Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα Καλά ..Εμένα δεν μου είπε κάτι για το μαλακι λέτε να μου βγει καραφλη η μπέμπα;Όσο για τον λοξιγκα εμένα έχει κάθε μέρα σχεδόν 2φορες την ημέρα..Τι εννοείς αυξήθηκε το αμνιακό υγρό;

Χαχα το πρώτο πράγμα που είπε μόλις έβαλε το μηχανάκι στην κοιλιά μου, ήταν πω πω μαλακι που έβγαλε η μικρηηηη. Προφανώς επειδή εχει πολυ και έδωσε σημασία. Όσο για το αμνιακό υγρό, έλα ντε θα σε γελάσω. δεν έδωσα σημασία πολυ γιατι λέω ότι αφού ειναι φυσιολογικά τότε οκ. Απο λοξιγκα εχει και εμένα αρκετές φορές..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Καουρες καουρες καουρες:mad:.ειμαι νηστικη απο τις 6 το απογευμα και εχω πλανταξει στην καουρα.και που να ετρωγα και κανεναν παστουρμα

Τι είπες τώρα παστουρμά να είχαμε λίγο..μακάρι να είχα και εγώ καμία καουρα που τρώω λες και δεν υπάρχει αύριο..Στις καουρες λένε ότι θα έχει πολύ μαλλί Ε μάλλον εμένα καραφλη θα μου βγει..

ewKwp3.png

Τι είπες τώρα παστουρμά να είχαμε λίγο..μακάρι να είχα και εγώ καμία καουρα που τρώω λες και δεν υπάρχει αύριο..Στις καουρες λένε ότι θα έχει πολύ μαλλί Ε μάλλον εμένα καραφλη θα μου βγει..

Ε κάτσε ντεεεε και ΕΣΥ κοριτςι μου.... Εγω σε πληροφορώ ότι δεν είχα καούρες και γι αυτο μου έκανε εντύπωση όταν μου πε ότι εχει πολυ μαλλί. Τη φαντάζεσαι με πολυυυυ και κατάμαυρο; Προσπαθώ να το κανω εικόνα :shock::-P

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Ε κάτσε ντεεεε και ΕΣΥ κοριτςι μου.... Εγω σε πληροφορώ ότι δεν είχα καούρες και γι αυτο μου έκανε εντύπωση όταν μου πε ότι εχει πολυ μαλλί. Τη φαντάζεσαι με πολυυυυ και κατάμαυρο; Προσπαθώ να το κανω εικόνα :shock::-P

Δεν μπορώ να την φανταστώ και ξέρεις γιατί Γιατί ακόμη και όταν βλέπω και την δικιά μου στον υπέρηχο κάθε φορά λέω πως να είναι άραγε θα είναι όπως την βλέπω που εντάξει δεν φαίνεται και 100%τόσο καλά προσπαθώ να φανταστώ την φατσούλα της και μου φαίνεται πολύ περίεργο ακόμη..φαντάσου όταν δούμε την φατσούλα τους Ε εντάξει θα τρελαθώ

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ισχυει αυτο με τις καουρες και το μσλλι.κι εγω ειχα στον τριτο κι οταν βγηκε....ενα σου λεω....τα κοριτσια στην τοτε ομαδα τον φωναζαν γιουλ μπρινερ!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ά τόσο καλά έχω ερχισει και ψιλοαγχωνομαι συγνωμη Πώς γίνεται να είχε διαστολή 2-3και να μην το έχει καταλάβει ..Εγώ αυτά φοβάμαι μην με βρει κανένα τέτοιο και δεν το καταλαβω

Α οχι αγαπη μου....μη φοβασαι....μπορει το 1-2 να μην το καταλαβεις αλλα θα καταλαβεις οτι γεννας πιστεψε με...οταν οι συσπασεις γινονται τακτικες και διαρκουν ακομη κι αν ξαπλωνεις, αλλαζεις στασεις, κλπ....θα το καταλαβεις....μονο αν δεν εχεις τις αισθησεις σου δεν θα καταλαβεις οτι πονας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ισως να εχεις και δικιο,με επηρρεασε ολη αυτη η νοσοκομει"ιλα,η αλλη πηγε για nst και ειχε διαστολη 3-4 και την ετοιμαζανε για τοκετο,ολες με την κοιλια τουρλα,οσο και να μην θες επηρρεαζεσαι.Παντως ρε κοριτσια αυτη η νοσοκομει"ιλα ,αυτη η μυρωδια στους διαδρομους σε προδιαθετει και σε αγχωνει ταυτοχρονα,για οταν ερθει εκεινη η ωρα.

Αμεσως ηρθανε στο μυαλο μου μνημες με τους πονους που εφαγα στον γιο μου, τους ορους στα χερια , την επισκληριδιο κλπ κλπ κλπ.Ωχ αμαν αμαν!!τι μας περιμενει παλι...

Οπως ελεγε και ο Ξανθοπουλος: "οχι αλλο καρβουνο":mad::mad:

Εγω το παθαινω καθε φορα που ειμαι εγκυος και παω απο τις σκαλες στο δευτερο οροφο του νοσοκομειου και περναω την ταμπελα που λεει αιθουσα ωδινων τοκετου....ειναι αναποφευκτο οταν το εχεις διαβει το μονοπατι να σε αγχωνει ολη η διαδικασια...ομοιως στο πρωτο λογω αγνωστου....εκεινη τη μερα ομως προσηλωνεσαι στο στοχο και τα ξεχνας τα αγχη σου...η τουλαχιστον ετσι πρεπει!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλά είμαι!!!! Αν και με πιέζει πάρα πολύ το μωρό και δεν μπορώ να φάω.Με πιάνει ένας πόνος στον οισοφάγο!Την δευτέρα θα πάω στο γιατρό!Δεν μπαίνω γιατί βολτάρω :D Α!η μικρή πήγε 2700!θρεφταράκι!τη Δευτέρα θα σας πω πότε θα κανονίσουμε τον τοκετό!

Φτου φτου 2700!!!καλε τι παθατε ολες και γεννατε με ραντεβου;;;;εσυ εξηγησες παρακατω αλλα αυξανεσθε και πληθυνεσθε βλεπω....περιμενουμε ημερομηνια να σε περασω στα επισημα κιταπια μας χαχα:):tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια δεν ξερω τι γινεται αλλα να αρχισουμε να προετοιμαζομαστε ?? τουλαχιστον ψυχολογικα?? Σημερα πηγα στον doc εκανα nst και ειχαν καταγραφει 2-3 συσπασεις σε 15 λεπτα!!:shock::shock: η νοσοκομα μου λεει οτι δεν θελει να εχω συσπασεις απο τωρα απο τη στιγμη που θα παω με προγραμματισμενη κτ σε 2 βδομαδες,γιατι δεν ειναι καλο για την μητρα μου.Μετα παω στον doc μου,βλεπει το nst και μου λεει οτι ειναι αρκετα ζωηρο το μπεμπακι μου,καλο θα ητανε να μεινει μεσα μεχρι τις 23 του μηνα,αλλα αν δω κατι περιεργο να τον παρω τηλ και θα μπουμε και πιο νωρις αν χρειαστει(μακαρι να μην χρειαστει βεβαια) γιατι ετσι οπως κουνιεται δημιουργουνται συσπασεις και ταλαιπωρουν την μητρα!!!!!Εγω εντωμεταξυ τις συσπασεις στο νοσοκομειο δεν τις καταλαβα καθολου,τοσο βοδι:shock: απο την ωρα που εχω ερθει σπιτι εχω μια απιστευτη δυσφορια,μπουκωμα χαμηλα, το εσωρουχο μουσκευει σ υ ν ε χ ε ι α και γενικοτερα εχω πολλες ενοχλησεις χαμηλα μπρος και πισω στη μεση,το στομαχι χαλια και οσο σκεφτομαι την νυχτα που θα ερθει με πιανει καταθλιψη. Οχι τιποτα αλλο δεν εχω φτιαξει βαλιτσα ακομα..Ζεστη,νευρα,κουραση:mad:Εδω εβρεξε για κανα δυωρο καταρακτωδως και τωρα εχει βγαλει μια σιχαμενη υγρασια......:mad::mad:

Κοριτσια μου λετε να ετοιμαζεται το σωμα μας για γεννητουρια??Αγχος ξαφνικα!!

Εμ λυσσαξαμε ολες μας να τα προλαβουμε ολα,κ@λο δεν βαλαμε κατω....

Βιάζεται και εσένα το μπεμπάκι σου! Βρε μπας και είμαστε μανούλες Ιουλίου τελικά; Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Βιάζεται και εσένα το μπεμπάκι σου! Βρε μπας και είμαστε μανούλες Ιουλίου τελικά; Χαχα

Καλημέρα κοριτσουδια μου καλό σκ να έχουμε..Πώς είμαστε πονατε ακόμα βροχούλα ,μαρουσκακι ,νινακι μου..όντως λέτε να γεννησουμε Ιούλιο όπως λέει και η Μαριάνθη;μας βλέπω μέσα στην βιασύνη..ευτυχώς έχει αεράκι σήμερα λίγο και κάπως παλεύεται..Γιατί χθες πέθανα..είχα πάει βόλτα με τον άντρα μου και όταν γυρίσαμε τα πόδια μου ήταν δεν ξέρω και εγώ πως να τα περιγράψω Όχι απλά μπουκάλια που να περπαταγα κιόλας..Σήμερα έχει κοτόπουλο με πατατουλες..Σας φιλώ...

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Κροκετ συγχαρητηρια για τον μπεμπη!

Μαρουσκακι περαστικα!

Προς ολα τα κοριτσια:νομιζω πρεπει ολες να σταματησουμε τις δουλειες

Χτες επλεινα τα τελευταια πραγματακια του μωρου

Μπηκα πια στον μηνα μου εδω και κατι μερες,μου φαινεται απιστευτο ποσο γρηγορα περαδε ο καιρος...σε λιγο θα χω τον μπεμπη μου!

Πονους εγω δεν εχω ουτε πρηξιματα,εχω ομως απιστευτες,μα απιστευτες καουρες οοολη μερα και τα βραδια.πολλες φορες σηκωνομαι απο το κρεββατι μεταμεσονυκτια και τρωω μηλα μονο αυτο με ανακουφιζει καπως,αρα εμενα ο μπεμπης θα εχει αφανα..

Συσπασεις δεν ξερω αν εχω κλασικα..η κοιλια μου ειναι συνεχεια πετρα, σπανιως εχω ηπιους πονους περιοδου χαμηλα φυσιολογικους κατα το γιατρο

Κατα τα αλλα θελω ολο να πηγαινω βολτες!

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???? σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες σας!!!!!

Marouskaki μου τι επαθες βρε κοριτσι μου προσεχε μην εχεις αλλα!!!! περαστικα ευχομαι

Καλε τι παθατε ολες και βιαζεστε να γεννησετε???? αφηστε τα νινακια να βγουν οταν ειναι ετοιμα!

τα νεα μας ο μπεμπουλης μας βγηκε απο την θερμοκοιτιδα! εχασε 80 γραμμαρια αναμενομενω μας ειπαν ειναι 2160 εγω μαλλον αυριο θα βγω το νινακι θα μεινει 1-2 μερες ακομα να αρχισει να περνει βαρος χθες τον ταισα κιολας! κοριτσια δεν το πιστευω οτι ειναι δικος μου! ειναι τοσο μικρουλης!

Σημερα εχει γενεθλια και ο μεσαιος μου στεναχωριεμαι λιγο που δεν θα ειμαι μαζι του αλλα λιγες μερες εμειναν περιμενω πως και πως να γυρισω στα παιδακια μου! εχω να τα δω απο 1 ιουλιου!!!

Εγω ειμαι καλα σηκωνομαι δεν ποναω πολυ!

Αχ κοριτσια μου σας ευχομαι συντομα και στα δικα σας!!!!!!!

79o6p3.png

Marouskaki μου τι επαθες βρε κοριτσι μου προσεχε μην εχεις αλλα!!!! περαστικα ευχομαι

Καλε τι παθατε ολες και βιαζεστε να γεννησετε???? αφηστε τα νινακια να βγουν οταν ειναι ετοιμα!

τα νεα μας ο μπεμπουλης μας βγηκε απο την θερμοκοιτιδα! εχασε 80 γραμμαρια αναμενομενω μας ειπαν ειναι 2160 εγω μαλλον αυριο θα βγω το νινακι θα μεινει 1-2 μερες ακομα να αρχισει να περνει βαρος χθες τον ταισα κιολας! κοριτσια δεν το πιστευω οτι ειναι δικος μου! ειναι τοσο μικρουλης!

Σημερα εχει γενεθλια και ο μεσαιος μου στεναχωριεμαι λιγο που δεν θα ειμαι μαζι του αλλα λιγες μερες εμειναν περιμενω πως και πως να γυρισω στα παιδακια μου! εχω να τα δω απο 1 ιουλιου!!!

Να σου ζήσει κορίτσι μου να είναι γερό και πάντα τυχερό το μωράκι σας!!!Αχ τι αίσθηση όμορφη..μυρίζει και μωρουδίλα εεε??Σύντομα σπίτι σας και γεμάτοι ευτυχία!!!:o:o:o

LMb5p2.png

Κοριτσακι μου να χαιρεσαι το σαντουιτσακι σου,πολυχρονος!!!! Πολυ ευχαριστα τα νεα σας,βγηκε κι απο θερμο ο μικρος τελεια!!!!απο 1 ιουλιου εισαι κλινικη;;;:shock: Φανταζομαι ποσο ανυπομονεις να γυρισεις σπιτι!Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας κι εσυ κι ο μπομπιρακος σας!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...