Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καουρες καουρες καουρες:eek::-o:-o:cool: παντως δεν εχουνε σχεση με τα μαλλια του μωρου,χαλαρωνει ο οισοφαγος και κανει παλλινδρομη κινηση το οξινο περιεχομενο του στομαχου,γιαυτο εχουμε καουρες-ξινιλες στην εγκυμοσυνη....εχω και απο αυτο λοιπον...ολα τελεια ε???:wink:

Αμα θελησει καποιος να κανει μεταπτυχιακο πανω στη συμπτωματολογια της εγκυμοσυνης να πας ως εθελοντρια-δειγμα....δε νομιζω να υπαρχει κατι πιυ δεν εμφανισες αυτους τους εννια μηνες, χαχα....Αντε δεκα μερουλες εμειναν ωσπου να ησυχασεις!!!!!Καλα κανεις και ζεις τις μερες αυτες στο επακρο, πισω δε γυριζουν....Τα παιδια σου θα θυμουνται τοσα ομορφα για το καλοκαιρι που ηρθε η αδερφουλα τους στη ζωη τους....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα σκιτσακια σου ειναι super αλλα για αλλου ειναι αυτα....στην Ελλαδα δεν υπαρχει φιλοτιμο.σε βλεπουνε με τη κοιλια τουρλα και κανουνε οτι δεν βλεπουνε:-P:sad: Βοδια....

Καλημέρα κορίτσια Καλή εβδομάδα ακριβώς βροχούλα επειδή εδώ στην Ελλάδα.Είναι τόσο βόδια εγώ κάθε φορά που έμπαινα στο μετρό που πηγαινοερχομουν στην δουλειά τους σήκωνα ενώ με.έβλεπαν με.Την κοιλιά δεν είχαν φιλότιμο και έτσι και εγώ συγγνώμη μπορώ να κάτσω ας μου έλεγα κανένας Όχι...

ewKwp3.png

Ρε φιλεναδα ποτε κλεισαμε 36 εβδομαδες;;;;Γκλουπ!!!!!:P:confused:

Γεια σου μαρουσκακι μου Καλημέρα είδες πως πέρασε ο καιρός εγώ είμαι 36+4και μου φαίνεται πολύ περίεργο αλλά δεν βιάζομαι να γεννήσω ακόμα..Άσε που όσο πλησιάζει ο καιρός ψιλοαγχωνομαι...Όλα έτοιμα με το δωμάτιο της μπέμπας ρούχα στα συρτάρια όλα καθαρά φτιάξαμε και την κούνια της Όχι ότι θα την βάλω από την αρχή εκεί μέχρι και σεντόνια έβαλα..λίκνο έτοιμο όλα έτοιμα μόνο την κουρτίνα της περιμένω να πάρω και να βάλω το φωτιστικό της..Εντάξει όλα γίνονται μωρέ αλλά αν δεν είχα βοήθεια την μαμά μου θα είχα πελαγωσει μόνη μου...

ewKwp3.png

Κοριτσακι μου περνας ζορικα αυτες τις μερες,το καταλαβαινω και εχεις και ενα μωρο στην κοιλια που εισαι υπευθυνη γιαυτο,να πανε ολα καλα.μεγαλο το φορτιο σου ειναι και δυστυχως εμεις οι γυναικες παντα κουβαλαμε ολα τα βαρη του σπιτιου,ψυχολογικα και μη,και μην μου πει παλι καμια οτι και οι αντρες συμμετεχουν αλλα με τον δικο τους τροπο,γιατι πολυ θα ηθελα να εμπαιναν οι αντρες και στην δικη μας θεση,να βιωνουν τις αγωνιες μας,τα αγχη μας,την κουραση μας,τις ευθυνες μας, τις υποχρεωσεις μας,τους πολλαπλους ρολους μας και τις απαιτησεις που εχουν απο εμας.....ενα πλασμα φτιαγμενο για δεκαδες ρολους,μονο μηχανη μου θυμιζω,κουρδισμενη να παραγω εργο ασταματητα και αδιαμαρτυρητα.Και δεν εχουμε το δικαιωμα να εχουμε αναγκες και να απαιτουμε να μας τις εκπληρωσουνε??ε τοτε γ@&ησεμε!!!!!καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου,πες τα να ηρεμησεις.μου θυμιζεις εμενα που ημουνα χωμα τον χειμωνα με τα ενδοοικογενειακα προβληματα με τον συζυγο και πως δεν κατεφυγα στον ψυχιατρο θαυμα ητανε τελικα.!!!!.στα προθυρα της τρελας βρισκομουνα....δεν λεω οτι και εσυ καπως ετσι εισαι τωρα,και μακαρι να μην φτασεις εκει ποτε εγω ομως εφτασα ενα σκαλοπατι πριν τον ολεθρο.....και εγκυος ταυτοχρονα!!!! με χαλια τις ορμονες και ολα τα "καλα " μιας εγκυμοσυνης....Υπομονη,ολοι εχουμε τα προβληματα μας,θα ζησουμε με αυτα,τι να κανουμε???

Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν βροχούλα όπως τα λες είναι ούτε τι περνάμε εμείς ..εμένα ο άντρας μου χθες ενώ είχε πάει για καφέ ήθελε να ξεσκασει λίγο αλλά εγώ δεν ήθελα να βγω και περίμενα την μανούλα μου να φτιάξουμε το δωμάτιο της μπέμπας τέλος πάντων δεν ήθελα να πάω..Όταν γύρισε στο σπίτι είχε μια μούρη μέχρι κάτω..τελείωσα με την μαμά φεύγει και του λέω τι έχεις και τέτοια και λόγω της κατάστασης στην χώρα πρέπει δηλ.να μας πεθάνει..Και μου ξεκινάει μια επίθεση ότι ζω σε ροζ συννεφάκι και τέτοια,την καταστροφή Όχι ότι είμαι πιο αισιόδοξη μέχρι που.γίναμε κωλος και δεν μου μίλαγε..Δεν πειράζει.ξυδακι δεν φτάνει που δεν φταίω μου το παίζει και βαρύ πεπόνι..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια.Κροκετ μου αντε με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας να δεις τα παιδακια σου και να μπειτε σε ρυθμο.Περαστικα στο αρρωστουλι σου.Μαριανθη ωραιες οι εικονιτσες.Για τα λεωφορεια δε ξερω αλλα χθες στο h&m στις ουρες των ταμειων μονο μια κοπελα μ εστελνε μπρι

οστα και οι αλλοι ξινιζαν.Μαρουσκα ποτε σου παν οι γιατροι οτι θα φτιαξει το ποδι?Θελει πολλες μερες?Εμεις χθες εντελει πηγαμε για φαγητο οι τεσσερις μας,οπου εβλεπα τον αντρα μου καπως περιεργι προς εμενα.Το βραδυ που γυρισαμε αρχισε οτι δεν τον καραλαβαινω και τετοια και γιναμε κ..ος.Νευριασα τοσο πολυ που κατεληξα στον καναπε,μπορει πρωτη φορα στη ζωη μου.Τελοσπαντων,το σταματαω εδω,να λεμε για τα μωρα μας να χαιρομαστε,δε θελω να σας πρηζω.Παω να βαλω κι ενα πλυντηριο μωρουδιακα,λιγες δουλιτσες και το μεσημερι μαλλον θα παμε για μπανιο,οχι μαζι γιατι δουλευει,με την κουμπαρα μου.Φιλια

Αχ κοριτσάκι μου τι να κάνεις κάνε υπομονή έτσι και αλλιώς μόνο εμείς είμαστε υποχρεωμένες να κάνουμε υπομονή..σε καταλαβαίνω πολύ ειδικά στην φάση που βρισκόμαστε εμάς να δω ποιος μας καταλαβαίνει...ελπίζω να τα ξέχασες όλα και να πέρασες όμορφα στο μπανακι σου...

ewKwp3.png

Αμα θελησει καποιος να κανει μεταπτυχιακο πανω στη συμπτωματολογια της εγκυμοσυνης να πας ως εθελοντρια-δειγμα....δε νομιζω να υπαρχει κατι πιυ δεν εμφανισες αυτους τους εννια μηνες, χαχα....Αντε δεκα μερουλες εμειναν ωσπου να ησυχασεις!!!!!Καλα κανεις και ζεις τις μερες αυτες στο επακρο, πισω δε γυριζουν....Τα παιδια σου θα θυμουνται τοσα ομορφα για το καλοκαιρι που ηρθε η αδερφουλα τους στη ζωη τους....

Καλημερουδια!! Σε αυτην την εγκυμοσυνη μια χαρα ειμαι να φανταστεις,που να με εβλεπες στον γιο μου:mad::xΓια τα αναθεμα ημουνα:(:(χαχαχα

Οσο για το νεο μελος η' θα γελασουνε η' θα κλαψουνε με μαυρο δακρυ τα πουλακια μου:rolleyes::rolleyes: ειδομεν!!!!! Μακαρι να ειναι οπως τα λες βεβαια,θα σας ενημερωνω χαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Kαλημέρα κορίτσια μου! Καλά τι γίνεται, χθες ήταν η μέρα του μαλώματος με τους άντρες μας? Κι εγώ μαλωσα με τον δικό μου, του ζήτησα να βγούμε για ένα φαγητό και μου είπε οτι δεν έχει όρεξη, άλλη φορά. Καλά βρε του λεω, τόσες μέρες κλεισμένη μεσα στο σπίτι ήμουν, ελειπες και εσύ και εβλεπα μόνο τα ντουβάρια, και σου ζητάω να βγούμε μια φορά και μου αρνείσαι? Τι αλλη φορά, να γεννήσω πρώτα περιμενεις? Τα νεύρα μου κρόσια, δεν είμαι καλά, τα φουσκωσα κι εγώ στο μυαλό μου, λιγο οι ορμόνες λίγο η κλεισούρα, άρχισα να τσιρίζω. Μου ζήτησε συγνωμη, δεν σκέφτηκε λεει. Αλλά εμενα μου χαλασε η διάθεση και δεν βγήκαμε τελικα. Τον έστειλα ομως και μου πηρε παγωτό, το τσακισα βραδιάτικα.

Αντε να γεννήσουμε κορίτσια με το καλο, μια μια να παίρνουμε σειρά. Η μικρή μου παραζωήρεψε, τεντώνει απο τη μια μεριά τον κώλο και απο την άλλη βαζει αντίσταση τα ποδια και σπρώχνει. Η κοιλιά μου τεντώνεται σε δυο σημεία, αριστερά και δεξιά, και αυτή εκει, στην τσίτα, δεν χαλαρώνει λιγο, τι προσπαθει να κανει αναρωτιέμαι. Τρυπα θελει να ανοιξει να βγει?

Βλεπω τα ετοιμασατε σχεδον τα μωρουδιακά ε? Εγώ βαλιτσούλα έχω φτιάξει σχεδον, λιγα πραγματα μου λειπουν. Και απο αγορές εμεινε καρότσι και τα τελευταια ψιλολόγια. Πήρα και αφρολουτράκι, ένα βιολογικό της weleda, αν και λεει τον πρωτο καιρο σκετο νεράκι με λιγο αμυγδαλελαιο, δεν χρειάζεται αφρόλουτρα. Πηρα και δυο πακετα παμπερς να έχουμε. Πω πω τα βλεπω και δεν το πιστεύω!

c8i6p2.png

Kαλημέρα κορίτσια μου! Καλά τι γίνεται, χθες ήταν η μέρα του μαλώματος με τους άντρες μας? Κι εγώ μαλωσα με τον δικό μου, του ζήτησα να βγούμε για ένα φαγητό και μου είπε οτι δεν έχει όρεξη, άλλη φορά. Καλά βρε του λεω, τόσες μέρες κλεισμένη μεσα στο σπίτι ήμουν, ελειπες και εσύ και εβλεπα μόνο τα ντουβάρια, και σου ζητάω να βγούμε μια φορά και μου αρνείσαι? Τι αλλη φορά, να γεννήσω πρώτα περιμενεις? Τα νεύρα μου κρόσια, δεν είμαι καλά, τα φουσκωσα κι εγώ στο μυαλό μου, λιγο οι ορμόνες λίγο η κλεισούρα, άρχισα να τσιρίζω. Μου ζήτησε συγνωμη, δεν σκέφτηκε λεει. Αλλά εμενα μου χαλασε η διάθεση και δεν βγήκαμε τελικα. Τον έστειλα ομως και μου πηρε παγωτό, το τσακισα βραδιάτικα.

Αντε να γεννήσουμε κορίτσια με το καλο, μια μια να παίρνουμε σειρά. Η μικρή μου παραζωήρεψε, τεντώνει απο τη μια μεριά τον κώλο και απο την άλλη βαζει αντίσταση τα ποδια και σπρώχνει. Η κοιλιά μου τεντώνεται σε δυο σημεία, αριστερά και δεξιά, και αυτή εκει, στην τσίτα, δεν χαλαρώνει λιγο, τι προσπαθει να κανει αναρωτιέμαι. Τρυπα θελει να ανοιξει να βγει?

Βλεπω τα ετοιμασατε σχεδον τα μωρουδιακά ε? Εγώ βαλιτσούλα έχω φτιάξει σχεδον, λιγα πραγματα μου λειπουν. Και απο αγορές εμεινε καρότσι και τα τελευταια ψιλολόγια. Πήρα και αφρολουτράκι, ένα βιολογικό της weleda, αν και λεει τον πρωτο καιρο σκετο νεράκι με λιγο αμυγδαλελαιο, δεν χρειάζεται αφρόλουτρα. Πηρα και δυο πακετα παμπερς να έχουμε. Πω πω τα βλεπω και δεν το πιστεύω!

Καλημέρα Ευαγγελία μου Καλή εβδομάδα απο τι φαίνεται Ήταν η μέρα του τσακωμού χθες..Αυτό είναι το θέμα.ότι ενώ πρέπει να καταλαβαίνουν και λίγο τις ορμόνες μας Δεν το κάνουν...Τέλος πάντων και εμένα η μπέμπα μου όλη την ώρα με πιέζει πάνω κάτω δεξιά αριστερά αφού λέω θα μου φύγει από κάτω ..Και εμείς δεν το έχουμε πάρει ακόμη το καρότσι θα το πάρουμε και αυτό.

ewKwp3.png

Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν βροχούλα όπως τα λες είναι ούτε τι περνάμε εμείς ..εμένα ο άντρας μου χθες ενώ είχε πάει για καφέ ήθελε να ξεσκασει λίγο αλλά εγώ δεν ήθελα να βγω και περίμενα την μανούλα μου να φτιάξουμε το δωμάτιο της μπέμπας τέλος πάντων δεν ήθελα να πάω..Όταν γύρισε στο σπίτι είχε μια μούρη μέχρι κάτω..τελείωσα με την μαμά φεύγει και του λέω τι έχεις και τέτοια και λόγω της κατάστασης στην χώρα πρέπει δηλ.να μας πεθάνει..Και μου ξεκινάει μια επίθεση ότι ζω σε ροζ συννεφάκι και τέτοια,την καταστροφή Όχι ότι είμαι πιο αισιόδοξη μέχρι που.γίναμε κωλος και δεν μου μίλαγε..Δεν πειράζει.ξυδακι δεν φτάνει που δεν φταίω μου το παίζει και βαρύ πεπόνι..

Ξερεις και τι αλλο παιζει ε?περα απο αυτα που λες και εχεις δικιο, η ελλειψη σεξ τους κανει αγνωριστους στην συμπεριφορα τους.λες και για εμας ειναι ολα ροδινα.αμα δεν τους δινεις κοκο για πολυ καιρο,θυμωνουν-κακιωνουν πως να το πω???τους φταινε ολα,ακομα και τα πιο απλα.για μενα παιζει ρολο και η αγ@μια που τους βαραει στο κεφαλι.αλλα τι να κανουμε αγαπη μου?ακομα και για αυτο φροντιζουνε να μας φορτωνουν με τυψεις λες και ειναι στο χερι μας ...:roll::roll:τι να πω?? Δεν ξερω :roll:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλε εγω τριτη εγκυμοσυνη περναω και ακομα δεν εχει καταλαβει ο δικος μου οτι οι ορμονες της εγκυου ειναι αλλη φαση....!!!!!! Νομιζετε πως θα καταλαβουν ποτε οι αντρες τις γυναικες ? Για αλλες απαιτησεις ομως ειναι μανουλες καημενες...εκει πρεπει να κατανοουμε εμεις.Ατιμη κοινωνια,αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις...

Ωρα εχει να μπει καμια να μου πει το αντιθετο!!!Αμα θελει να την δαγκωσω ας μπει χαχαχα:D:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα Ευαγγελία μου Καλή εβδομάδα απο τι φαίνεται Ήταν η μέρα του τσακωμού χθες..Αυτό είναι το θέμα.ότι ενώ πρέπει να καταλαβαίνουν και λίγο τις ορμόνες μας Δεν το κάνουν...Τέλος πάντων και εμένα η μπέμπα μου όλη την ώρα με πιέζει πάνω κάτω δεξιά αριστερά αφού λέω θα μου φύγει από κάτω ..Και εμείς δεν το έχουμε πάρει ακόμη το καρότσι θα το πάρουμε και αυτό.

Δεν τις καταλαβαίνουν τις ορμόνες μας, και όσο και να λένε ότι συμπάσχουν το τι περνάμε δεν μπορούν να το ξέρουν. Ο δικός μου μέσα στην τρελή χαρά που θα γίνει μπαμπάς, όλα ρόδινα. Εγώ πολλές φορές έχω τα πάνω μου και τα κάτω μου, άλλες φορες τα νεύρα μου, άλλες με πιάνουν τα ψυχολογικά μου, οι άλλοι με βλέπουν και αναρωτιούνται γιατί. Δεν πειράζει, είναι η θυσίες για το θαύμα της μητρότητας. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Όπως ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει τις ορμόνες και τα νεύρα, αντίστοιχα δεν μπορεί να καταλάβει πώς νιώθω όταν κουνιέται το παιδί μου, όταν έχει λόξυγγα, όταν τεντώνεται, όταν τη χαιδέυω και αντιδράει. Είναι μεγάλη ευλογία να κοιμάσαι και να ξυπνάς 9 μήνες με το παιδί σου μέσα σου και να το νιώθεις να μεγαλώνει. Όπως δεν καταλαβαίνουν τα κακά έτσι δεν καταλαβαίνουν και τα καλά, και λογικό είναι όταν κάτι δεν το ζεις!

Xαλάλι λοιπόν και τα νεύρα και όλα, ας κάνουμε κι εμείς τα στραβά μάτια όταν μπορούμε.

c8i6p2.png

Ξερεις και τι αλλο παιζει ε?περα απο αυτα που λες και εχεις δικιο, η ελλειψη σεξ τους κανει αγνωριστους στην συμπεριφορα τους.λες και για εμας ειναι ολα ροδινα.αμα δεν τους δινεις κοκο για πολυ καιρο,θυμωνουν-κακιωνουν πως να το πω???τους φταινε ολα,ακομα και τα πιο απλα.για μενα παιζει ρολο και η αγ@μια που τους βαραει στο κεφαλι.αλλα τι να κανουμε αγαπη μου?ακομα και για αυτο φροντιζουνε να μας φορτωνουν με τυψεις λες και ειναι στο χερι μας ...:roll::roll:τι να πω?? Δεν ξερω :roll:

Ναι μαναρακο μου αλλά δεν του φταίω εγώ που αυτός δεν μπορεί τώρα να με .....Επειδή έχω μέσα την κόρη του και εμένα μου λείπει αυτό λογικό είναι.σχεδόν 9μηνες αλλά εμείς πάντα πρέπει να προσέχουμε μην τους στεναχωρησουμε μην τους κάνουμε.να αισθάνονται άσχημα αλλά αυτοί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και χωρίς να σκέφτονται την δικιά μας Ψυχολογία Ε όχι έτσι.Είσαι Εσύ που να δεις καλέ.μου τι ωραίο.γαϊδούρι γίνομαι εγώ.

ewKwp3.png

Ναι μαναρακο μου αλλά δεν του φταίω εγώ που αυτός δεν μπορεί τώρα να με .....Επειδή έχω μέσα την κόρη του και εμένα μου λείπει αυτό λογικό είναι.σχεδόν 9μηνες αλλά εμείς πάντα πρέπει να προσέχουμε μην τους στεναχωρησουμε μην τους κάνουμε.να αισθάνονται άσχημα αλλά αυτοί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και χωρίς να σκέφτονται την δικιά μας Ψυχολογία Ε όχι έτσι.Είσαι Εσύ που να δεις καλέ.μου τι ωραίο.γαϊδούρι γίνομαι εγώ.

Αχ κοριτσακι μου οταν πριν καποιους μηνες γυρισα και ειπα οτι εμεις οι γυναικες ειμαστε αδικημενες απο την κουνια μας,να κατι τετοια εννοουσα.και πεσανε οι περισσοτερες να με φατε:eek::mad:

Οταν εσυ γεννας το παιδι του αντρα και ο αλλος σκεφτεται με το κατω κεφαλι ως επι το πληστον,τοτε τι μου λες και τι σου λεω?? Ο ρολος ο δικος μας ειναι ο ταδε και ο ρολος του αντρα ειναι?????? για θυμισε μου ποιος ειναι...??????

Γιατι εγω βλεπω παντου γυρω μου και συζηταω με κοπελες αλλες και καταληγω στο ιδιο συμπερασμα.οτι οι αντρες σκεφτονται με το κατω κεφαλι,ειτε βρεχει ειτε χιονιζει ειτε εχετε μαλωσει ειτε εισαι κουρασμενη ειτε ειτε ειτε......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα σας κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Βασικά σας διαβάζω και γελάω... με την καλή έννοια και για το λόγο οτι συμπάσχουμε τελικά ... κάτι που δεν περίμενα να πω την αλήθεια. Οι άντρες όντως ζουν στον κόσμο τους. Εμείς σχεδόν καθημερινά με κάτι θα αρπαχτούμε ... πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τι περνάμε.... οτι αυτές οι ρημαδοορμόνες κάνουν πολυ μεγάλη ζημιά. Εμένα είναι και τρελαμένος με τα τεκτενόμενα τησ κυβέρνησης... σκέφτεται το άυριο και καλά κάνει αλλά... δεν μπορώ να καθήσω και εγώ να παρακολουθώ όλη μέρα τηλεόραση και να χαλιέμαι ή να φορτώνω με άγχος τον εαυτό μου. Αυτό που με νοιάζει είναι να φέρω στον κόσμο την κορούλα μου.

Τους τη σπάει επίσης πολύ η έλειψη σεξ (εδω που τα λέμε είναι αρκετά μεγάλη).

Τεσπα... ζέστη σήμερα.. μπιφτεκάκια θα φτιάξω. Είναι και μια πολύ ξεχωριστή εβομάδα γιατί την Παρασκευή παντρέυεται ο αδερφούλης μου. Απίστευτο.... μετά απο 9 μήνες που παντρέυτηκα εγω.... τώρα εκείνος... και στο καπάκι μετά.... το μωράκι μου θα έρθει στη ζωή. Αυτά σκέφτομαι και χαμογελάω. :D:D

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...