Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες καλημερα!!!! σημερα γενναω!!!!!! μπαινω στο μητερα 8 το πρωι και μεχρι 12 το μεσημερι θα εχω γεννησει! θα προσπαθησω να ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια! φιλακιααααααα

Ολα να πανε καλα!!!:P:p

c6vNp3.png

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:? Το ποδι ψηλα και δεν μπορω να το πατησω....

πω πω κοπελα μου τι να πω περαστικα!Και με τη κοιλια στο στομα παλι καλα δεν επεσες να χτυπησεις κιολας. Γρηγορη αναρρωση και καλο κουραγιο!!

c6vNp3.png

Καπως ετσι,ναι... μωρε και πιο νωρις να εχει επανελθει,δεν εχεις και την τρελη διαθεση για τρελιτσες λογω κουρασης-ορμονων,δηλ.λεχωνα πραγμα να σκεφτεσαι το σεξ:shock::shock: οχι δεν παιζει αγαπη μου.Θες το διμηνακι σου...

Και κι εγω καπως ετσι το σκεφτομαι.Και λογικο ειναι, τωρα να θηλαζεις, να εχεις το αγχος με το μωρακι δεν γινεται να νιωθεις και σεξι ταυτοχρονα. Δεν με αγχωνει ομως, μεχρι τωρα που δεν καναμε τιποτα απλα αγκαλιτσες -τρυφεραδες κλπ δεν απομακρυνθηκαμε, ισα ισα επειδη περασαμε και δυσκολιες ειμαστε πιο κοντα απο ποτε. Αλλα οπως και να χει το σεξ ειναι βασικο κομματι της σχεσης!! Θα το θυμηθουμε αργοτερα το σπορ χεχε;);)

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:? Το ποδι ψηλα και δεν μπορω να το πατησω....

Χιλια περαστικα:confused:δεν το πιστευω τι σε βρηκε...

LMb5p2.png

Μπράβο κορίτσι μου όλα Καλά μια χαρά το μπεμπακι σου...να σε ρωτήσω περπάτημα.Πόσο σου είπε και από.Ποια εβδομάδα και μετά;Και από την ώρα που θα σου σπάσουν τα νερά πόση ώρα έχεις μπροστά σου για.να πας στο μαιευτήριο;
Α! λαθος μου τοτε,λαθος καταλαβα εγω κοριτσι,νομιζα μιλαγατε γενικα για γονεις και απο τις δυο πλευρες,δηλ.και του αντρα και της γυναικας γιαυτο φουντωσα.Οσον αφορα τα πεθερικα εχω εκφερει αποψη πολλακις στο παρελθον και δεν θα ξανααναλωθω,οσον αφορα τη μανα μας και τον πατερα μας τι να πω?? αν ειναι το ιδιο σου το αιμα να σε τυρανναει,τοτε φασκελομουντζοστα:evil: Εμενα η μανα μου ειναι μακρια πολυυυυ και καλυτερα λεω απτην αλλη γιατι αν την ειχα κοντα θα στεναχωριομουνα νομιζω.το βλεπω απο την αδερφη μου βασικα που μενουνε κοντα και μου περιγραφει σκηνικα της καθημερινοτητας τους.Και επειδη εχω μαθει να ζω πολλα χρονια μονη μου και χωρις βοηθεια λεω : μακρια και αγαπημενοι.......

Κανένα πρόβλημα μήν ανησυχέις...! Για τις πεθερες ναι ειναι πικρή ιστορία για τις περισσσότερες απο εμάς αλλα οκ ... πλέον δέν ειναι καιρός να συγχιζόμαστε ειδικά για αυτό το θέμα. Οπότε το προσπερνάμε. Η μαμά μου εδώ Αθήνα είναι αλλά μας χωρίζει μια απόσταση μισής ώρας περίπου αλλά όπως και να έχει... νιώθω πάρα πολύ άβολα να την φέρνω στο σπίτι. Εκείνη την σκούφια της πετάει αφού τώρα που ο καλός μου θα έχει 24ωρες βάρδειες, θέλει να έρχεται να κοιμάται μαζί μου στο σπίτι να με προσέχει. Τεσπα΄... :oops:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Κορίτσια η Κροκετ γέννησε! Μαρουσκακι περνά το στο πινακακι αν θες

Τι να περασω τσουπριτσα;;;ξερεις λεπτιμερειες;κιλακια μπεμπη πχ;;;στο φεης το ειδες;;;πες μου κανα στοιχειο κι οταν καταφερω να φτασω στο λαπτοπ θα βαλω το ανανεωμενο πινακακι!!!!Κροκετονι μου....συντριτεκνη αγορομανουλα να σας ζησει ο τριτος ψυχουλινος!!!!!!!!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

πεταχτηκα απο τις μανουλες ΙΟυνιου με αφορμη αυτο που επαθε η AnthiP - περαστικα να ειναι κοπέλα μου - αρπαζω την ευκαιρια να σας πω ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! ειναι αποδεδειγμενο οτι ολες οι εγκυες των τελευταιο μηνα τους κατι θα παθουν !! εγω παραλιγο να σκοτωθω σε ισιαδι στο δρομο! με προλαβε στο παραπεντε ο αντρας μου .. θα εσκαγα με την κοιλια!!

λοιπον επειδη ολες μας ολες εχουν αν διηγηθουν κ απο κατι , πραγμα πραγματικα πολυ περιεργο. (ισως να ξεθαρευουμε πολυ γι αυτο) ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!

:D:D;)

Τι να περασω τσουπριτσα;;;ξερεις λεπτιμερειες;κιλακια μπεμπη πχ;;;στο φεης το ειδες;;;πες μου κανα στοιχειο κι οταν καταφερω να φτασω στο λαπτοπ θα βαλω το ανανεωμενο πινακακι!!!!Κροκετονι μου....συντριτεκνη αγορομανουλα να σας ζησει ο τριτος ψυχουλινος!!!!!!!!:P

Ναι στο φεις το έγραψε. Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Νόμιζα ότι θα γραφείς στο πινακακι μόνο όσες γεννάνε. Εντάξει δεν πειράζει. Θα περιμένουμε Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε περισσότερα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

πεταχτηκα απο τις μανουλες ΙΟυνιου με αφορμη αυτο που επαθε η AnthiP - περαστικα να ειναι κοπέλα μου - αρπαζω την ευκαιρια να σας πω ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!! ειναι αποδεδειγμενο οτι ολες οι εγκυες των τελευταιο μηνα τους κατι θα παθουν !! εγω παραλιγο να σκοτωθω σε ισιαδι στο δρομο! με προλαβε στο παραπεντε ο αντρας μου .. θα εσκαγα με την κοιλια!!

λοιπον επειδη ολες μας ολες εχουν αν διηγηθουν κ απο κατι , πραγμα πραγματικα πολυ περιεργο. (ισως να ξεθαρευουμε πολυ γι αυτο) ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!

:D:D;)

Καλή μου οχι εγω... Το marouskaki το έπαθε....

s-event.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γέννησα,11 ήωρα

το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

79o6p3.png

Κορίτσια.... Μιας και αναφέρατε το φεις, στείλτε μου κανα όνομα να σας βρω... :D αναμένετε και νέα μου απο το γιατρό. Ακόμα εκει είμαι αλλά εχω κάνει μόνο το ντόπλερ και περιμενω να δω το γιατρο

s-event.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γέννηση,11 ήρωα αντικείμενο το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

Αχουυυυυ το μικρακι να σου ζήσει κούκλα μου. Γερό να ναι και καλοτυχο. Χάρηκα πολυ που όλα πήγαν καλα. Άντε να περνούμε και εμείς σειρά τωρα :rolleyes:

s-event.png

Κοριτσάκια μου γλυκά γέννησα,11 ήωρα

αντικείμενο το τρίτο μου αγοράκι, 2240 γραμμάρια και 49 πόντους,χαρεί άκρως υγείας αλλά λόγο βάρους τον έχουν κάτω για παρακολούθηση μοιάζει πολύ στον μεγάλο μου γιο εγώ είμαι πολύ καλά δεν πονάει και σηκωθηκα ηδη.

Κορίτσι μου να σου ζήσει..να είναι υγιέστατο και καλοτυχο..Και εσύ να είσαι καλά και να χαίρεσαι όλη σου την οικογένεια που μεγαλωσατε τώρα ..φιλάκια πολλά ..Δεν το πιστεύω ότι ξεκινήσαμε κορίτσια τα γεννητούρια.Εμένα τώρα γιατί με έχει πιάσει άγχος..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...