Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Βλέπω όλες ....περνάμε φανταστικά τις νύχτες μας!!!! Εγώ μόλις βαζω τη μικρή για ύπνο(μέχρι τις 9,30...) κοιμάμαι όρθια.....ξυπνάω κατά τις 12 για μια επίσκεψη στην τουαλέτα...μεταφέρομαι στο κρεβάτι μου...και κατά τις 2.30 ξεκινάει το μαρτύριο...Στριφογυρίζω, πηγαινοέρχομαι...και μια κοιμάμαι μια ξυπνάω...και στο ενδιάμεσο βλέπω τα πιο τρελά όνειρα!!(ευτυχώς ακόμα τα πονηρά δεν ξεκίνησαν,,,γιατί στην προηγούμενη είχα γίνει ο Σειρηνάκης!!)

Εγώ κορίτσια με τη μαγειρική (ντρέπομαι που το λέω ....)καμια σχέση!! Να είναι καλά η μαμά μου που μέσα στην εβδομαδα μας σκέφτεται...και εγώ έχω μόνο το σκ!!

Η μικρή ακόμα τρώει χώρια άλλο μενού...να είναι καλά ο ατμομάγειρας της beaba που με έχει σώσει!!! σε 30' έτοιμο το φαγητάκι μας και πεντανόστιμο!!!!

Είδα παραπάνω συζητούσατε για τους άντρες τι κάνουν και αν βοηθούν....εγώ τι να πω? εγώ πάντα έκανα τα πάνω πάνω....δεν τρελαινόμουν με τις δουλειές.Κοιταζα μονο το μπάνιο και την κουζίνα να αστράφτουν...όλα τα άλλα...Ο άντρας μου ήταν σχολαστικός μέχρι εκεί που δεν πάει...τα πάντα! ανέβαινε στα φωτιστικά! τέρμα πάνω στα ντουλάπια...πολλά πολλά!!! εμ...έλα όμως που πέρασε ο καιρός και τον έκανα χειρότερο και απ τα μούτρα μου.....κορίτσια δεν είμαι υπερβολική το σπίτι μας είναι σαν να έχει πέσει βόμβα!!! μαζεύω τα ρούχα του...αυτά που τρώει και τα αφήνει παντού και η μικρή τα παίρνει και τα πετάει κάτω....δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε!!!!!αλλά αυτό που συνεχίζει να κάνει...είναι να μαγειρεύει...του αρεσει η κουζίνα και όλο κάτι φτιάχνει...αν έπλενε και τα πιάτα που λερώνει θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη αλλά ας μην είμαι αχάριστη!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜανούλεςΑυγούστου 2015!

-Margaritaki ?/8

-Stogiaki 6/8

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Kαλωσορίζω κι εγώ το Μαργαριτάκι με το καλό κοπέλα μου και να μας πεις και πητ ναι?

Βλέπω το 80% κοιμόμαστε χάλια αλλά θα περάσει πού θα πάει....Είμαι στην αναμονή της αυχενικής σε 10 μέρες...για να δούμε.... Πάω να εργαστώ φιλάκια σε όλες σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα!!!!!!!! Τι κάνετε?????? Εγω παλι συμπτωματα μηδέν! Μονο βραδινές αϋπνίες! Την αυχενική ποτε την κανουμε?

Καλημέρα Αρκούλι!Μεταξύ 11ης-13ης εβδομάδας γίνεται η αυχενική.Τυχερή χωρίς συμπτώματα....Σούπερ!!:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπέρα!

εγώ μόνο εφιάλτες βλέπω και ξυπνάω απ' τα χαραμάτα ανήσυχη...

χτες έβλεπα ότι με κυνηγούσαν να με σκοτώσουν....

τη προηγούμενη εβδομάδα που είδα ότι μου έπεφταν τα δόντια....

σε λίγες μέρες μου έτυχε αναπάντεχη κηδεία

τη Κυριακή τρόμαξα πολυ γιατί είδα έλαχιστο φρέσκο αίμα στο χαρτί που σκουπίστηκα σαν μια κλωστίτσα κόκκινη μέσα σε διάφανη βλέννη...

πήγα αμέσως στα εξωτερικά του Έλενα για υπέρηχο

και μου είπαν όλα καλά...μπορεί να ήταν από κάποιο αγγείο που ζορίστηκε

η καρδούλα χτυπούσε, αποκόλληση δε φαινόταν και ο τράχηλος ήταν κλειστός....false alarm μέχρι στιγμής...απλά μου έδωσαν μαγνήσιο

μου είπαν όχι επαφες, όχι βάρη (σήκωνα τη κόρη 12 κιλά....) όχι πολλές δουλειές και όχι γυμναστική....

τα αποτελέσματα του προγεννητικού τα παίρνω αύριο...

απο δουλειες ο άντρας μου είναι μεγάλος νοικοκύρης...

τον έμαθε έτσι η πεθερά μου και έμενε μόνος του πολλά χρόνια

αλλά πιο πολύ πιστεύω είναι ο χαρακτήρας του έτσι...

δουλεύει πάρα πολύ αλλά παρόλο που γυρνάει 8-9 το βράδυ...

θα βάλει πλυντήριο πιάτων και ρούχων και θα απλώσει τακτοποιήσει τα πλυμένα...

επίσης σιδερώνει μόνο αυτός αποκλειστικά κάθε εβδομάδα...

τα σκ παρόλο που συχνά δουλεύει θα βρεί χρόνο να βάλει σκούπα και σφουγγαρίζει (κάθε 2 εβδομάδες)....κάνει το μπάνιο (εναλλάξ το έχουμε αυτό).... γυαλίζει τη κουζίνα σχεδόν καθημερινά ...αλλάζει τα σεντόνια τα δικά μας....(έχουμε μια δύσκολη παπλωματοθήκη που δεν τη παλέυω...) κάνει μπάνιο τα παιδιά (εναλλάξ το έχουμε κι αυτό).....ξενυχτάει με το ζάχαρο του μικρού να τον παρακολουθεί....

τι δεν κάνει...ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ!!! ΔΕΝ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ....δεν συγυρίζει τα παιχνίδια των παιδιών και το γενικό χαμό αλλά πάντα όταν έρχεται τακτόποιεί τα πράγματα του σε συγκεκριμένη θέση

και νευριάζει παρά πολύ με την ακαταστασία......δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ένα χώρο που γίνεται χαμός....

και όταν κανουμε τραπέζι....πριν προλάβει ακόμα να φύγει ο κόσμος έχει μαζέψει το τραπέζι...

έχει βάλει πλυντήριο πιάτων ....τα υπολείματα φαγητού σε ταπεράκια στο ψυγείο και έχει πλύνει και τα ταψιά....αλλίως δε πάει για ύπνο....

ακούγεται ιδανικό? ναι αλλά μερικές φορές γίνεται υστερικός....γιατί εγώ δεν είμαι έτσι.... και δεν αντέχεται....

το διαβήτη του κωστή που με ρωτήσατε το καταλάβαμε όταν ενώ είχε κόψει τη πάνα πριν 2 μήνες ξαφνικά άρχισε να κατουράει το βράδυ το κρεβάτι....και μετά το έκανε και στο μεσημεριανό ύπνο στο σχολείο....

ρώτησα τη παιδιάτρο και με καθησύχασε ότι είναι ζήλεια για τη μικρή του αδελφούλα....(ήταν τότε 5 μηνών η Ειρήνη)...

περασαν 3 εβδομάδες έτσι και μια μέρα από μόνη μου μάζεψα ούρα και τα πήγα στο μικροβιολογικό....το απόγευμα με πήραν έντρομοι και μου είπαν ότι τα ούρα του παιδιού είναι σκέτη ζάχαρη!!!

και εκεί σταμάτησε η ζωή όπως την ήξερα......μείναμε στο παίδων 3 εβδομάδες όταν μέχρι πρότινος δεν είχε αρρωστήσει ΠΟΤΕ και δεν είχαμε περάσει ούτε απ'εξω...

κληρονομικότητα δεν έχουμε...εκτός από μένα που έκανα διαβήτη κύησης

(χωρίς ινσουλίνη με διατροφή) αλλά μου είπαν ότι δεν δίνει κληρονομικότητα για τον διαβήτη τύπου 1....

τώρα το παιδί κάνει γύρω στις 8-10 ενέσεις ινσουλίνης τη μέρα και 15-20 μετρήσεις ζαχάρου........

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

εγώ μόνο εφιάλτες βλέπω και ξυπνάω απ' τα χαραμάτα ανήσυχη...

χτες έβλεπα ότι με κυνηγούσαν να με σκοτώσουν....

τη προηγούμενη εβδομάδα που είδα ότι μου έπεφταν τα δόντια....

σε λίγες μέρες μου έτυχε αναπάντεχη κηδεία

τη Κυριακή τρόμαξα πολυ γιατί είδα έλαχιστο φρέσκο αίμα στο χαρτί που σκουπίστηκα σαν μια κλωστίτσα κόκκινη μέσα σε διάφανη βλέννη...

πήγα αμέσως στα εξωτερικά του Έλενα για υπέρηχο

και μου είπαν όλα καλά...μπορεί να ήταν από κάποιο αγγείο που ζορίστηκε

η καρδούλα χτυπούσε, αποκόλληση δε φαινόταν και ο τράχηλος ήταν κλειστός....false alarm μέχρι στιγμής...απλά μου έδωσαν μαγνήσιο

μου είπαν όχι επαφες, όχι βάρη (σήκωνα τη κόρη 12 κιλά....) όχι πολλές δουλειές και όχι γυμναστική....

τα αποτελέσματα του προγεννητικού τα παίρνω αύριο...

απο δουλειες ο άντρας μου είναι μεγάλος νοικοκύρης...

τον έμαθε έτσι η πεθερά μου και έμενε μόνος του πολλά χρόνια

αλλά πιο πολύ πιστεύω είναι ο χαρακτήρας του έτσι...

δουλεύει πάρα πολύ αλλά παρόλο που γυρνάει 8-9 το βράδυ...

θα βάλει πλυντήριο πιάτων και ρούχων και θα απλώσει τακτοποιήσει τα πλυμένα...

επίσης σιδερώνει μόνο αυτός αποκλειστικά κάθε εβδομάδα...

τα σκ παρόλο που συχνά δουλεύει θα βρεί χρόνο να βάλει σκούπα και σφουγγαρίζει (κάθε 2 εβδομάδες)....κάνει το μπάνιο (εναλλάξ το έχουμε αυτό).... γυαλίζει τη κουζίνα σχεδόν καθημερινά ...αλλάζει τα σεντόνια τα δικά μας....(έχουμε μια δύσκολη παπλωματοθήκη που δεν τη παλέυω...) κάνει μπάνιο τα παιδιά (εναλλάξ το έχουμε κι αυτό).....ξενυχτάει με το ζάχαρο του μικρού να τον παρακολουθεί....

τι δεν κάνει...ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ!!! ΔΕΝ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ....δεν συγυρίζει τα παιχνίδια των παιδιών και το γενικό χαμό αλλά πάντα όταν έρχεται τακτόποιεί τα πράγματα του σε συγκεκριμένη θέση

και νευριάζει παρά πολύ με την ακαταστασία......δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ένα χώρο που γίνεται χαμός....

και όταν κανουμε τραπέζι....πριν προλάβει ακόμα να φύγει ο κόσμος έχει μαζέψει το τραπέζι...

έχει βάλει πλυντήριο πιάτων ....τα υπολείματα φαγητού σε ταπεράκια στο ψυγείο και έχει πλύνει και τα ταψιά....αλλίως δε πάει για ύπνο....

ακούγεται ιδανικό? ναι αλλά μερικές φορές γίνεται υστερικός....γιατί εγώ δεν είμαι έτσι.... και δεν αντέχεται....

το διαβήτη του κωστή που με ρωτήσατε το καταλάβαμε όταν ενώ είχε κόψει τη πάνα πριν 2 μήνες ξαφνικά άρχισε να κατουράει το βράδυ το κρεβάτι....και μετά το έκανε και στο μεσημεριανό ύπνο στο σχολείο....

ρώτησα τη παιδιάτρο και με καθησύχασε ότι είναι ζήλεια για τη μικρή του αδελφούλα....(ήταν τότε 5 μηνών η Ειρήνη)...

περασαν 3 εβδομάδες έτσι και μια μέρα από μόνη μου μάζεψα ούρα και τα πήγα στο μικροβιολογικό....το απόγευμα με πήραν έντρομοι και μου είπαν ότι τα ούρα του παιδιού είναι σκέτη ζάχαρη!!!

και εκεί σταμάτησε η ζωή όπως την ήξερα......μείναμε στο παίδων 3 εβδομάδες όταν μέχρι πρότινος δεν είχε αρρωστήσει ΠΟΤΕ και δεν είχαμε περάσει ούτε απ'εξω...

κληρονομικότητα δεν έχουμε...εκτός από μένα που έκανα διαβήτη κύησης

(χωρίς ινσουλίνη με διατροφή) αλλά μου είπαν ότι δεν δίνει κληρονομικότητα για τον διαβήτη τύπου 1....

τώρα το παιδί κάνει γύρω στις 8-10 ενέσεις ινσουλίνης τη μέρα και 15-20 μετρήσεις ζαχάρου........

Τι έγραψες τώρα?Με πέθανες.....Ο γιος μου 4 ετών ενώ από 2,5 είχε κόψει πάνα πρωί-βράδυ ξανάρχισε τα κατουρήματα....Εδώ και πολύ καιρό....Μήνες....Απλή εξέταση ούρων έκανες?Πες μου τώρα πλιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζ:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

αχ σε παρακαλώ μην τρελένεσαι....εμείς είμαστε περίπτωση τζόκερ

εμένα είχε παράλληλα κι άλλα συμπτώματα αλλά τα συνδύασα μετα....

διψούσε πάρα πολυ....σε σημείο να είμαστε στο αμάξι και να σταματάμε

σε περίπτερο γιατί έκλαιγε να πιει νερό....η να σταματάμε για να κατουρήσει ενώ είχε κατουρήσει λίγα λέπτα πριν φύγουμε από το σπίτι

και είχε ιδιαίτερα αυξημένη όρεξη παρόλο που έτρωγε καλά

αλλα χωρίς να παίρνει βάρος

τα πρώτα συμπτώματα του αυξημένου ζαχάρου είναι

πολυουρία πολυδιψία και πολυφαγία....

ίσως και αίσθηση κούρασης αλλά ο δικός μου δεν το είχε αυτό

όπως και απότομη απώλεια βάρους που επίσης δεν είχε αυτό

τα περισσότερα παιδάκια όμως ζητάνε συνέχεια νερό ή φαγητό

ή κατουριόυνται πάνω τους....

και η παιδιάτρος μετά που της είπα ότι τελικά το παιδί είχε διαβήτη

μου ζήτησε συγγνώμη αλλά δε θεώρησε ότι επείδη κατουριόταν ξαφνικά

το βράδυ στον ύπνο του είχε διαβήτη.....το κάνουν πολλά παιδάκια όπως κι ο γιός της

δεν έχει ζάχαρο το παιδί σου σε παρακαλώ βγάλτο από το μυαλό σου

και εμείς όταν το παθαμε όλοι στο περιβάλλον μας με παιδιά νόμιζαν ότι

είχαν και τα δικά τους γιατί παρουσιάζαν τέτοια συμπτώματα....

αχ σε παρακαλώ μην τρελένεσαι....εμείς είμαστε περίπτωση τζόκερ

εμένα είχε παράλληλα κι άλλα συμπτώματα αλλά τα συνδύασα μετα....

διψούσε πάρα πολυ....σε σημείο να είμαστε στο αμάξι και να σταματάμε

σε περίπτερο γιατί έκλαιγε να πιει νερό....η να σταματάμε για να κατουρήσει ενώ είχε κατουρήσει λίγα λέπτα πριν φύγουμε από το σπίτι

και είχε ιδιαίτερα αυξημένη όρεξη παρόλο που έτρωγε καλά

αλλα χωρίς να παίρνει βάρος

τα πρώτα συμπτώματα του αυξημένου ζαχάρου είναι

πολυουρία πολυδιψία και πολυφαγία....

ίσως και αίσθηση κούρασης αλλά ο δικός μου δεν το είχε αυτό

όπως και απότομη απώλεια βάρους που επίσης δεν είχε αυτό

τα περισσότερα παιδάκια όμως ζητάνε συνέχεια νερό ή φαγητό

ή κατουριόυνται πάνω τους....

και η παιδιάτρος μετά που της είπα ότι τελικά το παιδί είχε διαβήτη

μου ζήτησε συγγνώμη αλλά δε θεώρησε ότι επείδη κατουριόταν ξαφνικά

το βράδυ στον ύπνο του είχε διαβήτη.....το κάνουν πολλά παιδάκια όπως κι ο γιός της

δεν έχει ζάχαρο το παιδί σου σε παρακαλώ βγάλτο από το μυαλό σου

και εμείς όταν το παθαμε όλοι στο περιβάλλον μας με παιδιά νόμιζαν ότι

είχαν και τα δικά τους γιατί παρουσιάζαν τέτοια συμπτώματα....

Σου μιλάω...έχει γίνει το στομάχι μου κόμπος.....όχι, εμένα ούτε πολυτρώει, ούτε πολυδιψάει...βάρος δε βάζει όμως και τα τσίσα πάνε σύννεφο...είναι να κάνει τώρα κλείνοντας τα τέσσερα ένα εμβόλιο οπότε καλού κακού θα πω στον παιδίατρο να γράψει και μια γενική αίματος και ούρων να δούμε τι πάιζει...ευχαριστώ που απάντησες άμεσα....είναι κάτι που περνάει κοριτσάκι μου?ή θα το έχει μόνιμα?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Πως κοιμηθηκατε χθες?Εγω καλυτερα απο αλλες φορες,παιζει ρολο και το οτι ξεκινησαμε σχολειο και ξθπνησα αρκετα νωριτερα απ οτι συνηθως.Βεβαια η δαναη μαλλον καταλαβε οτι κοιμαμαι κι ειπε "ετσι εισαι κυρια μου,θα δεις τωρα" κι εμεινε ξυπνια απ τις πεντεμιση το πρωι ως τις εφταμιση που χτυπησε και το ρολοι για το σχολειο.Αρκα κι εγω δεν εχω αλλα συμπτωματα αλλα και οι αυπνιες μονες τους μου εσπασαν λιγο το νευρικο μου συστημα.Μαργαριτακι ναλως μας ηρθες.Πες μας κι αλλα για σενα,που λεει κι η november.Μαριανθη εμενα θα με ενδιεφερε να δοκιμασω γιογκα,ξερω οτι και ενδυναμωνει και βοηθαει στη συγκεντρωση και ηρεμια μας.Chrimai πραγματικα δεν εχω λογια.Πολυ δυσκολη η κατασταση και ουσιαστικα συνεβη ξαφνικα και χωρις κληρονομικοτητα.Μεγαλη ταλαιπωρια για ολη την οικογενεια κσι πως να εξηγησεις σ ενα τοσο μικρο παιδακι τι πρεπει να κανει και γιατι συμβαινουν ολα αυτα.Ευχαριστουμε πολυ που τα μοιραστηκες μαζι μας.Αν θες πες μας και ποια ειναι η προγνωση για το μελλον.Οσο για τον αντρα σου δεν ακουγεταθ απλως ιδανικο,ειναι ιδανικο,ειδικα για μενα που ειμαι της ιδιας κατηγοριας.Εμενα ο αντρας μου απο το σπιτι του ηταν εκτος τοπου καθ χρονου με τις δουλεις.Ευτυχως καπως εχει προσαρμοστει,κατι κανει αλλα καμια σχεση μ αυτα που περιγραφεις.Love εσυ ειχες την τυχη μεσα στα χερια σου και τη χαλασες μονη σου..χα χα.Τι καλο φαγατε σημερα?Αντε πειτε να περνουμε καμια ιδεα γιατι οπως λεει κι η novemberοταν εχεις παιδια το φαγητο γινεται θεμα.Εμεις ειχαμε μπιφτεκια με πατατες και κουνουπιδι.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια γεια σας και απο μενα εχω καιρο να γραψω γιατι ειμαι λιγο απογοητευμενη. Ενω την προηγουμενη πεμπτη που πηγα στο γιατρο μου ειπε ολα καλα να μειωσω τα utrogestan και να μην ειμαι συνεχεια ξαπλα μετα απο μια ημερα ειδα παλι αιμα τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε παλι ξαπλα.. δεν αντεξα ομως τον πηρα να του πω οτι δεν εχει καλυτερευσει κατι και μου ειπε να παω παλι αυριο..

UstLp3.png

Διαφημίσεις

έλα μαρουσκάκι δεν έχει τίποτα το παιδάκι σου

είδικα τα αγοράκια δεν συγκρατούνται εύκολα....

μ'όλα αυτά που περνάμε ο σύζυγος μου έπαθε μια κατάθλιψη τώρα που περιμένω το τρίτο...το γράφω και δεν το πιστέυω ακόμα...

ακόμα δεν έχει δεχτεί την απόφαση μου να το κρατήσω και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο...τον καταλαβαίνω από τη μια αλλά νομίζω ότι άλλα του φταίνε και ξεσπάει στο μωρό που έρχεται....

ανοιχτήκαμε πολύ οικονομικά και μ'ενα εξόχικό που φτιάχνουμε και του έπεσαν όλα μαζεμένα....

όταν ξεκινάγαμε...είχαμε πεί κι οι δύο ότι θέλαμε ποδοσφαιρική ομαδα από παιδιά....αλλά με αυτό που μας έτυχε....φοβόμαστε για το άυριο

όχι ο διαβήτης δε φέυγει ποτέ είναι αυτοάνοσο...δηλαδή ο όργανισμός του

δημιούργησε αντισώματα που κατέστρεψαν τα κύτταρα που παράγουν την ινσουλίνη και αυτό δεν φτιάχνεται....με τα παρόντα δεδομένα....

το μόνο που ελπίζω για το μέλλον είναι ένας καλύτερος τρόπος ρύθμισης

ο μικρός τα δέχεται όλα χωρίς κανένα παράπονο με ένα χαμόγελο (διατροφή, τρυπήματα, ενεσεις) ....για να μην πώ ότι παρόλα αυτά που περνάει προσπαθεί να στηρίξει κι εμάς με τη στάση του...αφού η μικρή που τον βλέπει κλαίει απο ζήλεια για να της κάνουμε ένεση ή μέτρηση ζαχάρου....μπίμπι μπίμπι φωνάζει έτσι λέει το τσίμπι όπως το λέμε εμείς...

για μας τους γονείς είναι ο καημός....

τέλος πάντων αρκετά βάρυνα το κλίμα

απο φαγητά που ρωτάτε εμένα δεν τρώνε λαχανικά τα παιδιά μου εκτός από αγγούρι....στο σχολείο βέβαια τα τρώνε όλα...δεν ξέρω πως γίνεται

τα αγαπημένα τους είναι γιουβαρλάκια, φακές, και οτιδήποτε σε ψητό κρέας ...είναι φάν της πρωτείνης τα παιδιά μου

σήμερα μπιφτέκια με ρύζι μπασμάτι είχαμε και καρότα βραστά

ax chrimai όντως μεγάλος καημός... αλλά αφού το δέχεται καλά είναι αρκετά παρηγορητικό.... τι να πω δεν έχω λόγια....

ας το ελαφρύνω....

πώς κρίνετε ότι το νηπιάκι σας στον παιδικό σταθμό αδειάζει όλο το πιάτο κ τα συνοδευτικά, ενώ στο σπίτι με τις 3-4 μπουκιές θέλει να σηκωθεί από το τραπέζι???? έχω μεγάλη απορία και αν μπορούσα να τον παρακολούθήσω από κάμερα αν όντως τρώει που μου λένε και οι δασκάλες ή κάποιος το πετάει... δεν μπορώ να το καταλάβω,,, ότι μπαινει στο σχολείο τρώγεται, ότι προσφέρεται στο σπίτι άχρηστο... βέβαια πάλι καλά!!!απλά μια απορία έχω...η chrimai μου την ξαναθύμισε....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλησπερα κι απο μενα.Μσριανθη σαν το περπατημα δεν υπαρχει καλυτερη γυμναστικη οχι υπερβολες βεβαια....οι ασκησεις που βοηθουν στον τοκετο ειναι οι ασκησεις kegel που συνιστανται στην εξης απλη κινηση, αυτη που κανεις οταν δε θελεις να ουρησεις και κρατιεσαι....αλλα εχουμε ακομη καιρο ε;

Μια γνωστή μου μού έλεγε για κάποιες ασκήσεις τύπου "καθίσματα" κ.τ.λ. που βοηθούν. Καλά ναι φυσικά και απέχει πολύ τοκετός. Απλά είπα λίγο να ταρακουνηθώ, αλλά ταυτόχρονα να κάνω και τις κατάλληλες ασκήσεις.

Λίγο στο ίντερνετ πάντως που έψαξα για αυτές τις ασκήσεις kegel, έλεγε ότι βοηθούν στην συγκράτηση των ούρων και στην βελτίωση της ερωτικής πράξης! Εκτός και αν έψαχνα λάθος...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα και απο μένα! και εγώ περιμένω πρώτα ο Θεός το μωράκι μου αρχές Αυγούστου. Καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας:D

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα σε όλες! κάθε πρωί είμαι ανανεωμένη και ξεχνάω την εγκυμοσύνη μου, μέχρι που έρχεται το απόγευμα και ξεκινάει ο εφιάλτης!!συνδυασμός καούρα-πείνα-αναγούλα-ξινίλα- όλα μαζί!!!

Αναρωτιέμαι άλλα πόσα απογεύματα θα είμαι έτσι χάλια.... εσείς που έχετε παρόμοια θέματα πώς ανακουφίζεστε? και μη μου πείτε ξάπλα ή ύπνος γιατί όσο και να θέλω δε γίνεται το ζιζάνιό μου κάθε απόγευμα είναι μέσα στην τρελή χαρά και με θέλει να συμμετέχω και ενεργά!!!ΕΛΕΟΣ

μια μέρα δοκίμασα τραχανά και ίσως ήμουν καλύτερα για κανένα μισάωρο όμως... δε θέλω να πάρω χάπια στομαχικά... τι άλλο? Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι το περπάτημα μου κάνει καλό, αλλά πόσο να περπατάω? όλο το απόγευμα? έχει και κρύο, που να τρέχω με το νήπιο έξω, αυτός θέλει να τρέχουμε..... δεν ξέρω....ο γιατρός μου είπε μικρά και συχνά γέυματα,,, εγώ βέβαια θέλω μεγάλα και συχνά...αχχαχαχαχα

έχετε καμιά άλλη ιδεά???

Εγώ τρώω κάτι καραμέλες χωρίς ζάχαρη. Γενικά πρόσεξα ότι τα γλυκά με ηρεμούν. Αλλά επειδή η ζάχαρη είναι καταστρεπτική από πολλές απόψεις, βρήκα αυτές τις καραμέλες και είμαι καλά. Επίσης, αντί για γλυκά μπορείς να τρως φρούτα πλούσια σε φρουκτόζη (φυτική ζάχαρη) όπως το μήλό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...