Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Μια χαρά !! Εγώ δεν είχα κάνει ωοληψια σε εκείνο τον κύκλο της ετ σκέψου ήταν τελείως τεχνητό. 
      Δε νομίζω να τραβηχτείς, δεμένες μας έχουν κιόλας 🤣 Πάρε μια βαθιά ανάσα. Εγώ συνήθως έσφιγγα το χέρι της μαίας μέχρι να το σπάσω 🤣

Ναι ναι κ αυτό βοηθάει....ας πονέσουν κ εκείνες λίγο!!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερουδια τσουπρες!Εγω εδω κλασικα στον καναπε μου ξαπλα...εκλεισα δυο 24ωρα κι ακομη να πατησω το ποδι,αδυνατον....Ψαχνουμε μαστορα για τα υαλοτουβλα αφου ο μπιπ που περιμεναμε δυο βδομαδες μας πουλησε....Σημερα τελειωνει η μαμα μου το σιδερωμα των κουρτινων οποτε παιδικο θα εχουμε τουλαχιστον κομπλε!!!Θυμηθειτε τι ειπαμε για σημερα κι αυριο ε...Αυριο περιμενω τα νεα σας για το πως περασατε το σαββατοβραδο οκ;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Κροκετ μου νεος ερωτας ε?Οντως μια σταλιτσα θα ναι αλλα τελειο,μυρωδατο μπεμπουλινι.Χρονια πολλα και για τον γιοκα σου,να τα εκατοστησει το παιδακι σου.Εγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου,δε ξερω αν θ αλλαξει κατι ως το απογευμα αλλα το σαβ.κο μας δεν προβλεπεται ωραιο.Ο αντρας μου μαλωσε πολυ με τον συνεταιρο του κι ειναι ολα στον αερα,απο το τριημερο που λεγαμε να φυγουμε πριν μπω στο μηνα μου μεχρι τη σημερινη εξοδο,μεχρι πιο σοβαρες καταστασεις.Ο καθενας βλεπει τη σημερινη κρισιμη κατασταση της χωρας με αλλο ματι και ο καθενας αν ηταν μονος του θα κανε αλλους χειρισμους οποτε...ασυνεννοησια.Ο αντρας μου πολυ πεσμενος ψυχολογικα κι οταν ειναι ετσι κλεινεται στον εαυτο του.Οσες φορες το χουμε συζητησει μου λεει οτι ετσι νιωθει οτι μρ προστατευει ομως εγω νιωθω αποκλεισμενη.Περιμενα κι εγω σημερα πως και πως βα βγουμε,αυριο θα πηγαιναμε επιτελους ολοι μαζι για μπανιο,που ο κακομοιρης δεν την εχει δει φετος κι απι βδομαδα θα φευγαμε και τωρα...Εκανε κι η αδελφη μου την αποξεση,καλα νιωθει,το εδωσαν και για ιστολογικη.Σορυ αν σας εριξα αλλα ηθελα να τα πω.Ελπιζω τουλαχιστον οι μικρες να μου κανουν τη χαρη και να ναι καπως ησυχες γιατι δεν εχω ορεξη

.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???? σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες σας!!!!!

Marouskaki μου τι επαθες βρε κοριτσι μου προσεχε μην εχεις αλλα!!!! περαστικα ευχομαι

Καλε τι παθατε ολες και βιαζεστε να γεννησετε???? αφηστε τα νινακια να βγουν οταν ειναι ετοιμα!

τα νεα μας ο μπεμπουλης μας βγηκε απο την θερμοκοιτιδα! εχασε 80 γραμμαρια αναμενομενω μας ειπαν ειναι 2160 εγω μαλλον αυριο θα βγω το νινακι θα μεινει 1-2 μερες ακομα να αρχισει να περνει βαρος χθες τον ταισα κιολας! κοριτσια δεν το πιστευω οτι ειναι δικος μου! ειναι τοσο μικρουλης!

Σημερα εχει γενεθλια και ο μεσαιος μου στεναχωριεμαι λιγο που δεν θα ειμαι μαζι του αλλα λιγες μερες εμειναν περιμενω πως και πως να γυρισω στα παιδακια μου! εχω να τα δω απο 1 ιουλιου!!!

Εγω ειμαι καλα σηκωνομαι δεν ποναω πολυ!

Αχ κοριτσια μου σας ευχομαι συντομα και στα δικα σας!!!!!!!

Καλώς την φρεσκομανούλα! Αχ πολύ μικρούλης είναι ε; Σαν γατάκι!

Να χαίρεσαι τον μεσαίο σου! Πολύχρονος να ναι, με υγεία πάνω από όλα! Θα του ετοιμάσει ο μπαμπάς κανένα πάρτι;

Τα παιδάκια σου γιατί δεν τα βλέπεις; Δεν ήρθαν καθόλου στην κλινική; Άντε σύντομα θα είστε όλοι μαζί και θα κάνετε συνεχώς αγκαλίτσες και φιλάκια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Κροκετ μου νεος ερωτας ε?Οντως μια σταλιτσα θα ναι αλλα τελειο,μυρωδατο μπεμπουλινι.Χρονια πολλα και για τον γιοκα σου,να τα εκατοστησει το παιδακι σου.Εγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου,δε ξερω αν θ αλλαξει κατι ως το απογευμα αλλα το σαβ.κο μας δεν προβλεπεται ωραιο.Ο αντρας μου μαλωσε πολυ με τον συνεταιρο του κι ειναι ολα στον αερα,απο το τριημερο που λεγαμε να φυγουμε πριν μπω στο μηνα μου μεχρι τη σημερινη εξοδο,μεχρι πιο σοβαρες καταστασεις.Ο καθενας βλεπει τη σημερινη κρισιμη κατασταση της χωρας με αλλο ματι και ο καθενας αν ηταν μονος του θα κανε αλλους χειρισμους οποτε...ασυνεννοησια.Ο αντρας μου πολυ πεσμενος ψυχολογικα κι οταν ειναι ετσι κλεινεται στον εαυτο του.Οσες φορες το χουμε συζητησει μου λεει οτι ετσι νιωθει οτι μρ προστατευει ομως εγω νιωθω αποκλεισμενη.Περιμενα κι εγω σημερα πως και πως βα βγουμε,αυριο θα πηγαιναμε επιτελους ολοι μαζι για μπανιο,που ο κακομοιρης δεν την εχει δει φετος κι απι βδομαδα θα φευγαμε και τωρα...Εκανε κι η αδελφη μου την αποξεση,καλα νιωθει,το εδωσαν και για ιστολογικη.Σορυ αν σας εριξα αλλα ηθελα να τα πω.Ελπιζω τουλαχιστον οι μικρες να μου κανουν τη χαρη και να ναι καπως ησυχες γιατι δεν εχω ορεξη

.

Ο καθένας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με τον δικό του τρόπο. Είμαι σίγουρη πως ο άντρας σου ξέρει ότι είσαι στο πλευρό του και ότι μπορεί να στηριχτεί σε εσένα όποτε το χρειαστεί. Αλλά αυτή την στιγμή από ότι φαίνεται είναι σημαντικό για εκείνον να μείνει κλεισμένος στον εαυτό του. Σεβάσου το και δωστου τον χρόνο που χρειάζεται... Όσο για την αδερφή σου, ελπίζω όλα καλά να πάνε από εδώ και πέρα και σύντομα να έχουν στα χέρια τους ένα νέο θετικό τεστ εγκυμοσύνης!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

.

Οχι ρε Αντωνιτσα σας ματιαξα ρε γμτ....κοιτα ο καθενας αντιμετωπιζει με τον τροπο του τα προβληματα ....εσυ θα το μοιραζοσουν με το συζυγο,τις αδερφες σου,τους φιλους σου ο αντρας σου εχει αλλο στυλ,κλεινεται στον εαυτο του, το επεξεργαζεται μονος του χωρις να θελει να σε επιβαρυνει,ειδικα τωρα...φανταζομαι ετσι ηταν παντα δεν αλλαξε τωρα ε;τι να μας ριξεις κοριτσακι....χαμος γινεται....τοσα μετρα σκληροτατα και παλι μα μου οι θεσμοι....ευχομαι να τα βρουνε με το συνεργατη ο αντρας σου, να ηταν κατι λογω της καταστασης και παροδικο, μακαρι να πατε και στη θαλασσιτσα ολοι μαζι....αν εισαι εσυ ηρεμη θα ειναι κι οι μικρες....υπομονη, μια δυσκολη μερα....σκεψου τι εζησε κι η αδερφουλα σημερα....καλη της αναρρωση

...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου να χαιρεσαι το σαντουιτσακι σου,πολυχρονος!!!! Πολυ ευχαριστα τα νεα σας,βγηκε κι απο θερμο ο μικρος τελεια!!!!απο 1 ιουλιου εισαι κλινικη;;;:shock: Φανταζομαι ποσο ανυπομονεις να γυρισεις σπιτι!Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας κι εσυ κι ο μπομπιρακος σας!!!

οχι ντε 9 ιουλιου μπηκα την ιδια μερα που γεννησα αλλα μενω Συρο και ανεβηκα Αθηνα μονο για να γεννησω! τα παιδια τα εχω αφησει στο νησι με τις γιαγιαδες που να τα ταλαιπωρω και αυτα στην ζεστη...

79o6p3.png

οχι ντε 9 ιουλιου μπηκα την ιδια μερα που γεννησα αλλα μενω Συρο και ανεβηκα Αθηνα μονο για να γεννησω! τα παιδια τα εχω αφησει στο νησι με τις γιαγιαδες που να τα ταλαιπωρω και αυτα στην ζεστη...

Αχ ποσες νησιωτοπουλες ειστε μαζεμενες!!!Αντε κοριτσακι μου να βγει και το μπομπιρινι να γυρισετε πισω να σε δουνε και τα αλλα δυο παληκαρακια σου!και μετα περιμενω να μου πεις ποσο ευτυχισμενη εισαι με 4 αντρες να σε κοιτουν στα ματια;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

.

Πες τα, πες τα να ξεσπασεις. Με αυτή τη σκατοκατάσταση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και με αυτή την ανασφάλεια των τελευταίων εβδομάδων όλοι χάλια είμαστε. Αλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο, όλους μας έχει επηρεάσει. Και κυρίως ψυχολογικά. Σιχτίρι δηλαδή, αντί να είμαστε μέσα στην τρελή χαρά που περιμένουμε τα μωράκια μας απο στιγμή σε στιγμή, να ζούμε τέτοιες καταστασεις. Μη σε παίρνει απο κάτω meldan μου, αφού όλοι στο ιδιο καζάνι βράζουμε, όλοι μαζί θα τα περάσουμε, την υγειά μας να έχουμε. Να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου, αγαπημένοι και γεροί και όλα τα αλλα ξεπερνιούνται. Οσο για τον άντρα σου, πολλοί είναι έτσι, οι περισσότεροι. Συνήθως οι γυναίκες λεμε λεμε λεμε, γλώσσα δεν βάζουμε μέσα μας όταν κάτι μας απασχολεί. Ε οι άντρες είναι το αντιθετο, μεγάλωσαν πιστεύοντας οτι είναι το ισχυρό φύλο και οι προστάτες τις οικογένειας και πρεπει όλα να τα αντιμετωπίζουν μόνοι τους.

Καλό κουράγιο τώρα στην αδερφούλα σου, ευχομαι να το αφήσουν γρήγορα πισω τους και να έχουν σύντομα ευχάριστα νέα πάλι

c8i6p2.png

Σαε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου.Μπορει η εξοδος με τον αντρα μου,η θαλασσα κι ενα τριημερο με τα παιδακια μαε να φανταζουν μικρα προβληματα μπροστα σ αυτα που προεκυψαν αλλα εγω δε νιωθω ετσι.Τον ρωτησα αν τελικα θα βγουμε και μου κεει "καλα,εχεις ορεξη"?Του απαντησα οτι δεν εχω ορεξη,εχω ΑΝΑΓΚΗ.Εχουμε τοσο λιγο χρονο μαζι και τοσα πολλα να σκεφτουμε και ν αντιμετωπισουμε που ωρες ωρες με ξεπερνανε.Δε λεω πραγματικα ολοι στην ιδια κατασταση βρισκομαστε,θα δουμε τι θα γινει.Ναι μαρουσκακι παντα ετσι ηταν οταν ειχε εννοιες απλως κι εγω δουλεψα καποιο διαστημα στο μαγαζι κι εβλεπα εκ των εσω την κατασταση,δε χρειαζοταν να μου εξηγει πολλα πολλα.Τωρα ομως που μαι σπιτι δεν μπορω να τον βλεπω ετοιμο να σκασει και να τα περναει μονος του.Ετσι ειναι,οταν η επιχειρηση περνουσε μερες ευημεριας οι διαφορες γεφυρωνονταν,τωρα ομως που ναι στην κοψη του ξυραφιου οι διαφορες μεγεθυνονται.Ελπιζω τα πνευματα να χουν ηρεμησει μεχρι να γεννησω,να μη μας το βγαλουν ξινο.Τα κοριτσια μου κακαηταν σημερα,επαιζαν κι εγω ξεσπασα τα νευρα μου στο σπιτι,λαμπικο το κανα.Οι υπολοιπες τι σχεδια εχετε για το σαβ.κο?Ευαγγελια ηρθε ο αντρουλης σου?Μαρουσκακι θα πατε τελικα κατερινη που ελεγες?Αντε μαζευτηκε το σπιτι ε?Νοβεμπερ μου κανε κι εσυ οικονομια δυναμεων να φτασεις στις 23 ιουλιου.Λιγο εμεινε.Ενα πραγμα που θα μου λειψει απ την εγκυμοσυνη ειναι το φαγητο χωρις τυψεις-το σκεφτομουν το πρωι που χα πεσει με τα μουτρα στο ψωμι με μερεντα!!!Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Σαε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου.Μπορει η εξοδος με τον αντρα μου,η θαλασσα κι ενα τριημερο με τα παιδακια μαε να φανταζουν μικρα προβληματα μπροστα σ αυτα που προεκυψαν αλλα εγω δε νιωθω ετσι.Τον ρωτησα αν τελικα θα βγουμε και μου κεει "καλα,εχεις ορεξη"?Του απαντησα οτι δεν εχω ορεξη,εχω ΑΝΑΓΚΗ.Εχουμε τοσο λιγο χρονο μαζι και τοσα πολλα να σκεφτουμε και ν αντιμετωπισουμε που ωρες ωρες με ξεπερνανε.Δε λεω πραγματικα ολοι στην ιδια κατασταση βρισκομαστε,θα δουμε τι θα γινει.Ναι μαρουσκακι παντα ετσι ηταν οταν ειχε εννοιες απλως κι εγω δουλεψα καποιο διαστημα στο μαγαζι κι εβλεπα εκ των εσω την κατασταση,δε χρειαζοταν να μου εξηγει πολλα πολλα.Τωρα ομως που μαι σπιτι δεν μπορω να τον βλεπω ετοιμο να σκασει και να τα περναει μονος του.Ετσι ειναι,οταν η επιχειρηση περνουσε μερες ευημεριας οι διαφορες γεφυρωνονταν,τωρα ομως που ναι στην κοψη του ξυραφιου οι διαφορες μεγεθυνονται.Ελπιζω τα πνευματα να χουν ηρεμησει μεχρι να γεννησω,να μη μας το βγαλουν ξινο.Τα κοριτσια μου κακαηταν σημερα,επαιζαν κι εγω ξεσπασα τα νευρα μου στο σπιτι,λαμπικο το κανα.Οι υπολοιπες τι σχεδια εχετε για το σαβ.κο?Ευαγγελια ηρθε ο αντρουλης σου?Μαρουσκακι θα πατε τελικα κατερινη που ελεγες?Αντε μαζευτηκε το σπιτι ε?Νοβεμπερ μου κανε κι εσυ οικονομια δυναμεων να φτασεις στις 23 ιουλιου.Λιγο εμεινε.Ενα πραγμα που θα μου λειψει απ την εγκυμοσυνη ειναι το φαγητο χωρις τυψεις-το σκεφτομουν το πρωι που χα πεσει με τα μουτρα στο ψωμι με μερεντα!!!Φιλια

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Καθολου λεπτομέρειες δεν είναι μια έξοδος με τον άντρα σου στα χίλια χρόνια, ούτε μια μικρή απόδραση για μπανάκια και χαλάρωση. Και ειδικά όταν είσαι πιεσμένος και στεναχωρημένος, μπορεί να μην έχεις όρεξη αλλά τότε είναι που σου χρειάζεται περισσότερο και δεν το ξέρεις. Σε αυτές τις μικρες απολάυσεις και τις μικρες λεπτομέρειες ειναι η χαρά της ζωής.

Με τα επαγγελματικά ένα χάλι μαύρο όλοι. Εγώ είμαι σε άδεια κυήσεως και πληρώνομαι - προς το παρόν βεβαια, προς το μέλλον δεν ξερουμε - από Ελλάδα. Και τώρα πάνω στα έξοδα και στις αγορές δεν μπορώ να μεταφέρω το μισθο μου Γερμανία. Και ποιος ξέρει μέχρι πότε.

Ας είναι, ας μην στεναχωριόμαστε αν γίνεται. Εχουμε χαρές μπροστά μας και πιο σημαντικά πραγματα. Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ. Προχθές, μακριά από μας, έμαθα οτι μια συνάδελφος έχει καρκίνο. Νοσηλευτρια και αυτή και μάλιστα στην ογκολογική. Αντε να την πεισεις ότι όλα θα πάνε καλά και να έχει καλή ψυχολογία, οταν έχει δει τόσους και τοσους ανθρωπους να πεθαινουν από ακριβώς τον ίδιο τύπο ασθένειας. Απο χθες την σκεφτομαι και μελαγχολώ. Φαντάζομαι ότι τώρα αυτή έχει ξεχάσει οικονομικά προβληματα και άλλες τετοιες στεναχωριες τις καθημερινότητας, και θα εύχεται να είχε μόνο αυτά. Γι'αυτό σας λεω, την υγεία μας να έχουμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι, ολα τα άλλα διορθώνονται.

Ναι ο άντρας μου γύρισε επιτέλους! Και τώρα που το ανέφερες meldan μου θα προσπαθήσω κι εγώ να πεισω τον άντρα μου να βγούμε καμια βολτα μέσα στο σκ για κανένα φαγητό. Ο καιρός είναι υπέροχος και δεν μπορω να βγω να περπατησω, δεν αφήνει ο γιατρός. Ούτε σεξ μας αφήνει, να ξαναπώ τον πόνο μου :tongue::tongue:

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Να πατε ευαγγελια μου για φαγακι.Η εξοδος για φαγητο παντα ηταν η αγαπημενη μου,μεζεδακια,κρασακι και κουβεντουλα.Κι εγω οπως κι εσυ στα μικρα μικρα βρισκω πλεον τη χαρα.Ενα μπανιο στη θαλασσα,μια βολτα στην πλατεια με τις μικρες να παιζουν,τετοια αποζηταω.Πολυ θλιβερο αυτο με τη συναδελφο,κι εγω μετα το χαμο της μαμας μου συνειδητοποιησα οτι πολλες φορες εχουμε τα παντα και δεν το ξερουμε κι απο τοτε εχω αλλαξει ως ανθρωπος.Αν δεις για παραδειγνα τωρα τα μικρακια μου να κοιμουνται μαζι στο διπλο (τις πηρα το μεσημερι) σαν αγγελουδια,θα πεις στι δ...λο ολα τ αλλα.Οταν σκεφτομαι εσας τις πρωτομανουλες με πιανει μια νοσταλγια για ενα ησυχο σπιτι που μπορεις ν ασχοληθεις με το νεο πλασματακι οσο θες χωρις περισπασμους.Απο κει και περα τα πραγματα αλλαζουν.Ειναι τοσες οι αναγκες των αλλων παιδιων που ασχολεισαι με το μωρακι σχεδον μηχανικα.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Tι Κατερίνη να πάμε μανάρι μου που εγώ δε μπορώ να ανέβω τη σκάλα να δω τα υπνοδωμάτια που έγιναν τζιτζί....είπα στον άντρα μου να τα βγάλεο φωτο στο κινητό να τα δω:cry::cry::cry:Εδώ και δυο μέρες είμαι περιορισμένη στο μεσαίο όροφο, βλέπω το χώρο κ8λο και δε μπορώ να κάνω τίποτα....Κάνω υπομονή....Καλά του είπες του αντρούλη σου ότι έχεις ανάγκη την έξοδο, ελπίζω στο τέλος να πειστεί και να βγείτε να ξεσκάσετε.Όσο για το συνέταιρο, δεν ξέρεις που λένε η φτώχεια φέρνει γκρίνια?εντός εισαγωγικών η φτώχεια, αλλά κατάλαβες τι εννοώ...Όλα τα προβλήματα βγαίνουν στη φόρα όταν τα οικονομικά ζορίζουν....Εσύ κοντά στον αντρούλη σου κι έχει ο Θεός...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Καθολου λεπτομέρειες δεν είναι μια έξοδος με τον άντρα σου στα χίλια χρόνια, ούτε μια μικρή απόδραση για μπανάκια και χαλάρωση. Και ειδικά όταν είσαι πιεσμένος και στεναχωρημένος, μπορεί να μην έχεις όρεξη αλλά τότε είναι που σου χρειάζεται περισσότερο και δεν το ξέρεις. Σε αυτές τις μικρες απολάυσεις και τις μικρες λεπτομέρειες ειναι η χαρά της ζωής.

Με τα επαγγελματικά ένα χάλι μαύρο όλοι. Εγώ είμαι σε άδεια κυήσεως και πληρώνομαι - προς το παρόν βεβαια, προς το μέλλον δεν ξερουμε - από Ελλάδα. Και τώρα πάνω στα έξοδα και στις αγορές δεν μπορώ να μεταφέρω το μισθο μου Γερμανία. Και ποιος ξέρει μέχρι πότε.

Ας είναι, ας μην στεναχωριόμαστε αν γίνεται. Εχουμε χαρές μπροστά μας και πιο σημαντικά πραγματα. Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ. Προχθές, μακριά από μας, έμαθα οτι μια συνάδελφος έχει καρκίνο. Νοσηλευτρια και αυτή και μάλιστα στην ογκολογική. Αντε να την πεισεις ότι όλα θα πάνε καλά και να έχει καλή ψυχολογία, οταν έχει δει τόσους και τοσους ανθρωπους να πεθαινουν από ακριβώς τον ίδιο τύπο ασθένειας. Απο χθες την σκεφτομαι και μελαγχολώ. Φαντάζομαι ότι τώρα αυτή έχει ξεχάσει οικονομικά προβληματα και άλλες τετοιες στεναχωριες τις καθημερινότητας, και θα εύχεται να είχε μόνο αυτά. Γι'αυτό σας λεω, την υγεία μας να έχουμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι, ολα τα άλλα διορθώνονται.

Ναι ο άντρας μου γύρισε επιτέλους! Και τώρα που το ανέφερες meldan μου θα προσπαθήσω κι εγώ να πεισω τον άντρα μου να βγούμε καμια βολτα μέσα στο σκ για κανένα φαγητό. Ο καιρός είναι υπέροχος και δεν μπορω να βγω να περπατησω, δεν αφήνει ο γιατρός. Ούτε σεξ μας αφήνει, να ξαναπώ τον πόνο μου :tongue::tongue:

Το κακό είναι Ευαγγελία μου ότι σκεφτόμαστε πως η υγεία μας και οι μικρές καθημερινές χαρές είναι τα πιο σημαντικά μόνο όταν κινδυνέψουμε να τα χάσουμε, εμείς ή κάποιος γύρω μας.... Φυσικά και θα βγεις με τον άντρα σου, τελευταίες μέρες που περνάτε μόνοι σας μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου.Αμάν με το σεχ, χαχα, λύσσα κακιά:tongue:

:tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα Μανουλες! τι κανετε??? εγω σημερα βγαινω,στεναχωριεμαι που θα αφησω εδω το μπεμπακι μου αλλα δεν γινεται διαφορετικα περιμενουμε να σταθεροποιηθει το βαρος του λιγο μαλλον τριτη θα βγει και το νινι

Ο μεγαλος μου απο χθες εχει πυρετο..... εχω καταστεναχωρηθει που το αγορακι μου ειναι αρρωστο και δεν ειμαι εκει να το περιποιηθω......

79o6p3.png

Καλημερα Μανουλες! τι κανετε??? εγω σημερα βγαινω,στεναχωριεμαι που θα αφησω εδω το μπεμπακι μου αλλα δεν γινεται διαφορετικα περιμενουμε να σταθεροποιηθει το βαρος του λιγο μαλλον τριτη θα βγει και το νινι

Ο μεγαλος μου απο χθες εχει πυρετο..... εχω καταστεναχωρηθει που το αγορακι μου ειναι αρρωστο και δεν ειμαι εκει να το περιποιηθω......

Καταρχήν μεγιά το νέο τικεράκι! Είναι τόσο γλυκούλικο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το καλό η έξοδό σου και η επιστροφή στο σπίτι σύντομα! Θα μείνεις Αθήνα μέχρι να βγει και το νινί ή θα επιστρέψεις στο νησί και θα ξαναγυρίσεις όταν θα βγει το μικρό;

Περαστικούλια στον μεγάλο σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...