Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω....ποτε ενα μωρο μπαινει θερμοκοιτίδα? Μετρανε τις εβδομαδες ή τα κιλα του? Αν δηλαδη μετρανε τις εβδομαδες κατω απο ποσο μπαινει και αν κοιτανε κιλα κατω απο ποσα κιλα?? :confused:

καλησπερα εγω παντως επειδη θα γεννησω 36+2 εχει να κανει με τα κιλα κατω απο 2 κιλα στο κρατανε θερμοκοιτιδα!

ταδικα μου νεα λοιπον,ο μπεμπης ειναι μια χαρα μονο αδυνατουλης πολυ μας ειπε ο γιατρος 2100 μολις! αλλα οι αντιστασεις στην μητριαια και ομφαλικη ειναι υψηλες δεν του προσφερουν και πολλα οποτε θα γεννησω 9 ιουλιου πιθανοω να μπει και θερμοκοιτηδα μερικες μερες...

αχ κοριτσια μου ανυπομονω να τον δω!!!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα εγω παντως επειδη θα γεννησω 36+2 εχει να κανει με τα κιλα κατω απο 2 κιλα στο κρατανε θερμοκοιτιδα!

ταδικα μου νεα λοιπον,ο μπεμπης ειναι μια χαρα μονο αδυνατουλης πολυ μας ειπε ο γιατρος 2100 μολις! αλλα οι αντιστασεις στην μητριαια και ομφαλικη ειναι υψηλες δεν του προσφερουν και πολλα οποτε θα γεννησω 9 ιουλιου πιθανοω να μπει και θερμοκοιτηδα μερικες μερες...

Mόνο 6 μερούλες έμειναν κοριτσάκι μου γα να τον δεις!Αφού είναι και πάνω από τα δυο κιλάκια, μια χαρά είναι, άντε κοντοζυγώνει η ώρα:-P:razz::-P86517wj5jzssgtt.gif

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μετράς μέρες, σαν τους φαντάρους! 8 και σήμερα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για την μελιβα μου.Μαρουσκακι τελεια εικονιτσα.Μακαρι να ναι ετσι παντα η ζωουλα της,ροζ και τριανταφυλλενια.Πολυ συγκινηση με πιανει οταν σκεφτομαι οτι μολις πριν τεσσερα χρονια τη γνωρισαμε και τωρα εχει κατακλυσει τα παντα ,το σπιτι μας,τη ζωη μας,την ψυχη μας.Κροκετ μου απιστευτο οτι σε εξι μερες θα γνωρισεις το τριτο σου παιδακι.Με το καλο!!!!Σε εξι μερες το πινακακι θ αλλαξει ριζικα...θα ρθει το πρωτο μωρο της παρεας.Μαρουσκακι κοντευετε με τις εργασιες?Ο αντρας σου γυρισε?Κι εγω απο βδομαδα θελω ν ασχοληθω με τα πραγματα της μπεμπας πλυσιματα και τετοια.Κοριτσια η δαναη χθες εκανε τσισα και κακα στη λεκανη!!!!!.Καμια παροτρυνση δικη μου,εβγαλε την πανα μονη της και μου λεγε τσισα δειχνοντας τη λεκανη κι εκλαιγε που της ελεγα οχι.Την εβαλα και τα κανε.Τι να πω,βλεπει τη μελινα και ζηλευει.Κανει και μπανιο στη θαλασσα με μπρατσακια,το σωσιβιο το βαλε μονο δυο φορες.Μεγαλωνουν τα ζουζουνια γρηγορα.Νοβεμπερ μου ναι οι νυχτες εχουν γινει δυσκολες πια.Κι εγω για ν αλλαξω πλευρο κοπιαζω αλλα τουλαχιστον μετα απο πολλες δοκιμες βρηκα μια σταση που με βολευει με τρια τεσσερα μαξιλαρια.Παρολη βεβαια την ταλαιπωρια σκεφτομαι οτι ειναι οι τελευτ μερες της τελευταιας μου εγκυμοσυνης (πιθανοτατα) και μελαγχολω.Για τα επιδοματα που λετε τα χω παρει δυο φορες αλλα τωρα δεν τα δικαιουμαι επειδη δε δουλευω.Ελπιζω μονο το επιδομα του εοππυ που παει κατευθειαν στο ιασω να το δωσουν γιατι ειναι περιπου 1000 ευρω.Σημερα σερνομαι,πηγα τη μελινα σχολειο με τουρτα και τα συναφη και ξαναγυρισα για ξαπλα.Δευτερη φορα που ακυρωνω το μανικιουρ αλλα το μονο που ηθελα ηταν κρεβατι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

πηγα σήμερα για υπέρηχο

1900γρ είμαστε αλλά το μωρό γύρισε ανάποδα

είναι με το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω....

ελπίζω να ξανάρθει στη θέση του....πάντα προς τα κάτω ήταν το κεφάλι

τώρα του ρθε να γυρίσει?

έτσι όπως κλωτσάει εκεί κάτω θα σπάσει τα νερά

και το κεφάλι πιέζει από πάνω....

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

καλημερα!!

meldan να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και τον μπαμπακα σου και με το καλο το τριτο! ;) Οσο για την αδελφουλα σου ευχομαι ολα να πανε καλα αλλα αν κατι δεν παει ισως ειναι καλυτερα τωρα που ειναι νωρις....πιστευω οτι η φυση μας ξερει τι πρεπει να κανει αν υπαρχει προβλημα...

marouskaki ναι θα κατσω μετα...γι αυτο ζοριζομαι τωρα!Μακαρι να παρω και ολο τον μηνα μου αλλα δυσκολο το βλεπω!νιωθω την μπεμπα χαμηλα αρκετα ...η κοιλια μου εχει πεσει και εχω συναεχεια πονακια....στο μεταξυ απο το απογευμα και μετα ποναει το πιπι μου ρε κοριτσια...το νιωθω σαν να φουσκωνει και να βαραινει...πρήζετε! :confused: εσεις το νιωθετε???

Οσο για τα λεφτα του ΙΚΑ ...αχ...θα τα ειχα και εγω τωρα αλλα με τις μαλ@#$% του γραφειου εχασα τον ενα μηνα για λιγα ενσημα....τα νευρα μουυυυυυυ...οποτε και δουλευω και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ λογω καταστασης.Την Δευτερα ομως το πρωι θα παω παλι ΙΚΑ αυτη την φορα να τα καταθεσω να παρω εστω τον ενα μηνα αφου τωρα συμπληρωσα τα ενσημα :twisted:

crochet μου με το καλο κοριτσακι μου!!!!Ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!Γιατι να μπει θερμοκοιτιδα??αφου ειναι πανω απο 2 κιλα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

πηγα σήμερα για υπέρηχο

τώρα του ρθε να γυρίσει?

chrimai...και εγω αυτο φοβαμαι τοσο που κουνιεται και με ζοριζει κατω...μην μου σπασει τα νερα!οσο για οτι γυρισε....πιστευω οτι θα ξαναβρει την σωστη θεση ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημερα κοριτσια.Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για την μελιβα μου.Μαρουσκακι τελεια εικονιτσα.Μακαρι να ναι ετσι παντα η ζωουλα της,ροζ και τριανταφυλλενια.Πολυ συγκινηση με πιανει οταν σκεφτομαι οτι μολις πριν τεσσερα χρονια τη γνωρισαμε και τωρα εχει κατακλυσει τα παντα ,το σπιτι μας,τη ζωη μας,την ψυχη μας.Κροκετ μου απιστευτο οτι σε εξι μερες θα γνωρισεις το τριτο σου παιδακι.Με το καλο!!!!Σε εξι μερες το πινακακι θ αλλαξει ριζικα...θα ρθει το πρωτο μωρο της παρεας.Μαρουσκακι κοντευετε με τις εργασιες?Ο αντρας σου γυρισε?Γύρισε και τρέχει, το πρωί δουλειά, το απόγευμα τα παιδιά κολυμβητήρια!Κι εγω απο βδομαδα θελω ν ασχοληθω με τα πραγματα της μπεμπας πλυσιματα και τετοια.Κοριτσια η δαναη χθες εκανε τσισα και κακα στη λεκανη!!!!!.Καμια παροτρυνση δικη μου,εβγαλε την πανα μονη της και μου λεγε τσισα δειχνοντας τη λεκανη κι εκλαιγε που της ελεγα οχι.Την εβαλα και τα κανε.Τι να πω,βλεπει τη μελινα και ζηλευει.Κανει και μπανιο στη θαλασσα με μπρατσακια,το σωσιβιο το βαλε μονο δυο φορες.Μεγαλωνουν τα ζουζουνια γρηγορα.!Ποτέ δε λέμε όχι σε ένα παιδί που θέλει να χρησιμοποιήσει τη λεκάνη!Καλά, μαζόχα είσαι???:tongue::tongue::tongue:Μακάρι να κρατήσει και να καθαρίσει τόσο εύκολα και νωρίς!!Νοβεμπερ μου ναι οι νυχτες εχουν γινει δυσκολες πια.Κι εγω για ν αλλαξω πλευρο κοπιαζω αλλα τουλαχιστον μετα απο πολλες δοκιμες βρηκα μια σταση που με βολευει με τρια τεσσερα μαξιλαρια.Παρολη βεβαια την ταλαιπωρια σκεφτομαι οτι ειναι οι τελευτ μερες της τελευταιας μου εγκυμοσυνης (πιθανοτατα) και μελαγχολω.Εγώ στο είπα σε βλέπω πολύτεκνη και δεν με ακούς χαχα, άμα μελαγχολείς από τώρα....;););)Για τα επιδοματα που λετε τα χω παρει δυο φορες αλλα τωρα δεν τα δικαιουμαι επειδη δε δουλευω.Ελπιζω μονο το επιδομα του εοππυ που παει κατευθειαν στο ιασω να το δωσουν γιατι ειναι περιπου 1000 ευρω.Σημερα σερνομαι,πηγα τη μελινα σχολειο με τουρτα και τα συναφη και ξαναγυρισα για ξαπλα.Δευτερη φορα που ακυρωνω το μανικιουρ αλλα το μονο που ηθελα ηταν κρεβατι.

Να σου πω ένα πεντικιούρ ωραίο θα ήταν τώρα, οι φτέρνες χάλια μαύρα, αλλά τι να σου κάνω που με τα μαστόρια είμαι κομπλέ ως τις 16.00 και μετά σέρνομαι κι εγώ....Ευτυχώς σήμερα τελειώνουν το απ' έξω κι αύριο μπαίνουν στα παιδικά, μετά από βδομάδα μένει ο πρώτος όροφος και τα κάγκελα, ε, σίγουρα μέχρι να μπω στο μήνα μου θα τελειώσουν!!!:cool::cool::cool::cool:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

με το καλο τα ζουζουνια σε όλες σας κυριες μου ειμαι από τις μανουλες Ιουνιου 2015 και ειχαμε δανειστει για λιγο το μαρουσκακι σας. Περασα να την ευχαριστησω και στα μερη της και να πω τις ευχες μου και υπομονη κουραγιο σε όλες τις μανουλες. Φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

πηγα σήμερα για υπέρηχο

τώρα του ρθε να γυρίσει?

Χαχα, αμάν βρε Μαράκι, ε τον ανάποδο μικρό Νικόλα, ελπίζω να του' ρθει όρεξη να ξανακάνει τούμπα!!!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χτες που ειχα παει να κανω το nsd ρε κοριτσια....ουτε που κουνιοταν η τσουπρα....ολη μερα με τρελενει στην κλωτσιά και στο κουνημα και χτες μια ωρα στο μηχανημα τιποτα....τι μέλια μου εφεραν τι χυμους τιποτα..... αφου μου λεει η μαια....καλε τοσο ησυχη ειναι.....πλακα μας κανεις κυρα μου??...αυτη κοντευει να με διαλυσει πηγα να της πω αλλα που να το πω! :rolleyes:

αααααα....εχουμε να παμε και σε γαμο σημερα.....ΕΛΕΟΣ...χαχαχα

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

με το καλο τα ζουζουνια σε όλες σας κυριες μου ειμαι από τις μανουλες Ιουνιου 2015 και ειχαμε δανειστει για λιγο το μαρουσκακι σας. Περασα να την ευχαριστησω και στα μερη της και να πω τις ευχες μου και υπομονη κουραγιο σε όλες τις μανουλες. Φιλακια πολλα!

Ευχαριστούμε μανάρι για τις ευχές και παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα:tongue::tongue::tongue:άντε να αδειάζει κι εμάς το πινακάκι μας να γεμίσουμε μωράκια καρκινο-λιονταρο-παρθενάκια!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

χτες που ειχα παει να κανω το nsd ρε κοριτσια....ουτε που κουνιοταν η τσουπρα....ολη μερα με τρελενει στην κλωτσιά και στο κουνημα και χτες μια ωρα στο μηχανημα τιποτα....τι μέλια μου εφεραν τι χυμους τιποτα..... αφου μου λεει η μαια....καλε τοσο ησυχη ειναι.....πλακα μας κανεις κυρα μου??...αυτη κοντευει να με διαλυσει πηγα να της πω αλλα που να το πω! :rolleyes:

αααααα....εχουμε να παμε και σε γαμο σημερα.....ΕΛΕΟΣ...χαχαχα

Χαχα, ε την άτιμη, το έπαιζε χαμηλοβλεπούσα στο νστ ε??Καλέ, εσύ μπήκες στο μήνα σου, ας κάνει ό,τι γουστάρει τώρα η μικρά, λίγο έμεινε λέμεεεεεεεεε!!!:cool::cool::cool::cool: Καλά να περάσετε, ω ρε Παρασκευιάτικα γάμος...Τι θα βάλεις??Ρωτάω γιατί όλη μέρα είμαι με τα πυτζαμάκια, ευτυχώς πήρα κάτι κολανάκια από το λιντλ χθες και σώθηκα....Κι εγώ έχω βάφτιση να πάω 26 Ιουλίου:?:?:?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

meldan...και εγω τελειωσα με της μπεμπας...επλυνα και σιδερωσα τα παντα...ρουχα,πετσετες,σελτεδακια,σεντονια,κουνουπιερες,πανακια...ετοιμασα και την καλαθουνα πηρα και τα αφρολουτρα και τις κρεμουλες της και την βουρτα της...γεμιζω και βαλιτσα σιγα σιγα....το μονο που μου μενει ειναι να παρω τις πρωτες πανες της και 2 νυχτικα για το μαιευτηριο :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...