Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας και απο μενα εχω καιρο να γραψω γιατι ειμαι λιγο απογοητευμενη. Ενω την προηγουμενη πεμπτη που πηγα στο γιατρο μου ειπε ολα καλα να μειωσω τα utrogestan και να μην ειμαι συνεχεια ξαπλα μετα απο μια ημερα ειδα παλι αιμα τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε παλι ξαπλα.. δεν αντεξα ομως τον πηρα να του πω οτι δεν εχει καλυτερευσει κατι και μου ειπε να παω παλι αυριο..

Μήπως να ζητήσεις και μια δεύτερη γνώμη;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έλα μαρουσκάκι δεν έχει τίποτα το παιδάκι σου

είδικα τα αγοράκια δεν συγκρατούνται εύκολα....

μ'όλα αυτά που περνάμε ο σύζυγος μου έπαθε μια κατάθλιψη τώρα που περιμένω το τρίτο...το γράφω και δεν το πιστέυω ακόμα...

ακόμα δεν έχει δεχτεί την απόφαση μου να το κρατήσω και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο...τον καταλαβαίνω από τη μια αλλά νομίζω ότι άλλα του φταίνε και ξεσπάει στο μωρό που έρχεται....

ανοιχτήκαμε πολύ οικονομικά και μ'ενα εξόχικό που φτιάχνουμε και του έπεσαν όλα μαζεμένα....

όταν ξεκινάγαμε...είχαμε πεί κι οι δύο ότι θέλαμε ποδοσφαιρική ομαδα από παιδιά....αλλά με αυτό που μας έτυχε....φοβόμαστε για το άυριο

όχι ο διαβήτης δε φέυγει ποτέ είναι αυτοάνοσο...δηλαδή ο όργανισμός του

δημιούργησε αντισώματα που κατέστρεψαν τα κύτταρα που παράγουν την ινσουλίνη και αυτό δεν φτιάχνεται....με τα παρόντα δεδομένα....

το μόνο που ελπίζω για το μέλλον είναι ένας καλύτερος τρόπος ρύθμισης

ο μικρός τα δέχεται όλα χωρίς κανένα παράπονο με ένα χαμόγελο (διατροφή, τρυπήματα, ενεσεις) ....για να μην πώ ότι παρόλα αυτά που περνάει προσπαθεί να στηρίξει κι εμάς με τη στάση του...αφού η μικρή που τον βλέπει κλαίει απο ζήλεια για να της κάνουμε ένεση ή μέτρηση ζαχάρου....μπίμπι μπίμπι φωνάζει έτσι λέει το τσίμπι όπως το λέμε εμείς...

για μας τους γονείς είναι ο καημός....

τέλος πάντων αρκετά βάρυνα το κλίμα

απο φαγητά που ρωτάτε εμένα δεν τρώνε λαχανικά τα παιδιά μου εκτός από αγγούρι....στο σχολείο βέβαια τα τρώνε όλα...δεν ξέρω πως γίνεται

τα αγαπημένα τους είναι γιουβαρλάκια, φακές, και οτιδήποτε σε ψητό κρέας ...είναι φάν της πρωτείνης τα παιδιά μου

σήμερα μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι είχαμε και καρότα βραστά

chrimai λυπάμαι πολύ για αυτό που τραβάτε οικογενειακώς. Ζεις τον εφιάλτη κάθε μάνας, να πάθει κάτι το παιδί της, και το αντιμετωπίζεις με πολύ δύναμη μπράβο. Μπράβο και στο αγοράκι σας που ειναι τόσο γενναίο. Η ιατρική έχει κάνει άλματα να ξέρεις, είμαστε πολύ μπροστά τώρα σε σχέση με 20 χρόνια πριν. Σκέψου σε 20 χρόνια από τωρα που το παιδι σου θα είναι σε τόσο νεαρή ηλικία ακόμα, τι βήματα θα έχουν γινει σε αυτο τον τομέα. Και κάτι ακόμα. Βλέπω καθε μέρα στο νοσοκομείο κόσμο με το ίδιο νόσημα, που έχει μάθει να ζει με αυτο, ανθρώπους που απολαμβάνουν μια καθ'όλα φυσιολογική ζωή. Το ζάχαρο είναι απλά μια ασήμαντη λεπτομέρεια στην καθημερινότητα τους όπως οι αλλεργικοί πχ που προσέχουν τι τρώνε. Νομίζω οτι τώρα περνάτε τη χειρότερη φαση, που είναι η ρυθμιση, και από εδώ και περα μόνο βελτίωση εχετε να περιμένετε.

Καλή συνέχεια στον αγώνα σας, εύχομια ό,τι καλύτερο απο εδώ και πέρα

c8i6p2.png

Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν τρώει τα φρούτα του μπροστά μου παίζει τα πετάει τα φτύνει κτλ. Όταν όμως τον αφήνω και κάνω καμιά δουλειά και απλά τον επιβλέπω τα τρώει όλα από το πιάτο του χωρίς να πετάξει τίποτα και χωρίς να λερωθεί. Πιστεύω ότι όταν είμαστε δίπλα στα παιδιά θέλουν συνεχώς να παιζουν οπότε και το φαγητό το βρίσκουν σαν πρόσκληση για παιχνίδι.:rolleyes:

Κατά τ' άλλα εγώ πέρασα ένα ψιλοσόκ βγήκαν την προηγούμενη βδομάδα οι εξετάσεις μου όλα οκ εκτός από το ζάχαρο που ήταν 93 με όριο 92. Έτσι χθες πήγαμε οικογενειακώς ΙΑΣΩ μιας κι ο μικρός δεν κάθε χωρίς εμένα κι εκανα καμπύλη ζαχάρου. Δόξα τω θεώ βγήκαν σήμερα τ' αποτελέσματα κι όλα καλά οπότε τώρα περιμένω τηλ του doc να μου πεί ημερομηνία αυχενικής. Αυτά τα νέα μας βγαίνω για να φάω τώρα που τον γλυκοπήρε λίγο ο μικρός μου αντάρτης:mrgreen:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Κοριτσια γεια σας και απο μενα εχω καιρο να γραψω γιατι ειμαι λιγο απογοητευμενη. Ενω την προηγουμενη πεμπτη που πηγα στο γιατρο μου ειπε ολα καλα να μειωσω τα utrogestan και να μην ειμαι συνεχεια ξαπλα μετα απο μια ημερα ειδα παλι αιμα τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε παλι ξαπλα.. δεν αντεξα ομως τον πηρα να του πω οτι δεν εχει καλυτερευσει κατι και μου ειπε να παω παλι αυριο..

Κορίτσι εύχομαι να είναι κι αυτό ένα μικρο εμπόδιο που θα ξεπεραστεί. Ολα καλά εύχομαι να πάνε, να είναι κάτι περαστικό

c8i6p2.png

Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν τρώει τα φρούτα του μπροστά μου παίζει τα πετάει τα φτύνει κτλ. Όταν όμως τον αφήνω και κάνω καμιά δουλειά και απλά τον επιβλέπω τα τρώει όλα από το πιάτο του χωρίς να πετάξει τίποτα και χωρίς να λερωθεί. Πιστεύω ότι όταν είμαστε δίπλα στα παιδιά θέλουν συνεχώς να παιζουν οπότε και το φαγητό το βρίσκουν σαν πρόσκληση για παιχνίδι.:rolleyes:

Κατά τ' άλλα εγώ πέρασα ένα ψιλοσόκ βγήκαν την προηγούμενη βδομάδα οι εξετάσεις μου όλα οκ εκτός από το ζάχαρο που ήταν 93 με όριο 92. Έτσι χθες πήγαμε οικογενειακώς ΙΑΣΩ μιας κι ο μικρός δεν κάθε χωρίς εμένα κι εκανα καμπύλη ζαχάρου. Δόξα τω θεώ βγήκαν σήμερα τ' αποτελέσματα κι όλα καλά οπότε τώρα περιμένω τηλ του doc να μου πεί ημερομηνία αυχενικής. Αυτά τα νέα μας βγαίνω για να φάω τώρα που τον γλυκοπήρε λίγο ο μικρός μου αντάρτης:mrgreen:

Ελα ρε συ 93 φυσιολογικότατη τιμή. Πολύ χαμηλά το βαλανε το οριο

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Chrimai δύσκολη η θέση σου κορίτσι μου..!! Αλλά ο διαβήτης δεν είναι τίποτα καταστροφικό, αν και είναι επικίνδυνος και καταλαβαίνω την αγωνία σου σαν μανούλα για το γιό σου. Φαίνεται όμως ότι έχεις ένα εξαιρετικό αγόρι που τάσσεται από τη μεριά της ζωής, και κάνει ό, τι μπορεί για να ναι σωστός και να χει την υγεία του. Είναι εκπληκτικό πόσο ώριμα είναι τα παιδιά, και πόσο καταλαβαίνουν τον κίνδυνο αλλά και πόσο σοφά είναι1!! δεν είναι εκπληκτικό;

Να τον χαίρεσαι κορίτσι μου με διαβήτη ή χωρίς, είναι υπέροχος! Και ταρακούνησε το σύζυγο να τα πάρει αλλιώς τα πράγματα. ή να κάνει κάτι για την θλίψη του.

ax chrimai όντως μεγάλος καημός... αλλά αφού το δέχεται καλά είναι αρκετά παρηγορητικό.... τι να πω δεν έχω λόγια....

ας το ελαφρύνω....

πώς κρίνετε ότι το νηπιάκι σας στον παιδικό σταθμό αδειάζει όλο το πιάτο κ τα συνοδευτικά, ενώ στο σπίτι με τις 3-4 μπουκιές θέλει να σηκωθεί από το τραπέζι???? έχω μεγάλη απορία και αν μπορούσα να τον παρακολούθήσω από κάμερα αν όντως τρώει που μου λένε και οι δασκάλες ή κάποιος το πετάει... δεν μπορώ να το καταλάβω,,, ότι μπαινει στο σχολείο τρώγεται, ότι προσφέρεται στο σπίτι άχρηστο... βέβαια πάλι καλά!!!απλά μια απορία έχω...η chrimai μου την ξαναθύμισε....

λογω ζηλειας τρωνε στο σχολειο αλλα και παλι δεν πιανει σε ολα τα κακοφαγα παιδια...κοριτσια να χτυπησω ξυλο μεχρι τωρα με φαγητο προβλημα δεν ειχα.εγω κακοφαγη ως παιδι ο συζυγος επισης....αλλα τα θηλασα και νομιζω οτι αυτο επαιξε το ρολο του:wink: τρωνε οσπρια σαλατικα-ο γρηγ παντζαρι μπροκολο ο ανδρεας λαχανο ο φανης πιο κλασικα αγγουρι- τρωνε φρουτα και ναι κι εμεις ψοφαμε για κρεατικα.για αυριο εκανα σπανακορυζο κι η μαμα μου ρεβυθια...διαλεγουν και παιρνουν χαχα...η αληθεια απο αυτα τα δυο κανενα δεν τους τρελαινει αλλα δε γινεται η ενσλλακτικη νσ ειναι πσντα πατατες ε;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μια γνωστή μου μού έλεγε για κάποιες ασκήσεις τύπου "καθίσματα" κ.τ.λ. που βοηθούν. Καλά ναι φυσικά και απέχει πολύ τοκετός. Απλά είπα λίγο να ταρακουνηθώ, αλλά ταυτόχρονα να κάνω και τις κατάλληλες ασκήσεις.

Λίγο στο ίντερνετ πάντως που έψαξα για αυτές τις ασκήσεις kegel, έλεγε ότι βοηθούν στην συγκράτηση των ούρων και στην βελτίωση της ερωτικής πράξης! Εκτός και αν έψαχνα λάθος...

ναι ναι αυτες ειναι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

έλα μαρουσκάκι δεν έχει τίποτα το παιδάκι σου

είδικα τα αγοράκια δεν συγκρατούνται εύκολα....

μ'όλα αυτά που περνάμε ο σύζυγος μου έπαθε μια κατάθλιψη τώρα που περιμένω το τρίτο...το γράφω και δεν το πιστέυω ακόμα...

ακόμα δεν έχει δεχτεί την απόφαση μου να το κρατήσω και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο...τον καταλαβαίνω από τη μια αλλά νομίζω ότι άλλα του φταίνε και ξεσπάει στο μωρό που έρχεται....

ανοιχτήκαμε πολύ οικονομικά και μ'ενα εξόχικό που φτιάχνουμε και του έπεσαν όλα μαζεμένα....

όταν ξεκινάγαμε...είχαμε πεί κι οι δύο ότι θέλαμε ποδοσφαιρική ομαδα από παιδιά....αλλά με αυτό που μας έτυχε....φοβόμαστε για το άυριο

όχι ο διαβήτης δε φέυγει ποτέ είναι αυτοάνοσο...δηλαδή ο όργανισμός του

δημιούργησε αντισώματα που κατέστρεψαν τα κύτταρα που παράγουν την ινσουλίνη και αυτό δεν φτιάχνεται....με τα παρόντα δεδομένα....

το μόνο που ελπίζω για το μέλλον είναι ένας καλύτερος τρόπος ρύθμισης

ο μικρός τα δέχεται όλα χωρίς κανένα παράπονο με ένα χαμόγελο (διατροφή, τρυπήματα, ενεσεις) ....για να μην πώ ότι παρόλα αυτά που περνάει προσπαθεί να στηρίξει κι εμάς με τη στάση του...αφού η μικρή που τον βλέπει κλαίει απο ζήλεια για να της κάνουμε ένεση ή μέτρηση ζαχάρου....μπίμπι μπίμπι φωνάζει έτσι λέει το τσίμπι όπως το λέμε εμείς...

για μας τους γονείς είναι ο καημός....

τέλος πάντων αρκετά βάρυνα το κλίμα

απο φαγητά που ρωτάτε εμένα δεν τρώνε λαχανικά τα παιδιά μου εκτός από αγγούρι....στο σχολείο βέβαια τα τρώνε όλα...δεν ξέρω πως γίνεται

τα αγαπημένα τους είναι γιουβαρλάκια, φακές, και οτιδήποτε σε ψητό κρέας ...είναι φάν της πρωτείνης τα παιδιά μου

σήμερα μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι είχαμε και καρότα βραστά

κοιτα....κι εσυ δεν το περιμενες το τριτο....για τον συζυγο αν ενα παιδι δεν ηταν στο προγραμμα το σοκ ειναι τρομερο

...ποσο μαλλον οταν υπαρχει κι ενα παιδι-που παρολη την ηρωικη του σταση και στηριξη σε ολους σας-με ενα θεμα υγειας που απαιτει συνεχη παρακολουθηση....λογικο να σοκαριστει...δωστου το χρονο του..με καβγαδες δεν κερδιζουμε τιποτα.κι εμενα επαθε σοκ οταν του το ειπα μια μερα ολοκληρη δε μιλουσε...το ειπα στους γονεις μου κλαιγοντας ενω το ηθελα σαν τρελη....κι εμεις δεν ειχαμε και τετοιο θεμα υγειας ουτε τα ανοιγματα που λες...θελω να πω...δωστου χρονο.αν στην αρχη θελατε ομαδα σημαινει οτι τα αγαπαει τα παιδακια αυτο δεν αλλαζει...αλλα να ετυχε αυτο στην αγορινα σας και τον σποδυντονισε...λιγο ειναι;μην ξεχνας οτι οι ανδρες δεν εχουν τις δικες μας ψυχικες αντοχες....ενα φιλακι απο μενα στο γιοκαρινι σου...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

στο βιβλιο του πσπαβεντση γισ τξ διατροφη λεει οτι τα παιδια απο μικρα καταλαβαινουν το αγχος μας να φανε οποτε λειτουργει γι αυτα σαν τροπος ελεγχου και παιχνιδιου....τι θα κανω που δε θελω να φαω κι η μαμα εχει σκασει;ας παιξουμε λιγο...ελα μαμα κανε το μακουην κανε το αεροπλανακι πες ολα τα τραγουδια των ζουζουνιων....ας φανε οσο θελουνε...οσο δεν εχουν θεμα να αδυνατισουν πολυ να εχουν αδυναμια να μην εχουν ζωντανια δεν πειραζει...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

υπομονη...πηγαινε κι αυριο να δουμε τι θα δει...οτι χρειαστει για το μπεμπακι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Βρε κοριτσια καλησπερα! Τι κανετε?

Βλεπω μας εχει παρει λιγο απο κατω ολες, για τους δικους της λογους η καθεμια?

Ε να σας πω και για μενα λοιπον,πριν αρχισω να απανταω στα μηνυματα σας.Ειδα και εγω λιγα καφε υγρα το απογευμα και μετα απο λιγο ιχνος- μια γραμμουλα απο κοκκινο.Ειδατε? Δεν εχετε μονο εσεις τα βασανα σας,ειμαστε πολλες εκει εξω!Εγω ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο κουραση,αφου βοηθεια δεν εχω ουτε απο μανα(870 χιλ μακρια) ουτε απο πεθερα(δεν εχουμε καλες σχεσεις) και τραβαω κουπι μονη μου σε ολα.Ουτε ενα πιατο φαγητο δεν εχω για διευκολυνση!Τα παιδια τα εχω σπιτι και σημερα γιατι οπως σας εχω πει ειναι αρρωστα και για να παω να παρω γαλατα, τα περνω μαζι μου σουπερ μαρκετ,με κουραζει πολυ ολο αυτο,γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και πολυ θα ηθελα καποιον και εμενα να με ξεκουραζει λιγο.Εμ μετα πως να μην εχω καφε υγρα? Τωρα που σας γραφω εχω ξαπλωσει στον καναπε και ποναω χαμηλα.Ποσο θα αντεξω?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα και απο μένα! και εγώ περιμένω πρώτα ο Θεός το μωράκι μου αρχές Αυγούστου. Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας:D

Με το καλο σου ευχομαι μαργαριτακι και οταν εχεις ορεξη μπες στο παρασυνθημα::D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλως μας ηρθες !!! με το καλο και σε σενα ολα καλα να σου πανε!

Πως ειστε κοριτσια?? εγω 2 μερες τωρα ξεκουραζομαι! εχω παει το μικρακι στην μαμα μου και το εχω ριξει στον υπνο!!!! :mrgreen::mrgreen:

Ζωαρααααα!!!!!! Εσυ τωρα μπηκες μεσα να μας φτιαξεις? Δεν βλεπεις εδω που φυσαμε ξεφυσαμε ολη μερα οι ταλαιπωρες???? Μακαρι να ημουνα στη θεση σου παντως!;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...