρνο και μια μερέντα απο το σουπερ μάρκετ και έχω κάτσει στον υπολογιστή με ενα μαχαίρι, βουτάω και αλείφω!

Χθες ήταν για μενα μια υγιεινή μέρα ολο λαχανικά και φρουτα, σήμερα θα το ριξω έξω!

Πως πας εσύ με το ποδαράκι? Περνάει σιγά σιγά? Ποτε θα βγάλεις τα ραμματα?

c8i6p2.png

Πήγα και πήρα ζεστά φρατζολάκια απο το φούρνο και μια μερέντα απο το σουπερ μάρκετ και έχω κάτσει στον υπολογιστή με ενα μαχαίρι, βουτάω και αλείφω! Μη μου πεις μερέντα χωρίς βιτάμ, θα σε δείρω, πώς το τρώτε ρε παιδιά αυτό??Άμα δε βάλω μια στρωσάρα βιτάμ δε μπορώ λέμε.Έχει τύχει να κάνω και διώροφο, ψωμί, βιτάμ, μερέντα, βιτάμ, μερέντα ξανά χαχαχαχαχαχα!

Χθες ήταν για μενα μια υγιεινή μέρα ολο λαχανικά και φρουτα, σήμερα θα το ριξω έξω!

Πως πας εσύ με το ποδαράκι? Περνάει σιγά σιγά? Ποτε θα βγάλεις τα ραμματα?

Με το πόδι συνεχίζω στο ίδιο στυλ...2 ώρες όρθια για δουλειές και μετά ξεκούραση γιατί πονάει ή πρήζεται.Τα ράμματα την άλλη Δευτέρα, ευτυχώς θα πήγαινα για νστ ούτως ή άλλως...Η βλακεία είναι που τυραννιέμαι στο μπάνιο με το ένα πόδι έξω να μη βραχεί!:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Με το πόδι συνεχίζω στο ίδιο στυλ...2 ώρες όρθια για δουλειές και μετά ξεκούραση γιατί πονάει ή πρήζεται.Τα ράμματα την άλλη Δευτέρα, ευτυχώς θα πήγαινα για νστ ούτως ή άλλως...Η βλακεία είναι που τυραννιέμαι στο μπάνιο με το ένα πόδι έξω να μη βραχεί!:roll:

Μερέντα με βιτάμ εγώ δεν μπορώ να φαω! Λιγώνομαι από την πρώτη μπουκια!

Δεν μπορεις να βρεις καμια παντεντα με σακουλα γυρω γυρω απο το ποδι, να τη δέσεις και να την τυλιξεις με κολλητική ταινια ωστε και να μη βραχει και να κανεις μπάνιο σαν ανθρωπος?

c8i6p2.png

Κορες τι κανετε? Πηγαμε και εμεις γιατρο ολα καλα ο μπουμπουκος μας 2080 γρ. Εμεις ακομα δεν εχουμε μπει στο μηνα μας τελος του μηνα... ηταν μια κοπελα πριν απο εμενα στο γιατρο το μωρο της γεννηθηκε 650γρ. Το εχουν στειλει κρητη 5,5 μηνων επαθα σοκ.

Ετσι ακριβως γεννησε μια φιλη μου στον γιατρο μου περυσι 5 μηνων!! Το μωρακι ειναι πολυ καλα πλεον...αλλα το τι περασε η κοπελα..........:roll:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...