Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φραουλιτσα μου τι κάνεις εσύ πως είσαι;που είσαι χαμένη ελπίζω να είναι όλα καλα

Καλά είμαι!!!! Αν και με πιέζει πάρα πολύ το μωρό και δεν μπορώ να φάω.Με πιάνει ένας πόνος στον οισοφάγο!Την δευτέρα θα πάω στο γιατρό!Δεν μπαίνω γιατί βολτάρω :D Α!η μικρή πήγε 2700!θρεφταράκι!τη Δευτέρα θα σας πω πότε θα κανονίσουμε τον τοκετό!

8NkSp3.png

Πες μου που μένεις έχω μια που είναι Όχι απλά άψογη είναι σκυλί και γρήγορη και τέλεια και τι άλλο να πω γι'αυτήν την γυναίκα δεν έχω λόγια και φαντάσου πιο στριμενη και ιδιοτροπη από εμένα δεν υπάρχει μόνο αυτό σου λέω...

πόσα παίρνει ? με την ώρα πάει ή ανάλογα με τη δουλειά που θα κάνει?

πειραιά μένω

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:? Το ποδι ψηλα και δεν μπορω να το πατησω....

Περαστικά Μαρούσκα! Είναι ώρα να καθίσεις λίγο στα αυγά σου και να ξεκουραστείς θες δε θες!

Τρίτωσε όμως το κακό! γιατρός - μάστορας- μαρουσκοποδαράκι!!!:tongue:

Τώρα όλα θα φτιάξουν!

8NkSp3.png

πόσα παίρνει ? με την ώρα πάει ή ανάλογα με τη δουλειά που θα κάνει?

πειραιά μένω

Με την ώρα αλλά είναι τέλεια σου κάνει έρχεται Καλλιθέα μένει..παίρνει 6ε την ώρα ...Δεν λέω εύκολα Καλά λόγια αλλά είναι απίθανη εμένα μου έκανα παντζούρια τζάμια ντουλάπια τοίχους μπανιο όλα τα έβγαλε όλα τα έπιπλα και τα πλυντήρια ψυγεία από την θέση τους και καθάριζε από πίσω..Πολύ καλή

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι!!!! Αν και με πιέζει πάρα πολύ το μωρό και δεν μπορώ να φάω.Με πιάνει ένας πόνος στον οισοφάγο!Την δευτέρα θα πάω στο γιατρό!Δεν μπαίνω γιατί βολτάρω :D Α!η μικρή πήγε 2700!θρεφταράκι!τη Δευτέρα θα σας πω πότε θα κανονίσουμε τον τοκετό!

Και εμένα θρεφταρακι είναι η μπεμπουλα μου αλλά κανένας πόνος δεν με πιάνει όλο τρώω..άντε κορίτσι καλές βολτες

ewKwp3.png

Με την ώρα αλλά είναι τέλεια σου κάνει έρχεται Καλλιθέα μένει..παίρνει 6ε την ώρα ...Δεν λέω εύκολα Καλά λόγια αλλά είναι απίθανη εμένα μου έκανα παντζούρια τζάμια ντουλάπια τοίχους μπανιο όλα τα έβγαλε όλα τα έπιπλα και τα πλυντήρια ψυγεία από την θέση τους και καθάριζε από πίσω..Πολύ καλή

δεν μου στελνεις και μενα το τηλ της να το εχω μπας και το χρειαστω??

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Θέλεις να μου στείλεις σε πμ το όνομα της και το τηλ της?

κι αμα μπουν τα λεφτά από το ΙΚΑ τη καλώ...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μου εσεις πονακια χαμηλα σαν της περιοδου εχετε??

Απο χτες οι συσπασεις που κανουν εχουν και πονακια ενω πριν ηταν απλες συσπασεις....λετε να ετοιμαζομαι???Στην μεγαλη μου δεν τα ειχα αυτα :rolleyes:

Σημερα εκανα μια τετοια που εκανα κι ανασες μαζι να περασει...ο αντρας μου αλλαξε χρωμα οταν με ειδε....κι εμενα μου πηγε να!!!! Ε οχι νσ γεννησω και κουτση! Απο δω και περα θα εχεις και τετοιες συσπασεις....τη δουλεια την ψαχνεις οταν δεν ειναι δυο τρεις οπως περιεγραψες αλλα τακτικες και οσο περνα η ωρα πιο συχνες και πιο μεγαλης διαρκειας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι μου πως είσαι σήμερα;πονάς;άντε τώρα κάτσε να ξεκουραστείς αν και σε έχω ικανή εσένα να κάνεις δουλειες κάνοντας κουτσό:P:p

Ποναει λιγοτερο ομως..

Κινουμαι με μια καρεκλα με ροδες των παιδιων

...η γυναικα καθαρισε τατρια υπνοδωματια....μενει ο μεσαιος οροφος....η τιμη για γυναικα που γραφετε ειναι σουπερ...εμας επαρχια και παιρνει εξι την ωρα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις τοτε τα 6 ? ειναι πολυ καλα,εμενα αυτες που πηρα ητανε σκυλια και παιρνανε την ωρα 9?:shock::shock::shock:.Εγκεφαλικο!!! Η αληθεια ειναι οτι τα εδωσα,αλλα δεν ξερω αν θα τις ξαναπαρω συντομα......:tongue:Τεσπα για μια γενικη καθαριοτητα 1-2 φορες τον χρονο καλα ειναι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

βρε κορίτσια επείδη είμαι άσχετη από αυτά

δεν έχω πάρει ποτέ γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι

γιατί βοηθάει ο σύζυγος

αλλά τώρα ο σύζυγος δουλεύει νύχτα μέρα και είναι άφαντος...

πόσα πέρνουν αυτές και τι μπορούν να κάνουν?

πχ εγώ εκτός σκούπισμα - σφουγγάρισμα και πλύσιμο βεράντας (+ κάγκελα + πατζούρια)

θέλω κάποια πράγματα που δεν τα κάνει ο σύζυγος

να μου τρίψει τους τοίχους,τον καναπέ και τα έπιπλα (τραπέζια, ντουλάπες, καρέκλες) από μουτζούρες και δαχτυλιές των παιδιών....γιατί είναι τόσο βρωμικα που έχουν αλλάξει χρώμα....θέλουν πολύ καλό τρίψιμο

τα παιδιά χοροπηδάνε παντού και μπορείς να βρείς κομμάτια φαγητού ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη

υπάρχει κάποια που μπορεί να τα κάνει??? και πόσα θα μου ζητήσει???

έχετε καμία αρκετά ικανή να μου συστήσετε γιατί είμαι και πολύ απαιτητική

Ότι θες μπορείς να ζητήσεις από την γυναίκα να σου καθαρίσει. Στην Αθήνα δεν ξέρω πόσο κυμαίνονται οι τιμές, αλλά εδώ μπορείς να βρεις και με 5 ευρώ την ώρα. Απλά καλό είναι να είσαι συνεχώς μαζί της για να επιβλέπεις. Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα ρθει σπίτι σου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Θέλεις να μου στείλεις σε πμ το όνομα της και το τηλ της?

κι αμα μπουν τα λεφτά από το ΙΚΑ τη καλώ...

Αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις τοτε τα 6 ? ειναι πολυ καλα,εμενα αυτες που πηρα ητανε σκυλια και παιρνανε την ωρα 9?:shock::shock::shock:.Εγκεφαλικο!!! Η αληθεια ειναι οτι τα εδωσα,αλλα δεν ξερω αν θα τις ξαναπαρω συντομα......:tongue:Τεσπα για μια γενικη καθαριοτητα 1-2 φορες τον χρονο καλα ειναι....

Κοίτα να δεις πριν μείνω έγκυος τα έκανα όλα μόνη μου κάθε μήνα πατζούρια και όλα τα σχετικά σκούπισμα σφουγγαρισμα μπάνιο ξεσκόνισμα κάθε μέρα είμαι λίγο έως πολύ όπως λέει ο άντρας μου άρρωστη..φαντάσου που πάω και ψάχνω τις δαχτυλιες και αυτά στα λέω γιατί η κοπέλα είναι έτσι όπως είμαι εγώ και χωρίς να της πω τι να μου κάνει της είπα γενική και τα έκανε όλα τέλεια ήρθε στις 8;30και τελείωσε στις 3;30 και μου ζήτησε 40εκαι της έδωσα 50γιατι έμεινα πολύ ευχαριστημένη..Και πριν από αυτήν είχα πάρει άλλη μια που μόνο καθαριότητα δεν έκανε..Και.κρίμα που ειναι έτσι τα πράγματα θα ήθελα να την παίρνω πιο συχνά τώρα ειδικά με την μπέμπα αλλά τα οικονομικά μας είναι άστα να πάνε..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...