Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Βασικά σας διαβάζω και γελάω... με την καλή έννοια και για το λόγο οτι συμπάσχουμε τελικά ... κάτι που δεν περίμενα να πω την αλήθεια. Οι άντρες όντως ζουν στον κόσμο τους. Εμείς σχεδόν καθημερινά με κάτι θα αρπαχτούμε ... πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε.... οτι αυτές οι ρημαδοορμόνες κάνουν πολυ μεγάλη ζημιά. Εμένα είναι και τρελαμένος με τα τεκτενόμενα τησ κυβέρνησης... σκέφτεται το άυριο και καλά κάνει αλλά... δεν μπορώ να καθήσω και εγώ να παρακολουθώ όλη μέρα τηλεόραση και να χαλιέμαι ή να φορτώνω με άγχος τον εαυτό μου. Αυτό που με νοιάζει είναι να φέρω στον κόσμο την κορούλα μου.

Τους τη σπάει επίσης πολύ η έλειψη σεξ (εδω που τα λέμε είναι αρκετά μεγάλη).

Τεσπα... ζέστη σήμερα.. μπιφτεκάκια θα φτιάξω. Είναι και μια πολύ ξεχωριστή εβομάδα γιατί την Παρασκευή παντρέυεται ο αδερφούλης μου. Απίστευτο.... μετά απο 9 μήνες που παντρέυτηκα εγω.... τώρα εκείνος... και στο καπάκι μετά.... το μωράκι μου θα έρθει στη ζωή. Αυτά σκέφτομαι και χαμογελάω. :D:D

Ωραία κοριτσάκι μου άντε με το καλό τα παιδιά να ζήσουν και ότι επιθυμούν...Καλά και εμένα ο άντρας.μου το ίδιο με αυτά.που γίνονται.με.Έχει ζαλίσει..μπιφτεκακια.είχα χθες σήμερα θα κάνω καγιανα..άκου τι μου ήρθε.Τώρα το ζήλεψα.

μιαμ μιαν..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραία συζήτηση πιάσατε!:tongue::tongue::tongue: Εγώ πάλι είμαι της λευκής σημαίας που λέει κι η Μαριάνθη:tongue::tongue::tongue: Βέβαια το τελευταίο διάστημα με τς αναποδιές και τις δουλειές που προέκυψαν μπορώ να πω ότι το περάσαμε πολύ δεμένοι αφού για νιοστή φορά συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε μόνοι μας και παλεύουμε... Βέβαια, σήμερα μου πέταξε (ακούγοντας για την κ2λ2συμφωνία-ο Θεός να την κάνει συμφωνία)ότι τέλος τα παιδιά....Ε κι εγώ του απάντησα κάτσε βρε να γεννηθεί το καημένο και μετά πες τέλος!;););)Και γενικά κοιτάω να τον ηρεμώ όταν αγχώνεται με τη δουλειά ή την κατάσταση....Ποτέ δεν τον είδα σαν αντίπαλο, ποτέ δε σκέφτηκα ότι είναι από άλλο πλανήτη, προσπαθώ να τον καταλάβω και να μην τραβάω το σκοινί....Βροχούλα, μη βαράς, καλά??:tongue::tongue::tongue: Τα νέα από νοσοκομείο τώρα.Ο τράχηλος είναι πολυτόκου, δηλαδή ίσως έχουμε καμιά διαστολή 1 χαχα, το μωρό ψηλά, το νστ δεν έδειξε συσπάσεις, και το τσαμπί δεν είναι τίποτα, είναι από τη διόγκωση της όλης περιοχής:P:p:p:p Έφαγα και χέρι, το οποίο δεν πόνεσε ευτυχώς!:PΑπό βδομάδα τώρα.Κλασικά με βλέπω για 38η-39η εβδομάδα!A, και κιλά στα +9,5!!! Το τι γινόταν κορίτσια....Μπορεί να ήρθαν και 15 άτομα για νστ, κι όλες εκεί γύρω με μας, καλά, το Νοέμβριο καμιά δεν είδε τηλεόραση???????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τεταμένες οι καταστάσεις βλέπω! Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω είμαι πολύ ήρεμη...ουτε νεύρα,ούτε καν εξάψεις!Τα πέρασα ένα χρόνο πριν όταν έπαιρνα ορμόνες για πρόκληση ωορρηξίας.Τώρα είμαι στο συννεφάκι μου και ο άντρας μου δε θέλει να με κατεβάσει...δε μας λείπει και το σεξ για να έχουμε νεύρα!Τώρα άν δε θέλει να βγει έγω την πάω την βόλτα μου και το μπάνιο μου και όλα καλά!Είμαστε μαζί μαζί από τα 18 και σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου...να μην ξεχνάτε ποτέ τι ερωτευθήκατε στους άντρες σας!!!

Βροχούλα μη με κοπανήσεις!!!!

Εμ θα σε κοπανησω αγαπη μου γιατι μου τους υποστηριζεις παλι.εγω δεν ξεχναω καθολου τι ητανε αυτο που ερωτευτηκα στον αντρα μου,αυτος με κανει να θελω να το ξεχασω:mad::mad: και γιατι να μην κατανοουν οι αντρες τις ορμονες μας και να πρεπει να καταλαβω εγω αυτους.ας θυμηθει τι ητανε αυτο που ερωτευτηκε σε μενα και ας κανει πισω καθε φορα που το απαιτει η περισταση..! Αλλα δεν παιζει ομως,...ολες εδω μεσα λετε να κανω πισω,να ριξω νερο στο κρασι μου,ακομα και οτι οι αντρες περνανε την δικη τους εγκυμοσυνη:confused:!!! Ε οχι ρε κοριτσια ελεος! Τον αλλο μηνα θα μου πειτε οτι περνανε τον δικο τους θηλασμο,τα δικα τους λοχεια και πολεμανε να χασουνε τα κιλα που πηρανε στην εγκυμοσυνη.Δεν ειναι ολα για ολους πως να το κανουμε.Εμεις τραβαμε το ζορι της εγκυμοσυνης,οι αντρες δεν εχουν καταλαβει τιποτα μπροστα σε αυτο που περναμε τοσους μηνες. Και δεν λυπαμαι κανεναν,γιατι οταν μαλωνα με τον αντρα μου δεν σεβοτανε την ιεροτητα της καταστασης μου,με αντιμετωπιζε σαν να μην ημουνα γκαστρωμενη.Ε! τωρα τι του λες.....????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμ θα σε κοπανησω αγαπη μου γιατι μου τους υποστηριζεις παλι.εγω δεν ξεχναω καθολου τι ητανε αυτο που ερωτευτηκα στον αντρα μου,αυτος με κανει να θελω να το ξεχασω:mad::mad: και γιατι να μην κατανοουν οι αντρες τις ορμονες μας και να πρεπει να καταλαβω εγω αυτους.ας θυμηθει τι ητανε αυτο που ερωτευτηκε σε μενα και ας κανει πισω καθε φορα που το απαιτει η περισταση..! Αλλα δεν παιζει ομως,...ολες εδω μεσα λετε να κανω πισω,να ριξω νερο στο κρασι μου,ακομα και οτι οι αντρες περνανε την δικη τους εγκυμοσυνη:confused:!!! Ε οχι ρε κοριτσια ελεος! Τον αλλο μηνα θα μου πειτε οτι περνανε τον δικο τους θηλασμο,τα δικα τους λοχεια και πολεμανε να χασουνε τα κιλα που πηρανε στην εγκυμοσυνη.Δεν ειναι ολα για ολους πως να το κανουμε.Εμεις τραβαμε το ζορι της εγκυμοσυνης,οι αντρες δεν εχουν καταλαβει τιποτα μπροστα σε αυτο που περναμε τοσους μηνες. Και δεν λυπαμαι κανεναν,γιατι οταν μαλωνα με τον αντρα μου δεν σεβοτανε την ιεροτητα της καταστασης μου,με αντιμετωπιζε σαν να μην ημουνα γκαστρωμενη.Ε! τωρα τι του λες.....????

Ρε μανάρι βγάζεις πολλή πίκρα εναντίον του συζύγου και των αρρένων γενικά, άμα δε σε ήξερα θα σε παρεξηγούσα μαρή....:lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ωραία συζήτηση πιάσατε!:tongue::tongue::tongue: Εγώ πάλι είμαι της λευκής σημαίας που λέει κι η Μαριάνθη:tongue::tongue::tongue: Βέβαια το τελευταίο διάστημα με τς αναποδιές και τις δουλειές που προέκυψαν μπορώ να πω ότι το περάσαμε πολύ δεμένοι αφού για νιοστή φορά συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε μόνοι μας και παλεύουμε... Βέβαια, σήμερα μου πέταξε (ακούγοντας για την κ2λ2συμφωνία-ο Θεός να την κάνει συμφωνία)ότι τέλος τα παιδιά....Ε κι εγώ του απάντησα κάτσε βρε να γεννηθεί το καημένο και μετά πες τέλος!;););)Και γενικά κοιτάω να τον ηρεμώ όταν αγχώνεται με τη δουλειά ή την κατάσταση....Ποτέ δεν τον είδα σαν αντίπαλο, ποτέ δε σκέφτηκα ότι είναι από άλλο πλανήτη, προσπαθώ να τον καταλάβω και να μην τραβάω το σκοινί....Βροχούλα, μη βαράς, καλά??:tongue::tongue::tongue: Τα νέα από νοσοκομείο τώρα.Ο τράχηλος είναι πολυτόκου, δηλαδή ίσως έχουμε καμιά διαστολή 1 χαχα, το μωρό ψηλά, το νστ δεν έδειξε συσπάσεις, και το τσαμπί δεν είναι τίποτα, είναι από τη διόγκωση της όλης περιοχής:P:p:p:p Έφαγα και χέρι, το οποίο δεν πόνεσε ευτυχώς!:PΑπό βδομάδα τώρα.Κλασικά με βλέπω για 38η-39η εβδομάδα!A, και κιλά στα +9,5!!! Το τι γινόταν κορίτσια....Μπορεί να ήρθαν και 15 άτομα για νστ, κι όλες εκεί γύρω με μας, καλά, το Νοέμβριο καμιά δεν είδε τηλεόραση???????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειδες τι σου ειπα και εγω για το τσαμπι?? Οτι ειναι διογκωμενες φλεβες- αγγεια κατα πασα πιθανοτητα,γιατι εχω και εγω κατι τετοια μπιρμπιλακια στα εξω χειλη..Τι ομορφια Θεε μου!!!!:confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ωραία κοριτσάκι μου άντε με το καλό τα παιδιά να ζήσουν και ότι επιθυμούν...Καλά και εμένα ο άντρας.μου το ίδιο με αυτά.που γίνονται.με.Έχει ζαλίσει..μπιφτεκακια.είχα χθες σήμερα θα κάνω καγιανα..άκου τι μου ήρθε.Τώρα το ζήλεψα.

μιαμ μιαν..

Τι είναι "καγιανα"; :confused:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τα νέα από νοσοκομείο τώρα.Ο τράχηλος είναι πολυτόκου, δηλαδή ίσως έχουμε καμιά διαστολή 1 χαχα, το μωρό ψηλά, το νστ δεν έδειξε συσπάσεις, και το τσαμπί δεν είναι τίποτα, είναι από τη διόγκωση της όλης περιοχής:P:p:p:p Έφαγα και χέρι, το οποίο δεν πόνεσε ευτυχώς!:PΑπό βδομάδα τώρα.Κλασικά με βλέπω για 38η-39η εβδομάδα!A, και κιλά στα +9,5!!! Το τι γινόταν κορίτσια....Μπορεί να ήρθαν και 15 άτομα για νστ, κι όλες εκεί γύρω με μας, καλά, το Νοέμβριο καμιά δεν είδε τηλεόραση???????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαστολή 1 σημαίνει ότι θα γεννήσεις άμεσα; Εννοώ σε 1-2 μέρες ή μπορεί να πάει και εβδομάδες έτσι; Ευτυχώς με το τσαμπί-σταφύλι την γλίτωσες! Τελικά ο Νοέμβρης είναι μάλλον ερωτικός μήνας! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βρε μην μας παίρνεις στραβά! Εμείς για το δικό σου καλό το λέμε! Για να είσαι εσύ ήρεμη. Πες μου τι έχεις να κερδίσεις ουσιαστικά από το όλο κλίμα έντασης; Εκτός από το να τον πλακώσεις στο ξύλο ή να του την πεις, τι άλλο; Απλά σου λέμε να δώσεις τόπο στην οργή μέχρι να γεννήσεις. Μετά όταν θα περάσει και αυτό, κάνετε μια σοβαρή και εις βάθος συζήτηση

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Διαστολή 1 σημαίνει ότι θα γεννήσεις άμεσα; Εννοώ σε 1-2 μέρες ή μπορεί να πάει και εβδομάδες έτσι; Ευτυχώς με το τσαμπί-σταφύλι την γλίτωσες! Τελικά ο Νοέμβρης είναι μάλλον ερωτικός μήνας! :tongue:

Καλέ άμα ήταν άμεσα θα ήμουν τόσο χαλαρή?Όχι, επειδή είμαι πολυτόκος, είναι φυσιολογική διαστολή το 1-2 και θα το έχω για μέρες-εβδομάδες μέχρι να γεννήσω...Εδώ θα είμαι να φυλάω το πινακάκι, α κι εσύ καλού κακού αποθήκευσέ το σε ένα word ε???

Να σου πω την αλήθεια όμως, θυμήθηκα τη βροχούλα σήμερα στο νστ....ήταν δυο κοπέλες με συσπάσεις για τοκετό, ε αγχώθηκα, όσο να 'ναι....:tongue::tongue::tongue:

Τι ερωτικός μανάρι ο Νοέμβρης, δεν ξανάγινε τέτοιο πράμα λέμε χαχαχαχα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια θέλω την βοήθειά σας. Αξιώθηκα και εγώ να πλύνω και να ταχτοποιήσω το δωμάτιο της μικρής. Τα ρουχαλάκια και τα σεντονοπετσετοειδή εντάξει τα πλένουμε στο πλυντήριο ή στο χέρι, ανάλογα. Με τα παιχνίδια τι γίνεται; Μια γνωστή μου μού έδωσε μια τσαντούλα με άπειρα μικροπαιχνιδάκια (κουδουνίστρες, μασητικά κ.τ.λ.). Πως τα πλένουμε; Φαντάζομαι όχι στο πλυντήριο γιατί θα το χαλάσουν. Σκέφτηκα να τα βάλω σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και σαπούνι. Καμιά άλλη ιδέα; Εσείς οι παλιές μαμάδες τι λέτε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ειδες τι σου ειπα και εγω για το τσαμπι?? Οτι ειναι διογκωμενες φλεβες- αγγεια κατα πασα πιθανοτητα,γιατι εχω και εγω κατι τετοια μπιρμπιλακια στα εξω χειλη..Τι ομορφια Θεε μου!!!!:confused::confused:

Χαχα, μια αηδία ρε κορίτσι, εγώ έβαλα και τον άντρα μου να τα δει, χαχα, το απόλυτο προφυλακτικό χαχαχαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλέ άμα ήταν άμεσα θα ήμουν τόσο χαλαρή?Όχι, επειδή είμαι πολυτόκος, είναι φυσιολογική διαστολή το 1-2 και θα το έχω για μέρες-εβδομάδες μέχρι να γεννήσω...Εδώ θα είμαι να φυλάω το πινακάκι, α κι εσύ καλού κακού αποθήκευσέ το σε ένα word ε???

Να σου πω την αλήθεια όμως, θυμήθηκα τη βροχούλα σήμερα στο νστ....ήταν δυο κοπέλες με συσπάσεις για τοκετό, ε αγχώθηκα, όσο να 'ναι....:tongue::tongue::tongue:

Τι ερωτικός μανάρι ο Νοέμβρης, δεν ξανάγινε τέτοιο πράμα λέμε χαχαχαχα!!!

Καλέ μην με παρεξηγείς! Μικρή και άσχετη είμαι! Γιατί στα μαθήματα μας είπαν για τις διαστολές και εγώ κατάλαβα ότι όποια έχει 1 ξεκινάει και η διαδικασία του τοκετού! Μην αγχώνεσαι για το πινακάκι! Μόνο σφύρα μου κλέφτικα λίγο πριν φύγεις για να το αναλάβω. Καλά βρε μετά από τόσες γέννες και αγχώνεσαι; Εντύπωση μου κάνεις! Εσύ θα έπρεπε να τα ξέρεις πιο καλά και από τους γιατρούς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...