Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια.... Μιας και αναφέρατε το φεις, στείλτε μου κανα όνομα να σας βρω... :D αναμένετε και νέα μου απο το γιατρό. Ακόμα εκει είμαι αλλά εχω κάνει μόνο το ντόπλερ και περιμενω να δω το γιατρο

Εμένα με λένε στο fb andromachi teliou..μπες μετά να μας πεις τι σου ειπε

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!ειμαι μια μανουλα σεπτεμβριου κι ηθελα να ρωτησω αν καποια μαμα αυγουστου πηρε το επιδομα κυοφοριας απο τον εοππυ-ικα ή αν εχει ενημερωθει οτι θα μπει κανονικα κι αν ναι σε ποσο χρονικο διαστημα απο τη στιγμη που βγηκατε σε αδεια μπηκαν τα χρηματα;;σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολες σας να γεννησετε με το καλο τα μωρακια σας!!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Κοριτσάκια μου γλυκά γέννησα,11 ήωρα

το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

Κοριτσακι μου συγχαρητηρια!!!!Παντα γερος και καλοτυχος ο γιοκας σας!!!!Να γυρισετε γρηγορα σπιτι σας ως τριτεκνοι πια!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια!!ειμαι μια μανουλα σεπτεμβριου κι ηθελα να ρωτησω αν καποια μαμα αυγουστου πηρε το επιδομα κυοφοριας απο τον εοππυ-ικα ή αν εχει ενημερωθει οτι θα μπει κανονικα κι αν ναι σε ποσο χρονικο διαστημα απο τη στιγμη που βγηκατε σε αδεια μπηκαν τα χρηματα;;σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολες σας να γεννησετε με το καλο τα μωρακια σας!!!

Καλησπέρα με το καλό το μωράκι σου ..οι πληρωμές γίνονται αρχές κάθε μήνα..Δηλαδή εγώ βγήκα σε άδεια από 15ιουνιου Για τις 56μερες και μου έβαλαν τα χρήματα 2ιουλιου ..η κοπέλα στο ΙΚΑ μου είχε πει ότι πληρωμές γίνονται μέχρι 3καθε μήνα..Και μπαίνει κανονικά όλο το ποσό και για τις 56 μέρες...

ewKwp3.png

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

-Crochetmania -09/07-αγοράκι! -2240 gr- 49cm-K.T.

Εγκυούλες... ακόμη!

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr -προγραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-2895 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2200 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-2600 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι! -3000 gr

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!-2035 gr

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1900 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -1600 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-1530 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1733 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Kαλή μας αρχή κορίτσια και καλή συνέχεια!!:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαχη σε ευχαριστω παρα πολυ!!!αρα συντομα μπηκαν!απλα ανησυχω με ολη αυτην κατασταση μην πανε πισω οι πληρωμες!με το καλο και σενα το μωρακι σου!πλησιαζετε!να το ζησετε στο επακρον!!και να ζησει και το πρωτο μωρακι της λιστας!!

BeZCp3.png

Ήρθες στη ζωή μου σαν δώρο απ'το Θεό,πόσο σ'αγαπάω κι εγώ απορώ..

Κορούλα μου σε λατρεύω..!!!!!

06/07/2013

Μαχη σε ευχαριστω παρα πολυ!!!αρα συντομα μπηκαν!απλα ανησυχω με ολη αυτην κατασταση μην πανε πισω οι πληρωμες!με το καλο και σενα το μωρακι σου!πλησιαζετε!να το ζησετε στο επακρον!!και να ζησει και το πρωτο μωρακι της λιστας!!

Ευχαριστούμε κορίτσι μου και σε σας εκεί στις μανούλες Σεπτεμβρίου τα καλύτερα και με το καλό από όλες μας...Όχι μην ανησυχείς ακόμη και λόγω της κατάστασης τέτοιου είδους πληρωμές Και επιδόματα γίνονται κανονικά..Και πάλι ότι καλύτερο καλό βράδυ..

ewKwp3.png

Κροκετ μου να σας ζησει το μπεμπουλινι.Μου φαινεται απιστευτο και πολυ συγκινητικη η πρωτη μας αφιξη.Δε βγηκε πολυ μικρουλης,μια χαρα ειναι.Οταν και αν ξεκουραστεις μπες να μας πεις λεπτομερειες.Χθες το βραδυ κοριτσια διαβαζα τυχαια παλιες σελιδες μας κι εβλεπα ξανα τις αγωνιες μας για το φυλο,για τις αυχενικες,για τα κιλα μας,διαφορα,εκανα μια γρηγορη ανασκοπηση.Ειδα αναρτησεις απ το μελι μας,θυμηθηκα τι αγωνια περασε η habibi μας και μου ηρθε στο μυαλο οτι χαθηκε παλι η χρυσα που μας ειπε οτι νοσηλευοταν τοσο καιρο.Ελπιζω να χουν παει ολα καλα.Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον για την αδελφη μου.Δεν εχει ξεκινησει διαδικασια αποβολης,οποτε μαλλον αποξεση το σαββατο.Ευαγγελια μου απ οτι ξερω μονο τα πρωτα παιδακια εμπεδωνονται σχετικα νωρις,τα επομενα εμπεδωνονται λιγο πριν τον τοκετο,δεν ξερω γιατι και μου φαινεται παραξενο.Ο γιατρος μου δε χρησιμοποιησε τον ορο "εμπεδωση"αλλα μου πε οτι το κεφαλακι της ειναι πατημενο πανω στον τραχηλο και τον σπρωχνει.Τωρα το δικο σου μου φαινεται ονυως λιγο ψυχολογικο,σε αγχωσε μωρε,αλλα καλα εκανε για να προσεχεις λιγο παραπανω.Μαρουσκακι μου περαστικα σου κοριτσακι μου,σε ειχε παρει το παραπονο προχθες λογω κουρασης,φανταζομαι τωρα πως νιωθεις.Η μαμα σου ειναι μεγαλη?Παντα ηταν αυτο το στυλ η παλιοτερα βοηθουσε πιο πολυ?Δεν την υποστηριζω αλλα καμια φορα μεγαλωνουν κι αυτοι και χανουν υπομονη κι αντοχες κι εμεις δεν το καταλαβαινουμε.Εδω εγω καμια φορα ισα που αντεχω τα δικα μουκι αν μου πεις γι αλλα παιδακια καποιες φορες τα αποφευγω.Βεβαια ενταξει αυτα ειναι λιγο πολυ δικαιολογιες.Αν το παιδι σου ειναι εγκυος στο τεταρτο μωρο στον ενατο μηνα και χτυπημενο και δεν βοηθας...ε τι να πεις..Εμεις σημερα ημασταν θαλασσα απ το μεσημερι και μετα.Ωραια ηταν αλλα πολυκοσμια λογω καυσωνα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Να σου ζησει το μικρουλι σου!!Να ειναι γερο και γρηγορα σπιτακι σας!:D:D

c6vNp3.png

Ουφ κοριτσια αρχισαν τα οργανα!!!Η αληθεια ειναι οτι και εμενα με ενοχλει σιγα σιγα το συστημα εκει κατω,νιωθω μεγαλο βαρος να με πιεζει και αρκετα αβολα.Λετε να πλησιαζει η ωρα? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Εμεις σημερα πηγαμε για μπανακι,γυρισαμε στις 10 η θαλασσα ητανε τελεια και εκανα το πρωτο μου μπανιο.Τετοια δροσια ητανε ανεπαναληπτη!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Να μαι πάλι!!!! Τωρα που χαλάρωσα σας γράφω ότι όλα ειναι καλα με τη μπεμπουλα μου. Κιλάκια 1894 είμαστε για την ακρίβεια και 41cm μέγεθος. Ε κατα προσεγκιση αυτά. Εχει βγάλει και πολυ μαλακι.... Αφήστε που ήταν και πολυ κινητική με σημείο να μην αφήνει το γιατρο να τη μετρήσει. Ακόμα και λοξιγκα είχε. Χαχα ήταν πολυ διασκεδαστικό σημερ. Όλα καλα... Αυξήθηκε το αμνιακό υγρό... Παίζει επίσης να πάρω και ολο το μήνα. Α και ειναι με το κεφάλι κάτω.... Μάλλον καθολου δεν γυρησε απο την προηγούμενη φορά.. Αυτααααα!!!!

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κροκετ μου να σας ζησει το μπεμπουλινι.Μου φαινεται απιστευτο και πολυ συγκινητικη η πρωτη μας αφιξη.Δε βγηκε πολυ μικρουλης,μια χαρα ειναι.Οταν και αν ξεκουραστεις μπες να μας πεις λεπτομερειες.Χθες το βραδυ κοριτσια διαβαζα τυχαια παλιες σελιδες μας κι εβλεπα ξανα τις αγωνιες μας για το φυλο,για τις αυχενικες,για τα κιλα μας,διαφορα,εκανα μια γρηγορη ανασκοπηση.Ειδα αναρτησεις απ το μελι μας,θυμηθηκα τι αγωνια περασε η habibi μας και μου ηρθε στο μυαλο οτι χαθηκε παλι η χρυσα που μας ειπε οτι νοσηλευοταν τοσο καιρο.Ελπιζω να χουν παει ολα καλα.Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον για την αδελφη μου.Δεν εχει ξεκινησει διαδικασια αποβολης,οποτε μαλλον αποξεση το σαββατο.Ευαγγελια μου απ οτι ξερω μονο τα πρωτα παιδακια εμπεδωνονται σχετικα νωρις,τα επομενα εμπεδωνονται λιγο πριν τον τοκετο,δεν ξερω γιατι και μου φαινεται παραξενο.Ο γιατρος μου δε χρησιμοποιησε τον ορο "εμπεδωση"αλλα μου πε οτι το κεφαλακι της ειναι πατημενο πανω στον τραχηλο και τον σπρωχνει.Τωρα το δικο σου μου φαινεται ονυως λιγο ψυχολογικο,σε αγχωσε μωρε,αλλα καλα εκανε για να προσεχεις λιγο παραπανω.Μαρουσκακι μου περαστικα σου κοριτσακι μου,σε ειχε παρει το παραπονο προχθες λογω κουρασης,φανταζομαι τωρα πως νιωθεις.Η μαμα σου ειναι μεγαλη?Παντα ηταν αυτο το στυλ η παλιοτερα βοηθουσε πιο πολυ?Δεν την υποστηριζω αλλα καμια φορα μεγαλωνουν κι αυτοι και χανουν υπομονη κι αντοχες κι εμεις δεν το καταλαβαινουμε.Εδω εγω καμια φορα ισα που αντεχω τα δικα μουκι αν μου πεις γι αλλα παιδακια καποιες φορες τα αποφευγω.Βεβαια ενταξει αυτα ειναι λιγο πολυ δικαιολογιες.Αν το παιδι σου ειναι εγκυος στο τεταρτο μωρο στον ενατο μηνα και χτυπημενο και δεν βοηθας...ε τι να πεις..Εμεις σημερα ημασταν θαλασσα απ το μεσημερι και μετα.Ωραια ηταν αλλα πολυκοσμια λογω καυσωνα.

Ετσι ειναι....στο πρωτο κυνηγαμε την εμοεδωση ενω στα επομενα κατεβαινει ως την ωρα της γεννας.και στο δευτ και τριτο παιδι μου τη μερα που γεννησα κατεβηκαν....οταν πηγα στο νοσοκομειο ηταν ψηλα κι οι δυο!!!!ευχομαι οσο πιο ανωδυνα για την αδερφουλα σου μεθαυριο....οσο για τη μαμα μου ειναι μολις 63 σλλα και στα 53 ετσι ηταν.....:wink:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Να μαι πάλι!!!! Τωρα που χαλάρωσα σας γράφω ότι όλα ειναι καλα με τη μπεμπουλα μου. Κιλάκια 1894 είμαστε για την ακρίβεια και 41cm μέγεθος. Ε κατα προσεγκιση αυτά. Εχει βγάλει και πολυ μαλακι.... Αφήστε που ήταν και πολυ κινητική με σημείο να μην αφήνει το γιατρο να τη μετρήσει. Ακόμα και λοξιγκα είχε. Χαχα ήταν πολυ διασκεδαστικό σημερ. Όλα καλα... Αυξήθηκε το αμνιακό υγρό... Παίζει επίσης να πάρω και ολο το μήνα. Α και ειναι με το κεφάλι κάτω.... Μάλλον καθολου δεν γυρησε απο την προηγούμενη φορά.. Αυτααααα!!!!

Τελειες εξελιξεις....πολυ συνεργασιμη η μπεμπα σας!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...