Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Βασικά σας διαβάζω και γελάω... με την καλή έννοια και για το λόγο οτι συμπάσχουμε τελικά ... κάτι που δεν περίμενα να πω την αλήθεια. Οι άντρες όντως ζουν στον κόσμο τους. Εμείς σχεδόν καθημερινά με κάτι θα αρπαχτούμε ... πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε.... οτι αυτές οι ρημαδοορμόνες κάνουν πολυ μεγάλη ζημιά. Εμένα είναι και τρελαμένος με τα τεκτενόμενα τησ κυβέρνησης... σκέφτεται το άυριο και καλά κάνει αλλά... δεν μπορώ να καθήσω και εγώ να παρακολουθώ όλη μέρα τηλεόραση και να χαλιέμαι ή να φορτώνω με άγχος τον εαυτό μου. Αυτό που με νοιάζει είναι να φέρω στον κόσμο την κορούλα μου.

Τους τη σπάει επίσης πολύ η έλειψη σεξ (εδω που τα λέμε είναι αρκετά μεγάλη).

Τεσπα... ζέστη σήμερα.. μπιφτεκάκια θα φτιάξω. Είναι και μια πολύ ξεχωριστή εβομάδα γιατί την Παρασκευή παντρέυεται ο αδερφούλης μου. Απίστευτο.... μετά απο 9 μήνες που παντρέυτηκα εγω.... τώρα εκείνος... και στο καπάκι μετά.... το μωράκι μου θα έρθει στη ζωή. Αυτά σκέφτομαι και χαμογελάω. :D:D

Να σας ζησουνε τα παιδια και καλους απογονους να τους πεις!:D

Αποτι βλεπεις ολες πολυ η' λιγο στο ιδιο καζανι βραζουμε..:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις χθες περασαμε πολυ ωραια στη θαλασσα γιατι αν βλεπεις τα μικρα ευτυχισμενα να μη βγαινουν απ το νερο τι αλλο θες?Το βραδυ μολις γυρισαμε με βαρια καρδια εκανα στον αντρα μου χαδακια κι αγκαλιτσες για να μη διαιωνιζεται μια μαλ.....ενη κατασταση..Με βαρια καρδια γιατι αυτα που μου πε προχθες με πονεσαν κι ηταν πολυ αδικα αλλα εδωσα τοπο στην οργη για το καλο ολων μας...γιατι κι εγω στην κατασταση μου με τα ορμονικα τα σκεφτομουν κι εκλαιγα συνεχεια.Τωρα κλαιω που δε θα φυγουμε κι ειλικρινα δε με νοιαζει για μενα,ουτε για τη δαναη που δεν καταλ πολλα οσο για τη μελινα που καθε μερα ρωταει για τις διακοπες,το παιδακι μου τξ καλο.Ποσο αναγκη εχει κι αυτο να βρεθουμε ολοι μαζι χωρις υποχρεωσεις,καθε μερα κλαιει οταν φευγει ο μπαμπας της για δουλεια.Καλα η συζητηση για την ψυχολογια αντρων-γυναικων δεν εχει τελειωμο.Πραγματικα πιστευω οτι ειναι απο αλλο πλανητη.Ο αντρας μου δε μπορει να κανει μπανιο π.χ αν ειναξ μονος του με τα παιδια γιατι φοβαται αν δεντα βλεπει.Εγω δηλ.πως κανω μπανιο,απλωνω,σιδερωνω κτλ?Οσο για την εγκυμοσυνη "ανησυχει" οταν παω για μπανιο,δεν ανησυχει ομως οταν μ αφηνει να παω σουπερ μαρκετ.Επισης επιμενει γιατθ δεν καθομαι κι ενα απογευμα σπιτι να ξεκουραστω...Του εξηγω οτι στκ σπιτι τα παιδια αφηνιαζουν και δεν ξεκουραζ λεπτο κι οτι ειναι καλυτερα στις κουνιες η στη θαλλ

ασσα αλλα δε θελει να το καταλαβει.Οσο για την αγ..ια δε νομιζω οτι ειναι το προβλημα του γιατι μεχρι προτινος ολο και κατι καναμε.Και βροχουλα μου παλι καλα που τα οποια προβληματα εχω τωρα ειναι απ τον αντρα μου που ειμαστε οικογενεια.Αν επρεπε να αντιμετωπισω κι εγω καμια πεθερα και να αναλωνομαι για τον καθε μα...κα θα μουν κι εγω στα προθυρα νευρικου κλονισμου.Μαχη μου ετοιμο το δωνατιο σας ε?Ασε τον αντρα σου να λεει για συννεφακια κι απολαυσε το.Πρωτη φορα το ζεις,σου αξιζει να το ζησεις οπως θες.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πωπω κορίτσια πραγματικά δεν υπάρχουν αυτές οι τελευταίες μέρες... ενώ ήμασταν τόσο τέλεια και οι 3 μας, τώρα φαγωνόμαστε... με τον άντρα μουκ γω σκατα...κ κει που πίστευα ότι στο τέλος θα με υποστηρίξει, θα με καταλάβει,,, νομίζω ότι το θέμα της οικονομίας και του αβέβαιου μέλλοντος τους έχει αποσυντονίσει... έχουν βγει εκτός τελείως,.. freak out που λέμε... και γω πρώτη φορά κάνω πράγματα, κοιμήθηκα στο δωμάτιο του παιδιού, θα κάνω μαγειρική αργία, δε θα του σιδερώσω...πείσμωσα...ορμόνες?? δεν ξέρω... ας πρόσεχε...κ όλο στο μυαλό μου μπαίνουν σκατοκαταστάσεις,,,θα του δείξω εγώ, δε θα τον ειδοποιήσω για το μαιευτήριο, του είπα να πάει άδεια για να πάει στους γονείς του...κ άλλα πολλά βαριά....πάει κ γω εκτροχιάστηκα... πολύ κλάμα αυτές οι ορμόνες, λες κ είμαι μόνη στον κόσμο,,, κατανοηση πουθενα.... τι με βρήκε... τι σας λέω τώρα εεεεεεε

αλλιώς φανταζόμουν τις τελευταίες μέρες, έξω βόλτες, αγκαλιές, ψώνια, θερινό σινεμά, αφού μετά τη γέννα έτσι κ αλλιώς θα κλειστώ μέσα... ααααχχχχ

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλημερα κοριτσακια μου!

Οι ορμονες μας ειναι στα ηψη αυτη την στιγμη και μην ξεχνατε οτι και αντρες περνανε μαζι μας μια εγκυμοσυνη..οποτε Ειρηνη ημιν κοριτσια!Ειναι και οι καιροι δυσκολοι και εχουν και εκεινοι τα αγχοι τους...Εμεις σε αντιθεση ειμαστε μια χαρα...Δοξα τον Θεο...ισα ισα που εκεινος θελει να ειμαστε συνεχεια εξω και γω θελω να ξεραίνομαι σπιτι :tongue: Το Σαββατο το βραδυ βγηκαμε με την μεγαλη μας και αλλα 2 ζευγαρια για φαγητο στο Καπανδριτι και την Κυριακη το απογευμα πηγαμε σε ενα μεγαλο ανοιχτο παιδοτοπο για την μεγαλη, εκεινος μπηκε μεσα στα παιχνιδια μαζι της και εγω εκατσα απ εξω στα τραπεζακια και επεινα χυμο.Γενικα δεν τσακωνομαστε αλλα τον αφηνω και γω να εχει το χρονο του και να πηγαινει για κανενα καφε ή καμια βολτα τα απογευματα με φιλους και ετσι ξεδινει!Οσο για το σεξ, δεν τον ενοχλει και ιδιαιτερα που το εχουμε σταματησει εδω και 3 βδομαδες γιατι απλα εγω φοβομουν μην γεννησω αλλα απο τωρα που πρεπει κι ολας να κανουμε και ελευθερα θα του δωσω να καταλαβει γιατι και γω το θελω πολυ :tongue: Το μονο πραγμα που μας προβληματιζει ειναι το οικονομικο αλλα προς το παρον τα εχω αφησει και γω ολα στην ακρη να γεννησω με το καλο και μετα εχει ο Θεος!

Η μικρη στην κοιλιτσα μου εχει μεγαλωσει....εχει τιγκαρει το αισθανομαι!Οι κινησεις της πλεον ειναι πιο βαριες...εχει στριμωχτεί η καημενουλα :rolleyes:

Γενικα το ΣΚ μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα και τωρα δεν εχω ουτε εντονες συσπασεις οπως ειχα ουτε πονακια....μαλλον το μετανιωσε η μπουμπου και ειπε να κατσει και αλλο μεσα!Απο σημερα αρχιζουμε και το περπατημα της μιας ωρας καθε μερα και την Τεταρτη θα παω παλι για NST.

Crochet μου περαστικα στο ζουζουνο σου...να χαιρεσαι τον μεσαιο σου και με το καλο να παρετε και το μικρουλακι σας!Καλη επιστροφη!

Τελευταια βδομαδα στο γραφειο αυτη...αν δεν γεννησω εδω :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Πωπω κορίτσια πραγματικά δεν υπάρχουν αυτές οι τελευταίες μέρες... ενώ ήμασταν τόσο τέλεια και οι 3 μας, τώρα φαγωνόμαστε... με τον άντρα μουκ γω σκατα...κ κει που πίστευα ότι στο τέλος θα με υποστηρίξει, θα με καταλάβει,,, νομίζω ότι το θέμα της οικονομίας και του αβέβαιου μέλλοντος τους έχει αποσυντονίσει... έχουν βγει εκτός τελείως,.. freak out που λέμε... και γω πρώτη φορά κάνω πράγματα, κοιμήθηκα στο δωμάτιο του παιδιού, θα κάνω μαγειρική αργία, δε θα του σιδερώσω...πείσμωσα...ορμόνες?? δεν ξέρω... ας πρόσεχε...κ όλο στο μυαλό μου μπαίνουν σκατοκαταστάσεις,,,θα του δείξω εγώ, δε θα τον ειδοποιήσω για το μαιευτήριο, του είπα να πάει άδεια για να πάει στους γονείς του...κ άλλα πολλά βαριά....πάει κ γω εκτροχιάστηκα... πολύ κλάμα αυτές οι ορμόνες, λες κ είμαι μόνη στον κόσμο,,, κατανοηση πουθενα.... τι με βρήκε... τι σας λέω τώρα εεεεεεε

αλλιώς φανταζόμουν τις τελευταίες μέρες, έξω βόλτες, αγκαλιές, ψώνια, θερινό σινεμά, αφού μετά τη γέννα έτσι κ αλλιώς θα κλειστώ μέσα... ααααχχχχ

E δεν εξηγείται αλλιώς, αστρολογικό είναι το θεμα για να έχουμε αρπαχτεί ολες με τους άντρες μας!

Περα απο την πλάκα, λίγο οι ορμόνες οι δικές μας, λίγο η σκατοκατάσταση με τα οικονομικά και το που βαδίζει η χώρα, όλοι επηρεαστήκαμε μάλλον.

Κορίτσι μου κι εσύ πρεπει να ηρεμήσεις. Το πήρες πολύ βαριά, μήπως να κάνεις λίγο πίσω? Κυριως για σένα και για το μωρό γιατί όσο το τραβάτε το σκοινί τοσο πιο μεγάλη στεναχώρια και η πίεση.

Αυτό που λες που νιώθεις μόνη στον κόσμο με πιάνει κι εμένα οταν είμαι στις μαύρες μου. Ας πούμε οτι είναι όλα θέμα ορμονων και ας προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε. Αντε γιατι θα γεννήσουμε πριν τις ώρας μας με όλα αυτα τα γυρω γύρω.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλε εγω τριτη εγκυμοσυνη περναω και ακομα δεν εχει καταλαβει ο δικος μου οτι οι ορμονες της εγκυου ειναι αλλη φαση....!!!!!! Νομιζετε πως θα καταλαβουν ποτε οι αντρες τις γυναικες ? Για αλλες απαιτησεις ομως ειναι μανουλες καημενες...εκει πρεπει να κατανοουμε εμεις.Ατιμη κοινωνια,αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις...

Ωρα εχει να μπει καμια να μου πει το αντιθετο!!!Αμα θελει να την δαγκωσω ας μπει χαχαχα:D:D:D:D

Πω πω ορμόνες φιλενάδα... Εμείς σηκώνουμε λευκή σημαία! Μην μας μαλωσεις!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

χαχαχα...και τωρα που το θυμήθηκα για να δειτε πως οι αντρες σιιιιιγουρα ειναι στην κοσμαρα τους απλα ο καθενας το εκδηλωνει διαφορετικα....μου λεει χτες ο δικος μου...παμε το σκ Αιγνα και Σπετσες να δουμε κατι σπιτια για να νοικιασουμε Αυγουστο και Σεπτεμβρη να πας με την μικρη και το μωρο αντι να φυγουμε 10 μερες μονο Σεπτεμβρη???Με επιασαν τα γελια....τοσο πολυ που τον τσαντισα....καλα του λεω Χριστιανε μου ξερεις ποσο μηνων ειμαι???το οτι μπορω να γεννησω απο στιγμη σε στιγμη το εχεις καταλαβει???Που να παω ετοιμογεννη μεσα στο αμαξι τοσες ωρες??Θες να μου σπασουν τα νερα ή να με πιασουν πονοι και να με ξεγεννησεις εσυ στη μεση του δρομου?Επισης λεφταααααααα.....καλε λετε να εχει καμια περιουσια στην ακρη και να μην μου το λεει???χαχαχαχα....μαλλον δεν εχει καταλαβει σε τι κατασταση ζουμε και ποσα θα φυγουν τωρα με την γεννα ...τελος καλε που να παω με το νεογεννητο μονη και την μεγαλη????Μηπως νομιζει οτι μπορω να κανω μακροβουτια στην θαλασσα λεχωνα???Εκτος αν θελει να παρουμε μαζι την μανουλα μου ή την δικη του για να μου κρατανε την μεγαλη και να την τρεχουν στις παραλιες....απλα το πηρα χαλαρα και του ειπα πηγαινε εσυ να βρεις σπιτι αλλα με 2 υπνοδωματια και βλεπουμε με το καλο...χαχαχαχα....μα που ζουνε????:tongue::rolleyes::roll:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Βασικά σας διαβάζω και γελάω... με την καλή έννοια και για το λόγο οτι συμπάσχουμε τελικά ... κάτι που δεν περίμενα να πω την αλήθεια. Οι άντρες όντως ζουν στον κόσμο τους. Εμείς σχεδόν καθημερινά με κάτι θα αρπαχτούμε ... πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε.... οτι αυτές οι ρημαδοορμόνες κάνουν πολυ μεγάλη ζημιά. Εμένα είναι και τρελαμένος με τα τεκτενόμενα τησ κυβέρνησης... σκέφτεται το άυριο και καλά κάνει αλλά... δεν μπορώ να καθήσω και εγώ να παρακολουθώ όλη μέρα τηλεόραση και να χαλιέμαι ή να φορτώνω με άγχος τον εαυτό μου. Αυτό που με νοιάζει είναι να φέρω στον κόσμο την κορούλα μου.

Τους τη σπάει επίσης πολύ η έλειψη σεξ (εδω που τα λέμε είναι αρκετά μεγάλη).

Τεσπα... ζέστη σήμερα.. μπιφτεκάκια θα φτιάξω. Είναι και μια πολύ ξεχωριστή εβομάδα γιατί την Παρασκευή παντρέυεται ο αδερφούλης μου. Απίστευτο.... μετά απο 9 μήνες που παντρέυτηκα εγω.... τώρα εκείνος... και στο καπάκι μετά.... το μωράκι μου θα έρθει στη ζωή. Αυτά σκέφτομαι και χαμογελάω. :D:D

Να τον χαιρεστε! Βιον ανθοσπαρτον και καλούς απογόνους!

Μα εκεί είναι ή ουσία της ζωής! Με αυτά πρέπει να χαιρομαστε και όχι με τα υλικα αγαθά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

αχ βρε κοριτσια ξερετε τι τρελενομαι και κανω τα τελευταια 3 βραδυα???Οταν πεσει η μεγαλη για υπνο κανω ενα μπανιο ολοκληρη δροσερο..ανοιγω aircondition..καθομαι καναπε και βλεπω tv...βαζω ποδια σε μια μεγαλη μαξιλαρα και κανω μακροβουτια σε ενα κεσε παγωτο με γευση τσουρεκι....χαχαχα...το εχω τσακισει! :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

χαχαχα...και τωρα που το θυμήθηκα για να δειτε πως οι αντρες σιιιιιγουρα ειναι στην κοσμαρα τους απλα ο καθενας το εκδηλωνει διαφορετικα....μου λεει χτες ο δικος μου...παμε το σκ Αιγνα και Σπετσες να δουμε κατι σπιτια για να νοικιασουμε Αυγουστο και Σεπτεμβρη να πας με την μικρη και το μωρο αντι να φυγουμε 10 μερες μονο Σεπτεμβρη???Με επιασαν τα γελια....τοσο πολυ που τον τσαντισα....καλα του λεω Χριστιανε μου ξερεις ποσο μηνων ειμαι???το οτι μπορω να γεννησω απο στιγμη σε στιγμη το εχεις καταλαβει???Που να παω ετοιμογεννη μεσα στο αμαξι τοσες ωρες??Θες να μου σπασουν τα νερα ή να με πιασουν πονοι και να με ξεγεννησεις εσυ στη μεση του δρομου?Επισης λεφταααααααα.....καλε λετε να εχει καμια περιουσια στην ακρη και να μην μου το λεει???χαχαχαχα....μαλλον δεν εχει καταλαβει σε τι κατασταση ζουμε και ποσα θα φυγουν τωρα με την γεννα ...τελος καλε που να παω με το νεογεννητο μονη και την μεγαλη????Μηπως νομιζει οτι μπορω να κανω μακροβουτια στην θαλασσα λεχωνα???Εκτος αν θελει να παρουμε μαζι την μανουλα μου ή την δικη του για να μου κρατανε την μεγαλη και να την τρεχουν στις παραλιες....απλα το πηρα χαλαρα και του ειπα πηγαινε εσυ να βρεις σπιτι αλλα με 2 υπνοδωματια και βλεπουμε με το καλο...χαχαχαχα....μα που ζουνε????:tongue::rolleyes::roll:

Εσένα ο δικός σου ζει με την θετική έννοια στον κόσμο του! :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια ξερετε τι τρελενομαι και κανω τα τελευταια 3 βραδυα???Οταν πεσει η μεγαλη για υπνο κανω ενα μπανιο ολοκληρη δροσερο..ανοιγω aircondition..καθομαι καναπε και βλεπω tv...βαζω ποδια σε μια μεγαλη μαξιλαρα και κανω μακροβουτια σε ενα κεσε παγωτο με γευση τσουρεκι....χαχαχα...το εχω τσακισει! :tongue:

Την καλύτερη δουλειά κανείς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τεταμένες οι καταστάσεις βλέπω! Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω είμαι πολύ ήρεμη...ουτε νεύρα,ούτε καν εξάψεις!Τα πέρασα ένα χρόνο πριν όταν έπαιρνα ορμόνες για πρόκληση ωορρηξίας.Τώρα είμαι στο συννεφάκι μου και ο άντρας μου δε θέλει να με κατεβάσει...δε μας λείπει και το σεξ για να έχουμε νεύρα!Τώρα άν δε θέλει να βγει έγω την πάω την βόλτα μου και το μπάνιο μου και όλα καλά!Είμαστε μαζί μαζί από τα 18 και σεβόμαστε απόλυτα ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου...να μην ξεχνάτε ποτέ τι ερωτευθήκατε στους άντρες σας!!!

Βροχούλα μη με κοπανήσεις!!!!

8NkSp3.png

επισης βρε αγαπουλες μου μην ξεχνατε οτι χρειαζομαστε ξεκουραση ιδικα τωρα που ειμαστε στο τελος!Και εσεις οι ιδιες μου το ειχατε πει πριν λιγες μερες.....ιδικα οσες εχουμε και αλλα παιδακια και βρισκομαστε ολη μερα μεσα στο σπιτι ειναι φυσικο οι δυναμεις μας να μας εγκαταλειπουν η κουραση να αυξανεται και τα νευρα να τσιτωνουν ιδικα στο τελος της μερας!Γυρνανε και οι αντρες μας το βραδυ και ξεσπαει ο ενας στον αλλον...εμενα ειλικρινα με σωζει που δουλευω (και ας δουλευω στην ιδια εταιρεια με τον αντρα μου...δεν τον βλεπω ομως ολη μερα γιατι τις περισσοτερες ωρες ειναι εκτος γραφειου) γυρναω σπιτι κατα τις 6 με την μεγαλη μου και μεχρι να μαζευτουμε να παιξουμε λιγακι και να μαγειρεψουμε παει βραδυ...οποτε δεν εχουμε καιρο για πολλα νευρα :tongue: ξερενομαστε στον υπνο μετα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κοριτσαρες καλησπέρα. Συγχυσμένες σας βλέπω σημερα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθειστε να ηρεμησετε. Κακο μόνο στον εαυτό σας κάνετε. Λίγο οι πολιτικές εξελίξεις, λίγο η ζέστη, λίγο η κούραση της εγκυμοσύνης καταλαβαίνω πως έχετε φτάσει στα όρια σας. Όμως πραγματικά δεν αξίζει να μαλωνετε και να χαλιεστε. Σκεφτείτε και την ψυχουλα που κουβαλατε μέσα σας. Άλλωστε για αυτά δεν τραβαμε 9 μήνες ότι τραβαμε; Αξίζει τώρα στο τέλος να τα γεμίζουμε με αρνητικές ορμόνες;

Και για να ελαφρυνω λίγο το κλίμα θέλω να σας δηλωσω το εξής. Μετά από 8 μήνες εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι ο άντρας μου είναι έγκυος και εγώ είμαι ο σύζυγος. Διότι από την αρχή αυτός συνεχώς φοβόταν, αγχωνοταν, πρόσεχε και είχε ΤΡΕΛΕΣ ορμονες!!! Εγώ από την άλλη, στον κόσμο μου! Υπάρχουν και χειρότερα που λένε...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη καλε αντεεεεεε.....που ειναι στην κοσμαρα του....αχαχαχαχα:lol::lol: στην κοσμαρα των τσιου τσιου (πουλιων) ειναι οπως του λεω και γω...τρεις λαλουν και 2 χορευουν...αχαχαχα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...