Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχήν μεγιά το νέο τικεράκι! Είναι τόσο γλυκούλικο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το καλό η έξοδό σου και η επιστροφή στο σπίτι σύντομα! Θα μείνεις Αθήνα μέχρι να βγει και το νινί ή θα επιστρέψεις στο νησί και θα ξαναγυρίσεις όταν θα βγει το μικρό;

Περαστικούλια στον μεγάλο σου!

Οχι θα μεινω Αθηνα ,εξαλλου απο οτι μας εχουν πει ειναι υποθεση 2-3 ημερων την τριτη θα τον παρουμε μαλλον.

ο μεγαλος εφτασε 39,5!! ψηθηκε το πουλακι μου :(:(

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας αρέσουν;

[ATTACH]1641[/ATTACH]

[ATTACH]1642[/ATTACH]

[ATTACH]1643[/ATTACH]

[ATTACH]1644[/ATTACH]

Ειναι πολυ ομορφα αλλα δυστυχως κανεις δεν το κανει οπου και να πηγα ειδικα τωρα στο τελος με την κοιλια να κανεις δεν συγκινηθηκε

79o6p3.png

Καλημερα Μανουλες! τι κανετε??? εγω σημερα βγαινω,στεναχωριεμαι που θα αφησω εδω το μπεμπακι μου αλλα δεν γινεται διαφορετικα περιμενουμε να σταθεροποιηθει το βαρος του λιγο μαλλον τριτη θα βγει και το νινι

Ο μεγαλος μου απο χθες εχει πυρετο..... εχω καταστεναχωρηθει που το αγορακι μου ειναι αρρωστο και δεν ειμαι εκει να το περιποιηθω......

Περαστικα βρε πουλακι μου....εισαι μακρια ειναι κι η δυσκολη τριτη μερα μετα τη γεννα....υπομονη....δυο τρεις μερουλες ακομη μακρια απο τα παιδακια σου....κι εγω το πρωτο βραδυ εκλαιγα στο τηλεφωνο μαζι με τον αντρα μου και μενω ακριβως πισω απο το νοσοκομειο, οχι εσυ που τους εχεις στη Συρο!!!Με γεια το τικερακι!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Σας αρέσουν;

[ATTACH]1641[/ATTACH]

[ATTACH]1642[/ATTACH]

[ATTACH]1643[/ATTACH]

[ATTACH]1644[/ATTACH]

Χαχα ωραια ειναι, αλλα δεν τηρουνται παντου...Κι οχι μονο στα μεσα μεταφορας, αλλα σε τραπεζες, ταχυδρομεια... Καλημερα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια.Κροκετ μου αντε με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας να δεις τα παιδακια σου και να μπειτε σε ρυθμο.Περαστικα στο αρρωστουλι σου.Μαριανθη ωραιες οι εικονιτσες.Για τα λεωφορεια δε ξερω αλλα χθες στο h&m στις ουρες των ταμειων μονο μια κοπελα μ εστελνε μπρι

οστα και οι αλλοι ξινιζαν.Μαρουσκα ποτε σου παν οι γιατροι οτι θα φτιαξει το ποδι?Θελει πολλες μερες?Εμεις χθες εντελει πηγαμε για φαγητο οι τεσσερις μας,οπου εβλεπα τον αντρα μου καπως περιεργι προς εμενα.Το βραδυ που γυρισαμε αρχισε οτι δεν τον καραλαβαινω και τετοια και γιναμε κ..ος.Νευριασα τοσο πολυ που κατεληξα στον καναπε,μπορει πρωτη φορα στη ζωη μου.Τελοσπαντων,το σταματαω εδω,να λεμε για τα μωρα μας να χαιρομαστε,δε θελω να σας πρηζω.Παω να βαλω κι ενα πλυντηριο μωρουδιακα,λιγες δουλιτσες και το μεσημερι μαλλον θα παμε για μπανιο,οχι μαζι γιατι δουλευει,με την κουμπαρα μου.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Kαλημερα κοριτσια.Κροκετ μου αντε με το καλο να επιστρεψετε σπιτακι σας να δεις τα παιδακια σου και να μπειτε σε ρυθμο.Περαστικα στο αρρωστουλι σου.Μαριανθη ωραιες οι εικονιτσες.Για τα λεωφορεια δε ξερω αλλα χθες στο h&m στις ουρες των ταμειων μονο μια κοπελα μ εστελνε μπρι

οστα και οι αλλοι ξινιζαν.Μαρουσκα ποτε σου παν οι γιατροι οτι θα φτιαξει το ποδι?Θελει πολλες μερες?Εμεις χθες εντελει πηγαμε για φαγητο οι τεσσερις μας,οπου εβλεπα τον αντρα μου καπως περιεργι προς εμενα.Το βραδυ που γυρισαμε αρχισε οτι δεν τον καραλαβαινω και τετοια και γιναμε κ..ος.Νευριασα τοσο πολυ που κατεληξα στον καναπε,μπορει πρωτη φορα στη ζωη μου.Τελοσπαντων,το σταματαω εδω,να λεμε για τα μωρα μας να χαιρομαστε,δε θελω να σας πρηζω.Παω να βαλω κι ενα πλυντηριο μωρουδιακα,λιγες δουλιτσες και το μεσημερι μαλλον θα παμε για μπανιο,οχι μαζι γιατι δουλευει,με την κουμπαρα μου.Φιλια

Ξεσπαμε παντα τη στεναχωρια μας στα πιο αγαπημενα προσωπα...Αυτο εκανε ο αντρας σου....Εσυ νευριασες γτ ενιωσες αδικημενη και εγινε ο,τι εγινε....Εχεις δικιο γτ δε σου ανοιγεται απο τη μια και σου λεει οτι δεν τον καταλαβαινεις απο την αλλη....Εχει δικιο γτ μαλωσε με το συνεργατη και με οσα γινονται δεν ξερει τι του- και αρα τι ΣΑΣ- ξημερωνει....Μην τα πεις στην κουμπαρα και τα ξαναθυμηθεις....Αστα πισω και καντου μια αγκαλια οταν τον δεις.... Θα δεις εναν αλλο αντρα....Φυσικα και θα μας τα λες....Δεν ειναι μονο τα μωρα του Ιουλιου-Αυγουστου στη ζωη μας...ειναι ο συζυγος, η δουλεια, τα υπαρχοντα παιδια, ολα...Οσο για το ποδι στις 20 θα παω να βγαλουμε τα ραμματα,ποτε ειναι καλυτερα θα το καταλαβω μονη μου....σημερα το πατησα, ξεθαρρεψα, συμμαζεψα την κουζινα που ηταν σκτ και τωρα καθομαι στα αυγα μου γτ πρηστηκε κι αρχισε κι ο γνωστος πονος στην κοιλια που τοσες μερες με ειχε ξεχασει!Βαλαμε το μεγαλο να παρει ηλεκτρικη στο μεσαιο οροφο, τα μικρα ξεσκονισαν, εμεινε το σφουγγαρισμα.Τι καλα να τα εκαναν παντα αυτοι!!!!Τους εταξε ο ανηρ playstation το απογευμα γι αυτο! Ξερω οτι δεν ειναι καλο να μαθαινουν στα ανταλλαγματα για να κανουν κατι, αλλα μεχρι να μαθουν να βοηθανε απλως γτ θελουν να βοηθησουν το κανουμε κι αυτο.Καλο απογευμα σε ολες....Αντωνιτσα...θα σας σκεφτομαι....περιμενω νεακια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ξεσπαμε παντα τη στεναχωρια μας στα πιο αγαπημενα προσωπα...Αυτο εκανε ο αντρας σου....Εσυ νευριασες γτ ενιωσες αδικημενη και εγινε ο,τι εγινε....Εχεις δικιο γτ δε σου ανοιγεται απο τη μια και σου λεει οτι δεν τον καταλαβαινεις απο την αλλη....Εχει δικιο γτ μαλωσε με το συνεργατη και με οσα γινονται δεν ξερει τι του- και αρα τι ΣΑΣ- ξημερωνει....Μην τα πεις στην κουμπαρα και τα ξαναθυμηθεις....Αστα πισω και καντου μια αγκαλια οταν τον δεις.... Θα δεις εναν αλλο αντρα....Φυσικα και θα μας τα λες....Δεν ειναι μονο τα μωρα του Ιουλιου-Αυγουστου στη ζωη μας...ειναι ο συζυγος, η δουλεια, τα υπαρχοντα παιδια, ολα...Οσο για το ποδι στις 20 θα παω να βγαλουμε τα ραμματα,ποτε ειναι καλυτερα θα το καταλαβω μονη μου....σημερα το πατησα, ξεθαρρεψα, συμμαζεψα την κουζινα που ηταν σκτ και τωρα καθομαι στα αυγα μου γτ πρηστηκε κι αρχισε κι ο γνωστος πονος στην κοιλια που τοσες μερες με ειχε ξεχασει!Βαλαμε το μεγαλο να παρει ηλεκτρικη στο μεσαιο οροφο, τα μικρα ξεσκονισαν, εμεινε το σφουγγαρισμα.Τι καλα να τα εκαναν παντα αυτοι!!!!Τους εταξε ο ανηρ playstation το απογευμα γι αυτο! Ξερω οτι δεν ειναι καλο να μαθαινουν στα ανταλλαγματα για να κανουν κατι, αλλα μεχρι να μαθουν να βοηθανε απλως γτ θελουν να βοηθησουν το κανουμε κι αυτο.Καλο απογευμα σε ολες....Αντωνιτσα...θα σας σκεφτομαι....περιμενω νεακια....

ποσο δικιο εχεις... κ ποσο ωραια τα ειπες....

εντωμεταξυ πολυ στεναχωρεθηκα με το ατυχημα σου. ευχομαι χιλια περαστικα κ καλη αναρωση, οσο για τις δδουλειες του σπιτιου κ τα παιδια μη το σκεφεσαι το ανταλαγμα!! τα πουλακια μου σε βοηθησαν.. μπραβο τους!

ποσο δικιο εχεις... κ ποσο ωραια τα ειπες....

εντωμεταξυ πολυ στεναχωρεθηκα με το ατυχημα σου. ευχομαι χιλια περαστικα κ καλη αναρωση, οσο για τις δδουλειες του σπιτιου κ τα παιδια μη το σκεφεσαι το ανταλαγμα!! τα πουλακια μου σε βοηθησαν.. μπραβο τους!

Εριξα πολυ κλαμα αυτες τις μερες....τωρα απλως σκεφτομαι οτι τα δυσκολα περασαν, το δωματιο του μωρου ειναι πανετοιμο, μεχρι σεντονι του εστρωσα και οι τελευταιες δουλειες θα γινουν....Ευχαριστω, φιλακια στο μπομοιρινι σου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???? σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες σας!!!!!

Marouskaki μου τι επαθες βρε κοριτσι μου προσεχε μην εχεις αλλα!!!! περαστικα ευχομαι

Καλε τι παθατε ολες και βιαζεστε να γεννησετε???? αφηστε τα νινακια να βγουν οταν ειναι ετοιμα!

τα νεα μας ο μπεμπουλης μας βγηκε απο την θερμοκοιτιδα! εχασε 80 γραμμαρια αναμενομενω μας ειπαν ειναι 2160 εγω μαλλον αυριο θα βγω το νινακι θα μεινει 1-2 μερες ακομα να αρχισει να περνει βαρος χθες τον ταισα κιολας! κοριτσια δεν το πιστευω οτι ειναι δικος μου! ειναι τοσο μικρουλης!

Σημερα εχει γενεθλια και ο μεσαιος μου στεναχωριεμαι λιγο που δεν θα ειμαι μαζι του αλλα λιγες μερες εμειναν περιμενω πως και πως να γυρισω στα παιδακια μου! εχω να τα δω απο 1 ιουλιου!!!

Εγω ειμαι καλα σηκωνομαι δεν ποναω πολυ!

Αχ κοριτσια μου σας ευχομαι συντομα και στα δικα σας!!!!!!!

Κοπελα μου να σου ζησει το παλικαρακι σου( ο μεσαιος), να σου ζησει το μικρουλι σου και γρηγορα να πατε σπιτακι σας και περαστικα στο μεγαλο παλικαρι σου,μην στεναχωριεσαι,θα σε δει σε 2- 3 μερουλες και θα ειναι ολα οπως παλια.Να μου πεις μονο μια μανα νιωθει το κενο που δημιουργειται οταν δεν εχει το παιδι της κοντα της οταν την εχει αναγκη,υπομονη και θα τον κανεις μια τεραστια αγκαλια και θα τα ξεχασει ολα.Εισαι πολυ τυχερη μανουλα που εχεις τρια γερα παιδακια.Να τα χαιρεσαι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερουδια τσουπρες!Εγω εδω κλασικα στον καναπε μου ξαπλα...εκλεισα δυο 24ωρα κι ακομη να πατησω το ποδι,αδυνατον....Ψαχνουμε μαστορα για τα υαλοτουβλα αφου ο μπιπ που περιμεναμε δυο βδομαδες μας πουλησε....Σημερα τελειωνει η μαμα μου το σιδερωμα των κουρτινων οποτε παιδικο θα εχουμε τουλαχιστον κομπλε!!!Θυμηθειτε τι ειπαμε για σημερα κι αυριο ε...Αυριο περιμενω τα νεα σας για το πως περασατε το σαββατοβραδο οκ;;;

Κοριτσι μου εσυ ποση υπομονη να κανεις? Καλα κανεις και βαζεις τα παλικαρια σου να βοηθανε στο σπιτι,δεν ειναι ντροπη και δευτερον,τους το ζητας τωρα που εχεις αναγκη και χρειαζεσαι βοηθεια.ανθρωπος εισαι και εσυ....πρεπει ολοι να βοηθανε τη νοικοκυρα του σπιτιου,που πασχιζει να ειναι ολοι και ολα τακτοποιημενα.Αντε με το καλο και το καθαρο σπιτι σας και καλη αναρρωση μαναρι......ειπαμε κανε ευχελαιο!

Εμεις χθες ειχαμε γαμο και τραπεζι!γυρισαμε δυο το βραδυ και σημερα ολη μερα θαλασσα!τα παιδια παντως ξεσαλωσαν δυο μερες τωρα ! αρχιζω να μετραω αντιστροφα τα μπανακια μου 10 μερουλες μου εμειναν, γιαυτο προσπαθω να εκμεταλλευτω τις αποδρασεις μαζι με ολη την οικογενεια,τη θαλασσα,τα παρκα,τις βολτες,τα παντα ολα.κανω λες και δεν θα ξαναβγω απο το σπιτι ποτε ξανα,λες και θα με κλεισουνε σε καμια φυλακη και θελω να το ζησω τωρα 1000% ειτε μπορω ειτε δεν μπορω,ειτε ποναω ειτε δεν ποναω,ειτε πονανε τα ποδια μου,τα κοκκαλα μου το σωμα μου ολο,το παλευω να ακολουθω το προγραμμα των παιδιων,κιας κλαιω το βραδυ απο τους πονους στην μεση και το καψιμο στα ποδια....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσακι μου περνας ζορικα αυτες τις μερες,το καταλαβαινω και εχεις και ενα μωρο στην κοιλια που εισαι υπευθυνη γιαυτο,να πανε ολα καλα.μεγαλο το φορτιο σου ειναι και δυστυχως εμεις οι γυναικες παντα κουβαλαμε ολα τα βαρη του σπιτιου,ψυχολογικα και μη,και μην μου πει παλι καμια οτι και οι αντρες συμμετεχουν αλλα με τον δικο τους τροπο,γιατι πολυ θα ηθελα να εμπαιναν οι αντρες και στην δικη μας θεση,να βιωνουν τις αγωνιες μας,τα αγχη μας,την κουραση μας,τις ευθυνες μας, τις υποχρεωσεις μας,τους πολλαπλους ρολους μας και τις απαιτησεις που εχουν απο εμας.....ενα πλασμα φτιαγμενο για δεκαδες ρολους,μονο μηχανη μου θυμιζω,κουρδισμενη να παραγω εργο ασταματητα και αδιαμαρτυρητα.Και δεν εχουμε το δικαιωμα να εχουμε αναγκες και να απαιτουμε να μας τις εκπληρωσουνε??ε τοτε γ@&ησεμε!!!!!καλα κανεις και τα βγαζεις απο μεσα σου,πες τα να ηρεμησεις.μου θυμιζεις εμενα που ημουνα χωμα τον χειμωνα με τα ενδοοικογενειακα προβληματα με τον συζυγο και πως δεν κατεφυγα στον ψυχιατρο θαυμα ητανε τελικα.!!!!.στα προθυρα της τρελας βρισκομουνα....δεν λεω οτι και εσυ καπως ετσι εισαι τωρα,και μακαρι να μην φτασεις εκει ποτε εγω ομως εφτασα ενα σκαλοπατι πριν τον ολεθρο.....και εγκυος ταυτοχρονα!!!! με χαλια τις ορμονες και ολα τα "καλα " μιας εγκυμοσυνης....Υπομονη,ολοι εχουμε τα προβληματα μας,θα ζησουμε με αυτα,τι να κανουμε???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καουρες καουρες καουρες:eek::-o:-o:cool: παντως δεν εχουνε σχεση με τα μαλλια του μωρου,χαλαρωνει ο οισοφαγος και κανει παλλινδρομη κινηση το οξινο περιεχομενο του στομαχου,γιαυτο εχουμε καουρες-ξινιλες στην εγκυμοσυνη....εχω και απο αυτο λοιπον...ολα τελεια ε???:wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σας αρέσουν;

[ATTACH]1641[/ATTACH]

[ATTACH]1642[/ATTACH]

[ATTACH]1643[/ATTACH]

[ATTACH]1644[/ATTACH]

Τα σκιτσακια σου ειναι super αλλα για αλλου ειναι αυτα....στην Ελλαδα δεν υπαρχει φιλοτιμο.σε βλεπουνε με τη κοιλια τουρλα και κανουνε οτι δεν βλεπουνε:-P:sad: Βοδια....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...