Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

κοριτσαρες καλημερα!!!! σημερα γενναω!!!!!! μπαινω στο μητερα 8 το πρωι και μεχρι 12 το μεσημερι θα εχω γεννησει! θα προσπαθησω να ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια! φιλακιααααααα

Καλημέρα κορίτσι μου έφτασε η μεγάλη στιγμή άντε Καλή επιτυχία όλα Καλά θα πάνε με το καλό να υποδεχτειτε το μωράκι σας..να μπεις όταν μπορέσεις να μας πεις τα νέα σου..παρεμπιπτόντως και εγώ στο μητέρα θα γεννήσω

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Άντε με το καλό τα πρώτα γεννητούρια.Μ έναν πόνο :D:D.

Εγώ 20 του μήνα μπαίνω στο μήνα μου τελικά και τη Δευτέρα έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε τη μπεμπούλα.Αχ κορίτσια τι ζέστη κι αυτή.

7H5Lp3.png

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:? Το ποδι ψηλα και δεν μπορω να το πατησω....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:?

Έλα μαρουσκα να σου πω πάρε κανέναν παππάς να σου κάνει κανένα ευχέλαιο κορίτσι μου..Τι να πω πια δεν ξέρω τι άλλο να πω τι γκαντεμιά είναι αυτή;επλιζω να έχει τριτώσει πια ..Αχ βρε κοριτσάκι μου τρέχεις όλη την ημέρα κάνεις όλο δουλειες κουράζεσαι σε βρίσκουν και τέτοια μικροατυχηματακια..Έλα τώρα κάτσε στο κρεβάτι να ξεκουραστείς...σε πονάει το πόδι σου;

ewKwp3.png

Έλα μαρουσκα να σου πω πάρε κανέναν παππάς να σου κάνει κανένα ευχέλαιο κορίτσι μου..Τι να πω πια δεν ξέρω τι άλλο να πω τι γκαντεμιά είναι αυτή;επλιζω να έχει τριτώσει πια ..Αχ βρε κοριτσάκι μου τρέχεις όλη την ημέρα κάνεις όλο δουλειες κουράζεσαι σε βρίσκουν και τέτοια μικροατυχηματακια..Έλα τώρα κάτσε στο κρεβάτι να ξεκουραστείς...σε πονάει το πόδι σου;

Αρχιζει να περνα η ξυλοκαινη και ποναει....το χειροτερο ειναι που δε μπορω να το πατησω οποτε δε μπορω να κανω τιποτα....η μαμα μου με φερανε απο το νοσοκομειο κι εφυγε σπιτι της να μας σιδερωσει κ μαγειρεψει....δεν εκατσε εδω να τα κανει...ειπε να παω εκει....και τα μαστορια τι θα τα κανω;;;;να τα παρω εκει να βαψουν;;;;στον κοσμο της....ο αντρας μου τη βριζει ολη μερα....γυρνα απο τη δουλεια του, παιρνει ηλεκτρικη κ σφουγγαριζει αφου τα μαστορια φυγουν...η μαμα μου σπιτι της υπνο και τιβι το απογευμα κι εμεις εδω ψοφαμε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Αρχιζει να περνα η ξυλοκαινη και ποναει....το χειροτερο ειναι που δε μπορω να το πατησω οποτε δε μπορω να κανω τιποτα....η μαμα μου με φερανε απο το νοσοκομειο κι εφυγε σπιτι της να μας σιδερωσει κ μαγειρεψει....δεν εκατσε εδω να τα κανει...ειπε να παω εκει....και τα μαστορια τι θα τα κανω;;;;να τα παρω εκει να βαψουν;;;;στον κοσμο της....ο αντρας μου τη βριζει ολη μερα....γυρνα απο τη δουλεια του, παιρνει ηλεκτρικη κ σφουγγαριζει αφου τα μαστορια φυγουν...η μαμα μου σπιτι της υπνο και τιβι το απογευμα κι εμεις εδω ψοφαμε....

Ά Καλά δεν το ξέρεις μην ξεβολευτουν και δεν κάτσουν σπίτι τους..Μην χάσουν την τηλεόραση και την σειρά τους..δίκιο έχει.Και ο άντρας σου..Και γαιτι δεν έκατσε εκεί δεν μπορεί την βαβούρα; Πώς θα πηγαινοφερνει τα ρούχα και το φαγητό μωρέ;

ewKwp3.png

κοριτσαρες καλημερα!!!! σημερα γενναω!!!!!! μπαινω στο μητερα 8 το πρωι και μεχρι 12 το μεσημερι θα εχω γεννησει! θα προσπαθησω να ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια! φιλακιααααααα

Με το καλό κορίτσι... αναμένουμε νέα σου.. :)

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Ξαναμπαινω να σας πω το τελευταιο που με βρηκε!!!Κουβαλουσα το δισκο με τους καφεδες στη σκαλα για να παω να τα πλυνω με το Γρηγορη μπροστα μου.Γυρνα ο γιος μου και με τον ωμο του καταλαθος ριχνει το δισκο, σπαει το νεροποτηρο και κοβομαι στο κουτεπιε-μεταταρσιο- το αιμα να τρεχει ποταμι...τα επαιξα, ο γιος μου τρελαθηκε, το τυλιγω οπως οπως με μια πετσετα και με παει ο μαστορας νοσοκομειο.Να μην τα πολυλογω...ξυλοκαινη και 6-7 ραμματα....:? Το ποδι ψηλα και δεν μπορω να το πατησω....

Ω παναγιά μου.... βρε καλή μου τι ήταν αυτό πάλι στα καλά καθούμενα; Ουφφφ!!! :-( όλα καλά τώρα ξεκούραση και υπομονή....

s-event.png

Ά Καλά δεν το ξέρεις μην ξεβολευτουν και δεν κάτσουν σπίτι τους..Μην χάσουν την τηλεόραση και την σειρά τους..δίκιο έχει.Και ο άντρας σου..Και γαιτι δεν έκατσε εκεί δεν μπορεί την βαβούρα; Πώς θα πηγαινοφερνει τα ρούχα και το φαγητό μωρέ;

Ε διαφωνώ Μάχη μου ... δεν ξέρω η δικιά μου βέβαια μου φέρεται παραπάνω απο κανονικά. Λές και είμαι απο ζάχαρη. Δεν μπορείτε να φαντστείτε.... γελάω κι όλας... αλλά όμως τουλάχιστον σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι δίπλα μας. Ο άντρας πόσα να κάνει; Εγώ ακόμα του υπενθυμίζω οτι είμαι έγγυος. Εντάξει ο καλός μου κάνει δουλειές στο σπίτι... σφουγκαρίζει, σκουπίζει ... βάζει πλυντήριο... πάλι καλά. Αλλά μέχρι εκεί.

s-event.png

Ε διαφωνώ Μάχη μου ... δεν ξέρω η δικιά μου βέβαια μου φέρεται παραπάνω απο κανονικά. Λές και είμαι απο ζάχαρη. Δεν μπορείτε να φαντστείτε.... γελάω κι όλας... αλλά όμως τουλάχιστον σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι δίπλα μας. Ο άντρας πόσα να κάνει; Εγώ ακόμα του υπενθυμίζω οτι είμαι έγγυος. Εντάξει ο καλός μου κάνει δουλειές στο σπίτι... σφουγκαρίζει, σκουπίζει ... βάζει πλυντήριο... πάλι καλά. Αλλά μέχρι εκεί.

Άνθη μου δεν λέω ότι είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και εμένα με βοηθάει και με το παραπάνω και η μαμά μου γιατί πόσα να σου κάνει και ο αντρας αλλά βολεύονται στο σπίτι τους και εγώ όταν της λέω καμία φορά έλα να μου σιδερωσεις μου λέει μωρέ δεν μου τα φέρνει από το σπίτι αυτό εννοώ εγώ ο καθένας βολεύεται στο σπίτι του..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Άνθη μου δεν λέω ότι είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και εμένα με βοηθάει και με το παραπάνω και η μαμά μου γιατί πόσα να σου κάνει και ο αντρας αλλά βολεύονται στο σπίτι τους και εγώ όταν της λέω καμία φορά έλα να μου σιδερωσεις μου λέει μωρέ δεν μου τα φέρνει από το σπίτι αυτό εννοώ εγώ ο καθένας βολεύεται στο σπίτι του..

Κατάλαβα τι λές... εμένα το εχει καθιερώσει μια φορά τη βδομάδα να έρχεται ... για σίδερο περισσότερο ... Μένουμε και μακρυά. άλλο κ ιαυτό ... να έχεις τη μαμά μακρυά. Μεθαυριο σκέφτομαι που θα έχω το παιδί και άν χρειαστώ κάποια βοήθεια, τι θα κάνω. Δεν θέλω να την κουβαλάω και συνέχεια. Έχω την πεθερά απο κάτω μου αλλά δεν υπολογίζω σε εκείνη ούτε στο ελάχιστο. Αφού ούτε τώρα κάνει κάτι. Τεσπα.... καλά να είμαστε και τίποτα άλλο... ;)

s-event.png

Σιγουρα κι η καθεμια μας βολευεται σπιτι της αλλα σε καποιες περιπτωσεις δε γινεται πρεπει να κανεις και μια υπερβαση....οταν βλεπεις την κορη σου να σερνεται εσυ κοιτας μη χασεις τη μεσημβρινη σιεστα;;;μεχρι κι ο μαστορας λεει τοσα χρονια βαφει τετοιο πραμα δεν εχει δει....ερχονται το πρωι μετα το περπατημα τους κι αντε αντε ξυπνα τον μικρο να τον παμε σχολειο να κανουμε κι εμεις μπανιο ειμαστε μουσκεμα και τετοια...και μετα σου λενε οι γονεις βαζουν πανω απ ολους τα παιδια τους....εγω κι η αδερφη μου ολως περιεργως...καμια σχεση με αυτο το προτυπο που ειχαμε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαναρι μου κι εμενα ο αντρας μου δεν τραβα κανα τρελο ζορι με την καθαριοτητα, αλλα μην ξεχνας οτι βαφουν εδω...το σπιτι γινεται σκτ καθε απογευμα που φευγουν,αμα δε μπει ηλεκτρικη κ δε σφουγγαρισεις τα κουβακαμε ολα παντου....πεντε ατομα περπαταμε εδω μεσα, γινεται να τα αφησουμε ετσι;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κατάλαβα τι λές... εμένα το εχει καθιερώσει μια φορά τη βδομάδα να έρχεται ... για σίδερο περισσότερο ... Μένουμε και μακρυά. άλλο κ ιαυτό ... να έχεις τη μαμά μακρυά. Μεθαυριο σκέφτομαι που θα έχω το παιδί και άν χρειαστώ κάποια βοήθεια, τι θα κάνω. Δεν θέλω να την κουβαλάω και συνέχεια. Έχω την πεθερά απο κάτω μου αλλά δεν υπολογίζω σε εκείνη ούτε στο ελάχιστο. Αφού ούτε τώρα κάνει κάτι. Τεσπα.... καλά να είμαστε και τίποτα άλλο... ;)

Καλα να ειμαστε...οπως το ειπες....θελω να ειμαι καλα να γεννησω και μετα ΚΑΝΕΝΑΝ δε θελω μες στο σπιτι μου...μονο τον αντρα μου και τα παιδουλια μου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε μήπως να κάνεις κανένα ευχέλαιο; :confused:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...