Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Βρε μήπως να κάνεις κανένα ευχέλαιο; :confused:

Ασε ασε....μπα ο ανηρ δε γουσταρει και πολλα παρε δωσε με την εκκλησια....ο μαστορας λεει ρε Μαρια τι ματι φαγαμε;;;;;χαχαχα....αου, ποναω....δε βιλευομαι κι ολο ξαπλα ρε γμτ....πανω που επρεπε να ξεκινησω το περπατημα για το τσαμπι μου τις αιμορροιδες και την ευκολη γεννα που σου ρε....:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες καλημερα!!!! σημερα γενναω!!!!!! μπαινω στο μητερα 8 το πρωι και μεχρι 12 το μεσημερι θα εχω γεννησει! θα προσπαθησω να ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια! φιλακιααααααα

με το καλο κοριτσακι μου!!!Λογικα τωρα πρεπει να εχεις γεννησει!!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ενα γερό γερό και καλότυχο μωρακι!!!Περιμενουμε νεα σου!!! :D:D:D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ρε μαρουσκακι ελεος....τι επαθες παλι??πωπω....περαστικα.....οσο για την μανουλα σου ...τι να πω???ειναι και μανα...ειναι και γυναικα....εισαι και κορη....ευτυχως εχεις βοηθεια απο τον αντρα σου γιατι φαντασου να ηταν και αυτος πασας.....υπομονη και κουραγιο!

κανε και κανα ευχελαιο...:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Λες βρε Μαρουσκάκι να χαίρομαι? Γιατί εγώ αγχώθηκα. Βαλιτσα έχω ψιλοετοιμη, αλλά είναι τόσα πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν, δεν θελω να γεννήσω νωρίτερα.

Αλλες δέκα μέρες είπε ο γιατρός, αν δεν γεννήσω τις επόμενες δεκα μερες δεν θα χρειαστεί θερμοκοιτίδα. Πάντως ενώ γενικά ο γιατρός μου είναι από τους πιο χαλαρούς γυναικολόγους που εχω δει, αυτή τη φορά τον είδα πιο μαζεμένο. Πρώτη φορά μου έβαλε απαγορεύσεις, όχι περπάτημα, όχι σεξ, μου έδωσε και οδηγίες να πάω κλινική αν δω η νιώσω κάτι περίεργο.

Ο άντρας μου στο δρόμο είναι, όπου να'ναι έρχεται. Μετά από δέκα μέρες η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε πώς και πώς αλλά δεν έχει "γυμναστική" σημερα, ούτε και βλέπω να έχει στο σύντομο μέλλον, πολύ του κακοφάνηκε που το άκουσε από το τηλ :tongue:

:confused::confused::confused: Ημαρτον Παναγια μου!!! Τι να πουν και οι δικοι μας αντρες που τους εχουμε στην νηστεια τοσους μηνες??? Υπομονη χρυσο μου,να του συστησεις ΥΠΟΜΟΝΗ:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χτες πηγα στον γιατρο και μιλησα καιμε την μαια μου!Συζητησαμε λιγο το θεμα επισκληριδιος και καναμε και λιγες αναπνοες ;) Ειπαμε και για τους πονους και για το σπασιμο των νερων και ποση ωρα εχω στην διαθεση μου να παω στο νοσοκομειο...κτλ κτλ

Η μπεμπα μας ειναι 2630!Μου ειπε οτι με βλεπει να παιρνω και την αλλη εβδομαδα και οτι θα γεννησω μετα τις 22-23!Ειναι με το κεφαλι κατω και οτι δεν εχει μπει στην λεκανη!Μου ειπε οτι τα πρωτοτοκα παιδια μπαινουν στην λεκανη απο την αρχη του 9ου ενω τα απομενα μπαινουν κατα την διαρκεια του τοκετου οποτε ειναι φυσιολογικο!Από πλακούντα και αμνιακα ειμαι super!Τωρα εχω παλι ραντεβου την αλλη Δευτερα που θα ειμαι 38 ακριβως!Επισης μου ειπαν παλι την αλλη εβδομαδα να κανω παλι nst και να αρχισω το περπατημα!

Οσο για sex εγω το εκοψα τις τελευταιες 2 εβδομαδες γιατι φοβομουν λογω συσπασεων κτλ....τωρα ομως απο βδομαδα θα αρχισω παλι ..χιχιχι...ας κανουμε τωρα οσο προλαβαινουμε γιατι μετα 2 μηνες θα πεσει πεινα...και μετα παλι θα ειμαι σαν παρθενα....χαχαχαχα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Εξω ημουν για καφε με την αδελφη μου,τους αντρες και τα μικρα και τα λεγαμε.Λενε βεβαια οτι ειναι μεγαλη παρηγορια το αγορακι τους αλλα δεν παυει να ποναει κι ειναι πολυ σκληρο να κανεις π.χ εμετο λες κι εισαι εγκυος ενω ξερεις οτι η ψυχουλα εχει χαθει Τελοσπαντων δε θελω να βαρυνω αλλο το κλιμα.Εδω αυριο ετοιμαζομαστε για τα πρωτα γεννητουρια της οαρεας μας.Απιστευτο...Μακαρι να μαθουμε αυριο τα ευχαριστα.Ευαγγελια μου ναι να χαιρεσαι,φαινεται οτι θα χεις ευκολο τοκετο,προσεχε αυτο το δεκαημερο,ακολουθησε τις οδηγιες κι ολα θα πανε καλα.Ξερω οτι αν δεν εχεις τελειωσει τις ετοιμασιες θα αγχωθεις λιγο αλλα ολα θα γινουν σιγα σιγα.Νινακι μου τι ειπε ο γιατρος?Μπες να μαθουμε νεα της μπουμπους.Κθ εμενα ειναι πολυ χαμηλα η δικη μου,ο γιατρος μου πε οτι το κεφαλι της ειναι "πατημενο"και σπρωχνει τον τραχηλο.Οσο για το σεξ κι εγω κι ο αντρας μου λυσσαμε αλλα φοβομαστε γιατι ο γιατρος ηταν πολυ επιφυλακτικος οποτε αναγκαστικα ψιλοαπεχουμε.Εγω επειδη το πιπι το ξυριζω χωρις να βλεπω,τελειως εμπειρικα,δε ξερω πως δειχνει.Απο περιεργεια με ολα αυτα που λετε θα βαλω καθρεφτη να δω τι παιζει.Μετα τον τοκετο που το κοιταζα δεν το αναγνωριζα,πρησμενο,παραμορφωμενο αλλα ευτυχως επανηλθε.Τι κουβεντα εχουμε πιασει,μου θυμιζουμε τους αντρες ππου ασχολουνται συνεχεια με το πουλι τους!!!

Καλο κουραγιο στην αδερφουλα σου,σιγουρα ητανε τυχαιο γεγονος οποτε να ξαναπροσπαθησουνε παλι οταν νιωσουνε και οι δυο ετοιμοι.

Οσο για το τελευταιο σχολιο σου ποσο δικιο εχεις!!!εμεις ασχολουμαστε με το πιπι μας στις εγκυμοσυνες ενω οι αντρες καθε μερα,ολη μερα, αν ητανε δυνατον....:?::?::?:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

χαχα μεγαλο πακετο πως εχει καταντησει αληθεια ομως! ευτυχως δεν το βλεπει κανενας κι εμεις με τον αντρα μου αδερφακια σε ολη την εγκυμοσυνη τη βγαλαμε! Τοσο καιρο αποχη ποτε! και φανταζομαι και μετα τη γεννα σιγουρα θελει ενα διμηνο να ερθει στα ισα του ε??

Καπως ετσι,ναι... μωρε και πιο νωρις να εχει επανελθει,δεν εχεις και την τρελη διαθεση για τρελιτσες λογω κουρασης-ορμονων,δηλ.λεχωνα πραγμα να σκεφτεσαι το σεξ:shock::shock: οχι δεν παιζει αγαπη μου.Θες το διμηνακι σου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

κοριτσαρες καλημερα!!!! σημερα γενναω!!!!!! μπαινω στο μητερα 8 το πρωι και μεχρι 12 το μεσημερι θα εχω γεννησει! θα προσπαθησω να ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια! φιλακιααααααα

Αντε καλε!!! Με το καλο κοπελα μου,μας κανεις ποδαρικοοοοοο!!!! Με εναν πονο και με ενα γερο παιδακι στην αγκαλια σου:P:p:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:? Το ποδι ψηλα και δεν μπορω να το πατησω....

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ρε κοριτσαρα!!!!!!! κανε κανα ευχελαιο λεω εγω....Απιστευτο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αρχιζει να περνα η ξυλοκαινη και ποναει....το χειροτερο ειναι που δε μπορω να το πατησω οποτε δε μπορω να κανω τιποτα....η μαμα μου με φερανε απο το νοσοκομειο κι εφυγε σπιτι της να μας σιδερωσει κ μαγειρεψει....δεν εκατσε εδω να τα κανει...ειπε να παω εκει....και τα μαστορια τι θα τα κανω;;;;να τα παρω εκει να βαψουν;;;;στον κοσμο της....ο αντρας μου τη βριζει ολη μερα....γυρνα απο τη δουλεια του, παιρνει ηλεκτρικη κ σφουγγαριζει αφου τα μαστορια φυγουν...η μαμα μου σπιτι της υπνο και τιβι το απογευμα κι εμεις εδω ψοφαμε....

Αχ ξυνεις πληγες παλι αλλα σε καταλαβαινω 1000%..Και εγω τοσο απογοητευμενη νιωθω, γιαυτο δεν τους θελω στη ζωη μου:-(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ε διαφωνώ Μάχη μου ... δεν ξέρω η δικιά μου βέβαια μου φέρεται παραπάνω απο κανονικά. Λές και είμαι απο ζάχαρη. Δεν μπορείτε να φαντστείτε.... γελάω κι όλας... αλλά όμως τουλάχιστον σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι δίπλα μας. Ο άντρας πόσα να κάνει; Εγώ ακόμα του υπενθυμίζω οτι είμαι έγγυος. Εντάξει ο καλός μου κάνει δουλειές στο σπίτι... σφουγκαρίζει, σκουπίζει ... βάζει πλυντήριο... πάλι καλά. Αλλά μέχρι εκεί.

Να μην διαφωνεις καθολου αγαπη μου,γιατι παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος.Για να τα λεμε μερικες σημαινει οτι υπαρχουνε και αυτα τα πεθερικα.Απλα εσυ εισαι απτην αλλη πλευρα και τα βλεπεις αλλιως.Εισαι τυχερη οντως......και μακαρι να μην αξιωθεις ποτε να ερθεις στην δικη μας πλευρα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σιγουρα κι η καθεμια μας βολευεται σπιτι της αλλα σε καποιες περιπτωσεις δε γινεται πρεπει να κανεις και μια υπερβαση....οταν βλεπεις την κορη σου να σερνεται εσυ κοιτας μη χασεις τη μεσημβρινη σιεστα;;;μεχρι κι ο μαστορας λεει τοσα χρονια βαφει τετοιο πραμα δεν εχει δει....ερχονται το πρωι μετα το περπατημα τους κι αντε αντε ξυπνα τον μικρο να τον παμε σχολειο να κανουμε κι εμεις μπανιο ειμαστε μουσκεμα και τετοια...και μετα σου λενε οι γονεις βαζουν πανω απ ολους τα παιδια τους....εγω κι η αδερφη μου ολως περιεργως...καμια σχεση με αυτο το προτυπο που ειχαμε....

Αχ βρε μαρουσκακι Πόσο δίκιο έχεις ..Και πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση τα παιδιά από τους γονείς τους ..τίποτα αυτό λέω και εγώ που λες να είναι όλοι Καλά αλλά εγώ το παιδί μου και τον άντρα μου και το σπίτι μου...Μην χαλιεσαι.Κορίτσι μου αυτά τελικά εσένα σε κάνουν ακόμα πιο δυνατή και πιο ενωμένη με τον αντρουλη σου και τα παιδάκια σου:-D:-D:-D

ewKwp3.png

Να μην διαφωνεις καθολου αγαπη μου,γιατι παντα υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος.Για να τα λεμε μερικες σημαινει οτι υπαρχουνε και αυτα τα πεθερικα.Απλα εσυ εισαι απτην αλλη πλευρα και τα βλεπεις αλλιως.Εισαι τυχερη οντως......και μακαρι να μην αξιωθεις ποτε να ερθεις στην δικη μας πλευρα...

Που είσαι βρε βροχούλα μου να τα.πεις και εσύ Γιατί δεν είναι όλα τέλεια και ρόδινα υπαρχει και η άλλη πλευρα

ewKwp3.png

Χτες πηγα στον γιατρο και μιλησα καιμε την μαια μου!Συζητησαμε λιγο το θεμα επισκληριδιος και καναμε και λιγες αναπνοες ;) Ειπαμε και για τους πονους και για το σπασιμο των νερων και ποση ωρα εχω στην διαθεση μου να παω στο νοσοκομειο...κτλ κτλ

Η μπεμπα μας ειναι 2630!Μου ειπε οτι με βλεπει να παιρνω και την αλλη εβδομαδα και οτι θα γεννησω μετα τις 22-23!Ειναι με το κεφαλι κατω και οτι δεν εχει μπει στην λεκανη!Μου ειπε οτι τα πρωτοτοκα παιδια μπαινουν στην λεκανη απο την αρχη του 9ου ενω τα απομενα μπαινουν κατα την διαρκεια του τοκετου οποτε ειναι φυσιολογικο!Από πλακούντα και αμνιακα ειμαι super!Τωρα εχω παλι ραντεβου την αλλη Δευτερα που θα ειμαι 38 ακριβως!Επισης μου ειπαν παλι την αλλη εβδομαδα να κανω παλι nst και να αρχισω το περπατημα!

Οσο για sex εγω το εκοψα τις τελευταιες 2 εβδομαδες γιατι φοβομουν λογω συσπασεων κτλ....τωρα ομως απο βδομαδα θα αρχισω παλι ..χιχιχι...ας κανουμε τωρα οσο προλαβαινουμε γιατι μετα 2 μηνες θα πεσει πεινα...και μετα παλι θα ειμαι σαν παρθενα....χαχαχαχα

Μπράβο κορίτσι μου όλα Καλά μια χαρά το μπεμπακι σου...να σε ρωτήσω περπάτημα.Πόσο σου είπε και από.Ποια εβδομάδα και μετά;Και από την ώρα που θα σου σπάσουν τα νερά πόση ώρα έχεις μπροστά σου για.να πας στο μαιευτήριο;

ewKwp3.png

Βροχούλα με μπέρδεψες... :| Επειδή έγραψες τη λέξη πεθερικά.....! Εγώ δεν αναφέρθηκα με τόσο κολακευτικά σχόλια προς την πεθερά μου... αλλά για τη μαμά μου είπα. Δέν ξερω αν κατάλαβα σωστα τι λές.... :roll::roll:

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...