Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Χαχα, ε την άτιμη, το έπαιζε χαμηλοβλεπούσα στο νστ ε??Καλέ, εσύ μπήκες στο μήνα σου, ας κάνει ό,τι γουστάρει τώρα η μικρά, λίγο έμεινε λέμεεεεεεεεε!!!:cool::cool::cool::cool: Καλά να περάσετε, ω ρε Παρασκευιάτικα γάμος...Τι θα βάλεις??Ρωτάω γιατί όλη μέρα είμαι με τα πυτζαμάκια, ευτυχώς πήρα κάτι κολανάκια από το λιντλ χθες και σώθηκα....Κι εγώ έχω βάφτιση να πάω 26 Ιουλίου:?:?:?:?

ναι την πονηρη!!!!:tongue:

θα βαλω ενα μακρυ στραπλες φορεμα με ισια σανδαλακια....ευτυχως μου κανουν τα περισσοτερα ρουχα μου και δεν εχω πρηστει παρολο που μπηκα στο μηνα μου,,,,τωρα βεβαια μεχρι να γεννησω δεν ξερω πως θα γινω :tongue:

ωραια τα κολαν απο το lidl? θελω και εγω να παρω κολαν...αν ειναι να παω εκει!

για το μαιευτητριο πηα απο jumbo ενα ωραιο νυχτικοφορεμα...ειναι μπλε μεχρι το γονατο με χοντρη ραντα και απο το στηθος και πανω ειναι ριγε ναυτικο και εχει κουμπια...λεω να το φοραω το πρωι που θα ερχονται και επισκεψεις για να μην ειμαι με την νυχτικια και να παρω κανα 2 ακομη αλλα φορεματα για να μπορω να πλενομαι και να πηγαινω τουαλετα πιο ευκολα.Εσεις τι θα παρετε?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε μανάρι για τις ευχές και παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα:tongue::tongue::tongue:άντε να αδειάζει κι εμάς το πινακάκι μας να γεμίσουμε μωράκια καρκινο-λιονταρο-παρθενάκια!

αχ...και εκει που ελεγα οτι θα μου βγει λιονταρι σαν και εμενα....καρκινακι την βλεπω...σαν την πεθερα μου την αδελφη μου και την ανηψια μου....εεεε...δεν ειναι και λιγες....χαχαχα....κρατησου τις λεω να βγεις μετα τις 23...χαχαχαχα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλημερα!!

meldan να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και τον μπαμπακα σου και με το καλο το τριτο! ;) Οσο για την αδελφουλα σου ευχομαι ολα να πανε καλα αλλα αν κατι δεν παει ισως ειναι καλυτερα τωρα που ειναι νωρις....πιστευω οτι η φυση μας ξερει τι πρεπει να κανει αν υπαρχει προβλημα...

marouskaki ναι θα κατσω μετα...γι αυτο ζοριζομαι τωρα!Μακαρι να παρω και ολο τον μηνα μου αλλα δυσκολο το βλεπω!νιωθω την μπεμπα χαμηλα αρκετα ...η κοιλια μου εχει πεσει και εχω συναεχεια πονακια....στο μεταξυ απο το απογευμα και μετα ποναει το πιπι μου ρε κοριτσια...το νιωθω σαν να φουσκωνει και να βαραινει...πρήζετε! :confused: εσεις το νιωθετε???

Οσο για τα λεφτα του ΙΚΑ ...αχ...θα τα ειχα και εγω τωρα αλλα με τις μαλ@#$% του γραφειου εχασα τον ενα μηνα για λιγα ενσημα....τα νευρα μουυυυυυυ...οποτε και δουλευω και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ λογω καταστασης.Την Δευτερα ομως το πρωι θα παω παλι ΙΚΑ αυτη την φορα να τα καταθεσω να παρω εστω τον ενα μηνα αφου τωρα συμπληρωσα τα ενσημα :twisted:

crochet μου με το καλο κοριτσακι μου!!!!Ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!Γιατι να μπει θερμοκοιτιδα??αφου ειναι πανω απο 2 κιλα!

Γεια σας κορίτσια μου Γεια σου νινακι μου εγώ αυτό που αισθάνομαι είναι σαν να μου πιέζει κάτι την ουρήθρα μου από κάτω δεν ξέρω Και με τσιμπάει ακριβώς πάνω από το πραματακι μας ίσως επειδή είναι το κεφάλι της εκεί και με τραβάει κάτι..Γιατί αν ήταν κάτι άλλο θα το βλέπαμε πριν δύο μέρες που πήγαμε στον γιατρό..Γενικά εμένα είναι με το κεφάλι κάτω οπότε κάτι κάνει εκεί μαλλον

ewKwp3.png

πηγα σήμερα για υπέρηχο

1900γρ είμαστε αλλά το μωρό γύρισε ανάποδα

είναι με το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω....

ελπίζω να ξανάρθει στη θέση του....πάντα προς τα κάτω ήταν το κεφάλι

τώρα του ρθε να γυρίσει?

έτσι όπως κλωτσάει εκεί κάτω θα σπάσει τα νερά

και το κεφάλι πιέζει από πάνω....

Μπορεί να ξαναγυρίσει. Μην απογοητεύεσαι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μάχη μου και εμένα μπήκε το επίδομα του ΙΚΑ και μάλιστα όλο! Πίστευα ότι θα το έβαζαν σε δύο δόσεις, αλλά το κράτος μας είναι large και μου το έδωσε προκαταβολικά όλο! Γιούπιιιιι!!! Βέβαια, αυτές τις μέρες βλέπεις "φουσκωμένους" λογαριασμούς αλλά μόνο 60 ευρώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις :confused:

Κατευθείαν λοιπόν για ψώνια! Πήρα δύο νυχτικάκια (μου βγήκαν λίγο τσιμπημένα στις τιμές), αλλά όπως λέει ο άντρας μου τόσος κόσμος θα με βλέπει να είμαι κούκλα! :tongue: Για την μικρή πήρα σεντόνια (για το κρεβάτι, την καλαθούνα και το καρότσι), πετσέτες, σελτεδάκια, υφασμάτινες πάνες αγκαλιάς, μερικά ρουχαλάκια και φανελάκια και καθισματάκι αυτοκινήτου. Μας βγήκε ο κούκος αηδόνι, αλλά το καταευχαρηστήθηκα! Έτσι και αλλιώς αυτά τα λεφτά ήταν για το παιδί μου. Γιατί να τα κρατήσω και να κινδυνέψω αν γίνει κάτι να μου τα φάνε; Μας μένουν τώρα κάποια φαρμακευτικά και τα απορρυπαντικά. Α! Και για μένα να πάρω κανένα σουτιέν θηλασμού...

Σήμερα επίσης είχα το τρίτο μάθημα ψυχοπροφυλακτικής. Μάθαμε τα πάντα για την διαδικασία του τοκετού. Πως ακριβώς γίνεται, βήμα βήμα. Ο άντρας μου τρόμαξε, εγώ ανυπομονώ να το ζήσω! :D:D:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Μάχη μου και εμένα μπήκε το επίδομα του ΙΚΑ και μάλιστα όλο! Πίστευα ότι θα το έβαζαν σε δύο δόσεις, αλλά το κράτος μας είναι large και μου το έδωσε προκαταβολικά όλο! Γιούπιιιιι!!! Βέβαια, αυτές τις μέρες βλέπεις "φουσκωμένους" λογαριασμούς αλλά μόνο 60 ευρώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις :confused:

Κατευθείαν λοιπόν για ψώνια! Πήρα δύο νυχτικάκια (μου βγήκαν λίγο τσιμπημένα στις τιμές), αλλά όπως λέει ο άντρας μου τόσος κόσμος θα με βλέπει να είμαι κούκλα! :tongue: Για την μικρή πήρα σεντόνια (για το κρεβάτι, την καλαθούνα και το καρότσι), πετσέτες, σελτεδάκια, υφασμάτινες πάνες αγκαλιάς, μερικά ρουχαλάκια και φανελάκια και καθισματάκι αυτοκινήτου. Μας βγήκε ο κούκος αηδόνι, αλλά το καταευχαρηστήθηκα! Έτσι και αλλιώς αυτά τα λεφτά ήταν για το παιδί μου. Γιατί να τα κρατήσω και να κινδυνέψω αν γίνει κάτι να μου τα φάνε; Μας μένουν τώρα κάποια φαρμακευτικά και τα απορρυπαντικά. Α! Και για μένα να πάρω κανένα σουτιέν θηλασμού...

Σήμερα επίσης είχα το τρίτο μάθημα ψυχοπροφυλακτικής. Μάθαμε τα πάντα για την διαδικασία του τοκετού. Πως ακριβώς γίνεται, βήμα βήμα. Ο άντρας μου τρόμαξε, εγώ ανυπομονώ να το ζήσω! :D:D:D

Αχ τέλεια καλοριζικα όλα όσα πήρατε..σιγά να μην μας τα φάνε αυτοί Αφού έτσι και αλλιώς γι'αυτό το λόγο τα θέλαμε..Και εγώ πήγα και παρήγγειλα την κουρτίνα της πολύ όμορφη..Τώρα θα της πάρω το φωτιστικό ..Την Δευτέρα ερχονται τα έπιπλα της η μαμά μου μου έπλυνε σεντόνια σελτεδακια όλα και ρουχαλάκια..Εγώ δεν της αγόρασα ρούχα Γιατί μου έχουν δώσει παρά πολλά όμως και τα πηγαίνω στην μαμά μου και μου τα πλένει με δόσεις τόσα που είναι..μου ήρθαν και σήμερα και οι κρέμες της και τα αφρόλουτρα..πάνες θέλω να της πάρω τώρα και ρομπιτσες παντοφλιτσες για μένα για μαιευτήριο..οι άντρες φοβούνται λίγο εμένα του είπε ο γιατρός αν θα μπει στον τοκετό και δεν μπορεί λέει ότι θα λιποθυμήσει και λέω άστο καλύτερα αγάπη μου αν είναι εκείνη την ώρα να έχουμε άγχος εσένα κάτσε καλύτερα έξω...

ewKwp3.png

Μπραβο βρε μαριανθη.Καλοριζικα τα προικια της αναστασιας σας.Οταν αυτα τα ζιπουνακια και τα πετσετακια γεμισουν μ αυτο το μωρουδιστικο κορμακι θα κλαις απο χαρα,ε μπορει κι απο αυπνια και κουραση αλλα συντομα αυτα ξεχνιουνται.Κι εγω μαχη μου ενοχληση στην ουρηθρα.Στη θαλασσα προχθες ηθελα τοσες φορες τσισα που στο τελος ανησυχησα.Ο γιατρος μου πε οτι ειναι νε το κεφαλι κατω και μαλιστα τοσο κατω που το χαρακτηρισε πατημενο οποτε ολες οι ενοχλησεις που νιωθω δικαιολογημενες οπως κι εσενα νινακι.Νινακι μου την πρωτη φορα στο μαιευτηριο ειχα παρει πυτζαμες με καπρι το κατω,τη δευτερη βολευτηκα περισσοτερο παλι καπρι αλλα φορμα οχι πυτζαμα κι απο πανω μπλουζακια αθλητικου τυπου με βε η κουμπακια.Ενιωθα πιο ντυμενη και λιγοτερι εκτεθειμενη κι αισθανομουν πολυ ομορφα οποτε αυτο θα κανω και τωρα.Θα παρω δυο καινουρια σετακια,μην ειμαι και ιδια στις φωτογραφιες χα χα.Σημερα τρωμε μουσακα,μου στειλε ενα ταψι η πεθερα μου λογω της ημερας,να ναι καλα.Το απογευμα θα παμε τζαμπι να παρουμε δωρα απ τους παππουδες.Βρε κοριτσια θελω μια μερα να ασχοληθω μονο με μενα,να παω για νυχια,φρυδια,χτενισμα και βα παρω δυο καλλυντξκα αλλα υπολογιζω τα λεφτα και ξεβερωνω.Πολλα λεμε.Θα κανω αυριο καποια με αφορμη το παρτυ αλλα με το σταγονομετρο.Τελοσπαντων καλα να μαστε κι ολα τ αλλα..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ μπραβο μαχη καλοριζικα και τα δικα σας ψωνια.Ευτυχως σε βοηθαει η μανουλα σου.Ο αντρας μου που ταν μεσα και στους δυο τοκετους λεεε οτι ηταν οι ωραιοτερες εμπειριες της ζωης του αλλα ο αντρας της αδελφης μου που ναι φοβιτσιαρης σ αυτα ομιλογω οτι δεν ηταν και η καλυτερη βοηθεια.Πιο πολυ την αγχωνε οποτε ο γιατρος μας τον εστειλε εξω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

αχ...και εκει που ελεγα οτι θα μου βγει λιονταρι σαν και εμενα....καρκινακι την βλεπω...σαν την πεθερα μου την αδελφη μου και την ανηψια μου....εεεε...δεν ειναι και λιγες....χαχαχα....κρατησου τις λεω να βγεις μετα τις 23...χαχαχαχα

Kι εσύ λιοντάρι μανάρι μου?Κι εγώ κι η Μαριάνθη, 29 Ιουλίου και οι δυο μας, εσύ? Εμένα είναι κι ο άντρας μου λιοντάρι και πάντα ήθελα ένα λιονταροπαιδί, υδροχόο έκανα, αιγόκερω έκανα, δίδυμο έκανα...τώρα επιτέλους πάμε για τον λέοντα!! :tongue::tongue::tongue: Δε φαντάζομαι να μου κάνει κανα αστείο να βγει 22 Ιουλίου, θα τον σκίσω!!!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ στο νοσοκομείο βολευόμουν με πυτζάμες, τώρα ίσως ακολουθήσω τη Μέλνταν, μιας και έχει ξαναγεννήσει καλοκαίρι (δε θέλω να γυρνάω και με τα κοντά πυτζαμάκια μου εκεί, άλλο το χειμώνα), οπότε θα πάρω στάνταρ τη νυχτικιά με την οποία έγνα πρώτη φορά μαμά, πυτζαμάκι με κάπρι το παντελόνι του, και τα δυο κολανάκια μου!Νινάκι, τα πήρα 8,99 ευρώ το ένα από τα λιντλ χθες, ένα γκρι ένα μαύρο, νούμερο 36-38, με βολεύει και για την κοιλιά....Eίναι αυτό το γκρι κάπρι , όχι το άλλο που είναι σα βράκα, μπλιαξ!!

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=735

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Aααααααχ, κορίτσια τι απόλαυση είναι αυτή!!Πήγε ο ανήρ τα παιδιά κολυμβητήριο, εγώ συμμάζεψα κουζίνα, έκανα μπανάκι και τώρα απολαμβάνω δροσερό ποδόλουτρο (Αντωνία, ζήλεψα με όσα θες να κάνεις , χαχα, κι αρκούμαι στο ποδόλουτρο!!), είναι υπέροχα, τα ποδαράκια μου με ευγνωμονούν!:P:p:p:p Αύριο βάφεται το παιδικό των τριών κι από Δευτέρα του μπεμπούλη μας!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Aααααααχ, κορίτσια τι απόλαυση είναι αυτή!!Πήγε ο ανήρ τα παιδιά κολυμβητήριο, εγώ συμμάζεψα κουζίνα, έκανα μπανάκι και τώρα απολαμβάνω δροσερό ποδόλουτρο (Αντωνία, ζήλεψα με όσα θες να κάνεις , χαχα, κι αρκούμαι στο ποδόλουτρο!!), είναι υπέροχα, τα ποδαράκια μου με ευγνωμονούν!:P:p:p:p Αύριο βάφεται το παιδικό των τριών κι από Δευτέρα του μπεμπούλη μας!!!

Άντε κορίτσι να μπεις και εσύ σε μια σειρά και να τελειώσεις κάποια στιγμή!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κορίτσια μου Γεια σου νινακι μου εγώ αυτό που αισθάνομαι είναι σαν να μου πιέζει κάτι την ουρήθρα μου από κάτω δεν ξέρω Και με τσιμπάει ακριβώς πάνω από το πραματακι μας ίσως επειδή είναι το κεφάλι της εκεί και με τραβάει κάτι..Γιατί αν ήταν κάτι άλλο θα το βλέπαμε πριν δύο μέρες που πήγαμε στον γιατρό..Γενικά εμένα είναι με το κεφάλι κάτω οπότε κάτι κάνει εκεί μαλλον

Κι εγω εχω τετοια ενοχληση εκει περα και γενικα εχει γινει λιγο περιεργο το πιπι! χαχααχ ρωτησα τη μαια και μου ειπε οτι ειναι νορμαλ και οτι επανερχεται και το χρωμα και ολα/ Εδω ο κοσμος καιγεται και το &*@^$@ χετενιζεται που λενε???? Ε αυτο :lol::lol:

c6vNp3.png

Επισης να ρωτησω κατι, δεν ξερω τι εσωρουχα να παρω για το μαιευτηριο, μου ειπαν οτι βολευουν και τα μιας χρησης αλλα δεν ξερω. σκεφτομαι να παρω 5-6 ενα νουμερο μεγαλυτερο, τι θα κανετε εσεις? Απο σερβιετες πηρα τις ΤΕΝΑ

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...