Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 3

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! κάθε πρωί είμαι ανανεωμένη και ξεχνάω την εγκυμοσύνη μου, μέχρι που έρχεται το απόγευμα και ξεκινάει ο εφιάλτης!!συνδυασμός καούρα-πείνα-αναγούλα-ξινίλα- όλα μαζί!!!

Αναρωτιέμαι άλλα πόσα απογεύματα θα είμαι έτσι χάλια.... εσείς που έχετε παρόμοια θέματα πώς ανακουφίζεστε? και μη μου πείτε ξάπλα ή ύπνος γιατί όσο και να θέλω δε γίνεται το ζιζάνιό μου κάθε απόγευμα είναι μέσα στην τρελή χαρά και με θέλει να συμμετέχω και ενεργά!!!ΕΛΕΟΣ

μια μέρα δοκίμασα τραχανά και ίσως ήμουν καλύτερα για κανένα μισάωρο όμως... δε θέλω να πάρω χάπια στομαχικά... τι άλλο? Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι το περπάτημα μου κάνει καλό, αλλά πόσο να περπατάω? όλο το απόγευμα? έχει και κρύο, που να τρέχω με το νήπιο έξω, αυτός θέλει να τρέχουμε..... δεν ξέρω....ο γιατρός μου είπε μικρά και συχνά γέυματα,,, εγώ βέβαια θέλω μεγάλα και συχνά...αχχαχαχαχα

έχετε καμιά άλλη ιδεά???

Αχ ποσο σε νιωθω.Εγω παντως οτι και να κανω δεν ανακουφιζομαι,οποτε το εχω παρει αποφαση οτι αυτη ειναι η κατασταση,κανω τον σταυρο μου και παρακαλαω καθε μερα να υποφερω λιγοτερο...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!

εγώ μόνο εφιάλτες βλέπω και ξυπνάω απ' τα χαραμάτα ανήσυχη...

χτες έβλεπα ότι με κυνηγούσαν να με σκοτώσουν....

τη προηγούμενη εβδομάδα που είδα ότι μου έπεφταν τα δόντια....

σε λίγες μέρες μου έτυχε αναπάντεχη κηδεία

τη Κυριακή τρόμαξα πολυ γιατί είδα έλαχιστο φρέσκο αίμα στο χαρτί που σκουπίστηκα σαν μια κλωστίτσα κόκκινη μέσα σε διάφανη βλέννη...

πήγα αμέσως στα εξωτερικά του Έλενα για υπέρηχο

και μου είπαν όλα καλά...μπορεί να ήταν από κάποιο αγγείο που ζορίστηκε

η καρδούλα χτυπούσε, αποκόλληση δε φαινόταν και ο τράχηλος ήταν κλειστός....false alarm μέχρι στιγμής...απλά μου έδωσαν μαγνήσιο

μου είπαν όχι επαφες, όχι βάρη (σήκωνα τη κόρη 12 κιλά....) όχι πολλές δουλειές και όχι γυμναστική....

τα αποτελέσματα του προγεννητικού τα παίρνω αύριο...

απο δουλειες ο άντρας μου είναι μεγάλος νοικοκύρης...

τον έμαθε έτσι η πεθερά μου και έμενε μόνος του πολλά χρόνια

αλλά πιο πολύ πιστεύω είναι ο χαρακτήρας του έτσι...

δουλεύει πάρα πολύ αλλά παρόλο που γυρνάει 8-9 το βράδυ...

θα βάλει πλυντήριο πιάτων και ρούχων και θα απλώσει τακτοποιήσει τα πλυμένα...

επίσης σιδερώνει μόνο αυτός αποκλειστικά κάθε εβδομάδα...

τα σκ παρόλο που συχνά δουλεύει θα βρεί χρόνο να βάλει σκούπα και σφουγγαρίζει (κάθε 2 εβδομάδες)....κάνει το μπάνιο (εναλλάξ το έχουμε αυτό).... γυαλίζει τη κουζίνα σχεδόν καθημερινά ...αλλάζει τα σεντόνια τα δικά μας....(έχουμε μια δύσκολη παπλωματοθήκη που δεν τη παλέυω...) κάνει μπάνιο τα παιδιά (εναλλάξ το έχουμε κι αυτό).....ξενυχτάει με το ζάχαρο του μικρού να τον παρακολουθεί....

τι δεν κάνει...ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ!!! ΔΕΝ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ....δεν συγυρίζει τα παιχνίδια των παιδιών και το γενικό χαμό αλλά πάντα όταν έρχεται τακτόποιεί τα πράγματα του σε συγκεκριμένη θέση

και νευριάζει παρά πολύ με την ακαταστασία......δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ένα χώρο που γίνεται χαμός....

και όταν κανουμε τραπέζι....πριν προλάβει ακόμα να φύγει ο κόσμος έχει μαζέψει το τραπέζι...

έχει βάλει πλυντήριο πιάτων ....τα υπολείματα φαγητού σε ταπεράκια στο ψυγείο και έχει πλύνει και τα ταψιά....αλλίως δε πάει για ύπνο....

ακούγεται ιδανικό? ναι αλλά μερικές φορές γίνεται υστερικός....γιατί εγώ δεν είμαι έτσι.... και δεν αντέχεται....

το διαβήτη του κωστή που με ρωτήσατε το καταλάβαμε όταν ενώ είχε κόψει τη πάνα πριν 2 μήνες ξαφνικά άρχισε να κατουράει το βράδυ το κρεβάτι....και μετά το έκανε και στο μεσημεριανό ύπνο στο σχολείο....

ρώτησα τη παιδιάτρο και με καθησύχασε ότι είναι ζήλεια για τη μικρή του αδελφούλα....(ήταν τότε 5 μηνών η Ειρήνη)...

περασαν 3 εβδομάδες έτσι και μια μέρα από μόνη μου μάζεψα ούρα και τα πήγα στο μικροβιολογικό....το απόγευμα με πήραν έντρομοι και μου είπαν ότι τα ούρα του παιδιού είναι σκέτη ζάχαρη!!!

και εκεί σταμάτησε η ζωή όπως την ήξερα......μείναμε στο παίδων 3 εβδομάδες όταν μέχρι πρότινος δεν είχε αρρωστήσει ΠΟΤΕ και δεν είχαμε περάσει ούτε απ'εξω...

κληρονομικότητα δεν έχουμε...εκτός από μένα που έκανα διαβήτη κύησης

(χωρίς ινσουλίνη με διατροφή) αλλά μου είπαν ότι δεν δίνει κληρονομικότητα για τον διαβήτη τύπου 1....

τώρα το παιδί κάνει γύρω στις 8-10 ενέσεις ινσουλίνης τη μέρα και 15-20 μετρήσεις ζαχάρου........

Κοπελια οσον αφορα το γιο σου εισαστε παραδειγμα αγωνιστων γονεων και σας δινω πολλα συγχαρητηρια για τον αγωνα σας και την υπομονη σας καθως και μια τεραστια αγκαλια στο αγορακι σου,που εχει την ηλικια του γιου μου,και μπηκα στη θεση σου και ματωσε η καρδουλα μου.:(Κουραγιο και συμφωνω απολυτα με τα αλλα κοριτσια για αυτα που σου ειπαν. Και δευτερον οσον αφορα τον συζυγο και την βοηθεια που προσφερει στο σπιτι σας,θα τον ειχα κανει εικονισμα αν μου εκανε εστω 2 απο ολα οσα εγραψες! Οχι πες μου θα προτιμουσες να εκανες και τα δικα του και τα δικα σου?Τα παντα ολα?Πιστεψε με,δεν το νομιζω,θα τα ειχες παιξει,με δουλεια,2 παιδια,και τωρα αλλο ενα στην κοιλια...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια γεια σας και απο μενα εχω καιρο να γραψω γιατι ειμαι λιγο απογοητευμενη. Ενω την προηγουμενη πεμπτη που πηγα στο γιατρο μου ειπε ολα καλα να μειωσω τα utrogestan και να μην ειμαι συνεχεια ξαπλα μετα απο μια ημερα ειδα παλι αιμα τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε παλι ξαπλα.. δεν αντεξα ομως τον πηρα να του πω οτι δεν εχει καλυτερευσει κατι και μου ειπε να παω παλι αυριο..

Κουραγιο κοριτσακι μου,μακαρι αυριο να ειναι ολα καλα να αναπτερωθει το ηθικο σου.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

chrimai λυπάμαι πολύ για αυτό που τραβάτε οικογενειακώς. Ζεις τον εφιάλτη κάθε μάνας, να πάθει κάτι το παιδί της, και το αντιμετωπίζεις με πολύ δύναμη μπράβο. Μπράβο και στο αγοράκι σας που ειναι τόσο γενναίο. Η ιατρική έχει κάνει άλματα να ξέρεις, είμαστε πολύ μπροστά τώρα σε σχέση με 20 χρόνια πριν. Σκέψου σε 20 χρόνια από τωρα που το παιδι σου θα είναι σε τόσο νεαρή ηλικία ακόμα, τι βήματα θα έχουν γινει σε αυτο τον τομέα. Και κάτι ακόμα. Βλέπω καθε μέρα στο νοσοκομείο κόσμο με το ίδιο νόσημα, που έχει μάθει να ζει με αυτο, ανθρώπους που απολαμβάνουν μια καθ'όλα φυσιολογική ζωή. Το ζάχαρο είναι απλά μια ασήμαντη λεπτομέρεια στην καθημερινότητα τους όπως οι αλλεργικοί πχ που προσέχουν τι τρώνε. Νομίζω οτι τώρα περνάτε τη χειρότερη φαση, που είναι η ρυθμιση, και από εδώ και περα μόνο βελτίωση εχετε να περιμένετε.

Καλή συνέχεια στον αγώνα σας, εύχομια ό,τι καλύτερο απο εδώ και πέρα

Συμφωνω απολυτα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γαμ...το παλι καφε- κοκκινο εβγαλα στο εσωρουχο.εχουν κοπει τα ποδια μου...καληνυχτα

Αμάν βρε κορίτσι....Τα παιδιά και σήμερα σπίτι θα είναι?Ο σύζυγος δε μπορεί να πάρει καμιά άδεια?Σήμερα πώς είσαι???:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γαμ...το παλι καφε- κοκκινο εβγαλα στο εσωρουχο.εχουν κοπει τα ποδια μου...καληνυχτα

Αχ βροχούλα ταλαιπωρείσαι κορίτσι μου! Ξάπλωσε ξεκουράσου όσο μπορείς περισσότερο. Σήμερα πώς είσαι;

Kαλημερα κοριτσια.November και litsaballet ειχατε κανενα νεο.Επικοινωνησατε με τους γιατρους?November πως κυλησε η νυχτα σου?Εξακολουθησαν τα καφε?Εσυ litsa πηγες στο γιατρι τελικα?Βρε november δεν υπαρχει ενας ανθρωπος που να χεις θαρρος,μια φιλη, μια κουμπαρα να σε βοηθησει λιγο τωρα που ειναι και τα παιδια αρρωστα? Κι εμενα θα μου χαν κοπει τα ποδια δεν το συζητω.Εμεις καλα ειμαστε.Χθες κοιμηθηκα υπεροχα αγκαλιτσα στο διπλο κρεβατι με το μεγαλο μου ζουζουνι.Διαβασαμε παραμυθσκια και κοιμηθηκαμε,ουτε τηλεοραση,ουτε τιποτσ.Το μπαμπα τον στειλαμε στο δωματιο της μελινας.Μου ειχε λειψει τοσο πολυ που το πρωι δεν την ξυπνησα για το σχολειο.Ξυπνησαμε μες στην τρελη χαρα αλλα μετα μας κοπηκε αποτομα γιατι ο αντρας μου ειχε χασει ενα χαρτι της δουλειας και καναμε το σπιτι,μεχρθ και το υπογειο,ανω κατω για να το βρουμε και τελικα δεν...Αυτη η ανοργανωσια του με βγαζει εκτος εαυτου.Βαγγελιω η Μαγδα ,δε θυμαμαι ποια κοπελα το ανεφερε,εμενα συμβαινει το αντιθετο με τη μελινα.Στο σπιτι τρωει τα παντα ολα αλλα στο σχολριο ο τι της βαζω για δεκατιανο μου γυρναεθ πισω το μισο.Μεσημεριανο κανονικο τρωει σπιτι ,παει μονο 9-12, αλλα υποθετω οτι ειτε δεν εχει προλαβει να πεινασει ειτε χαζευει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...