Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

όσες θέλετε να θηλάσετε.......θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας....ότι θηλασμός σημαίνει όλη μέρα το μωρό στο στήθος...πρώι και βράδυ....θα νομίζετε ότι κλαίει γιατί δεν χορταίνει , θα σας λένε πολλά αυτές που δεν θήλασαν ποτέ....(εμένα πρώτες και καλύτερες οι γιαγιάδες....αλλά τις έκανα πέρα και τις δυο) κτλ...αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος...είναι μικρούλι και σας έχει ανάγκη...και εσείς πρέπει να του προσφέρετε το στήθος όποτε το μωρό το ζητάει....

δεν πρέπει να ασχολείστε με το πόσο βάρος έβαλε....όλα τα μωρά δεν βάζουν το ίδιο βάρος.....αρκεί να βρέχει πάνες ....στις pampers τα μικρά νούμερα έχουν μια λωρίδα που γίνεται μπλε όταν βρέχεται...οπότε το ελέγχετε πολύ εύκολα!!! εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο παιδιάτρος...αν αρχίσει να σας πανικοβάλει για το βάρος του μωρού και διάφορα άλλα χαζά...

εμένα η μικρή μου έπαιρνε πχ.500γρ ... μιας φίλης μου η μικρή της έπαιρνε 1 κιλό...εμείς ήμασταν στο 55% των καμπυλών και αυτή ήταν στο 95%...δεν σήμαινε κάτι...ακόμα και τώρα η μικρή της είναι 7 πόντους πιο ψηλή και 2 κιλά περισσότερα. Θεωρεί κάποιος ότι δεν έκανα κάτι σωστά..? ότι άφησα το παιδί μου να πεινάει και δεν ψήλωσε?

(όταν μπήκαν οι τροφές...επειδή η μικρή μου δεν ήθελε να τρωεί...και ήθελε μόνο να θηλάζει πέσαμε από το 55% στο 20%...ούτε και τότε έδωσα μπουκάλι...συνέχισα να θηλάζω....)

δεν δίνουμε μπουκάλι για κανέναν λόγο...το γάλα μας είναι υπέρ αρκετό.....

εμένα η μικρή ήπιε ξένο στην κλινική...ήταν κάτι που δεν το έλεγχα....από την 3η μέρα που γυρίσαμε σπίτι ήταν μόνο στο στήθος...ή έβγαζα με το θήλαστρο.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος καιρός είναι πολύ κουραστικός...αν αντέξετε το πρώτο δίμηνο...μέχρι τον σαραντισμό ουσιαστικά...το έχετε κερδίσει το παιχνίδι...γιατί μετά γίνεται παιχνιδάκι....

Kαι κράτα στο νου σου ότι οι καμπύλες στο βιβλιάριο έχουν βγει με βάση μετρήσεις μη θηλαζόντων μωρών...Οι καμπύλες αυτές ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ για θηλάζοντα μωρά!!!Παίρνουν με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς τα θηλάζοντα. Αν ξανακούσω ότι μωρό δεν πήρε 800 γρ τον πρώτο μήνα κι η μάνα έκοψε το θηλασμό θα σκίσω το πτυχίο μου!!:shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Μια μέρα έλειψα....και έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις!!!!

με το καλό σε όλες σας...!!!!!!!!!!

και εγώ αυτό είπα χτες στο γιατρό...ότι μακάρι να έρθει νωρίτερα και με κατσάδιασε.... :(

ο λόγος???

1ον το μπεμπάκι μας είναι μικρό....και θα είναι πρόωρο...οπότε καλό είναι να μείνει μέχρι την 40η εβδομάδα τουλάχιστον...άντε στην 39η....

2ον δεν έχει θέση...πήγε πάλι δεξιά...κοιτάει προς την κοιλιά μου....έχει τόοοοσο χώρο έκει μέσα..και είναι με τα χέρια στο κεφάλι....βέβαια όλα αυτά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ήταν όλα αυτά τέλεια...απλά μου εξηγούσε τους λόγους που δεν θέλουμε νωρίτερα....

αα!!! και το καλύτερο...έχει βάλει το λώρο για κολιέ στο λαιμό!!!!!

ούτε αυτό τον ανησυχεί.....μου είπε πως τα περισσότερα μωρά γεννιούνται τυλιγμένα...και συνήθως ο λώρος είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για καισαρική!!!!!!

επειδή επέμεινα πολύ να ρωτάω πως θα γίνει όταν έρθει η ώρα... επιβεβαιώθηκαν όλες μου οι θεωρίες για την αναίτια καισαρική μου!!!!και δεν σας κρύβω...ότι πάλι χτες όλη νύχτα φυσούσα ξεφυσούσα...και θύμωνα πάλι με εμένα.....

η μπεμπούλα μας ζυγίζει 2088 γρ.

στη Θεσσαλονίκη για άλλη μια φορά έβρεχε....οπότε δεν την ευχαριστηθήκαμε τη βόλτα μας..Πήγαμε όμως στα JUMBO και ψωνίσαμε δωράκια για τη μικρή μας...και το δώρο που θα της φέρει η αδελφούλα της όταν με το καλό έρθει....

δεν νομίζω ότι θα καταλάβει τπτ...θα το δει...θα ενθουσιαστεί για μια ώρα...και μετά θα τα αφήσει στο πάτωμα μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια!! της πήρα ένα μωράκι...με πάνες μπιμπερό...και καροτσάκι ώστε και αυτή να έχει το δικό της μωράκι να ασχολείται για παρηγορια!!! θα δείξει πόσο καλή ήταν η ιδέα μου!!!

Καλέ γιατί είναι μικρό 2088 γρ μωρό δηλαδή?Όλα 3,5-4 κιλά γεννιούνται δηλαδή??Η γειτόνισσά μου που γέννησε πρόωρα τέλη ογδόου έκατσε το μωρό θερμοκοιτίδα μέχρι να φτάσει τα δυο κιλά, έλεος δηλαδή με την τρομοκρατία!!:evil::evil::evil::evil:

Όσο για το δώρο του μωρού στο αδερφάκι, δεν το έκανα ποτέ, δεν ξέρω αν βοηθά η όχι στο να το αποδεχτεί καλύτερα, αυτό που ξέρω είναι ότι ό,τι κι αν κάνουμε το σοκ το αμέσω ςπροηγούμενο παιδάκι ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙ, κακά τα ψέματα....Το θέμα είναι πώς να το διαχειριστούμε ώστε να ομαλοποιηθεί σύντομα η κατάσταση....:?:?:?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες το καλοκαίρι του 2015!!

Εγκυούλες... ακόμη!

-Crochetmania -αγοράκι! -1850 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 09/07

-Novemberrain κοριτσάκι!-2000 gr βπρογραμματισμένη κ.τ. 23/07

-Cristi84 12/8 αγοράκι! -1800 gr-προγραμματισμένη κ.τ. 28/07

-ARCA κοριτσάκι!-1960 gr- προγραμματισμένη κ.τ. 04/08

-mom to be 3/8 αγοράκι!

-Ninakimou 3/8 κοριτσάκι!-2200gr

-Magda18 4/8 αγοράκι!-2500 gr

-lonestar 5/8αγοράκι! -2400 gr

-Mάχη84 5/8- κοριτσάκι!-2895 gr

-Loveisintheair 9/8- κοριτσάκι! -2088 gr

-Marouskaki 10/8-αγοράκι! -1500 gr

-maraki1610 10/8-αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8-κοριτσάκι!-2200 gr

-Evangelia_kapa 13/8 κοριτσάκι!-1880 gr

-Karoutacat1980 14/8 κοριτσάκι!

-stella27 15/8 αγοράκι!

-Elafi 16/8 κοριτσάκι!

-Χρύσαδήμητρα 16/8 αγοράκι!

-lucy1980 16/8 κοριτσάκι!

-Marianthi27 18/8 κοριτσάκι!-1932 gr

-Vagelio 19/8 αγοράκι!

-Popaki k 20/8 κοριτσάκι!-2000 gr

-Meldan 20/8 κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 20/8 κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 αγοράκι!-1660 gr

-habibi 26/8 αγοράκι! -1600 gr

-litsaballet 27/8 αγοράκι!-1530 gr

-Aura 27/8 κοριτσάκι!-1400 gr

-AnthiP. 28/8 κοριτσάκι!-910 gr

-Starsker 28/8 κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 αγοράκι!

-madata80 30/8 αγοράκι!-1600 gr

-Maria06 31/8 κοριτσάκι!-1300 gr

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!!

Κάποιες σήμερα ήταν να πάνε στο ΙΚΑ για τα επιδόματα..Για δώστε μας πληροφορίες τι σας είπαν έχουν λεφτά??:):):confused::confused::confused:

Η Μάχη είχε πει ότι θα πληρωνόμασταν 1 Ιουλίου και ότι θα μας ενημέρωνε. Εγώ έτσι και αλλιώς αύριο έχω σκοπό να πάω στην τράπεζα να δω. Οπότε θα ενημερώσω αύριο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!!!

Μια μέρα έλειψα....και έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις!!!!

με το καλό σε όλες σας...!!!!!!!!!!

και εγώ αυτό είπα χτες στο γιατρό...ότι μακάρι να έρθει νωρίτερα και με κατσάδιασε.... :(

ο λόγος???

1ον το μπεμπάκι μας είναι μικρό....και θα είναι πρόωρο...οπότε καλό είναι να μείνει μέχρι την 40η εβδομάδα τουλάχιστον...άντε στην 39η....

2ον δεν έχει θέση...πήγε πάλι δεξιά...κοιτάει προς την κοιλιά μου....έχει τόοοοσο χώρο έκει μέσα..και είναι με τα χέρια στο κεφάλι....βέβαια όλα αυτά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ήταν όλα αυτά τέλεια...απλά μου εξηγούσε τους λόγους που δεν θέλουμε νωρίτερα.... Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα κιλά... Βρε μήπως όντως τα λέει επίτηδες για να πάτε για καισαρική;

αα!!! και το καλύτερο...έχει βάλει το λώρο για κολιέ στο λαιμό!!!!!

ούτε αυτό τον ανησυχεί.....μου είπε πως τα περισσότερα μωρά γεννιούνται τυλιγμένα...και συνήθως ο λώρος είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για καισαρική!!!!!! Και εμένα είναι ελαφριά τυλιγμένη αλλά δεν ανέφερε τίποτα ο γιατρός για καισαρική

επειδή επέμεινα πολύ να ρωτάω πως θα γίνει όταν έρθει η ώρα... επιβεβαιώθηκαν όλες μου οι θεωρίες για την αναίτια καισαρική μου!!!!και δεν σας κρύβω...ότι πάλι χτες όλη νύχτα φυσούσα ξεφυσούσα...και θύμωνα πάλι με εμένα.....

η μπεμπούλα μας ζυγίζει 2088 γρ.

στη Θεσσαλονίκη για άλλη μια φορά έβρεχε....οπότε δεν την ευχαριστηθήκαμε τη βόλτα μας..Πήγαμε όμως στα JUMBO και ψωνίσαμε δωράκια για τη μικρή μας...και το δώρο που θα της φέρει η αδελφούλα της όταν με το καλό έρθει....

δεν νομίζω ότι θα καταλάβει τπτ...θα το δει...θα ενθουσιαστεί για μια ώρα...και μετά θα τα αφήσει στο πάτωμα μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια!! της πήρα ένα μωράκι...με πάνες μπιμπερό...και καροτσάκι ώστε και αυτή να έχει το δικό της μωράκι να ασχολείται για παρηγορια!!! θα δείξει πόσο καλή ήταν η ιδέα μου!!!

Όσον αφορά το δώρο, μπορεί να το δει σαν ευκαιρία να ξεσπάσει τα αρνητικά συναισθήματα που θα νιώσει για το μωρό. Γιατί ένα σοκ όσο να πεις θα το βιώσει. Οπότε μην σε παραξενεύσει αν γίνει επιθετική στην κούκλα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Βλεπω εχουμε πολλες εξελιξεις!!!Δεν σας προλαβαινω!!!Με το καλο κοριτσακια μου να ερθουν τα μωρακια σας οσες εχετε κανονίσει τον τοκετο!Να ειναι γεμάτα υγεια!

Τελειωσα επιτελους και εγω με το σπιτι...επλυνα της μπεμπας μας τα ρουχα και ετοιμαζω βαλιτσα σιγα σιγα!Κατι ψηλα μου εχουν μεινει να κανω που πιστευω μεχρι το τελος της εβδομαδας να τα εχω τακτοποιησει!Αυριο μπαινω στον μηνα μου ημερολογιακα και σημερα πηγα για τις τελευταιες αιματολογικες εξετασεις και καλλιεργεια κολπικου υγρου!Επισης εκανα nsd οπου θα κανω μια φορα καθε βδομαδα μεχρι να γεννησω.Ραντεβου με τον γιατρο και την μαια μου εχω παλι την Τεταρτη και μετα καθε εβδομαδα....διαισθανομαι οτι πλησιαχει πολυ ο καιρος και οτι θα γεννησω μεταξυ 37+38 εβδομαδων :rolleyes:

Το κακο είναι οτι εχω την μεγαλη μου αρρωστη με πυρεττο απο την Τριτη το βραδυ και την αφησα στην μαμα μου χτες!Σημερα θα την παει παιδιατρο γιατι βλεπω τα λαιμα της και πρεπει να δουμε αν ειναι μικροβιο ή ιωση και χρειαστει αντιβίωση και γενικα μου ειπε η παιδιατρος πρεπει να προσεξω πολυ και εγω γιατι μπαινω στον μηνα μου μην κολλησω....:evil:

Ενα ακομη στραβο ειναι η σημερινη οικονομικη κατασταση που δεν μπορω να κανω τα ψωνια μου και οτι ακομη δουλευω και δεν προκειται να πληρωθω!!! :evil::evil::evil:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Βλεπω εχουμε πολλες εξελιξεις!!!Δεν σας προλαβαινω!!!Με το καλο κοριτσακια μου να ερθουν τα μωρακια σας οσες εχετε κανονίσει τον τοκετο!Να ειναι γεμάτα υγεια!

Τελειωσα επιτελους και εγω με το σπιτι...επλυνα της μπεμπας μας τα ρουχα και ετοιμαζω βαλιτσα σιγα σιγα!Κατι ψηλα μου εχουν μεινει να κανω που πιστευω μεχρι το τελος της εβδομαδας να τα εχω τακτοποιησει!Αυριο μπαινω στον μηνα μου ημερολογιακα και σημερα πηγα για τις τελευταιες αιματολογικες εξετασεις και καλλιεργεια κολπικου υγρου!Επισης εκανα nsd οπου θα κανω μια φορα καθε βδομαδα μεχρι να γεννησω.Ραντεβου με τον γιατρο και την μαια μου εχω παλι την Τεταρτη και μετα καθε εβδομαδα....διαισθανομαι οτι πλησιαχει πολυ ο καιρος και οτι θα γεννησω μεταξυ 37+38 εβδομαδων :rolleyes:

Το κακο είναι οτι εχω την μεγαλη μου αρρωστη με πυρεττο απο την Τριτη το βραδυ και την αφησα στην μαμα μου χτες!Σημερα θα την παει παιδιατρο γιατι βλεπω τα λαιμα της και πρεπει να δουμε αν ειναι μικροβιο ή ιωση και χρειαστει αντιβίωση και γενικα μου ειπε η παιδιατρος πρεπει να προσεξω πολυ και εγω γιατι μπαινω στον μηνα μου μην κολλησω....:evil:

Ενα ακομη στραβο ειναι η σημερινη οικονομικη κατασταση που δεν μπορω να κανω τα ψωνια μου και οτι ακομη δουλευω και δεν προκειται να πληρωθω!!! :evil::evil::evil:

Δηλαδή και εσύ Ιούλιο θα γεννήσεις; Τι γίνεται ρε κορίτσια... Πόσες θα μείνουμε για τις πολλές τις ζέστες;

Περαστικά στην κουρούλα σου!

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, θέλω να πιστεύω ότι από Δευτέρα θα αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

http://ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29779

Eγώ πήρα αυτό για πλυσίματα, ήδη έχω πλύνει τα μωρουδιακά και το δοκίμασα και στα δικά μας ρούχα και μια χαρά τα καθάρισε, κάνει 13,5 ευρώ και κρατάνε πάρα πολύ, φτάνει να μάθεις τη διαδικασία χρήσης...

http://www.upharm.gr/el/products-1094/pharmasept-tol-velvet-baby-mild-bath.htm

Aυτό πήρα για μπάνιο του μωρού και την αντίστοιχη κρεμούλα-γαλάκτωμα για μετά το μπάνιο.Για το πωπουδάκι κεραλοιφή...

Πωπω, τον κατατρόμαξες το γιατρό ε?Αμάν ρε κορίτσι...Εμένα ο πόνος δε με πιάνει συνέχεια, πιστεύω ότι αν ήταν κάποια λοίμωξη θα πονούσα συνέχεια...Με πιάνει κατά περιόδους και μ' αφήνει.Οι πόνοι γέννας -θα τους καταλάβεις-είναι σαν πόνοι περιόδου αλλά πιο δυνατοί όσο περνάει η ώρα και πιο τακτικοί....Να προσέχεις ε!:P

Μαρουσκακι και εγω με αυτα επλυνα τα τουχα της μπεμπας και ειμαι ευχαριστημενη!Και της μεγαλης με αυτα θα τα πλαινω...ειναι και πολυ οικονομικο...το φαρμακειο που τα εχει ειναι διπλα στην δουλεια μου και πηγα απο εκει και τα αγορασα!

το αφρολουτρο αυτο και τη κρεμα σωματος της pharmasept το χρησιμοποιω για την μεγαλη μου.Για την μπεμπα πηρα

http://www.weleda.gr/catalogue/BABYCREME/296/4/182/166

http://www.weleda.gr/catalogue/CALENDULA_WASCHLOTION_SHAMPOO/300/4/182/166

κρεμα σωματος οχι ακομη πιο μετα αν χρειαστει

το μονο που θελω ειναι να παραγγειλω πανες

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια σήμερα αγόρασα το φορμάκι εξόδου της μικρής από την κλινική! Ας ξεκινήσουμε και από κάπου... Και για όσες το έχετε ακόμη απορία... Παοκ είμαστε βρε!

post-37166-14825440904642_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δηλαδή και εσύ Ιούλιο θα γεννήσεις; Τι γίνεται ρε κορίτσια... Πόσες θα μείνουμε για τις πολλές τις ζέστες;

Περαστικά στην κουρούλα σου!

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση, θέλω να πιστεύω ότι από Δευτέρα θα αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση...

ναι ετσι πιστευω και ειμαι 99% σιγουρη...ετσι και αλλιως εγω ειχα ΠΗΤ 3/08...και ειναι δευτερος τοκετος...οποτε δυσκολο να παρω ολο το μηνα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου πήγαμε και εμείς στον γιατρό και είδαμε την μπεμπουλα μας όλα Καλά Παναγία μου..καναμε και doppler και nst πάλι μια χαρά συσπάσεις καθόλου..Ο πλακουντας είναι στο επίπεδο 1πολυ καλόςτο αμνιακό πολύ καλό με βλέπω να αργω να γενναω..η μπέμπα φαίνεται πιο μεγάλη από την εβδομάδα που είμαι και είναι 2895γρμ...Αυτά τα νέα μας...Εγώ αυτά που παρήγγειλα τα βρεφικά κρέμα και.αφρόλουτρο -σαμπουάν είναι frezyderm και τα πήρα απο το I natural..Έχει πολύ καλές τιμές και το απορρυπαντικό για τα ρούχα πήρα το proderm..

πωπω....μαχη μου φουσκαρα η μικρη σου!!Τελεια!Μπραβο σας!!!Εμενα την βλεπω να γεννιεται μικρουλα σαν την μεγαλη μου....την ειχα γεννησει 39+3 και ηταν μονο 2570 :tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω....ποτε ενα μωρο μπαινει θερμοκοιτίδα? Μετρανε τις εβδομαδες ή τα κιλα του? Αν δηλαδη μετρανε τις εβδομαδες κατω απο ποσο μπαινει και αν κοιτανε κιλα κατω απο ποσα κιλα?? :confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Άντε κορίτσι μου με το καλό και Εσύ περαστικά και στην μικρούλα σου να της περάσει γρήγορα γιατί καλοκαιριάτικα και αρρωστουλα δεν παλεύεται...Καλά ακόμη δουλεύεις ποτέ σταματάς;Ναι είναι φουσκιτσα απο τι φαίνεται από τον υπέρηχο αλλά αυτά δεν είναι και τελείως ακρίβειας Καλά να είναι μωρέ τα παιδάκια μας και ας είναι και μικροκαμωμενα...Όσο για τις πληρωμές δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά το ΙΚΑ δεν έχει πληρώσει ακόμη είχαν πει 1ιουλιου στις ειδήσεις και εμένα αυτή απο το ΙΚΑ μου είπε για αύριο για να δούμε...Μπράβο τώρα που τα έχεις όλα έτοιμα κάτσε λιγάκι να ξεκουραστείς να το ευχαριστηθείς όσες μέρες σου μένουν...

ewKwp3.png

Κορίτσια σήμερα αγόρασα το φορμάκι εξόδου της μικρής από την κλινική! Ας ξεκινήσουμε και από κάπου... Και για όσες το έχετε ακόμη απορία... Παοκ είμαστε βρε!

[ATTACH]1638[/ATTACH]

Με γεια σας άντε με το καλό να το φορέσετε...παοκακι Ε το καταλάβαμε ....Μπράβο άντε έρχεται σιγά σιγα

ewKwp3.png

Η Μάχη είχε πει ότι θα πληρωνόμασταν 1 Ιουλίου και ότι θα μας ενημέρωνε. Εγώ έτσι και αλλιώς αύριο έχω σκοπό να πάω στην τράπεζα να δω. Οπότε θα ενημερώσω αύριο...

Ναι κορίτσια έτσι είχαν πει αλλά τελικά τίποτα..Αύριο μου είχαν πει από το ΙΚΑ εμένα..θα δείξει μακάρι να μας τα βάλουν..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...