Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μπράβο κορίτσι μου όλα Καλά μια χαρά το μπεμπακι σου...να σε ρωτήσω περπάτημα.Πόσο σου είπε και από.Ποια εβδομάδα και μετά;Και από την ώρα που θα σου σπάσουν τα νερά πόση ώρα έχεις μπροστά σου για.να πας στο μαιευτήριο;

Για το περπάτημα ήθελα να το ρωτήσω και εγώ. Διότι μέχρι πρίν λίγο καιρό καλά περπατούσα... και μεγάλες αποστάσεις...! Τώρα όμως λίγο να περπατήσω και νιώθω τις πρισσότερες φορές ενα τράβηγμα κάτω απο τον αφαλό.....! Θα περπατήσω... αλλά πολύ λίγο... 5-10 λεπτά. Πριν το'χα το μισάωρο.

Σήμερα έχω γιατρόοοοο.... (ω τί χαρά και ευτυχία που θα δώ τη μικρούλα μετά απο 1 μήνα και!) για Ντόπλερ... και ανυπομονώ... :lol::lol:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για το περπάτημα ήθελα να το ρωτήσω και εγώ. Διότι μέχρι πρίν λίγο καιρό καλά περπατούσα... και μεγάλες αποστάσεις...! Τώρα όμως λίγο να περπατήσω και νιώθω τις πρισσότερες φορές ενα τράβηγμα κάτω απο τον αφαλό.....! Θα περπατήσω... αλλά πολύ λίγο... 5-10 λεπτά. Πριν το'χα το μισάωρο.

Σήμερα έχω γιατρόοοοο.... (ω τί χαρά και ευτυχία που θα δώ τη μικρούλα μετά απο 1 μήνα και!) για Ντόπλερ... και ανυπομονώ... :lol::lol:

Αντε με το καλοο! Μπες να μας πεις νέα

c8i6p2.png

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:? Το ποδι ψηλα και δεν μπορω να το πατησω....

Αμάν βρε Μαρουσκάκι! Η τελευταία ατυχία να ήταν αυτή που σας βρήκε ελπίζω και εύχομαι. Πω πω τι άσχημο πράγμα τώρα στα καλά καθουμενα! Και με τόσες δουλειες, τοσους άντρες μέσα στο σπίτι και καπάκι τους μάστορες, αντε κάτσε εσύ ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά δες το απο τη θετική πλευρά αν μπορείς, ότι τουλαχιστον θα ξεκουραστείς. Καλο κουράγιο σου εύχομαι!

c8i6p2.png

Χτες πηγα στον γιατρο και μιλησα καιμε την μαια μου!Συζητησαμε λιγο το θεμα επισκληριδιος και καναμε και λιγες αναπνοες ;) Ειπαμε και για τους πονους και για το σπασιμο των νερων και ποση ωρα εχω στην διαθεση μου να παω στο νοσοκομειο...κτλ κτλ

Η μπεμπα μας ειναι 2630!Μου ειπε οτι με βλεπει να παιρνω και την αλλη εβδομαδα και οτι θα γεννησω μετα τις 22-23!Ειναι με το κεφαλι κατω και οτι δεν εχει μπει στην λεκανη!Μου ειπε οτι τα πρωτοτοκα παιδια μπαινουν στην λεκανη απο την αρχη του 9ου ενω τα απομενα μπαινουν κατα την διαρκεια του τοκετου οποτε ειναι φυσιολογικο!Από πλακούντα και αμνιακα ειμαι super!Τωρα εχω παλι ραντεβου την αλλη Δευτερα που θα ειμαι 38 ακριβως!Επισης μου ειπαν παλι την αλλη εβδομαδα να κανω παλι nst και να αρχισω το περπατημα!

Οσο για sex εγω το εκοψα τις τελευταιες 2 εβδομαδες γιατι φοβομουν λογω συσπασεων κτλ....τωρα ομως απο βδομαδα θα αρχισω παλι ..χιχιχι...ας κανουμε τωρα οσο προλαβαινουμε γιατι μετα 2 μηνες θα πεσει πεινα...και μετα παλι θα ειμαι σαν παρθενα....χαχαχαχα

Ω τέλεια η μπεμπούλα σου!! Αντε με το καλό κοριτσι μου! Και πιστεύω οτι θα τα εχει πιάσει τα 3 κιλά μεχρι τοτε το γλυκούλι

c8i6p2.png

:confused::confused::confused: Ημαρτον Παναγια μου!!! Τι να πουν και οι δικοι μας αντρες που τους εχουμε στην νηστεια τοσους μηνες??? Υπομονη χρυσο μου,να του συστησεις ΥΠΟΜΟΝΗ:mrgreen::mrgreen:

Χα χα χα, και πες αυτός κάνει υπομονή, εμένα με ρώτησες?????? :tongue::tongue::tongue:

Εγκυος γυναίκα, στον 9ο σχεδον, ποσες χαρές μου εμειναν νομιζεις, θα μου κόψουν και το σεξ! :D

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Να μην διαφωνεις καθολου αγαπη μου,γιατι παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος.Για να τα λεμε μερικες σημαινει οτι υπαρχουνε και αυτα τα πεθερικα.Απλα εσυ εισαι απτην αλλη πλευρα και τα βλεπεις αλλιως.Εισαι τυχερη οντως......και μακαρι να μην αξιωθεις ποτε να ερθεις στην δικη μας πλευρα...

Ναι μαναρι μου να στα κανει η πεθερα αντε ας πουμε ειναι ψιλοαναμενομενο....η μανα ομως;;;;η μανα;;;;;ηρθε στις μια εβαλε να φανε τα παιδια και δυο εφυγε...για να σιδερωσει τα υπολοιπα κ να μαγειρεψει γι αυτους...κι ο μπαμπας μου σχολιο;;;εχει κλαταρει σημερα η μαμα σου...τι να πω πιυ σγκωθηκα δυο φορες απο τις δεκα για τσισα με κουτσο....τι να πω πες μου! Αλλα γυρισε ο ανηρ και το πεταξε το ωραιο μπροστα τους: Ο Θεος στο εστειλε για να ξεκουρσστεις;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσια.Εξω ημουν για καφε με την αδελφη μου,τους αντρες και τα μικρα και τα λεγαμε.Λενε βεβαια οτι ειναι μεγαλη παρηγορια το αγορακι τους αλλα δεν παυει να ποναει κι ειναι πολυ σκληρο να κανεις π.χ εμετο λες κι εισαι εγκυος ενω ξερεις οτι η ψυχουλα εχει χαθει Τελοσπαντων δε θελω να βαρυνω αλλο το κλιμα.Εδω αυριο ετοιμαζομαστε για τα πρωτα γεννητουρια της οαρεας μας.Απιστευτο...Μακαρι να μαθουμε αυριο τα ευχαριστα.Ευαγγελια μου ναι να χαιρεσαι,φαινεται οτι θα χεις ευκολο τοκετο,προσεχε αυτο το δεκαημερο,ακολουθησε τις οδηγιες κι ολα θα πανε καλα.Ξερω οτι αν δεν εχεις τελειωσει τις ετοιμασιες θα αγχωθεις λιγο αλλα ολα θα γινουν σιγα σιγα.Νινακι μου τι ειπε ο γιατρος?Μπες να μαθουμε νεα της μπουμπους.Κθ εμενα ειναι πολυ χαμηλα η δικη μου,ο γιατρος μου πε οτι το κεφαλι της ειναι "πατημενο"και σπρωχνει τον τραχηλο.Οσο για το σεξ κι εγω κι ο αντρας μου λυσσαμε αλλα φοβομαστε γιατι ο γιατρος ηταν πολυ επιφυλακτικος οποτε αναγκαστικα ψιλοαπεχουμε.Εγω επειδη το πιπι το ξυριζω χωρις να βλεπω,τελειως εμπειρικα,δε ξερω πως δειχνει.Απο περιεργεια με ολα αυτα που λετε θα βαλω καθρεφτη να δω τι παιζει.Μετα τον τοκετο που το κοιταζα δεν το αναγνωριζα,πρησμενο,παραμορφωμενο αλλα ευτυχως επανηλθε.Τι κουβεντα εχουμε πιασει,μου θυμιζουμε τους αντρες ππου ασχολουνται συνεχεια με το πουλι τους!!!

Και πάλι καλό κουράγιο στην αδερφούλα σου και σε όλη την οικογένεια. Όχι οτι ξεχνιούνται αυτά, αλλα ας πούμε οτι όταν έχεις ένα παιδάκι ήδη αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να τα αφήσεις πίσω σου πιο γρήγορα.

Κι εσένα δηλαδή έχει εμπεδωθεί το κεφαλάκι της? Μα τι πάθανε όλα τα Αυγουστιάτικα μωρά και βιάζονται τόσο?

Λες να έχω εύκολο και γρήγορο τοκετό? Μακάρι! Απλά δεν θέλω να μου γεννηθεί προωρη, άσε που δεν είμαι έτοιμη ακόμα, ούτε ψυχολογικά!

Εχω ακόμα πράγματα να ετοιμάσω, η μαμά μου έχει κλείσει αεροπορικά για αρχές Αυγούστου, ρούχα δεν έχω όσα χρειάζεται! Και το κυριότερο, δεν θέλω να μου τη βάλουν θερμοκοιτίδα ούτε μισή μέρα. Απο την ωρα που θα γεννηθεί την θελω μαζί μου, αυτοκόλλητες!:)

c8i6p2.png

Ναι μαναρι μου να στα κανει η πεθερα αντε ας πουμε ειναι ψιλοαναμενομενο....η μανα ομως;;;;η μανα;;;;;ηρθε στις μια εβαλε να φανε τα παιδια και δυο εφυγε...για να σιδερωσει τα υπολοιπα κ να μαγειρεψει γι αυτους...κι ο μπαμπας μου σχολιο;;;εχει κλαταρει σημερα η μαμα σου...τι να πω πιυ σγκωθηκα δυο φορες απο τις δεκα για τσισα με κουτσο....τι να πω πες μου! Αλλα γυρισε ο ανηρ και το πεταξε το ωραιο μπροστα τους: Ο Θεος στο εστειλε για να ξεκουρσστεις;)

Η μάνα ε? Τι πίκρα είναι αυτή. Γιατί με την πεθερά απλά εκνευρίζεσαι, ρίχνεις και ένα σιχτίρι και δεν περιμένεις και πολλά πολλά. Αλλα η μάνα να μη βοηθάει είναι άλλη στεναχώρια.

Τι να πεις, καμιά φορά άλλη γενιά, άλλα μυαλά. Μπορεί καποιες αλλιως να μεγάλωσαν και τώρα να το θεωρούν και φυσιολογικό.

c8i6p2.png

Και πάλι καλό κουράγιο στην αδερφούλα σου και σε όλη την οικογένεια. Όχι οτι ξεχνιούνται αυτά, αλλα ας πούμε οτι όταν έχεις ένα παιδάκι ήδη αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να τα αφήσεις πίσω σου πιο γρήγορα.

Κι εσένα δηλαδή έχει εμπεδωθεί το κεφαλάκι της? Μα τι πάθανε όλα τα Αυγουστιάτικα μωρά και βιάζονται τόσο?

Λες να έχω εύκολο και γρήγορο τοκετό? Μακάρι! Απλά δεν θέλω να μου γεννηθεί προωρη, άσε που δεν είμαι έτοιμη ακόμα, ούτε ψυχολογικά!

Εχω ακόμα πράγματα να ετοιμάσω, η μαμά μου έχει κλείσει αεροπορικά για αρχές Αυγούστου, ρούχα δεν έχω όσα χρειάζεται! Και το κυριότερο, δεν θέλω να μου τη βάλουν θερμοκοιτίδα ούτε μισή μέρα. Απο την ωρα που θα γεννηθεί την θελω μαζί μου, αυτοκόλλητες!:)

Να ρωτήσω κάτι χαζό όταν έχει εμπεδωθεί το καταλαβαίνεις πόσο χαμηλά είναι δηλ;εμένα έχει γυρίσει με το κεφάλι αλλά δεν μου είχε αναφέρει κάτι τέτοιο όλο ότι είναι πολύ νωρίς μου λέει..

ewKwp3.png

Άντε τέλεια να πας να την δεις και να μας πεις τα νεακια από την μπεμπουλα σου ..Και τι σου πει ο γιατρός..Και εγώ έχω την Δευτέρα. Και την περιμένω πως και πως να δω σε φάση ειμαστε

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Βροχούλα με μπέρδεψες... :| Επειδή έγραψες τη λέξη πεθερικά.....! Εγώ δεν αναφέρθηκα με τόσο κολακευτικά σχόλια προς την πεθερά μου... αλλά για τη μαμά μου είπα. Δέν ξερω αν κατάλαβα σωστα τι λές.... :roll::roll:

Α! λαθος μου τοτε,λαθος καταλαβα εγω κοριτσι,νομιζα μιλαγατε γενικα για γονεις και απο τις δυο πλευρες,δηλ.και του αντρα και της γυναικας γιαυτο φουντωσα.Οσον αφορα τα πεθερικα εχω εκφερει αποψη πολλακις στο παρελθον και δεν θα ξανααναλωθω,οσον αφορα τη μανα μας και τον πατερα μας τι να πω?? αν ειναι το ιδιο σου το αιμα να σε τυρανναει,τοτε φασκελομουντζοστα:evil: Εμενα η μανα μου ειναι μακρια πολυυυυ και καλυτερα λεω απτην αλλη γιατι αν την ειχα κοντα θα στεναχωριομουνα νομιζω.το βλεπω απο την αδερφη μου βασικα που μενουνε κοντα και μου περιγραφει σκηνικα της καθημερινοτητας τους.Και επειδη εχω μαθει να ζω πολλα χρονια μονη μου και χωρις βοηθεια λεω : μακρια και αγαπημενοι.......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χα χα χα, και πες αυτός κάνει υπομονή, εμένα με ρώτησες?????? :tongue::tongue::tongue:

Εγκυος γυναίκα, στον 9ο σχεδον, ποσες χαρές μου εμειναν νομιζεις, θα μου κόψουν και το σεξ! :D

Πως λενε θα μου κοψουν το κεφαλι?? ενα τετοιο πραγμα ας πουμε.....??Λυσσαρα!!!!:):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Να ξεκουραστεις εσυ και να κουραστει ο αντρας σου, γιατι η μανα σου δεν νομιζω να κουραζεται για πολυ.Σε πιστευω κοριτσακι μου οτι ζεις τραγικες στιγμες, δεν μπορω να διανοηθω να ταλαιπωρω ετσι τα παιδια μου.Καλυτερα να εξαφανιστω απο προσωπου γης παρα να νιωθουν ετσι για την μανα τους.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Να ρωτήσω κάτι χαζό όταν έχει εμπεδωθεί το καταλαβαίνεις πόσο χαμηλά είναι δηλ;εμένα έχει γυρίσει με το κεφάλι αλλά δεν μου είχε αναφέρει κάτι τέτοιο όλο ότι είναι πολύ νωρίς μου λέει..

Τι να σου πω, πριν μου το αναφέρει ο γιατρός ήμουν μια χαρά, τίποτα δεν καταλάβαινα. Το πρωι πριν το ραντεβού πηγα γερμανικά, μετά πήγα για φαγητό με μια φίλη, ανεβα κατέβα σκαλες, παίζει και να περπατησα 2χλμ, ένιωθα μια χαρά φυσιολογικότατα. Αφού μου είπε ότι είναι τόσο χαμηλά και πιέζει το κεφαλάκι της και να προσέχω, νιώθω λες και θα μου φυγει, νιώθω ένα μπούκωμα να το πω? Και περπατάω λες και θα σπάσουν τα αυγά. Ψυχολογικό μάλλον είναι, εκτός και αν δεν εδινα σημασία πριν μου το πει.

c8i6p2.png

Χτες πηγα στον γιατρο και μιλησα καιμε την μαια μου!Συζητησαμε λιγο το θεμα επισκληριδιος και καναμε και λιγες αναπνοες ;) Ειπαμε και για τους πονους και για το σπασιμο των νερων και ποση ωρα εχω στην διαθεση μου να παω στο νοσοκομειο...κτλ κτλ

Η μπεμπα μας ειναι 2630!Μου ειπε οτι με βλεπει να παιρνω και την αλλη εβδομαδα και οτι θα γεννησω μετα τις 22-23!Ειναι με το κεφαλι κατω και οτι δεν εχει μπει στην λεκανη!Μου ειπε οτι τα πρωτοτοκα παιδια μπαινουν στην λεκανη απο την αρχη του 9ου ενω τα απομενα μπαινουν κατα την διαρκεια του τοκετου οποτε ειναι φυσιολογικο!Από πλακούντα και αμνιακα ειμαι super!Τωρα εχω παλι ραντεβου την αλλη Δευτερα που θα ειμαι 38 ακριβως!Επισης μου ειπαν παλι την αλλη εβδομαδα να κανω παλι nst και να αρχισω το περπατημα!

Οσο για sex εγω το εκοψα τις τελευταιες 2 εβδομαδες γιατι φοβομουν λογω συσπασεων κτλ....τωρα ομως απο βδομαδα θα αρχισω παλι ..χιχιχι...ας κανουμε τωρα οσο προλαβαινουμε γιατι μετα 2 μηνες θα πεσει πεινα...και μετα παλι θα ειμαι σαν παρθενα....χαχαχαχα

Να την χαιρεσαι! Μεγάλωσε και η δικιά σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...