Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν πήγα και εγώ στον γιατρό και έκανα πάλι nst και doppler για άλλη μια φορά..Όλα μια χαρά μια πολύ μικρή συσπασουλα από τις φυσιολογικές..με έλεγξε όλα Καλά το κοριτσάκι μου έχει πολύ μαλλί..Ο πλακουντας στο 1δεν έχει ωριμάσει ακόμη ο τράχηλος κλειστός το αμνιακό μπόλικο..Και η μπέμπα 3242..Εγώ με όλα αυτά ποτέ θα γεννήσω Και τι παιδί θα βγάλω μου λέτε;με βλέπω να γεννά η του Αγίου...

ewKwp3.png

Κορες τι κανετε? Πηγαμε και εμεις γιατρο ολα καλα ο μπουμπουκος μας 2080 γρ. Εμεις ακομα δεν εχουμε μπει στο μηνα μας τελος του μηνα... ηταν μια κοπελα πριν απο εμενα στο γιατρο το μωρο της γεννηθηκε 650γρ. Το εχουν στειλει κρητη 5,5 μηνων επαθα σοκ.

UstLp3.png

Απαντώ στα γρήγορα γιατί θέλω να κυνηγήσω τα μεγάλα να κάνουν επανάληψη αγγλικά και σχολικά αντίστοιχα!Λοιπόν για το πρώτο παράδειγμα...Αν θυμάσαι ο μικρός μας πέρασε καμιά 2-3 φάσεις κατουρήματος ενώ το είχε κόψει.Εγώ σε πληροφορώ ακόμη σηκώνομαι η ίδια μου , παίρνω αγκαλιά το μικρό και τον βάζω να κατουρήσει, ό,τι ώρα κι αν σηκωθώ...Και θυμίσου, όλο τον όγδοο πονούσα, αλλά συνέχιζα να το κάνω....Ο ανήρ κοιμάται, την άλλη μέρα δουλεύει....Το εκτιμά....Στο δεύτερο παράδειγμά σου....άμα το ξέχασε το ξέχασε....δεν υπάρχει λόγος να τριγυρνάς σαν το ζόμπι για να μπει το πλυντήριο, βάλτο την άλλη μέρα.Έχετε νυχτερινό?Ας πρόσεχε, θα το πληρώσετε ως κανονικό, την άλλη φορά θα το θυμηθεί!Βρήκε το μήνα που θρέφει τους 11 γτ από την αρχή ήταν έτσι η κατάσταση, πολύ δύσκολα να αλλάξει τώρα....Και σου είπα, όταν γεννήσεις θα τα βλέπεις ακόμη χειρότερα όλα γιατί η κούραση θα είναι τριπλή.Βάλε εσύ νεράκι στο κρασί σου για σένα, για το καλό σου και της οικογένειάς σου!Μια παγιωμένη επί 5 χρόνια κατάσταση δεν αλλάζει έστι εύκολα, ειδικά από την πλευρά του άντρα (από της γυναίκας αλλάζει, κι εγώ ήμουν πολύ πιο εγωίστρια παλιά...)

Αγαπητη μαρουσκα ανταπαντω και λεω:αν δεν ειχα το ιστορικο με ανεπαρκεια τραχηλου, θα την επαιρνα και εγω αγκαλια τη μικρη και δεν θα γινοτανε η γλωσσα μου τσαρουχι καθε βραδυ.αν θυμασαι εχω αγορασει και ζωνη εγκυμοσυνης,φαντασου ειμαι με αυτην απο τον 6ο μηνα,αν δεν την ειχα δεν θα ειχα αντεξει ως εδω ειμαι σιγουρη γιαυτο.οποτε την βγαζω,στον υπνο η' μπανιο,ουτε το σωμα μου δεν μπορω να μετακινησω ποσο μαλλον αλλα 20 κιλα,και στο κατω κατω ο ιδιος εχει προθυμοποιηθει να κανει αυτη τη δουλεια(το κατουρημα της μικρης).Απο αρχης οταν ειπαμε οτι κοβουμε τη βραδινη πανα ειπε οτι θα το αναλαβει αυτος,για να με ξαλαφρωσει απο αυτο,αλλα τελικα τον ξυπναω εγω γιατι ειναι πιο ευκολο να βαραει σκοπια ο ενας και ο αλλος να κοιμαται.....Επισης δεν κοιμαται παντα ο αντρας μου εκεινη την ωρα,αλλες φορες βλεπει λαπτοπ και βαριεται να σηκωθει απο τον καναπε,το αφηνει 5 λεπτα,του το ξαναλεω το αφηνει αλλα 5 λεπτα,μαζευεται ενα μισαωρο και αυτη εχει κατουρηθει.οποτε προκειται και για οξεια βαρεμαρα,ετσι το λεω εγω.Αλλες φορες ξενυχταει μεχρι τις 1-2 στον H/Y εκει δεν δουλευουμε την επομενη μερα? Σε πληροφορω εγω κοιμαμαι λιγοτερες ωρες το βραδυ απο εκεινον,εκεινος ξυπναει 7 παρα,εγω 7.20.δεν ξυπναω δα και στις 10 η ωρα.θελω να πω οτι αυτα ειναι δικαιολογιες,οταν ασχολεισαι με το παιδι σου κανεις και καποιες θυσιες,οχι συνεχεια η μανα να γινεται θυσια.....και στο κατω κατω μεχρι τις 12 ειναι να σηκωσουμε τη μικρη,δεν ειναι και αγρια μεσανυχτα. Οσο για το πλυντηριο πιατων αν δεν μπει τη νυχτα μετα αναγκαζομαι και πλενω στο χερι πρωι πρωι μπρικι, ποτηρακι για γαλα, πιατακια δυο, μπιμπερο για γαλα,παγουρινια για σχολειο και μετα ξυπναω τα παιδια για να τα ετοιμασω.καθε μερα να κανω τη ζωη μου πιο δυσκολη ε? Ειπαμε να την καλυτερευουμε, οχι να αυτομαστιγωνομαστε.Το ξερω αγαπη μου οτι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα,απο την αρχη επρεπε να ειχα πατησει ποδι,τωρα αργησα. Οποτε εδω ισχυει το : σκασε και κολυμπα!!! Συμφωνω και με τη meldan οσον αφορα το επιθετο του παιδιου και την ταυτοτητα του,αλλα και την τοποθετηση της γενικοτερα .εγω ειμαι φεμινιστρια Aντωνια μου,γιατι εμεις οι γυναικες ειμαστε ικανοτατες και πανεξυπνα οντα, γιαυτο και φοβουνται τη δυναμη μας και μας κοβουν τα φτερα καποιοι......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ε! Κοριτσια αυτο που ζω δεν υπαρχει..................καθομαι στο μπαλκονι και σας γραφω,και μου λεει παω να βγαλω λεφτα για τη μανα μου απο το Ατμ.καβαλαει τη μηχανη και φευγει.εμενα με φαγανε τα κουνουπια και παιρνω το ταμπλετ να μπω στο σπιτι.με εχει κλειδωσει στο μπαλκονι εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχει κατεβασει το χερουλι και εχω μεινει απεξω,τα παιδια μεσα κοιμουνται και δεν εχω προσβαση να μπω στο σπιτι γιατι ειμαι σε μπαλκονι.Θα τρελαθω κοριτσια δεν μπορει να το ζω και αυτο................αν ξυπνησει καποιο παιδι και με φωναξει δεν μπορω να παω στο δωματιο του και μεσα ειναι ολα σκοτεινα.δεν ξερω ποτε θα επιστρεψει,συνηθως στα ατμ τη νυχτα κανει καμια ωρα.θα λαλησω κοριτσια,μετα μου λετε οτι δεν εχω πεσει στην περιπτωση.ποσο πισω να κανω,ποσο να καταπιω και αυτο??????????? Ποσο νερο να ριξω στο κρασι μου?ποσο να κανω τα στραβα ματια?????????γιατι να μην βαζει το μυαλο του να σκεφτει μια φορα???????και αλλες φορες με κλεινει στο μπαλκονι,αλλα ειναι μεσα στο σπιτι και λεει οτι την κανει μηχανικα την κινηση και ερχεται και μου ανοιγει οταν του χτυπαω.ποσο μυαλο πρεπει να εχεις γιανα σκεφτεσαι τις κινησεις σου?????????να σκεφτεσαι τις πραξεις σου..........και εμενα δεν ειναι καθολου επηρρεασμενος απο την κριση και το eurogroup, ειναι απλα κουκουρουκου και ζει εις υγειαν του κοροιδου.ελατε πειτε μου να κανω υπομονη,να τον δω οταν ερθει και να το προσπερασω,δε βαριεσαι ρε αδερφε............τι λετε ρε, βραζω απο νευρα,και σκεφτομαι και τα παιδια μεσα, γαμω τη π@& ανα μου τι ζω η γυναικα..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορες τι κανετε? Πηγαμε και εμεις γιατρο ολα καλα ο μπουμπουκος μας 2080 γρ. Εμεις ακομα δεν εχουμε μπει στο μηνα μας τελος του μηνα... ηταν μια κοπελα πριν απο εμενα στο γιατρο το μωρο της γεννηθηκε 650γρ. Το εχουν στειλει κρητη 5,5 μηνων επαθα σοκ.

Αυτα ειναι τα χειροτερα......Παναγια μου βοηθα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ε! Κοριτσια αυτο που ζω δεν υπαρχει..................καθομαι στο μπαλκονι και σας γραφω,και μου λεει παω να βγαλω λεφτα για τη μανα μου απο το Ατμ.καβαλαει τη μηχανη και φευγει.εμενα με φαγανε τα κουνουπια και παιρνω το ταμπλετ να μπω στο σπιτι.με εχει κλειδωσει στο μπαλκονι εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχει κατεβασει το χερουλι και εχω μεινει απεξω,τα παιδια μεσα κοιμουνται και δεν εχω προσβαση να μπω στο σπιτι γιατι ειμαι σε μπαλκονι.Θα τρελαθω κοριτσια δεν μπορει να το ζω και αυτο................αν ξυπνησει καποιο παιδι και με φωναξει δεν μπορω να παω στο δωματιο του και μεσα ειναι ολα σκοτεινα.δεν ξερω ποτε θα επιστρεψει,συνηθως στα ατμ τη νυχτα κανει καμια ωρα.θα λαλησω κοριτσια,μετα μου λετε οτι δεν εχω πεσει στην περιπτωση.ποσο πισω να κανω,ποσο να καταπιω και αυτο??????????? Ποσο νερο να ριξω στο κρασι μου?ποσο να κανω τα στραβα ματια?????????γιατι να μην βαζει το μυαλο του να σκεφτει μια φορα???????και αλλες φορες με κλεινει στο μπαλκονι,αλλα ειναι μεσα στο σπιτι και λεει οτι την κανει μηχανικα την κινηση και ερχεται και μου ανοιγει οταν του χτυπαω.ποσο μυαλο πρεπει να εχεις γιανα σκεφτεσαι τις κινησεις σου?????????να σκεφτεσαι τις πραξεις σου..........και εμενα δεν ειναι καθολου επηρρεασμενος απο την κριση και το eurogroup, ειναι απλα κουκουρουκου και ζει εις υγειαν του κοροιδου.ελατε πειτε μου να κανω υπομονη,να τον δω οταν ερθει και να το προσπερασω,δε βαριεσαι ρε αδερφε............τι λετε ρε, βραζω απο νευρα,και σκεφτομαι και τα παιδια μεσα, γαμω τη π@& ανα μου τι ζω η γυναικα..........

Κορίτσι το κινητό του το έχει πάρει μαζί; Υπάρχει περίπτωση με καποιον τρόπο να τον ειδοποιήσεις; Να πεις σε ενα γείτονα ξερω γω αν δεις κανεναν σε μπαλκονι να τον πάρει ενα τηλ;

c8i6p2.png

Βρε μπηκες μεσα?

UstLp3.png

Πλάκα κανείς; Σε διαβάζω τόση ωρα και εχω πάθει σοκ. Έλα βρε κοριτςι μου και φτάνεις στο τέλος να γεννήσεις, προσπάθησε να εισαι χαλαρηηηη. Σκέψου την ψυχούλα μέσα στην κοιλιτσα σου. Τωρα για το τελευταίο που σε έκλεισε στο μπαλκόνι ε ναιιι πάει πολυ:eek::shock:. Γυρησε η εισαι έξω ακόμα;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι.Το απογευματινο προγραμμα ειχε κουνιες,ντουζακια,δεκα λεπτα τηλεοραση και νανι.Τον μηνα αυτο εχει αλλαξει πολυ το προγραμμα μας.Βγαινουμε κατα τις οκτω για να χει πεσει ο ηλιος,γυρναμε 10 με 10.30 με αποτελεσμα να κοιμουνται πολυ αργα.Το πρωι δεν εχω καμια ορεξη να ξυπνησω στις οκτω ουτε εγω ουτε η μελινα κι εχω νσ την παω σχολειο μια εβδομαδα ενω τον εχω πληρωσει τον ιουλιο.Νινακι μου ωραιο προγραμμα κανεις το βραδυ,να χαλαρωνεις λιγο απ την μερα σου.Πως τρως τωρα τοσο παγωτο,δεν ειχες προβλημα με το ζαχαρο?Κι εγω κατι αναλογο κανω αλλα προτιμω τη δροσια και τη θεα της βεραντας αντι του καναπε αλλα σε μιση ωρα πιανομαι στην καρεκλα και μπαινω κι εγω μεσα.Αντε μαρουσκακι ολα καλα,ευτυχως και το τσαμπι ανωδυνη υποθεση τελικα.Βρε μαχη μου 3200 η μπεμπα κιολας?Παναγιυσα μου νταρντανα θα σου βγει αν και μπορει να υπαρχει και αποκλιση.Ευαγγελια,μαγδα και λοιπες ολες μαζι μας επιασε ο οικογενειακος πανικος?Νοβεμπερ κοιτα,παραδειγματα σαν αυτα που λες εχω να σοτ πω απειρα για τον αντρα μου καθως ηταν παντα εντελως ανοργανωτος κι αναβλητικος ακομη κι οταν ειχε να φροντισει μονο τον εαυτο του.Ας πουμε κοντευει να πεσει το δοντι μεχρι να παει οδοντιατρο,δικαιουται επιδομα και δεν το παιρνει γιατι "καθε εβδομαδα"φτιαχνει τα χαρτια και τετοια.Τωρα μεσα στην οικογ εχει αλλαξει σε καποιο βαθμο αλλα θαυματα δε γινονται.Π.χ για να παμε για καφε καποιο πρωξ εγω ετοιμαζω τον εαυτο μου,τα δυο παιδια και τα συμπραγκαλα κι εκεινος τον εαυτο του και παλι τον περιμενουμε μιση ωρα ετοιμες στον καναπε.Καποια στιγμη το πηρα αποφαση οτι ετσι ηταν απο τοτε που τα χαμε απλως,τα ανελαβα ολα εγω και σταματησα να γκρινιαζω,ξερεις ομως γιατι?Επειδη εκανα focus σ ολα τα καλα του που ναι δοξα τω θεω πολλα.Ειναι πολυ καλος μπαμπας κι ασχολειται ουσιαστικα με υα παιδια στον ελαχιστο χρονο που εχει.Τους μιλαει,τους εξηγει,τους περναει μηνυματα,εχει εναν πολυ προχωρημενο τροπο σκεψης γενικως που παντα μου αρεσε,ειναι πολυ κοινωνικος,πολυ ανοιχτοχερης,σπανια θα με φερει σε δυσκολη θεση,ηταν πολυ κοντα μου σε δυσκολες στιγμες μου και πολλα αλλα.Παντα κατι εχεις και κατι δεν εχεις.Βλεπω τον αντρα της μιας αδελφης μου που τη ζηλευει παθολογικα,της κανει σκηνες απ τι πουθενα,την κανει να υποφερει,οποτε τι να το κανω που στο σπιτι ειναι νοικοκυρης και πλενει μπαλκονια και παντζουρια?Αλλωστε σκεφτομαι οτι κι εκεινος θελω να συγκεντρωνεται στα θετικα μου και να μη σχολιαζει συνεχεια τα αρνητικα μου σημεια γιατι σιγουρα εχω,ολοι εχουμε.Μπηκες τελικα μεσα η εισαι ακομη εξω?Ξερω οτι δεν ειναι αστειο,αλλα η περιγραφη σου ηταν λιγο αστεια...Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια μου οταν με το καλο γεννησεις θα χετε καθολου βοηθεια η θα στε μονο οι δυο σας για το μωρο?Εννοω επειδη εισαιεξωτερικο και λες οτι οταν λειπει ο αντρας σου δεν εχεις κανεναν?Πως το χεις σκεφτει?Εσυ μας ελεγες καποια στιγμη παλια για ενα ζευγαρι ηλικιωμενους γειτονες που θελουν να βοηθησουν η σε μπερδευω με αλλη κοπελα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια τωρα μπηκα σπιτι,τωρα επεστρεψε.με φαγανε τα κουνουπια,καποια στιγμη περπαταγε και ενα σκουληκι διπλα στο μαξιλαρι της καρεκλας,δεν αντεχω αλλο τοση ταλαιπωρια.κινητο δεν ειχα παρει στο μπαλκονι και ψυχη δεν κυκλοφορουσε εξω,να ειδοποιησω καποιον γνωστο να τον παρει τηλ.αποδω και περα δηλ.θα κουβαλαω μαζι μου και το τηλ ε????? Οταν ηρθε σπιτι ητανε σαν τη βρεγμενη κοτα,φοβηθηκε να μην φαει τιποτα στο κεφαλι,μετα ηρθε να με φιλησει(στα μαγουλα) και του ειπα να φυγει.πειτε μου οτι ειμαι απομακρη και δεν ριχνω νερο στο κρασι μου τωρα????? Α!! Αυτο που με νευριασε ακομα περισσοτερο ειναι οτι πηγε και αφησε πρωτα τα λεφτα στη μανα του και μετα ανεβηκε σπιτι να μου ανοιξει,εγω στη θεση του θα ετρεχα πρωτα να του ανοιξω και μετα ολα τα αλλα...........τι να πω??????Υπομονηηηηηηηηηηηηηη

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πλάκα κανείς; Σε διαβάζω τόση ωρα και εχω πάθει σοκ. Έλα βρε κοριτςι μου και φτάνεις στο τέλος να γεννήσεις, προσπάθησε να εισαι χαλαρηηηη. Σκέψου την ψυχούλα μέσα στην κοιλιτσα σου. Τωρα για το τελευταίο που σε έκλεισε στο μπαλκόνι ε ναιιι πάει πολυ:eek::shock:. Γυρησε η εισαι έξω ακόμα;

Αγαπη μετα απο τοσα, αφου δεν εχω γεννησει πριν την ωρα μου θα παιξω και ενα τζοκερ.........σιγουρα θα το πιασω'...........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαριανθη για το θεμα των παιχνιδιων θυμαμαι οτι κι εγω τα μικρα πλαστικα παιχνιδια τα βαζα σε κατσαρολα με ζεστο νερο και σαπουνι και μετα τα ξεβγαζα καλα.Αυτα μονο στη μελινα γιατι μετα καταλαβα ποσο ματαιο κι αχρηστο ειναι και δεν το ξανακανα.Υα παιδια απο τοτε που νπορουν να πιασουν παιχνιδακια μπορουν να πιασουν κι οτιδηποτε αλλο μπορεις να φανταστεθ

ις κι ολα μπαινουν στο στομα οποτε δεν εχεθ νοημα.Ας πουμε εκτος απ την καθαρη κουδουνιστρα θα πιασει ενα καπακι απο ενα μπολ και θ ασχολειται μαζι του η θα πιπιλαει τα ρουχα σας και πολλα αλλα.Τωρα αν ειναι απο αλλο παιδακι κι εγω θα τους εκανα ενα πλυσιμο.Κι εγω ποτε δεν ημουν της αποστειρωσης και της υπερβολης στην καθαριοτητα των παιδιων μου.Ειδικα με τις πιπιλες τωρα στη δαναη που ναι και παιδακι ενα ξεβγαλμα με νερακι.Βρε κοριτσια η δαναη ειναι 21 μηνων.Τα μωρουδιστικα της φορμακια,ρουχαλακια,σεντονακια,πανακια ειναι πλυμεβα,σιδερωμενα και στοιβαγμενα ομορφα σε θηκες απ αυτες που κλεινουν αεροστεγως σε μια ντουλαπα.Απο τη μια λεω οτι θελουν πλυσιμο για το μωρο γιατι θα χουν σκονιστει κι απ την αλλη αν τα πλυνω τωρα και τα ξανασιδερωσω και τα βαλω σε συρταρι δε θα ξανασκονιστουν?Και καλα τα πρωτα πρωτα αλλα δρθα φτιαξω π.χ και τα 3-6μηνων?Τα μισα ηδη τα χω πλυνει αλλα σκεφτομαθ μηπως κανω βλακεια.Τι λετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...