Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω....ποτε ενα μωρο μπαινει θερμοκοιτίδα? Μετρανε τις εβδομαδες ή τα κιλα του? Αν δηλαδη μετρανε τις εβδομαδες κατω απο ποσο μπαινει και αν κοιτανε κιλα κατω απο ποσα κιλα?? :confused:

Εμας εδω στο Πανεπιστημιακο κατω απο τις 37 βδομαδες η' κατω απο 2500gr αν γεννηθει το μωρο στο κρατανε στη μοναδα για ελεγχο η'προληπτικα, για να κανουν τις απαραιτητες εξετασεις,λογω του πρωτοκολλου του νοσοκομειου.Αν δεν κανω λαθος καθε νοσοκομειο ακολουθει καποιο πρωτοκολλο για να ειναι καλυμμενοι ολοι......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

MAXH μου οσο αντεχω θα δουλεψω...ετσι και αλλιως πρεπει να κατσω μεχρι αυριο για να συπληρωσω τα ενσημα που μου ελειπαν για τα επιδοματα...κανονικα επρεπε να σταματησω στις 10 ιουνιου αλλα μου ελειπαν 15 ενσημα και μου ειπαν να συπληρωσω 205-210 για να μην μου γινει ελεχγος και να μπορεσω να παρω τα επιδοματα...οποτε απο Δευτερα μπορω να σταματησω αλλα λογω οικονομικης καταστασης θα δουλεψω οσο μπορω μπας και παρω και το μισο μηνιατικο..τωρα αν δεν γεννησω απο μονη μου 20-25 θα σταματησω..αναλογα τις αντοχες μου...αφου πια τα εχω ολα ετοιμα δεν με νοιαζει...ετσι και αλλιως ξυπναω καθε πρωι και πηγαινω την μεγαλη παιδικο που ειναι διπλα στην δουλεια μου :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κοριτσακια ευχαριστω για το ενδιαφερον.Ειμαστε ολοι καλα κθ απο σημερα εχουμε ιντερνετ και δεν ξαναχανομαι.Σας σκεφτομουν ολες και ιδιαιτερα την κροκετ.Φοβομουν μην εχω χασει καμια εξελιξη.Οντως τωρα που σας διαβασα σοκαριστηκα με τις ημερομηνιες και τις πρωτες γεννες.Κοριτσια μας παραμυθιαζαν οτι εδω που μενουμε δεν εχει δικτυο για σταθερο τηλεφωνο και μολις βαλαμε μεσο εναν πελατη του αντρα μου συν τριαντα ευρω το δικτυο βρεθηκε.Δεν μπορω αλλο με την τρελη κατασταση στην χωρα μας γι αυτο και ειμαι ξεκαθαρα υπερ του οχι.Βαρεθηκα να φοβαμαι,αλλωστε και οι προγονοι μας οταν ελεγαν οχι φοβοντουσαν αλλα η συνεχεια ειναι γνωστη.Δεν αντεχω αλλο να μαστε υποτελης λαος και δεν ξερω αν ειμαι αφελης αλλα πιστευω οτι ναι μεν θα παρουν ενα ισχυρο μηνυμα αλλα εντελει δε θα μας αφησουν να βγουμε απ την ευρωπ.ενωση.Αλλωστε ποια ασφαλεια μου προσφερει η παραμονη μας?Την ταπεινωση του πατερα μου που 67 χρονων θα ζει με διακοσια ευρω?Υποστηριζω την αντισταση γιατι δε βλεπω αλλη επιλογη.Αυτη ειναι η πολιτικη μουαποψη.Το στελνω γιατι αλλη μια φορα σας εγραψα ενα κατεβατο και χαθηκε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμας εδω στο Πανεπιστημιακο κατω απο τις 37 βδομαδες η' κατω απο 2500gr αν γεννηθει το μωρο στο κρατανε στη μοναδα για ελεγχο η'προληπτικα, για να κανουν τις απαραιτητες εξετασεις,λογω του πρωτοκολλου του νοσοκομειου.Αν δεν κανω λαθος καθε νοσοκομειο ακολουθει καποιο πρωτοκολλο για να ειναι καλυμμενοι ολοι......

α δεν ηξερα οτι το καθε νοσοκομειο εχει το δικο του πρωτοκολλο...νομιζα οτι για ολα ειναι το ιδιο :?

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Και συνεχιζω μς τα ευχαριστα νεα μας.Αυριο το μελινακι μου γινεται τεσσερα αλλα για μενα σαν σημερα πριν 4χρονια ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου.Δυο ιουλιου,δηλ σημερα,εχει γενεθλια ο μπαμπας μου και ηθελα διακαως να γεννησω την ιδια μερα αλλα τιποτα.Ετσι το βραδυ πηγαμε στο μπαμπα μουγια φαγητι και στις δεκα μεταξυ τζατζικιου και χωριατικης με επιασαν οι πονοι κατευθειαν εξαλεπτοι.Ο αντρας μου ετρεχε να βαλει βενζινη και να φερει βαλιτσα,οι πονοι πληθαιναν και τελικα ατις δωδεκα ημασταν ιασω και στις 03:10 τα ξημερωματα την ειχαμε αγκαλιτσα.Δεν μου κανε τη χαρη να γεννηθει στις 2 ιουλ αλλα για μενα αυτη ειναι πολυ σημαδιακη μερα.Αυριο θα της κανουμε ενα μικρο παρτακι στο σχολειο και το σαββατο πολυ ανοιχτο παρτυ στα γηπεδα του μπαμπα μας ο οποιοςεχει κανονισει για πρωτη φορα στη ζωη του τα παντα.Εχει κλεισει κι ενα μεγαλο φουσκωτο σαν παιδοτοπου.Μ αυτα λοιπον ασχολουμαι και ξεχναω τη μιζερια των ημερων.Χθες καναμε ντοπλερ,ολα καλα,ο τραχηλος σταθερος και η ζουζου 2.035kg.Μου φυγε ενα μεγαλο αγχος,πιστευω οτι εντελει θα μπω στο μηνα μου.Σε λιγο που θα κοιμηθουν οι μικρες θα μπω να σχολιασω τα δικα σας.Τωρα που χω ιντερνετ ποιος με πιανει..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Και συνεχιζω μς τα ευχαριστα νεα μας.Αυριο το μελινακι μου γινεται τεσσερα αλλα για μενα σαν σημερα πριν 4χρονια ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου.Δυο ιουλιου,δηλ σημερα,εχει γενεθλια ο μπαμπας μου και ηθελα διακαως να γεννησω την ιδια μερα αλλα τιποτα.Ετσι το βραδυ πηγαμε στο μπαμπα μουγια φαγητι και στις δεκα μεταξυ τζατζικιου και χωριατικης με επιασαν οι πονοι κατευθειαν εξαλεπτοι.Ο αντρας μου ετρεχε να βαλει βενζινη και να φερει βαλιτσα,οι πονοι πληθαιναν και τελικα ατις δωδεκα ημασταν ιασω και στις 03:10 τα ξημερωματα την ειχαμε αγκαλιτσα.Δεν μου κανε τη χαρη να γεννηθει στις 2 ιουλ αλλα για μενα αυτη ειναι πολυ σημαδιακη μερα.Αυριο θα της κανουμε ενα μικρο παρτακι στο σχολειο και το σαββατο πολυ ανοιχτο παρτυ στα γηπεδα του μπαμπα μας ο οποιοςεχει κανονισει για πρωτη φορα στη ζωη του τα παντα.Εχει κλεισει κι ενα μεγαλο φουσκωτο σαν παιδοτοπου.Μ αυτα λοιπον ασχολουμαι και ξεχναω τη μιζερια των ημερων.Χθες καναμε ντοπλερ,ολα καλα,ο τραχηλος σταθερος και η ζουζου 2.035kg.Μου φυγε ενα μεγαλο αγχος,πιστευω οτι εντελει θα μπω στο μηνα μου.Σε λιγο που θα κοιμηθουν οι μικρες θα μπω να σχολιασω τα δικα σας.Τωρα που χω ιντερνετ ποιος με πιανει..

Κορίτσι μου να την χαίρεσαι να είναι καλοτυχη και ευτυχισμένη και πάνω από λα Υγεία..συμφωνώ σε όλα αυτά που λες και από εμένα όπως και πολλούς άλλους θα πάρουν ένα ωραιότατο ΟΧΙ...το θέμα είναι ότι και αυτοί που ήταν να. Ψηφίσουν Όχι με όλα αυτά που βλέπουν στην τηλεόραση έχει τρομάξει ο κόσμος και κάνει σαν παλαβός ο κόσμος κουρεμα καταθέσεων λένε τράπεζες δεν μπορούν να βγάλουν λεφτά ,οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να πάρουν συντάξεις έχουν τρελαθεί όλοι τους οπότε πολύ φοβάμαι ότι θα πάνε να ψηφίσουν ένα ΝΑΙ και μετά θα μας τελειώσουν μια και καλή...μακάρι ο κόσμος να μην βλέπει μόνο το τώρα αλλά το μέλλον,τα παιδιά μας και πολλά άλλα...Ο κάθε ένας πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτεί τι θα ψηφίσει και να κλείσουν όλοι αυτό το κουτί που το μόνο που κάνει είναι προπαγάνδα

ewKwp3.png

ναι ετσι πιστευω και ειμαι 99% σιγουρη...ετσι και αλλιως εγω ειχα ΠΗΤ 3/08...και ειναι δευτερος τοκετος...οποτε δυσκολο να παρω ολο το μηνα!

Κοίτα, λογικά να το πάρουμε όσες έχουμε ΠΗΤ το πρώτο 10ήμερο του αυγούστου είναι πάρα πολύ πθανό να γεννήσουμε Ιούλιο!Καλά, το ότι είναι δεύτερη γέννα βέβαια δε λέει κάτι, εγώ τον δεύτερο τον γέννησα 39+1, μια βδομάδα μετά τον πρώτο.... ;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καρδιά μου, να χαίρεσαι το μπαμπακούλη σου και την κοριτσάρα σου που γίνεται κοπελάρα ολόκληρη αύριο!!!Πάντα γερή και με το καλό να γίνει η μεγαλύτερη από τρία κοριτσόπουλα!!:P:p:pΝα περάσετε υπέροχα, χάρηκα πολύ που ο αντρούλης σου σε εξέπληξε τόσο ευχάριστα με τις ετοιμασές του πάρτυ, πάντα τέτοια μπαμπά Πανάθα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

MAXH μου οσο αντεχω θα δουλεψω...ετσι και αλλιως πρεπει να κατσω μεχρι αυριο για να συπληρωσω τα ενσημα που μου ελειπαν για τα επιδοματα...κανονικα επρεπε να σταματησω στις 10 ιουνιου αλλα μου ελειπαν 15 ενσημα και μου ειπαν να συπληρωσω 205-210 για να μην μου γινει ελεχγος και να μπορεσω να παρω τα επιδοματα...οποτε απο Δευτερα μπορω να σταματησω αλλα λογω οικονομικης καταστασης θα δουλεψω οσο μπορω μπας και παρω και το μισο μηνιατικο..τωρα αν δεν γεννησω απο μονη μου 20-25 θα σταματησω..αναλογα τις αντοχες μου...αφου πια τα εχω ολα ετοιμα δεν με νοιαζει...ετσι και αλλιως ξυπναω καθε πρωι και πηγαινω την μεγαλη παιδικο που ειναι διπλα στην δουλεια μου :rolleyes:

Αν δεν κάνω λάθος είσαι η πρώτη που μπαίνει στο μήνα της (από τα κορίτσια που μπα΄νουν τακτικά εννοώ), αφού είσαι έτοιμη από δουλειές και ψώνια, καλά κάνεις και πας όσο αντέξεις αφού όπως λες ούτως ή άλλως ξυπνάς που ξυπνάς για τη μεγάλη!Και μετά θα κάτσεις περισσότερο ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εχω δυσαρεστα νεα απο την εγκυμοσυνη της αδελφης μου.Η καρδουλα του στις εφταμιση εβδομαδες ισα που ακουγεται,πολυ αδυναμη,κατι το ζοριζει.Λεει ο γιατρος οτι αν ειναι χρωμοσωμικο προβλημα θα καταληξει μονο του,υπαρχει ομως περθπτωση να ναι αγγειακο και οι ενεσεις clexan να το βοηθησουν να παρει μπρος.Θα τις κανει για μια εβδομ και θα την ξαναδει.Το περιεργο ειναι οτι εχει πολυ εντονα συμπτωματα,ζαλαδες κι εμετους κι ετσι ελπιζουμε.Τι να πω...Ευτυχως εχει παιδακι και κοιταει μπροστα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μαχη μου δεν αντεχω την τηλεοραση αλλο.Θα μας καψουβ καθε εγκεφαλικο κυτταρο.Ηταν βεβαιο οτι η εβδομαδα πριν το δημοψηφισμα θα ηταν δραματικη,τι περιμενε ο κοσμος,οτι θα ταν ριδινα?Ετσι τωρα κι εγω φοβαμαι οτι ομαδες απελπισμενες πριν,οπως συνταξιουχοι,χαμηλομισθοι κι ανεργοι τωρα θα φοβηθουν και θα κανουν πισω.Δε λεω οτι ειναι ευκολο να ταλαιπωρεισαι ολη μερα για 60 ευρω αλλα οταν ταλαιπωρουνται τα ανεργα παιδια σου στις ουρες του οαεδ ειναι καλυτερα?Δε λεωοτι μ ενα οχι θα μαστε σιγουρα καλυτερα αλλα θελω να καταλαβουν οτι δε λεμε σε ολα ναι σκυβοντας το κεφαλι.Σιγουρα η κυβερνηση εκανε σοβαρα λαθη αλλα αυτη τη στιγμη μου αρκει οτι ειναι οι μονοι που διαπραγματευτηκαν και υψωσαν αναστημα.Τι να πω,να δεις θα επικρατησει το ναι και μετα θα χουμε να ακουμε παλι την γκρινια ολου του κοσμου για τα νεα μετρα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

ναι ετσι πιστευω και ειμαι 99% σιγουρη...ετσι και αλλιως εγω ειχα ΠΗΤ 3/08...και ειναι δευτερος τοκετος...οποτε δυσκολο να παρω ολο το μηνα!

Πάλι όμως εδώ να έρχεσαι να μας λες τα νέα σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι μαχη μου δεν αντεχω την τηλεοραση αλλο.Θα μας καψουβ καθε εγκεφαλικο κυτταρο.Ηταν βεβαιο οτι η εβδομαδα πριν το δημοψηφισμα θα ηταν δραματικη,τι περιμενε ο κοσμος,οτι θα ταν ριδινα?Ετσι τωρα κι εγω φοβαμαι οτι ομαδες απελπισμενες πριν,οπως συνταξιουχοι,χαμηλομισθοι κι ανεργοι τωρα θα φοβηθουν και θα κανουν πισω.Δε λεω οτι ειναι ευκολο να ταλαιπωρεισαι ολη μερα για 60 ευρω αλλα οταν ταλαιπωρουνται τα ανεργα παιδια σου στις ουρες του οαεδ ειναι καλυτερα?Δε λεωοτι μ ενα οχι θα μαστε σιγουρα καλυτερα αλλα θελω να καταλαβουν οτι δε λεμε σε ολα ναι σκυβοντας το κεφαλι.Σιγουρα η κυβερνηση εκανε σοβαρα λαθη αλλα αυτη τη στιγμη μου αρκει οτι ειναι οι μονοι που διαπραγματευτηκαν και υψωσαν αναστημα.Τι να πω,να δεις θα επικρατησει το ναι και μετα θα χουμε να ακουμε παλι την γκρινια ολου του κοσμου για τα νεα μετρα.

Με βρίσκεις σύμφωνη σε όλα όσα λες μακάρι ο κόσμος να ψηφίσει ψύχραιμα και λογικά βλέποντας το μέλλον και όχι το παρόν μόνο...

ewKwp3.png

Χρόνια πολλά για την μεγάλη! Πολύχρονη με υγεία πάνω από όλα! Να την καμαρώσεις όπως εκείνη θα το επιθυμεί!

Και να χαίρεσαι και την μικρή ζουζούνα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...