Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ουφ κοριτσια αρχισαν τα οργανα!!!Η αληθεια ειναι οτι και εμενα με ενοχλει σιγα σιγα το συστημα εκει κατω,νιωθω μεγαλο βαρος να με πιεζει και αρκετα αβολα.Λετε να πλησιαζει η ωρα? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Εμεις σημερα πηγαμε για μπανακι,γυρισαμε στις 10 η θαλασσα ητανε τελεια και εκανα το πρωτο μου μπανιο.Τετοια δροσια ητανε ανεπαναληπτη!!!!!

Ετσι παει ολος ο ενατος ως τη γεννα....προχθες με το καθρεφτακι που σας ελεγα ειδα μεχρι και τον τραχηλο....τι να λεμε τωρα....πιεση ως εκει που δεν παει τα μπεμπονια....χαιρομαι που δροσιστηκες μαναρι....εμενα οχι νερο μου ειπαν στο ποδι κι εκανα το βραδυ ντους σε καρεκλα καθισμενη μες στη ντουζιερα και το ποδι απεξω τυλιγμενο σε σακουλα σα γιαγιακα μετα το καταγμα....πονουσα τοσο πολυ που ζητησα παυσιπονο απο ανηρ-πρωτοφανες για μενα- αλλα δεν ειχαμε κανενα για εγκυους καταλληλο..αμα θελετε το πιστευετε....ξεκινησα την προσευχουλα κι ο πονος μετριαστηκε μονος του και κοιμηθηκα 11-1....ξυπνησα απο τη ζεστη...καμινι ο μεσαιος οροφος οπου ξαπλωνω γτ φυσικα δε μπορω να παω πανω ουτε μπορω να ζητησω να με κουβαλησει τοσα σκαλια ο ανηρ....φτανουν οσα κανει ολη μερα με τα παιδια....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια υποφερω με την μεση μου.με τραβανε ολοι οι συνδεσμοι στην πλατη και δεν μπορω να βολευτω πουθενα.Τωρα σηκωθηκα ορθια,εκατσα στον πωπω και σας γραφω.

Ορθια θα κοιμηθω σημερα,το βλεπω εγω:(:(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ετσι παει ολος ο ενατος ως τη γεννα....προχθες με το καθρεφτακι που σας ελεγα ειδα μεχρι και τον τραχηλο....τι να λεμε τωρα....πιεση ως εκει που δεν παει τα μπεμπονια....χαιρομαι που δροσιστηκες μαναρι....εμενα οχι νερο μου ειπαν στο ποδι κι εκανα το βραδυ ντους σε καρεκλα καθισμενη μες στη ντουζιερα και το ποδι απεξω τυλιγμενο σε σακουλα σα γιαγιακα μετα το καταγμα....πονουσα τοσο πολυ που ζητησα παυσιπονο απο ανηρ-πρωτοφανες για μενα- αλλα δεν ειχαμε κανενα για εγκυους καταλληλο..αμα θελετε το πιστευετε....ξεκινησα την προσευχουλα κι ο πονος μετριαστηκε μονος του και κοιμηθηκα 11-1....ξυπνησα απο τη ζεστη...καμινι ο μεσαιος οροφος οπου ξαπλωνω γτ φυσικα δε μπορω να παω πανω ουτε μπορω να ζητησω να με κουβαλησει τοσα σκαλια ο ανηρ....φτανουν οσα κανει ολη μερα με τα παιδια....

Τι τραβας ρε μαναρι καισυ!πολυ δοκιμαζεσαι τελευταια...το depon σου κανει τιποτα?μονο αυτο επιτρεπεται.Αir condition δεν εχεις?εγω μονο μεαυτο κοιμαμαι,δεν παιζει να μην το αναψω το βραδυ,που το σπιτι εχει καει ολη μερα.θα πεθανω απο ελλειψη οξυγονου:o:o

Αυριο εχω γιατρο στις 12.30 στο νοσοκομειο.ευχομαι να ειναι ολα καλα.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι τραβας ρε μαναρι καισυ!πολυ δοκιμαζεσαι τελευταια...το depon σου κανει τιποτα?μονο αυτο επιτρεπεται.Αir condition δεν εχεις?εγω μονο μεαυτο κοιμαμαι,δεν παιζει να μην το αναψω το βραδυ,που το σπιτι εχει καει ολη μερα.θα πεθανω απο ελλειψη οξυγονου:o:o

Αυριο εχω γιατρο στις 12.30 στο νοσοκομειο.ευχομαι να ειναι ολα καλα.......

Καλημέρα!Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!Όχι ερ κοντίσιον δεν έχουμε βάλει!Το σπίτι είναι πάρα πολύ δροσερό το βράδυ, αλλά πάνω, που ανοίγουμε τα πάντα όλα! Τεσπα, τι να πω, το πρώτο βράδυ πέρασε όπως πέρασε....Σήμερα μπαίνω στο μήνα μου, αυτό σκέφτομαι, τα μαστόρια τελευταία μέρα, η γυναίκα θα έρθει να καθαρίσει τον πάνω όροφο...θα συμμαζευτώ από βδομάδα!Να μπεις να μας πεις τι σου είπαν ναι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά γέννησα,11 ήωρα

το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

Συγχαρητήρια και από εδώ! Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου και να ναι πάντα γερό και χαρούμενο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!ειμαι μια μανουλα σεπτεμβριου κι ηθελα να ρωτησω αν καποια μαμα αυγουστου πηρε το επιδομα κυοφοριας απο τον εοππυ-ικα ή αν εχει ενημερωθει οτι θα μπει κανονικα κι αν ναι σε ποσο χρονικο διαστημα απο τη στιγμη που βγηκατε σε αδεια μπηκαν τα χρηματα;;σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολες σας να γεννησετε με το καλο τα μωρακια σας!!!

Ναι το πήραμε κάποιες. Εγώ βγήκα σε άδεια 23 Ιουνίου (αν θυμάμαι καλά) και 2 Ιουλίου τα χρήματα είχαν μπει. Το ΙΚΑ από όσο ξέρω πληρώνει κάθε 1 και 15 του μήνα.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να μαι πάλι!!!! Τωρα που χαλάρωσα σας γράφω ότι όλα ειναι καλα με τη μπεμπουλα μου. Κιλάκια 1894 είμαστε για την ακρίβεια και 41cm μέγεθος. Ε κατα προσεγκιση αυτά. Εχει βγάλει και πολυ μαλακι.... Αφήστε που ήταν και πολυ κινητική με σημείο να μην αφήνει το γιατρο να τη μετρήσει. Ακόμα και λοξιγκα είχε. Χαχα ήταν πολυ διασκεδαστικό σημερ. Όλα καλα... Αυξήθηκε το αμνιακό υγρό... Παίζει επίσης να πάρω και ολο το μήνα. Α και ειναι με το κεφάλι κάτω.... Μάλλον καθολου δεν γυρησε απο την προηγούμενη φορά.. Αυτααααα!!!!

Συγχαρητήρια! Μεγάλωσε και εσένα η μπεμπούλα σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ πως άλλαξε το πινακάκι μας! Από χτες όλο την Κροκετ σκέφτομαι! Το αγοράκι της μας έκανε ποδαρικό και τώρα ποιος μας πιάνει! Είμαστε και πολλές ζωή να έχουμε και έχει να γίνει ΧΑΜΟΣ!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα μανουλεςςςςςςςς!!Ζεστη ζεστη ζεστη...Μολις επλυνα μπαλκονια και εκανα και εγω ενα ντουζακι γιατι ο ιδρωτας τρεχει ποταμι παρολο που ειναι ακομα πρωι:mad:Παω να συνεχισω με μπανια😬😬😬 Τα νευρα μου.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

Να σας ζήσει!!!Να είναι καλότυχος!!! :D

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααα, απίστευτα αυτά που διάβασα από σας... διάβαζα μία ώρα...επιστρέψαμε από διακοπές...

Καταρχήν συγχαρητήρια στην ΚΡΟΚΕΤ!!!να της ζήσει!!! Με το καλό και οι υπόλοιπες!!! Μαρούσκααααααα παιδί μου, τι διαβάζω!!!! έπρεπε κάπως να παλουκωθείς και βρέθηκε η λύση... περαστικούλια....

Εγώ είχα χτες γιατρό μετά από 3 βδομάδες ανυπομονούσα τρελά, γιατί πια το μωρό μου κουνιέται σε τρελούς ρυθμούς, νιώθω το σχήμα των ποδιών του, του πωπού, όλα του!!! Αλλά ο γιατρός είχε γέννα και με μετακίνησε τη Δευτερα να τον δω...είχα ξεσηκώσει και τον μεγάλο μου...τελωσπάντων..

Περάσαμε φανταστικά στις διακοπές, μπανάκι με το αγοράκι μου απόλαυσα, με τον αντρούλη όλα τέλεια,εγώ ανήμπορη βέβαια, πολύ άσχημα ένιωσα, ήθελα κ γω να παίζω μαζί τους χωρίς να κουράζομαι, να κάτσω κατω στην άμμο... το μόνο βολικό ήταν μέσα στη θάλασσα που δεν ένιωθα το βάρος... κατά τα άλλα τελευταία φορά οι 3 μας... λίγο περίεργο μου ακούγεται, αλλά ανυπομονώ να ολοκληρωθούμε!!! Τώρα συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι θα έρθει μωράκι!!!!Έχω ετοιμάσει κάποια πράγματα, όχι όλα, δεν έχω πλύνει τίποτα, είναι όλα σε αναμονή, μέχρι 3-6 μηνών, πήρα τις κρεμούλες του, τις πάνες, τα τριγύρω κτλ...

Η ζέστη με έχει τρελάνει, το βράδυ εφιάλτης, τυχαίνει να κοιμάμαι κ στο μπαλκόνι,,, δεν τρώω πολύ, ότι πήρα το πήρε το μωρό,,, σίγουρα είναι πάνω από 3 τώρα,,, τη Δευτέρα θα το δούμε...

κορίτσια ήθελα πολύ να μάθω τα νέα σας, σας διάβασα κ χάρηκα πολύ... τα πράγματα δεν πάνε κ πολύ καλά εκέι έξω... να δούμε που το πάει η Ελλάδα,,,

Επίσης να πω ότι τα λεφτά του ΙΚΑ ήταν να μπουν στις 3/7.. ξέρετε πότε μπήκαν??? 16/6!!!! ΠΑΙΖΕΙ????? δε βρωμάει η δουλειά???? Επίσης όλες οι αγορές που κάνω είναι όλες από ιντερνετ (web banking) ή με χρεωστική κάρτα, οπότε δε στήνομαι κάθε μέρα για μετρητα...σε λίγο θα εκλείψουν...

αυτά κ άλλα πολλά που θα τα λέμε!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Μπράβο κορίτσι μου όλα Καλά μια χαρά το μπεμπακι σου...να σε ρωτήσω περπάτημα.Πόσο σου είπε και από.Ποια εβδομάδα και μετά;Και από την ώρα που θα σου σπάσουν τα νερά πόση ώρα έχεις μπροστά σου για.να πας στο μαιευτήριο;

καλημερα!Μου ειπε απο την 37η εβδομαδα και μετα μια ωρα καθε μερα. Για τα νερα μου ειπε αν ειναι διαφανα εχω σιγουρα μια ωρα μπροστα μου...να κανω το ντουζακι μου να ετοιμαστω και να παω...αν ειναι σκουρα...φευγω αμεσως!Ειμαι ομως δευτερομανουλα...οι πρωτομανουλες εχουν περισσοτερη ωρα στην πρωτη περιπτωση...στην δευτερη ισχυει το ιδιο για ολες!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Να μαι πάλι!!!! Τωρα που χαλάρωσα σας γράφω ότι όλα ειναι καλα με τη μπεμπουλα μου. Κιλάκια 1894 είμαστε για την ακρίβεια και 41cm μέγεθος. Ε κατα προσεγκιση αυτά. Εχει βγάλει και πολυ μαλακι.... Αφήστε που ήταν και πολυ κινητική με σημείο να μην αφήνει το γιατρο να τη μετρήσει. Ακόμα και λοξιγκα είχε. Χαχα ήταν πολυ διασκεδαστικό σημερ. Όλα καλα... Αυξήθηκε το αμνιακό υγρό... Παίζει επίσης να πάρω και ολο το μήνα. Α και ειναι με το κεφάλι κάτω.... Μάλλον καθολου δεν γυρησε απο την προηγούμενη φορά.. Αυτααααα!!!!

αχ τι γλυκουλα!!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Να σου ζησει κοριτσαρα μου ο 3ος γιος!!!Να ειναι παντα υγιης και καλοτυχος και οοοοοοολα τα καλα να εχει μαζι με ολα τα παιδακια!πολλα πολλα φιλακια στα μικρα πατουσακια (τρελενομαι) !!! :D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κοριτσακια μου πολυ ζεστη! Θελω και γω να παω για μπανακι....θα παω αν τα καταφερω την Κυριακη!

Χτες γυρησα σπιτι στις 7 εκανα ενα μπανακι και ειπα να μαγειρεψω 2 φαγητα γιατι μας εφερε ενας φιλος μελιτζανες/πιπεριεριες/κολοκυθακια φρεσκα απο το μποστανι του χωρις φαρμακα!Εντελως βιολογικα....ειπα και γω κατσε να τα φτιαξω ...και θα βαλω στην ψυξη να εχουμε...κριμα ειναι να χαλασουν!Οποτε χτες εκανα ενα ταψι γεμιστα και μια κατσαρολα τουρλου...στις 11 που τελειωσα κοιταξα τα ποδια μου και επαθα σοκ...ειχαν γινει σαν μπουκαλια!Εκανα ενα μπανιο, ανοιξα aircondition εβαλα την μικρη για υπνο και πηρα ενα μπολ παγωτο να τσακισω....η ζουζου κουνιοταν μεσα στην κοιλια σαν τρελη...την τραβηξα και video! E λοιπον στις 3 ξυπνησα απο πονους και συσπασεις....εκανα 3 μεγαλες συσπασεις που ακολουθουσαν εντονοι πονοι περιοδου...να φανταστειτε στην μια απο αυτες εκανα και ανασες γιατι δεν την παλευα....ευτυχως μετα σταματησαν αλλα η αληθεια ειναι οτι ψιλοφοβηθηκα και εννοειται ξυπνησα και τον αντρα μου!

Για τις επομενες 3 ημερες δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ!!!αυριο εκλεισα μανικιουρ και πεντικιουρ....ΤΕΛΟΣ ειπα να χαλαρωσω!Οχι τιποτε αλλο αλλα δουλευω και την αλλη εβδομαδα....χαχαχα...ΕΛΕΟΣ! :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...