Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

κοριτσακια μου πολυ ζεστη! Θελω και γω να παω για μπανακι....θα παω αν τα καταφερω την Κυριακη!

Χτες γυρησα σπιτι στις 7 εκανα ενα μπανακι και ειπα να μαγειρεψω 2 φαγητα γιατι μας εφερε ενας φιλος μελιτζανες/πιπεριεριες/κολοκυθακια φρεσκα απο το μποστανι του χωρις φαρμακα!Εντελως βιολογικα....ειπα και γω κατσε να τα φτιαξω ...και θα βαλω στην ψυξη να εχουμε...κριμα ειναι να χαλασουν!Οποτε χτες εκανα ενα ταψι γεμιστα και μια κατσαρολα τουρλου...στις 11 που τελειωσα κοιταξα τα ποδια μου και επαθα σοκ...ειχαν γινει σαν μπουκαλια!Εκανα ενα μπανιο, ανοιξα aircondition εβαλα την μικρη για υπνο και πηρα ενα μπολ παγωτο να τσακισω....η ζουζου κουνιοταν μεσα στην κοιλια σαν τρελη...την τραβηξα και video! E λοιπον στις 3 ξυπνησα απο πονους και συσπασεις....εκανα 3 μεγαλες συσπασεις που ακολουθουσαν εντονοι πονοι περιοδου...να φανταστειτε στην μια απο αυτες εκανα και ανασες γιατι δεν την παλευα....ευτυχως μετα σταματησαν αλλα η αληθεια ειναι οτι ψιλοφοβηθηκα και εννοειται ξυπνησα και τον αντρα μου!

Για τις επομενες 3 ημερες δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!αυριο εκλεισα μανικιουρ και πεντικιουρ....ΤΕΛΟΣ ειπα να χαλαρωσω!Οχι τιποτε αλλο αλλα δουλευω και την αλλη εβδομαδα....χαχαχα...ΕΛΕΟΣ! :tongue:

Να προσέχεις βρε συ! Όσο μπορείς ξεκούραση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια.Εμενα ηρθε χθες η γυναικα κι εκανε το σπιτι λαμπικο.Το μεσημερι που τελειωσε πηγαμε για μπανιο και γυρισαμε αργα το βραδυ και σημερα σηκωθηκαμε,εστρωσα κρεβατια μονο εφτιαξα καφε,τους εβαλα πλαστελινες να παιξουν και χαλαρωνω.Ουτε θα μαγειρεψω,καθε τριτη και παρασκευη μαγειρευει η πεθερα μου.Το ποσο χρειαζομουν αυτην την αναπαυλα δε λεγεται.Κοριτσια το παρακανουμε ολες με την κουραση στην κατασταση μας και θα το μετανιωσουμε.Πρεπει τψρα τις τελευταιες ρβδομαδες να βρισκουμε τροπι να παιρνουμε ανασες.Ωραια να ναι ολα στη θεση τους στο σπιτι αλλα να ναι καπως καλα και το ταλαιπωρι κορμακι μας που επιτελει και ιερο εργο!!!!Βρε νινακι χαλαρωσε οπως το λες κι εσυ.Κι εγω θα τρομαζα στη θεση σου,μα κι εσυ δυο φαγητα απανωτα?Υπερτιμαμε τις δυναμεις μας και το σωμα μας μας το ανταποδιδει.Προσεχε.Εσυ μαρουσκακι μου πως εισαι σημερα?Ηρθε η γυναικα για δουλειες?Φανταζομαι και τοβ γρηγορακη σου τι σοκ θα παθε εκεινη τη στιγμη με τα αιματα.Νοβεμπερ κι εγω σκαω το βραδυ και θελω αιρ κοντισιον κι ο αντρας μου με πρηζει οτι εχουμε δροσια γιατι ειμαστε πολυ ψηλα κι οτι ειμαι υπερβολικη.Εγω να σταζω κι αυτος τα δικα του.Σημερα μαλλον θατον στειλω στη δροσια του καναπε κι εγω θα κοιμηθω οπως νομιζω,αφου δεν καταλαβαινει.Ανθη μπραβο για την μπουμπουκα,πολυ καλη.Την κυριακη εχουμε επετειο γαμου,12 χρονια,και θα βγουμε για φαγητο,κλεισαμε στο balux διπλα στη θαλασσα.Ανυπομονω να μαστε οι δυο μας χωρις τα μικρα να συζητησουμε σαν ανθρωποι.Εχουμε πολυ καιρο να το κανουμε.Μαγδα χαιρομαι που απολαυσες διακοπουλες και οικογενειακη ευτυχια.Παντα τετοια και με το καλο ο μπεμπακος.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

crocket ΝΑ ΣΑΣ ΖΉΣΕΙ!

3η φορά μαμά!!!

Κι εγώ ανυπομονώ....

Όμως χτες που πήγα σε μια φίλη μου με ένα μπέμπη 5,5 μηνών

έπαθα σοκ....

τα έχω περάσει 2 φορές και τα έχω ξέχασει όλα

τον πήρα αγκαλια και μου φαινόταν τόσο μικρός

φοβόμουν τόσο πολύ ...δεν ήξερα πως να τον πιάσω

και μύριζε τόση μωρουδίλα...

τριβόταν πάνω μου με μύριζε με έγλυφε....μου έκανε χαμόγελα

και μετά που τον τάιζε έκανε αυτή τη κλασσική κίνηση με το τίναγμα του κεφαλιού που κάνουν τα μωρά για να πιάσουν το στήθος....

πεθαίνω με αυτή τη κίνηση

μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα

τι συγκίνηση

γέννησε η φίλη μου στο Καναδά....σε τι στάση το έβγαλα το μωρό μου λέει....

σε βαθύ κάθισμα....σαν να κάνω πιπί στην εξοχή!!!

ένιωσα λες κι ήμουν σε χωράφι μου είπε

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Γεια σας κοριτσια.Εμενα ηρθε χθες η γυναικα κι εκανε το σπιτι λαμπικο.

βρε κορίτσια επείδη είμαι άσχετη από αυτά

δεν έχω πάρει ποτέ γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι

γιατί βοηθάει ο σύζυγος

αλλά τώρα ο σύζυγος δουλεύει νύχτα μέρα και είναι άφαντος...

πόσα πέρνουν αυτές και τι μπορούν να κάνουν?

πχ εγώ εκτός σκούπισμα - σφουγγάρισμα και πλύσιμο βεράντας (+ κάγκελα + πατζούρια)

θέλω κάποια πράγματα που δεν τα κάνει ο σύζυγος

να μου τρίψει τους τοίχους,τον καναπέ και τα έπιπλα (τραπέζια, ντουλάπες, καρέκλες) από μουτζούρες και δαχτυλιές των παιδιών....γιατί είναι τόσο βρωμικα που έχουν αλλάξει χρώμα....θέλουν πολύ καλό τρίψιμο

τα παιδιά χοροπηδάνε παντού και μπορείς να βρείς κομμάτια φαγητού ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη

υπάρχει κάποια που μπορεί να τα κάνει??? και πόσα θα μου ζητήσει???

έχετε καμία αρκετά ικανή να μου συστήσετε γιατί είμαι και πολύ απαιτητική

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Γεια σας κορίτσια!!! Εγω είμαι μανούλα Ιουνίου.. Βλέπω ξεκίνησαν τα γεννητουρια ε;;; Να ζήσουν τα μπεμπακια και καλή ανά ρρωση στις μανουλες!!! Για τις μανουλες που περιμένουν ευχομαι με το καλό και με κανέναν πόνο!!!

Μαρουσκακι μου περαστικά σου!!! Ευχομαι να γίνεις καλά γρήγορα!!! Αμάν ρε παιδί μου μόνο αυτό έλειπε....

Επίσης κορίτσια τα λεφτά του ΙΚΑ εγώ γέννησα 16/6 τα χαρτιά τα κάναμε 20/6 και τα κατέθεσαν 6/7 μια μέρα μετά το δημοψήφισμα, μπήκαν το θέμα είναι θα προλαβω να τα βγάλω;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Εγω είμαι μανούλα Ιουνίου.. Βλέπω ξεκίνησαν τα γεννητουρια ε;;; Να ζήσουν τα μπεμπακια και καλή ανά ρρωση στις μανουλες!!! Για τις μανουλες που περιμένουν ευχομαι με το καλό και με κανέναν πόνο!!!

Μαρουσκακι μου περαστικά σου!!! Ευχομαι να γίνεις καλά γρήγορα!!! Αμάν ρε παιδί μου μόνο αυτό έλειπε....

Επίσης κορίτσια τα λεφτά του ΙΚΑ εγώ γέννησα 16/6 τα χαρτιά τα κάναμε 20/6 και τα κατέθεσαν 6/7 μια μέρα μετά το δημοψήφισμα, μπήκαν το θέμα είναι θα προλαβω να τα βγάλω;;;

χαχαχαχα ευχομαι να τα βγαλεις!

εγω πηγα σημερα αλλα μου ζητηααν κ βιβλιαριο του παιδιου το οποιο δεν το εχουμε βγαλει ακομα....μαμα εσενα στο εβγαλαν αμεσως? κ σε ποιο ταμειο?

chrimai μου....νομιζω πως η σταση που γεννησε η φιλη σου ειναι πολυ ανακουφιστικη απο τους πονους ...οταν ειχα πονους περιοδου θυμαμαι η μονη σταση που με ηρεμουσε ηταν να λυγιζω τα γονατα ή να καθομαι στην λεκανη :confused:

Οσο για την μυρωδια της μωρουδιλας τρελενομαι και γω και μου εχει λειψει πολυ οπως το ψαξιμο στο στηθος που κανουν σαν τα κουταβακια και ντουυυυπ το γραπωνουν μετα!

Δυστηχως δεν εχω να συστησω καμια γυναικα γιατι και γω ποτε δεν εχω παρει σπιτι...παντα μονη τα εκανα και οταν χρειαζομουν βοηθεια ελεγα στην αδελφη μου να ερθει ή στην μαμα μου!νοιμζω οτι παιρνουν γυρω στα 7 ευρω την ωρα :rolleyes:

meldan...να ζησετε και με το καλο το 3ο σας κοριτσακι!Να περασετε τελεια!!!Μου αρεσει και μενα στο balux!!!στην επετειο που περασαμε ο αντρας μου ηθελε να φαμε ψαρακι μαζι με την Νεφελιτσα μας ;) και αν θυμαμαι καλα ...απο τοτε που γεννηθηκε δεν εχουμε παει για φαγητο ποτε οι 2 μας :tongue: Σε ελαχιστες περιπτωσεις που μετρουνται στο ενα χερι να εχουμε βγει με φιλους για φαγητο...πανταχου παρουσα η μικρη μας κυρια :tongue:

Παντως εχετε δικαιο κοριτσια....χρειαζομαστε ξεκουραση...ερχονται δυσκολες μερες και εμεις υπερεκτιμουμε τις δυναμεις μας!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

βρε κορίτσια επείδη είμαι άσχετη από αυτά

δεν έχω πάρει ποτέ γυναίκα να μου καθαρίσει το σπίτι

γιατί βοηθάει ο σύζυγος

αλλά τώρα ο σύζυγος δουλεύει νύχτα μέρα και είναι άφαντος...

πόσα πέρνουν αυτές και τι μπορούν να κάνουν?

πχ εγώ εκτός σκούπισμα - σφουγγάρισμα και πλύσιμο βεράντας (+ κάγκελα + πατζούρια)

θέλω κάποια πράγματα που δεν τα κάνει ο σύζυγος

να μου τρίψει τους τοίχους,τον καναπέ και τα έπιπλα (τραπέζια, ντουλάπες, καρέκλες) από μουτζούρες και δαχτυλιές των παιδιών....γιατί είναι τόσο βρωμικα που έχουν αλλάξει χρώμα....θέλουν πολύ καλό τρίψιμο

τα παιδιά χοροπηδάνε παντού και μπορείς να βρείς κομμάτια φαγητού ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη

υπάρχει κάποια που μπορεί να τα κάνει??? και πόσα θα μου ζητήσει???

έχετε καμία αρκετά ικανή να μου συστήσετε γιατί είμαι και πολύ απαιτητική

Πες μου που μένεις έχω μια που είναι Όχι απλά άψογη είναι σκυλί και γρήγορη και τέλεια και τι άλλο να πω γι'αυτήν την γυναίκα δεν έχω λόγια και φαντάσου πιο στριμενη και ιδιοτροπη από εμένα δεν υπάρχει μόνο αυτό σου λέω...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια μου εσεις πονακια χαμηλα σαν της περιοδου εχετε??

Απο χτες οι συσπασεις που κανουν εχουν και πονακια ενω πριν ηταν απλες συσπασεις....λετε να ετοιμαζομαι???Στην μεγαλη μου δεν τα ειχα αυτα :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

βρε κοριτσια μου εσεις πονακια χαμηλα σαν της περιοδου εχετε??

Απο χτες οι συσπασεις που κανουν εχουν και πονακια ενω πριν ηταν απλες συσπασεις....λετε να ετοιμαζομαι???Στην μεγαλη μου δεν τα ειχα αυτα :rolleyes:

Εγώ δεν έχω καταλάβει συσπάσεις βρε κορίτσια καθόλου εκτός αν έχω και δεν τις κατάλαβα πονακια περιόδου δεν έχω απλά με πιάνουν ώρες ώρες κάτι σαν ξυραφιες να τις πω κάτω από τον αφαλό και κάτω και ειδικά όταν κουνιέται το μωρό μάλλον με πιέζει λογικά δεν ξέρω ...

ewKwp3.png

Να σου ζήσει το μωράκι σου..να σε ρωτήσω πρέπει να πας Εσύ η ο αντας σου;Για τις 63 μέρες λες Ε;Και αν θες πες μου τι χαρτιά χρειάζεται;

ewKwp3.png

Να μαι πάλι!!!! Τωρα που χαλάρωσα σας γράφω ότι όλα ειναι καλα με τη μπεμπουλα μου. Κιλάκια 1894 είμαστε για την ακρίβεια και 41cm μέγεθος. Ε κατα προσεγκιση αυτά. Εχει βγάλει και πολυ μαλακι.... Αφήστε που ήταν και πολυ κινητική με σημείο να μην αφήνει το γιατρο να τη μετρήσει. Ακόμα και λοξιγκα είχε. Χαχα ήταν πολυ διασκεδαστικό σημερ. Όλα καλα... Αυξήθηκε το αμνιακό υγρό... Παίζει επίσης να πάρω και ολο το μήνα. Α και ειναι με το κεφάλι κάτω.... Μάλλον καθολου δεν γυρησε απο την προηγούμενη φορά.. Αυτααααα!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα Καλά ..Εμένα δεν μου είπε κάτι για το μαλακι λέτε να μου βγει καραφλη η μπέμπα;Όσο για τον λοξιγκα εμένα έχει κάθε μέρα σχεδόν 2φορες την ημέρα..Τι εννοείς αυξήθηκε το αμνιακό υγρό;

ewKwp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γέννησα,11 ήωρα

το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

Κροκερ, να σου ζήσει!!!Καλότυχο να είναι!!!!Και στα δικά μας κορίτσια!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...